Tökre örülök a topiknak
Én is Dórihoz hasonlóan a nyárisok közül vagyok, és van egy jó adag időm, meg két áldott jó gyerkőcöm, főleg a kicsi
Az első babámat, Ádikát, aki már 6 éves nagyon rövid ideig tudtam szoptatni, már 2 hetesen pótlást kapott, 2 hósan pedig már csak tápit, méghozzá szóját és azon nőtt fel, makkegészséges és nagyon okos és imádjuk egymnást
vele, nála nagyon megszenvedtem lelkileg ezt az időszakot, pedig akkor még nem is volt ilyen nagy szoptatás-mizéria. De ezzel a tapasztalattal már nyugisabban álltam Dávidhoz, aki 13-án lesz 6 hós és vele kihúztuk mostanáig, igaz vagy másfél-két hója már csak reggeli-esti szopcsi volt. Most már az sincs, tejcsinek és tartalékoknak annyi. Ez van, nem zuhantam kétségbe. Szóval a lényeg, Krisztához hasonlóan mi is korán kezdtük a hozzátápit, 6 hetesen kóstolta az almát, mára pedig ott tartunk, hogy az ebéd és az uzsonna kiváltódott.
A kevés kakához nem tudok hozzászólni, nekünk ilyen gondunk még nem volt, viszont van vmelyikőtöknek sok kaka? Mármint babának
Merthogy nálunk vagy 3 napja szinte minden pelusban van egy kicsi és olyan egybeálló. Ez lehet a tápitól? Pusz,
Kata