Figi: hajrá!!!!!! majd tudósíts, hogy mik a fejlemények!
Zsan+Gigi: szétröhögöm magam rajtatok
Zsan, nekem is mond meg a frankót lécci az iwiwen, mint Votivnak, köszi!2006.01.07 19:40
Zsan, nekem is mond meg a frankót lécci az iwiwen, mint Votivnak, köszi!2006.01.07 20:04

egyébként megjegyzem, nekem is van egy férjem, bár ő nem olvasgat minket...elég neki hallgatni ENGEM!!!
ugye Macs????????
2006.01.07 20:04
Herbaházban is kb 3 hónapja voltam
úgyhogy gyerek zokog, votiv zokog
2006.01.07 20:10

2006.01.07 20:16
Csak a fejem ne fájna!

Jajj! Sajnálom! Remélem nem lesz gond Isti ujjacskájával!
Én is agyalok a költözésen és próbálom rábeszélni páromat! Ma is győzködtem egy sort, de sikertelenül! Azt mondja nagyon lementek a lakásárak és ráfizetnénk, ha eladnánk, de gondolom, amit megvennénk akkor annak is alacsonyabb az ára nem? Nem bírom ezt a 3. emeletet, meg tök nem olyan ez a lakás amilyet szerettem volna, csak írtó pechesek voltunk! 2006.01.07 20:54
2006.01.07 21:18
hát senki nem pihen csak én?
de csak most az 1szer
és nem összevágtam
direkt neked készítetettem
itt hagytam ma a nappaliban 1 percre míg kitértem oda, és jövök vissza, már áll a gyerek
és szegény akkorát esett hogy csak úgy koppant
bocsi még1szer
mi itt lakunk, és pont eladnánk a házat ha vkit érdekel
de ki sem merem írni mennyiért! 8számjegy és már majdnem 9. Ja és tök reális az ár mert m2 re 240ezer. Ami ha azt vesszük nem is olyan sok ahoz képest hogy az újak már 300etől kezdődnek m2.2006.01.07 21:28

Én persze helyeseltem!
Persze ez nektek nagymértékben köszönhető
Mondtam is, hogy nem csodálom, mert nagyon kedvesek és segítőkészek vagytok!!
, ha meg itt is vagyok, akkor annyi az iromány, hogy nem győzöm visszaolvasni!
2006.01.07 21:28
Na????2006.01.07 21:34
Egyszer mi is megtapasztaltuk,hogy mennyire képes vérezni egy baba.Kicsi Dorkámnak először akartam levágni a körmét csipesszel és nem vettem észre,hogy a kicsi ujjhegye is ott van.Én meg rányomtam...jaj,még most is rosszul érzem magam tőle
Na akkor min.20 perc volt mire elállt,alig tudtam ragtapaszt rakni rá,mivel annyira pici volt a keze.2006.01.07 21:45
na jó,akkor én is leszállok róla,egyedül nem is annyira izgi
és nekem is van férjem....pont tegnap este röhögtünk azon a bnőmmel hogy panaszkodik nekem hogy 2005-ben 5 sexuális élményben volt része és én meg mondtam hogy nekem annyiba se
mire kérdezi hogy és apa?????én meg mondtam neki hogy az már rég nem az élmény kategóriába tartozik
és ha ezt elolvassa asszem válunk
anyukám pedikűrüzik és kint felejti a PENGÉT az asztalon
b persze el akarja venni és megmarkolja
innetől kezdve kb ua,vér ömlik patkokban,én üvöltök anyámmal,ő bőg,gyerek meg kostolgatja a vérét
mert tök mindegy volt mit csináltam jött ezerrel
szenteste:5kor vacsi,ajándékozás és utána fél 9 körül apával úgy éreztük talán kéne még egy kis halászlevet enni
lemegyünk és elötte pezsgőztünk de már elmostam a pezsgőspoaharakat...apa megy egy zöld színű nem átlátszó üdítőspohárba töltötte magának a maradék pezsgőt.én ezt nem láttam.gyerek felmászik a székre és beleiszik a pohárba,amiben én azt hittem üdítő van....megkérdezem tőle hogy fini?ő bologat és beleiszik mégegyet....meg mégegyet...egyzser csak kiönti én meg érzem a pezsgő illatát
2 napig nem tudtam aludni szörnyen érzetem magam
szóval én egy bűn rossz figyelmetlen és felelőtlen anya vagyok és a másfél éves fiam bepiál
én vagyok az anyák szégyene
a barátok mennek,az elenségek gyűlnek
igen,sajnos tisztában vagyok az ingatlanárakkal
én drukkolok hogy el tudjátok adni
2006.01.07 21:52
Mél ment, küldhetsz képet is a kecorol

De azert ahogy nezegettem a neten, van mar 20millaert is normalis haziko, mi kicsit (max 100 nm) akarunk, nem egy villat

2006.01.07 22:18
Csak tudd, hogy máshol is történnek ilyenek! Ne őrlődj rajta!
...csakhát így is van elég hiteladósságunk, nem fér bele több, úgyhogy max. egy szintén panel, de földszint vagy első emelet jön majd szóba!2006.01.07 22:23
én csak azt tudom hogy amilyet mi szeretnénk az mennyi
mert mi ugye 3 gyereket szeretnénk és azoknak azért kell hely
ez mondjuk nekem mindig is nehéz kérdés volt.....nekünk most alul 130nm fölül meg 100 a kecónk és ahogy eladtuk a lakásunkat kecskeméten bővítjük mert kicsi
én mondjuk nem tudnám eldönteni hogy vegyek vmit vagy építsek......mert azért ugye valljuk be hogy ha veszek az biztos nem lesz pont olyan amilyet megálmondtam és nem sokkal olcsóbb mintha építenék.és mire az olyan lesz amilyet szeretnék........ 

2006.01.07 22:33
de tényleg......alsó szintet fel kéne újjítani
k...a sok pénz kéne még hogy kész legyen és olyan amilyet szeretnénk
nappalink pl olyan nomád hogy egy sz@r ülőgarnitúra,számítógép meg bár.....se polc,se szekrény,se semmi
csak nekünk állati sok hely kell.figyi,milyen mailcímre írhatok amit meg is kapsz?????????mert itt küldözgetem én az üziket csak nincs válasz és asszem nem kapod meg őket
és ez krenköl ein bischen
2006.01.07 22:36
Miénk már egyszer félig elhagyta a sapkáját - mondjuk nyár volt - a sálról már nem is beszélve.

2006.01.07 22:43

Nekünk mar egy 80 nm is hodalynak szamitana
Emelet nélkül
(komolyan, mondja nekik, hogy "VAU"), mert sokszor egy lélekkel sem talalkozunk egesz nap
Szoval leginkabb ezert, meg sok masert is
hitel
, az nekünk is van, de megprobaljuk mégis. 

2006.01.07 22:51
, én vedelem tovább. minden nap 3 liter teát iszom (gyümölcsteákat), és kizárólag csapvízből. nagy ritkán iszom ásványvizet, havonta kb. 1-2 litert. gyerekemet is így fogom nevelni.A felbontott ásványvíz már 1 nap múlva nem "steril", úgyhogy majdnem mindegy, ráadásul majd cserélgesd a vizet, mert nem biztos, hogy a gyerkőcöknek jó, ha folyton ua ásványokat kapják X mennyiségben. szóval ne csak szentkirályit adj.
. ha jónak tartanám őket, akkor tökre zavarban is lennék előttük. mondjuk így utólag észrevettem, hogy az én dokijaim jópasik voltak...node.
, főleg, hogy kiderült, kőmilkós vagy
2006.01.07 22:54
max 160-165 centi 
ugyse sértődök meg bibibíííííííííííííííííí
sok bnőm kis lakásban lakik és tökre jó mert irtó jól berendezték és tökre szeretek náluk lenni mert olyan otthonos
nekünk nagyon nagy és csomót kell rohangálni b után
meg a miénk kicsit hidegebb mert mditerrán stílusú............2006.01.07 23:02
???????de azért még barátkozunk teeeeeeeeeeeeeeee
hátha jössz mayába is egyszer vagy bogárkáékhoz majd és akkor ott világra szóló(meg pocakra szóló)barátságot kötünk

????????????
....mikor még fehérvárra jártam suliba ott voltam albérletbe egy panelbe....egy hét múlva felmondtam és hazajöttem de az az egy hét is bőgéssel telt és majdnem megőrültem
2006.01.07 23:05
2006.01.07 23:07
2006.01.07 23:16
2006.01.07 23:23
2006.01.07 23:24
tudom hogy baromság,b pl még egyszer nem aludt a szobájában,kizárólag dísznek van meg játéktárolónak használjuk
de akkor is
nehogymá' ne legyen szobája aminek a falára kiaggatom a születési értesítőjét meg minden művemet amit neki csinálok
mert ha később lesz kész akkor már nem fogom tudni kitenni mert kidobja a sz@rjaimat,az tuti
hogy neki ez nem kell
de tiszta égő hogy én ilyenekkel foglalkozom és ez tényleg nem probléma.........csak ma ilyen hüle napom van
mert
én szeretlek titeket.TÉGED IS!!!!!!!!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|