A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rec, miért bocs? nem is értem Kép

Bogárka, nem volt szimpi. nem kezelt felnöttként, vagy hogy is mondjam. kötözködő volt és kioktató. fennsőbbséges. és mindeközben olyan unott, érdektelen, befásult. de még ez a legkevesebb, mert inkább az zavart, ahogy lekezelt.

én is közzé adok egy homeós linket, a legjobb az "online remedy finder" Kép
http://www.abchomeopathy.com/

votiv 8)
votiv

ja és Rec, sajna nem mond Kép én az Érdi útiba jártam..

Poc, képet nagyon várjuk!! KépKép és mindenképp mondd meg Macsnak, hogy várjuk vissza, és hogy nagyon puszilom Kép és bábakoktél rulez Kép

votiv 8)
votiv

Eszti,
navégre! Így persze más, elhiszem. De ugye nem photoshoppal vágtad össze? Kép Ja, és tegnap megcsaltalak egy (4) krémessel, de esküszöm, nem maradta, csak elvitelre... és ebből egyet a zuram evett Eszterrel, úgyhogy... Kép

Ancsi,
jajj de jó, akkor most már nyugodtan szülhetek! Kép

Jelmezek jók, de amennyire vissza tudok emlékezni, (ált.isk) nálunk nem engedték a vett jelmezet, csak a csináltat. Azaz felvehetted, de nem versenyezhettél, és sztem ez fair volt így. Bár így sem nyertem soha, sőt. Kép
neet
neet

Ja, és azt hittem, mivel este Eszter NEGYED TÍZkor aludt el a 7 helyett, hogy ma majd délig alszunk... aha, 6kor óraműpontossággal kukorékolt.
neet
neet

Sziasztok!

Nem bírok ennyit visszaolvasni, mert nagyon áááááááálmos vagyok. Vince sokszor felriadt, 4 óta csak felszínesen alszunk, és már 7 előtt el kezdett kajabálni. De látom persze, hogy Eszter meg már 6kor kukorékolt, ááááááá. Neet, átérzem a helyzetet! Kép

Reagálni meg aztán végképp nehezemre esik. Sajnálom, hogy tegnap esett, és nem tudtunk talira menni, remélem, a következőnél ott leszünk! Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

És igen, nekem van a Szőnyi prof, akit innen csókoltatok, meg Váradiné Icát is ezerszer, és gratulálok nekik is Fülöpke világra hozatalához! KépKépKép

Nagyon várom már, hogy gyorsan eljöjjön a tavasz, és legyen végre Bogárka-tali ... a 2,5 hónap már nem is olyan vészes!

Szép hétvégét!!!!!!
fic
ficánka

Mindenkinek üzenjük, h nagyon jól vagyunk, a szülés is könnyen, gyorsan zajlott, fülöpke na'on szép. persze ítélje meg mindenki maga Kép
macskanyuKépKép
macskapu

Sziasztok!VOTIV:a BS. is bajszosKépMANOKA:BM. tuti nem,mert az egész családot ismerem.Isten ments,ők aranyosak.De hozzá képest sokkal húsosabb és lehet,hogy szakállas,nem csak bajszosKépA középkorú azt jelenti,hogy szerintem 50 közeli/feletti.Jaj de jó lenne tudni most már,hogy ki ő!Miért nincsenek fotók a kórház lapján?Régen voltak,nem?Úgy rémlik,hogy a szülésznőkről voltak.

petergabi

Macskapu:köszönjük,tényleg nagyon édes!Gratuálok mégegyszer az egész családnakKépÉs ezt a bodyt mintha már láttam volnaKép

petergabi

Már be is került a Szentimrés gyönyörűségek közé a fotó!

petergabi

Jo reggelt!

Macskaapu es Macskanyu! Fulopke gyonyoruseges!Kép Es Kati lanyom ugyanebben a csikos hacukaban feszitett az elso napjan.Kép - a tablon is ebben van.Kép

Zsan, Malackas jelmez rulez!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macskapu!
Fülöpke nagyon édes, mégegyszer gratulálunk!

Recca!
Nekem simán felírta a doki a Sinlacot. Mondjuk annyi volt, hogy odatelefonáltam a védőnőnek, hogy írassa fel, majd megyek a receptért. Aztán visszahívott a doki, hogy minek ez nekünk? Merthogy a Sinlacot általában kifejezetten rosszul evő, gyangén fejlődő csecsemőknek adják. Mire én mondtam, hogy E nagyon szereti, meg félek, nehogy bármilyen allergiája legyen, és akkor felírta szó nélkül. De mondjuk hozzátette, hogy vannak más HA pépek is, és írt egy Milupát is.

Csajok,
gluténtartalmú ételt mikortól lehet adni? 1 éves kor fölött? És ha csak néha kap, mondjuk 3-4 naponta egy kis Hipp kekszet a gyümölcsébe, az gáz? Beet-től kaptunk egy dobot Hipp bébikekszet, mert Lilla már nem eszi. Az van rajta, hogy 6 hós kortól adható, de ott van az is, hogy gluténtartalmú. Akkor most mi van?

Kép
Kép
manoka11

Ja, és tényleg mozgáshiányom van, mert én még a 8. hónap végéig hetente 3x jártam step aerobikra. Most már értitek? És szülés előtt sokkal kisebb volt a hátsóm, a sok üléstől marhára megnőttKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka, én úgy tudom, h a glutén 6 hónaposig veszélyes igazán, de küldök róla egy linket:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr6.htm
a vonatkozó rész a legalján van Lisztérzékenység címszó alatt

Macskapu, GYÖNYÖRÛÛÛ!!! és gratulálokKép

votiv 8)
votiv

sziasztok!
nincs vmi jó ötlet fogfájásra????????nem luk, hanem nő a bölcsességfogam, és minnyá megpusztulok!!!!!a torkomtól a fülemig FÁÁÁÁJ! Szegény picúrok, ők is ezt élhetik át!!!KépKép
Macs Család,
NAGY GRATULA!!Kicsilány gyönyörű!!!!!!!!!!!Kép
Manoka,
én már 6 hónapos kora óta adtam neki kevés gluténest, mert elkerülhetetlen volt...mi is ettük!!!
Neet,
enyimek is felkeltek fél 7-kor, de rájuk parancsoltunk, és újragondolták a dolgokat, és 9-ig aludtak.
Gani,
akkor maradt az idősebb Barna doki...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi, ezexerint én meg a Bálintokat nem ismerem Kép

előbb hívott a Szonda ipszosz. aszondják a telefonkönyvből van meg a számunk, véletlenszerűen kiválasztva. akkor most hogy is van ez a titkosítással, bakker? egyébként meg nem válaszolhattam, mert az első kérdés az volt, h van-e a családban sajtóban dolgozó személy - és ez kizáró ok. vajon mitől tartanak? Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Nagyon szép baba Fülöpke! Gratulálok!Kép

Manóka!

Gluténtartalmú kaját 1 éves kortól ajánlják! Timinél kb. 2 hete kezdtem el! Addig extrudált (puffasztott) kölest adtam neki! Most is imádja!

Nekem is van kérdésem!

Akkor mivel Timi lassan 1 éves lesz, ugye már nem kell neki forralnom a vizet?

és Recca!

Mik a gluténérzékenység tünetei? Kicsit aggódom, mert nem akar helyrejönni Timi széklete! Mostmár legalább nem zöld, de hasmenéses még mindíg! Tegnap óta adom neki a bélbacit, remélem használ!

ILdi
ildi76

MACSKAANYU! nem csak Dóra Katája, de Lencsi is viselte ezt a szép babáknak jutó csíkos egyenszerkót. majd ha megjössz, betehetnénk ide mindhármat Kép .

Dorka! légyszi te is tedd be a csíkos Katát, hogy lementhessem!

Manóka!
épp ezt regéltem tegnap a bébikajákról is, hogy a Hipp sem "ártatlan". glutént asszem 8-9 hós kortól lehet adni, úgyhogy szvsz Emma kap6. de azért Lencsinek most még nem adnék, hiába kezdhettük mi előbb a hozzátáplálást. majd mikor Emmakorú lesz Kép

TEJPÉP:
ma megpróbálok főzni házit. van bio zabkorpám, meg barnarizs-őrleményem, és banános tápszerem. ezekből akarok vmit összehozni, még az arányokat kell kitalálnom.

ancsipancsi

Zsanci!

Harapj rá egy darab szekfűszegre!
ildi76

Ildi!
fél éves korig kell forralni a vizet, nyugodtan adhatsz neki simát.

ancsipancsi

Ildi! melyik bélbacit? nem a biffidust, ugye? mert az laktózt zabál a bélben, nem glutént. Lencsi ilyet kapott a púzás ellen Kép

ancsipancsi

Ok, akkor kipróbáljuk a kekszet.
E ma megint egész jól aludt, bár az elalvás viszonylag későn, f10-kor volt, de utána h5-ig majd f7-ig még aludt, most meg már egy órája szunyál. Nem is tudom, mióta nem volt ilyen, hogy délelőtt itthon fél óránál többet aludjon!

Ja, és ma reggel fejtem, de attól is ugyanúgy fáj a mellem, mert majdnem ugyanúgy igénybe veszi a fejés is, már nem tudom mit csináljak, mert egyre nagyobb a sebKépKép És nagyon fáj.

Kép
Kép
manoka11

Manóka!

Akkor viszont lehet, hogy jobb ha elmész dokihoz megmutatni!Kép

Ancsi!

Restore, nem biffidus!
ildi76

Ancsi! Előtte változó volt, ált. 6-8, ritkán 9 órát, de az utóbbi időben nagyon gyakran, 2-3 óránként kelt. Valószínü belejátszott, hogy amikor az ünnepek alatt sokat voltunk úton, de anyóséknál kézben volt egész nap, Kép így éjszaka 2 órámba került, mire aludt 3 órát. Utánna itthon is kelt 3 óránként, pedig ilyen piciként se fordult elő. Most pedig ismét 11,5 órát volt az ágyikójában.. Kép
mkatus

Ildi!
De milyen dokihoz? Saját háziorvos vagy gyerekdoki?

Kép
Kép
manoka11

Manóka, sztem nőgyógyász. az általad említettekről egyikről sem feltételezem, hogy jártas lenne a mell problémáiban, szoptatás alatt. mert hiába ez "csakegy seb", a helyzet elég speciális. és remélem hamar meggyógyul. (és sztem előbb hívdt fel a dokit, talán telefonon is tud segíteni, hogy mi a teendő)

Ildi neked is ajánlom glutén- és egyéb élelmiszer-érzékenységgel kapcs. a linket, amit az előbb feltettem. és mondd már melyik általánosisibe jártál? Kép

votiv 8)
votiv

Fic!
Csak most vettem észre a wiw-es üzidet, válaszoltam isKép

Ja, és dokihoz legközelebb hétfőn tudnék csak menniKép

Kép
Kép
manoka11

Katus, szerintem pár nap nyugi, és visszaáll minden a régi rendbe! Kép nincs új képetek szépséges kis Mátékáról? Kép

votiv 8)
votiv

ZSanci!

Borostyán gyűrűd esetleg?

Juc
20170114224602

Mkatus!
nálunk is ha agyon vagy agyusztálva, este hiszti van! Kép

Manóka!
és az a bimbóvédő izé, amit rá lehet tenni és úgy szopiztatni?

ancsipancsi

KépKépKép

petergabi

Ildi,
köszi!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GABI! EZ AZ, KÖSZI!
MAJD BETENNÉD Macskaanyunak is?

ancsipancsi

Ancsi:azért a sima víz,nem az abszolút sima víz,ugye?Min.szentkirályi nem?KépDorkám 18 hós múlt és csak ezt kapja még Õ is,igaz itt egonban nagyon gáz a víz,még mi is csak szentkirályit iszunk/kutyástól/Kép

petergabi

Macs, ez a gyerök tiszta annya! Szép Kép

Zsanci, én a szegfűszegolajra esküszöm... még a gyökérkezelt fogakra is jó, pláne, ha csak növésben van a beste.

indianyo

Zsan:nem tudom,lehet.De a kis Barna az magas,jóképű,fiatal?Olyan dumás fajta?

petergabi

Indi, Juc,
köszi. már intézkedem...
Gabi,
hosszú mél megy Kép és igen, kicsi Barna kedves, aranyos, dumás, stb...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:de az lehetséges,hogy Õk együtt voltak éppen ügyeletbe?Mert a kis Barna biztos,mivel 2-en voltak benne a "buliba"Kép

petergabi

Zsanci!
Pár hete ugyanezt éltem át, úgyhogy tudom miről beszélsz! Kép De sajna én is csak szenvedtem...vagy egy hétig a fájdalomtól...Kép Gondolkodtam rajta, hogy bekenem Dentinox-szal Kép

Macsék!
Fülöpke gyönyörűűűűséges!!! Gratulálok! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka és a többiek:bocsi,hogy ilyen kódolt vagyok,de próbálom megfejteni,hogy ki volt az a t... doki,akivel nekem volt gondom.

petergabi

Koszi Gabi!Kép
Es most nezem, hogy a csikos bodyhoz mindannyian ugyanazt a feher rugit kaptak.Kép

Manoka, Aventes kremmel kented mar? Bar, lehet, hogy az mar semmit sem erne ebben az esetben.Kép

Zsan, sima fajdalomcsillapiton kivul mas nem jut eszembe. Esetleg probald ki a Camomillat!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

GAbi!

ÁNTSZ-s kedves topiktársunk aki nagyon ritkán jön alias Fabrika igaz,hogya BP.-i vízről de azt mondta,hogy csapvízet nnyugodt lélekkel lehet adni kölöknek.
Buborékmentes ásványvíz meg kakit sem ér mert a bacik remekül szaporodnak benne,ezért tesznek buborékotKépbele,mert az fertőtlenít.(tudom ám,hogy a buborékot szén-dioxidnak hívják ,még mielőtt helyreigazítást kapnékKép)
SZóval én adok csapvízet is Pannának és ha van a forralóban akkor forraltat de nem csinálok ebből nagy ügyet igazán.

ÉS glutént is kap és túrórudit is és Milupa kekszet is meg mézeskalácsot is meg csirkepörköltöt nokedlival is meg vajas kenyeret is meg azt amit mi eszünk és megkóstolja.Ez van.

Juc
20170114224602

Bog,
én be is kentem Igi fiam amcsiból kapott TOTÁL BRUTÁL fozáskönnyitő zseléjével, ami csak arra jó, h teljesen lezsibbad az arcom, de ha kinyitom a számat...Kép akkor ugyanúgy fáj. Csak teljesen zsibbadt. Már benyomtam egy tavaly lejárt rubofent, és veszek szegfűszeget, mert csak őrölt van itthon!
Indi,
ezt az olajat közvetlenül rákenhetem az inyemre, vagy higitsam???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MAnóka!

Igaz,hogy nekem nem kiharapott sebes volt a mellem,viszont kráter mélységű .Avent krémmel kentem és szenvedtem.Csak az idő gyógyította be,mint a lelki sérüléseketKép

Juc
20170114224602

Gabi,
azért a kisBarna aranyos volt????

Juc,
megint szóltam fent az érdekedbe!!!KépKép
egyébként én is menthetelenül a mókus eledele lettem. Mézeskali nálunk is volt, csirkepöri is, túrórudit még nem kapott, kenyér a kedvence, és irtóra üvölt, ha nem ehet azt, amit mi. De csak úgy jó neki, ha rádobáljuk az asztalára, és akkor ő felcsipegetheti. Ezért nincs már turmixolás, és sztem a bébikajákat is a hajamra kenhetem lassan...Kép vagy viszem Bogárka bulijára...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Az égieknél?Köszi!
Turmixolás az mi az?Nálunk max villával összenyomás volt.ÉS csipegetés nálunk is kedvencKép
Igen,és üvöltés kajáért ismerős szitu.
20170114224602

Zsan, a szegfűszegolajat nem kell higítani, egy pici is elég belőle, mert nagyon erős. Lehet, hgoy zsibbadni forsz tőle, de a fájdalom is szűnik. A fogorvosoknak is van ilyen a végleges gyökérkezelős tömésben.

indianyo

Votiv!

Köszönöm szépen! És az ifj. Barna dokinak szabad tudni, hogy mi a keresztneve? Kép

Amúgy mi ez a doki-kitalálós mizéria? Valakivel gondok voltak?
joophe

Kedves Macs család! Én is gratulálok a picihez, nagyon édes!!! Kép
joophe

Petergabi!

Milyen programmal készítetted a pici fotójára a keretet? Nagyon jók!
joophe

Joophe!

HA most kellene választanom dokit akkor én Bálint Balázst választanám.Õ a legfiatalabb Bálint doki a 3 közül.Sajnos azt nem tudom,hogy SZtk rendel-e?
MAgánrendelését viszont tudom.
Kókuszka szülte nála az ikreit ill.Benit is nála és az apukájánál 3 éveügyeletben.

Kókuszka!

Láttam Elina babát a reklámban,gratulálok!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?