Írtam egy órával ezelőtt, de elszállt, vagy lehet, hogy nem ide írtam? Húzós ez az évvége.
Szilvi!
Tényleg régen jártál itt. Nagyon jól nézel ki, depinek semmi jele, jó a hajad is, és a lányod is szép. Mi kell még? Uazokat kérdeztem, mint Évi.
Szóval írhatnál magatokról bővebben.
Marcsi!
Elég huncut lánykád van!
Évi!
Meg nem mondtam volna, hogy nem ua.baba van mindkét képen.
Nekem is el kellene járnom tornázni, de ahová ezelőtt jártam (Bereczki suli) nagyon messze van, kár hogy itt a spec.suliban megszűnt, oda szívesen eljárnék.
Azt hiszem vizsgaidőben azért leugrik pár kg..
A drága Mamára hatott amit mondtam kb. egy hónapja neki. Múltkor mikor itt volt és úgy láttam, hogy itt is akar aludni, akkor finoman megmondtam neki, hogy nem, majd akkor ha kész lesz a ház és lesz külön szoba. Hát felfogta!!!!Hurrá!!!! Eddig itt volt, de most elköszönt, megy Vaskútra.
Úgyhogy ezúton javaslom mindenkinek, akinek problémás anyósa van, nem szabad nyelni, hallgatni, meg kell mondani szépen neki, hogy mi mint külön család, hogyan szeretnénk.
Szóval jól zárult a nap, igaz Apának fiús estéje van, kíváncsi vagyok milyen állapotban, mikor ér haza. Ráfarag, ha becsiccsent, mert holnap reggeltől dolgozik az emeleten, falat bont. Hát azt egy másnapos fejjel....hi-hi!!
Teszek fel Emmusról egy vigyori képet.
Sziasztok!

Sütöttem-főztem egy csomót,de nem is azt sajnálom,csak olyan rossz,úgy vártam Õket.