2006.01.06 16:28

2006.01.06 16:37
2006.01.06 16:52

2006.01.06 16:55
2006.01.06 16:59
2006.01.06 17:04
2006.01.06 17:06

2006.01.06 17:07
2006.01.06 22:48
, Gabi és Zsoltika is velem jön. 
2006.01.06 23:39
Főleg, hogy rálátni a konyhából
De jöttem ahogy tudtam, és elolvastam, amit írtál! Kölkecnek boldog szülinapot! És próbálj meg jönni a talira, jó?
Szóval lesz még több is
Meg kérdés persze, hogy ráér-e. 16-tól melózik. Igaz, olyan a mh-je, hogy nem minden nap, és nem mindig nappal, de "szabadidejében" meg a maszekot intézi. De van úgy, hogy ráér, ezt előre nem nagyon lehet most tudni. De végülis két kocsink van, mindkettőn van már téli gumi, szóval mi megyünk
Kaját, rágcsát, iszit vigyünk, nem? Én örülnék, ha neked nem nagyon kellene erre készülni. Sütök is valamit, ha akarjátok
Óriási, kajás talit szervezünk a fogyis topikban
2006.01.07 00:07
És fényképezni, hadd lássunk jó kis képeket
Hú de mennék én is egy kicsit a havas hegyekbe...
Majd vasárnap megyek kick-boxolni.
Amúgy nagyon meglepődtem, amikor hívtál, ráadásul nekem a számodat ki sem jelezte a telefonom. Hú, a telcsiszámodat végül is elküldted? Nem is emlékszem... Mintha küldtél volna sms-t. Ajjajj, most égek nagyon, mert nem emlékszem, de mindjárt megnézem
András hogy viselte?
Jajj, ez a para, ne parázz! A pocakod épp akkora, amekkorának lennie kell
Remélem holnap megnyugtatnak
Csak úgy
Addig megtanulom beszerelni az autósülést
Ebéd nálunk is dél körül van, 6-kor pedig már pancsi. Ennyi, ami tulajdonképpen fix, tehát nekünk a délelőtt-délután egyaránt megfelel.
Persze viszünk kaját
Mielőtt Ildikó frászt kap, hogy etethet ennyi embert
Aztán ahogy alakul, úgy indulunk, így Miksa is alhat hazafelé az autóban. Ez így okés, csak vajon Anikónak hogy jó?
Jót nevetgéltem itt magamban
Most én is gondolkozom, hogy mit is süthetnék, ami a specialitásom
Csak 1 plusz kilóm van, az meg elvileg könnyen lemegy. Ma már nagyon odafigyeltem, hogy mit eszek.
Majd meglátjuk, hogy mennyit karcsúsít rajtam
Nagyon kiváncsi vagyok! A combinak nem árt, bár ott csak a narancsbőrt akarom eltüntetni. Hanem a hasam!!! Hát onnan van mit lefaragni! Szerintem az összes +1 kilóm ott landolt
2006.01.07 00:11
Zsoltikával építettük ezt a pályát, nagggyon klassz lett
El is játszott vele, csak a fényképezésre figyelt fel, és grimaszolt
Még sosem mondtam neki, hogy tökmag, de olyan édesen szó szerint értette
2006.01.07 09:30

)

2006.01.07 10:02
Viszont kitaláltuk, hogy az ebéd utáni alvása közben leszedjük a fát, aztán ha itt lesznek a gyerekek, akkor talán azzal lesz elkeveredve, és nem hiányolja majd nagyon.
Az uram szerint nekem a komptól 20 perc, bár szerintem neki annyi, de legyen 30. Csak ehhez még Anikó is kell, mert az ő kislánya is soká alszik, szóval nem biztos, hogy 10-re ott tudnak lenni.
Lesz sült zöldség végre, mert már tökre szégyelltem magam: vettünk egy naggyon tuti fritőzt, aztán a héten majdnem minden nap sült krumpliztunk
Miksa úgy szereti
2006.01.07 16:24

, kisbébi totál normális méretben fejlődik, kb.1360 gramm, kb.40 centi.Édipofa

:

2006.01.07 21:46
És tényleg jók a mértetek, abszolút nem is kell aggódnod! Ugye megnyugodtál?
Most is imádja, sőt Zsoltika is rengeteget meg tud enni belőle ketchuppal
Nekünk is új sütőnk van, de ez csak egy zománcos lábas, van benne fémháló, úgy kell sütni a krumplit. Mi holnap próbáljuk ki
Nekem van egy jó kis receptem: szezámmagos keksz, a tésztájába fruktózt kell tenni, és diabetikus lekvárral ragasztom össze. A tervem az, hogy holnap megsütöm
És ha fincsi, akkor készíthetek ilyet a talira, mert ennek viszonylag alacsony a kalóriatartalma
Annyira jólesne, kihasználom, hogy ilyen kedvem van
Zsoltika úgyis alszik már. Na, most éjszaka vagy 1 órát ültem mellette, nagyon éberen aludt, sehogy sem tudtam visszafeküdni a saját ágyamba
Remélem, ma jól fog szunyálni. 2006.01.07 23:07
2006.01.08 18:46
2006.01.08 23:37
)de most bemásolom nektek a hétvégi eseményeket, amit az újpestibe írtam, mert most már nincs erőm újra leírni. És van annyira érdekes, hogy érdemes.
), majd a meleg tejcsi után én elköszöntem, és maradtak ők hárman. Olyan 3/4 órás viháncot lehetett hallani, meg néha a kissrác kijött valami mondanivalóval, érdekességgel, például, hogy Miksa köpköd
Érdekes, nemtom hol tanulta
Naszóval egyszer csak csönd lett, és szépen átaludták az iccakát reggel 9-ig. Délután viszont már nem aludt el Miksa a kislánnyal, aki szintén le akart pihenni, akkor föl kellett mennem. Most este az apja altatta el (lapzártázok), és nem mondom, hogy először nem reklamálta a gyerekeket, aztán meg nem mamázott egy kicsit, de végülis 10-kor már biztosan aludtak mindketten. Azóta is húzzák a lóbőrt (az embert majd felkeltem azért, ha megyek föl
), én meg most végeztem, gondoltam, megírom Igazából nagyon jó benyomást tett rám a halom gyerek együtt, és attól eltekintve, hogy ami játék létezik, az szerteszéjjel van a lakásban, nem nagyon volt velük gondunk. Kajánál (amikor még a nagyobbak nem voltak itt) a 2,5 éves kislánnyal ültek a terített törpeasztalnál a mi ebédlőasztalunk mellett, és meg kellett zabálni őket
Szóval örülök, tényleg, és úgy láttam, az embernek is tetszett
"
Mennyit akarsz fogyni? 2006.01.09 15:24
Tudjátok, Anikó is írta
És az ő javaslatára beírtam a sulijaimat is, de nem engem talált ám meg valaki
Hanem nekiálltam volt egyetemi iskolatársaimat keresni, és végül kilyukadtam a bankos volt kollégáimnál
Hú, nagoyn élvezem, csak annyira tetű lassú ez az oldal, hogy el nem tudom mondani
Remélem, sikerül ma a párodnak boldogulni Miksával!
Nagyon jó a fritőz, mert sokat tudtam vele sütni egyszerre, kényelmes a kiemelő rács miatt. Szóval jó.
Csak így tovább! Ma esti ww-ről számolj be mielőbb, ok?
A 9 kiló szuper, ez a kis karácsonyi fölösleg hamar leugrik
Azzal kezdődött, hogy az aerobic tornán van egy olyan hasizom gyakorlat, hogy hanyattfekvés, lábak felfelé, és emelgetni kell a plafon felé az kinyújtott lábakat. Na ez nekem írtó nehéz, és az aerobicon írtó gyorsan kell ezt csinálni, én meg csak rángatóztam
De nem is értettem a mozdulatot. Na itthon bemutattam, hogy mit is kell (kéne) csinálni, erre a férjem szuper ügyesen csinálja! Na igen, neki van alsó hasizma
Nekem nem nagyon. De addig gyakoroltunk, hogy ebből már tegnap én is meg tudtam csinálni 100-at!!! Igen ám, csak a férjemnek is van úszógumija a derekán
Ezért úgy döntött, hgoy a callanetics hasizmokat együtt csináljuk minden nap, este. Viszont az neki már nehezebben ment (tudjátok 4 X 100 darab). De tegnap már ügyesen, kisebb pihenőkkel ő is végigcsinálta. És mondta is, hogy nagyon tisztel ezért, hgoy ennyit tornáztam, és ilyen ügyes vagyok
Jólesett nagyon, hogy dicsér, amúgy is szokott, de most a saját bőrén tapasztaljatta, hogy nem is olyan könnyű ez, mint amilyennek látszik!
De sebaj, már ez is nagyon jó, örültünk neki nagyon!!! 2006.01.09 15:45

2006.01.09 16:25
Milyen az 5hetes kúra?
Látod, mi itt már rengeteget tudunk egymásról
A profilodban sincs sok infó. Gyerkőcök vannak? Hány kiló vagy most és milyen magas? (Ha nem titkosak ezek az adatok)
Csak kiváncsi vagyok
Írj, ha van időd! 2006.01.09 17:07
2006.01.09 19:24
) annyira pörögtök, hogy nem tudom követni.

2006.01.09 22:01

2006.01.10 09:25
)

2006.01.10 09:42
Jó, most te beletettél egy duplacsavart is a terhességgel, és tényleg nagyon klassz ez a 7 kiló!
De valamit csinálni kéne, csak most pont ott tartok, hogy semmire sem tudom elhatározni magam. Ilyenkor tapasztalataim szerint hagyni kell magamnak egy kis időt, korlátok nélkül, és akkor újult erővel tudom újra korlátozni magam. Az ember szerint ez hülyeség, állandóra kéne visszavenni. De azt én nem tudom, ki a fene bír egész életében korlátok között élni? Mert nekem azt kéne, én tényleg azonnal hízni kezdek, ha nem korlátozok valamit. Vagy a mennyiséget, vagy a kajafajtákat vagy nem tornázom. Mondjuk ha meg tornázom, akkor éhesebb vagyok, ördögi kör... 2006.01.10 10:02

2006.01.10 10:03
2006.01.10 10:09
Most különben se vagyok magamra büszke ezért az utóbbi pár hétért.
Ne viccelj már, tudom, hogy nem úgy értetted! 2006.01.10 10:12
Ildi írta, hogy reggel a BBC -n kezdődik valamikor, de azt én meg nem tudom. Bár hát Miksa mostanában fél 10 körül kelt, még a 9-esről is lemaradt. Mondjuk most már átnevelés alatt áll, este kicsit korábban megy aludni, ma negyed 10-kor már kukorékolt
2006.01.10 10:21
De szerintem mindenki így van ezzel.

2006.01.10 10:30
Szerintem Miksa kisebb volt, de bizisten mindjárt megnézem. Háát, a 32+5-nél volt 1996 gr, és voltunk egyszer korábban, 21+4-kor 443 gr. Ezt nem nagyon lehet összehasonlítani
A vége 3300 gr lett, 2 hét túlhordással. 2006.01.10 11:10
2006.01.10 11:51
) 

2006.01.10 14:44
Muszáj lenne végezni, amíg Miksa alszik. Ma kicsit később tettük le, mert később lesz készen az ebéd. Csirkeszárnyból főzött pörit az én uram. Miksa imádja.
Volt porszívózás gondolom
Miksa múltkor egy csomag szezámmagot szórt szét, és ordítozott, hogy porszívó
2006.01.10 14:46

2006.01.10 14:55
Köszi neked is, meg Besztinek is gratulát

2006.01.10 15:10

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|