A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!

Mátra, sajnálom Kép, de hátha mégis? Nem lehet, hogy csak leesett kicsit a progid? OLyan jó volna, ha mégiscsak lenne ott valaki!

Hú lányok, egyre szebbeket írtok, így nem lehet dolgozni! Kép

Csibe, sajnálom, hogy megjött Kép , de kis jó a rosszban, hogy a leleteid kész lesznek időben! KépKöszi, hogy leírtad a HSG-t, bár azért nagyon nem nyugtattál meg...Kép Remélem ha fájni fog, meglesz az eredménye, és feloldódik vmi kis elzáródás Kép

Monyó Kép hajrá, ez már igen! Kép

Pancsi Kép fényeznélek kicsit én is, ha nem bánod, tényleg állati nagy akaraterő és életvidámság sugárzik előled, gratulálok a hozzáállásodhoz!! Kép

Remélem még tudok jönni, most ennyi voltam, ja, és én jövő szerdára kérek egy kis drukkot, akkor lesz a HSG-m. Köszönöm.

Réka
korek

Sziasztok!

MátraKép!
Annyira sajnálom...Kép, bár én is ismerek olyat akinek az 1. hónapban még megjött, annak ellenére, hogy már a pocijában volt a Baba. Ha csak a barnázás marad, és nem jön meg rendesen, akkor szerintem a hétvégén azért érdemes megcsinálni azt a tesztet.

Monyóka!
Ez már beszédKép, biztos hogy van azért Nálatok is jó doki, persze lehet, hogy nem elsőre találod meg, hanem többször kell próbálkoznod előtte, még eljutsz majd hozzá, de a ciklusod mindenképpen rendbe kell rakni. Nagyon örülök, hogy végre rászántad MagadKép.

Manyoka!
GratulálokKép. Szép nagy már a petezsákodKép. Mennyi idősek is vagytok?

Lányok!
Nekem tegnap óta fájdogál a hasam, nem folyamatosn, de azért érezhetően. Most már a 20. napon vagyok, úgyhogy nem valószínű a peteérés, és nekem nem szokott mensikor és előtte fájniKép. Pedig úgy bíztam ebben a hónapbanKép.

dido

dido
dido

Korek!

Jövő szerdára mennek az extra drukkok!!!!!!!!!!!!

ditta

dido
dido

Sziasztok!

Mátra!
Ha nem most akkor a köv. hónapban! Én nagyon bízom. A progis mániámat meg már mindenki kívülről fújjaKép
Apropó, akinek barnázással kezdődik rendszeresen a menzije, az is erre utal!!!!

Unique Bébi!

Végre hallani rólad! Tejci? Már? ó máj Dzsíz! Nem jössz moziba? Büszkeség és balítélet. Dido, Duddu, Dbogica meg én megyünk valamikor februárban. Előtte fagyi, na jó, Levinek lehet palacsintKép
Műhelyneve a babának Stöpszli. Neme meglepi, a tervezett nevek, amit beadtunk a családnak megvitatásra: Anna/András, és ami valóban lesz, az titokKép Most mindenki elvan az előbb említett két névvel, már jöttek kifogások, és menniyre megdöbbennek majd, mikor olvassák, hogy megszületett Kovács UbulkaKép Olyan jó gonosznak lenniKépKépKép Ismersz! Köszönöm a lapot, bocs, hogy én lusta nem válaszoltam ráKép

Topiktali

OKKép

Junko!

Nagyon helyes, hogy szégyenlős vagy, meg félsz, csupa rossz arc, tudom, hogy mióta megláttad a fényképemet, nem tudsz aludni éjszakánként, és még személyesen milyenek vagyunk, jujjKép

Rolly!

Olyan nincs, hogy nem kereszteli meg az egyház a gyereket, másik pap, mondjuk, akinek az IQ-ja meghaladja a testtömegét! Mindenkit meg kell keresztelni, mindenféle szül. biz. nélkül. Minden ember Isten báránykája, még ez az idétlen pap is. De hát nagy az Isten állatkertjeKép

Csajszik!

Látom itt mindenkinek regényes a története, szívből kívánom, hogy mindenkinek huppi enddel végződjön. És ahogy írjátok a történeteket, egyre többet tanulok belőleKép

Pancsi!

Te a látó, vagy nem látó fiúk között keresgélsz inkább! Tudod kerítési szándékaim komolyakKép Bizonyára csodálatos lány lehetsz, nem lesz nehéz megtalálni a herceged meglátod!

Pussz:

Juca

tjuca

Monyó!

Csak még valami. Én is sok orvost fogyasztottam. Egy volt, aki beszólt, hogy 20 évesen még szűz vagyok. (még 22-n is, és tök normálisnak érzem magam, ha deviáns vagyok, az más miatt van) Szóval bunkó volt, éés a lényeg, hogy le sem vetkőztem, hanem sarkon fordultam és otthagytam. Gondolt ott mindenki mindent, én meg lepottyintottam. Aztán volt olyan is, hogy egy találkozás után otthagytam, meg olyan is, akihez ragaszkodtam volna, de eltiltották tőle a szülő és preszülő nőket, és a daganatosokat kapta meg. Rengeteg betege van/volt, és a kedves kollégák nem bírták, hogy elszipkázza a betegeiket. Volt olyan is, aki szakmailag ok, de csillagokat láttam egy rákszűrésnél is, és volt olyan is, aki megmondta, hogy addig vállal, amíg nincs baba, mert ő már nem jön be éjszaka szülni, ehhez már öreg (és gondolom már megszedte magát). Jaj és ki ne hagyjam az egyetemen volt egy pasi, akiről később kiderült, hogy molesztált nőket. Velem normális volt, de utána őt is nagyívben elkerültem. Szóval mint minden szakmába itt is széáles a választék, sajna keresni kell, de ha találsz egy normálisat, abban kell megbízni.
Ne add fel a fogyiprogramot, a kettő nem zárja ki egymást. Sok kismaminak (nekem is( vigyázva kell enni, mert a cukra a határon vagy a fölött van. A diéta nem árt a babának, csak elég vitamint kell ennya, meg nem ész nélkül kell diétázni. Baba mindent elvesz, ami neki kell nyugi, abban hiba nincsKép

Örülök döntésednek, fenntartva az előzőekben írtakat!
Hajrá!

Juca

tjuca

Szia Dido! A doki szerint 5 hetes vagyok,bár a menstruáciomhoz nézve meg holnap kezdeném a 7.hetet.
Képzeljétek bejelentettem a munkahelyemen,hogy babát várok és nem engednek dolgozni,mivel 3 müszakos munkarendbe dolgozom és nem éjszakázhatok,bármennyire is jól érzem magam!Még pár napig vagyok aztán keddtöl vagy szerdától nem dolgozom!Tehát netezni se tudok majd!Kép De majd adok valahogy hirt magamról!
manyoka

Sziasztok!

Monyó!
Örülök, hogy elhatároztad Magad, és remélem, megtalálod azt a dokit, akiben bízhatsz és normálisan áll Hozzád!

Unique!
Rég írtál, jó hallani Rólad is!

Manyóka!
Szép kis petezsák, mikor mész legközelebb uh-ra? Akkor már szívhangot is lehet hallani talán!

Szép napot mindenkinek!

Norwell+Mazsola

Ja, küldök Nektek fotókat a jelenlegi, négylábú gyerekeinkről:

Õ Brúnó, kb. negyedévesen (most már 90 kg körül jár, amúgy nem sokat változott, ugyanilyen bucifejű és nagymancsú Kép):

Kép

Õ pedig Zsömi, aki ennél nem sokkal lett nagyobb (kb. féléves a képen):

Kép

Kép
Kép
norwell

Norwell
2 hét múlva kell terhestanácsadásra mennem,utána biztos lesz uh.Már úgy várom,hogy hallhassam a szivdobbanását!!!
manyoka

Sziasztok. Itt a vég, már ömlik.
Bementem a boltba, 5 terhes asszony volt körülöttem. Szerintem ha 10-en lehettünk benn.
Holnap vizsgáznom kellene, nem tudom hogy megy majd ilyen állapotban. Aztán beültem a kocsiba és a kedvenc zeném szólt a rádióban és a nap is kisütött egy picit. ...
mátra

sziasztok.

matra sajnalom nagyonKépKép

juca hat remelem az en dokim rendes lesz majd.Van egy jo doki aki fizetos de en egy allaminak jobban orulnek.Most ez utan folyik a nyomozasKép

manyoka gratula a petezsakhoz.Latom neked is nehez ut van mogotted.

norwel edesek a kutyusok.Kép

sosi a fogyokura menni fog csak nem ettol fugg hogy megyek e dokihoz.Tehat nem az a cel hogy lefogyak es utanna megyek,hanem ha szukseges akkor
akar egy het mulva.

unique mar tejci.Gratula.jo neked.)

koszi lanyok a biztatast nelkuletek biztos nem szedtem volna ossze magam.Megmondom oszinten rolly levele dobbentett ra arra hogy tenyleg szeretnek babat es lepnem kell mert senki nem fogja azt mondani:Anya.
Az igazsag az hogy iszonyuan be vagyok tojva,nagyon felek.A legjobban a verveteltol,barmit csinalnak velem nem faj anyira mint a vervetel.....

Kép
monyoka

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon sajnálom...Kép De tudod, új hónap, új remények... Tudom, most semmi sem vígasztal, de a babagyártás olyan jó dolog...Kép

Monyó!
De jó, hogy jobb a kedved! Ez az, csajszi, egy kezdő lendület, és aztán már mehet minden a maga útján! Kitartás! Kép

Manyóka!
Gratulálok! Ez nagy boldogság most nektek, élvezzétek ki minden percét!Kép

Tjuca!
Ma a Te írásodtól nagyon jókedvem lett! Olyan vidámság sugárzik a hozzászólásaidból, hogy mosolyra fakaszt.Kép Elárulok valamit: Levinek sokkal inkább a fagyi, mint a palacsinta, ha már választani lehet! Na jó, lehet, hogy ezt inkább anyája gondolja így, de most még én parancsolok!!!KépKép

Norwell!
Édesek a kutyusok nagyon! Nekem egy cicám van, Marcipán a neve.

Apropó, Marcipán. Emlékeztek még rá, hogy annak idején mekkora balhé volt a macsek megtartása körül? Amikor kiderült a baba, akkor sürgősen elkezdtünk új gazdit keresni neki. Ennek persze férjuram nem örült, sokat volt szomorú miatta. Talán a sors akarta úgy, de nem találtunk senki megfelelőt, idegenhez meg nem akartuk adni. Meg aztán én is megsajnáltam, meg szeretem is őt nagyon!
Így aztán hosszas töprengés után a következőre jutottam: Szilveszerkor megmondtam férjemnek, hogy Marci maradhat,bizonyos feltételek mellett. Nagyon örült a hírnek, azóta sokkal szigorúbban fogja a mecsekot, próbálja hozzászoktatni egy-két változtatáshoz már most.
Úgyhogy egyenlőre cicával együtt lesz teljes a család, ha működik.
Kép

Pusz
Adri+Levi

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!

Most Látom összekevertem Laurát és Levit, de neked is áll a kérdés! Mozi, fagyi? Kultfilm legalábbis nekemKép
Jó kedvem van, itthon henyélek, meg takarítgatok!

Juca

tjuca

adri orulok hogy meg tudsz Levinek parancsolni lehet hogy majd a kesobbiekben.....Kép
Annak is nagyon orulok hogy megtartotatok marcit,olyan edes cicusKép
Most a kedvem eleg jo.Mar csak egy valami hianyzik amitol teljes lenne az orom.Az pedig a tavasz.
Anyira varom mar hogy azt leirni sem tudom.
hianyzik a napsutes es nagyon szeretnek mar kint szoszmotolni.
Ja meg mi tavaszal vagyunk nagyon aktivakKépA parom
viccesen megjegyezte hogy a nyulaktol szarmazunk....Kép

juca en is henyelek de valamit kene dolgoznaom is...Kép

Kép
monyoka

Hali csajok! Tegnap kétszer elszállt a hsz-szem megpróbálom most.
Köszönöm a fényezéseketKép) juca nekem eddig csak nem látó fiúim vannak s hááát. Vagyis voltak hála az égnekKép)
Mátra sajnálom. De nyugi fel a fejjel s a következő hónapban
Junkó ne mondd már, hogy szégyenlősvagyKép) nem is. No mentem mert a papagájom megőrül a beszélőprogramtól
Dudu nekem van tesóm, őegészséges, s a képeket anyu meséli el, amit meg nem azt elképzelemKép))
Unikve míg olvasó üzemmódban voltam hallottam rólad kitartás
pancsi20

Adri! Hát imádom a cicákatKép)))))
Monyóka na azért. Csak ügyesen, hisz olyan fiatal vagy, fiatalabb nálamKép)
Manyóka tök jóóóóóóó
pancsi20

Mátra
Nagyon ... Kép inkább csöndesen morgok magamban. Miért van az, hogy aki szeretne babócát annak vagy nem lehet, vagy meg kell érte keményen küzdenie? És persze vannak olyanok akik meg eldobják maguktól a kislurkó, márha egyáltalán meg is szülik őket? Kép Nem szoktam gyűlölködni, de most nagy gyűlölet van bennem!!!!!!!!!
Jucának igaza van abban hogy majd köv. hónapban sikerül! Kép Tudod Jézuska.... Kép

Manyoka
Ismételten gratulálok a babócádhoz, és kívánom, hogy jól és könnyedén teljen el ez a pár (Még kb. 8) hónap!!!!!!! Kép

Norwell
Gyönyörűek a kis(nagy)kutyáid!

Rolly
Gyúgyulást a kis lurkónak! Kép És nagyon szép mgható volt a story! Egy picit meg is könnyeztem!

Korek
Megy a drukk!!!

Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dido!

Neked is írni akartam az előbb, de előtte meg kellet keresnem valamit az archívumban. Olvasd el légyszi az augusztus 4.-ei hozzászólásomat 23:43-kor. Ne akarlak hiú ábrándokba ringatni, de nekem is görcsölgetett a hasam jóval a menzi várható ideje előtt. pont erről írtam ott is.
Úgyhogy még nincs minden veszve!!Kép

Most rohanok, el kell érnem a buszomat, húgommal talizom.

Adri

Kép

Kép
adriana

Na itt vagyok összeszedtem magam. Mert hát ha téli baba akar lenni úgy legyen. Végül is lehet jobb is így. A műtét, a sok altató meg gyógyszerek, meg sok antibiotikum, nem kell egy babának.
Most vigyázok, hogy mit eszem és tartok egy jó kis tisztító kúrát a nélkül, hogy legyengülnék. Jó tapasztalat van a családnak az aloe vera termékekkel, fizu után elballagok és bevásárolok. Segíteni fog tuti. Vezsek LH tesztet és apa szabadságra megy azokban a napokban Kép
Vége lesz addigra a vizsgáimank is és nyugis leszek. Remélem.
A babagyártás meg tényleg jó dolog Kép
Adri olyan aranyos a smile amit kuldtél. köszi
mátra

Mátra
Látom már egy kicsit jobban vagy!!! Kép Ennek örülök! Figyeld meg pozítív hozzáállás és minden más lesz!!!!!! Kép

Manyoka
Mit is dolgozol pontosan? De miért nem hagynak dolgozni? Ez nekem furi! VAgy talán veszélyes munkaköröd van? Mert ált. a munkahelyen az utolsó percekig dolgoztatnák a nőket. Na de mindegy jó hogy a te munka helyed nem ilyen. Kép szerencsére az enyém sem, én is mondtam már a közvetlen főnökömnek, és azt mondta hogy most a baba a fontos nem pedig hogy dolgozom vagy sem. KépDe én a lehető legtovább akarok dolgozni. Kép

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
Mikor mész te dolgozni? VAgy most tanulmányin vagy otthon?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Én még ma Kép itthon tanulok (?)
Hétfőtől munka.
mátra

Lányok, ha megvan még a kedvenc sms-es mail-es újévi köszöntőtök és van időtök elküldenétek?
Kellene egy folklór kutatáshoz egy kedves kollégámnak.
Köszi
mátra

Mátra tök jó ez a pozitív hozzáállásKép)
Korek köszi szépen s neked megy a drukk
pancsi20

Mátra ail ment. De ha leszmég akkor megy
pancsi20

Dina meddig dolgozol ma?
mátra

Húú, köszi mindenkinek a kedves fogadtatást! Kép
Cserébe írok jó sokat! Kép Kép Kép

Pancsi
Köszi! Kép
Egyébként le a kalappal előtted, hogy milyen akaraterőd, kitartásod van, hihetetlen csajszi vagy, sokan példát vehetnének rólad! Kép

Adri!
Én szinte bármit megfőzök megsütök, egyedül a palacsintával vannak gondjaim.
Azt inkább a párom süti! Kép
De tegnap este gorfit csinált nekem Kép
Örülök, hogy Marcipán marad!!! Kép

Csibe
Sajnálom, hogy megjött Kép

Pancsi, Mátra
Szörnyű dolgok amikről meséltek Kép
Nem is értem, hogy az ilyneknek minek kell gyerek!
Az én vérszerinti nagyanyám is egy fura lélek ilyen szempontból... anyukám a legidősebb gyereke, de anyut otthagyta a kórházban (miután anya ikertestvére meghalt). Aztán szült még 3 gyereket, de mindegyikük intézetbe került. Kép
Anyunak szerencséje volt, hogy a nagynénje elhozta a kórházból, és a nevére vette.

Timika
Gratulálok Kristófhoz! Kép
Nagyon szép kislegény! Kép
Köszi a képet róla!!

Unique-om! Kép
Bizony, jól látod, én itt! Kép
Igyekszem majd minél többet jönni,amennyit csak tudok!
Laura nagyon édi lehet Kép Gratulálok a tejcsihez! Ügyesek vaytok! Kép

Réka
Köszi a táblicskut!!! Ma vagyok 16 cn. azt hiszem. Mostanában nem is nagyon számolgattam, meg figyelgettem, meg semmmit sem, szóval majdnem olyan az egész, mintha előlről kezdnék mindent.

Rolly
Jobbulást a kisfiadnak!
Mennyi idős?

Juca
Milyen kis cselesek vagytok!!! Kép

Monyóka!
Ez a beszéd!!!
Lesz nekünk idén Pocaklakónk!!! Megbeszéltük??? Kép

Druszám (Brill)
Remélem hamarosan mindkettőnk neve a narancsszínűben fog díszelegni Kép
Jajj, Alfiék is imádták a havat. Viszont amikor építettem a hóembert, Alfi mindig beleugrott és szétrombolta, meg nagyokat verekedtek a hóban. Persze ma is tiszta sárosan jöttek be az udvarról, úgy néztek ki mint két kismalac! Kép
Marshall nagyon édi lehetett a hóban! Kép

Évi
Kösziii! Kép
Ti is hiányoztatok ám nekem! Nagyon is! Kép
Dóri hogy van? Nagyon nagy már a pocid?

Manyóka
Gratulálok! Kép

Norwell
Nagyon édik a kutyusok! Kép

Mátra
Nagyon sajnálom Kép Kép Kép
De fel a fejjel, hisz a menzi már egy új hónap, új lehetőségek kezdetét jelenti!!!
Nem sokára beköltözik hozzád a várva várt Pocaklakó!

Na, most már elég belőlem Kép

Szisz Kép

szisszka

Sziszka csitritarsamKép

hat persze hogy pocakosok leszunk az iden.nem is tudom mostmar elkepzelni hogy maskent legyen)

en szemelyszerint nagyon kiegyeznek egy majus-juniusi zebraval,annak orulnek a legjobban,ugyanis rank iden ujabb felujitas var es hat akkor nemkemis kellene ezt azt csinalni.
Nem lenne tul jo nagy pocival surogni forogni.Kép
meg igy teljesulne az almom,tavaszi babaKép

matra orulokhogy tulteted magad a dolgon,remelem hogy kovetkezo honap mar eredmenyesebb leszKép

pancsi eloted le a kalappalKép

lanyok lehet hogy meg parszor depibe fogok esni,de kilabalok belole ugy mint mostKép

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Most már megyek haza, mert itt van a várva várt hétvége és kipihenhetem magam, már amennyire tudom.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, és mindenki érezze jól magát a párjával.....!!! KépKépKép

Mátra
Hétfőre hozok sms-eket ha el nem felejtem. Addig is jó légy és szobatiszta!!!! KépKépKép

Ja Pancsi
Gratula a kitartásodért, nagyon nagy akaraterő kell neked az életben, ami az üzeneteidből látva meg is van!!! Még1x gratula!!! KépKépKép

Pusza mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó hétvégét Dina!!
mátra

Hol lehet a neten zenét hallgatni?
mátra

Monyókám Kép
Bizony pocakosak leszünk Kép
Én sem bánom, ha csak mondjuk júniusban jön a zebrám, türelmesen várok a soromra Kép (ugyanis május- júniusban felvételizek) De azt sem bánom ám, ha előbb érkezikKép Kép Kép (mondjuk 2 hét múlva Kép )
A depire meg ne is gondolj!!! Ha meg mégis bedepizel picit, mi itt vagyunk! Amúgy írtam mailt is még múltkor...

Úristen, ma már péntek van??? most vettem csak észre.... na ne máár... Én azt hittem, hogy kb. szerda van... Még jó, hogy "képben vagyok"... pfff

Szisz

szisszka

Adri!
Köszi, visszaolvastam, bárcsak...bárcsak...Kép.
Jó volt visszaolvasni egy kicsit, akkor még a tábla tetején lévők voltak a friss zebrásokKép, és voltak olyanok is akikről azóta sem tudunk semmit.
Annácska is úgy hiányzik a mici-macis képeivel eggyütt. Bár Õt szoktam olvasni néha eggyel lejebb.

Mátra!
Jó látni, hogy már jobban vagyKép. Ahogy írod a következő hónap úgyis ideálisabb leszKép.

Sziszka!
Én még nem is üdvözöltelek amióta újra velünk vagyKép. Nagyon örülök Neked, és persze drukkolok is, hogy úgy alakuljanak a dolgaid ahogy szertnédKép.

Dina!
Kellemes hétvégét és jó pihenéstKép! Aztán a házimunka meg vár ám tudod, csak semmi megerőltetésKép

Este megyünk találkozni fősulis barátainkkal. Majdnem minden pénteken van ilyen tali, de most az ünnepek miatt már régen volt, így már nagyon váromKép Úgyhogy lehet, hogy már csak holnap jövök.
Addig is Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.

dido

dido
dido

Már kenyeret is sütöttem csak tanulni ne kelljen. Na meg gondolkodni. Én nem tudom hogy lesz ebből holnap vizsga!
Pancsi! Amit elküldtél, odadjam másnak is, hogy több legyen az anyagod?
mátra

Mátra Igen légyziKép) Küldd továb minél több embernek, ha tudod. S remélem jön is vissza a dolog, bár már jól haladok
Roy dcbc plusz a neve, amirl mp3-akat tudsz letölteni.
pancsi20

Dina köszi szépenKép) S jó hétvégét.
Csajok hát persze hogy pocakosok lesztek ez nem is kérdés szerintemKép)
pancsi20

Sziasztok,

Látom Lányok, megy a szóf..sás rendesen Kép Így is kell! Kép

JucámKép
Behalok Tőled, komolyan... Laura megfordult a szövegedtől Kép Mozi nálam nem rulez, nem bírom ki sajna (lábaim bizseregnek a sok üléstől, meg szédülök, nem bírom az ottani klímát...) de palacsinta/fagyi evésre bármikor kapható vagyok Kép Szép nevek! Hát még milyen szépek lesznek, ha kiderülnek az igaziak... Kép Nálunk amikor mondtuk, hogy Laura/Dávid, anyukám nemes egyszerűséggel ennyit mondott: "A Dávid szép név".. No comment...

ÉviKép
Téged is olyan jó olvasni! Képzelem, mekkora lehetsz már! Meddig is dolgozol még???

Szisszka, MonyóKép
Szerintem jöhetne már hamarabb is az a zebrácska, nincs igazam? Minek várni júniusig? Kép

NorwellKép
Édesek a kutyuk nagyon! Én imádom a kutyukat, így elfogult vagyok, de olyan drágák! Kép

AdriKép
Örülök, hogy szent a béke otthon cica-fronton, de azért csak óvatosan! Toxoplazmád milyen lett?
(mindenesetre az almot ne Te takarítsd!)

Azért azt a tejcsit ne úgy éljétek ám át, hogy estére mindenem fehér Kép Olyan kis fehér pöttyök vannak (tudjátok hol), meg ha megkapargatom, akkor kis folyékonyka jön belőle. Picike. Kép De több, mint a semmi. Kép

DudduKép
Írtam mailt!

Puszi

Unique

KépKép
unique

TimiKép
Biztos jók azok a DM-es termékek is egyébként, nem tudom. Ha nem válik be, gondolj rám, szívesen segítek. Borax-osat nem hozott Anyu, kétféle német terméket (magyar szövegnek se íhre, se hamva) kaptam pattik ellen babapopsira. Meg Garmastan kenpcsöt a cicire. Az a legjobb. De ha érdekel, miket kapok, szólj, elküldöm a listát Kép

AdriKép
Hát, ez a befordulós dolog azért még korántsem végleges. Anyum mesélte, hogy az utolsó 3 hónapban én is így voltam fejjel lefele. Majd szülés előtt 3(!) nappal megfordultam = császár.
Szóval ilyenkor még minden lehet...

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szia Unikve! Mikorra is vagy kiírva?Kép) Megy itt minden, csak nálam a tanulás nem akar menniKép)) Hát 69 oldalt adtak fel hétfőre, s szerdán kaptam meg jó nem?
pancsi20

Kismamik, mamik, leendő mamik (= topictársaim)Kép

Nem tudom, tudjátok-e már a következőt, de lehet hasznos esetleg mindenkinek.
Változott jan 1-től a Munka tv könyve. Eddig ha mama otthon maradt babával 3 éves koráig és gyesen volt, nem lehetett kirúgni a munkahelyről a gyermek 3 éves koráig. De ha visszament közben dolgozni, elvesztette a gyes-t + nem vonatkozott már rá a felmondási védelem. Na ez most változott meg. Tehát: GYED alatt (fél éves kortól 2 évesig) lehet 4 órás munkát vállalni, GYES alatt (2-3 évesig) lehet 8 órában dolgozni, DE: most már a gyermek 3 éves koráig akkor sem lehet kirúgni senkit, ha visszamegy dolgozni és ugye kötelesek visszavenni.

KépKép
unique

Szia PancsiKép
Mi még nem ismerjük egymást, üdv a topicban! Kép Én már régi motoros vagyok itt, és nagyon szeretk ide visszjönniKép
Márc. 31-re várjuk a babát. Egyébként 69 oldalt simán be lehet nyalni ennyi idő alatt, a kérdés csak az, milyen mélységben kell Kép Tantárgytól függ ugyebár... Mindenesetre szurkolok Neked, hogy hétfőre meglégy vele! Kép Hajrá, nem babanet!!!

KépKép
unique

Naon mélyen kelleneKép)) Tudom hogy régi motoros vagy Unique, mikor olvasó üzemmódban voltam láttalakKép) Márc 31-én van a barátnőm szülinapjaKép))Remélem skerülni fog, s vigyázzatok magatokra.
pancsi20

Én is kérnék egy kis drukkot holnapra Unique!!!!!!!!!
Jó tudni ezt az infót. Köszi. Bár apa hllani sem akar arról, hogy ha majd egyszer lesz baba visszamenjek dolgozni 3 éves kora előtt. Mondván, ha már ennyit kínlódunk. Szerintem is van némi igaza...
mátra

MátraKép
Mennek a drukkok!
Van benne tényleg valami, de ezzel meg én úgy vagyok, hogy szellemileg belehülyülök, ha semmi meló nincs ennyi ideig. Nekem szükségem van rá, hogy mozgassam a rugókat, különben a babának sem lesz jó egy agyilag leélpült Unique-mama mellett Kép Egyébként itthonról tervezek majd dolgozni (jó a munkám Kép)

PancsiKép
Köszi! Majd referálj a vizsgáról hétfőn. Én általános után 4 év gimi + 8 év egyetem, úgyhogy van már benne tapasztalatom...

Puszi

Unique

KépKép
unique

Mátra mennek neked is a drukkok. Unique vizsgáról csak kedden mert kedde is an egy vizsgámKép) 8 éve egyetem mi lettél?
pancsi20

Unique én is tervezem ezt az itthonról dolgozósdit. Te mi csinálsz, hogy meg tudod oldani Cégen belül vagy váltanod kell? Nem tudsz vhol vmi központot a távmunkának? Ez jó! 4 év gimi 4 év fősuli 6 év egytetem most + a doktori van tapasztalatunk rendesen Kép Tiszta őrült vagok ennyit tanulni. Más 8 osztállyal menúő bróker lesz...
mátra

Mátra ehhez azért is szerencse kell...Kép)) No de még én is tervezek egy angol szakto, de nemPesten, hanem Szombathelyen, mert a pesti nem nekem való Versenyzőket képeznek nem tanárokat
pancsi20

Ebben tökéletesen igazad van. De az angol háááááááááááát Minden tiszteletem érte. Én vért izzadok a nyelvvizsgáért. Milyen módszerrel tanulod a nyelvet? Hátha nekem is bejönne.
mátra

PancsiKép
Hosszú story. Volt benne... Hmmm... 5 év közgáz, 2 év jog meg egy év megkezdett SOTE gyógyszerész. Ez utóbbi nem jött be. Tiszta seggelős, az meg nem én vagyok. Én szeretek gondolkodni. Kép Röviden Kép

MátraKép
A mostani cégemnél. Könyvelés, bérszfejtés, pénzügyek. Mostmár mindent tudok itthonról is intézni és a tulaj nem szeretne embert váltani. (ha már valaki bevált, megtartja Kép - ez jó szokás Kép) Úgyhogy remélem, bírni fogom, de babával is fogom tartani a frontot. Mondjuk persze könnyű nekem. Takarítónéni jön heti 1x, háztartás kilőve. Anyu fog főzni ránk naponta, konyha kilőve. Marad: baba és távmunka. Talán bírom majd valahogy Kép

Puszi

KépKép
unique

MátraKép
Elfelejtettem hozzátenni, hogy emellett a férjem egy földre szállt anygalka és mindenben lesi minden óhajomat Kép

KépKép
unique

Háááááááááááááááááááátttttttttttttttttt hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmm Kép
Nekem "csak" az utóbbi adatott meg
De szívből örülök nked. A baba így harmóniában tud majd felnőni
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?