Szép jó reggelt Mindenkinek! (bár lehetne több napsütés
MONI,
jó kis meglepit készitesz elõ! Majd számolj be a reakciókról. És nyugodtan oszd meg velünk a jelentkezõ tüneteket, legalább tudjuk, hogy mire számithatunk

elõbb-utóbb
ZSUZSU,
nem értem, miért nem látszik a profilomban semmi. Az emilem
rkaraszine@mol.hu, megirnád a zebracimet? Bár tegnap Andy már irt egyet, a tar.hu-t, ha errõl van szó, akkor nagyon-nagyon

leszek, mert nálunk a cégnél mûködik egy ún. SmartFilterControl, ami kiszûri az olyan oldalakat, amik szerintük nem nekünk valók (szexuális-szórakoztató tartalom, brrr, de hülyeség). Szóval a tar.hu számomra elérhetetlen. Otthon még nincs se netem, se sz.gépem, de már folyamatban van.
DORIS,
köszi szépen, megérkezett a második adag! De hol az elsõ? Azt is küldtél? Amik megjöttek, azokat lementettem, aranyosak, fõleg a macsek (nagy cicabarát vagyok), hogyan is kell beszúrni a smile-t?
GOMBÓC,
teljesen igazad van, miért várjon az ember, csalódjon többször, ha ezt el lehet kerülni? Én még a mostani ciklusomat megvárom, hogy sikerül-e (márc. 20-án a doki azt mondta, várjunk még a dolgokkal, próbálkozzunk, amúgy dec. óta "élesben" akciózunk), ha nem jön össze a baba, akkor addig nem tágitok, amig neki nem kezd a komplett kivizsgálásnak.
ANDY,
köszi a mélt, mindjárt megy a válasz!
BEA,
most már megvan, hogy mi volt a gond, innen már látszik az alagút vége

Csak egy kis türelem, és már költözhetsz is a másik topicba!
Lányok,
a múlt hónapban cickafark-palástfû teát ittam, és frankón éreztem is a peteérést, petemûködést. Szerintetek folytassam, vagy inkább egyek Maca-t? (ez volt a mensim elõtti elgondolásom, de most már nem tudom, mit csináljak). Help me, Obi van Kenobi!!!!
Pusszancs,
KnéRita