A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

MACS!! MEGA DRUKK NEKTEK!!

Holnap akkor lesztek a MOMOban? Mikor? Én úgyis mennék mert ott a Vodafone és megyek számlát fizetniKép de akkor már beugrom hozzátok isKép

Dominál rájöttem mit tegyek ha éjjel felsír! Sirdogált és betömtem a száját cumival. Bár hozzáteszem hogy 6 hós koráig elő sem került a cumi, de nem tudok már mit tenni, hulla vagyok, mert amúgy meg 3szor min felkel, és ebből 1szer fent van vagy 2 órátKép kimerültem teljesen. Tegnap kemény 4 órát aludtam.

Lányok! GYEDdel kapcsban nem tudja vki hogy most azt is emelik? Elvileg kéne mert ugye azt a fizetés után kapjuk, és a minbért megemelték tehát elvileg a gyedet is kéne nem??? KI TUDJA? HELP!!!

Jucus!

Soma jobban van már?

Jobbulást minden babának!

Fibi!

BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!! Kép
eszti25

Macs,
hurrrrrrrrrrrrá!
Neet,
köszi!Kép és mégvalami eszembe jutott, de kis "parazitám" szabotálja a gép előtt ülésemet...Kép nem tom mi van vele, de állandóan engem akar...KépKép
Gabi,
akkor jó!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Fibi!

Boldog szülinapot Bálintnak!KépKépKép Miket kapott?

Macsnak nagy drukk! De jó!KépKépKép

Manóka!

Szerintem 1-2 napig hagyd ki a fájós cicit a szopiból és fejd le a tejet! Csak a másikból szoptass! Remélem hamar rendbejön!Kép

Még egy csomó mindent akartam, de nem is tudtam mindent végigolvasni, meg el is felejtettem már, hogy miket is akaram, bocsi..!Kép

Kérdés:

Megírnátok nekem, hogy mi annak a bélbaci tablettának a neve, ami helyreteszi a bélflórát? Mondtak valamit a patikában, de nem rémlett a neve és 3 ezer mani lett volna!Kép

Van valakinek Braun fülhőmérője? Nekem állandóan össze-vissza mér! Egyik percben 35 valamennyit, aztán meg 36 valamennyit és van, hogy a higanyos lázat mér a fülhőmérőnél meg kerek egy fokkal kevesebb! Ez ilyen vacak vagy mi van?
Köszönöm a választ!

ILdi
ildi76

Bkriszta!

Timi is ma hamarabb elaludt délelőtt! Ez a hülye esős idő nyomja Õket!
ildi76

sziasztok,
úgy tűnik nálam két lehetőség van,vagy írok vagy olvasok,mert a kettőt egymás után fiam nem engedniKép
szóval inkább visszaolvastam,mert velünk semmi nem történt és nem untatlak titeketKép

pocak,
mond meg macsnak hogy nagyon gondolunk ráKép))))))))

KÉRDÉS:ha vki az elsőt túlhordta és tényleg túlhordás,tehát nem rosszul kiszámolt időpont akkor a következőnél is számíthat rá...?????????szóval ez a túlhordás ez olyan dolog hogy ha az elsőnél volt abból indulunk ki hogy valószínű úgy lesz a másodiknál is?????

MOM sajnos nekünk gyerekkel messze vanKép

du megyünk vásárolni ezt azt,szóval megint nem leszek de remélem este tudok jönni.

cupp
gigi
Vendég

Macskaanyu!
én a szétválasztós diéta lényegében nem hiszek Kép , szvsz azért használ, mert kevesebb kalóriát eszünk. ezért nem fogyott senki, aki a 4 naposon nyakló nélkül ette az adott napi kaját. (pedig meg volt adva, hogy 10 dkg tésztát lehet enni, stb.) na, szóval ha gyümi napon eszem húst, gondolom az is bele fér, csak meg kell tartani a kalóriát. Kép gyümölcs napon azért lehet jól fogyni, mert gyümölcsből azért nem tudja az ember eldurvítani a helyzetet, leszámítva, ha az 1-2 szem dió helyett (ha esetleg csonthéjast eszik), egy kilót megeszik, vagy esetleg aszalt gyümölcsökkel tömi magát. Kép én gyümi napon rendszerint ebédre nyers salátát ettem (káposzta, paradicsom (ez meg úgyis gyümölcs ;-) , paprika, uborka, póréhagyma + SÓ és semmi más). úgyhogy még hezitálok, hogy melyiknek kezdjek neki.
és én is bizonytalan voltam, mert az ötperces fájások közt kimaradt 15 perc és nem mertem elindulni Kép . de aztán már véreztem is, úgyhogy metem gyorsan.

Fibi! Bálintot Isten éltesse sokáig!

Gabi!
én rendes tgyást kaptam, nem kevesebb az összeg. nem lehet, hogy nálad most tértek át tgyásról gyedre? (igaz lányod már jóval nagyobb) vagy hogy az adóval kellett korrigálni, mert év közben nem vontak eleget? (mert ez a decemberi juttatás ugye)
a CSP-t még nem kaptam meg!

ancsipancsi

Ildi,
nekünk is braun van és össze vissza mér...Kép én átlagolni szoktam.
Normaflore az olcsó bélbaci neve, pár napja vettem, 7-800 Ft körül volt! ilyet kérj!!!
és persze Fibi,
IGY UTÓLAGOSAN IS NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT BÁLINTNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Hova tűnt Zsebi????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
és az hogy van szted, h nekem a tgyás 4 ezer Ft-tal kevesebb volt, mint a gyed?????? erre varrjon gombot vki!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!

Protexin a neve és mi is ezt szedjükKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Manóka11! nem kell annyira kíváncsinak lenned Kép , Lencsi szép, az anyja bálna.

Gabi, most olvasom, hogy mit mondott a hivatal. Lehet, hogy anno a munkaügyesed nem jelölte be, hogy kéred az alkalmazotti kedvezményt. Asszem egy sima adóbevallás segíteni fog a dolgon, és májusban visszakapod a levont előlegeket! Nem kell bombáznod senkit, amúgy sem segít, csak az APEH adja vissza. (de sajnos csak májusban Kép )

Pocak!
jól értem, hogy a régi Oly gépetekben nincs kártya, csak saját tárhely? a késői villanás azért van, mert a gép lassabb, mint ahogy te szeretnéd. nekem is volt a kezemben jó pár Olympus gép, és mondhatom a legjobbak. nekem már egy újabb van, XD memória kártyával, ami igen gyors, gyorsan tudok vele fotózni, nem kell várni a mentegetésre sem. a sorozatfelvétel sem indul el hamarabb, csak utána nyom többet. ha nincs leírásod, akkor nehéz lesz megtudni, hogy van-e benne sorozatfelvétel. a tipusa alapján kéne hozzá keresni leírást a neten.
minden gyerkőd hason alszik? Kép én is pont így alszom, mint ők.

MOST LÁTOM, HOGY MACS TÉNYLEG SZÜLÉSBE RAJZOLTA MAGÁT! Kép HAJRÁ!

ancsipancsi

Zsanci, az úgy volt, hogy abban az évben még sok volt a jövedelmed (fizetés), jött a tgyás, abból is rendesen vonták az adót, majd a következő évben kaptad (biztos) a gyedet, amikor nem volt más fizud és így a gyedből már nem kellett annyi adót vonni. a Tgyást mettől meddig kaptad? nem nyúlt át egy másik évre?

ancsipancsi

Zsanci, Piros!

Köszi! A Protexin volt az a 3 ezer manis azthiszem! De akkor most megkérdezem majd mindkettőt!

Zsanci!

És nem próbáltátok kicserélni másikra, mert akkor ez használhatatlan (Braun)! Azért nem piskóta ára van ezeknek! Típushiba lenne? Én akkor esküszöm, hogy visszaviszem!KépKép
ildi76

Köszönjük a szülinapi jokivansagokatKépKép

Ildi,
ruhakat kapott, mert rengeteg jateka van mar. És sütöttem neki mazsolas-szilvas tortat, két kézzel tömte befeléKép

Macsnak én is szoritok nagyon!!!!

Nem tudom elolvasni a hsz-okat, ki vagyok purcanva, és felhalmozodtak az intéznivalok, raadasul meg mindig betegek vagyunk mindhárman... Ugyhogy kis idöre eltünök...

KépKép
fibi

Macsinfó: msz két ujjnyi, fájások durvák, zapa megy be pakkal (nem merte Macs magával vinni babonábólKép) utána irány szülőszobaKépKépKép
és köszöni a drukkokat, azt üzeni ráfér, már fáradtnak tűnt a hangja!

Ancsi: köszi a segítséget, van leírás, de én nem tudni nyelveketKép akkor marad a lassúság, meg Zapa kicsit gyorsabb mh-i masinájaKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi!

A Protexin és a Normaflore között az a különbség, hogy a Normaflore-ban csak egyfajta bacilus van, ezt egy antibiotikumos kúra alatt vagy után szokták javasolni, míg a Protexinben 7 fajta bacilus van és kúraszerüen alkalmazható, illetve ez is alkalomszerüen antibigyó szedése alatt. 1 doboz 1 hónapra elegendö. Tényleg nem olcsó, de nekem nagyon sok problémám volt most a terhesség alatt és a gyereknek is adom, amíg tart ez a vírusos idöszak.

Nekünk is Braun fülhömérönk van, valóban szokott rendetlenkedni, de érdemes gyakran cserélni a kupakot rajta, vagy minden mérés után popsitörlövel letörölni. Amúgy minél magasabb egy láz, annál megbízhatóbban mér. Ma Zsombi pl. 40,1 fokkal ébredtKép Most várom a dokit. Nem elég, hogy egészségesen sem nagyon tudunk Vele mit csinálni, ha beindul a szülés, nem még betegenKép Mindegy, most arra gondolok, hogy pár napig nem szülhetekKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ildi!
Én is már lassan a fejés felé hajlok, csak úgy úúútálom! De ahogy egy picit is kezd behegedni a seb, a következő szopinál megint felázik, és nagyon fáj, pedig olyan pici az egész. Úgy látom, már valami váladék is gyűlik benneKép
Homeósok! Nincs erre valami szer?

Gigi!
Szerintem egyáltalán nem abból kell kiindulni, hogy a másodiknál is túlhordhatod. Nem nagyon van két egyforma terhesség, habár erről Moose meg Kisün meg Zsanci meg Bogárka meg egy csomóan itt még biztos többet tudnak, szóval nem osztom az észt továbbKép

Fülhőmérő: engem anno figyelmeztettek, hogy ne vegyünk ilyet, mert nem mér megbízhatóan. Persze van, akinek bejön, de Ildi, szerintem próbáld meg kicseréltetni!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

csak gyorsan, mert itt van tesókám, de néhány dolgot nem hagyhatok szó nélkül.

MACS: nagyon nagyon nagy drukkk. Könnyű és gyors szülést. Hajrá, hajrááááááááááááááááá. És Pocak köszi az infókat. Várjuk a továbbiakat is.

Ildi: ahogy Piroska is irta Protexin: attól függően, hogy kinek akarod adni van különböző. Ez tényleg 3ezer vagy annál drágább, patikában általában sokkal drágább. ha bébinek kell akkor restore a neve, ha felnőttnek akkor sima protexin. De van Normaflore, az olcsóbb és hasonlóan jó. Valamelyiket mindenképpen érdemes szedni.

Fibi: Gyerkőcnek boldog szülinapot.

Remélem holnapra nem esik semmi hó (mondjuk szépnek szép, csak közlekedni nem lehet) és akkor lesz tali. De jó lenne, ha sokan lennénk.

Fülhőmérő: engem is többen lebeszéltek róla.

Bkriszta, Pocak: nagyon aranyosak a képek.

Pocak: jöttök holnap?

Mennem kell, szép napot mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szófosó banda!

Kcisit elmegyek kórházba intézkedni 4 óra altt egy labort és egy EKG-t és ennyit írtok.

Fic!

De a 13 óra tényleg olyan idétlen időpont,mondjuk a 10 is mert korán van.

MAcs!

Végre valami!

Juc
20170114224602

Piroska, Fibi
JobbulástKép

Pocak, Macsnak meg 1000 Drukk, vele vagyunkKép és nagyon izgulunkKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Piros, Manóka, Johanna!

Köszi az infókat!
Fülhőmérő: De akkor milyenre érdemes kicseréltetni? Vagy egyik sem mér pontosan?

Manóka!

Szerintem mindenképpen hagyd ki a szopit a fájós ciciből, fejd le! Ha tudod, hagyd a levegőn, hogy hegedjen és valami hámosító krémet tegyél rá néha!
ildi76

Juc: akkor mikor jó szerinted?

Macs: drukkdrukkdrukkkkkkk! Kép

Rosszkedv ellen leszaladtam a zöldségesbe, és csináltam egy salit, amit most falok, mennyei! Saláta, paradicsom, újhagyma, kis só, oregánó, olívaolaj és egy pici balzsamecet ... pizzával isteni!!!!
ficánka

Macs,
most küldtem egy adag ERÕT és KITARTÁST!!!!!!! Remélem eljut hozzád!!!!!!!!++++++++++
Éljen Macsék NAGY napja!!!!!!!!!!!!!

Ancsi,
here is my story:
2004 dec és 2005 jan-ban dolgoztam, a minbér 2x-nél valamivel többért. Előtte nappali tagozatos egyetemista voltam, ezért tudtam ezt igy megoldani. Igy a minbér 2x-nek 70%-a járt volt gyedként, és vmivel több tgyásként. pontosan 110000ft-ra voltam bejelentve. Megkérdeztem egy illetékest, persze nem az oepnél, mert ott mindig mást mondtak, és ő mondott 2 összeget, amiből egy sem jött be. mindkettő kevesebb lett, de fura mód a tgyás még kevesebb, mint a gyed. Szted miért????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti ! Elvileg jan.közepén , vagy 30-ig ( nem tudom ) döntenek hogy emelik -e , ha igen mennyivel . Visszamenőlegesen korrigálják , ha igen .

Szerintem sima dig. hőmérő popsiban elég megbízható .

Gigi ! Ketteskét én sem szeretném túlhordani , ne ijesztgess ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Fic!

10utá,13-előttKép
Most komolyan,olyan nehéz a gyerekekkel ilyen közös időpontot találni ,nem?
De én ezért sem megyek pl.mert Oxi megírta a tutit aezekről a talikrólKépBeszélgetésre semmi esély,ezért meg felesleges elbumlizni ráadásul szar az idő is....
Inkább elmolyolok itthon.Kép

ZSan!

Ahog yelkezdtem olvasni a hsz-od azt hittem,hogy te is Szodomázol,de aztán rájöttem,hogy csak külföldiül írtálKép

Most hívottt GYF a mobilomon,de letettem!Votiv hallod?Én sem voltam türelmes.
20170114224602

Zsan!
így aztán tényleg nem tudom, mert nálam is szinte ez volt a helyzet, csak én augtól kapom a tgyást. nekem 69 körül van. neked mennyi volt? lehet, hogy az adóbevallásnál fog kiderülni valami?
a gyed elméletileg a nyugdíj összegével kevesebb kéne, hogy legyen. furcsálom az ügyet!

FÜLHÕMÉRÕ:
Moosejawnak örök hála, én egy bazi jó fülhőmérőhöz jutottam, igaz kb. 2-3eFt-tal drágábban, mint amennyiért ő szerezte be Kép , node legalább megvan! Scaneo 2in1 a neve, én 10eFt-ért vettem , ő 7eFt-ért. A Margit Medben lehet kapni (Margit körút akármennyi), fülben és homlokon is mér, és ha egymás után hármat mérek, akkor se tér el 1-2 tizeddel az összeg, hacsak nem rosszul csinálom. Elvigyem megmutatni holnap a talira? Kép (még meg kell keresnem, mert most, hogy beteg volt Lencsi, egy biztos helyre tettem. aztán nem tom hova. Kép )

ancsipancsi

Ancsi,
inkább ne hozd,Kép mert csak a szivem szakadna meg...én már nem cserélhetem ki, ezzel a kakival kell csinálnom. Kép
és hát gyed akkor majd kiderül, amikor küldik. tgyás 50valamennyi volt, a gyed meg 62(?) körül van.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na és akkor EZ hogy van:
a babanet mozilla firefoxszal egy csomószor nem jön be, az explorerrel meg mindig simán egyböl. NA?
Juc,
azt hittük igazolatlanul hiányzol,és ezzel akartunk büntetni!!!Kép
és a kávézás mindig tovább tart egy kicsit fél óránál...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
figyi, hogyhogy még nem küldik a gyedet?? a 62 az kb. a korrekt összeg, az 50 kevés. 2004 decemberében is uannyi volt a fizud, mint 2005-ben? mert a te esetedben a 2004-es átlagkeresetet veszik figyelembe, ami egy hónap Kép .

ancsipancsi

úgy, hogy hiába szidjuk az IE-t, mégis az a legjobb bönge.

ancsipancsi

Bálintnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! KépKép

Macs,
ezek szuper hírek, DRUKKhegyek továbbra is!!!!! KépKép

Neet,
baba munkacíme fülöpke volt, aztán kiderült, hogy kislány, így lesz a 2. neve Filippa Kép ja, és szelektív vagy Kép

Kriszta,
pocakos képet majd akkor, ha lesz számottevő pocak... najó pocak van, de nem babától Kép

Ildi,
én popsiban mérem, digitálissal. Nem attól van az eltérés, hogy fülben és popsiban mért hő közt mindig van 0,5-1 fok? Kép

Zsanci,
Dóci bérbeadásáról majd tárgyalunk Kép ma egyébként apukájával decathlonban „sétált,” merthogy esett. Imádja az a helyet (mindketten) Kép

Pocak,
ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor félig lenyomom a kioldó-gombot (az én nikon gépem ilyenkor beállítja magát, gondolkodik, elszív egy cigit, nemtom), és teljesen csak abban a pillanatban nyomom le, amikor a fotót akarom. Nálam ez működik Kép

Piroska,
jobbulást nektek!!!

vera (14+3)
kisün

Szia Lányok!

Na lányka alszik. Most már egyértelműen kijelenthetem, hogy Lilla áttért a napi 1 alvásra és megjelent a 10. fog is a láthatáron.

Macs!
Hajrá és köszi a virágot! Szépséges!

Ha már szóba jött a hőméreő. Tud valaki olyan hőmérőt melyet se a popsiba, se a fülbe nem kell dugdosni? Kiméletes módszert keresek a lánykámnak.

Istenke éltesse a Bálintot! A első szerelmem is Bálint voltKép)))
beetrix

Juc: igen, tényleg nehéz, mert minden gyereknek más a napirendje, és akkor még a sajátunkról nem is beszéltem Kép különben én igaz még csak 1x voltam mayázni, de tudtunk beszélgetni, igaz, csak keveset. persze Oxit megértem, mert ő tényleg nagyon messze lakik, de Neked közel van a MOM, nem? csak azért kérdem, mert már tényleg nagyon régen láttalak Titeket! és lehet tologatni a babakocsit, és közben beszélgetni ... na jó, nem akarlak rábeszélni, de jóóóóóóó lenne. persze mi is csak akkor megyünk, ha az idő engedi, és valszleg mi is csak 11 felé. Kép

SÜSS FEL NAP! KépKépKép
ficánka

Beetrix!
az imént írtam le a Scaneot, az homlokon is mér, de ez csak referencia érték, a fül bejáratához kell inkább tartani. nem kell azt bedugni!

ancsipancsi

Sziasztok!

MACS drukkdrukkdrukk

Zsanci, ez az Indexen egy fórum, ahol Szakbarbár nevű propfi válaszol az ilyen GYED/TGYÁS egyéb kérdésekre, gyorsan és ingyé'. Kicsit nehéz megérteni minden szavát, de hát itt úgyis lesznek okosok, akik majd lefordítják.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

Bártfaiban egy tűt se lehetett leejteni ma, nem hogy üres székre leülni...

Jó talit nektek holnap!

indianyo

SZAKBARBÁR nem ingyen melózik, legalábbis ha konkrét pénzösszegekről van szó. én tudom, mert méleztem vele korábban. általános kérdésekre és 1-2 help kérdésre a topicban is válaszol persze, de a trükköket személyesen, pénzért.

Zsan neked ingyé segített??? Kép

Miinden jobb digigép így fotóz. kicsi lenyomásra fókuszál, nagyra exponál.

ancsipancsi

Indi,
igen, pont öt kérdeztem meg erröl!!!!KépKépKép
és mi volt a dokinál???
Vera,
decathlonban sétázni, teljesen KORREKT!!!Kép
és a gépünk is TELJEN EGYFORMA!!!!KépKép
gondúkodik, majd lööööööööööööööööö....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic!

Most valahogy nincs kedvem a talihoz,kicsit macerásnak tünik most nem tom miért.

Ancsi!

Szakbarbár nekem is ingyen adott korrekt választ.Igaz nem privátkodtam vele.

Juc
20170114224602

Hali Csajok!

Macséknak mennek a drukkok!!!!!!!!! Kép
Hú de izgi, hogy megint "szülünk"!!! Kép

Fogyókúra: Apa szeretne kb. 10 kilótól megszabadulni, meg én is ledobnék vagy 3-at, úgyhogy karácsonyra megvettem a Norbi1-es könyvet, és sztem tök jó receptek meg ötletek vannak benne!!!
Mondjuk magától a pasitól, meg az egész családjától, hányingerem van, és emberileg nagyon unszimpi, de az elméletében van valami!
Persze csodalisztet nem veszek aranyárban, de pl. rengeteg receptbe zabkorpát ajánl, amiről én most fedeztem fel, hogy milyen klassz kis sűrítő, akár főzelékbe, akár édességbe liszt helyett (csináltam már zabkorpás gofrit, piskótát, meg tejbezabit - olyan, mint a tejbegríz - is, és nagyon finomak)!!! Kép
Elvileg ugye délig minden ehető, és mi úgyis ebédelünk fél12-12 körül, úgyhogy akkor még bármi belefér, persze egészséges kaja, de azért Petrát nem akarom fogyis étrenden tartani Kép. Aztán du3 a következő határ, ilyentájt iszom a kávémat, ahhoz bekapok valami 2-est (pl. fruktózos müzliszelet, vagy bármilyen teljeskiörlésű cucc...)... és akkor innentől már vacsira (na meg pótvacsira - mert miután elaltatom a gyerekeket nekem még szükségem van valami kis jutalomra Kép már csak 1-es kaja! És hétfő óta már lement fél kiló! Kép
Ja, és hát napi 20 perc mozgás, váltakozva hol kardio-hol izomerősítő ... hát ez nekem nem mindig jön össze, de azért igyekszem valahogy ezt is beiktatni a napba...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Azóta nincs újabb hír, már biztos benne vannak a sűrűjében!Kép

Ancsi, Zsanci, Kisün: Zapa gépe ias ilyen, a milyenk még nem tudja ezt a trükköt, vagy csdak én nem tudom eléggé félig nyomniKép

pocakpacni

Tali sajnos nekem is macerás, főleg ilyen trutyi időben... úgyhogy én is kihagyom Kép
Meg délután jönnek hozzánk, így kicsit sok lenne ez egy napra...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Néhányan komoly "vagyont"kaptok GYÁS/GYED címen!Estére biztos agyvérzést kapok maKépMost éppen én utálom 2006-ot!KépDe legalább MACS feldobott egy kicsit!Remélem nem szenvedi meg nagyon.

petergabi

Juc, Zsan!

Szakbarbárnak beírtam tavaly év elején valamit a fórumba, és rögtön válaszolt, hogy gyorsan keressem meg magánban. Aztán magánban megírta, hogy nekem külön ad ingyen választ, ha azonnal töröltetem a moderátorral a bejegyzésemet, mert abban konkrétan levezettem, hogy hogyan lehet valakinek nagyobb a tgyás-gyedje, és neki ez az üzlete, ne rontsam el ezzel. én igen kalandos úton kitöröltettem, ő pedig ezt megvárva, ezek után segített, igazából lényeges módosítás nem történt, de egyszerűbb volt így az ügy. a csaj igen penge a témában, magánban erre szakosodott, úgymond ez a másodállása.
az index egy ingyenreklám neki, azt mondta, hogy aki konkrét forintális esettel keresi meg, és a fő cél a nagyobb gyed/tgyás (törvényes úton!), azoknak honorárium fejében segít. Kép aki csak megkérdi, hogy miért ennyi vagy annyi, vagy megkérdi, hogy ekkor vagy akkor jár-e jobban, azoknak a fórumban is segít. később egy ismerősöm személyesen is felkereste, mert bonyolultabb volt az ügye. szóval mindenképp érdemes hozzá fordulni, mert egyes esetekben még a honorárium is megéri.

az még mindig nem derült ki, hogy Zsancinak miért kevesebb a tgyása.

más:
Van valakinek 5 db libero figurája feleslegben? Kép Kép Kép jó vicc, mi? küldtek valami formalevelet, ha öt babát csatolok, kapunk egy játékot. én meg kidobtam a zacsikat, csak a pamperseket őriztem meg, gondolván azoknak volt korábban játékuk. most egy csomó pampers zacsi ott hever a fürdőszobában Kép és játék sehol.

ancsipancsi

Én ,mint aki 3-szor szült,bizton állíthatom,hogy sem egyforma terhesség,sem egyforma szülés NINCS!Hallod GIGI?!Kép

petergabi

Gabi,
pont ezért nem is akartam leirni az összeget, de vhogy mutatnom kellett a különbséget!!Kép egyébként én is eléggé megszivtam anno egyeskével, mert akkor is egyetemista voltam, de senki nem mondta ezt, h nekem járna a gyed, igy 3 évig, havi 20 ezer ft-ot kaptam. És akkor még apa sem dolgozott...Kép nem is mesélem el, h mennyiböl éltünk, úgysem hinnéd el...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! a felsőoktatás az is biztosított időnek számít? ezt én sem tudtam! úgy tudtam, hogy a gyed előtt meg kell lennie a 180 biztosított napnak (az utolsó 2 évben), de nem tudtam, hogy az egyetem is annak számít.
néfossá, most már a gyes is 23 eFt Kép , igaz ebből még vonnak valamit.

ancsipancsi

Sziasztok,
na, nem semmi volt visszaolvasni tegnap délutántól! Kép

Elöször is hajrá MACS-nak, akkor már csak Fülöpkének adok majd csilingelő golyókat Kép

Jophee, a Szent Imre szuper kórház, a csecsemősöktől se kell félni. Én kétszer élveztem már az újszülött osztály vendégszeretetét, s nekem egyszer se volt gondom a csecsemősökkel. Mikor a kisebbik fiam már a második éjszaka se akart aludni, ők mondták, hogy hagyjam bent nyugodtan, legalább még egyszer aludjam ki magam. Mint már valaki írta itt, ha emberien állsz hozzájuk, ők is normálisan fognak viszonyulni hozzád. (Már ha éppen nem hozott valami lelki bajt magával a munkahelyére, de én úgy látszik, szerencsés voltam, ilyen harapós nővérkével nem találkoztam.)

Mano, a melledet kenheted Bepanthen kenőccsel, az hámosít.

Szmagdi, ja ucsilasz v ELTE Kép Fogyókúra ügyben meg: nekem két hónap vegetáriánusság mindig bejön, a párolt zöldségeket meg a salátákat nyugodtan falhatod, rostos körítés is mehet hozzá (barnarizs, köles, hajdina, kenyérnek meg teljes kiőrlésű), sajt, tojás, joghurt, kefír. Mondjuk én ezeket mind imádom... Persze kell egy kis mozgás is, a legjobb a kocogás, csak ez szoptatós mellel nem biztos, hogy kellemes, így télen a szobabicikli meg aerobik a legjobb talán. Bár én könnyen prédikálok, nekem mindig csak pár kilót kellett leadnom.

Gigi, az elsőt én is túlhordtam pár nappal, a második előbb jött egy héttel, és sokkal-sokkal könnyebben született meg, mint az első!
soosoo

<center>Fülöpke 2760g és 56cm!!!</center>

pocakpacni

MÁRIS??????
Isten éltesse Fülöpkét, meg az anyukáját!

ancsipancsi

Ancsi,
szted visszamenöleg is lehet "kártéritést" kapni, ha kiderül, h vmit elszámoltak???
és lám lám, milyen sztereotip vagyok, azt hittem Szakbarbár FÉRFI!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!Gratula Macs és Fülöpke!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?