A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Isten éltesse az egész Macskacsaládot!

Zsanci, akkójóvan, nem mondtam újat. Én nem mindig értem, amit Szakbarbár mond, de legalább hasznos infok is vannak rajta, a fizetős is nyilván mindkét félnek megéri...
Doktornő szerint túl színes az életem, úgyhogy mostantól nó sugar, nó show, nó CH, csak dijéta Kép

indianyo

Indi!

Mire alapozta ezt a dokinő?nehogy má!

Juc
20170114224602

Szmagdi! Mégis eszembe jutott még valami, a legjobb barátnőm Macs férjének az általános iskolai osztálytársa volt! Na?

KépKép
KépKép
lindicita

Pocak: ruha lesz nálam. úghyogy gyere... Maradhat a másik még....legfeljebb Fanni meztelenül jár. No de sebaj. Ja és apropó, ha már igy összakadtunk, nekem anno semmilyen tabló nem jött ám.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc,
mert hogy kábé 20 kilóval vagyok több, mint terhesség előtt, meg akkora a bokám, mint másnak a combja.. Kép szóval hogy ne legyen baj a babával - toxémia meg effélék.. meg ne hízzak már tovább, csak a szükséges mennyiséget.

indianyo

Indike!

De azért csokit egyél néha!
Én tudom mit beszélek mert 3 hónapig nagyon durva diétán voltam +inzulin.És olyan nehéz volt lemondanom a csokiról,persze Pannáért mindent megtettem,de néha volt égkrém stb...Doktornéni remélem nem olvas most engemKép

Juc
20170114224602

Juc Kép Majd akkor délelőtt eszem, hogy Norbi bácsi is örüljön Kép
De ha van gyümölcs meg joghurt, akkor nekem a csokika nem is hiányzik Kép

indianyo

Mása,
lesz szagoja buli!!!Kép
pl. jövö hét v. utána...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
akkor hozod holnap az újságot???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
hurrá, Sagoja!!!! Mikor?!. Nekem teljesen mind1Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Huhhha ,
Gratula Macsnak és az egész családnak !!!!!

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok,

szeretnek segitseget kerni orvos ugyben. Azt hiszem remenytelen eset vagyok, csak nonemu es csak Tetenyis doki johet szoba. Fogalmam sincs mikor volt az utolso mensim, december elejen mintha meg akart volna jonni, de nem tette, aztan volt egy jo kis ,,gyomorrontasom'', aztan kiderult, hogy miert, de nekem csak tippjeim vannak arrol, hogy mikor fogant meg a baba (ha jol tippelek, akkor november kozepe korul, vagy annal is regebben fogant). A ket unnep kozott kezdtem el keresgelni, kihez is lehetne menni. Kezdek kicsit idegbajos lenni, mert eloszor az unnepek miatt csusztam ket hetet, es aztan kozben az is kiderult, hogy az az orvos, akihez menni akartam gyesen van, Urban Marta, es Kocsis Eva nem rendel jarobetegellatason, es a Bartfai utcai rendelobe csak visszarendelt paciensek mehetnek. (Csak azt tudnam, hogyan mukodik a terhezgondozas ebben a korhazban?) Kocsis Evahoz csak januar 17-re kaptam idopontot (azt is csak tobbszori probalkozasra:-(), remeltem Urban Martanal kapok egy korabbit, kevesebb utanajarassal, de ez eddig nem jott be.

Megprobaltam bejelentkezni hozza, de nem sikerult. Azt hiszem pont ebben a forumban talaltam meg a szamat (06-20-446-80-52), es azt az infot, hogy az adott szamot hetfotol pentekig 7-15 kozott lehet hivni, es az asszisztensenel csorog, tole lehet idopontot kerni. De harom-negy csonges utan foglalt jelzest kaptam, vagyis lenyomtak a telcsit (az elutasitas miatt nem telefonaltam tobbet, es vissahivas se jott). Lehet, hogy rosszul tudom a szamot? Kicsit eltero infoim vannak arrol is, hogy mikor rendel a doktorno (hetfon, vagy penteken, vagy maskor is?), szoval, ha valaki helyre tudna rakni azt megkoszonnem. Johet ide is, vagy egy e-mailben az easymail.hu cimre (ott is monic).

Elore is koszi a segitseget, es bocs, hogy itt panikolok, de ez az elso terhessegem:-)
Udv,

Moni(c)
monic

Hogy ti mennyit irtok! Masfel ora alatt olvastam el a mai napot. Vagy en vagyok allati lassu?

Lindi, a masodik keruleti ugyeleten egyszer mar voltunk, akkoris a szaja verzett valahol. Ra se neztek a gyerekre... de mi az az flp first? en nemtom! Ja es datumot irj, mert en csak azt irtam fel, melyik napok kellenek, de neveket nem irtam melle, szoval nemtom, melyik a tied meg Zs-e.

Johi, persze hogy a babyloof csak tartalekba, ha egyszer kelleni fog.

Es de az vagyok, mert tenyleg nem figyelek rendesen es csak a kanapen doglottunk, a gyerek meg elottunk esett-kelt a sapkaban es epp aszonta apa, hogy ne hagyjam vagy valami es akkor tortent.
moose

Indi,
én is 20at híztam ,igaz 9 hó alatt.Nekem is mondta doki bácsi, hogy fogjam vissza magam. Vigyáztam is, mégis híztamKép
Most igyexem leadni, sikertelenülKép

Ja és van ám update túró rudiKépAzt ehetszKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi: bocsi, küldd el légyszi mégegyszer a címedet és megy a tabló!

Ki nem kapta még meg? Mert jött egy pár vissza, de már belezavarodtam, meg nem volt időm! Szóljatok és küldömKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lányok, nagyon köszönöm az együttérzö szavakat, nagyon kedvesek vagytok. Tényleg eléggé magam alatt vagyok. Alapjáraton nem panaszkodom amiatt, hogy nincs segítségem, mert férjem egy tündér és a munkája mellett rengetget segít, mindenben. Tényleg nála jobb és gondoskodóbb apát és férjet el sem tudnék képzelni. Miután vezetö beosztásban dolgozik, jóformán alig tud napközben szabit kivenni, a szülés után is csak 1 hétre tud itthon maradni, mert olyan a munkája, amit nem lehet bepótolni, határidök vannak és komoly tárgyalások, ahova muszáj elmennie.Kép
Hétfön is egyedül megyek NST-re és a dokihoz, mert Ö marad itthon Zsombival. Pedig már sem Ica, sem a doki nem örül, hogy vezetek, de ez van. A proffal megbeszéltük, ha a közeli napokban olyan lesz az idö, mint pénteken volt, akkor befektet, mert Biatorbágyról lehet, be sem tudnánk menni, legalábbis nem egykönnyen. Szóval még az idöjárás miatt is izgulhatunk. Zsombi a nyákdugó távozása után, amit még otthon éltem meg fájások nélkül, 4 óra alatt született meg, így most is számíthatunk egy gyors szülésre.
Remélem én is, hogy hamar meggyógyul, és ami a legfontosabb, nem kell befeküdnie a kórházba, hanem itthon is lehet Öt ápolgatni.

Ügyeletröl jut eszembe: Zsombinak már Szenteste éjjel 41 fokos láza volt, az ügyelet nem jött ki, mondta a nö, hogy hütöfürdözzünk. Ha kijöttek volna, már lehet, hogy elöbb megállapították volna mi a baj, és mostanra már meg is gyógyult volna. No comment...

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Szai Monic, én Kocsis Évához járok járóbeteg rendelésen a Bártfaiba csütörtökön 8-tól 12-ig- bár szülni nem tudott bevállalni, mert le van akkortájt havazva - de terhesgondozást végigvisz. Nekem is első szülésem... És nem volt semmi protekcióm, amikor jelentkeztem nála. Elképesztő jó a nő, csak akkor baltáz le, ha kéred Kép Egyébként megértően megvárja, míg panaszkodsz Kép

indianyo

Pocak: johanna1975 kukac vipmail.hu

johi

Kép
Kép
johanna1975

Monic,
Több doki is van a Szent Imrében és mindegyik jóóKép.
És nyugi, nem vagy(tok) elkésve és a jan.17 teljesen időben van, szerintemKép
Azt kell eldöntened, hogy magánba, vagy sztk-ba akarsz járni?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indianyo, koszi, akkor eszerint megiscsak be lehet esni a Bartfaiba minden elozetes bejelentkezes nelkul azzal, hogy pisiltem ketcsikot?
monic

Monic, jol tudod a szamot, es igen, az asszisztens kezeli hetkoznap 7-15 kozott. A maganrendelo szama 06 1 2032148, es minden hetfon 16-19 kozott van (de szerintem inkabb 15.30-20 kozott), es minden masodik penteken asszem. Es nem biztos, hogy kapsz elobb idopontot. En most a masodik babaval jarok a doktornohoz es nagyon elegedett vagyok vele. Azt viszont nem tudtam, hogy a bartfais rendelesre (ez szerda 9-12 asszem) csak visszarendelt paciensek mehetnek. Ez biztos? De szerintem vagy hetfo delutan hivd a rendeloben vagy akar holnap delelott a korhazban (06 1 4648600, 4648776), mert ott is el tudod erni, szoval beszelj vele es akkor lehet, hogy gyorsan behiv a bartfaiba szerdara ha mar ilyen sok idot vesztettel, es aztan majd jarhatsz a maganba. Ha van meg kerdesed, irhatok melt.
moose

Mose,
ne sértődj meg, de egy egyszerű szájkiharapással megértem, hogy nem foglalkozik egy doki. Ebcsont beforr. Persze nem láttam Nyulad, h mekkorát esett, milyen a seb, mennyire vérzik, stb, csak látatlanban írom ezt. Eszter nap mint nap odaveri magát valamihez, és nem egyszer vérzett már a szája, meg a szívem, de ez van, sajnos anélkül nem tanul meg vigyázni magára, hogy párszor oda ne csapódjon valamihez. Vattába nem csomagolhatjuk őket! És minek fertőtleníteni egy sebet??? Ha nem kell összevarrni, nem rozsdás szögbe lépett, nem kutyagumi érte a sebet, elég, ha leöblíted hideg vízzel (az jól is esik, mert hűsiti) azt slusszpassz.
neet
neet

Szmagdi, neked is koszi. Most leginkabb hamar szeretnek eljutni dokihoz, hogy minel pontosabb idopontom legyen, ha mar lusta vagyok arra, hogy irjam a mensimet, meg azert is, hogy megnyugodhassak vegre. Amugy, ha anyagilag birom, inkabb maganba jarnek.
monic

Monic, azt nem tudom, hogy be lehet-e esni csak úgy, én azért előtte felhívtam telefonon, de - bár nagyon sokan voltak nála akkor is - azért nem mondott nemet, pedig én aztán tényleg semmifélével nem kecsegtettem. Csak a tényeket akartam elmondani, a többiről a lányok jobban és sokat tudnak.

indianyo

Na, en lassan el kell menjek, de mire megirom valakinek a valaszt, addigra valaki mas is ir. Koszi a sok segitseget:-)))

Moose, en a tetenyi honlapjan olvastam azt a visszarendelt pacinesek dolgot. A paromat meg egyszer a keruleti SZTK-bol elkuldtek a Bartfai utcaba (persze nem nogyogyra:-), ahol kivagtak, hogy ide jarobeteg nem johet. Tehat nem biztos, ezert kerdeztem itt:-))) De koszi az infot, felirom a szamokat, es holnap delelott probalkozom.
monic

Magdi, a 9 honap alatt mar nem kell vigyazni Kép a sulyodnak meg semmi koze ehhez Kép Kép

Piros, jobbulast mielobb a gyerkocnek! Es drukkolunk, hogy gyorsak legyetek! Tenyleg semmi nagymama vagy nagyneni, ize senkisenki sehol? Es hogyhogy nem mentek ki? Ez melyik ugyelet volt? Csak Biatorbagyra nem, vagy sehova sem? Es csak szenteste nem, vagy maskor sem? Es azert ti bevihettetek volna, ha akarjatok/tudjatok? Persze ilyen allapotban ez orultseg. Hu, most nagyon ki vagyok akadva az ugyeletekre! Egyaltalan letezik ugyelet? Vagy ha siman beallitok valamelyik gyerekkorhazba vagy korhazba, akkor ellatjak a gyereket? Vagy elzavarnak?
moose

Neet, itt sem elso eset, de most egy nagy feher dudor lett belole. Szoval nem csak egy sima vagas latszik, ahogy maskor es ezert aggodok kicsit. Es dokit felhivtam mit kenjek ra es aszonta, inkabb megnezi elobb, ugyhogy mindjart megyunk is.

Ok Monic, hajra. Ha eppen mutoben van vagy ilyesmi, akkor nem tudjak kapcsolni, de ne ijedj meg, akkor hivd ujra en meg mindig elertem a korhazban. Szoval olyan 8-16 kozott probalgasd.
moose

Moose,
nem ÚGY vigyázniKép, hanem hogy mit eszemKép, Illetve nem a számba kell vigyázniKép na belezevarodtam!!!KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MACSNAK HATALMAS GRATULA!!!!! De szuper, hogy ilyen gyorsan megszültKépKép

Szüléstörténetet kérünk!!!!

Többit nem tudtam elolvasni...Kép

KépKép
fibi

Moose!
Az FLP-s könyvből:
Aloe First (sokoldalú bőrápoló spray)
Az Aloe First természetes anyagokat tartalmazó, helyi bőrápolásra szolgáló spray. A stabilizált Aloe Vera gél jótékony enzimeket, valamint sokféle aminosavat, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Az Aloe First kitűnő termék, mint neve is utal rá "elsősegély nyújtó szer", a bőrirritációk kezelésére; mindössze néhány ráfújással gyors enyhülést lehet elérni még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Fújjuk tehát be a viszkető helyeket, a kiütéseket, a rovarcsípéseket, a napon leégett bőrt, és az Aloe First megszünteti a kellemetlen érzeteket.
Aloe First vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító hatásánál fogva alkalmazható, gyulladás csökkentésére. Alkalmas sérülések, vágások, horzsolások kezelésére.

A 2 dátum: febr.11. és febr.25.

KépKép
KépKép
lindicita

O, o! Tenyleg! Balintnak nagggggyon sok boldog szulinapot! milyen torta is volt? es az nemer, hogy csak ruhakat kap, olyan kicsi meg! miert nem kapott jatekot? legalabb egyet! neki van szulinapja! kegyetlenfibi vagy Kép

Es Scaneo 2 in 1 fulhomero allati rulez. Es Nyuszi mar maganak meri (na az tenyleg pontatlan, de mert o osszevissza nyomkodja a gombot Kép ). Es egy pontos megbizhato homero marha fontos dolog! Nehogyma ezen sporolj Zsanci!

Koszi Lindi. Es ilyen izemicsodat majd veszek toled, ha legkozelebb talalkozunk, jo? De nem baj, ha lenyalja? Szoval szajara is mehet? Es vigyazz, mert a konkurencia nagyon eroszakos! (mikor nehany hete allandoan a fuleszeten ucsorogtem orakat beszelgettem egy csajjal, aki szinten ilyen visszajaro volt es elkezdett traktalni ezekkel az aloes dolgokkal de en nem irtam fel a szamat, mit szolsz, milyen huseges vagyok? Kép ).

Haha Magdi, most sikerult jol osszezavarnom! Kép
moose

Sziasztok!

Na most a visszaolvasás közepette vagyok, de már válaszolni akarok emberkéknek:

Bogárka, Green!
Köszönöm válaszotokat, akkor most megnyugodtam kicsit de arra adjatok tanácsot, hogy az Uraság 3 naponta kakil és olyan keményet mint állat, mit tegyek?

Fic!
Te holnap Bkv-zol?
Nem megyünk együtt?
manó27

Szmagdi!
Elolvastam amit írtál és mintha magamat látnám énis 15 kilóval vagyok több és énis mindig ezt kapom a páromtól, hogy milyen jó:-)
Igaz má lassa semmi nem jön rám!
Ugyhogy fogyókúrába benne vagyok!

Bkriszta!
Mi lett a zuhannyal?
manó27

Ja és a nagy HÍR:

VAN 1DB FOGUNK!

Tehát anyukák akinek este felébred sírva a gyereke napokon keresztül annak nagy valószínűsége van, hogy foga lesz rövidessen!
manó27

Fic!

Egyébként nagyon kedves vagy,hogy hiányolszKép

Juc
20170114224602

Manó,
Gratulálok az első fogacskáhozKép
Fogyókúrázni meg muszáj, mert nem szeretnék így teherbe esni a következővelKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose, itt van Biatorbágyon 24 órás összevont ügyelet, ami azt jelenti, hogy felnött orvos megy ki gyermekhez is. Amikor felhívtam öket, akkor éjjel 2 volt, mivel semmi más tünet nem volt, csak a magas láz, ezért azt mondta a nö, hogy ö úgysem tud mit csinálni, csillapítsuk a lázat, ami szerencsére sikerült is. Utána nem volt semmi, ezért úgy gondoltuk, valami kósza vírus lehet. Bár szídtam rendesen öket, mert azért igazán ránézhetett volna az ügyeletes doki. Azt, hogy megnagyobbodott a mája és a lépe, ö is kitapintotta volna, max. azt mondja, vigyük be kórházba, és akkor biztosan elvittük volna, csak mi semmit nem láttunk rajta, és nem is panaszkodott fájdalomra.
Amúgy ha beviszed a gyerköcöt az ügyeletre, akkor kötelesek megnézni, csak itt nincs kifejezetetten gyermekügyelet.
Sajnos tényleg nincs senki, aki segíthetne, párom anyukája súlyos beteg, többet van kórházban, mint nem, ráadásul 350 km-re lakik, az én anyukám is beteg, nem tud vezetni és kb. 3 órányi tömegközlekedésre lakik tölünk. A tesóm ügyvéd, éjjel-nappal dolgozik. Több rokon nincsen.

Ennek a hömérönek a homlokhömérö része is megbízható? Lehet, hogy vennék egyet, mert a pici fülébe még amúgy sem fogom tudni bedugni a fülhöméröt.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Zsan,
most néztem, hogy a fiaid Borisz Levente és Igor BenedekKép.
Nekünk is Levente lett volna OrsiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
és akkor anyukád jön oda???Kép mert akkor vinném a cuccost!
Magdi,
hát igen...KépLevi és Bendi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó,
akkor holnap ti is ???? jó lenne, mert akkor viszek krémet.
és Macsról még eszembe jutott, h ugye 5-re volt kiirva. Hát, BEJÖTT!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

macskusz és füli,
nagyon gratulálunk mi is és sok szép közös élményeket kívánunk nektek az élet soránKép
király ez a bába koktél,asszem én is kipróbálom majdKépcsak több pálesszelKép

soosoo,gabi és aki válaszolt nekemKép
köszi,csak azért érdekel mert anyukám engem 10 nappal túlhordott anno és én is túlhordtam b-t 7 nappal és azon filóztam van e összefüggés és hogy akkor arra számítsak jobban hogy túlhordom majd kettecskét....és én az elsőnél nem kívánok se könyebb se gyorsabb szülést.....Kép

gabi,
persze tudom hogy nincs két egyforma szülés és terhesség,de érdekes módon a dokimmal pl folyton azon nevetünk hogy kicsit megráz és kiesik belőlem a másodikKépgondolom ezt a konzekvenciát az első szülésemből vonta leKépjogosanKéptehát hiába nincs két egyforma terhesség és szülés a konzekvenciát mégis az előzőből vonják le.....és az is sokat számít hogy a kettő között mennyi a különbség mert nekem egyszer azt mondta a szülésznőm hogy a tapasztalat azt mutatja hogy minnél kevesebb annál könyebb és gyorsabb a második.és ha 8-10 év akkor bizony a testednek meg a szervezetnek olyan kicsit mintha az elsőt szülnéd....és tény hogy b-t túlhordtam egy héttel.....tehát biztosan ő is abból fog kiindulni hogy kettecskénél is így lesz....

soosoo,
jó hogy ezt írtad mert te vagy az első példám akinél +-t - követiKépeddig bárkivel beszéltem az ismerőseim közül tényleg mindekinél úgy volt hogy ha túlhordta a következőt is túlhordta és ha korábban jött a következő is korábban jött.azért egy hét túlhordás után nem számítok koraszülésreKép

én egy olyan barom vagyok,még terhes sem vagyok kettecskével de azért már folyton vele foglalkozomKépinkább azt mondom nosztalgia,okéKép?

bogárka,
lemaradtam vmirőlKép?asszem 4 nevet olvastam de utolsó infóm szerint 3-at akartok,ha most aszonod 4-re változott megyek és bepanaszollak apánálKépés befűzöm hogy mi isKépha már senkit nem tudok beelőzni legalább tartsam a szintetKépés bernát bejön nekem is.

gigiakinagyonszeretnekettecskét
Vendég

Zsan!

Azt hiszem inkább hozzánk jön anyám,de azért dobjad csak be a formákat a táskádba,nem olyan nehezek,hátha rád kkiabál egy néni,hogy:"ide a Jucus formáit"!Kép
20170114224602

Gigi:persze,szerintem is van abba valami,hogy könnyebb ha viszonylag hamar jön a következő.Én vagyok erre az élő példa.Az első szülés kb.12 óra,rá 1.5 évre a köv.,ez mindössze 2.5 óra.És végül Dorkám 10 évre rá,szinte egy egész napos vajudás után született meg.Nagyon komoly fájdalmakkal.Hát látod ebben egyetértünkKép

petergabi

Piroska ! Én is drukkolok , hogy minden rendben
legyen !

Mano ! Nem eszik olyanokat ami fog ? : alma , banán ?

Kép
Kép
greenolive

ZSan!

Valaki pont ezt a kérdést tette fel ma Szakbarbárnak,hogy miért kapott kevesebb Gyedet?Késő este lesz válaszrá.

Juc
20170114224602

Na, haliKép Most beszéltem Macsekkal! Mindenkinek köszöni a drukkokat és gratokat amikor ment Füliért a csecsemősök is mondták neki, hogy milyen sokan gratuláltatokKépKépKép! Kicsit csalóka volt a súlymérés a szülőszobán, mert mint kiderült rossz volt az elem a szülőszobán, tehát a nagylány 3300 grammal született!!! Hallod Recca, nem is annyira gyufaszálKép
Holnap, ha minden igaz kapok képet és akkor teszek fel ide isKép
És a tablóval szemben lévő szobában vanKépKépKép
Mindenkit puszil és reméli minél hamarabb tud jönni!

Puszi: Pocak akinagyonboldogmertabarátnőjeisboldog

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kedves csecsemös nénik!

tessék Fülöpkére nagyon vigyázzni mert sokan-sokan figyelünk ám!Kép

Editkének külön küldök puszit.Lili anyukájának a barátnője lennék.

Jucus
20170114224602

Pocak,
KépKépKépKép

itt van néhány virág a csecsemősöknek, mert tényleg olvasnak minket, és átadták a gratulákat MacsMamának...Kép
KépKépKép

És én is boldog vagyok, ha Pocak is boldog, és ha Macs is boldog!!!!!!!!!KépKépKép
(bár valljuk meg, elég szar napom volt!!!KépKépKép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

NA ne máá!megint mi volt szar a napodban?

Juc
20170114224602

Juc,
köszi, figyelni fogok.
És formácskák bedobval táskába...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?