A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nekem meg mintha már lenne vmi barnázás. Evvan.
Jó éjt!Kép

Kép
vizkriszisback

Gtünde! Saci! Kép Köszönöm a válaszokat... Kép Mintha egy kicsit megkergült volna a net, mert most, hogy visszaültem a géphez, látom, hogy ti is írtatok nekem...Kép
TündeKép Nekem is 3-7. napig kell 2*1-t bevennem... Tehát próbálok bizakodni ebben a hónapban...

SaciKép Tényleg jóóó gyerekekkel lenni, bár én a munkahelyemen is egész nap közöttük vagyok... Néha azért a jóból is meg árt a sok.Kép Főleg, hogy bár imádom az osztályomat, azért nem könnyű esetek a lurkók. Még jó, hogy csak kilencen vannak.Kép
banyanya

Krisz Kép - Kép
viszont nekem meg is jott...
Wish Kép - 1 cn vagyok.
Emberek, rovidul a ciklusom (?) .AZ mit jelent?
vagy csak annyit, hogy hamarabb lesz az 5. inszem ?

puszi:Sackolany
saci

Na mindenkinek szép álmokat kívánok mára!
Jó éjt!
haga_28

Haga Kép mi 3,5 eve probalkozunk - csak hogy jobban erezd magad. Kép;O
saci

Sziasztok!Mi 3 éve probálkozunk és még nem adtuk fel a reményt ugyhogy ti se tegyétek!Mindenkinek sok sikert!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!Haga ne aggodj még van idöd!Mi 3éve probálkozunk és még nem adtuk fel a reményt ugyhogy ti se tegyétek!honaprol honapra elkeseredem mikor megjön de aztán uj erövel nekilendülünk!2évet szoktak mondani hogy annyi ami még elfogadhato ugyhogy még az elején jársz,de remélem minnél hamarabb összejön neked,nekem és mindenkinek aki babot szeretne!sok sikert

Virág
Kép
Kép
virág22

kétszer is elküldte az üzimet a másodikat bövitettem egy kicsit

Virág
Kép
Kép
virág22

Saci
Na, ne már!!!!!!!!!!!!!!! Kép (Megjött, ha 6 után, akkor az 0.nap ma még!)
Sajnálom, pedig bíztam, hátha most!!!!!

manda

Lara
Nagyon szép a görbéd!KépDrukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
A doki abbahagyatta velem a bromot.Tegnap azért még beettem este egy felet,hogy ne hirtelen maradjon abba a dolog.Kicsit félek,hogy fel fog szaladni megint a prolaktin.

Saci
KépSajnálom.

KépKép

KépKép
okr

Okr, Manda Kép - Aranyosak vagytok..
szoval akkor legalabb holnap lesz az 1 cn !
nem is vagyok egyaltalan ki, foleg, hogy tudtam, hogy ez lesz.
Legalabb bebizonyitottam, hogy a - gondolkodas sem tesz terhesse Kép hihiihih

Virag Kép te mashova szoktal irni? kitartas neked - sorstars Kép
saci

Saci igen máshova is szoktam irni a 2006ban babát szeretnékbe is szoktam irni!mindenhova irok ahol biztatni tudok mindenkit és ahol engem is biztatnak!itt például te biztatsz azzal hogy 3.5 éve probálkoztok és még nem adtátok fel hát én sem fogom!Kép

Virág
Kép
Kép
virág22

SackóKép
SajnálomKép De jó, hogy nem vagy letörve. Neked még csak most lesz az 5. inszem? Azt hittem, már előrébb jártok.
gtünde

Sziasztok! Jó reggelt! Kép

A transzfer hogy történik?

Kellemes napot mindenkinek! A hülye eső ellenére!!!!
mot

Haga!
Már 4 és fél éves Viki. UH-n a 45. nap körül voltam, akkor egy kis pont volt. Én a 6. hétnek számoltam, de az UH-n 4-5 hetesnek mondták, és a hőgörbe alapján is a 20. nap körül foganhatott. Lehet, hogy nálad is ez van, hogy nem a cikl. kötzepén fogant. Miylen UH-n nézték? Hüvelyivel, vagy hasival, Mert a hasi tuti nem mutatja még ki? Hányadik napon nézték? Hánaydik napokon csináltad a teszteket! Ennyi téves teszt nincs! Mert HCG akkor van jelen a szervezetben, ha baba is van. Vagy bizonyos gyógyszerektől, amit úgy tudom lombiknál adnak. Ezért mondják, hogy alombiknál nem szabad azonnal tesztelni, csak 10 nap múlva azt hizsem, mert előtte lehet téves pozitív. Téves negatív van csak.

moni

Mot mindenttudniakarok Kép

A punkció másnapján felhívnak a BMC-ből, és megmondják, hogy a leszívott petesejtekbő hány kezdett el osztódni. Akkor megmondják, hogy hányat kapsz vissza és mikor.
Reggel fél 9-re kell bemenni a transzfer napján, és aztán ahogy sorra kerülsz berakják a megtermékenyített petesejteket. Szinte semmit nem fogsz érezni belőle. Ez a beavatkozás is kb 10-15 perc mindennel együtt!
Írtam neked választ!

Kép
Kép
szilva069

Dr. Szilva! Kép

Szóval akkor már nincs altatás? Irány haza! 10 nap pihi és utánna vissza vérvételre?
mot

Írtátok többen, hogy a gyógyszer ára a húzós! Kb: 30-150e-ig terjedhet egy lombiknál? Ezek a stimu gyógyszerek? Vagy a transzfer után is kell még valamit szedni?
mot

Mot Kép
Nincs altatás, ez már nem olyan beavatkozás, mint a punkció! A beavatkozás után ha jól emléxem kb. 2 órát kellett még bent maradni!
Nem akarlak elkeseríteni, de a BMC-ben a legdrágább a gyógyszerezés. Biztosan készülhetsz a 130-140 e. ft-ra! Tapasztalatom szerint más meddőségiben általában olcsóbb. Más gyógyszereket is használnak. Nem tudom mi az oka?
Transzfer után csak az Utrogestan kúpot kell majd "tolnod". Valószínűleg napi 3x1-et. Ez már nem olyan drága. 2 heti adag kb. 5000,- Ft.

Kép
Kép
szilva069

Húúú!!!! Kép

Nem semmi gyógyszerár!! Ez nem változhat pl: emberenként, ki-mit produkál a vizsgálatoknál?
mot

Halihó!

Szép napot MINDENKINEKKép
haga_28

Mot Kép
Már arra gondolsz, hogy apának milyen minőségű a kiskatonája?

Kép
Kép
szilva069

Haga Kép
Szia! Üdv. köztünk!

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt, jó reggelt!

MotKép
Látom, megint elemedben vagyKép

SzilcsikeKép
Mot nem arra gondol esetleg, hogy van, akit nem kell annyira stimulálni?
gtünde

Tüncsibe Kép
Lehet, nem tudom?
Majd megmondja!
Mi újság nálad?

Kép
Kép
szilva069

Szia SzilvaKép

Írna valaki arról, hogy a BRÓM-ot mire szedi?
haga_28

SziasztokKép

HagaKép
Tényleg, milyen UH volt? Hasi vagy hüvelyi?

SaciKép
A francba, pedig bíztam bennetek Kép Na de akkor januári mindentbele!

SzilvaKép
Nekem is 140 körül szokott lenni a stimus gyógyszerpakk. Szerintem nincs igazán nagy különbség árban sehol. A szomszédunk a Kaáliba jár és neki is kb ennyi volt.

Aki be akara kerülni a táblába, az írja meg az adatait. Azok kellenek, amiket a többieknél is láttok a táblában.

wish

Igen! Tünde kapizsgálja a dolgot! Kép
Valami ilyesmiben "bízok"!

Kicsit megrendített ez a gyógyszerár! A 30-150 e-ig skála első hallásra emészthetőbb volt!

De ha 130-140, akkor 130-140! A pénzen biztos nem fog múlni, gondolom ezzel Ti is így vagytok! Akár a föld alól is!
mot

HagaKép
Nem BRÓM-ot, hanem BROMO-t(=bromocriptin). Ez egy gyógyi, amit magas prolaktin szintre szoktak adni. Ha magasa a prolaktinod, az gátolja a peteérést. Ezt a hormont termeli a szervezet a szoptatáskor is.

wish

Wish Kép
A barátnőm Kaális, neki éppen ma van a punkció, és 51 e Ft-ban megálltak a gyógyszerek!
Kiegyeznék én is ezzel az összeggel!

Mot Kép
Tehát erre számíts, szerintem nem nagyon lehet kevesebb, ha nem kell annyira stimulálni, akkor is csak 10-20 e Ft-tal lehet óccsóbb. Vannak olyan szurik, amiket naponta kell adni és a felesleget sajnos ki kell dobni, úgyhogy mindegy mennyit kell beadnod magadnak Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
SziaKép Nálam nem sok újság van, de már mintha érezném a menzi előszelét. Ez van. Még azért nem adtam fel.

WishKép
SziaKép
gtünde

SzilvaKép
Az igen barátos összeg Kép
Nekem azt mondta a dokim, hogy tud olyan stimut csinálni, ami kb 70-re jön ki, de azok régebbi gyógyszerek és pl olyankor nem ad tüszővédőszurit, ami meggátolja az idő elötti tüszőrepedést.
És tud olyan stimut is, mai 350-500-re jön ki Kép

wish

MoniKép
Mindkét UH volt, a 45. napon.Az otthoni gépén látott vmi gyanusat, annyit mondott, hogy mintha egy glória venné körül.De nem látta teljesen, mert a méh egy harmad része a belek takarásában volt.Másnap a kórházban még ennyit se látottKép
Első tesztem a 33.napon, második a 37.napon, a harmadik pedig a 46.napon volt (a kórházi vizelet is ekkor lett negatív,pedig a reggeli mintát vittem be). Itthon kb. a 4.pisilésemből csináltam. Nem tudom mit gondoljak, mert a projekt csak a középső 3 (13-14-15)napon volt, azóta se.
Gyógyszert nem szedek. Egyszer egy doki felírta a Clostyt, meg a Duphastont, (vagy vmi hasonló neve van, már nem emlékszem rá),de aztán kiderült hogy nincs rá szükségem.Még jó, hogy ki se váltottamKép

Tündér 11Kép
A környezetemben van egy lisztérzékeny, neki 2 kisfia van.Nem hinném, hogy az gondot jelenthet teherbe esésnél, bár a megfeleő tápanyagok bevitelére jobban oda kell figyelni.
Amúgy én búzaliszt allergiás vagyok, engem is gyanúsítottak lisztérzékenységgel, de az nem vagyokKép Én is átmentem azokon a szörnyű vizsgálatokon (tükrözés, vékonybél biopsya), de vérből is meg tudják nézni (transglutaminase).
haga_28

Wish Kép
Sejtettem, hogy az összeg nagysága a stimu minőségét is takarhatja! A barátnőm tuti nem kapott tüszővédőt, sőt 2 hónapja csak fogigátlóval állította le a hormonműködését. Érdekes, hogy valahogy mindenhol kicsit máshogy mennek a dolgok, és nem is ugyanazokat a gyogyikat használják?!

Tüncsibe Kép
Remélem nem a mensit érzed, hanem mást! Tényleg nem tudod mikor nem kék megjönnie? Minden esetre kergesd el azt a rühes Pirit magadtól, küldd inkább hozzám! OK?

Velem csak annyi különleges történik, hogy fáj a fejem. Ez a max.
Képzeljétek, férjem megígérte, hogy ez a hétvége házimunka mentes lesz! Nem fogunk semmit csinálni! Na erre azért kíváncsi leszek! Csak az a rossz, hogy ilyen kaki idő van!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Hát remélemKép Az a baj, hogy nem tudom melyiket számoljam az első napnak. Mert ugyi olyan 13-14-e felé már piriztem kicsit, de kb. 3 nap múlva indult csak be a niagara. Szóval nem tom.
Jól hangzik a hétvégi programotokKép Asszem az enyém is hasonló leszKép
Na meg a cicim is fáj, de ez ugyi menzi előjel is lehet. Főleg este szokott jobban. De napközben csak akkor érzem, ha hozzáérek.
gtünde

Sziasztok!

Asszem csajok a banán-turmix kimarad az én csodaszereim közül, mert én hülye el is felejtettem, hogy évek óta azért nem eszek banánt, mert utána mindig iszonyatosan fáj a hasam, és persze tegnap bevásároltam, reggel csináltam turmixot, fincsi is volt, de azóta annyira fáj a hasam, hogy mindjárt belehalok. Inkább egy mensis görcs, mint ez, bár ugye nálam az se kutya.
Csak ennek a napnak legyen vége, soha többé nem akarok banánt látniKép
mary78

Mary Kép
Akkor csak a vörösbor marad! Az sem rossz ugye?
Jobbulást!

Tüncsibe Kép
A mensit a niagarától kell számítani! Remélem most nem fogsz vele találkozni!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Akkor kb. 20-21. napon vagyok. Kicsit korai menzi lenne.
gtünde

Lányok, képzeljétek hogy jártam tegnap. A zebrán beleléptem egy kátyúba, kificamodott a bokám, be van tagadva. És hétfőn indulunk síelni.
Remekül indul az évem. Se baba, se síelés. Remélem, már csak jobb jöhet. Szerintetek van esélyem, hogy addigra meggyógyul a lábam?

Kép
mofly

MaryKép
Nem ijesztgetni akarlak, de az Anyumnak is fájt a hasa mindig a banántól. Aztán kiderült, hogy fekélye van és amiatt fáj. Azóta meg tudja simán enni.
Csak azért írom, mertha valamilyen étellel emésztési problémák vannak, az általában valami emésztőszervi rendellenesség okozza Kép

SzilvaKép
Ezen én is gondolkodtam már, hogy miért van ennyiféle stimu. De végülis más gyógyszerekből is sokféle van és ott is a doki dönti el, hogy mit ír fel, úgyhogy a legjobb amit tehetünk, hogy bízunk a tudásukban Kép

wish

Tüncsibe Kép
Ezért nem is lehet mensi-előjel Kép és kész.

Mofly Kép
Szegény Mofly Kép
Én a zöld Ben gay-re esküszöm. Engem nagyon gyorsan helyre tudott eddig mindig rakni! Van piros is, de az a gyengébb. Próbáld ki!
Ja, és persze a pihentetés is sokat számít. Elötted a hétvége szerencsére!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Tényleg fontos a bizalom.
Azt írtad, hogy a vörösbor a méhösszehúzódásokra jó. Tegnap óta ezen rágom magam, hogy én egy csomószor éreztem "terhességem" idején, ezeket a rángásokat. Én azt hittem, hogy ezek jót jelentenek. Aztán volt egy fél órás nagyon erős görcsölésem egyik reggel. Valószínűleg akkor veszthettem el őket Kép
Asszem kipróbálom most a vörösbor áldásos hatását. Mennyit igyak majd? Vagy már most kezdjem el a kúrát?

Kép
Kép
szilva069

MoflyKép
Jobbulást kívánok, pihenj sokat, borogasd a bokádat.Lehet kapni a patikában jégzselét, vagy bármien erős mentolos zselét, az szokott használni az anyukámnak is.Sajna neki síelés után dagad be a térde.Jó még a Fastum gél is rá.Kinek mi használ.Dokiknak van valmi nagyon büdös, barna kencéjük (mi kocsikenőcsnek hívjuk), amivel bekenik, majd bekötik vmi fásli félével a beteg lábat.Nagyon hamar rendbe jön utána! Azért egy röntgen sem ártana. Csak tipp.

Hát úgy néz ki, nálam valai gáz van, mert menyus jelzi hogy nemsoká rámtalál. Fájdogál a hasam, de nem csak lent, hanem feljebb isKép Remélem nem méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán az vagyokKép Kép Kép
haga_28

Sziasztok

Noémi örülök hogy minden rendben veletekKép

Szilva lenne egy kérdésem ma olvasgatam az interneten és ott láttam hogy méh összehúzodásra 10 napig gyógyszert kell szedni én nem kaptam semmit, dokit nem érem el, Te kaptál gyógyszert!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mofly Kép - jaja, nem indul jol az ev..Pocold a labad es allottvizes borogatas estere. Pihentetni kell es jol lesz. a kenceket leirta mar Haga.

Szilva Kép jo fej a ferjed. Hasznald ki a pihenest..aludni, mozizni, korcsolyazni szar idoben is lehet.

emberek: ezt a banan dolgot nem kell annyira komolyan venni, bar gondolom nem is vettetek. a 100 csodaszer kozul ez az egyik,,ha sosem eszel, akkor is terhes leszel elobb vagy utobb..Kép
vorosborbol - 2 pohar is eleg..de min 2 dl.( bar egy uveggel meg jobb KépKép)
nagyon dragak ezek a stimuk..es elore megmondja a doki?
Ha a BMC draga, akkor mi az , ami kevesbe??
saci

WishKép
Más ételtől nem vagyok rosszul, csak a banántól. Hát igen az emésztésem nem valami jó, állandóan székrekedéssel küzdök, de amióta minden másnap iszok szennateát, azóta minden OK. Viszont azt tudom, hogy amikor jártam tornázni, nem volt gondom. Most meg nem mozgok eleget, viszont enni meg imádok. Hát remélem hogy nincs semmi bajom.

SzilvaKép
A vörösbor nekem is menni fog. Ma este már el is kezdemKép Megyünk szülinapozni a csajokkal.

Én eddig azt hittem, hogy a beágyazódás az ET utáni 3 napban van. Viszont találtam az origo-n egy oldalt, ahol Sz. ügynök válaszolt (már nem teszi, feladta!) kérdésekre, és ott olvastam, hogy a beágyazódás a punkció utáni 7.-12. napon van. Nekem pont akkor voltak a 10 perces összehúzódásaim naponta, biztos ezek lökték ki a drágáimatKép
mary78

Barbi Kép
Én sem kaptam az összehúzódásra semmit, sőt nem is tudtam, hogy ez egyáltalán baj. Én meg voltam győződve róla, hogy ez a beágyazódást jelzi. Én akkor hívtam fel a dokit, amikor nagyon görcsöltem. Azt mondta, szedjek 3x1 Magne B6-ot!
Te is éreztél ilyeneket?

Kép
Kép
szilva069

most olvastam vissza hogy mit írtatok, akkor ma én is a pohár fenekére fogok nézni ha úgy is van méhösszehúzódó hatása nekem pedig most arra van szükségem.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva
néha szúrkál a hasam , de ennél többet nem érzek!Elméletileg minden kaparás után kéne adni a betegnek hogy a szervezet( méh) minnél előbb visszaálljon az eredeti állapotába.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary Kép
A mi Sz. ügynökünk válaszolt?
Én a transzfer napjától éreztem ezeket az összehúzódásokat. Tök jó, lehet, hogy csak zabálnom kellett volna a Magne B6-ot, meg vedelni a vörösbort, és akkor még mingig itt lennének velem a pockok?
Te tudtál arról, hogy nem jók ezek az összehúzódások?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?