A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Graffitit nem láttamKépKép de Híres Fülöpkét igenKépKépKép
Kicsit keveri még a nappalt meg az éjszakát, de már szépen szopizik! Macs kicsit fájlalja gátsebét, egyébként nagyon fittKép
Mesélte, hogy a szobatársa nagyon sokat vajúdott, ráadásul nagy volt a baba és csúnyán repedt mindenfelé, két napja még vért kapott a lányKép Kérdezte a csecsemősöket, hogy mit tegyen a szopiba bealvó 15 perc múlva meg felébredő babájával, mire azt a választ kapta, hogy csipkedje, meg húzza meg a haját, a fájdalomra majd felébredKépKépKép

Íme, akit MINDENKI ismerKép:
Kép

Pocak, aki most először ment autóval a kórházbaKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fülöpke nagyon cuki!

Pocak!

ÉS milyen autóval és hogyan és hol parkoltál,és nagyon ügyes vagy!

Moose milyen jó hírt mondott?

Zsebi!

Ez tök jó,már mint az ülés színe.

Ildi!

Honnan szeretnél pontosan rendelni ülést?Mert ha megmutatod meg a márkáját akkor megmondjuk,hogy jó -e?Miért ne lehetne a Netről rendelni?Kép

Juc
20170114224602

Ja, a legfontosabb: átadtam csókjaitokat!!!
Macs is mindenkit puszil, és ha tud minél hamarabb bejelentkezik!
Még egy képKép
Kép

pocakpacni

Pocak,
jippijájé-jippijájó!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Nálad honnan ez a nagy H-funság?Kép

Juc
20170114224602

Pocak, miért jársz 1 évvel előrébb ?? Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok,

nem tűntünk ám el mi sem, csak péntek óta most volt először időm bekapcsolni a gépet. Mire visszaolvastam a többnapos termést....

A találka tök jó volt, bár beszélgetni sokat nem tudtam, de majd legközelebb. Ha el tudjuk kérni a kocsit, messzebre is elgurulhatunk.

Fülöpke nagyon aranyos!!

A tegnapi-tegnapelőtti témákról jutott eszembe:

én is rakosgattam mélyhűtőbe a maradék anyatejet, aztán Bendegúz olyan három hónapos lehetett, amikor egyszer cumisüvegben odaadtam Zsombornak a lefejt tejet. Megitta, s utána állandóan ott téblábolt körülöttem fejés közben és várta a maradék tejet! Utána már nem is vacakoltam fagyasztással, a mélyhűtött tej meg mosogatóban végezte - párszor megpróbáltam kiolvastztani, felforralni, de olyan furcsa szaga volt, hogy inkább kidobtam.

Vizet meg tíz hónapos koráig forraltam Bendinek, akkor voltunk Horvátországban nyaralni, és minden strandon egész nap a köveket nyalogatta. Semmi baja nem lett, de ezek után feleselegesnek éreztem a forralt vizet. Különben mi is csapvizet iszunk.

Ja, a kiflirágcsálást (glutén) meg nyolc hónapos kortól ajánlotta nálunk a védőnő, ezek szerint ahány ház, annyi szokás Kép

Votiv, ne keseredj el, ilyesmi előfordul, legalább az ember elkezdi gyakorolni az elsősegélynyújtást Kép
soosoo

elbénáztam... még egyszer...

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Tegnapról pár kép:

Így bebugyoláltuk Klárit, miközben szellőztettük a szobát:
Kép

Bandzsítás - ezt is meg kell örökíteni. Kép
Kép

Itt pedig a cumizás van megörökítve, mivel rájöttem, hogy nincs is róla még cumizós kép...
Kép

Kipróbáltuk a nagy kádban fürdést is - ezt is csak ugyenenyira 'élveztük', mint a kiskádban vagy a dézsában való fürdést...

Proone & Klári (6 hetes)</font>

KépKépKépKép
proone

Fülöpke nagyon szépségetes!!!!!!! Kép

Gigi: Kép tényleg tart még mindig a szülés utáni amnézia Kép

Zsebi: Brúnó nagyon helyes kiskrapek! mi van a ruhákkal? már kinőttük mindet? Kép

Pocak: köszönjük a képeket, és tök ügyes autóscsajszi vagy! Kép

Dorka: no hari! Kép legalább azt eszegette! én is figyelem már, tegnapelőtt vettem 5-öt, és csak itthon néztem meg, és 4 cukros, kivéve a répapüré, de az meg nem tetszett V gyomrának. úgyhogy ma nem adtam semmit, aztán megpróbálok én készíteni neki valami fincsit! még a banán+almába is tesznek, hihetetlen!

Soosoo: és hogy tetszett a tenger Bendinek? mi is azt tervezzük, hogy idén irány a tenger, Vince jún. végén lesz 1 éves, a nyaralás meg augusztus közepe/vége, időjárástól függően lesz. merre voltatok Horvátországban? ja, és üdv itt Kép!
ficánka

Proone: Klári is nagyon szépségetes!! Kép mi a gond a fürdéssel, bocs, de szelektív az agyam. sír a csajszi?
ficánka

<font color="0000ff">Fic!
Semmi baj a fürdéssel, azért írtam úgy, mert még nem vigyorog, meg ilyesmi fürdéskor, csak nagggyon-naggyon figyel, de mi úgy vesszük, hogy élvezi.</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci: KépKép

Juc: Renault-val voltam, és azért hétköznap még nem merészkednék arraKép
És a rendelő előtt parkoltam, mert a H előtt most sem volt helyKép

Balu most fordult 3x egymás után a hasáról a hátára, pedig egész héten úgy csinált mint aki a hátáról a hasára akarKép

Proone: nem szeret fürdeni, vagy mi van??? Lemaradtam...Kép Tündéri a csajszi és már hat hetes...Kép Megy az idő!

Zsebi: hozzánk jöhet, van ropi is meg ha kell rudi isKép Egyébként azért a 2007, mert én állítottam be apa gépét és alig találtam meg hol kell és már majdnem éjfél volt és a 2006-on járt az agyam, de közben 12.31-et állítottam beKépKépKép Azóta meg nem kerestem hol is kell beállítaniKép (áááállllííítKépKépKép)

Pocak

pocakpacni

Ja Fic, Dora: integettem ámKép nem lett volna időnk beköszönni, tehát nem kérek leszúrástKépKép

pocakpacni

Pocak: Kép semmi gond, úgyis vendégek voltak nálunk, de nagyon szívesen látlak Benneteket, ha megint el tudod kötni a verdát! hm?

Proone: akkor jó, biztosan élvezi is! és nemsokára majd vigyorogni is fog, meg úgy pacsázni, hogy tiszta víz legyél! Kép
ficánka

Végignéztük a pénteki találkán készült fényképeket is, Zsombor azóta is azt mondogatja, hogy "nézzünk még babákat" Kép

Ficánka, mindkét gyerkőc (akkor nagyobbik két éves, a kisebbik tíz hónapos volt) nagyon élvezte a nyaralást, bár a vízbe nem nagyon mentek bele, mert szeptemberben már csak olyan 20 fok körül volt (cserébe viszont nem volt kánikula, kellemes 25-28 fok). Zsombor kavicsokat dobált a térdig érő vízben, s mindig nagy harc volt ezt abbahagyni, Bendi meg a parton és a tenger szélén mászkált négykézláb, s mint írtam, minden követ megkóstolt, hogy ehető-e Kép Észak-Dalmáciában voltunk, Zadartól nem messze. Ha mentek, ne pakoljatok fel két heti élelmet - minden ugyanannyiba kerül, mint itthon, kivéve a húst, az drága, de azt úgyse vihetsz. Pelenkahegyeket se kell vinni, az is szinte forintra annyi, mint nálunk. (Mi elkövettük a fent említett hibát, ezért írtam okulásul Kép Legközelebb mi is csak ruhákat viszünk)
soosoo

Juc,
volt egy-két szép emlékem...Kép
egyébként csak a kép teccett lefotózva...Kép

sztetek, ha holnap nekivágok, csak úgy bemehetek egy fogorvoshoz??? Most már folyamatosan gyógyszerezem magam, após ma hozott cataflamot, lehet, h be is veszem, bár rá van irva, bizonyos akármire allergiás akárkik nem vehetik be. De nem tom, h a kalmopirin és az algopirin olyan e, mint a cataflam. Sztetek????????
enyim fog már be is gyulladt...egyre nagyobb helyen fáj...
Juc, te mikor vonulsz be??10-én, ugye?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

most lesz az rtl klub hiradóban a graffitiről!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, hypericum 30ch-s mindenfajta ideg- (és főleg fog)fájásra!! és sztem dentinoxal is nyugodtan kend be Kép vagy ha esetleg lenne otthon vmi gyógynövényes szájvízed, amivel bedörzsölhetnéd. cataflamot én szopi alatt nem nagyon mernék bevenni, irtó durva - épp ezért pedig nagyon jó lenne a fájásodra... szegénykém, pokoli lehet Kép

votiv 8)
votiv

Brúnó nagyon ügyes! Kép és mennyit változott Bogárkatali óta! milyen szép nagyfiú már!!! Zsebi, frissítsd gyakrabban a profilod Kép

Klárika is szépséges! még mindig hihetetlen, hogy még "csak" 6 hetes! az arcocskája olyan kifejező és annyira lányos, egyáltalán nem "csecsemős" Kép

votiv 8)
votiv

Pocak, köszönjük szépen a képet!! Kép lassan végre Fülöpke és a mamája haza is mehetnek, nem? fú, ez a csecsemősnővér-sztori durva!!! hogy lehet vki ilyen brutál, vagy legalábbis ennyire érzéketlen! egy friss mamának ilyet mondani!!! KépKép
még jó, hogy Fülöpke nem ért belőle semmit! egyébként sztem már az is fantasztikus, ha alig 3 naposan ilyen jól megy neki a szopi, nem kéne a mamáját buzerálni...

votiv 8)
votiv

Votiv,
de jó, h te gondolkodsz helyettem!! Hypericum nekem nagyon jó volt!!! Ugye ez az orbáncfű??? Bogyó nincs itthon, viszont van olaj!!!
szted hepar sulfurt vagy mercurius sol.-t vegyek be, mert kezd begyulladni??, vagy egyiket se???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, köszi, megnéztem a profilom és tényleg nagyon régi a gép Kép, majd frissítem. Én szívesen átmásolom az igazából szerelmet Neked, ha jól olvastam még nem kaptad meg mástól.

Eladjuk a chicco hátihordozónkat, ha valakit esetleg érdekel, itt egy kép róla:

Kép
zsebi2004

Zsan, jesz, orbáncfű Kép
http://home.tvnet.hu/~a3807/orbancfu.htm
sztem olaj is jó

ha kezd begyulladni, én Belladonnát vennék be, asszem

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi, köszi, akkor elfogadom Kép jópofa a hordozótok! hány kilósig jó?
és meséld csak el nekem, hogy is volt ez, hogy gyermektelen családból hogy lettetek (jelenleg) 1gyermekessé Kép és mi szól a tesó mellett/ellen?

votiv 8)
votiv

Proone,
nagyon édes lányzó ez a Klári!!!Kép
Zsebi,
Brúnó most és akkor...Kép mindkettőn sármos!!!KépKép
és nemcsak Ficánkát, engem is érdekelne ez az, kinőtt ruha...Kép lehet?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: jobbulást.

Pocak: köszönjük az infókat Macskáékról. Fülöpke nagyon aranyos.

Zsebi: el sem tudlak képzelni gyerkőc nélkül. :-)olyan édes a kis autószerelő fiad.

Green: irjál nekem mondjuk mélt a johanna 1975 kukac chello pont hura. Sajna most nem lehet rendelni az oldalon keresztül, mert egyenlőre még nem teljesítjük az összes feltételt, de remélem hamarosan igen. De addig is tudsz/tudtok rendelni bármit. És neked persze az ár sem annyi, mint ami ott van. Szóval ha érdekel valami csak szóljál.

Votiv: oké, igy már értem a tejpépet, akkor én is azt adok neki. Jaj ma ikejában kaptunk bébiételt Fanninak, de bakkar az össze cukrozott, én már ezt nem hiszem el. Egy eleve édes gyümölcshöz minek a cukor, és különben is a többihez is. Egy főzelék miért kell, hogy cukros legyen? brrrrrrrrr.

Proone: Klári baba nagyon aranyos.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Zsebi!
Én nem venném be azt a gyógyszert, ha nagyon allergiára hajlamos vagy!Kép Mitől gyullad be a bölcsességfog, ha csak nő? És akkor mit csinálnak vele?Kép Nekem nem is tudott kinőni, mert keresztben voltak, úgyhogy kiszedték őket!Kép

Pocak!
Köszi a képeket!Kép

Proone, Zsebi!
Ti gyerkőceitek is nagyon édik!Kép

Jucus!
Ez az:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=69_70_124&products_id= 222&zenid=746cdb4d53133ae6af3bd7975fe27970
Akkor Pannáé is ilyen? Mintha nem teljesen u.ilyen lenne!

Fáj a torkom!Kép Meg olyan gyenge vagyok egész délután! Megyek lefekszem! Basszus mikor lábalunk már ki a nyavajákból!Kép

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Zsan!
Egyszer megadtam a gazdagréti (pontosabban tornászda háta mögötti utcában rendelő) fokdokinőm számát...megvan még? Õ holnap délután 3-7-ig rendel, és a délutáni rendelésekre nem kell bejelentkezni...és nagyon kedves...és mondhatod, hogy én ajánlottam...és akkor még lehet, hogy annál is kedvesebb Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi,
akkor most mondd meg, én milyen pelyhet adjak a fiamnak! melyik a "legfinomabb", amit szted az én válogatós kicsi kincsem is megenne...
vettem rizstejet, aminek az ize tök finom(!!!) és gondoltam, csinálok neki ezt-azt...hátha ettől jobb anya leszek!!!Kép
ja, és képzeld, (látom ti is árultok rapunzel termékeket) a rap. forgalmazójának honlapját a Leviék (azaz az én férjemKép) csinálták!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak: tablo nagyon jooooKép Mi fel ot korul huztuk el csikot itthonrol, most ertunk haza nemreg.
Fulop baba gyonyoruseges!Kép

Proone, mennyit valtozott Klari! Nagyon nagyon szep, formas baboca!

Zsebi, kicsi fiad mar most hodito azokkal a szepseges szemekkel!

Meg Pannat szeretnem megdicserni, edes ahogy az ulesben feszit.Kép

Voltunk a Brendonban, de vegul nem vettuk meg a Brevit. Nem akarom elsietni, meg jobban utananezunk a neten az uleseknek. Amugy is raerunk meg, csak az en hulyesegem, hogy mindent joval hamarabb megveszek, megvennek.

Mennem kell.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka,
EZ KOMOLY???????????????? épp holnap akartam fehivni, h esetleg délután...Kép mert ugye Lev délelőtt dógzik, egy kiskutyát meg mégsem vihetek oda...Kép mit csinálna, amig a gazdit bántják????Kép
JÚJ DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Klári,Brúnó és ZsebiKép is nagyon aranyos a képeken!

Azt szeretném mondai,hogy T.Panna Judit jár!Egyedül,kapaszkodás és háló nélkül.Igaz még nem olyan biztosan mint Eszti baba de egyre ügyesebben.A szobát simán átszeli a piskóta lábaivalKép

Zsan!

Holnap megyek felvételizni(remélem nem lesznek nehéz kérdések)a H-ba ,de kedden szerelnek.

Juc
20170114224602

Ildi!

Ez az az ülés ez a Mária Nagyker a Visegrádi utcában ahol személyesen is megveheted.És még 5% kedvezményre jogosító kártyát is kapsz.És a város legjobb árán dolgoznak.

Juc
20170114224602

Juc: Pannának gratula a járáshoz.

Zsanci: hát passzolom a kérdést, hogy mit tudnál neki adni. Ezek a pépek magukban azért kicsit ám fűrészpor ízűek...(én szoktam belőlük falni, de én is valamihez teszem hozzá a pépeket) tehát valamivel tuti kell ízesíteni, én egy kanál bébikaját szoktam hozzárakni, vagy banánt vagy ha éppen zöldséges napja van akkor zöldséget. Nem tudom mi lenne neki jó.... Enyém gyerek nagoyn rendes és mindent eszik...

Ildi: jobbulást néked.

Johi
Tényleg Leviék tervezték és csinálták, szerintem nagyon jó és hát onnan gyűjtöttem az adatokat is, szerencsére nagoyn rendesek voltak. És a termékeik is jók.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Juc!
Tudtam én, hogy ez a Panna nagyon ügyes csajszi!
Én meg nem vagyok vézna, sajnaKép
És örülök, hogy bevágódtam, ezek szerint lehetek a barátod? Kép

Johi!
Nagyon kedves vagy, de csak most este olvastam a felajánlásodat, viszont kedd helyett már holnap délelőtt meglesz a bipotron lámpa anyukámtól, és remélem tényleg segít.

Ancsi, Votiv!
Köszi a tippeket, körömvirág és Arnica is van itthon, de jó, hogy mondtátok, ki is próbálom!

Amúgy már egyre jobb a helyzet, legalább olyankor nem fáj, ha nem történik semmi. Merthogy eddig akkor is fájt a seb, ha nem ért hozzá semmi. Röhejesen néztem ki, egy ruhacsipesszel fel volt csíptetve a pólomKép Mondjuk a fejés az gáz, meg érzem, hogy kevesebb a tejcsi emiatt, de remélem 1-2 nap még, és helyrejövök.

Zsebi!
Nálunk nagy dilemma volt, hogy ha költözünk, akkor maradjunk-e itt vagy vidék? (Pest környéke). Végül mi is a maradás mellett döntöttünk, mert hiába tudnánk esetleg vidéken házat venni annyi pénzből, mint itt lakást, de azt fenntartani+2kocsit fenntartani+gyerekek autókáztatása oviba/suliba kötött munkaidő mellett nem menne. És én szeretek nyüzsögni&#61514;

Fülöpke nagyon szépséges!

És Klári is, tényleg hihetetlen, hogy még csak 6 hetes!

Kép
Kép
manoka11

VOTIV:őrületes vagyKépmint egy netdoki!Azonnal keresel,mutatsz mindenféle okosságot,ha valaki kér/kérdez!Ezért csak neked egy fotó,hogy mire jó még egy kiszuperált amerikai focilabda.Kép

petergabi

ZSAN:én is pont ezekre vagyok allergiás és egyszer a cataflan csúnyán kiütött,de szó szerint,Az volt a mázli,hogy volt itthon kalcium pezsgőtabletta,majdnem megfulladtamKépLégy óvatos!!!

petergabi

Én sem vagyok hajlandó vidékre,kertes házba költözni!Én nem szeretnék kertet gondozni meg ilyenek.

Jucapestijány
20170114224602

Juc:én is gratulálok a kiscsajszinak,ez igen komoly dologKép

petergabi

Emma ma zombi voltKép Tegnap este hiába aludt el 8-kor, f12-kor felébredt, és 2-ig nem aludt. Nem tudtam megnyugtatni sehogy, nem tudom, mi baja lehetett. Ma pedig csak kétszer 30 percet aludt.

Kép
Kép
manoka11

Juc, én is irtam, h gratula!!!!!!!!!(csak elszállt)
és holnap még jelentkezz be!!!
Johi,
épp most irt a nöci a Levinek, h mást kell, h keressen, mert L nagyon elfoglalt, és nem dolgozik gyorsan...KépKép
ez van...de ugye, azért SZÉP?? nekem nagyon tetszett.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi!

Igen,tényleg komoly dolog és élvezi is!
Budakeszi az vidék?Mert oda sem költöznék,pedig ott van telek.

Juc
20170114224602

Juc.Azért van rengeteg jó oldalai is,mi kimondottan szeretjük a kertet!Pesten is kertes társasházban laktunk és tavasztól-őszig kint éltünk szinteKépA gyerekekről nem is beszélve.Mázlink volt mert nagyon jó társaság volt a házban,volt bográcsolás,rostonsütés,medence a gyerekeknek,/na meg az apáknak/stb.

petergabi

Emma tegnap céklát ebédeltKép

Kép

Kép
Kép
manoka11

ZSan!

Köszke és gondolod,hogy megszabadulsz ilyen könnyen tölem?persze,hogy holnap még jövökKép

J.
20170114224602

KözelebbrőlKép :

Kép

Kép
Kép
manoka11

Gabi!

Ezt a részét élvezném én is,de 36 évet éltem városban és nem igazán kivánkozom el.

Emma igazán jó étvággyal evettKépÉS nem ismertem volna meg hiszen eddig mindig csak aludva találkoztunk.Vagyis Õ aludt én nemKép

Juc
20170114224602

ezt látnotok kell! KépKépKép
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=561&zenid=746cdb 4d53133ae6af3bd7975fe27970
ez a kütyü álítólag 20mp alatt megmondja, miért sír a gyerek...

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?