A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Csajszik!
Ugye hiányoztam? Kép
Neeem??!?? Kép Hát akkor irgum-burgum, meg szettevette!! Kép Kép Kép
Igyekszem visszaolvasni és jövök!
réka
Vendég

Jó hogy jöttél!

reklám: miért maradnál ki bármi jóból a menstruációd miatt.
Érdekes, hogy erre még nem figyeltem fel, de a tea is megakadt a torkomon. Csak egy milliméternyi jóból maradok/dunk ki...
mátra

Sziszka!

Dorka jól van, kedden megyünk UH-ra, még mindig ugyanúgy várom, hogy láthassam, mint az elejénKép Nagyon elfoglalt a kis hölgy, tuti határidős tennivalói vannak, mert nem nagyon hagyja abba a pörgést.
Pocak körmérete 105 centi, úgyhogy még le is vagyok maradva Unique 107 centijétőlKép

Unique!
És hogy van a mi kis Laura barátnőnk?Kép Döngeti a babaház oldalát rendesen?
Ha nem gond, engem nagyon érdekelne az a gyógyszertári listás dolog...Kép Receptre kell felíratni őket, vagy szabadon meg lehet venni?

Dido!

Ebből még bármi lehet, Adri véleményéhez csatlakozom. Az én pocim is fájt az esedékes mensi előtt már jó egy héttel. Remélem a tied is ezért fájdogálKép

Manyóka!

Grarulálok az óriás petezsákodhoz! Növesztgesd csak szép nagyra! És hétfőn már "hivatalos" babás leszel, tök jó!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi! Nagyon aranyosan írtad, jót nevettem, pedig nem igazán van kedvem!
mátra

Duddu!!!!!!!!!!!!!
Még olvasol? Kép
mátra

Mátra!
Igen, tudod, elég lassan olvasok Kép
Na jó, nem. A legjobb barátném felhívott, régen beszéltünk, így sikerült kb. 50 percig foglalni a vonalat. Kisfia van és ritka az ilyen nyugis beszélgetés.
Most viszont már eléggé hulla vagyok, két napja tiszta álmos vagyok, úgyhogy lehet, hogy be kéne pótolni a lemaradásomat az alvásban is.... Kép
Vendég

Akkor pihend ki magad és holnap kicsit szoríts nekem. 9- kb 10,30-ig.
Jó éjt!
mátra

Dudu jó éjszakát. Mátra nem tanulom már a nyelvet, mivel megvan a nyelvvizsgám, de én anno egy vak hölgynél tanultam Pesten az ő nyelviskolájában.
Évi tök ari lehet Dorka Pussz
pancsi20

írígy kutya vagyok a nyelvvizsgádra. Nem adnád kölcsön? :o
mátra

Jó éjt lányok, lassan én is rápihenek a holnapi napra.
Ha hazaértem jövök.
Puszi mindenkinek. A babások vigyázzanak a pocaklakókra!
mátra

Sziasztok ! Most olvastam egy másik topikban, hogy állítólag aki ma (Vízkereszt) nem bontja le a karácsonyfáját, azt ebben az évben szerencsétlenség éri!! Úristen én még nem bontottam le! Most ugye hüjének néztek? Már babonás is lettem!!Nehogy ezen múljon a baba, gyorsan lebontom!!

Kép
Kép
sosi

Soha nem bontottam még le ilyen korán...
Én úgy tudtam, hogy aki eddig lebontja azt éri szerencsétlenség...
A baba nem a fán múlik.
Tudod Dina beszélt a Jézuskával... Kép
Apa... Kép Kép Kép
Gyönyörködj még egy kicsit a fában és hagyd a karácsony szellemét még a közeledben. Nekem legalább is megnyugtató látvány míg ott áll. Gyerekkoromban mindig sírtam, mikor le kellett bontani. Nem értettem, ha a Jézuska hozza, akkor miért nekünk kell lebontani. Kép
De ahogy neked jó.
mátra

Sziasztok!
Azért is végigolvastam. Meglátom meddig látok még az íráshoz (kicsit már fátyolos a tekintetem Kép)

Először is a közérdekű infok:
1. www.babakotveny.hu
Bár többen már lehet, hogy nem ezalatt a kormány alatt fogunk szülni, de ki tudja?
2. BABANET TALI:
Kérek mindenkit, hogy jelezze részvételi szándékát. A lehetséges dátumok: febr. 11. és febr. 18. Ha nagyon nem jó, választunk másikat.

Tündérke!
Olyan jó volt, mikor sokat írtál! Gyere máskor is! Kép

Mátra!
Hát persze, hogy drukkolok holnapra. Hogy hogy fogsz vizsgázni? Hát úgy, hogy átmész az utca napos oldalára, hiszen ott tartják a vizsgát! Kép
Ha sikerült jobban belemélyedned a cikkben írt lehetőségekbe, kíváncsian olvasnám a fejleményeket...

Rolly!
Fiacskád ugye már jobban van?
Köszi a történeted!

Adri!
Hát igen sokat pörgök, de most megint megéreztem a határaimat. Olyan jó, hogy újra köztünk vagy.
Marcipánt vétek lett volna elajándékozni. Nagyon szép. Ügyes vagy, hogy kitaláltad a megoldást!

Junko!
Tényleg nem harapunk, ne légy szégyenlős! Sőt én akkor harapok, ha nem jössz! Kép

Manyóka!
Köszönöm a történeted. Erőt ad nekem.
És óriási gratula a petezsákodhoz! Kép

Korek!
Drukkbejegyzés tárolva jövő szerdára! Csak tékitízi és rendben lesz!

Juca!
Te kis gonosz! Kép Így is szeretünk!

Pancsi!
Vigyázz, mert ha Juca akar valamit......
a kerítésre gondolok.
Azt akartam kérdezni, hogy látókkal jársz fősuliba? Nagyon ügyes vagy, hogy nyelvizsgád is van.
Talán jobb neked, hogy születésed óta nem látsz? Mármint annál, akiknek később megy el a látásuk. Annyira kíváncsi vagyok, ne haragudj! Kép

Monyó!
Végre-végre! Kép Kép És a tavasz is már közelebb van, mint tavaly volt! Kép Hajrá!

Norwell!
Nagyon helyesek a 4-lábúak! Főleg Brúnó!

Dina, Manyó!
Micsoda főnökök! Bár szerintem az enyim is jófej lesz, de még várnom kell, míg kipróbálhatom! Kép

Sziszka!
Beraktalak a tábliba! Kép És örül a fejem! Kép

Dido!
Hát igen, ez a pocifájás még bármi lehet. Főleg, ha máskor nem szokott!

Lányok!
Épp akartam kérdeni, hogy akinek fájdogált a pocija nemvárt menzi előtt, milyen volt? Mert kicsit nekem is sajog, de inkább csak érzem, hogy van méhem. Meg ez az elalszom dolog is. De közben meg nem akarok eszetlenül reménykedni, mert nem lenne jó az inszemnek csalódással nekimenni.
Inkább a bal petefészkem táján görcsölget néha. Az tényleg fájdalom, bár nem erős. Lehet, hogy megkésett peteérés? Nna mindegy. Azért ne halmozzatok el reménnyel, csak jó volt leírni! Kép

Unique!
Megkaptam a leveled, holnap válaszolok is.
Remélem, Laura nem örökölte forgolódási tudásodat és mostmár marad fejjel alá, lábbal föl. Kép

Mostmár tényleg jó éjt:
réka

Ui: Na ki tud ennél többet írni?? Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Egész nap lótottam-futottam, áztam-fáztam, kicsit elfáradtam...

Csak pár szó, aztán megyek befekszem kicsit a kádba ázni. Levike is nagyon szereti, ha súlytalanság veszi körül, ilyenkor úgy el tudunk lazulni.Kép

Pancsi!
Esetleg van neked is cicád, hogy ennyire szereted őket? Leírom neked, hogy néz ki Marci, hogy képben legyél. Hatalmas, 6 kilós hófehér dög. De imádnivaló dög.Nagyon tud szeretni, hízelegni, és a nap 90%-át végigalussza.És mindezt a legkifacsartabb pózokban teszi. Hát röviden ennyi.Kép
Ez a program, ami van neked, elmondja, mi van leírva a képernyőre? És amit mondasz, azt legépeli? Érdekel, hogyan működik,még nem hallottam ilyet.

Unique!
Hát remélem Laurád nem fog átfordulni az utolsó pillanatban.
Toxoplazmát nekem kétszer is néztek, mert még nem estem át rajta. Mindkétszer negatív lett. A macskát is megvizsgáltattuk, nem hordozza ezt magában. Az almot mát azóta nem én takarítom, amióta tervezzük a babát, tehát elég rég. Azóta viszont sokkal jobban vigyázok, nem lesz baj.Kép

Sziszka!
Én sem vagyok egy palacsintasütőkirálynő! Inkább amőbák lettek, de finomak. A gofrit én is imádom, csak nincs gofrisütőnk.

Dido!
Csak csendben, halkan szurkolok neked akkor!

Na, most már megyek, jó éjt mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Hát úgy beszél Pancsi programja, hogy Unique-ot Unikve-nek ejti. Kép Gondolom, csak magyarul tud, ez nagyon muris. Kép

Lányok!
És a tábla:
Kép
Kép
Vendég

Duddu 1 cn. Kép
mátra

Dudu!
Közben látom, hogy írtál.
Bizony, jó, hogy marad a macsek. Mindenre van megoldás.
Ez a fájdigálás jelenthet bármit, de inkább ne is gondolj erre! Inkább érjen váratlanul, mint csalódj!Kép

puszi

Kép

Kép
adriana

Mátra!
Ne haragudj! Biztos azért, mer' annnnnyira akartam... Javítottalak! Kép
Ügyes leszel holnap!
Jó éjt:
réka
Vendég

Duddu!

Ne szimptomálj! Az inszemre gyúrj lelkilegKép Amúgy az idő sem kedvez a fittségnek.

Dido!

Dettó! Szorítok nektek, de amikor meg voltam győződve, hogy na most, akkor sose jött be. Amikor sejtelmem volt, de csak utólag, na akkor igenKép

Pancsi!

Csak vicceltem a kerítéssel kapcsolatban, nem vagyok én olyan ügyi. Sajnos vak fiúkat nem ismerek, azt pedig nem tudom, hogy olyannal, aki lát, hogyan boldogulnál. Bár, akik a környezetemben vannak biz. értelemben csak azt nem látják, amit kellene.
Igazából nem hiszek az összehozásban. Fiatalok között mozogsz, gondolom társaságban vagy, az nagyon jó hely. Ennek ellenére eláulom, hogy jómagam a neten ismerkedtem meg Kofával. Tudod informatikusKép Neki ez volt a legegyszerűbb. Ettől függetlenül motosz a fejemben egy-két gondolat, ne lepődj meg, ha esetleg megjelenik a környékeden (postaláda) egy jelentkezőKép Bízhatsz bennem, csak minőségi pasit küldök, ha ez nem megy, akkor inkább kérek neked egyet az Istentől, ő előbb utóbb küldKép

Juca

tjuca

Hát sziasztok naaagyon szenvedek, fáj a pocim a derekam meg minden..1cn..azt még valahogy elviselem, hogy baba nincs felállok, de mi a fenéért kínoz ennyire.

Duddu nekem szokott ilyet csinálni előtte, aggódom is miatta néha, hogy miért..

Szerintetek az normális, hogy a méhből a fájdalom egészen a hátamig sugárzik és olyan mintha belülről égetnének??

Inkább most lefekszem..egésznap hányingerem volt..meg ájulás közeli fáradtság..legyetek jók

virág
Virag2

Sziasztok LányokKép!

Húúú micsoda éjszakába nyúló tracspartiKép, ezt már szeretemKép.
Most jöttünk haza, vágni lehetett a füstöt, úgyhogy csak 2 órán keresztül bírtam, mert már égett a szemem, meg úgy éreztem nem kapok levegőt a füsttőlKép.

Pancsi!
A nyelvizsgát bizony én is nagyon irigylem, még egy sajna előttem is előttem áll, bár fogalmam sincs, hogy fogom megcsinálni, nekem ez nagyon nem megyKép.

Évi!
A próféta szóljon belőledKép.

Dudu!
Azért én mégis mondanék Neked csak annyit, hogy emlékszel...Unique...Kép. Persze tudom én, hogy csak módjával szabad az ilyet emésztgetni, de olyan nehézKép.
Egyébként a számból vetted ki a szót a pocifájós kérdéseddel.
A talinál nekem minden időpont jó, ahogy már írtam isKép.

Adri!
KösziKép

Juca!
Tudom én, és próbálok is nem ezen agyalni, de olyan nehéz. 6 hónap várakozás van mögöttem, de ez az előttem álló 1 hét olyan végtelennek tűnik...

Azt hiszem már én is megyek alukálni, úgyhogy Brill sajna nem tudlak a gép előtt megvárniKép, de majd holnap elolvaslakKép.

Mindenkinek szépálmokatKép : ditta

dido
dido

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon-nagyon sajnálom!Kép
Az erőd, meg hihetetlen!
Reggeli vizsgához drukk!

Manyoka!
Gratula a petezsákhoz!
Köszi, hogy megosztottad a storytokat.
Azért, ha netközelbe kerülsz, ugye informálsz minket?

Csibe,Junko!
Jó síelést Nektek! Kép

Korek!
Drukk előkészitve!

Norwell!
Köszi a kutyafotókat!!!Nagyon helyesek!Az én szívemhez mégis a Mastino áll közelebb (ne haragúdj érte).Hatalmasra fog nőlni, a mancsait látva... Kép

Szisz!
A narancsszín lebeg az én szemeim elött is... Kép
Különben Marshall, olyan, mint egy rossz gyerek.Ha csak egy pocsolya is van a környéken, biztos úgy intézi, hogy beletrappoljon...Õ rettenetesen élvezi, nekem meg "csak" a meló!Mindig mondom is Neki, hogy ezt a disznózást a szülői házból hozta.Kép

Adri!
Marcipánnal teljes a család!Föleg, hogy fertőzésnek nincs nyoma.Én nagy állatmániás vagyok (gondolom, ez kiderült Kép)!Nekem családtagnak számít, jelen esetben a kutyus és belehalnék, ha örökbeadáson kellene gondolkoznom...Remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe!
Szóval felsóhajtottam, hogy maradhat Nálatok!Kép

Monyóka!
Mintha kicseréltek volna!Így kell gondolkodniKép

Virág!
Sajnálom!Kép Remélem, hogy holnapra csökkennek a fájdalmaid!

Dido!
Mikor beléptem, láttam a nevedet, meg az időpontot...Mondtam is Apának, hogy "hűűű-ha"...Kép
A füst ellenére azért jó volt a tali?
A pocakfájás miatt, ne kenődj el!Hátha...Kép

Dudu!
Remélem, a hétvégén visszavezel a "full" üzemmódból! Kép Pihenni is kell néha.
Tegnap lemaradt, hogy a talin én is szívesen részt vennék.Úgyhogy +1 fő!
Az írásmennyiség, meg felülmúlhatatlan... Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!
Köszi Duddu... Kép
De a következő hónapban nem javítod ki!!!!!!!!!!!!!

Rohanok, mert megy a busz

Legyen szép napotok
mátra

Sziasztok.

Leléptem síelni, egy hét mulva jövök. Mindeniken akinek kell hajrá.

Puszi:
Junko
Vendég

Sziasztok!Jó reggelt!
Nagyon álmos vagyok!Utálok korán kelni(4óra 20perces kelés) és szerintem ez a mai volt az utolsó munkába menös korán kelésem!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!

Mátra!
Sajnálom,hogy megjött a mesid,de kitartás,jövö hónapban biztos sikerülni fog!!!!!
Drukkolok a vizsgádért!!!!

Dina!
Egy vegyipari gyárban dolgozom a portára kihelyezett mérlegben,mérleges-adminisztrátorként 3 müszakos munkarendben!!Az üzemvezetöm nem enged éjszakázni babásan,ezért vagy táppénzre megyek vagy kirak állandó délelöttre amivel egyformán kapnék pénzt,mivel nem kapok müszakpótlékot!Ezért inkább megyek táppénzre!

Duddu!
Örülök,hogy a történetem eröt adot Neked!
Drukolok az inszeminációdhoz elöre is!!!
Felraknál engem is a listára?Olyan jólesne igy is közétek tartozni,még akkor is ha csak ritkán kerülök majd netközelbe!
Az adataim:kor:31 év, szülinap:május 5.,lakhely:Pétfürdö, babagyártás:2001.09., ciklus:28-32 nap, ciklushét:6hét+1nap(ez a mai napi állás), szülés:2006.szept.01. Köszöki elöre is!

Na majd még jövök!!Puszika!
manyoka

Sziasztok!

Sok ideje nem írtam, de rendszeresen olvaslak titeket.
Sajnos nagyon sokat dolgozom. Csütrötökön is 9-re értem haza. Pénteken meg csak beestem az ágyba. Most van egy kicsi időm.
Találtam valamit, ami gondolom érdekelne titeket. Kicsit homályos, de kivehető Kép
Kép
legalábbis én ebben élem az életemet jó pár napja.

Ja és egy kis érdekesség. Remélem nem bántok meg vele senkit, de nagyon aranyos, hogy miért érdemes várnunk: Kép

"Amiket az ember sosem tudna meg, ha nem lennének gyerekei:

- Egy dupla méretű vízágyban elegendő víz van ahhoz, hogy egy 200
négyzetmáteres lakást 12 centi magasságig ellepjen.

- Ha hajlakkot fújsz szőrcicákra és utána át görkorizol vagy
rollerezel rajtuk, akkor begyulladnak.

- Ha egy pórázt tekersz a csillár ventillátorára, a ventillátor motor
nem lesz elég erős ahhoz, hogy egy 21 kilós batmannek öltözött
gyereket megpörgessen.

- Ha fékfolyadékot clorox nevű háztartási tisztítószerrel keversz,
akkor rengeteg füstöt kapsz eredményül.

- Bizonyos lego építőelemek sérülés nélkül keresztül tudnak jutni egy
négy éves homo sapiens emésztőrendszerén.

- Mindegy mennyi zselét keversz a fürdőmedencébe, nem fogsz tudni járni a
vízen.

- A benzintartályba került üveggolyók tömérdek furcsa zajt tudnak
okozni vezetés közben.

- A mosógép centrifugálásától a földigiliszták nem elszédülni fognak...

- Az autód kazettás magnója perselynek kicsi.

- Bármennyi wc is van otthonodban az sosem elég!

- A kád lefolyóján még pumpával is nehezen megy le a szar...

- Nincsenek is törhetetlen szemüvegek és poharak

- Ha az ember bedug valamit - pl. egy üveggolyót v. borsószemet - az
orrába, akkor az ki tud jönni a száján. És fordítva.

- Folttiszítók nem is viszik ki a hányás foltját a szőnyegből. Az
ágyszivacsból sem. A szagát sem veszi el semmi.

- A graffitit a gyermek találta fel.

- Mélyalvás közben is jó a gyermek hallása. Főként, ha a szülők
szeretkeznek. - Ha csendben és gyorsan csináljátok, akkor a
megérzésére hagyatkozik...."

És ezzel szeretnáék jó hétvégét kívánni Kép

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!
Várom a jelentkezéseket:

Kép

Aki sárgával van, az elvileg biztos!
Remélem, sokan el tudtok jönni! Kép És szóljon az, akit esetleg kihagytam a táblából!
A helyszínre is kellenének ötletek!
Legutóbb az Örs vezér téri IKEA éttermében voltunk. Nem túl impozáns, viszont gyalog és autóval is jól megközelíthető és mindenki megtalálja. De bármilyen ötlet jól jönne! Gondolkozzatok Ti is! Kép
Köszi:
réka
Vendég

Duddu én szivesen elmennék a találkozóra,de sajnos nem valószinü,hogy fel tudnánk menni Budapestre!Én tuti ráérek,de a párom dolgozik és csak ő tudna felvinni.Kép Majd máskor!Azért köszike!Kép
manyoka

Sziasztok! No szóval Adri Dudu és mindenki. A programot jaws for windowsnak hívják, ez van magyarul és angolul is, de nekem csak magyar van. S kimond mindent, de úgy hogy közben verem a billentyűzetet, tehát a betűket mondja ki, aztán meg lehet visszaolvasniKép
Dudu az igazság az, hogy jobb így vaknak lenni, mint később, mert aki kéőbb vakul meg, annak nehezebb emészteni. Igen látókkal járok fősuliba természetesenKép) Mátra nem adom a nyelvvizságm, én is a Rigó utcában szereztem BefejeztemKép Adri igen szeretem a cicákat nekem most nincs de volt
pancsi20

Sziasztok.

dudu aranyos vagy hogy engem is betetel a tablaba de termeszetesen engem kihuzhatsz,sajnosKéptalan egyszer majd...

lanyok lenne par kerdesem,kicsit tanacstalan vagyok.
eloszor is.Ugye jovo penteken megyek dokihoz ha nem jon meg.Az a gaz hogy mostmar szeretnek elobb elmenni de mielott raszantam volna magam elkezdtem szedni a menzihozo bogyokatKépNamarmost addig meg be nem fejezem a kurat addig nem tudok elmenni mert semmit sem tud velem csinalni,a masik meg most attol is betojtam hogy bejelentkezek a dokihoz aztan meg megjon mire odaerek.Eleg rosz pont lenne rogton igy kezdeni a dokizast.
kerdeseim.Most akkor nem kerhetem a hormonvizsgalatot ha gyogyit szedek?Vagy szerintetek menjek el gyogyiszedes kozben?A gyogyit szerdan kell abbahagynom es csutortokon kene megjonnie.
hogy megy ez a hormonos cucc?sokszor vesznek vert?
szerintetekaz ugy jo lenne ha elmennek privatul dokihoz lekernem a hormonvizsgalatot.Aztan meg elmennek allami dokihoz es vele folytatnam a tovabbiakban?Hormontukrot vagy mi kiirhatja egy egyszeru haziorvos vagy csak nogyogyi?
Ha nincs rendben a proklatinom azt konnyu kigyogyitani?
bocsi csajok a sok kerdet de egyre jobban erdekel a dolog.
varom a velemenyeket es valaszokat.KosziKép

Kép
monyoka

Szia Monyoka!
Igaz,hogy nem nagyon vagyok járatos abban,amire válaszokat vársz,de szerintem a hormonszintet pont azért nézik,hogy miböl és mennyi van a szervezetedbe!Na már most ha úgy mész szintet nézni,hogy gyógyszert szedtél amibe hormon van akkor már eleve nem stimmel majd és a doki félrekezelhet!Menj el a dokihoz és mond el neki,hogy milyen gyógyszert szedtél és majd ad tanácsot,hogy mit csinálj!A másik ha vérzel(vagyis menstruálsz),nem biztos,hogy meg tud vizsgálni!Lehet söt valószinü,hogy új idöpontot fog adni!Ha a prolaktinod nincs rendbe arra van gyógyszer úgy tudom!De ezt a doki úgyis mondani fogja!Engem is kezeltek meddöség ellen és én Clostybegytet és Cloriogonin szedtem és végül teljesen mindenféle beavatkozás és gyógyszeres kezelés nélkül estem teherbe akkor amikor már nem is számitottam rá!Fel a fejjel!
manyoka

Sziasztok!

Ma csak egy bekukknyi időm van, megyünk apával vásárolni néhány babás cuccot...Kép Végre, ennek is eljött az ideje!!Már nem túl korai, március végéig szépen lassan mindent be tudunk szerezni.

Dudu!
Elvileg nekem mindkét időpont jó, pontosat azonban csak kicsit később fogok tudni mondani, de addig berekhatsz mindkét helyre. Na, ezt jól megmondtam!Kép

Narco!
Jókat röhögtünk az írásodon! Uramisten, mire is vállalkoztunk!!KépKép

Bocs, most csak ennyi, de apuci már türelmetlen, mennem kell.

Pusz
Adri+Levike

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Virág!
Igen, sajna normális Kép, mert gondold el, a mensi olyan, mint egy kisebb szülés: a méh izmainak meg kell dolgozni azért, hogy kilökjék a nyálkahártyát. Nekem is "leszakadaderekamderögtön"-érzéseim szoktak lenni, akkor is, amikor kevésbé fájdalmas volt maga a mensi.

Duddu!
Amikor Mazsola beköltözött, nekem olyan pici szúró fájdalom volt a hasamban, állítólag akkor ágyazódott be. Azért szabad drukkolni? Kép
Talira biztosan nem tudok jönni, mert csak busszal/vonattal menne, azt meg azért nem merem bevállalni, egyedül meg pláne nem... Párocskám meg nem tudna jönni. Kép Azért érezzétek majd jól Magatokat!

Brill!
Mastino - Brúnóra gondolsz? Vagy nem? Mert ő német dog a fajtáját tekintve, és remélem, nagyobbra már nem nő, mert elmúlt 2 éves és veri a 90 kilót!!!Kép
Most néztem meg a google-ban, hogy mi is az a mastino, hát, tényleg nagyon hasonlít rá!

Manyoka!
Én is nagyon büszke voltam a kiskönyvemre, bárhova mentem, vittem magammal, és lobogtattam: bebe, nekem ilyen is van!Kép

Monyóka!
Először is: milyen mensihozó bogyókat szedsz? (Mert pl. a Norcolut, amit én szedtem, olyan volt, hogy befejeztem a szedést és rá 3-4 napra megjött.) Ettől függetlenül szerintem telefonon felhívhatod a dokit, és megmondhatod neki, hogy szeretnél elmenni hozzá, de most éppen emiatt és emiatt nem tudsz, ő úgyis tudni fogja, mikor menjél. Ha nem tudod felhívni, akkor várd meg, míg megjön a mensid, aztán menj el hozzá. Közöld vele, hogy hormontükröt akarsz csináltatni ezért és ezért. Szerintem mindenképp nőgyogyihoz kell menned, lehet, hogy rákszűrést is csinálna, bár a vérvételt lehet, hogy elrendelhetné a háziorvos is. (Nálatok nem tudom, hogy működik, de itthon a házidoki kér vérvételt egy csomó esetben, de lehet, hogy a hormonügyek nem tartoznak rá.)
A magas prolaktinra pedig gyógyszert kapsz (ha tényleg ez a gond), ami helyrehozza a hormonjaidat.
A dokiválasztással kapcsolatban nem tudom, hogy nálatok hogyan szokták, de itthon (sajnos) jobban jársz, ha elmész magánba, mert ha fizetsz, emberszámba vesznek. Amikor államiba voltam (nekem sem jött meg), a doki rám se nézett, és azt mondta: na, akkor magának jó lesz a Norcolut és kész. Ennyi erővel a szomszédba is mehettem volna jótanácsért...
A hormontükörhöz szerintem nem vesznek sokszor vért, bár aki gyűlöli, annak az egy is sok. Talán a lányok jobban tudják, szerencsére nekem nem kellett csináltatni.
Nagyon drukkolok Neked, hogy mielőbb kiderüljön, mi a gond, és akkor hamarabb lehet kisbabád!!!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Ja, Narco!
Ez nagyon jó volt!!!!Kép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Dudu!
Nekem mind a két nap jó, de mivel busszal megyek, a Stadionig, onnan majd pontos eligazítást kérek!!! Kép

Monyoka!

Nekem a hormontükörhöz a ciklus 7. 14. 16. és 18. napján vettek vért. Most lehet, hogy 1 nap eltérés van, nem emlékszem pontosan. De ha már idáig eljutsz, akkor nézethetne a dokid peteérést is UH-al. Az 3 alkalom és egyáltralán nem fáj. Még a hüvelyi sem. Na jó egy kicsit kellemetlen, dehát...
Én úgy mentem, hogy a megbeszélt időpontra pont megjött. Gondoltam megbeszéljük a teendőket, ismerkedünk Kép Egy frászt. Akkor megvizsgált és mondta hogy sokszor így többet lát, mint vérzés nélkül. Hát az valami csuda volt Kép
Aztán a többit már tudod.

Na a mai nap is szörnyű volt. A tanerő végig kérdezte az összes tételt. 4-est adott, pedig tutira jobban tudtam. Teljesen kiakasztott. Sakkozott a nő, mert aki utánam volt le volt döbbenve, a jegyemen, ő csak nyöszörgött - saját bevallása szerint - és ő 5-t kapott. Mindegy. Legyen boldog.
Hazafelé a buszon elkezdett fájni a fogam. Hétfőn bejelnetkezek a fodoktorhoz, hogy nézze meg, nehogy ez is nehezítse a babát.
Most meg közvélemény kutatók járkálnak, de nem engedtem be őket. Az utcai körtelefonok alapján választási kérdéseket tesznek fel Kép Kívül tágasabb ebben a témában.

Pancsi! Szegény papagájod Kép Na jó nem kérem a nyelvvizsgádat. Ha már nem adod Kép
mátra

Most látom, hogy FELHASZNÁLÓ lettem!
HURRRRRRÁ!
Ebből is látszik, hogy soha be nem áll a szám Kép
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Én mindennap olvaslak titeket,de sokszor nincs erőm írni!

Mátra,Virág2!Kép

Sajnálom hogy megjött én csendben szurkoltam nektek!Kép

Dinadin!Kép

Gratulálok a zebrádhoz!!!!!!!!!!!!!4Kép

Unique,Évi!Kép

Milyen szépen növöget a pocitok!Kép
Hány hetesen csinálják a terheléses vércukormérést?
Ti mikor voltatok 4d ultrahangon?

Velünk minden rendben,szépen növöget most már a pocakomban a kisfiunk,Andris Szabolcs.Kép
Az utóbbi időben nagyon sokat mozog én úgy szoktam mondani,hogy aktívkodik!KépKépKép
Annyira édes hogy megtudnám zabálni!!!!!!!!!!!!Kép
Holnap délelőtt megyünk a doki bácsihoz,már nagyon kíváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt egy hónap alatt. Mindig olyan jó érzés látni és már közeledik az idő amikor a kezünkben tarthatjuk!KépKépKép

Duddu!Kép

Légyszíves írd be a nevét a táblába. Köszi!Kép

Akinek nem írtam attól elnézést kérek...

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Brill!
Köszi, a füst ellenére azért nagyon jól éreztük magunkat, sőt azt is megtudtuk, hogy áprilisban esküvőre leszünk hivatalosakKép. Egyébként nem itt szoktunk találkozni, ahol most voltunk, ezért nem számítottam ilyen óriási füstreKép.

Junkó!
Jó síelést, de azért csak óvatosanKép.

Nárcisz!
Jó, hogy újra jelentkeztélKép., tényleg aranyosak a történetek, persze élőben...Kép

Dudu!
Szerintem jó az IKEA, és ott legalább nincs füst semKép.

Monyóka!
A helyedben én még az előtt elmennék a dokihoz, mielőtt megjön, hiszen van, hogy már a ciklus 2. napján le kell venni a vért a hormonvizsgálathoz, és ha azután mégy, hogy elmúlt a menzid, akkor lehet, hogy megint kimarad egy ciklusod. Így ráadásul még most meg is tud "manuálisan" is vizsgálni. Azt, hogy szedsz valamilyen bogyit a dokinak úgyis el kell mondani, és ő majd tudja, hogy akkor mikor lehet megcsinálni a vizsgálatokat.
A hormontükörrel kapcsolatban nem tudok mondani semmit, mert abban nincs tapasztalatom.
A doki választással kpcsolatba pedig teljesen egyet értek Norwellel, az sztk nekem sem jött beKép.

Mátra!
Szép jegy szerintem a 4-es isKép. Ez úgyis gyakran csak a szerencsén vagy a szimpátián múlikKép.

dido

dido
dido

Sysy!

Jó Rólatok is olvasni néhaKép, örülök, hogy minden rendben Veletek, és hogy ilyen virgonc Andris (vagy SzabolcsKép?). Melyik nevet fogjátok használni?

dido

dido
dido

Dido!Kép

Mind a két nevet kapja,de valószínűleg inkább Andrisnak fogjuk hívni.Kép
Te jól vagy?Kép

Sysy
sysy77

Duddu melyik cikkre gondoltál tegnap pontosan?
mátra

Hali Csajok! Mátra a 4 aon jó jegy, azt máér nem veheti el tőled semmi és seniKép)
Csajok nem akarok hülyeséget írni, de úgy tudom,hogy a terheléses cukormérést a terhesség elején csinálják. De majd a tapasztaltak megmondjáKép)
Sysy gratula Andris Szabolcshoz
pancsi20

Sziasztok Lányok!
Olvasgatlak titeket egy ideje. Most lenne pár kérdésem. Van már egy másfél éves rosszcsont kisfiunk. Szeretnénk tesót. Az első baba azonnal összejött, a második a harmadik ciklusban. Viszont őt most november végén a terhesség 8. hetében elvesztettük. Műszeres befejezés stb. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan helyet, ahol akár fizetés ellenében, de csinálnak hormonvizsgálatot. A dokim szerint semmilyen vizsgálat nem indokolt a harmadik vetélésig. Én viszont nem bírnék ki még egyet, és így nem merek belevágni újabb terhességbe, mert hátha…
A másik kérdésem az, hogy olvastam, hogy többen közületek járnak kineziológushoz. (a nevekkel még bajban vagyok). Aki jár megírná nekem, hogy mire jó pontosan, mit csinál és egyáltalán hogy zajlik egy ilyen kezelés? Volt szülés utáni depresszióm és már az is eszembe jutott, hogy hátha bennem belül van a gond, azért ment el a második babánk.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat. Ha elérhetőségeket ide nem lehet írni, az rkitti@mailpont.hu-ra küldjétek.
rkitti

Rkitti! Üdv itt a topikban. Úgy gondolom, bár én még nem vagyok érintett, hogy merj belevágni a babába, mert nem lesz gond szerintem. Azt nem tudom, hogy hol végeznek hormonvizsgálatot de a csajszik megmondják szerintem Üdv itt
pancsi20

Sysy!

Az Andris az szép név, a férjemnek is nagyon tetszikKép.
Köszi jól vagyok, főleg így, hogy újra indulhattak a dolgokKép. Most az eszem ellenére bizakodom, de majd a jövő hétvégén úgyis kiderül mindenKép.
Gondolom a vezetés már nagyon jól megyKép. Enged a férjed pocival vezetni? Az enyém azt mondta, hogy még az anyós ülésbe sem ülhetek majdKép, csak és kizárólag hátulKép, úgyhogy addig próbálom kivezetni magamKép.
Dolgozol még?

ditta

dido
dido

Mátra!
Arra a cikkre gondoltam, amiben egy műtét-lehetőségről olvastál. Vagy félreértettem valamit?
Azért a 4-es sem rossz, gratulálok! Kép

Monyó!
Szerintem is próbálj meg mensi előtt menni a dokihoz. Vajon megoldható?

Sysy!
Örülök, hogy jól vagytok, javítottalak!

Norwell!
Köszi, hogy drukkolsz, de inkább tartogassuk jan. végére, mert már a kis barna is elkezdődött. De nem bánom. Remélem, nagyon hamar megjön és kezdhetjük... Kép

réka
Vendég

Kitti!

Üdv. Közöttünk!
Nagyon sajnálom, hogy elvesztettétek a BabátokatKép.
Sajnos velem is megesett a 12. héten júniusbanKép. Nekem a műtét után meg kellett várnom amíg rendbe jön a ciklusom (3 egymást követő rendes ciklus) és utána küldött a doki hormonvizsgálatra, ahol a prolaktint és a progeszteront nézték. Ha gondolod megadhatom a doki telefonszámát.

dido

dido
dido

Szia Kitti!
Nagyon sajnálom én is babátokat!
Vérvételt szinte bármilyen hormonra tudsz kérni magánlaborban. Én a Hungária krt.on voltam egyszer, amikor sürgősen kellett az eredmény: Hungária krt. 70. Tel: 220-5889. Érdemes előtte megkérdezni, hogy csinálnak-e ilyet. Viszont ahhoz mindenképpen kelleni fog neked egy nőgyógyász, hogy kiértékeljétek az eredményt. Viszont azt láttam ott, hogy hirdettek a helyben rendelő mindenféle dokikat, többek között nőgyógászt is.
Remélem, tudtam segíteni és a következő babát úgysem veszíted el!

Ditta!
Mindig elfelejtem, hogy milyen szép a neved! Kár, hogy már van lánynevünk... Kép

réka
Vendég

Sziasztok

Azért hihetetlen, mennyit tudtok írni!!! Kép

Unique
Persze, hogy jöhet előbb is az a zebricsku Kép Nekem semmi kifogásom ellene Kép
De azt se bánom, ha addig nem jön, várok türelmesen... de aztán irgum-burgum Kép
Hjajj, de szerencsés vagyok én is az itthoni munkával Kép

Mindenki tanul??
De legalább ti előrébb jártok mint én! Én még azért teperek, hogy egyáltalán felvegyenek az egyetemre!

Évi
Örülök, hogy jól vagytok! Dorka is hatalmas baba már! Kép
Jó ha Dorka ilyen kis izgő-mozgó, nagyon boldog kiscsajszi lehet Kép

Dido
Azért én halkan elkezdek drukkolni Kép
Hol voltatok, hogy ekkora füst volt?
Én is olyan kényes vagyok a füstre, amióta nm dohányzom. Tök jó, már 9 hónapja Kép Olyan büszke is vagyok magamra Kép

Sosi
Mi sem bontottuk le a kari fát!
Én úgy szeretem, olyan szép Kép
Elég babonás vagyok, de ebben a babonában valahogy nem hiszek... a péntek 13.-a annál nagyobb para nálam. Olyankor ki sem mozdulok a házból, de akkor is történnek apróbb balesetek Kép

Réka
Köszi a táblicskut! És köszi az üzit is bele! Olyan édi vagy! Kép
A talit még nem tudom, nem merek semmit ígérni, amig nem egyeztettem a családdal, mert nekünk a február elég sűrű, tele van névnapokkal/szülinapokkal.

Adri
Az a lényeg, hogy finomak lettek a palacsinták!
A gofrisütőt meg anyumtól kaptam névnapomra, azóta nagyon sok gofrit eszem, imádom! Kép
Levike hogy áll a palacsintával? Szereti? Kép

Virág
Remélem jobban vagy!
Engem is mindig megkínoz a menzi!
Ilyenkor kénytelen vagyok hatalmas adag fájdalom csillapítókat magamba tömni. Kép Ja, és első nap én fel sem tudok kelni. Gimis koromban sokkal rosszabb volt, akkor sokszor az első 3 napon képtelen voltam kikelni az ágyból, plusz az első napot tuti végigrókáztam(bocsi).
Egyébként van egy ilyen fájdalom csökkentő csepp a Mensesyl (nem biztos hogy így kell írni). Ha megbírkózom az ízével, akkor használ, és nem fáj annyira a hasam.

Brill
Szerintem már nincs olyan sok hátra a narancsszínig Kép Azt már féllábon is kibírjuk Kép
Legalább neked csak egy sárban tocsogó malackád van, nekem kettő Kép Birom amikor bejönnek és a fülük csücske is sáros Kép Persze a 2x4 sáros láb végigtipeg az egész nappaliban, és a konyhában is, én meg takaríthatok Kép

Junko
Jó síelést! Kép
Majd mesélj milyen volt, meg merre jártatok!!!

Nárcisz
De jó hogy írtál! Kép
Nagyon jó ez a "Amiket az ember sosem tudna meg, ha nem lennének gyerekei" Kép
A páromnak is meg mutattam, neki is nagyon tetszett Kép

Sysy
Téged is jó látni errefelé.
Mi volt a dokibácsinál?
Szép neveket választottatok a kis lurkónak!Kép

Kitti
Üdv itt a topicban!
Sajnálom a babátokat! Kép

Na mostmár eldugulok!

Puszi mindenkinek!

Szisz Kép

szisszka

Sziasztok Lányok!
Mátra gratula a vizsgádhoz! A fát még akkor 6-án este haladéktalanul lebontottam, ma fogjuk elültetni. Errefelé elég enyhe az idő és az épülő házunk kertjébe szántuk. Már ültettünk tujákat is, hogy mire beköltözünk ne legyen olyan kopár a kert. Megérkeztek az LH tesztjeim is, most eleve 2 dobozzal vettem. Az a gyanum, hogy a múltkor túl korán hagytuk abba az akciózást. Nem tudja valaki, hogy az LH teszt pozitivitás már a görbe felszálló szárán is jelentkezik vagy tényleg csak a csúcson?? Mert ugye csúcs után 36 h múlva van ovulatio, de ha már a felszálló szára is pozitív, akkor több idő is eltelhet és lehet, hogy addig nem bírták ki a kiskatonák. A hőmet is mérem és írom. Valaki tudja, hogy hogyan tudnék olyan szép görbét letölteni???? A topiktali nagyon szuper, de én innen a Viharsarokból nem tudom, hogy tudnék felmenni rá.
Szia Kitti!!
Nekem meg egy másfél éves kislányom van és mi is most szeretnénk kistesót. Nem szoptatsz már?? Vagy nem nemrég hagytad abba a szoptatást? Én 15 hónapos koráig még reggelente szoptattam. Az első sikertelen ciklust annak tudtam be. Bár erről megoszlanak a vélemények.
Mindenkinek drukkolok ezerrel!!!Kép

Kép
Kép
sosi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?