BUÉK mindenkinek!jól eltüntem
ma voltunk méricskélni,5910et nyomunk és az előző héten 60cm hosszúak voltunk,egyszóval szépen cseperedünk.megvolt az oltás is,após szúrt és nem is fájt,viszont hatalmasat alukáltunk utánna egész nap és éjjel is
)))) Kisnyúl,ha ölünkbe vesszük a fejét nekünk támasztva már elemeli magát és meg is tartja,szinte ül már,de azért ezt még nem erőltetjük,csak ledöbbentünk a produkcióján. akezeit is meglátta,most már tudja,hogy mit zabál állandóan,azóta bandzsul rendesen
,és rettenetesen nyáladzik,ebből nagyon hamar lesz fog szerintünk! hason kúszik,mint a hernyók,hatalmas távokat tud megtenni rövid időn belűl,dobálja magát és meg-megfordulgat! rendkívül jókedéjű és vicces krapek még mindig(na és jóképű
),én meg boldog vagyok,hogy van egy ilyen fiam
)))) látom lesz találka is,én is szivesen elmegyek Kisnyúllal,ha még lehet,az időpont asszem mindegy,legfeljebb lemaradunk és nem lesztek olyan sokan!
és még közel is lesz,Barbi
)))) nagyon nem olvastam végig,ennyit én nem is tudok,de remélem mindenki jól van és boldog,legalább annyira,mint én!képeket néztem,babák egyre szebbek,azt hiszem Kuha babájától voltam teljesen elhalva,merthihetetlen gyönyörű!
most megyek,jó éjt mindenkinek
Nyúlné és Kisnyúl14+0

-, de ez még nem kizáró ok. Ott majd megmérik a hosszát is. Tegnap kiválogattam a kinőtt ruháit, hát szinte üres maradt a komód! Szerencsére már meghoztuk az utánpótlást