Ugy vártam este,h. írsz mit mondott Mészáros!Még szopijáratban is megnéztelek este!
Remélem azért jelentkezel,h. mi lett az eredmény!
Megnéztem a gyerköcöket,nagyon irigyellek,h. ilyen nagyok már,biztos sok segítséget és lelkesedést fogsz Tölük kapni!!! Andikám!
Fözni nem föztem karácsonykor,mert a "belépő" a vacsora volt,de takaríottam,mosogattam,terítettem,bár Férjem sokat segített a lakás rendezésében!
Most néha hozzák Apukámék és Aposomék a kaját,de Lillának én fözök,meg akkor Nekünk is,ha éppen nincs semmi!Finnyás vagyok,mert nem szeretem a hideg ebédet,pedig Férjem néha haragszik,h. miért nem pihizek inkább.Mondjuk sok könnyen elkészíthető kaját vettünk még szülés előtt,ugyhogy nagy fözésbe nem kezdek...
Most próbálok pihizni,de az a baj,h. egyre többen szeretnének jönni a babát megnézni én meg annyira szeretnék még egy kicsit 4esben lenni délutánonként,ha Férjem végre hazér a munkából...viszont ha meg lemondom a meghívást akkor tuti mindenki félreérti...és még amúgy is csak 2 hetesek vagyunk!
Csipőszűrés tényleg megszűnt a Kútvölgyiben,majd kérj beutalót a háziorvostól!A hasi-koponya uh. ra is Tőle kell beutalót kérni!Ti hova mentek?Heim Pálba?Mi 2éve ott voltunk!
Nekem azt mondták jövő héttől kivihetem Bencust,már alig várom!
Viszonylag jól eszünk,ettünk már 180 at is este,most vagyunk 4700g.osak!
Fejni nem szoktam,de a szopis teát iszom!
Teát Lilla sem kapott 5hónapos koráig,ezt itt is probálom betartani!Cumizni cumizunk,mert így második gyereknél nincs időm mindig sétálni vele,meg kézben tartani!Volt olyan,h. cumi sem kellett Neki,de Lilla már nagyon éhes volt,hát ölemben Bence szopizott,Lillát meg etettem a másik kezemmel!Szóval nálunk is vannak nehézségek,ezért is tudok néha csak ritkábban jönni,de mindig olvaslak Titeket!
Én is néha el szoktam menni Lilláért a bölcsibe,addig Apuka itthon altatja vagy böfizteti Bencust és akkor én is kicsit kikapcsolódok!
Anidenek küldtem képeket a gyerekekről,majd megkérem tegye fel Nektek is,h. Ti is megismerjétek őket!
Tényleg,Andi,nálatok van féltékenység?Nálunk szerencsére még semmi jele sincs...bár még nincs is a játékon való veszekedés...
Majd meglátjuk...
Sok puszi,mennem kell,mert ébered a mi egyik Gyöngyszemünk!

, majd a doki megmondja a tutit. Közben az egyik visszerem is bedurrant, szóval elvagyok. Lányok, ti dokival hanyadik hét táján beszéltétek meg, hogy nála szeretnétek szülni?

[/url]