A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza!Kép Ez egész biztatóan hangzik... Akkor legalább ezen is túl leszel.... AZért az a 9 km egy kicsit megrémített. Maradok inkább csak a banánturmixnál és a bornálKépKépKép
Tündér! Nekem ,mint amatőrnek itt a csapatban, tetszik a görbéd. Szerintem ebből még bármi kisülhet.Kép
banyanya

Akárhogy is nézem, nem látom Tündér11 mail címétKép Kép Kép
Nagyon béna tudok lenni néhaKép
haga_28

BanyanyaKép
a kérdéseimre is tudsz feleletet?:D

bemásolom őket újra:
a hőmérséklet felvitele után ott egy négyzet discarded felirattal, azzal mi van - értelmeset nem dobott ki rá a szótár számomra :-)

kérdés: hogyan lehet szineket varázsolni rá?
és mi az az oszlop? fogamzás napja?
és miért ível át, mint egy üstökös?

a férjem felajánlotta, hogy elmosogat, egy remek ember Kép
tündér11

Jó "mulatást" minden vörösborosnakKép
haga_28

sorry, én voltam HagaKép
a chat-en volt rubrikája, oda beírtam
pótolom itt is azonnal
de oda is be vagyok lépve, ha gondolodKép

Tiza, gratula, én 90 méter futottam ma, de azt hittem kiszakad a tüdőm...Kép
tündér11

haga_28

Tündér, BanyaKép
Hát én sem így kezdtem a futást. Valamikor azon a véleményen voltam, hogy mindegy mit csak futni ne kelljen. Eleinte edzőterembe jártam és kardioedzéssel kezdtem, azt mindig növeltem. Később (2 év után) kezdtem el futni, de eleinte csak 5,5 km-t. Miután bezárt az edzőterem (a sok lusta lány nem tartotta el) áttértem a csak futásra, de megemeltem az adagot. Ennél többet is le tudok futni, de felesleges. Mindig reggel megyek és utána olyan jó a napom. Ja, és annyit ehetek, amennyit csak akarok.

Kép
Kép
tiza

brokkolis pulykanyak leves nagyon egyszerűKép

pulykanyakat kisebb darabokra vágod, majd megfőzöd úgy, mintha húslevest csinálnál.Teszel bele borsot, répát, gyökeret, karalábét, hagymát, egy gerezd fokhagymát, esetleg borsót is, majd úgy kb. az utolsó 20-25 percben a brokkoli rózsáira szedve. Mi nagyon szeretjük, az esküvőre is ezt főztem, hát mit ne mondjak, nagy sikere voltKép még az anyós is megette, bár én sajnáltam beleKép ja, és ha olyan kedvem van,tésztaként üvegtésztát teszek bele

Aki kipróbálja, jó étvágyat hozzáKép
haga_28

TündérKép
A DPO jelentése= az ovuláció óta eltelt napok. Számolja is alul. Az ovuláció napja a függőleges vonal.
Lehet, hogy azért ível át, mert nem azonos időpontokban mérted ahőt.
gtünde

TündérKép
Megadod a pontos mérési időpontokat is?
Lara görbéjén a piros szaggatott vonalak metszéspontjában volt a pé, és ha a piros felett marad a hője, akkor nagyon valószínű, hogy terhes. De ha megadod a hőidet, dátummal és mérési időponttal, beírom én a fertility-ben, aztán meglátjuk, mit ad ki.
gtünde

Most megyek kajcsizni. Utána benézek. Ha meg akarod adni az adatokat, küldd el az email-emre.
gtünde

TüncsibeKép
Mi újság van Veled? Ma bent voltam a városban és eszembe jutottál. Meg az is, hogy ha van kedved valamikor (amikor apa nincs itthon) találkozhatnánk egy kávéra (vagy esetleg sütire?), persze csak, ha van kedved és időd.

Kép
Kép
tiza

Haga:D
igen, rendszeres látogatója vagyok Kép
lehet hogy ott is találkoztunk már?

van egy tuti kis filmKép
francia
Pelenkás bajkeverő
a pasi a barátnőjének mindig füstölt lazacot lop a boltból, mert az nincs bekamerázva
a csajszi babás lesz, nem tud még róla
állandóan rókázik
egyszer a pasi megszólal: "Kááár beléd a lazac!"
de azt a hangot hallani kellen!
dvd újságban vete meg a szomszád csaj, neki nem tetszett, mi szétröhögtük magunkat Kép

GtündeKép

mindig azonos időpontokban mérem, mert minden nap ugyanakkor kelek
épp fentebb ecseteltem, hogy nem értek a hőgörbe-készítőhöz és segítsetek Kép
aztán ezt tudtam összehozni belőleKép
majd kikupálódok köztetek Kép
tündér11

to discard = elhagy, eldob
Valószínűleg, ha kipipálod, akkor azt a hőt kihagyja. De nem biztos.
gtünde

ok Tünde:9
megpróbálom egyelőre magam, ha nem megy, akkor átküldöm Kép
tündér11

Tiza Kép Idén én is megfogadtam, hogy többet fogok mozogni és kevesebbet enni... De vhogy rám igaz mozgás terén a mondás, hogy ha a lustaság fájna, akkor....Kép
TündérKép A kérdéseidre sajna nem tudok választ, mert én nem szoktam a hőmet mérni... Nem mintha lusta volnék vagy ilyesmi...Kép
A discarded-ra csak tippelnék (angol tudásomat fitogtatva) így látatlanban, hogy ha bejelölöd akkor elküldve lesz a cucc...
banyanya

TizaKép
Benne vagyokKép Általában fél három után már ráérek.

TündérKép
Feljebb írtam, hogy szívesen beviszem én az adataidat. Esetleg, ha gondolod, a te felhasználóneveddel, jelszavaddal, és akkor meg is tudom nézni, hogy miért lett ilyen. Szóval írj email-t, ha gondolod.
gtünde

TizaKép
Nekem a péntek 13 mindig szerencsés volt, úgyhogy remélem, Neked is az leszKép
9 km?! Szent Habakuk! Igaz, ma én is futottam vagy 20 métert a buszhozKép Elég is volt.

Na, most tényleg megyek zabizni.
gtünde

Hmmm vhogy mnidig késve reagálok...Kép
banyanya

TüncsibeKép
Én sajnos csak 4-kor szoktam végezni, de ha tudsz várni addig, akkor összeülhetnénk valamikor.

Kép
Kép
tiza

Gtünde, szíves örömest beeresztenélek oda, de az történt...khmkhm..hogy megküldte a jelszót, a levelet nem lelem, a jelszó valami baromság volt, ezért...khmkhm...kértem, hogy jegyezze meg...Kép
üle userKép
szegény uram, ha tudná?)
/informatikus/
szal, gőzöm nincs mi, hogy változtassam meg és egyebek...
most próbálok bejutni és eltalálni oda...Kép
türelemKép
tündér11

Tündér! Szerintem készíts magadnak egy új profilt... Válassz új bejelentkezési nevet, stb... Aztán küldd át a Tündének az adatokat és a jelszavadat... Csak egy jótanács....egy informatikustól....Kép
banyanya

TüncsibeKép
Jövő héten hétfő és kedden érek rá. Szerdán munkamegbeszélés (nem tudom mikor végzek) utána meg már bevonulok a kórházba. Ha nem jó utána is talizhatunk.

Most elköszönök. Én is megyek vörösborozni a férjemmel. Van egy sörözője, ott fogunk inni. Viszek magammal egy tíz éves Kamocsay Ákos (év borásza volt valamikor 2000 körül) féle cabernet sauvignon-t. Nem régen találtam itthon, nem tudom hogyan úszta meg eddig.
Mindenkinek jó szórakozást és vörösbor ivászatot ma estére!

Kép
Kép
tiza

Tündér!Kép Itt vagy még? Mire jutottál?
banyanya

Veszprém környékéről esetleg van csajszi?
haga_28

Ez kérem diszkrimináció kedves Haga!Kép
banyanya

igen, semmire...
jól elcsesztem az egészet és el is ment akedvem tőle
most az egésszel újra sz-kodni egy napig új profilon
várok, hátha mnegjön a kedvem
a saját papíralapú naptáramból bogarászok,nem gépen vezetm

tiza, jó vörösborozást

gyerekek, csak attól mentsen meg az isten, hogy olyan legyek, mint az anyósom
meddig telefonál még egy kétmondatos ügyről?
már unom
tündér11

Na lelépek, megjött az uramKép

Mindenkinek jó hétvégét, sok pihenést, az illetékeseknek pedig jó borozástKép

Hali
haga_28

TizaKép
Nekem jó hétfő és kedd is. Nem gond, ha 4kor végzel, mert nem lakom messze a várostól (sörgyár mellett)Kép Jó borozást!
gtünde

TündérKép
Akkor is add meg az adataidat, majd beírom az én felhasználónevem alatt.
gtünde

Szia Haga!
Jó hétvégét!
gtünde

Banyanya!!!
Nem azért kérdeztem, hogy rossz néven vegyétekKép
Csak ahogy nézegettem, a közelből nem ír senki.
haga_28

Csak vicceltem Haga!KépNem kell engem komolyan venni.Kép
banyanya

BanyusKép
Hogy állsz a tanulással?
gtünde

Ja, még annyit, hogy menyus közeleg, görcsölök, meg pittypöttyKép

Hát igaz akkor, hogy a kórházi negatív többet ér, mint a 3 itthoni pozitív tesztKép

Majd legközelebb.Mint mindenki másnakKép

Sziatok
haga_28

Tündér nem érdemes kiakadni... Kép Most inkább akkor tedd félre ezt a dolgot és állj neki vmi másnak....
banyanya

HAga, ha nagyon görcsölnél, mindegy, mennyire vérzel, pláne, ha a vállad is le akar szakadni, nyilall, akkor azonnal kórház!
De hátha SEMMI BAJ NEM LESZ!
se mensi, se semmi

GtündeKép, ok, majd átküldöm, ha bepötyögöm őket...
most nem
még nem ebédeltemKép
tündér11

ja, BAnyanyaKép emiatt tettem félre a tanulást is, mert azzal is besokalltam...Kép

megyek, nekiállok az evésnek
tündér11

Tünde:o Jajaj inkább hanyagoljuk ezt a témát... A hétvégére egy beadandó dolgozat megírását tűztem ki magam elé, a jövő hetem pedig munka mellett a szigorlatra készülésről fog szólni... Már várom a végét... nagyon-nagyonKép Veled mi a helyzet? Ma vhogy be nem áll a szám...Kép Bár vhogy mindig ez történik velem...Kép
banyanya

totál kék a csíkom, de legalább már folyamatos, nem ponthalmaz
lépek
talán leszek még ma, ha nem akkor holnap
jó éjtKép
tündér11

Haga egyetértek Tündérrel, hogy ha nagyon görcsölnél vagy egy egyszeri irtó nagy fájdalmat éreznél, irány a kórház! De azért inkább ne legyünk ilyen negatívok...
Tündér! Sorstársam! Te mit tanulsz? Akarom mondani tanultál?Kép
banyanya

BanyusKép
Hát ma már olyan mezielőjelszerűt éreztem, de nagyon reménykedem, hogy mégsem lesz belőle az. Még elég korán is lenne. Igaz, hogy nem számolom a napokatKép, de délelőtt a Szilcsivel kiszámoltuk, hogy kb. 20-21. napon vagyok. Baromira bírnám, ha Piri elkerülne.
gtünde

Akkor még tényleg nagyon koraiak volnának az előjelek is... Én mindig azt mondom, hoyg ebből még bármi lehet...Kép Hogyan is szoktátok elűzni Pirikét? Vhogy így, ugye?Kép Prike meg se merd közelíteni Tüncsikét...Prike meg se merd közelíteni Tüncsikét...Prike meg se merd közelíteni Tüncsikét...Prike meg se merd közelíteni Tüncsikét Kép
banyanya

Éppen most végeztem a karácsonyfa bontással!
Nem volt semmi!

Kép
lara26

Tündi! Kép

Mensimnek manapság (Nem) kellene megjönnie! Kép
Ugye neked sem fog megjönni!!!!!xxxxxxxxxxxxxxxx Kép

Kép
lara26

BanyusKép
Köszi a Piriűzést! Remélem, hatásos lesz.

LaraKép
Én benne vagyok az együttbabásodásbanKép De nekem még kell legalább 1 hét, hogy már reménykedhessek.
gtünde

hi, senkinek se jöjjön meg
BanyanyaKép
tb tanfolyam és kertészeti fősuli
tündér11

Lányok!Kép további kellemes estét kívánok! Majd még holnap is benézek...
Banyus
banyanya

Ja, csajok!
Ha valaki szereti a jó trükköket (bűvész) és van AXN-e, akkor ajánlom ma este 22.35-kor David Blaine műsorát megtekintésre. Én nem nagyon szeretem a bűvészeket, de ez a faszi az utcán megállítja az embereket és ott mutat be nekik trükköket, és iszonyat jó. Érdemes megnézni.
gtünde

Tündér! Te is aztán jól nyomod!KépAkkor sziasztok!Kép
banyanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?