A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Macséknak nagy gratula!

Bálintnak boldog szülinapot!

Zsanci, SALT I-II. stratégiai fegyverkezést lassító egyezmény, amely a fővárosok védelmére korlátozta a rakétaelhárító rendszerek telepítését, és befagyasztotta a kilövőállások számát. Töri óra vége.Kép

Holnap mi is később érünk oda, mert filmet nézek.Kép
zanza

Jó reggelt Csajok!

Remélem, eláll az eső, hogy mi is tudjunk menni MOM-ba. Tök be vagyok már sózva! Kép

Manóka: most jutott eszembe egy megoldás a cicidre, amit úgy hívnak bimbóvédő - én használtam, nekem a medela jött be Kép

Na, most visszaolvasok.
cupp,
fic.
ficánka

Jó reggelt!Megint offon vagyok:nem emelt családit kaptamKépEgyáltalán mostantól van/lesz dupla?Én már nem értek semmit...A babazsúrozoknak kellemes időtöltést kívánok!

petergabi

Juc: hát persze, hogy hiányzol! Kép már tényleg olyan nagyonnagyonnagyon régen láttalak Titeket! egészen pontosan, a májusi Bogárka-talin, amikor V még pocakban, Soma pedig falta a gyümölcsös túrótorta tetejéről a zselét Kép

Zsan: Te milyen jól informált vagy! Kép várom a pletyi-hegyeket! különben tegnap nekem is szar volt a hangulatom, igyekeztem rajta úrrá lenni, végülis sikerült. de olyan megmagyarázhatatlan volt. lehet, h én is beszerzem azt a teát. Kép

Manó: NAGYON RENDES VAGY!!!!!!!! dehogynem, szívesen, csak az a gond, h nem fér be az autóba a két babakocsi. anélkül elég nehézkes a két férfiemberrel közlekedni. továbbá V már nem fér el a hordozóban, ezért neki már 0-18 ülése van, amit inkább nem szerelnék be hozzád, mert egy kín volt így is a beszerelése. nektek is ilyesmi van már, igaz? PC és bűr Kép nekünk Concorde. na szóval nemtom, talán ha V a kezemben utazna, Zsombi hátul és az első üléshez betennéd a Ti kocsitokat, a miénket meg a hátsó csomagtartóba ... de ez azért eléggé megbonyolítja az életeteket, úgyhogy gondold át, és szólj! Kép

Dorka: kein Problem, a jövő héten is salátázhatunk!!!! Kép
ficánka

Sziasztok!

Gabi, a csp-t vissazmenöleg kapjuk, tehát februárban jön a januári, az lesz emelt.

Jucus, tényleg nem olvasok már esténként, mert olyan rosszul alszom mostanában, hogy korán visszavonulok:-)

Votiv, nagyon rendicsek vagyKép Mi ez a MOM-ozás, amúgy?Kép

Ancsi, köszi a felvilágosítást, most már csak azt kérdezném, hogy csak ott, a Margit krt-on lehet kapni?

Apa már korán elindult Zsombival a kórházba, remélem hamar végeznek. A vérvétel erdménye csak du lesz meg.

Pirus
38

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jóreggelt Mindenkinek!

Habár aki alszik ebben az időben azt teljesen megértem!

Macs!Tegnap már nem volt időm megírni, de Isten hozta Fülöpkét!
manó27

Jo talizast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Piros!
Nagy nagy drukk a Zsombi babádnak!Szegény ugy sajnálom az ilyen csöpségeket akiktől vért vesznek....

Fic!
Szelektíven olvasol ám!Mert én Bkv-val akartam volna menni nem kocsival mert most nincs kocsi sajna:-(
De ha így esik akkor nem hiszem, hogy megyünk.
De ha te mennél bkv-val akkor a nagy babakocsiddal vagy már vetettek másikat is?

Gabi!
Igen az csak februárban lesz!

Dora!
Mekkora már Kati baba?

Green!
Igen szerintem is banán fogja a pociját ezért banán tilalmat rendeltem el tegnap:-)
Ja egyébként megnéztem a profilodban a képet és nagyon ÉDES!

ADA!Tényleg hol vagy????
manó27

Pirus, csak elmenni Mom pakba, beszélgetni, kv-zni.. szóval? Kép

votiv 8)
votiv

Helló!

Ezt nem hiszem el 6 oldalt tudtatok összeírni egy nap alatt!!! úgyhogy visszaolvasni nem bírok, csak annyit vettem ki, hogy Megszületett Fülöpke!!!

GRATULÁLOK MACS!!!!

ruz
ruzicsky

Petergabi,
viszamenőleg kapjuk a családit is, így a decemberit most utalják. Februártól küldik az emelt családit(elvileg), az lesz a januári.Kép

Minden MOMos talira menőknek JÓ SZÓRAKOZÁSTKép

Juc,
Az animal sex-röl meg még annyit, hogy nem semmi a csiga nemi élete, DE, képzeljétek el, a hím bálnának akár 3,5 méter is lehet a fütyköseKép (Az M1-en láttam). Azér' az már döfiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csajok,
ugye az eső nem riasztott el senkit, és megyünk a MOM-ba? Mert mi Beettel megyünk, az biztos, most beszéltünk, szóval gyertek ti is!

Ja, és úgy látszik, hatásos, ha panaszkodom Emmára, mert jól összekapta magát, és este 9-től h5-ig aludt, utána szopi, majd vissza f7-ig, esti randalírozás kimaradtKép Nem is tudom, mióta nem aludtam ennyit egyben!

Kép
Kép
manoka11

Gabi,
Már lecsúsztam a felvilágositásról(családi)KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka,
Ez tök jóKép, csak nehogy elszóld magadKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, joKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gondoltam felrakomKép Orsi az első rogybabájávalKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ez is ÕÕÕÕKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Babazenét hallgatunkKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

lassan indulunk!

Rec, sztem jobban jársz, ha nem rám vársz...Kép még el se kértem senkitől Kép de majd belehúzok Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, nem surgos...Kép

mi meg nem indulunk...

Coolio
recca

Manó: igen, bocs, tényleg szelektíven olvasok, mert oly sok az olvasnivaló. Kép nagy kocsival mentem vón, ha nem es, mert én csak kisétálok a 12-eshez, és ott felpattanok az alacsony padlójára, a bach csp-nál meg lepattanok, és kis séta. dehát es ... Kép

Manóka: úgyhogy engem eltántorított sajna az eső Kép
ficánka

Sziasztok!

Tali meddig van? Nehogy akkorra essek be, mikor már mki megy.

Magdi, hasonló rongybabát kapott Réka karácsonyra. Igyekszem felrakni róla képet.Kép
zanza

Votiv, de lehet azt is, h elkerem valaki mastol, aztan lemasolom neked is.Kép esetleg.Kép csak nem emlekszem, kiknek van megKép hm???

Coolio
recca

Manóka! Sajna nem tudok dvd-t másolni,mert Grétike tönkretette a nagyobbik gépünket, amelyiken a dvd író van, szerelő meg ki tudja mikor jön. (mellesleg ezen a gépen van az összes képünk is, remélem nincs nagy baj, és azok még ott vannak). Úgyhogy kicsempészem a Queen dvd-t, másold át, aztán meg visszacsempészem (azért csempészem, mert a zuram allergiás a dvd-re, cd-re, és könyvekre).

Votiv, Recca! Ti az igazából szerelem c. filmről beszéltek? Még megvolt itt valakinek. Talán Zanzának vagy Fibinek. Mekünk is megvan, de Szolnokon, és hát ugye a másolással most így is hadilábon állunk.

Juc! Gigi szokott a német e-bay ről rendelni, kérd meg őt.

Csajok! Mi mindjárt indulunk, már csak lezuhizok, úgyhogy 10 körül indulunk, kb fél óra az út.

KépKép
KépKép
lindicita

Recca: miazazizémicsoda, amit keresel?

Juc: és hogy folytassam a megkezdett gondolatmenetet, a májusi talin hasonfekvő, nézegető Pannikód, két lábon járó, mosolygó kishölggyé cseperedett, és az én akkori kb. -1 hós Pocaklakóm pedig hasonfekvő, nézegető és vasgyúró Vincenzóvá fejlődött Kép nincs más hátra, várom a tavaszt, és vele a bizton eljövő 2006-os Bogárka-kertipartykat Kép
ficánka

Green!

Köszi az infót gyeddel kapcsban.

Moose!

KépKép szegény Nyuszi! Jobbulás neki. Meg a lelkednek is.

Macs!

Gratulálok az új családtaghoz, és sok boldogságot hozzáKép
eszti25

Lindi, igen arrolKép de akkor toled nem kerem, jo?Kép

Fic, itt a valaszKép

Coolio
recca

Recca, akkor nem tok segíteni, mer' az nincs meg sajna Kép

Momos lányok: sajnálom!!!! Kép már hogy es, és ezért mi nem ménk
ficánka

Fic!

Milyen kedves vagy!Kép

Magdi!

Ez rémisztő még olvasni is,3,5 m.Brrr.

Lindi!

Igen,tudom én,hogy Gigi csak nem akarok nagyon pofátlannak tünni,hogy egyből ráugromKép

Zanza!

Bót?

JA mi most ébredtünk,szóval tuti nem megyünk MOM.
20170114224602

Köszi a felvilágosítást csp. ügyben.KépMost olvastam:Kiszel Tünde terhes,egy min.15évvel fiatalabb pasitól!Atya úr isten!Mi jöhet még???????

petergabi

Recca: igazából szerelemről van szó? nekem van, igaz másolt. de van....
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Piros:én is drukkolok nektek,hogy hamar gyógyuljon a kisfiad és boldogan mehessetek papásan szülni!KépNagyon együtt érzek veled,Orsim 5évesen volt ilyen nagyon beteg.

petergabi

De tegnap még nem mondtaa Tüncike a TVben,hogy terhes.Mi lesz így a kis Donatellával?

Juc
20170114224602

Sziastzok,

Szerintem mi sem vágunk neki. Fanni nagyon nyűűűűűgi. és olyan csúf az idő. Jó talit nektek.

JohiésFannisára

Kép
Kép
johanna1975

Anyám lefigyelte a MOM-s talizósokatKép
ZSanci ott van,többieket nem tudtam beazonosítani a telefonbeszélgetésünk alapján,de majd kifaggatom személyesen ha ide érKép
20170114224602

Szisztok Kismamák!

Elnézést kérek a zavarásért, de látom ez még most is élő topic. Nagyon megköszönném ha megírnátok, hgy szült-e valamelyikőtök a Szent Imrében Dr. Szántó Józsefnél, és ha igen milyen tapasztalatai voltak?? Most várjuk első babánkat és még most állok orvosválasztás előtt.

Előre is nagyon köszönöm!
vilmanéni

Vilmanéni!

Én ugyan nem nála szültem,de volt balszerencsém hozzá.Nagyon nem tettszett a hozzám állása,stílusa.
Õ az egyetlen doki akit NEM ajánlanék a Szt.Imréből.

Jucus
20170114224602

Szia Vilma!
Én megfordultam a kezei között (ügyletes dokik ruleznak Kép), de se kimondottan rossz, se kimondottan jó tapasztalatom nincs. Afféle doki. De ha olyanra vágysz, aki a fejedet simogatja s kedveseket mond, akkor lehet, h nem ő az ideális választás. Hány hetes vagy?
neet
neet

Vilmanéni: én csatlakozom Juchoz, részemről szerencsére nem volt szerencsém hozzá! valaki más, hmmmm?
ficánka

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Kit ajánlotok jó szívvel, aki azért anyagilag is elérhető??
vilmanéni

Vilma,
sztem bárkit. De ügyeletesek is ugyanazok a dokik, akiket drága pénzért felfogadnál, és az összes sztimrés doki jó, úgyhogy én tartom magam ahhoz, h vál.tt doki nélkül is jó a sztimrében szülni. Kép
bátorneet
neet

Vilmanéni!

Rajta kívül bárkit.De elég leterheltek ezért meg kell kérdezni,hogy elvállalnak-e.
Mikorra vagy kiírva mert a szülés időpontja is befolyásolja a dokik szabad kapacitását.

Kérdezz nyugodtan,de ha egy picit visszaolvasgatod az archivumot,sok véleményt olvashatsz a dokikról.Szinte csak jót!
És még az is kérdés,hogy van-e valamilyen különös kívánságod?Női doki pl.vagy alternatív,ráhagyós,vagy olyan aki megmondja,hogy mikor mit csinálj...stb
20170114224602

Ma van Vízkereszt...
Ma kell leszedni a karidíszítéseket, ha nem akartok rossz szerencsét erre az évre!! Kép
Én már leszedtem, olyan szomorú volt, csak az dobta fel, ahogy E ette a szaloncukor maradékát. Kép Fültől-Fülig lábujjig csokis lett. Kép
neet
neet

Juc, Neet, Ficánka
Sz.doki nem egy magas vékony kicsit őszes bajuszos??. Én nem ismerem személyesen, de amikor mentem be szülni, akkor volt bent egy csaj nst-re és a következőt mondta rá "hogy ez egy hentes!"Kép de méééé???? Macska és Pocak nála szült, nem?!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MAgdi!

DE!
De azt nem tudom,hogy MAcs és Pocak nála szült volna.Te honnan veszed ezt?

Részletezzem,hogy miért mondhatta ezt a lány?
Inkább most nem,de legyen elég annyi,hogy valami minősíthetetlen a stílusa.Én nála vajúdtam,hát nem kívánom senkinek!
20170114224602

Sziasztok !

Neet ! Már leszedtem a fát , Áron folyamatosan vadászot a tűéevelekre , feladtam Kép

Oxi ! Szupi ! És hogy juthatok hozzá ? Te merre laksz ? És mennyi pénz ?

Manó27! Uhhh , megnéztem én is a profilomat , az egy ősrégi kép volt és milyen picike volt Áron ...tettem fel frisset .

Szerintetek az lehet hogy fogzás miatt nem eszik Áron bébikajuszt csak szopizik ? Mostmár gyümit is alig eszik . Láza nincs , jókedvű , nem hiszem hogy beteg lenne .

Kép
Kép
greenolive

Juc,
proone- TÁBLA ,ott néztem kiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Juc, bót lesz hétfő délutánra? az jó?

Vilma, én is vajudás közben összeakadtam vele, ő csinálta meg a "spontán burokrepedést". Vizsgálatnál nincs figyelmem semmire, arra, hogy épp fájás közben vagy.Kép A szobatársam nála szült, utána összeszedett egy vírust így még 1 napig bent tartották, megjelent a szobában, háát nagyon lekezelően beszélt a szerencsétlen anyukával, mert elsőre nem sikerült kitalálni, hogy mi baja van.

Nekem meg van az Igazából szerelem, ja és eredeti. Queen dvd-im viszont csak másoltak vannak, ha vkit érdekel másolásügyben.Kép És apa gépén lehet másolni. Most már csak lemez kell, aztán nagyiparban tudjuk nyomni.Kép
zanza

Szmagdi, valamit rosszul neztel. Fic es Pocak Szonyi doktornal szult!Kép

Mano, kicsi lanyom tegnap volt 19 hetes. Mar tulhaladtuk a het kilot, cm-re pontosan nem tudom kb. 64 lehet.
Kép

Proone, hol vagy? Klari baba hogy van?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ez kimaradt:
Magdi, Orsi lanyod eeedes!KépKép
Milyen babazenet hallgat a lany?

Dóra
KépKép
KépKép