A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nadin! Már a hírekben is benne volt az a fószer, aki verte a terhes feleségét! A pici halt meg és azt áste el a faszi az udvaron! És képzeld, kiengedték a fogdából! Döbbenet!

KépKép
nicika

Anita: nekem 6 van, de nem szopis, hanem kismama. Nekem a szopis nem jött be, meg nekem nem is nőtt a mellem. Minimálisat vegyél, és aztán meglátod, mi jön be. Nekem áll 2 vadi új összesen kb 4-szer használt szopis melltartó, és hát elég drágák voltak.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Indianyó,
én valahogy sosem hallom a címet az elején a mesének! Kép Annyira leköt a zene, meg a betűket köpködő madár! Kép

Nici,
hát így megy ez. Az ilyenek kint futkoznak. Én pl. egy nemi erőszak elkövetőjének vagy levágnám, vagy kapja meg erősen a börtönben a fiúktól... Egy ilyen alakkal nem is tudom mit kezdenék. Lehet, hogy el kéne őt is ásni. Élve.. De aztán nem kiengedni!

nadine81

Nekem tegnap mondta párom, hogy egyik munkatársa felesége munkahelyén (varrónó) a Triumpfnak (lehet, hogy nem így kell írni Kép) varrnak melltartókat, meg hát bugyikat, és ha kell, tud sutyiban szerezni. Van szopis is. Megmondtam milyen méret kell, hoz egyet, próba, és csak utána kell/lehet rendelni, ha jó. Ha nem, küld másikat. Ja, és a lényeg, hogy 1.000-2.000 Ft/db. Meglátjuk. Egy próbát megér. Most kértem egy szopisat, és egy sportos fazonút. Nekem azok jönnek be, mert ők el is bírják a Drágáimat! Kép

nadine81

Lassan lépek, mert hát én ugye megint dolgozóban voltam vagy mifene.. Lehet, hogy este jövök még.
Pussz Mindenkinek! Kép

Nadine 25+1 Kép

nadine81

SziasztokKép

Most csak egy gyors bekukk, mert éhes a bandaKép

MariannkaKép
De jó hogy már haza engedtek. Kár hogy nem tudtuk hogy melyik korházban vagy, mert akkor tuti meglátogattunk volna tegnap, meg még ma is benézhettem volna hozzád. Egyet viszont nem értek, mért nem adtak neked 24 órás gépet? Én éppen ma vittem vissza, havonta egyszer járok ellenőrzésre, mert nekem is vacakolt a vérnyomim.

NicikaKép
Jajj dejó hogy minden rendben van és hogy sokkal de sokkal jobb a kedvedKépKép

BabettaKép
Éppen irni akartam, hogy van itt nálam sokkal de sokkal több hozzászólással rendelkező páciens isKépKépKép

Megnézték ma a vérnyomi eredményemet, a doki szerint még mindig jó és nem kell az adagon változtatni, viszont elkeseritett egy kicsit, de tényleg egy kicsit. Azt mondta hogy ne is ábrándozzak az esetleges természetes szülésről, mert ezzel a vérnyomival csak tönkretenném magam és a babónak se tennék jót. IGy lemondtam róla, mert annyit nem ér hogy baja legyen bárkinek is.

VikóKép
Drága vagy, de én azt mondom neked, hogy rosszat ne kivánj magadnak, mármint a fiamat, ennél ezerszer jobb gyereked legyen, mert Dani csak addig ilyen tündér amig fel nem oldodik, utána már a szélvész se állitja megKépKépKép

Nah most ennyire telt, mert mindjárt két csontvázat kell néznem a lakásban , mert éhen halnak a fiukKépKép Majd jövök még... ha tudok...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nadine! Miért laksz te Sporonban???? Nekem is kéne ilyen Triumpfos melltartó... Na, mindegy. Kép Ez már csak az én formám... Kép

Angi!
Majd elmondom. Kép Naaaaagyon felhúztam magam rajta. Nem ment le. Kép Mindegy. Reggel már kidühöngtem magam. Mit csináltok 7végén? Gondolom már nem metek szülőket látogatni. Kép

Csúcsosodik a pocim. Legalábbis felülről úgy néz ki. Olyan édes. Gondolom most épp arra fekszik valamivel kifele. Kép

Ja, és a két szegedi párnát kivéve az összes szopipárna leszállításra került. Kép

Erről jut eszembe: Zsuzsó! Mikor tudsz majd utalni? Kép Ha jól emlékszem 10-én jönnek meg uncsitesómék a telelésből és akkor megkérdezem mikor mennek Szegedre. Kép Hogy van a fiad?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter, mi a baj? Min hútad fel magad? Add elő, majd mi jól megvigasztalunk és megmondjuk a frankót Kép

indianyo

ÁgiKép Úgy jó a gyerek, ha fickándozik benne az élet, mint halacska a vízben Kép Nem fogok panaszkodni, ha az enéym is egy kisördög lesz Kép És Dani gyönyörű KépKépKép

indianyo

Eszter,
azért mert mindenhol jó, de legjobb Sopron!! Kép És mert Sopron a hűség városa!! Kép Különben Hegykőn lakunk, de csak pár km onnan. Húúú, de azt az előző infot csak súgtam ám! Kép Mert ilyet nem szabad... Kép

nadine81

Figyu, nemsokára beszúrok ide valamit rólam, aki tud, szóljon rá nekem valamit. Vérképes dolgok lesznek, csak gondoltam hátha valakinek ismerősek és konyhanyelven megmondjátok, hogy ami pl. pozitív, az nagyon gáz-e. Előre is köszönöm! Kép

nadine81

Szóval még egy korábbi - kb. egy hónappal a teherbeesés előtti - papíromon olyanok vannak többek között, hogy:

Toxoplasma gondii fogékonyság, szeronegativitás. Terhesség esetén kerülendő a per os fertőzés lehetősége.
Infekció gyanúja esetén ismételt szerológiai vizsgálat javasolt.
Cytomegalovírus fogékonyság, szeronegativitás. Herpes Simplex vírus I. IgG: pozitiv.
Primer HSV1 fertőzést átvészelt, vírushordozó. IgG maradványantitest.
Herpes simplex vírus II. IgG: kétes.
IgG kétséges volta miatt ismétlés javasolt.

Minden más, ami ezen a papíron állt, negatív volt.

A terhesség első vérvételénél készült vizsgálat eredménye:
ellenanyagszűrés: neg.
direct coombs: neg.
indirect coombs: neg.

És ugyanez volt a mostani papíron is, amihez a vért akkor vették, amikor a cukorterheléses vérvétel volt.

Ja,
vércsoport: (így van írva) 0AB: A Rh(D): NEG

Én ennyit tudok, de nemtom pontosan mi micsoda.

nadine81

Sziasztok!

Vok: köszi szépen a párnát, naggggyon-nagggyon tuti. Már ki is mostuk a külső borítóját. Nagyon örülök neki, még egyszer köszi a sok-sok fáradozást. Kép

Ági: nem adtak 24 órás vérnyomásmérő-pumpát, mert naponta legalább 10* mérem (kb. óránként) a saját digitális mérővel, és azokat az eredményeket és általam gyártott grafikonokat kell majd bemutatni az orvosnak. Ma elég jók lettek a mérések, biztosan az otthonterápia segített. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann, evés után kb. fél óráig ne mérd! kb. 30-cal magasabb olyankor, mint normál esetben. Erre én nagy ijedtségek után jöttem rá...

Milyen jó, ha az ember gazdasági vonalon tanít, ért a grafikonokhoz Kép

indianyo

<font color="119911"> Anita,
válaszoltam az emailodra! Kép Kép
Melltartót holnap veszek. Szerintem csak kettőt. Nem szeretnék nagyon bevásárolni, aztán meg nem lesz jó.
Tényleg hasszorítós bugyiról mi a vélemény?
Vok,
nem ment el? Hú... Biztos nyomós indoka volt. Ne húzd fel magad!!! Jó lehet Törpe, ahogy kinyomja a pocód. Az enyém meg annyira nyomkodja magát, mintha "táncolna". Hullámzik a hasam. Kép</font>
angi79

Szép estét mindenkinek! Jó éjt!
Kép
angi79

Mariann! Nagyon szívesen! Használd egészséggel! Kép

Nadine!
Szóval, ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos ez azt jelenti, hogy nem szabad macskáznod az első 3 hónapban, mert nem vészelted át a toxoplazmát. Csak akkor kell megismételni, ha gyanus leszel. (terhes) Ezt meg is csinálták és még mindg nem vészelted át, mert valamelyiknek pozitívnak kellett volnal lennie.
Az egyikfajta herpeszen már átestél, a másikfajtánál nem lehetett megfelelő számú anitest a véredben, ezért nem tudják biztosra memondani, hogy van/volt-e vagy nincs. Ezért meg kéne ismételni a vizsgálatot. Hogy ez pontosan mit jelent, lövésem sincs. Nekem ilyet nem csináltak még soha. A vércsoportod meg "A" negatív.
Én kb ezt értem belőle.

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó!
Köszike, de már nem vagyok ideges. Kép Csak reggelt ment fel tőle a pumpám. KépMost már minden rendben. Megbeszéltük. Kép

Angi! Kép Az is naaagyon jó érzés lehet. Kép Nekem még nem hullámzott, csak nyomkod. Kép Viszont megmértem és már 94cm a hasam. Majdnem 2 hét alatt nőtt 4 cmert. Nekem teteszik. Kép De ha ilyen ütemben haladok a növéssel, akkor heti 2 cmrel számolva még 30 cmrel lenne nagyobb a pocim, mire kijön a drágám. ezen már nem mosolyogtam akkorát. Kép De azért vicces elképzelni 120as haskörfogattal. Kép Odatartottam a centit.... nem látnám a lébfelyemet, ha nagyon előre csúcsosodna... Kép Kíváncsi leszek a végén milyen lesz. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Thomasanne vagyok a 2005 őszi babásokból.
Bocsánat, hogy bepofátlankodtam, de van egy felesleges, bontatlan gátmasszázs olajam. Egy ismerősnek vettem anno, természetesen 2007 10. hóig megőrzi a minőségét, 2000 ft.
Ha valakit érdekel írjon: peterszilva@t-email.hu

Kép
Kép
thomasanne

Eszter,
köszönöm, már így is sokkal érthetőbb! Kép A macskás dologról tudtam, hogy az a toxoplazmózisos izé, és mivel van cicám, parázok is, hogy van-e valami. De remélem nincs.
És akkor az, hogy A negatív vagyok, az Rh negatívot is jelent egyben? Csak mert most nem tudom, hogy melyik a rossz, amikor az anyai vér összeférhetetlen a babáéval. Az RH neg, vagy RH poz?

nadine81

És kedves Mindenki,
elújságolom nektek (mert azt hiszem még nem tettem meg..), hogy már látjuk kívülről is a baba mozgását! Azt azt hiszem már említettem valamikor, hogy a plüssnyulam kicsit megugrott a hasamon egy alkalommal, de most tegnap, amikor feküdtem a kádban, rábambultam a hasamra és amikor éreztem egy mozgást, ugyanabban a pillanatban láttam is, hogy megugrott a pocak is! Kép És akkor még figyeltem egy ideig és nagyon jól lehetett látni. Reméltem, hogy mikor Apa hazajön, még nem alszik az a Csöpp odabent és neki is meg tudom mutatni. Aztán az ágyban láttuk mindketten! Lefeküdtem nyugiba és vártunk. És láttuk. Apa egész közel hajolt, egy szintbe a pocakkal és sasolt erősen, nehogy elszalassza! Kép És amikor éreztem és láttam, hogy moccan, akkor ő is szólt, hogy igen, akkor ez most az volt. Beszél is mostanában hozzá rendesen! Kép Szerintem ez attól lehet, hogy elkezdtem gömbölyödni, látja, hogy van odabent valaki. Kép És így jobban beleéli magát a dolgokba. Olyan aranyos. Néha még beszól a köldökön is, mert hogy: "Ott biztosan jobban hallja.." Kép

nadine81

Nadine, az RH negatívnál szoktak ellenanyag-tesztet végezni, ott előfordulhat összeférhetetlenség. Vércsoport: A, Rhesus-faktor: - tehát te A Rh - vagy. De ez még nem azt jelenti, hogy összeférhetetlen is vagy, csak nagyobb az esély rá, mint az RH +-nál. De ezt az elején már letesztelték, az első vérvizsgálatnál, úgyhogy már kiderült vonla, ha gáz lenne.

Az klassz, ha már látod is a babó mozgását Kép

indianyo

Indianyó,
köszönöm! Kép De azért még kérdezek! Kép
Tehát az RH negativitás még nem vonja azonnal maga után az összeférhetetlenséget? Tehát abból, hogy RH neg vagyok, még nem az következik, hogy összeférhetetlenek is vagyunk? Csak előfordulhat? Akkor van gond, ha a baba is RH neg? És ez mikor derül ki?

nadine81

Jaj, és bocsi ha ilyen szájbarágós vagyok! Kép Illetve, hogy nekem a számba kell rágni! Csak hogy jól értem-e, azért kérdezem annyiszor és annyiféleképpen! Kép

nadine81

Nadine, az összeférhetetlenség gyorsan kiderül. Az első vérvételkor csináltak neked is ilyen ellenanyag teszt, tehát ha az negatív lett - és nyilván az lett, különben már kaptál volna midnenféle szurikat - akkor nincs gáz. Nekem most csinálták meg újra, mert elkutyulták az elsőt a védőnénik, ugyan én A RH+ vagyok, de doktornő azért erősködött, hogy legyünk ebben is biztosak. Szóval már aggodalomra nincs semmi ok.

Tudod, én Vekerdy Tamástól megtanultam egy fontos dolgot: nincs rossz kérdés, csak rossz válaszok vannak. Szhóval csak kérdezz bátran, alakinek biztos van valami válasza.

indianyo

Ja, és attól, hogy Rh negatív vagy, még nem vagytok összeférhetetlenek, csak nagyon az esély rá, mint a pozitívoknál.

indianyo

Hm, értem! Akkor nincs gáz.
Hát, Indianyó irigyellek ám! Kép Kevés (sőt nemtom van-e egyáltalán) olyan dolog van, amihez nem tudsz hozzászólni, amiben nem tudsz segíteni! Kép Éljen Indianyó! Kép Hurrá Indianyó! Kép Én ilyeneket nem tudok magamtól.. Kép És nemtom hol keressem.

nadine81

Lassan megyek merülni a vízbe, nézni a hasamat! Kép
Jó éjt Nektek!

Puszi: Nadine 25+1 Kép

Kép

nadine81

Angi: a hasleszorítós bugyi jó, meg praktikus, csak fogalmam nincs, mennyit érdemes venni ahhoz, hogy néhány hétig hord őket max.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nadin! Lehet hogy pofátlanul hangzik, de cicitartóügyileg nem tudnál nekem is szerválni egyet? Kép

KépKép
nicika

Aranyos vagy, Nadine, de én se tudok ám magamtól túl sokat, csak megkeresem, ha érdekel valami Kép

A Google keresőbe beírod a kívánt kifejezést, vagy több kifejezést is egyszerre, és onnantól kezdve már csak a türelmes olvasás marad Kép

például ennél a kérdésnél ilyeneket lehetne beírni: RH rhesus faktor vércsoport terhesség ... meg még biztos sokkal többet is, most elsőként ezeket írnám.

indianyo

Én meg vagyok őrülve! Várandósan Schindler listáját nézem a tévében, aztán meg csodálkozom, hogy hull a könnyem Kép

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Én is RH- vagyok, de eddig semmit nem találtak ellenanyag terén. Mondjuk én anno kaptam valami anti bigyó szurit...

Pussz!

Nancsika & Alex 29+4</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Mesi, akkor én csak félig tudtam a dolgot: akkor is kapsz szurit, ha a terhesség elején a teszt negatív antitesteket/ellenanyagot mutatott ki? nekem azt mondta a védőnéni, hogy akkor nincs veszély...

indianyo

http://www.otlettar.try.hu/

Esetleg itt is találhattok babakelengye listát, kórházba listát, homeos infót, stb.

KépKép
nicika

Köszönöm a drukkokat babaforgás ügyben, én is csak reménykedek, hogy még befordul. Nagyon komolyan elbeszélgettem veleKép

Scullyx
31+4

KépKép
KépKép
scullyx

Nadine!
A párod vércsoportja milyen? Ha ő is Rh-, sose lesz semmi baj, mert a babátok is biztos az lesz. És Rh összeférhetetlenség attól van, ha egy Rh- anyának Rh+ babája lesz. Mivel ezek a bizonyos Rh testek át tudnak jutni a méhlepényen, és benned mindenféle galibát okozhatnak. Viszont ha nem termelsz ellenanyagot, akkor most ilyesmiről nincs szó.
Még tudok bioszórát tartani, ha van érdeklődés Kép De fárasztani nem akarok senkit.

Tegnap voltam ligás baba-mama csoportban, 2 hónapos volt a legkisebb baba Kép És ezennel megkezdtem tanulmányaim, mint ligás csop-vez. Kép

Ma meg egy egyhetes babóka mamájának segítettem kémiát tanulni Kép

Védőnéninél kiderült, hogy hátborzongatóan digi-dagi vagyok már: 77 kiló (kb. 12 kg plusz, bár igazából dunsztom sincs az induló súlyomról) - asszem, kénytelen leszek figyelni mit eszem. Ezen túl még az, hogy mesmeg nincs saját védőnőm.
És mivel már másodjára sikerült ebéd+1/2 kávé után betoppannom, mehetek jövő héten is vérnyomit+pisit ellenőriztetni.

Borcsa
33+3

Borcsa
KépKépKép
borsts

Aha, köszi, Mesi Kép És hogy vagy? Nem kaptam meg a múltkor említett mailedet ám...Kép

Nekem azt mondta - ezt már valamelyik doktor, hogy csak a O RH- nő és O RH- férfi párosításnál adnak automatikusan szurit... az A és B vércsoportnál csak akkor, ha fennáll a veszély.

Látod, Nadine, nem lehet elég okos itt az ember, mert olyan sokféle információt kap, ill. hogy még a doktorok se mondanak teljes infot, úgy kell összeszedni...

indianyo

Borcsa, mit csinál egy ligás Csopvez?

indianyo

Hmmm...Tényleg, nem az átjutás a gond, hanem a keveredés. Meg az, hogy az ember sose lehet biztos abban, hogy melyik volt az első terhessége - az ellenanyag termelés egy un. szubklinikai vetélésnél, amit észre se vesz az ember lánya.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Homeopátiás tanácsadó gyógyszerekről (Szentimrés lányoktól csentem el )
http://www.remedia.at/hu/Krankheitenliste.html
van még egy tágulásra ajánlott homeobogyó, most nem találom, majd utánanézek.

indianyo

Vikó: sok-sok okosodás után szopis tanácsokat ad, és baba-mama csoportot vezet.
Ahhoz, hogy valaki ilyen legyen, az kell, hogy legalább egy babáját ligás elvek szerint szoptassa, és elvégezze a képzést - sajnálatos korlátozó tényező, hogy nem minden anyag hozzáférhető magyarul.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jaja, de jó, Borcsa, akkor nekünk már van egy saját, külön bejáratú szopitanácsadónk Kép hurrá!

Mesi, örülök, hogy jól vagy KépKépKép
Érdekes, amit mondasz, hallottam már ilyet többször itt is mesélni, csak hát mégsem értek valamit belőle: mert azt a fránya méhszáj-kinyílást... akkor hogyan ellenőrzik? Azért az mégiscsak nagyon fontos dolog...
Nekem is nagyon megnyugtató, hogy mindig megvizsgál a doktornéni.

indianyo

Sziasztok kismamik egy rövidre bekukkantottam...

Köszönöm aranyosak vagytok és örülök, hogy nektek tetszik... még nem rajzoltam újat hétfőig talán sikerül valamit összehozni ha nem akkor ennyi volt.

Nadine
Szoptatós melltartót még szerintem korai venned... addig még sokat változhat a méret.

Angi
Hasleszorítót én is szeretnék beszerezni...
Cory Elég belőle egy, legalábbis az Anita olyan, hogy kell hozzá bugyi is. ...tehát nem a hasleszorítót kell naponta cserélni...

nemtudom még mit akartam írni... lehet, hogy nem is elég figyelmesen olvastam...

...most megyünk alukálni!

sziasztok

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még azt akartam írni, hogy a mi dokink sem az a nagyon beleturkálós fajta és én ezt szeretem benne. Nem akar belepiszkálni feleslegesen a dolgokba, mert minden nyúlka-piszka rizikós egy kicsit. A sima ultrahangon is látja ha valami nem stimmel a méhszájjal.

...no mentünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...jaj már megint holnap van... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó estét annak aki még itt van!!

Nem nagyon jöttem az utóbbi egy hétben, egyszerűen a földön ülve nem volt kedvem netezni.
Viszont ma leszettem a karifát, úgyhogy megint vagyok.

A késői órára az a magyarázat, hogy sajna mostanában nem tudok nagyon este "időben" elaludni, csak elég későn. Ahogy lefekszek, elkezd fájni a hátam, vagy a lábam zsibbad, a manócska éjféltől folyamatosan rugdos egy jó ideig, és már olyan erősen, hogy a rúgásoktól sem tudok elaludni.
Ez van...viszont reggel 10körül kelek csak.

A mai napot olvatam vissza, csak 4 oldalt Kép.

Angi
Érdekes hogy te nem tartasz a szüléstől, inkább csak Apa. Vagy bele sem gondolsz inkább?
Én elég sokat gondolkodom rajta, vegyes érzésekkel, egyik nap nagyon parázok, másik nap meg azt gondolom, már bár februárnál tartanánk.
Nálunk viszont Apa az aki könnyedén veszi a dolgot. Kép(Bár ő tényleg könnyen túl lesz rajtaKép)

Olvastam hogy sokan vagy szinte mindenki tart a S. coccus baktériumtól, hát én is.
Bár én most hétfőn megyek dokihoz, nem leszek 36 hetes, csak 35. Szerintetek le veszi a kenetet?

Most az utóbbi 3 napban nem voltam túl jól. A pocim nagyon keményedett, éjjel mikor WC-re kellett kimennem, nem bírtam kiegyenesedni mert kicsit görcsölt is. Persze azóta szedem a Magne B-t de azért megijedtem. A másik ami nagyon furcsa érzés, hogy minta nagyon nyomódva lenne a méhszájam, mert volt hogy csak kicsit szét tett lábakkal tudtam menni, kicsit fájt. Mi lehet??
Kinyílt a méhszájam? Vagy ennek semmi köze hozzá, és csak a kisfiam nyomott nagyon ott lent valamit, szerintetek?
Na mindenesetre nagyon várom a hétfőt, hogy a doki megvizsgáljon, kívülről-belülről.Kép

Szoptatós melltartó:
A barátnőm 2 hónapja szült, és ő mondta, hogy elég akár csak egyet is venni, mert lehet sima melltartót is, az a lényeg hogy felül kikapcsolhatós legyen. (cserélhető pántos)
Mert csak szopi előtt kikapcsolta, és lehajtota a tartó rész.
Ez a tipus meg legalább egyébként is használható.
Nem mindenkinek lesz dupla méretű melle, úgyhogy szerintem ne vegyetek nagyobbat, mint amekkora méret kell a 30.hét után. Sőt barinőm szerint, nem nagyobb lesz, inkább keményebb. (pedíg bőven van teje)

Nektek is lesz vérvétel a 36.héten?
Mert nekem igen, úgyhogy jővő hét szerdán reggel 7-kor oda is mehetek.
Hát most ennyi..

Alina 34+3.hét/mensi szerint
Vendég

Sziasztok Kép
Egész nap nem tudtam jönni, most meg kicsit hosszúra nyúlt az olvasás, mert kb üzenetenként meg-meg álltam pocit simizni Kép

Babetta Kép
Ismerem én is a bordarugdosást Kép
Nekem már két napja nagy gyakorlata van benn Kép

Nicika Kép
Örülök, hogy megoldódni látszik a doki kérdés Kép Az 5 erez nem is olyan sok, legalábbis a bp-i árakhoz képest Kép Jó látni, hogy ilyen pozitív vagy Kép

Scully Kép
Jó, hogy minden rendben van Kép A farossága miatt meg ne aggódj, rengeted ideje van még megfordulni Kép

Angi Kép
Sajnálom, hogy eltörte a szülésznőd a karját Kép Remélem azért mire szülsz már fogf tudni szülést vezetni Kép

Mamacka Kép
Jó, hogy minden rendben lett a papírokkal Kép
Azért az nagyon szomorú, hogy most nem tudod kellenek-e a munkáid vagy sem Kép Pedig szerintem nagyon jók Kép Nem is tudtam, hogy ezeket te csinálod Kép Ügyi vagy Kép

Mariannka Kép
Örülök, hogy végre otthon vagy és hogy sikerült rendezni a vényomidat Kép
A Sz.Imrében a legjobb helyen vagy Kép Sok gyanús kismamát küldenek oda más kórházakból is Kép Drukkolok, hogy otthon is normális maradjon a vérnyomid és legközelebb csak a szülés után kelljen bent aludnod Kép

Vikó Kép
Bardóczi tényleg szupi doki Kép Nekem ő volt az első orvosom és utólag nagyon sajnáltam, hogy nem nála született a lányom.
Szinte csodákra képes Kép

Tündi Kép
Nekünk is a kedvenceink a Magyar népmesék Kép Már rongyosra néztük a vidókazikat Kép

Nadin Kép
Vannak sajnos ilyen esetek, de az hogy kiengedték engem is megdöbbentett Kép
A véredményt nagyon jól leírta neked Vok meg Vikó és Trose, így már nem ismétlem meg Kép Mindensetre a cmv-vel már nem kell foglalkoznod, mert azon már túl vagy a friss toxplazma meg csak az első 3 hónapban gáz Kép

Eszter Kép
A pocihullámzás csak később jön, amikor már nem tud annyit mocorodni. Így még most élvezd ki a nyomkodást Kép Csak nem lesz 120-as a pocid Kép

Alina Kép
Jó, hogy itt vagy Kép
A késői órákhoz én is csatlakozom. Képtelen vagyok korán lefeküdni, csak a gond hogy nekem legkésőbb 6 kelnem kell, mert menni kell a suliba. Simán tudnék én is reggel szundizni Kép
Nekem is lesz vérvételem a 36. héten Kép
Szopcsimelltartóról csak annyit, hogy nekem pocakbaba előtt egyátalán nem kellett hordanom melltartót, a szoptatáskor meg 90-est hordtam. Az igaz, hogy csak a vége felé érdemes venni, mert addig még változik a mell Kép
A fájdalmaid teljesen jók Kép Tágul a medence és a szemérem csont. Kicsit ugyan kellemetlen, de ez már jó jel Kép
Te jó ég most nézem, hogy lassan te is a finisbe érsz Kép
A keménykedéssel azért vigyázz, pihengess sokat Kép

Most már én is megyek aludni, apa bemelegítette az ágyat Kép
Szép álmokat mindenkinek

Annácska 27+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska, neked is szép álmokat!

indianyo

Alina, azt olvastam a kisokos könyvben, hogy a szeméremcsont nem csak hogy tágul, hanem puhul is! Szóval érthető a fájdalom, meg hát most már midnenfélék tágulnak is ott... no meg ne feledd, hogy a fájdalmak arra is intenek, hgoy vegyél vissza a jövés-menés-munkálkodásból... és pihizz sokat! Próbáld ki az oldalfekvést úgy, hgoy a combod közé veszel egy párnát és a pocak alá is teszel egyet (szopipárna esetáén kinyútjva ez megoldható egyben). Nekem ez a bevált alvós helyzetem... A hátadon zsibbadsz, mert nyomja a baba a gerinc melletti ereket...

Akkor mostmár ez a finis neked is Kép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?