A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mivel nekem aranyerem van a nagy dolgokhoz mindíg nedves WC papírt használok! Az utazó popsitörlőt pedig azért vettem, mert be akarom vinni a kórházba hogy nálam is legyen szükség esetén! És a teljes csomag túl nagy szerintem!

KépKép
nicika

Angi
Itt nálunk a templomban ráadásul fűtik a padokat de olyan szinten, hogy úgy érzem menten megszülök... iszonyat forró! Kép
Már kesztyűmet sapkámat a fenekem alá gyömködöm!
Mi tegnap este voltunk templomban! Nagyon szeretjük ezt a papot fantasztikus ember fiatal kifejezetten fiatal párokkal párkapcsolattal foglalkozik, előadásokat is tart kedd esténként. Minket ő készített fel az esküvőre és ő is adott össze.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jópofa lehetett a látvány amikor Lidi lerúgta a tapancsot! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta, este felteszemKép

Cory, Nicika, én felvettelek benneteketKép

Azt mondjátok meg miért jobb a skype??? Nekem is volt, de utáltam, mert volt hogy hajnali háromkor hallózott egy vadidegenKép Ugye nálunk mindig be van kapcsolva a gép...szóval nem szerettem hgoy bárki megtalálhat, nem csak az akinek megengedem. Ráadásul az MSN-nel ugyanúgy lehet telefonálni mint a Skype-al...

Vagy nem?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: nálam ez úgy alakult, hogy van akinek csak az egyik van, van akinek csak a másik. Nekem meg van 3 Kép A hang meg a mikrofonra van irányítva, így ha bele is hallózik, nem hallom Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, a fentebb vázol esetben még nem volt mikrofonunk....csak be volt kapcsolva a hangszóróKép Ráadásul este Tiestót hallgatott a párom így a hangerő se volt semmiKép na meg erre ébredni.......

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Mamócák.Kép

Vok!
Örülök, h jól sikerült a szülinapi bulid.

Kókuszmatrac ügyben, ha valakinek nem lenne meg a Kismama magazin: KATT Felhívtam az üzletet, de csak a nagykerrel tudtam beszélni. Néni nem sokat tudott segíteni, csak annyit, h szerinte 2 méretben van. Majd holnap újra hívom őket.
Esetleg Vok, ha arra jársz, akkor léccike tudakold meg, h 70*140-esben létezik-e. Ha van, akkor repülök érte.

Angi!!
Édes lehetett a Kicsilányod, ahogy szrájkolt az NST ellen.Kép

Niki!
Nekem is tele lenne Alex szekrénye, csak az a bibi, h nincs még nálunk. Még ott van minden, ahonnan vettük. Majd, ha költözünk, akkor elhozzuk azt is, és beindulok végre én is vásárlással. Csak legyen még időm rá.Kép

Rendezzünk MSN és Skype cím gyűtő versenyt! Kép Az MSN-em: nancsika@msn.com a Skypeom, meg nem toom de tuti valami nancsika. Csak fel kellene települnöm.Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 29+6</font></font> (Anyúúúúúú, mingyá 30.KépKépKépKép)
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Mamacka, a pelenkázótáskával kapcsolatban. Nekem ugyebár már kettő gyerkőcöm van, és mivel az anyukám táskákat is árul, mindig valami olyan táskát vettem(?), ami tetszett is, és az elosztása is jó volt. Viszont ez egy kivételezett állapot. Amilyen pelusos táskákat én itt láttamm (anno), nekem nem igazán tetszettek. Aztán a lánykámnál mákomra pont egy olyan mintájú és színű hátizsákot láttam meg anyáéknál, mint a kocsink és a márkája is egyezett, (P.C) ezért azt használtam. Lehet,hogy most is azt fogom használni, bár szerintem nem bírom ki, és varrok egyet. Burdákban láttam szabásmintát, és különben sem olyan bonyolult. Annyi rekeszt varrhatok bele, amennyit csak szeretnék, és oda, ahová gondolom. A színe pedig elég, ha passzol a kocsihoz. Ja, és azt a bizonyos lehajtható részt, amire a picurkát fekteted, legtöbbször olyan műanyagra csinálják, hogy jéghideg. Persze egy pelust rá lehet tenni. Én inkább többször kimosnám, de varrnék bele vatelint, és olyn anyag lenne a belseje, ami nem kényes. Na és akkorára lehetne csinálni, hogy a gyerköc ne lógjon le két hónap múlva róla. (tépőzárral jópofán megoldható, hogy összehajható legyen, és a táska oldalán elférjen) Ha gondolod, és még van időd, előkeresek egy-két képet ötletadónak. De persze ha bemész a boltba, ott is találhatsz olyanokat, aminek "lelophatod" az előnyeit.
Egyszóval nekem szükségem volt pelenkázó táskára. Hogy milyen tetszik neked, már egyéni ízlés dolga.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsuzsi
Köszi... jó lenne ha tudnál mutatni.
Egyenlőre nálam az is gond, hogy még azt sem tudom mi lenne praktikus... a tapasztalat híjján! Kép Kép Kép

kuponnal most az is csak 3990 6990 helyett Canpol... lehet, hogy még így is sok...és nem is igazán jó? fene tudja... egyszerűen nem látom még át milyen lenne az igazán praktikus.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Ígérem megkeresem, és rövidesen felteszem, ha megtalálom. A leírt márkát nem ismerem, nem tudok nyilatkozni. Ha most nem akarsz erre költeni, de van egy hátitatyód, átmenetileg az is megteszi, aztán a harmadik tisztábatevés után tudni fogod, hogy neked mire, mikor, hogyan van szükséged. Én szeretem a sok ún. "célfakkot" (tiszta pelus, olyan rekesz, amibe a nedves szemetek /pelus, törlőkendő, zsepi/ rakhatóak, műanyag belsővel, iratoknak, telefonnak hely, mert én nem szeretek több táskát hordani, pótruháknak, és kencéknek hely, cumisüvegnek, zsepinek /cuminak/ külső zseb, hogy gyorsan elővehessem, kb ennyi. Van aki az egy nagyot kedveli, amibe mindent beledobhat, és nem kell össze-vissza keresni. Ez teljesen egyéntől függ. Ezért nem tetszettek azok a régi táskák. Mostanság persze nem néztem még ilyeneket, de ötletelni elmegyek majd.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Halihó!

Eszter, enm a gyerök miatt nem tudok aludni, az egy jó fej, csak akkor bulizik, ha én is fent vagyok, viszont akkor se délelőtt Kép Azért nem tudtam, mert hajnalban jöttem meg a gyerekvigyázásbul és ilyenkor eltart egy darabig, míg el tudok aludni, és mire sikerült, az aptyuk már ébresztett is.. utána meg megint nem tudtam aludni, szóval 10 körül beájultam az ágyikóba 2 órára, most már éledezem. Kéne egy rendes méretű kényelmes ágy, amiben majd a baócsekkel is jól elférünk, meg férjjel is, ha csoda történik - mert a legkeskenyebb gyerekheverőm van és már nem férek el rajta a sok párnámmal Kép De arra most végképp nem lehet gondolni.

Mamacka, én se látom be, miért kéne egy táska, amit pelenkázónak hívnak, ha van hátizsák vagy jóféle nagyobb oldaltáska... szóval nekem nem lesz. Beszéltem egy kedves barátommal, ki szintén grafikus és gyerekkönyvillusztrátor -nyert egy rakás pályázatot is már - hátha tudna segíteni neked munkaügyben. Sajnos nagyon roszul áll ő maga is Kép Talán Füzesi Zsuzsától kéne érdeklődni, mert az ő szörnyűséges Disney-szerű rajzai bezzeg kelendőek Kép

Messenger ügyben és Yahoo-párti vagyok azon mindent be lehet állítani és csak az üzen nekem, amkit én akarok, viszont én akkor is tudok,neki, ha ő ki van kapcsolva, majd később megkapja. Yahoo nálam veri az összes többit, de az msn és skype is be van izzítva. MSN: vikofulop@yahoo.com, SKYPE és YAHOO: vikofulop

Egyébként van egy szoftver: trillian a neve, amin fel lehet az összes messengert venni és csak egyszer belépni a rendszerbe, az automatikusan beindítja az összest. Néha vannak vele gubancok, de férjemuram azt használja. Skype a legkevéssé jó egyébként, annyi csak a + a többihez jépest, hogy előfizetés esetén telefonra is lehet telefonálni vele, nemcsak gépekre.

Én tegnap kaptam egy fél zsák rucit,többnyire nem újszülött méretűeket, de aranyosak és mindent a kis Bubicsek hordta, úgyhogy majd őt is mindig magam előtt látom, ha az enyémen lesznek a rucik Kép Szóval érzelmi értékük van, és ez fontos.

További szép napot nektek!
Utálom a diétát Kép

indianyo

Indianyó
Aranyos vagy köszönöm! Azt esetleg megkérdezhetnéd tőle, hogy miképpés hol lehet ilyen pályázatokat megcsípni.
Füzesit én sem szeretem... érdekes, hogy mégis annyira felkapott.
Pelenkázótáskaügyileg: nekem nincs olyan tatyóm ami megfelelne ere a célra... vagy túl nagy vagy túl kicsi...
Ez az ár végülis nem is sok érte ha jó!

Zsuzsi
Köszönöm
Megnézem majd tüzetesen az üzletben, hogy milyen ez amit most kuponoznak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

biodolgok iránt érdeklődőknek egy oldal: http://www.netbio.unas.hu/
Johanna Szentimrés mamakolléga áruháza, hozzátápi és későbbi etetés ügyében nagoyn ajánlják a holle holmikat - nem olcsóbb, mint a bolti cukros-tartósítós vacakok persze. Én nagyon sajnálom, hogy nem lesz majd ilyen a kicsi fiamnak, mert ottan nincsenek ilyenek, ahol mi élünk Kép

indianyo

Mamacka, ő az intereneten csücsül pályázatkeresés miatt sokat, de most ő is pont maga alatt van a megrendelések hiánya miatt.

Füzesy Kép de a tömegkultúrába ő illik bele, sajnos, meg a japán és amerikai rajzfilmek Kép

És igazán nagoyn szívesen, nekem te fontos vagy - pont azért, mert nem tömegkultúszennyet csinálsz, hanek értéket. Meg mert nagyon jó ember vagy. Na, ne pirulj, kell az egészséges önbizalom Kép

Várjál csak, majd csoda történik és megrendelek én tőled egyszer egy egész mesekönyvet KépKépKép

indianyo

Pelenkázótáska: nekem nagyon nem hiányzott. Volt pelus tároló tasakom, amíg picik voltak, addig a dm-es pelenkázóalátétet használtam vagy sima textilpelust, de ennyi. Egyébként egy kényelmes hátizsákot használok.

Viko: én használtam egy időben a trilliant, de nekem nagyon nem jött be.

cory
Budapest

Sziasztok!
Ma az Auchanban megvettük PocakFarkas első saját ruháját: egy kis kék kombidreszt Kép Ezt is Luca követelésére Kép.
Amúgy most elég jó leárazások vannak náluk, és egy csomó Kenguru Gold holmi, meg jópofa francia cuccok.

Nekem skypom van: borcsa1973 vagyok.

Pelenkázótáska: én a sokzsebes hátizsák pártján vagyok. DM-es eldobható alátétet használtunk, amíg Luca méltóztatott feküdni pelusozás közben Kép. Most bízom benne, hogy Lieselék vevők a mosható puha pelenkázóalátét ötletére - a tervbe vett monapelusozáshoz az stimmelne. (Vagy varrok magamnak több réteg flanelből és egy fél Ikeás gumilepedőből.)

Borcsa
33+5

Borcsa
KépKépKép
borsts

Amit érdemes sasolni: időnként a Pampers is meg a Huggies is tart olyan akciót, hogy uti popsitötrlős dobozt (műanyagot) ad 2-3 csomag popsitörlőhöz. Arra érdemes lecsapni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: holnaptól tiéd a világ Kép

cory
Budapest

Cory: Kép Kép Kép Bár alig hiszem, hogy abba bírom hagyni az aggódást.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Találtam egy szépet, megosztom veletek Kép

A szülés testi folyamatai nem állnak tudatos kontroll alatt. Ha &#8222;a fejed tetejére állsz is&#8221;, a tested akkor is megszüli azt a babát! Szervezetünk egy oxitocin nev&ucirc; hormont bocsát ki, mely beindítja a méh kontrakcióit. És ahogy a méhösszehúzódások er&otilde;södnek egész tested fiziológialilag is csatlakozik az elképeszt&otilde;en intenzív testmunkához. Agyad endorfint, vagyis ún. boldogsághormont termel, mely segítségével testedet igyekszik ellazítani és a fájdalmat csökkenteni. (Érdemes bíznod ebben, mert nagyon hatékony fájdalomcsillapító, mely ráadásul gyermeked is stimulálja, nem úgy, mint a más küls&otilde;leg bevitt gyógyszerek.) Ugyanezek a hormonok lecsendesítik az agy racionális, gondolkodó részeit, és az &otilde;si, ösztönös részeid hívják munkára. Ennek a hormonnak kiválasztása egyébként a terhesség teljes id&otilde;szaka alatt zajlik, folyamatosan készítve fel a kismamát a szülésre.
Érzelmi szempontból a legjobb, amit a vajúdó kismama tehet az az, hogy igyekszik teljes nyitottságával a szülés folyamatai felé fordulni. Add meg magad, ez nem az ellenállás ideje, és hidd el, hamarabb és szebben zajlik az egész szülés, ha ezt sikerül lelkileg megvalósítanod. A szülésnek van &#8222;m&ucirc;vészete&#8221;: lazulj el és bízz a testedben, engedd el gondolataid, nincs szükséged most rájuk! Tapasztald meg, lehet azt is élvezni, ha nem tudod, mi történik a következ&otilde; pillanatban! És ha még egy ici-pici kitartásod és türelmed is marad mindezek után, biztos lehetsz benne, várva várt babádat nagyon hamar a kezedben tarthatod!

indianyo

Azt hiszem, tényleg megőrült a mérlegem, 4 kilóval kevesebbet mutat, mint csütörtökön... azért ez nem lehetséges, ugye? még ha vízról is van szó...

indianyo

Vikó
Olyan jó ilyet olvasni , kicsit közelebb visz a szüléshez.. Ha találsz még ilyet jöhet.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

SziasztokKép

Amit Borcsa mondott az nagyon jó, főleg a Huggiesnek szokott lenni akciója ugy hogy egy nagy popsitörlő doboz, dupla utántöltő csomag törlő, és egy utazó doboz, utoljára 999 Ftért vettem és baromi jól ki is használom. A törlő kendője is jó, bár az akció nélküli drágasága miatt miután elfogy már nem azt veszemKépKépKép

Nekem is lenni MSN, mint ahogy Nicika említette isKépKép sgkapukukacfreemailponthu, a kukacot és a pontot értelemszerűen be kell helyettesíteniKépKép igy aki emalicimekre vadászik csak szimplán nem tünik neki fel rögtönKépKép

MamackaKép
Szerintem is hivd fel a baby2000 seket és kérdezd meg hogy ilyenkor adnak e, vagy mit lehet tenni, ha a korház nem támogatja. Nálunk hála a klinikán van, sőt kétfajta csomit is adnak szülés után, amiből elég sok féle terméket ki lehet mazsolázni és kiprobálni...

Nekem se volt külön pelenkázó tatyóm Daninál hanem egy jó nagy mindent elnyelő válltáskát tömtem mindig tele, aztán mikor már nem nagyon kellett annyit cipelni akkor vettem egy hátitatyót, ami kifejezetten pelenkázós , a götzben volt akcióban 70%al olcsóbban mikor kiárulták a készletüket, most meg a kismama újság előfizetéshez kaptam egy Niveás hátitatyót ami szintén pelenkázósKép igy lesz miből most válogatnom;)

Ma takaritónénit játszottam, azt hittem sosem végzem a szobával már, fiam baromira segitett nekem, főleg a már egy helyre összesöpört koszt szétoszlatniKépKép Vagy hatszori nekifutásra tudtam végre a lapátra kotorni és eltüntetni, valahogy mindig ő volt a gyorsabbKépKép Viszont pocaklakónak valahogy nem volt az inyére a hajlongás, mert azóta is feszit rendesen és dörömböl odabentKép nem éppen kellemes...

Nah menek és megetettem a mosogépet, mert valahogy a ruhák nem akarnak maguktól belevándorolni...

Ági
31+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok! Kép
Összekanalaztam magam és ide ültem egy kicsit a géphez!
Reggeli után és egy társas csata után, nekiálltam, kivasalni a babacuccok felét, így is két órámba telt, és úgy kipurcantam tőle, hogy a fél du-t átaludtam.Félelmetes, hogy a sok fekvés miatt mennyire le vagyok gyengülve, hogy egy kis vasalástól kész vagyok!
IndianyóKép
Ez gyönyörű, majd megpróbálok adott időben rágondolni!
VasKép
Nagyon édes a kislányod!!!
MariannKép
jó hogy kijöttél a kórházból! sajna én is 6x mérem a vérnyomásom, néha 110/60 néha pl ma vasalás után 150/100 volt. én csak 2x1 Dopegytet szedek!
AngiKép
Én Krisztiánt a kékben szültem tele volt a szülöde, de őszintén senkire nem figyeltem, abszolúta de fogalmam se volt ki van ott és épp mi történik!
Az msn címem: csema01@citromail.hu

KépKép
csema

Ismeritek Várnai Zseni: Egy éjszakán című versét?
Az is gyönyörű, megpróbálom megkeresni!

KépKép
csema

Én eddig unokahuggal játszottam de teljesen kifárasztott! 5 éves!

KépKép
nicika

sikerűltmegtalálnom!<!--attachment: V_rnai_Zseni-330234.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.0**V%e1rnai+Zseni%2edoc --><center><pre>
Kép
Várnai Zseni.doc (23.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
csema

Csak meg nem lehet nyitni!

KépKép
csema

Várnai Zseni
EGY ÉJSZAKÁN
Egy éjszakán, mely minden éjszakánál
titkosabb volt, és fájdalommal teltebb,
egy éjszakán én sejtelmes szívemnek
egy kis szív üzent hangos dobbanással,
egy szív, mely együtt dobbant az enyémmel.
Ez éjszakán a fájdalmak királya,
a nagy, hatalmas, félelmes király,
elküldte hozzám vad futárait,
s én forró sejtéssel szívemben,
egy életre gondoltam szüntelen, amely még együtt lüktetett enyémmel.
A hajnal, forró gyötrődéses láz volt,
és egybefolyt az álom és az élet,
az öntudat elillanó füstté lett,
és nem tudom, igaz valóság volt-e,
hogy derekam, e dús érett gerezd,
nagy hirtelen csak nőni, nőni kezd, az ajkamon sok apró sikoly jajdult...
a derekam már föl, az égig ért, -
oly nagy volt már, mint az egész világ,
s a világ minden fájdalma beléje fért.
Aztán a csönd jött, tudattalan, ájult,
verejtékes, süket és nehéz.
Az élet itt halállal szembenéz,
itt összecsapnak titáni erők:
Ó élet, élet, csak most adj erőt!
Most légy hatalmas, ige, féltés, vágy!...
Valahol fönn egy jó szellem vigyáz,
Valaki lágyan karjára emel, Mintha repülnék fel, csak fel, csak fel...
S míg ájult szívemre rózsahó szitál... kisdedem első, gyöngyöző sírása
a piros reggelbe belemuzsikál.

KépKép
csema

Nem volt egyszerű, de sikerűlt!Kép

KépKép
csema

KépKép
nicika

Ez is nagyon szép, nem győzőm kimentegettni őket!
mennem kéne mert el kezdett keményedni a hasam, de különben is itt állnak már felettem, hogy mikor jöhetnek már a géphez!
puszi. holnap már suli, így talán délelött géphez jutok, feltéve, ha jól leszek.

KépKép
csema

Csema! Akkor vigyázz magadra és pihizz sokat!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Bevallom csak felületesen olvastam vissza, ezért nézzétek el nekem, ha nem mindenkinek írok személyesen!

Köszönöm Mindenkinek az RH-s dolgokról írtakat! Kép

Borcsa,
nemtom milyen a vére páromnak, de gondolom ha kellene, majd azt is nézni fogják valamikor, nem? Ezt ott biztos tudják, hogy mikor kell... Gondolom én...

Mamacka,
remélem ennél már nem lesznek sokkal nagyobbak a cicikéim! Szopis melltartó mg tényleg jó lesz utána is. Kép Remélem... Kép

Katicuska,
drukkolok, hogy meglegyen a kölcsön, de ahogy látom, pozitívan állsz a dolgokhoz, és ez mindenképpen jó! Össze fog az jönni! Kép

Zsuzsi,
köszöntelek én is újra köztünk! Kép

Ildi,
nagyon aranyos a kislányka és nem is szégyenlős! Kép

Én tegnap dolgoztam, és ezzel lement az uccsó gyógyászati napom is, ezután már csak a recepción leszek!
Voltunk tegnap moziban is, a narnia krónikáit akartuk megnézni, de ott derült ki, hogy műsorváltozás miatt a King-Kong megy! Kép És ha már bementünk Sopronba, megnéztük a King-Kongot. Tulajdonképpen nagyon jó volt, de azért merőben más jellegű, mint a Narnia lehet. Kép A következő az az Üvegtigris 2. lesz! Kép
És mivel nagyon hosszú volt a film, későn értünk haza, így későn is keltünk ma! Későn reggeliztünk, későn ebédeltünk! Szóval pihi volt majdnem egész nap! Most du. takarítottam kicsit, de már annak is vége.
Este röhögünk egy jót a Tökalsón, holnap pedig indul egy újabb munkahét! Brrr... Kép

Még jövök ma valamikor, addig is jók legyetek ám!

Nadine 25+3 Kép

Kép

nadine81

Bocsi, most nincs időm semmire, csak Esztipesztinek egy üzenet:
Holnap torna Kép

Titati
titati

Titati, Kép

Kép
Vendég

Ez egy érdekes, bár néhol száraz cikk:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?cid=48318&id=96&PHPSESSID=f875a963000a0e373f a02445c313c36c
Itt amúgy is rengeteg érdekeset lehet olvasni szerintem.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

www.indianoceanmusic.com - letölthető zenerészletek

A férjem cége szervezi a kocertjeit ennek a woprld/fusion zenét játszó bandának, jó kis tözes kelet-nyugati mix ethno és jazz keverék, nagyon bírom az ilyet Kép

indianyo

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Szopipárna: én is éreztem, hogy valami fura szaga van, ezért a külső borítást kimostam, és a fehér részt kitettem az erkélyre, hogy átjárja a levegő. Azóta semmi szaga nincs, pedig az én mindenre allergiás orrom tutira megérezné. Kép

Képzeljétek, ma vásárlást csaptunk. Kép Azokat a dolgokat, amiben hazavisszük majd a babát, sikerült megvennünk. Ez nekem hatalmas megkönnyebbülés. Kép Ha minden jól megy, a héten megpróbáljuk beszerezni a főbb dolgokat.

Vas: gratulálok ezekhez a csodálatos képekhez és a kislányodhoz. Nagyon szépek.

Zsuzsófi: egyértelműen mondta az orvos, hogy toxémia esetén nem szülhetek természetes úton. Én pedig elfogadom, amit mond. Kép

Vérnyomás: a dokim azt mondta, hogy nekem max. 140-150/90 környékére kellene beállnom, és azzal ő teljesen elégedett lenne. Kép Tekintve, hogy ez a fő gond. Megjegyezte azt is, hogy a második érték fontosabb, mint az első, vagyis az ne menjen tartósan 90 fölé. Azt nem tudom, hogy miért.

Szent Imrések: Kit ajánlanátok szülésznőnek, tekintve azt, hogy én "problémás" vagyok?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka, menj a Szent Imre topicba, ottani lányok szakértőek Kép bár tudomásom szerint az összes szülésznőt ajánlják, dokiból is csak egy volt eddig, akit nem szeretek,de azt egyikük sem Kép Ki lesz a te doktorod? Császárnál a szülésznő nem tud nagyon labdába rúgni sajnos Kép

indianyo

Bocs, Cory, te is szakértő vagy Kép

indianyo

Mariannka: én passzolok. Fogadott szülésznővel még nem szültem. Ezért is el akarok menni csütörtökön a kismamaklubba. Viszont a vérnyomásgondoddal nem a szülésznőnek kell foglalkoznia, szóval szerintem ezügyben mindegy, kit választasz.

cory
Budapest

Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni!!!!!Volt kozuletek valaki 4D ultrahangon?????Nem tudom hogy Pesten hova erdemes menni,hol mennyibe kerul!
Ha tudtok nekem valaszolni,akkor varom e-mailben a marcianyu@freemail.hu cimre!Elore is koszonom!!!

Mindenkinek jo pocakodast kivanok!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Lányok! Ha jól látom a táblában vagytok páran akik a II. számú klinikán fognak szülni! Nektek ajánlom a következő oldalt! Érdemes elolvasni, mert írnak a beöntésről, borotválásról, a magzatmázról és a császármetszés eseteiről!
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=47160

KépKép
nicika

Ancsa, itt is jó lesz? Úgyis ugyanazt mondanánk midnannyian: Praxis magánrendelő, Győrfy Mátyás csinálja az UH-kat, be kell jelentkezni hozzá, cd-re írt képekkel van vitt kazival és részletes lelettel együtt 10000, dvd-re írás +1000, és itt a Babaneten kapsz rá 1000 frt kedvezményt, ha regisztrálsz.

És nem fogsz csalódni, ígérem Kép

indianyo

Sziasztok Kép
Eszter Kép
A tej nem sokat segített, de majd újra megpróbálom Kép Mi az a Nervenpflege?

Babetta Kép
Ne gondolj semmi rosszra Kép Csak arra utaltam, hogy volt idő mikor nem okozott gondot felkelni fél 6-kor, nem úgy mint most. Azt várom, hogy újra így legyen Kép

Csema Kép
Nagyon szép írás Kép Én is gyűjtöm az ilyeneket Kép
Pihengess Kép

Nicika Kép
Már azt hittem minden megvan a babához, bár még van időd beszerezni a dolgokat Kép
Köszi a II női infót Kép

Annácska 27+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Babetta! Kistarcsa Flór Ferenc Kórház szülészeti osztály - Cikk a kórház szülészetének felszereltségéről
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=47248

KépKép
nicika

indianyo

Szülésre felkészítés a Szent Imre kórházban
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=47392

KépKép
nicika

Anna!
A Nervenpflege egy növényi nyugtató/altató, amit tudomásom szerint lehet szedni terhesség alatt is. Azért érdemes megkérdezni egy okosabb embert is róla. Viszont nagyon hatékony. Kép Nem vagy tőle kába, meg ilyenek, csak nagyon jót alszol. Kép

Puszi:
Eszter
25+7

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?