A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggel lányokKép
Zsuzsó,
Gombóc írását olvastam a Margit-os topicba és mi ua. dokihoz járunk.
Orsoly,
Nem igen értem?A kötelezõ oltás azt jelenti, hogy kötelezõ. Tehát az iskola orvosnak nem volt választása, hogy csak lányok és csak akik kérik annak adja be. Ezt most is és akkor is szankcionálták.
Szerintem nyugodj meg, tuti, hogy átestél a rubeolán.(Én pl. valszeg úgy, hogy nem voltak tûneteim, vagy az oltás segített, de ezt már soha nem fogom megtudni, csak azt tudom, hogy a véremben van ellenanyag méghozzá elég magas szintû. Anyukám nem emlékezett sem arra, hogy beteg voltam-e, sem arra, hogy beoltottak-e. Az oltási lapom pedig elég tré, ui. az utolsó bejegyzés egy 1976-os DPT oltás volt.
Mindenesetre számomra ez tanulság volt, hogy a születendõ gyermekkel kapcsolatban mindent vezetni fogok egy külön könyvben, hogy neki ebbõl ne legyen gubanca.
Breki
Breki

Lora!

Én a Bp-i végállomáson (Népliget ugye?) szivesen fölveszlek!KépKép
Onnan már "egyenesben" is lennénk.

Orsoly!

Ez szerintem már a rubeola ujraoltása volt nem? Nálunk 4. gimiben megnézték az ellenanyagszintet, és a szerint, akit kellett ujraoltottak. (Elvileg egy életre szólnak az ilyen dolgok...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt LányokKép
BesztiKép
Mi újság van? Hogy vagytok? És mi van a baba holmikkal, minden készen áll már?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Kép
Nekem is elküldené vki a címet, ahol megnézhetlek titeket?
Köszi, Judit
judit
Heves

Sziasztok!

Kép

Rubeola-oltáshoz:
Középsuliba jártam, másodikos voltam, amikor KÉRNI lehetett ezt a védõoltást, mert mi még nem kaptuk meg kötelezõként (76-os vagyok). Mivel anyuék nem tudták, hogy most bárány- vagy rózsahimlõs voltam, így beadattam magamnak.

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Vanda!
Légyszíves tegyél be engem is a táblázatba, bár még nem kezdhetünk hozzá a próbálkozáshoz, de már készülök rá!
Tehát: Gitta, 29 év, Tatabánya, új ciklus fog kezdõdni, de még nem tudom mikor Kép . Azt hiszem, a számolást majd csak 3 hónap múlva fogom elkezdeni, addig nem is szabad próbálkoznunk!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok,
MegnyugodtamKép A gyereknél tünedeznek a pöttyök és semmi bajaKép
Azért kérni fogok egy toxo és egy rubeola ellenanyag vizsgálatot Fábiántól, ugyanis idönként macskámmal alszom.
Tudom, tudom..... vigyázzak!!!!!!!!!!! Kép

Ilyenkor arra gondolok, hogy ösanyáink a földet túrták kesztyü nélkül, vetettek, szántottak, egeret hajkurásztak, heti 1x fürödtek (ha fürödtek), állatokat etettek, fejtek, fözték a nyers húst, stb és mégis születtek gyerekek! NOHÁT?????

Üdv,
Moni
mj

Gombóc!
A hozzáállásoddal teljesen egyet értek, a strucpolitika nem jó semmire. Szerintem is jó a végére járni a dolgoknak, hiszen ha valami bajunk van, akkor csak feleslegesen telik az idõ. Én is így tettem, és annak ellenére, hogy a régi orvosom nem hajtogatott mást, csak hogy: "Menjen haza és akkor jöjjön, ha terhes!" (Ez aztán a kezelés egy dermoid ciszta mûtét és PCO gyanu mellett!!!)Ja és mindezt borsos árért a magánrendelõjében!
Szóval én inkább elmentem egy másik orvoshoz és kiderült, hogy a hormonjaimmal baj van és pl. a múlt ciklusban vagy nem volt ovi, vagy nagyon elégtelen a luteális fázis.
Hát így várhattam volna arra, hogy terhes leszek.
Most azonban nagyon bizakodó vagyok, teljesen megbízom Dr. Fábiánban. Õ az orvosom, azért írom ide a nevét, mert csak jót tudok róla mondani és mindenkinek csaj ajánlom.
Magánban majd megírom Neked, hogy ki volt az Istvánban a dokim.

Szóval szerintem nagyon fontos, hogy az ember végére járjon a dolgoknak, de utána türelmesnek kell lennie és lehetõleg nem görcsölni, mert a babuci csak akkor jön.Kép

BnemethmKép
Az e-mail rendszerünk bedöglött, nem tudom továbbítani a fényképedet, nagyon sajnálom. Remélem, Nálatok már megjavították a rendszert és el tudod küldeni Dorisnak.
Egyébként szerintem jpg formátumban próbáld elküldeni, mert úgy kisebb.

GaluskaKép
Mi van Veled? Nagyon hallgatsz. Remélem, megvan az oka.Kép

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

MoniKép

Örülök, hogy nem volt nagy baja az unokaöcsédnek, biztos csak valami kiütés volt.

A toxo-hoz annyit mondanék, hogy amit leírtál az igaz, de nem szabad elfelejteni, hogy faluhelyen fõleg régebben, de még most is az állatokat nem kedvencként tartják, hanem haszonállatként. Tehát nem simogatják annyit, nem puszilgatják és nem alszanak velük. Ezt a betegséget pedig én úgy tudom, hogy csak a cicák terjesztik. Szerintem legyél óvatos és inkább ne aludjál vele. Bár az is igaz, hogy ha eddig nem kaptad el, akkor miért pont most kapnád, ugye?Kép
A vérvizsgálattal azonban egyet értek, mindenképpen csináltasd meg!
Remélem, a rosszulléteid múlóban vannak. Hogy vagy?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok lányok!

Timici
Persze nagyon szívesen, és szóljon bárki, aki akar még jönni!

Mostanában nem írtam sokat, mert vártam a tegnap délutánt, amikor orvoshoz megyünk. Hát jó is, és rossz is a hír. A probléma az, hogy jelen felállás szerint momentán a fogamzás nálunk kizárt. (gondolhatjátok hogy éreztük magunkat tegnap a férjecskémmel, mikor az orvos mondta). Az elsõdleges ok egy krónikus gyulladás, aminek következtében a babuci nem fog összejönni, egészen addig, ameddig gyógyszerrel a gyulladást meg nem szüntetjük. Az orvos szerint (aki egyébként nagyon szimpatikus, korrekt, és nem mellébeszélõs)a gyulladás kikezelésének az esélye nagyon jó, úgyhogy szerinte néhány hónap, és összejön a baba. A borzasztó az a dologban, hogy a gyulladás valahonnan máshonnan jön, csak többek között a matyikon csapódik le.

A "jó" hír, hogy a görbém, és néhány elõzetes vizsgálat szerint nálam semmi gond, reméljük így is lesz. Amit tanultam az egészbõl, hogy ha még az egész elõtt elmegyünk kivizsgálásra, egy csomó csalódástól kíméltük volna meg magunkat. Úgyhogy ha azt hallom, hogy várjanak még (dokik szokásos szövege) akkor ettõl borsózik a hátam.

Bea
Bea

BeaKép
Nagyon sajnálom, de csak azt tudom mondani mint Andy-nak annak idején. Most legalább tudjátok mi a gond, megoldjátok pár hónap alatt és hidd el, öszre már ott kopogtat a kismanó a pocidbanKép

Zsuzsu,
Ma reggel voltam úszni, hát ne tudd meg. Annyira fáradt voltam, hogy csak 500m-t sikerült úsznom azt is csigalassúsággal. Aztán a zuhanyzó alatt rámjött a rosszullét. Alig bírtam tesó elött titkolni, hogy rosszul vagyok. Azóta is rosszul vagyok.

De még 2 nap és a család is tudni fogja a nagy hírtKép
Addig meg ha kérdeznek? Mit is hazudok nekik? Még nem, semmi különös, aha, járok orvoshoz, már megint megjött, stb.
Le fognak padlózni vasárnap a garden partynkon.

Üdv,
Moni
mj

Zsuzsu,
Ja és ezt a szívdobogást nem is említettem mint tünetet. Iszonyat. 2 hónapja érzem a szívem minden egyes dobbanását és hallom is. Azt hittem magas a vérnyomásom, de a 105/60 az barátok közt szólva is alacsony, meg a percenkénti 56-60-65 szívdobbanás is. Megkérdeztem a dokikat is, azt mondták nincs vele semmi baj, mert a vegetatív idegrenszer így reagál a terhességre, de egyszerüen iszonyat. Mint például most is, olyan mintha szívrohamot akarnék kapni.

Na jól van most már abbahagyom a rinyálást. Bocs, hogy ennyit dumálok a bajaimról, nem akartam senkit megsérteni vele.

Puszi,
Moni
mj

Edi

Akkor mennék én is a találkozóra, ha nem probléma. Timicit vinném kocsival, és lányok, nem kell még valakinek fuvar? Pestrõl megyünk, de szívesen teszek kitérõt.

Timici
Merre felé laksz, nyugodtan írj magánban

Zsuzsu
hétfõn én is szkennelnék képet /esküvõit/. Hová küldhetem, és hol lehet megnézni a többit?

Bea
Bea

Sziasztok!

En is bekerulhetek a tablazatba?

Igazabol ez az elso aktivan probalkozos honap, most tartok a 20. napon.
Budapest (Obuda), 29 ev,
Es jelenleg pajzsmirigy alulmukodesem es "petefeszek-tengely alulmukodesem" van.
A doki szerint ebben a honapban semmi eselye hogy osszejojjon, mert nincs normal meretu petem, azaz peteeresem sem volt. Lassan minden honapban megnez a doki UH-val, es sajnos ez az eddigi honapjaimra is ez volt a jellemzo jan. eleje ota. :-((((

Bea, teljesen egyetertek veled, en sem ertem a dokik allando szoveget az egy evrol. Mar nem abban a korban elunk, hogy egy no raer (teljes bizonytalansagban) eveket varni arra, hogy vagy sikerul vagy nem. En peldaul szivem szerint allast valtoztatnek, de amig keresek egy masikat, es ott letoltom a probaidot, az tobb, mint egy fel ev. Ha probaido alatt hanynek folyamatosan, mar repulnek is...
Szoval, inkabb mihamarabb deruljenek ki a problemak, mar akkor is konnyebben tud tervezni az ember. :-(

Zsuzsu, ugy tunik, hormonugyileg egy cipoben jarunk. :-(((

Orsoly, bocsi, Te az indexes Orsoly vagy? :-))

Rubeola. Nekem maradando emlekeim szerint 14 eves koromban adtak be a vedooltast, de csak a lanyoknak. Ket osztaly lanyait egyutt vittek el a dokihoz, en kaptam meg harmadiknak es en estem ossze masodikkent utanna. Mire eszheztertem, a 30 lanybol kb. 20 fekudt vagy szedelgett valahol. A doki erre csak annyit mondott, hogy hjaaa, nincs ez meg teljesen kikiserletezve...:-(

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Moni!
Örülök hogy a tesód gyerekének nincs nagy baja.Kép Így megnyugodhatsz.

Gombóc!
Üdv itt a topicban, jó helyre csöppentél meglátod.

Bnemethm!
Sajnálom hogy nem tudtad elküldeni a képet, pedig nagyon vártam!Kép

Bea!
Egyetértek Monival, legalább tudjátok mitõl nem jött össze a baby. Kapsz gyógyszereket, kikezelik a gyulladást és indulhat a babaprojekt.

Sien, Marcsi, Lujza!
Nagyon izgulok értetek.Kép

Puszi

Andy
Andy

MoniKép

Szerintem senkit nem sértesz meg vele, ha leírod, hogy mi van lehet. Legalább mire mi odajutunk, már tudni fogjuk ezeket a dolgokat és nem ijedezünk feleslegesen.Kép

Szívesen megnézném a családod arcát, amikor megtudják a nagy hírt, biztos mindenkinek leesik majd az álla. De hogy bírtad ki eddig, hogy nem mondtad el? Ha egyszer nekem zebrás lesz a teszt, tuti másnap már az egész család tudni fogja. Valahogy olyan vagyok, hogy nem tudom magamban tartani az ilyen dolgokat.

Hová jársz úszni? Én imádok úszni és amíg Debrecenben laktunk, jártam is rendszeresen, de itt Pesten még nem voltam. Szívesen elmennék egyszer Veled, ha nincs túl messze tõlünk az uszi.Kép

Bea
Sajnálom, hogy a férjednél nincs minden rendben. De amint elmúlasztják a gyulladást, szerintem rögtön terhes leszel, hiszen Nálad szerencsére minden oké.
Nem kellene a férjednek Gynevacot adni? Azt férfiaknak is szokták adni és tipikusan ilyen gyulladásokra jó. Azonkívül mivel gyógynövény az esetleges gyógyszeres kezelés mellett is kaphatja.
Szerintem kérdezd meg róla a háziorvost.

zsuzsu

MoniKép

nem "hogy mi van lehet", hanem "hogy mi van Veled".
Hogy lehet ezt a két szót összekeverni, lehet, hogy gondolatrohanásom volt, gépelési technikám gyorsaságán viszont még lehetne javítani.Kép

BeaKép
Mindjárt küldök egy mélt.

zsuzsu

BeaKép
Nagyon sajnálom. Sógornõméknél is ilyen gondok voltak. Néhány hónap gyógyszerkezelés után terhes lett és már két gyönyörû egészséges babájuk is vanKép Ne szomizz, jó kezekben vagyKép
ZsuzsuKép
Megkaptam a képet de jpg formátumban nem engedte lementeni. Feltöltöttem kétszer is úgy, ahogyan kaptam és az adminisztrációs rovatban ki lehet nyitni de sajna a kép-tár-nál nem mûködik. Ráadásul kétszer is sikerült feltennem, de egyszer sem sikerült törölni. Valaki segítsen légyszi!Kép
A terhességemet és is hamar elújságoltam annó a családnak, de miután elhalt a baba nagyon megbántam a dolgot. Most el is döntöttem, hogy nem fogok szólni, csak a kritikus 14. hét után...
doris

BeaKép
Mél ment.

GombócKép
neked nem tudok mélt küldeni, mert nincs a profilodban emil cím megadva.

zsuzsu

Szép jó reggelt Mindenkinek! (bár lehetne több napsütés Kép

MONI,
jó kis meglepit készitesz elõ! Majd számolj be a reakciókról. És nyugodtan oszd meg velünk a jelentkezõ tüneteket, legalább tudjuk, hogy mire számithatunk Kép elõbb-utóbb Kép

ZSUZSU,
nem értem, miért nem látszik a profilomban semmi. Az emilem rkaraszine@mol.hu, megirnád a zebracimet? Bár tegnap Andy már irt egyet, a tar.hu-t, ha errõl van szó, akkor nagyon-nagyon Kép Kép leszek, mert nálunk a cégnél mûködik egy ún. SmartFilterControl, ami kiszûri az olyan oldalakat, amik szerintük nem nekünk valók (szexuális-szórakoztató tartalom, brrr, de hülyeség). Szóval a tar.hu számomra elérhetetlen. Otthon még nincs se netem, se sz.gépem, de már folyamatban van.

DORIS,
köszi szépen, megérkezett a második adag! De hol az elsõ? Azt is küldtél? Amik megjöttek, azokat lementettem, aranyosak, fõleg a macsek (nagy cicabarát vagyok), hogyan is kell beszúrni a smile-t?

GOMBÓC,
teljesen igazad van, miért várjon az ember, csalódjon többször, ha ezt el lehet kerülni? Én még a mostani ciklusomat megvárom, hogy sikerül-e (márc. 20-án a doki azt mondta, várjunk még a dolgokkal, próbálkozzunk, amúgy dec. óta "élesben" akciózunk), ha nem jön össze a baba, akkor addig nem tágitok, amig neki nem kezd a komplett kivizsgálásnak.

ANDY,
köszi a mélt, mindjárt megy a válasz! Kép

BEA,
most már megvan, hogy mi volt a gond, innen már látszik az alagút vége Kép Csak egy kis türelem, és már költözhetsz is a másik topicba!

Lányok,
a múlt hónapban cickafark-palástfû teát ittam, és frankón éreztem is a peteérést, petemûködést. Szerintetek folytassam, vagy inkább egyek Maca-t? (ez volt a mensim elõtti elgondolásom, de most már nem tudom, mit csináljak). Help me, Obi van Kenobi!!!!

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Lányok! Most kaptam a hirt hogy a hugom már aszülöszobán van! Délre reméljük meglesz a kislány.
Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu,
csirketojas@index.hu
Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Rita!

Még nem vettél MACA-t? A MACA mellett ihatod a cickafark teát. Én is úgy csináltam.
Szerintem ezt a ciklust várd meg hogy alakul és ha megint megjön akkor menj el a dokihoz.
Én is imádom a cicákat!Kép

Pussz

Andy
Andy

Karmen,
Drukkolok a hugicádnakKép

Zsuzsu,
A Gynevac szerintem nem gyógynövény, hanem laktobacilus! Szóval bacilus, olyan oltás, mint pl. a rubeolaoltásKép

Bea,
Zusuzsu jól mondta. A gynevacot ne sajnáljátok a férjedtöl, söt magadtól sem. Csak jót tehet.

Rita,
Ha bevált a tea miért váltanál. Viszont amíg nem tudod milyen a maca hatása miért ne próbálnád ki? Hátha hatékonyabb! Szerintem ha van rá kereted, akkor próbáld ki... vagy mégse???

Most pont olyan vagyok mint a viccben a nö aki elmegy az orvoshoz:
- Mi a panasza?
- Jaj, doktor úr én olyan, de olyan bizonytalan vagyok ............
vagy mégse?????

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Szerintetek mit jelenthet a 26. napon egy enyhe barna maszat? ma a hõm 37,2 volt. Tudjátok szedek duphastont 3*2-t meg magne b6-ot 3*2-t.Kép
És még az emberevõ fõnökhöz is kell mennem 11-re.Kép

Marcsi
Marcsi

KARMEN,
húha, akkor nagy események elé néztek! Ird ám meg a fejleményeket!

ANDY,
irom ám a választ Neked, de közben innen sem tudok elszakadni Kép , minek következtében semmim sem halad (se munka, se levél). Te együtt etted-ittad ezeket? Nem sok ez?

DORIS,
Neked mi a vélemyényed errõl? Együtt a Maca meg a tea? Attól tartok, hogy én is úgy járok (már nem emlékszem, kicsoda, sorry), hogy leröviditi a ciklusom, ami amúgy 28-29 napos, szerintem megfelelõ.
Hogy vagy?

Pussz,

KnéRita
knérita

Lányok,

még valami: mi a véleményetek a Gynevac-ról? Próbáljam meg? Vagy beszéljem a háziorvosommal? Vagy a nõgyógyival?

Én is bizonytalan vagyok..... Kép

Puszó,

KnéRita
knérita

Zsuzsu

Köszönöm megkaptam, mindjárt meg is nézem

Gombóc, Kné Rita, Andy, Doris
Ez így van, nem szabad hagyni, hogy lerázzanak. Az én dokim meg sem kérdezte mióta próbálkozunk, azonnal vizsgált. Csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni.Tulajdonképpen csak azért vagyok mérges magamra, hogy eddig tök feleslegesen görcsöltem, és szégyenlem, de egy csomószor eszembejutott, hogy utálom a testem, amiért nem jön össze a baba, pedig kiderült örülnöm kell, hogy az immunrendszerem eddig kiszûrte a beteg sejteket.
Bea
Bea

RitaKép
Már írtam csak valamiért lemaradt a válasz. Szerintem mindenképp idd a teát hisz jó hatása van. Én nem hinném, hogy a kettõ befolyásolja egymást hisz nem gyógyszerrõl van szó. Az elsõ levelemet hibaüzivel visszadobta a rendszer és nem tudom újra küldeni sajna...
KarmenKép
Nagy drukk a Hugicádnak és mindenképp írd meg, hogy hogy vannakKép
MarcsiKép
Látom nagyon megijedtélKép Próbálj megnyugodni, reméljük, hogy nem jelent semmi rosszat de sajna okosat válaszolni nem tudok... Beszti?
BnemethmKép
Bocsi, hogy nem sikerült jól feltennem a képeteket. A formátummal lehet a gond, ha valaki tudja törölni légyszi tegye meg. Edelweiss...talán Te tudsz segíteniKép

doris

GombócKép
Mél ment.

RitaKép
sajna a képtáras cím a jó. Kár, hogy nincs hozzáférésed.
A teát szerintem idd tovább, a gyógyteáknak kell egy kis idõ, amíg éreztetik a hatásukat.

MoniKép
Kössz a javítást, ezt én sem tudtam. De mindenképpen beadatom én is magamnak.

KarmenKép
nagy drukk a hugodnak.Kép

LányokKép Aki szeretne gyógyteát inni, de nem bírja az íze miatt:
A nõvérem egy gyógynövényboltban látott cickafark cseppeket. Folyadékkal kell bevenni és úgy, gondolom nem érzõdik az íze. A hatása azonban ugyanaz!Kép

DorisKép
Én sem tudtam Bnemethm képét áttenni jpg-be, sajnos nem tudok segíteni.

zsuzsu

Doris!

Köszi érdeklödésedet.Kép Nem, még nincs minden kész, a bölcsönk a jövö héten várható (nagyon remélem), meg még néhány nagyobb dolog kell. Az ágynemü már alakulKép (ahogy jelen helyzetben kinéz, akár iskolás koráig elegendö lesz clipart {proud}), csak nyulik, mint a rétestészta, mert nagyon jól szeretném, de akkor meg lassú.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziazotok!

Bocsi hogy megint belekotyogok a dógókbaKép
A tea ízét lehet javitani gyümölcsös herbateával. 1 csomag kb 250 ft. Anyukámnak is igy "adtam", mert õ sem birja a pocsék izeketKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Doris!

Látom fennvan, de miért kétszer, és a nevem sincs ott! Most mi lesz???

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Rita!

Ez mind gyógynövény nem lesz tõle semmi bajod.Kép
Majd írok emilt, most jöttem ki a fõnöktõl.

Pusssz

Andy
Andy

Köszöntöm az újakat és a régi motorosokat.

Helyzetjelentés (nem panasz):

Köszönjük jól vagyunk. Betöltöttük a 12. hetet. Eddig össz 8x hánytam 3x rögtön kaja után 5x ESTE!!, de állandó émelygéseim azok voltak. Reggelenként semmi bajom nem volt, igaz 9-10 óráig alszom. Kedden megyek orvoshoz és szerintem szerdán uh-ra és akkor végre kapunk képet a babáról.
Szerintem ezek a hányingerek "azért vannak", hogy elhiggyem, hogy babás vagyok. Még mindig alig hiszem el.

Kik az új babások? Kb. délig itt leszek.

Puszi:
Caldea
Caldea

Hello minden MACA-s!
Én is szedtem a MACA-t, de 1 hónapra rá megint endom. lett azóta nem is mertem én és a férjem se szedni. Persze le het hogy nincs volt hozzá köze, mindenesetre én megijedtem.
Nektem semmi bajotok nem volt töle? én elötte 9 hónapig gyógyult voltam igy arra gondolok hogy ettöl ugy alakultak a hormonjaim, hogy ujra endom. lett.

Puszi: Karmen
(a baba még mindig nem bujt ki a hugom pocakjából, szegény remélem nem sokáig szenved már, ja és nem engedte a epidurálisat, többek tanácsára)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Daldea!

Gratulálok a 12. héthez! Kép
Az új babások a táblázatunkban ki vannak emelve pirossal, õk az irigylésre méltó, követendõ példaképeink! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

bocsi, vakon gépelek mert sietek mindig, most látom mennyi hibát ejtettem, a lényeg remélem érthetõ volt.
Puszi.
karmen

Rita!

Próbáld ki!! 5.000 Ft-ot megér.

3-4 év (ebbõl 2 orvossal). Asthenozospermia+ endometriosis+ 6 sikertelen inszemináció után elsõ lombik elõtt (már megvoltak a receptek spontán sikerült.
Október-novemberben kaptam a Gynevac szurikat, februárban babás lettem. November-december talpmasszõr + kövek a pocimon. A fogantatás napjától (utólag már tudom) a magas prolaktin szintemre Bromocriptin gyógyszer.

Hogy mi használt nem tudjuk, de lényeg, hogy sikerült.

Caldea
Caldea

Ja és fehér fagyöngy teát ittam decemberben 1-2 hétig.

Este 3 dl hideg vízbe 1 teáskanál tea. Másnap leszûrni és kortyolgatva iszogatni.

Caldea
Caldea

BnemethmKép
Véletlenül kétszer töltöttem fel a képet, de ne kérdezd hogyan...fogalmam sincs. Azért nem jelenik meg a fotód azonnal, mert nem jpg formátumú. Ettõl függetlenül mindenki láhaja. Rá kell kattintani a képre (helyére) és ott ismét rákattintani jobb egér+View Image(pic899651.bmp)+Open it. Nagyon szépek vagytokKép Törölni sajna nem sikerült, talán Edelweiss tudja....
CaldeaKép
Újra és újra csak gratulálni tudokKépKép Hihetetlen, hogy így sikerültKép Nagyon sok boldogságot kívánokKép Hogy vagy egyébként? Minden rendben?
BesztiKép
Jó munkához idõ kell...Kép
Marcsi barnázásához nem tudtok mit írni? Úgy izgulok Értük...
doris

Doris!

Hát remélem minden rendben. Nagyon várom az ultrahangot, hogy ott is azt mondják minden rendben van.

Caldea
Caldea

Zsuzsu,
Mail ment. :-)
Gombóc
gombóc

CaldeaKép
Nyugodj megKép Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben vanKép Egyszer még hónapokkal ezelõtt meséltem, hogy a Barátnõm is pont úgy járt mint most Te, már meg volt az idõpontjuk és tessék.... Lehet, hogy idõpontot kéne kérnem a Káliba???KépKép
BnemethmKép
Sikerült megnézned? Edelweiss majd megpróbálja törölni a másodikat...

doris

Marcsi,
Legföbb a nyugalom. Nem elkeseredni ám!
Én a pé után 6 napig rózsaszíneztem!!! És mégis megmaradt az apróság! Még mindig csodálkozom azon, hogy hogyan maradt bennt, ha egyszer volt ez a trutyim? Különben beágyazódást jelenthet, de sajnos a menzi jövetelét is jelentheti.

CaldeaKép
Ezzel én is így vagyok. Ha véletlenül heti 1-2 alkalommal nincsenek tüneteim már aggódok hogy baj van. De egy pohár víz megteszi a magáét és újra rosszul leszekKép

Rita,
Amióta itt vagy mondogatom,hogy próbáld ki a Gynevacot. Mondd mennyi megerösítést szeretnél mégKép és Te Zsuzsu? Csak szóljatok!Kép
Egyszerüen nem és nem értem, ha beszeditek a gyogyikat, a macát, ha teát isztok, ha orvoshoz jártok rendszeresen annyit miért nem tesztek meg magadokért és a születendö gyereketekért, hogy 5 szurira elmentek a körzetihez? Ez olyan NAGY és NEHÉZ döntés???

Igazából csak hangosan gondolokodtam, nem sértésböl mondtamKép Elöre is bocs, ha valakit megsértettem.

Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!

CALDEA,
köszi az infót! Igazad van, érdemes kipróbálni. Tehát meló után futás a patikába! Gratula a 12. héthez, sokan szeretnénk már Téged követni Kép ! Majd mesélj, hogy mi volt az UH-n.

ANDY,
a levél készül, csak folyton félbeszakitanak Kép

OFF:
tettem fel képet magunkról a profilomba. Viszont az emilem még mindig nem látszik Kép

Megyek dógozni Kép Kép

Pussz,

KnéRita
knérita

Gombóc!
Már válaszoltam is!Kép

Marcsi
Sajnos, nem tudok segíteni barnásozás ügyben, de azt tudom, hogy néhány csepp vér, kicsi mensi még akkor is elõfordulhat, ha valaki terhes.
Nagyon drukkolok Nektek!

CaldeaKép
Szívbõl gratulálok. Én akkortájt jöttem, amikor Te mentél, így nem nagyon találkozhattunk, de én is nagyon örültem, amikor olvastam a jó híreket Rólad! Ez tényleg egy csoda!Kép
Vigyázz nagyon Magadra, az uh-on pedig tuti minden rendben lesz! Nagyon ügyes és életrevaló kisbabád lesz!Kép
Ha tudsz, gyere gyakrabban!Kép

zsuzsu

Rita,
Megnéztelek titeket ámKép
Olyan szépek vagytokKép Tudod emlékeztet a hajad és az arcformád a régi szép magyar szinésznökreKép
Üdv,
Moni
mj

Kedves Moni!

Aranyos vagy, de ne túlozz!!! Amúgy ez a kedvenc képünk Kép A hajam azóta megnõtt, aztán márciusban le is vágattam, mert már nem birtam vele. Ez a frizu állitólag 5 évet fiatalitott rajtam... (a kinézetemen)

Az elõbb még nem láttam azt, amit nekem irtál. Igazad van! És nem sértõdtem meg, csak most valahogy úgy elbizonytalanodtam. De szerencsére itt vagytok Ti, és már kezdek helyrebillenni Kép Ma már nem tudok a háziorvosomhoz menni, de hétfõn beszélek vele, mit gondol errõl. Szerencsére van ápolónõ ismerõsöm, aki beadja a szurit, ehhez nem kell a dokihoz mennem, sort várnom, stb.
Csak a folyton szaporodó meló fogyna már el az asztalomról!
Megkeményitem kicsi szivem, és megpróbálok elszakadni, hogy haladjak, mert különben sosem megyek haza.

Csóközön!

KnéRita
knérita

RitaKép
Nagyon szépek vagytok a képen, gratulálok!Kép
Jó volt Téged is "megismerni".

MoniKép
Dehogy sértõdöm meg, inkább jót nevettem a dorgálásodon. Hidd el, én nagyon el akarok menni beadatni ezt a szurit, de nincs háziorvosom!!!Kép Pontosabban Debrecenben hagytam!Kép
Itt meg azt se tudom, kihez tartozom, na ma majd kikérdezem a szomszédasszonyt, õ úgyis mindent tud, olyan mint a Barátok közt-ben Magdika.Kép

Amúgy még jöhet a rábeszélõ duma!Kép Ha sokat mondod, a végén beadom magamnak, na meg a férjemnek is, ne maradjon ki semmi "jóból".KépKépKépKépKép

Rita, jobb lesz, ha Te is ezt teszed, mert Monitól kikapunk.
KépKépKép

Puszillak Móni!
Zsuzsu
zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?