A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Ildi: nagyon édes a kis nunis!!!Kép

Babetta: vettük a dvd-t leárazva.

Szopipárna: én levettem róla a külső huzatot, kicipzároztam a belsőt is és szellőztetem, mert nekem is vegyszer szaga van a golyóknak, de már enyhült.

Rh neg: én az vagyok és már írtam is a történetemet, hogy ellenanyagot találtak bennem az RH poz. vér ellen. Nálunk az első baba volt RH poz., szülés után kaptam injekciót, de most derült ki, hogy kevés volt, mert annyira keveredett a vérünk. Dorina után nem kaptam injekciót, mert ő is RH negatív.

Tehát RH negatív anya szülés után akkor kap ijekciót, ha a baba RH poz. Az nagyon ritka eset, hogy nem használ és az ellenanyag ott marad az anya vérében. kb. 1:10000

Tünde 35+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory, én télen is kimozdulnékKép

Már nekünk se kell venni semmit...mégis úgy vásárolnékKép

Ill. mellszívó kellene, mert nem szeretnék úgy járni mint Bencével. mÁrmint hogy nem volt elég tejem. Inkább fejek-fejek-fejek. De az is 11-17e ft, mert a kézit nem bírja az inhüvelygyulladásos kezemKép

Zsu
30+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Angi, drukk az NST-hez, várom én is a beszámolót.
Ildi, annyira jók lettek a képek! Gondolom a felhők között jársz, főleg apa...Kép
Zsu, üdv itt megint!
Mariannka, csak ügyesen továbbra is!
Babetta, igazi ínyenc vagy a szagok területén.

Mi ma megvettük a pelenkákat és a popsitörlőt. Pelusból Pamperst és Huggiest, popsitörlőből Niveat és Huggiest. Próba szerencse, aztán majd meglátjuk, mi válik be. Kép
Apa olyan büszkén vitte a pelenkás kosarat, édes volt Kép
Megyek főzni, anyukámék jönnek át vacsizni, este még bekukkantok. Kép

Eszti
33+3
Vendég

Zsuzsófi: hát nekem egy Anitás boltba 1 óra az út csak oda. Ezt télen tömegközlekedve nem vállalom újszülöttel Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ma szinte alig mozdult meg Bettina, most megyek is lepihenni és elbeszélgetek vele, hogy miért ilyen kis nyugis.

Nekem 2db szopis melltartóm van, a váci piacon vettem őket egy fehérneműstől, tiszta pamut és 1200/db volt. Gondolom 2 év után is rám jönnek majdKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szopis melltartó: nekem nagy kedvencem a Triumf, még olyan példányaim vannak, amiket Rékával használtam - idestova 12 éve. Mostanra nem épp habfehérek Kép de ennél több bajuk nincs. Emellett kényelmesek és jól tartanak. - Én mellesleg hordtam őket nem szoptatósan is, nem olyan feltűnő az az extra csatt.

Az első napokban meg kénytelen voltam a feszülős póló+textil pelus kombót alkalmazni, mert túl nagy volt a szivárgás. Roppant szexi viselet KépKép

Ildi! Mozi KépKép

Mamacka! Csatlakozom az előttem szólókhoz! A rajz tök jó, a hiba az újság készülékében van. aaaaaaaaaaaaaaaaaa <- Ez Luca közbevetése.

Babaruhák: ajjaj! Mivel egy községi bölcsödének elég élenne a családunkban felhalmozódott babaruhakészlet, a világon semmit nem vettem - de azért az előbányászást, átmosást, szekrényrendezést lassan meg kéne kezdeni.

És aki szombatonként tud Kelenföldön járni, a heti piacon van két árus is, az egyiknél tündéri hálózsákok vannak, meg nagyobb gyerkőknek nacik, a másiknál mindenféle babaruhák.

Borcsa (33+4)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Popsitörlő és pelus mintákra majd számíthattok a kórházban kapott csomagokban. Ha nem is teljes csomagok, de kipróbáláshoz nem rossz Kép

cory
Budapest

Cory, hát igen én nem Pesti vagyok-mégKép vagyKép ?

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó
A segítséget a szexel kapcs. értetem, nem láttam hogy közben válaszoltál is. BocsiKép
Érdekesen hangzik amit főztél, háát ne kívántam meg.Kép Én kacsát sütöttem, dinsztelt kápival, krumpli pürével..Kép

Zsuzsófi
Én is pamperst vettem, mert nekem is ezt ajánlották.
Nem lesz ám semmi az átszoktatás!!Kép

Vas
Nagyon jól sikerültek nektek is a képek, nagyon édi rajta a kislányod és nagyon kszép is, és szerintem jó súlyban is van!!Kép

Anita
Még jó hogy nem jelent 1-2 múlva szülést..Jó viccKépKép
Azért örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Pedíg alig mertem ám leíri, mert én is úgy éreztem hogy cikis.Kép Hát még a doki előtt úgy hogy Apa is bennt van.Kép

Zsu
Jó hogy visszajöttél a csapathozKép

Alina (Márk épp csuklikKép)
Vendég

Na ma megvolt a nagybevásárlás a DM-ben! Jó sok pénzt hagytunk ott! Na de végre minden higiénés terméket megvettünk:
Babylove bimbóvédő krém (ez egy új cucc a DM-ben és szerintem tök olyan mint az Avent! Illatra is meg állagra és színre is. Viszont az ára csak 859ft)
Babylove pelenka 2-4kg - 26db-os
Babylove eldobható pelenkázó alátét - 10db-os
Babylove popsitörlő kendő - Vettem egy normál dobozost és egy Sensitive utántöltőt! És tök jó áruk volt! 669ft és 469ft
Babylove popsitörlő 30db-os utazótasak
Ebelin frissítő kendő (a szülőszobára)
Bradoman fertőtlenítő kendő
Nivea Intimo törlőkendő
Nedves WC papír
Papír WC papír ülőke
Dermax illat és színezőanyag mentes tusfürdő 649ft (Na ilyen tusfürdőt már rég óta vadásztam, mert ezt ajánlják szülés után. A babának az a legjobb ha érzi édesanyja illatát, nincs szükség illatanyagokra!)

Ági! Az én párnámnak is olyan jellegzetes kórház szaga van! Még én sem mostam ki a huzatot, de jövő héten sort kerítek rá, hátha akkor nem lesz olyan zavaró!

Magnézium: Az én orvosom is felhívta rá a figyelmemet hogy a 35. héttől folyamatosan csökkentsem a magnézium mennyiségét, majd a 36. hétig teljesen álljak le a szedésével! A lényeg hogy mivel eddig 3*1-et szedtem, nem szabad hírtelen leállni róla!

Zsugyu! Én nem is emlékeztem rád! No de sebaj! Természetesen szívesen vesszük hogy a körünkben vagy!

Zsu! Köszi a méretinfót! Érdekes hogy nálatok a lányok kisebbek! Lehet hogy nálam is csak arról van szó hogy egy gyenge és törékeny kislány lapul a pocimban, amit én egyébként teljesen valószínűnek tartok! Szóval nem aggódok ám! De azért várom a keddet hogy mit mondd a doki az UH-on! Nem is tudtam hogy a te kislányod is egy héttel kisebbnek tűnik a méretek alapján!

Pampers-Babylove: mivel már mindkét pelusból van itthon a Newborn méretből ezért összehasonlítottam küllemre! A gumírozás és mag szempontjából tök ugyanolyan, csak a Pampers ici-picit vastagabbnak tűnik!

Szurkálás: nekem két napja néha ülésből felkelés után van olyan érzésem, mintha valaki belevágna egy kést a nunusba-méhszájba! Elég pocsék érzés! Ez mitől lehet?

Pizsi: Mért van az hogy én pizsit akarok venni és nincs egy normális sem Sopronban? Ami tetszene az vagy túl kicsi, vagy túl nagy!

KépKép
nicika

Vas! Jaj de irigyellek az UH miatt! Nagyon jók lettek a képek a kislányról! És már milyen nagy! És tényleg formás az arcocskája, jó húsban van! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok

Ildi
Tündéri a kiscsajKép ,de a tőknél megijedtem, hogy azt írod mégis fiú, de hála istenek lány maradt.Kép

Angi
Várjuk a beszámolót!

Zsu
Nem semmi napjaid voltak ,de most már biztos rendben lesz minden.

Eszti
Hányra mennek anyudék vacsizni ,hogy este 6-kor, állsz neki főzni?

Biztos hogy a golyó büdös, mert kimostam a huzatot és 2 napja nincs rajta, csak a fehér ,de már nem olyan erős a szaga, mint az elején. De én még szaglászom, amíg lehet.

Ahogy eldőlök az ágyba már az kínszenvedés, és kimászni.Kép Ha már fekszem az jóKép . Nektek is így van ? Komolyan mondom legjobb állni, csak úgy nem tudok aludni. De legalább még nem ég a gyomrom.Kép

Ruhákat ma én is kimostam, de még kell venni egy párat.

Babetta Levi 32+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildi

És hogy fekszik a kiscsaj?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Niki!
De jó sok mindent vásároltál!
Én még ilyen dolgokat nem vettem. Nem is akarok, csak költözés után, mert bazira nem toom hová tenni.Kép Remélem, h legkésőbb februárban tudunk költözni, h még azért legyen időm, beszerezne ezeket.

Sógornőm, valami noname pelust használ a Katája alá, és azt mondja nagyon jó. Állítólag olcsóbb, mint amiket üzletben lehet kapni, és házhoz szállítják neki. Múltkor pont ott voltunk, amikor jött a bácsi egy bazi nagy kartondobozzal, amiben több csomag is volt, valami 2 havi adag és 10000-et adott neki, de kapott vissza is. Szal nem toom. Mondjuk nem is nézegettem a pelus árakat még. Majd. De majd megkérdezem,h mennyiért is van pontosan, és mennyit kap érte.

Babetta!
Ne is mond a fekvést. Most moziztunk apával, és olyan jó volt dögleni. Most meg olyan rossz nem dögleni vele. Persze mondanom sem kell, h a filmet megint csak én néztem végig, mert simán beszunyált rajta.Kép

Megyek megsasolom, h állnak a zsömlék. Rámjött megint, h zsömlét sütök. A kenyeret már unom.Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 29+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok! Kép

Gondoltam én is bejelentkezem. Ma tartottuk otthon anyukámnál a szülinapomat. Tök jól sikerült. Kép Anyukám 1x se kérdezte meg, hogy mennyit híztam, hanem megdícsért, hogy szép a pocim. Kép Ez nála nagy haladást jelent. Kép

Vikó! Jajjj, én a Palotást Petrát eleve nem szeretem, mert ő is Pázmányos volt és naaaagyon beképzelt. Kép De tökéletesen igazad van. Olyan, mint az Olimpia... Nekem még eszembe se jutott. Kép

Angi! Ha jól emlékszem szülés előtti 10 napban csökkenhet a súly. De most erre nem esküsznék meg. Mintha Gabi barátném mesélt volna ilyeneket. Kép Gondolom lassan hazaértek az NSTről. Kép Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a másik szülésznéni. Kép

Babarucik: El kezdek lassanként vásárolni. Már alig várom. A kókuszmatracot meg kell néznem jövő héten. Ezt semmiképp nem hagyhatom ki. Kép Vikó, persze veled is szívesen elmegyek újra. Kép Legalább ismerni fogom a terepet.

Ági! Nem írták véletlenül, hogy hogyan tart nyitva a bolt? Mert ha nyitva van holnap is, lehet, hogy anyuval átmegyünk megnézni. Kép

Ildi! Nagyon cuki a lányod. Kép

Szopipárna: Én is kimostam a külső huzatot, de a belősnek is van egy kis szaga, de az már nem olyan vészes. Kép

Majd még benézek.

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Megjöttünk az NST-ről. Egy hölgy csinálta, aki a szülésznőmet helyettesíti és azt mondta, hogy a jövő hét után újra lesz a szülésznőm. Hurrá!
NST: Lidi nem annyira élvezte. Képzeljétek akkorákat rúgott, hogy az egyik tappancsot lerúgta a pocimról. Egyébként végig nagyon mocorgott. Azt mondták rendben van. A méhtevékenységek között vannak kiugróak, de ezek nem tudom, hogy mit jelentenek.
Vok,
az egyik könyv szerint az utolsó hónapban csökkenhet a súly. Képzeld, a rózsaszín szülőszobában épp a finisben volt egy anyuci, amikor ott voltunk. Mi a kékben voltunk, ültem egy székben és úgy csinálták. Kép

Jó éjt Mindenkinek!</font>
angi79

Köszönöm a kedves viszont-fogadtatást.
Nicika! Nem csodálom, hogy nem emlékszel rám, mert a nyáron volt egy elhalt terhességem, amitől is nagyon babonás lettem, ezért sokáig csak olvastalak titeket. Aztán bejelentkeztem, de csak 1-2hétig írogattam, és mivel dolgoztam, azt is csak ritkán. Amikor belejöttem volna, jöttek a gondok, ezért inkább nem is értekeztem senkivel, inkább magamban ettem magam.

A szopipárnáról sokat írtok. Meg tudná nekem valaki írni, hogy pontosan milyen, és mi a beszerezhetősége? Már láttam ilyent a barátosnőmnél, de az régen volt. Viszont nagyon tetszett, arra emlékszem. De mertmivel kölcsönbe kapta, most már nem tudom megnézni.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Angi!

Örülök, hogy jövő héttől lesz újra a Kati. Gondolom megnyugodtál egy picit. Azért tudtál kérdezni egy-két dolgot a nőtől? Mennyire lehett áthallani? Izgi lehetett. Kép Tök jó, hogy Lidinek tetszett a mérés. Kép Ugye azt mondtad, hogy a kékben szeretnél majd szülni is? Kép Közel a zuhanyzónál. Kép
Mondtam én, hogy nem biztos, az a 10 nap. Kép Nem jó a memóriám már/még. Kép

Zsugyu! Üdv újra köztünk. Mi a www.szopiparna.hu oldalról rendeltük meg a párnákat. Illetve ezt én intéztam. Nagyon aranyos leányzó csinálja őket. Nézd meg a honlapot. Mindenben segítenek. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

http://guiadobebe.uol.com.br/
Ezen az oldalon (talán brazil?) a Decoracao alcím alatt tündéri gyerekszoba dekorációkat, apróságokat, találhattok. Ötletadónak küldöm azoknak, akiknek még van idejük, és kedvük, és persze tudnak annyit ücsörögni.
Zsuzsi
Ja, a honlapon a menüből valamit nyissatok meg, és akkor jobb oldalon megnyílik a Decoracao reklám, így találhatjátok meg.

Kép
KépKép
zsugyu

Nancsi! Már nekem is tele van egy egész szekrény a holmikkal! Már szinte alig tudom hova tenni! Pedig még textil pelust nem is vettem és 20-at akarok!

KépKép
nicika

Vok, köszönöm szépen az infót.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu! Mi itt csoportosan rendeltünk a lányokkal szopipárnát! Mind ugyanolyan, csak a huzatok másak! Itt megnézheted az enyémet:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=708837&index=41

KépKép
nicika

Trose! Megpróbálom nem elfelejteni. Írok fel rá emlékeztetőt. Kép Kicsit lüke vagyok mostanában.... De memorizálom, hátha nem felejetem el. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Látom megint én képviselem az éjjeli műszakot, de remélem már nem sokáig Kép

Mamacka Kép
Bizony, hatalmas melleim voltak a szülés után Kép Ahogy Cory is írta, 2-szer 3-szor akkorára is megnőhet Kép

Alina Kép
Az jó, ha tágul a szeméremcsontod, így lesz helye kibújni a babának Kép
Nekem már ezen a héten érezhető volt a feszülés. Nyugi ez teljesen normális Kép
Annyira kicsi melleim vannak alap állapotban, hogy felesleges volt melltartót hordanom Kép Ezért is vártam annyira a várandóságot Kép
Sajnos muszály felkelni korán reggel és ez egyre nehezebben megy Kép

Katicuska Kép
Ez szuper Kép Tessék igenis pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. A hitelt megkapjátok és márciusban költöztök Kép

Zsuzsi Kép
Sajnálom, hogy ennyi rosszon mentetek át Kép De a lényeg, hogy a baba jól van Kép
Én sem értem miért stresszelik az embert feleslegesen. Nekem is egy örökkévalóságnak tünt az a 3 hét míg a genetikai eredményre vártunk.
Szegény nagyid, de jó hogy most már jobban van Kép

Angi Kép
Köszi az infókat a melltartóról és a hasleszorítóról Kép
Egyébként úgy tudom (de nem akarlak megijeszteni), hogy a súlycsökkenés a szülés közeledtét jelzi Kép

Ági Kép
Köszi, akkor lehet, hogy a jövő héten én is megveszem a kókusz matracot Kép

Ildi Kép
Tüneményes a kisjánykád, olyan szépen lehet látni az arcocskáját Kép
Örülök, hogy ilyen remek eredményeid vannak, szép nagylány lesz ő is Kép

Eszti Kép
Gratulálok a friss beszerzésekhez Kép
Apa még annyi pelenkát fog venni, hogy meg is unja Kép
Azért jó látni, hogy már ilyenkor mennyire oda vannak a gyerkőceikért Kép

Alina Kép
Ma én is kacsát ettem káposztával és krumlipűrével Kép

Nicika Kép
Jól beszásároltatok ti is, gratula hozzá Kép
Akkor most már csak a baba hiányzik otthonról? Kép

Babetta Kép
Már most kábítod a fiadat Kép
A babákat zavarják az erős szagok és ízek, de lehet hogy neked van igazad, hogy már most edzed Levit Kép

Nancsi Kép
Ne is mond az apák aluszékonyságát Kép Nálunk is rendszeres Kép Meg akartam vele nézni egy filmet, de kb az első 15 perc után bealudt. Most, hogy vége lett és kikapcsoltam felébredt és megkérdezte, hogy már vége is Kép

Eszter Kép
Örülök, hogy jól sikerült a szülinapi bulid Kép
Látod azért néha pozitívan is lehet csalódniaz emberekben Kép

Angi Kép
Remek, hogy mégis csak lesz szülésznőd KépKépKép
Örülök, hogy minden rendben veletek. Nem szívlelik a babák, mert túl hangos nekik Kép

Megyek lassan én is alukálni, pedig még nem is vagyok fáradt, bezzeg reggel, alig bírok kimászni reggelit adni a családnak Kép
Szép álmokat mindenkinek Kép

Annácska 27+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bekukkantottam

Még nem értem a végére...

Angi
Miért nem a márkaboltba mentél a Kékgolyóba? Ott biztos olcsóbbak az Anita cuccok.
Én még nem néztem meg tüzetesebben a hasleszorítót, még nem aktuális de abban biztos voltam, hogy nem kell többet venni...
A fogyást én írtam...

Zsuzsi
Jó, hogy újra helyrerázóttál! ..és hogy nem hagytad magad sokkolni! Kép

Ildi
Nagyon aranyos a kis puncis! Kép

Cory
Istvánosok nem kapnak csomagot! Kép

Nici
Jól bevásároltál! Kép Kép Kép Kép

Annácska nem a cicidre gondoltam hanem a körméretedre a 90 azt jelenti...
A cicim nekem is három számot ugrott 75B-ről 80E-re! Kép ...ésmég hol a vége???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most jöttem meg a kölökvigyázásbul Kép
Eszter, bármelyik napon szívesen jövök vásárolni - feltéve, ha nem lesz hó és jégkorszak megint Kép Időnként tudnak az anyák kellemes meglepetéseket is okozni Kép

Alina, nem volt rossz a lencse, de én is szívesebben ennék mást, az az igazság Kép szex miatt meg ne aggódj, amíg neked jólesik, addig a baba is jól érzi magát Kép

Én popsitörlőt használok arclemosásra és kéztörlésre is évek óta, kozmetikus tanácsára. Ugyanis, mint annyi mást, ezeket a dolgokat is félrevezetően reklámozzák. A popsitörlő ugyanolyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a kozmetikai mindenfélék, csak más illatanyagokat, hogy a jó drága felnőtt női izéket is megvegye a hiszékeny vásárló.

Az uncsitesóimnál katasztrofális volt a Pampers és a Libero, kifolyt belőle minden, mindenhol. Szóval ahány ház, annyi féle pelus... A barátaimnál - 4 gyerek! no name házhozszállított viszont tökéletesen bevált.

Az én cicim még nem nőtt, helyette a fenekem és pocakom Kép

No, jójcakát, bár úgy látom, mindenki alszik - miért is csodálkozom ezen? Kép

indianyo

Jó regelt mindenkinek! Kép

Látom, megint sikerült korán kelnem... Jó, vasárnap van, aludhatnék, de mivel szegény pici kutyimat kizártam éjjelre, végre tudtam egyhuzamban aludni. Ugyanis a drágám felvette azt a nagyon aranyos szokást, hogy éjjel 2x keltett fel, hogy neki le kell mennie. (Már említettem, hogy olyan mint egy gyerek) Nem tudom miért. Remélem nem beteg, mert ők akkor változtatnak a szokásaikon ennyire.... Na, de remélem a mai éjjel (éjfélkor kint hagytam, mert harmadszorra kéredszkedett ki 11 óta) megteszi a hatását és rájön, hogy nem akar ő kint aludni... Remélem, mert nem fogom tudni még 1x kinthagyni. Kép

Anna! Langyos tejcsi vagy Nervenpflege? Nekem ez a kettő mindig bejött, ha nem bírtam hosszabb távon aludni... Naaagyon rossz, ha nem vagy kipihent. Kép É legalábbis használhatatlan vagyok egy idő után. Kép

Vikó! Még nem tudom, hogy melyik nap lesz az igazi, de szólok időben. Kép Mit csináltál a pasival este? Tesódék hol buliztak? Kép

Mamacka! Lelkileg jobban vagy már?

Ági! Köszi a válasz smst! Kép Majd hívom őket. Kép

Majd még jövök! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi, akkor minden ok volt. Kép
Babetta Kép, természetesen nem 6-kor álltam neki a főzésnek, akkor fent rotyogott a kaja, dehát azt azért felügyelni is kell, és aztán fél óra múlva már készen is lett!
Nicika, akkor látom, ti is bevásároltatok. Kép Jó ötlet ez az illatmentes tusfürdő. Látod, erre még nem is gondoltam, de biztosan jobb, mint a szokásos illatos tusfürdők. Én is beszerzek ilyet. Kép
Vendég

Eszter, akkor jól láttam, hogy te vagy online... mit csinálsz ilyen korán rggel vasárnap? Én asszem ki fogok purcanni, mert nem aludtam töbet 1 óránál az éjjel... Kép Ha a pasi Bubira vonatkozott, vele nem kellett semmit se csinálni, teljesen önjáró - nem is értem, hogy lehentek ilyen tündérek a világon... Eszik, játszik, eszik, játszik és elaltatja saját magát... és közben állandóan beszél és mosolyog Kép Pedig hát folyton le van passzolva valakinek, mert azannya imád jönni-menni... hiába, vannak még mázlista anyák Kép
az enyém gyrek délután-este kezdi az áletet és folyamatosan dobol, szerintem nem lesz vele egyszerű majd, ha már kint lesz a pocakból... mármint éjszaka. lehet, hogy nappal majd hagy aludni Kép
Na szép napot!

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Köszi lányok a reagálásokat. Kép
Vok,
át lehet hallani mindent szinte. Vékonyak a falak és nem ajtó van, hanem függöny. A kék mellett pedig van egy helység oda mászkálnak állandóan, így talán a rózsaszín jobb. Bár a helyzet majd adja magát. Kép
Eszti, Vikó,
Ti is használtok msn messengert? Mert én is.
Nici,
nekünk is tele van már több szekrény a cucokkal.
Mamacka,
nekünk a Mega Toys nagyon közel van, azért voltunk itt. De melltaróban van olcsóbb is, csak azokból nem volt méret. Ez viszont olyan kis szép.
Vikó,
akkor tessék nappal pihenni.
Anita,
bepakoltam. Egy nagyobb és egy kisebb táskába. Még sterilizálni kell a dolgaimat, de azt majd jövő 7végén, ha jön anyu.

Pelenka: vettem, de nem cseh típusút, hanem magyar tetrát. Ez most oké, sokkal vastagabb, mint az előző. A boltban azt mondták, hogy a múltkor vett Matti, az cseh volt, amivel megjártam. Kép
Puszi.
Angi 37</font>
angi79

Szia Angi, szerintem a fél topikunknak van MSN vagy skype vagy yahoo... nekem van mindegyik Kép

Nappali alvás sokkal kimerítőbb nekem, de nincs más választásom aszt hiszem Kép

Szép napot neked!

indianyo

azaz azt hiszem

indianyo

Én skype tag vagyok, asszem az Esztipesztire feljövök.... Kép
Vendég

Sziasztok! Lányok. Nekem is van MSN-em. Nem akar velem vki beszélgetni? Néha halálra unom az agyamat, lévén nekem is olyan tündéri kölköm van mint vikó Bubuja. Nem mondhatnám hogy leköt egész napra....

Vikó én is fent voltam még tegnap este, babaszobáztam.

Nem érdekel senkit itt az ágyneműgarnitúrám? Mert akkor nem teszek fel képeket...
Akkor meghirdetem a Babaszobán, csak nektek akartam először...

Zsu
30+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah az MSN címem: kernta@hotmail.com

Várlak benneteket!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja lesz ugyanígy kisruháim is eladóak, mert rengeteg van, ennyit nem fogunk hordani. Ráadásul most tört ki rajtam a vásárlási láz...

Érdekel vkit?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nicika: a Newbornnál a pampers annyival tud többet a többinél, hogy a híg kakit is felszívja. Márpedig az elején hígat kakilnak a babák.

Mamacka: tuti kapnak, ezek nem kórház függő dolgok. Reklámanyagok.

Nekem icq, skype és msn van Kép

cory 30+3

cory
Budapest

az msn-em cory@tar.hu a skype meg tkcory

cory
Budapest

Vok
A kutyus szoktat a gyerekhez! Kép
Köszi...még nem látom milyen lehetőségek nyílnánaka a sok bezárt ajtó után,egyenlőre még új rajzot se rajzoltam... nincs is kedvem...
Férjecském meg ma elutazik két napra... szörnyűség... Kép azért kösz jól vagyok, végülis a férjemnél nagyobb ajándékom nem lehet az életben és ez nagyon boldoggá tesz! Kép Egyik kedves ismerősömnél áttétes rákot állapítottak meg, fiatal nő három pici gyerekkel, egyik sem iskolás még a legkissebb tavasszal született... miért kellenek ilyen dolgok, hogy az ember rádöbbenjen, hogy mi az igazán fontos az életben, hogy ne nyavajogjon felesleges apróságok miatt... és miért felejtjük el olyan hamar... Kép próbálok a lényegre koncentrálni! Kép Kép Kép szeretgetnia férjem ürülnia manónak hálát adni, hogy egészségesek vagyunk! KépKépKép Kép KépKépKép Kép

Angi
Nyálat törölgetni jó lesz az a vacak is!
Már nagyon izgalmas, hogy ennyire közel a cél! Kép
Az Anita melltartók nagyon kis szépek szerintem, én nagyon egyszerű sportosat választottam... kiváncsi lennék mennyivel drágább a Megában... majd lehet megnézem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
Nem kapnak mert lemondták!
Végülis megértem, egy olyan kórház aki ennyire szoptatáspárti ne adjon cumikat! ...de azért én szívesen elfogadnám, lehet felhívom a Baby S. céget, hogy ilyen esetben is átlehet-e venni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez a skype dolog engem is érdekel...
Öcsémnek van... mi még nem jutottunk el odáig de nagyon jópofa!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi: Mivel nem pelenkázni akarod a pelusba a gyereket, nem lesz semmi gond vele Kép Én a 3. gyerekhez fogom használni, annyit fogok újat venni, ami kell dokihoz, védőnőhöz, hogy oda tuti szép hófehéret vigyek. Ennyi. Ezt bőven kibírja bármelyik Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Köszi Zsu, egnem nem nagyon. Kép De ari agy, hogy ránk godnoltál elsőnem. Kép

Képzeljétek, elhatároztam, hogy hosszbb pihim után, ma újra elmegyek templomba. Készültem is. Beállítottam a telcsit, az csipogott, én lenyomtam ééééééééééééés visszaaludtam azzal az erővel. (tudni kell, hogy hajnali kelések után, mindig vissza tudok aludni, csak kell legalább 1 óra, amit mojolok...) És felébredtem 10kor, amikor az istentisztelet kezdődik. Ügyes voltam. Kép

Most megyünk Bigyókával kenyérét. Kép Az is jó program. Kép

Angi!
Azért az nem olyan jó, ha minden áthallatszik. Kép Áh, de majd csak túlleszünk rajta. Kép Mennyi ideig tart egy nst?

Vikó! Én csak 6kor keltem. Kép Az még nincs is korán. Kép Sajnálom, hogy nem tudsz aludni. Próbáltál már Dominic-kal bezélni a dologról. Hátha meg tudod vele értetni, hogy olyankor neked pihenésre van szükséged és ne akkor tornázzon.

Puszi
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka: jaaa, értem. Akkor titeket kevésbé fenyeget,hogy mindenféléket küldözgessenek a későbbiekben.

cory
Budapest

Szép vasárnap délelőttöt!

Anna! Még azért hiányzik ám pár dolog a baba fogadásához! Többek között babakocsi, kád, pelenkázólap, textilpelus, ágynemű. Ezek a nagyobbak! Meg még van pár apróság ami kell!

Eszti! Örülök hogy tudtam ötletet adni a tusfürdőhöz!

Angi! Én is nagyon szeretem az MSN-t! Csemával és Ágiboszival szoktam főként beszélgetni! nicika@axelero.hu

Cory! Kösz a pelus tippet! Ezt nem is tudtam!

Valaki esetleg van köztetek aki ismeri a Philippo textil pelus márkát? Az milyen lehet? Jó?

KépKép
nicika

Azért én nem bánnám... tudok én magam is szelektálni, de megértem a kórház választását is és végülis az egyik legfontosabb szempont számomra az volt, ahogy ott a szoptatáshoz viszonyulnak! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Úgy bevásárolnék már én is.... most irigykedem, de előbb valami kis zugot kellene kialakítani...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A Brendonban most eldobható bugyi, melltartóbetét, kisharisnyák kuponosak... ezeket lehet jövő héten megveszem.
A melltartóbetét 1690Ft-os áron 50db-os milyen áron van?

Pelenkázótáskát vett valaki közületek?...hasznos vagy tök felesleges pénzkidobás?

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Vok,
egy vizsgálat 20 percig tart, de Lidi ugye lerúgta az alsó tappancsot és így amikor visszanézett a szülésznő újra rárakta, mert addig megakadt a mérés. Így 40 percet volt rajtam. De még most is nevetek, amikor eszembe jut, milyen nagyot rúgott. Kép
Én is mennék templomba, de nem bírtam a múltkor 50 percet ülni a padban. Kép
Cory,
köszi az infót pelenka ügyben.
Mamacka,
kismama melltaróból nekem is az a sportosabb van.</font>
angi79

Sziasztok

Nicika
Minek kell a nedves Wc papír ,és az utazó popsitörlő? Lehet hogy hülyeséget kérdeztem?

Zsu
Rakd azokat a képeket.

Angi
Ez jó hír. Akkor tuti vállalja a szülést?

Annácska
Mi az hogy éjjeli műszak ,de már nem sokáig? Nem éretem.

Kicsit későn keltünk és apa lángost kért reggelire, amiből lassan ebéd lesz. Megyek sütni, mert megkelt. Majd jövök.

Babetta Levi 32+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?