Na, ilyen NAPSÜTÉSES JÓ REGGELT MINDENKINEK a továbbiakban ebben az évben!!!!
Juc: tök jó, már megint kiderült, hogy kicsi ez a Bp., Ági csajszi a nagyobbik öcsém barátnője volt több évig, sajna a múlt idő, dehát e'van, meg a nemrég drága H-nkban Gáspárt szült unokatesóm gimis osztálytársnője is volt, és én nagyon bírom, és hiányoltam is ... épp pénteken talált rám a iwiw-en. és hátha én is tudok majd tőle esernyőkocsit vételezni!

de figyelj, lehet, h hülye a kérdés, de az ülés Pannikónak nem fog kelleni? mert olyan hamar megnőnek ezek a kiskőcök! és csak kíváncsiságból: mennyi az annyi? hátha belefér a budgetbe, és jól bespájzoljuk!

merthogy karácsony előtt vettünk egy 0-18 Concord ultimaxot, és aranyárban volt, viszont tényleg szuper! tehát majd később is ilyet szeretnénk. szóval?
Votiv:

jujjjjjj! még szerencse, h nem lett nagyobb baj! mostanra biztosan sikerült megnyugodnod. a szőrtelenítő krém sztem extra büdös, a gyanta meg fáj, viszont tényleg hatásosabb, mint a beretva, és hát nem is olyan veszélyes tán. de az is tuti, hogy mégegyszer ilyen nem lesz! ez most megvigasztalt, ugye?
Eszti: gratula fiacskádnak! tényleg nagyon ügyes!

nyári Bogárka talin már szaladhatsz utána!!!

repül az idő.
Zsan: köszi a választ iwiw-en, így már mindent értek. A NAGY TESTVÉR FIGYEL TÉGED!!!
Gigi: télleg kőgazdagok vagytok!

és nem jöttetek a héten, de ez csak most jutott az eszembe, hogy kisütött a nap. jövő hét? vagy már nem szeretsz?
Moose: handam rulez!!
boldogfic.