Sziasztok Mindenki!
Wizi, Kati, Wish, Saci!
Köszönöm érdeklődésteket.
Ma reggel a teszt negatív lett.
Majd pár nap múlva megismétlem, ha nem jön meg a 31. napig.
Ma van a 28. és gyakorlatilag semmi nem változott.
Leszámítva a derékfájást, ami felkúszott a hátamba (nyilván a kényelmetlen ágyat kellene lecserélni).
Állandóan pisilek (nyilván kevesebbet kék a hidegben a buszra várni...)
Az almaecetbe egyszer szagoltam bele és hányingerem lett (épp babás voltam), azt kihagyom, de a vörösbor az tetszik.
Nekem úgy tűnik a lisztérzékenység a vetélések oka. Teherbe tudok esni, azzal nincs gond, csak nem marad meg.
Pontosan meg tudom mondani azt a percet, amikor TUDTAM, hogy a legutóbbi babánk meghalt.
Hiába mondtam a terhesgondozáson, hogy a fél családom lé, vizsgáljanak már ki rá, addig, amíg nem késő.. Le se sz@rtak, magyarán...
Aztán erőt vettem magamon ősszel, a hat hónap lejárta előtt, hogy újra kérjem, immár a háziorvostól.
Nagyon jó kezekbe kerültem, már csak egy eredményre várunk.
Minden azt látszik alátámasztani, hogy a lé a ludas.
Diétázom az utolsó tükrözésem óta (nov.29.), híztam, többek szerint kivirultam, pedig csak egy hónap telt el. (Igaz, én már a vetélés óta diétáztam keményen. 2004 KArácsonya óta hanyagolom a gluténes termékeket, csak az a kihágásom volt, ami majdnem mindkettőnk életébe került. Sajnos hallgattam a terhestanácsadóra, és bekebeleztem két karéj kenyeret... Mindegy, elmúlt. Utána terheltek novemberben gluténra, az pocsíííííkkkkkk! Alig vártam, hogy vége legyen. Szóval: tavaly összesen 1+39 napot ettem gluténeset, és kikészített meg elvetéltem újra.)
Azt hittem különben, hogy az a baba már megmarad, eddig sose bírtam a 11. hétig.
FElvesztek a táblázatba?
Kinek és hová, milyen adatokat küldjek?
(Ha kicsit rapszodikus voltam, elnézést, vizsgára készülök.)