2006.01.03 17:34
...tudom-tudom, hogy már elkelt. Ez az új siesta? Vagány. 2006.01.03 20:50

Fő az egészséges életmód!!2006.01.03 20:54

2006.01.03 23:40

)
. Õ nyomja 9-10-től reggel 7-8-ig. Utána eszik és visszaalszik. Mondjuk Zsombor koma is alszik sokat ha egyszer rájön, hogy nem is olyan vészes ez az alvás és anya ott lesz reggel megint mellette. Napközben semmi hangja. Eddig a Bazsa próbálkozott. Már ő is kiakadt, elment fürdeni
Na mindegy, majdcsak kinövi.
-, úgy érzem egész nap csak mosok, vasalok, etetek és pelenkázok (napi 5-5 szarás normális???
). Persze nem panaszkodom
), őt inkább az emberek érdeklik (már-már zavarbaejtően tud nézni), míg a Panni a játszószőnyeg alatt dumál, sikongat a felaggatott játékoknak, Zsomborunk simán elalszik egy idő után
. Ami itthon ritkán van, a hátam ugyanis még mindig tropa. Mostmár gyógyszert is kell szednem
Edó - most kapok valami gyógytornász számot!
) sem gyermekeimnek, sem nekem (bár egy új laptopnak örülnék
). A fentiek tükrében lightos kaja lesz, valami kis szendvicsekre gondoltam (ilyen hamm bekapom katonákra). Lesz víz, üdítő, pia - iszik mostanában valaki alkoholt??? Mivel Serfi, vagy Fersi
(ha jól emlékszem Peti szavaira) úgysem bír magával, hozhat muffokat!!!
. Pussykám, te ne süssél, mert dobozosat én is tudok
, a két kismamát nem terhelem, Edó, Ancsa - titeket sem, csak magatokat hozzátok!!!!
Hatalmas lehet már a pocakod!!!! Remélem még a 21 nem túl késő neked. A szoba fajin lett. Furi, nem?? Mindjárt ott fog szuszogni benne egy baba, a fiad
!!!
Hogy van Hannus? Remélem jobban. Ú, most én is nagyon féltem, hogy mi lesz. Persze pont karácsonykor lett beteg a Zsombi. De nem volt lázas, mosolygott, meg minden. Étvágya is volt, egyem a szívét. Még akkor is hősiesen szopizott, mikor már nem kapott levegőt, mert tele volt az orra. Inkább a fulladás, minthogy elengedje a cicit!!!
Szóval én szívok, meg Cebion cseppezek. Dokinál nem voltam még velük. Szerinted? Írtad a folyadékot. Szerinted adjak neki plusz? Tea, vagy víz? Lányok, ezt tőletek is kérdem. Szuper édes a lány, és dögös a cipője. Kivagyok az áraktól. Döbbenet pénzbe kerül és hordja vagy 3 hétig?? És egyből kettőt??? Zsomborom mostmár 68 ruhákat kezd hordani. Na abból egy darab sincs (alig), szóval durva.
Én még leragadtam a pénztárca lopásnál. Jaj, úgy sajnálom. Száradjon le a keze a rohadéknak!!!
Azóta a könyvet keresem, de nincsen, szerintem, bár nálunk most minden lehet
A Bali fantasztikusan édes és hatalmas. Szuper cuki az overálja is.
Pussz.
Szuperek a képek. Én is rakok fel. 2006.01.03 23:50
Megint megnéztem a szánkózós képet. Állat!!! Ha az egyik rabszolgája a Szilvi (először nem értettem, milyen nővére - bár ez talán nem olyan vészes mint a "még fánk sincs" félreértése
), szóval hatalmasat nőtt!!!
? Muszáj még kiélveznem ezt a huszonakárhány napot!!! 2006.01.04 05:05
És még mindig kisfiú. Gondolom ez már nem fog változni.
És én ennek úúúúúgy örülök.
2006.01.04 09:42
! Nem csinálsz rosszul semmit,sőt! "Csak" Neked egyszerre két csöppséged van! mi meg azért bírunk főzni-annyira jól, h tegnap 2x kellett az ebédet,mert elsőre odaégett
-mert csak egy porontyunk van.
! Zsombi egyszerűen utálja az éjszakát
! Folyadék: ha elég pisis pelenka van, sztem nem kell pótolni, de esetleg próbáld meg,h megkínálod Õket ásványvízzel( Szentkirályi, Óbudai gyémánt baba, vagy Humana babavíz-ez túl drága sztem) és ha kérik megisszák,ha nem nem. Nálunk nem jött be még a nagy melegben sem, mondjuk a cumisüveget kiköpte, a pohárból az egész a nyakába ment, a csőrös poharat is csak azóta tudjuk használni,mióta Kata szétszedte,mert addig képtelenség volt Hannácskának kiszívni vmit is belőle. Amíg nem lázasak nem kell a dokihoz rohanni,hisz ő sem tudna többet tenni,mint Te!Amúgy köszi,jól van,nem lázas már, remélem a tegnap du-i ,teljes ruhacserét igénylő,2x-i hasmenés is csak ijesztgetés volt! Kicsit a popó piros, de rendbehozzuk.
!
!
!
! 2006.01.04 09:56
Pancus meg még mindig inkább zuggó vonal, igaz? te, majdnem 30, mi lenne ha csinálnék egy "dobozos" (most valami jelzővel szerettelek volna illetni, de itt talán mégse
)tiramisut? Nem is kérdem, csinálok. Azért még szétnézek nálatok a kanapé alatt könyv ügyben.
Mit szedsz a hátadra? Meg kell erősíteni a hátizmokat, majd a gyógytornász mutat kafi feladatokat, amire úgyse lesz időd, se energiád. 
2006.01.04 13:18
!
Látod,nem kellett volna beharangozni,h 2jó éj után, 3hét gáz következik
! 2006.01.04 14:34
2006.01.04 15:46

Bébik továbbra is gyönyörűek, édesek. Tegnap a Pannuskával beszéltem is telcsin
Dia jó vagyok minifasírtokban, az jó kisszendvicsnek is, viszek olyat, meg ezt még az én válogatós gyerekem is megeszi.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul, egyszerűen sok dolog van kettővel, de hidd el majd belejössz!! Most az a legfontosabb, h szoptasd őket amíg lehet, mert mind amelett, h a legjobb, de ez a legegyszerűbb, legkevesebb macerával járó etetési forma is
2006.01.04 16:26
, múlt héten bepótoltam a lemaradásaimat. Kezd eléggé bedurvulni a történet.
közben nagyokat kurjongat (azért az apjából is van benne)2006.01.04 17:16
! Miért nem szólt valaki?!
! 
2006.01.04 17:55
és nem tervezem, hogy januárban szüljek.

2006.01.04 19:06

Olyan 34-35 az átlagos. Enyém gyereknek 39volt
Ha minden héten nő egy centit, akkor olyan kafi 36-os lesz, és hát fiú a lelkem, állítólag nekik nagyobb a fejük. Szóval még ekkor is szivatnak minket nőket
2006.01.04 19:45
Megkérdeztem ám okos orvoscsaládtagjaimat, és mindannyian megnyugtattak, hogy teljesen arányos a gyerek, és amúgy meg honnan akarnék én hosszú lábú csemetét....
Igazuk van.

2006.01.04 20:39
), és mindjárt bekapcsoltam a gépet, mindenképpen érdemes volt! Dia levelén annyit nevettem, persze, tudom, hogy nem illik kinevetni más "nyomorát", de asszem ez nem is nyomor, hanem nagyon szép dolog, amit csinálsz, és a stílus amiben leírtad....hát beszartam. Érdemes lenne valami kismamás újságba beküldeni ilyen naplószerűen...sok anyuka magára ismerne, és tudod, könnyebb elviselni a dolgokat, ha tudod, hogy más is totál ugyanilyen gondokkal kűzd. Na, szóval javaslom, hogy küldjed befelé valahova!
)milyen cuki, ahogy kidugja a lábát a járókából. Arany pofa. 2006.01.04 20:48
Gyerkőcök édesek, gyönyörűek és nagyon szépen nőnek!! Zsombi kis vasgyúró. A napi 5 szarás
totál rendben van, lévén hogy szopiznak. Ez pedig hogy szopiznak tök szuper! Ügyi vagy! Szerintem ha elég a tejci nem kell nekik se tea, se víz. Próbáltál az orrukba tejcit? Nekünk az nagyon bejött amikor Peti náthás volt, vagy tengervizes spray? Remélem a gyógytornász segít a hátadon. Köszönjük a meghívást. Felírtam a címet. Remélem tudunk menni. Kajcsi lesz elég
Vigyünk piát?

Azt hittem ez is új, és nem lesznek mellékhatások. Na mind1. Peti 82 cm, a védőnő meglepődött meg mi is. Mondjuk voltak itt az ünnepek alatt az unokatesómék a kislány most 2 éves és kb2-3cm van köztük. Hová nő a gyerekem? az apja után?? 2006.01.05 14:18
Bepakolni sokkal egyszerűbb. (Ennél már csak a porszívózás rosszabb. Szembe is jött ma velem egy pororoszlán, jelezvén, hogy itt az idő megint. Komolyan, honnan gyűlik így a por??? 2 naponta??? Már a lakás is szivat...)
Mondtam nekik, lehet jönni pénteken is. Szeretnek nyüzsögni, bármikor jönnek
Úgyhogy pénteken soppolok a nagyfiamnak
- Esztikém
mégsem várhatok heteket
. Úgyhogy sajnos, sajnos addigra már lesznek 68-as rucik is
.
....
, így mi lesz velem? Gagyi laptop nem kell!!!
) muffin, fasírt, sali, süti, bolti tiramisu és azért csak csinálok valamit én is. Veszünk némi innivalót. Valami extra kívánság ez ügyben??? Edókám, nem kell semmi, tényleg!!!
Sterimart használok, a tejcsit még nem próbáltam, de a Kata már mondta, hogy ez nektek bejött. Kipróbálom. Jó lenne ha jönnétek. Hú mennyi gyerkőc lesz!!!
Tippelj honnan van az elefánt??? Bár most némileg lerombolom az imidzsemet: PLUS. Csomószor vannak inci finci jó kis dolgok. De valamelyik képen nem láttam nálatok is valami hasonlót? Hannus továbbra is nagyon édi, szuper a kép!! Petiék, hogy vannak? Remélem ti jól vagytok továbbra is. Pöttyök vannak? Dr. Szalaynak (30) igaza volt?
Dianéni. Édes bogár. Bár ez a nénizés...nem szép dolog ilyenekre tanítani
Annyit gondoltam rátok tegnap. Meg számba vettem az lányos ismerőseimet. Igaz mindenki hányt ezerrel, de valahogy mégiscsak kislányt érzek nálatok
Nemsokára kiderül. Izgi!!!
Aszondod írjak? Kiadok egy bestsellert, hmm? Gyes-pótlás
Na, nem. Csak nektek nyomorgok itt, legalább elolvassátok és reagáltok
. Bár gondolom mikor meglátjátok, hogy már megint mennyit írtam, mindenki a fejéhez kap, jaj a Pinérnek már megint szófosása volt (így van ez a telefonokkal is
) és minden 3. sort olvassátok csak el
. Örülök, hogy néha ide tudok írni. Szóval edzés bicepszre és lehet jönni ringatni!!!
Balikánknak ma milyen éjszakája volt?? A hátamra Voltarent szedek. Utálom, hogy szopi mellett ilyesmit csinálok, de egyetlen homeo sem segített. De két doki is megnézte és megbízom bennük. Állítólag ez azon kevesek egyike ami nagyon minimálisan megy át. Kicsit jobb a helyzet. Tegnap kaptam meg a gytornász számot.
Óriás bébikéd van!!!
Én nem tudok fejméretet, csak BPD-ben. De minden szuper, tankönyvszerű!!! A szendvicsekkel igazad lehet, látod máris süt-főz mindenki
2006.01.05 14:37
(aki mindjárt 31-be lép), végül is, ha ez a név neked jobban tetszik
, ám legyen. Ne dumálj itt nekem a kajákról, megmondom én a tutit, azért mondtad, hogy szenyaFALATkákat csinálsz, hogy jól berezeljünk az éhenhalástól,és majd mi vigyünk az ínycsiklandozó finomságokat. Arra a sós máffinra befizetek.
2006.01.05 14:45
Viszont sokat tájékozódom Interneten.
Belepróbáltam a sapikba, még nőhet bele, szerintem jók lesznek!!!
2006.01.05 15:11
Én is centizgettem anno, hogy mekkora lehet a kis fejük. Van egy ismerősöm aki csörgőórát tett a hasához, hogy csekkolja hall-e a gyerek. Na az már gáz
!!!!
A sós-t nagybetűvel a múltkori pogácsa miatt írtam. Amiből kimaradt a só
De így is fincsi volt!!!! Hozzátok azt az imbuszkészletet majd! Itt csak csipogó állatok és csörgő könyvecskék vannak
2006.01.05 15:20

2006.01.05 15:25
! Nemrég jöttünk meg, és miközben Dia sorait olvastam és rázkódtam elaludt a karomban
!
Igazi fiú! Örülnél ha babázna? Na majd azt is fog,pár év múlva, csak tudjon dönteni,h Panna-Hanna-vagy Katalány
!
, csak kérdezték tőlem, és mi is kaptuk,ezért nem tudtam válaszolni! Miért gondolod,h imidzsromboló a Plus-ban-avagy államvizsgás időkre emlékezve Plü-ben- vásárolni? Anya is szokott, mi meg tescos-ok vagyunk-de ezt tudod 

! Nincsenek pöttyök,elmúltak. Ha megfejted honnan teremnek a pormacskák, szóljál,én is utálom őket, és nálunk is kétnaponta sorakoznak a fal mentén-aszongyák a padlófűtés miatt, kedvencem,mikor itthon se vagyunk. NA mindegy, mászóbajnok miatt meg főleg örökké porszívózni kell, kezdem utálni én is. Lehet,h rácsatolok vmi egyik oldalán nedves ruhát,aztán szépen lassan feltakarít magától
?
!
- annyira muris vagy!
! Te, nem Te vagy terhes? Mit nyűglődik az urad? Szóljál már Neki
! Pelenkatörölköző, a tetrafürdőlepedő? Tényleg nagyon jó az elején,sokkal puhább,mint a frottír. Milyen klassz,h a fürdőből nem kell átvinnetek a lakáson, csak egy ajtó és már bent is vagytok! Az elején sokat számít ám! 2006.01.05 15:37
!
!Kezdenek belejönni a száítógéphasználatba.Anyós meg másnaponta jön,mert nem bírja Hanna nélkül, maradék idejében pedig otthon csókolgatja a fotókat-fúj, gonosz rosszkutya vagyok....2006.01.05 15:40

A lakással konkrétan csodát, mert nincs aki ellenpakol.
És szomjas leszel szülés után nagy eséllyel. 
2006.01.05 15:57
De ez egy olyan egészséges darab...
Víz már fel van írva. Mert már írom a listát, hogy mikor hova mit kell vinni, külön listába, hogy még mit kell venni......
jóvanna
2006.01.05 16:02
:
2006.01.05 16:07

De szerintem a vége felé tuti le kell majd venned az alsó részét