Akkor egyet ertunk. En is akkor szeretnem. Marmint 3,5 eves lesz.
A nakkendot nem bantotta. Nem szokta. Van neki 3 db. Szurke, kek es arany szinben meg egy csokor.

2006.01.07 14:11
Csirkesz
Szerintem sokat számít hogy Dávid még szopizik. Balázs reggel és este tápszert kap, de úgy vettem észre egyre kevésbé rajong érte... Amikor mi eszünk rögtön nyomul és kér .... Persze adunk neki, végül is talán így fog leszokni a pempőkről. No meg még fogunk sincsen sok, szumma 8 , rágófog még nuku, talán most készülődik.
de neked legalább legálisan nagy a pocid
Liv
2006.01.08 00:21
Olvastam ám, csak reagálni nem tudtam.
2006.01.08 14:58
, de ami késik ....
2006.01.08 16:57
Áron úgy hozzászokott a nyüzsgéshez a nagyszülőknél, hogy az első két nap nem találta a helyét. Ott folyton produkálta magát, itt meg sokszor csak ül a nagy magányában.
Hány kilónál tartasz?
2006.01.08 18:09
Elvileg kedden délután megmasszírozza a derekamat is, ha ott a baj, akkor helyrerakja. BÁr nem tudom, hogy erre elég-e egy masszírozás is.
). Szóval, elég kevés, de mindent megért, akármit mondunk neki. Megpróbálok nem türelmetlennek lenni, majd kialakul, elvégre, még csak 15 hónapos múlt
köszi az érdeklődést, még nem vagyok teljesen 100-as egészségileg, de azért remélem, tavaszra már rendben leszek. Tudod, a remény hal meg utoljára!!
Elhiszed, mennyire örülök, hogy szedhetem a szemöldökömet?? És hogy újra elővehetem a jó öreg borotvát???
Ne tudjátok meg!!
Hja, meg a szempillaspirált is izzíthatom nemsokára. Hiába, az élet apró örömei!!
2006.01.08 18:31
)és attól sincs semmi baja
, áó=halló,óó=hó, ótó=autó, zászló, gyertya, ezek érthetően(csuda fontos szavak), góga=szőlő, ill minden, ami kerek, pl apja szeme a múltkor
néha mondja, hogy deje, kukááá=kukurikú(kakas), különböző állathangok, de most valahogy nem akarja csinálni a halacska tátogását, pedig két napja még tudta
mes=mese, de csak utánzással, sózsá=sózsák, ja és mindenre, ha kérdezzük, hol a valami, úgy mutat, hogy közben mondja: ez, beleértve saját magát is
, és hát megy egész nap a duma Lili módra
2006.01.08 22:01
Eszik mindent,csirkecombot kezbe veve (na jo,csak egy fenykep erejeig) jobban meg tudja ragni a hust,mint Csani,imadja a kolbaszt.
kenyerrajongo is,minden mehet ra,szoval nagyot fordult a vilag kaja teren.
2006.01.09 08:09
2006.01.09 12:09
.Bocs,hogy megint rátok zúdítottam mindent,lassan csak panaszkodni térek be... 2006.01.09 13:44
2006.01.09 14:56
Így tovább!
Ismerős jelenet
Nagyon szép szöszi kisfiad van!Jó hogy gyakrabban írsz!
Korán kezdi.......
O 2006.01.09 20:10
?Viccet félretéve mostanában bizti nem akarok bankot látni,pedig még a szocpol sem lesz egyszerű,majdnem több papír kell hozzá mint hitellel kombinálva
.Nem is tudom aki építkezik hogyan jut hozzá,ott még bonyolultabb...Az elutasításkor közölték,hogy a GYED-re (maximumot kapom)mégsem adnak,pedig előzetesen 100%-ra mondták,hogy náluk ez nem akadály(anno az OTP ezt előre közölte)több kezes és egyéb teljesíthetetlen feltétel(pl:én "hamisítassak" a cégemmel olyan jövedelem igazolást,hogy nem is vagyok GYEDEN!!!!)közöltök hogy akkor nincs pénz.És erre vártam június óta

.Életem első hitele lett volna,és csupán annyi volt a feltételünk,hogy nem akarok adóstársat,ill. hogy épp GYEDEN vagyok.Egész múlt péntekig egyik sem volt akadály,persze arra már a jegyzői díjon kívül minden be lett fizetve
.Hivatalos hitelirodán át ment az egész ügy,de Õket sem tájékoztatták róla,hogy kár a strapáért.Most legalább tudom,miből telik nekik annyi reklám az újságokban,tévében stb.Na erről ennyit,majd beszámolok a fejleményekről. 

!
2006.01.09 20:54
2006.01.09 21:35
Elisa mindenkivel konnyen osszebaratkozott. Elsejen a testveremek mentek a sogornom noverehez es siman elment veluk amikor visszahoztak majdnem sirt, ujra menni akart. Amikor mentunk ujevezni meg integetett is nekunk es anyu kesobb minden gond nelkul elaltatta. Ami nekem se azelot se azota nem megy, es tovabbra is kel ejszaka, pedig kijott a 16. foga is. Nagyon biztam benne, hogy ezutan atalussza majd az ejszakat, de a helyzet valtozatlan.
Par hete Elisa beesett a wc kagylo es a bide koze akkor neki is pont igy nezett ki a fule, akkor en is arra gondoltam, hogy eltort a porcogo, nehany nap alatt szepen el is mult. Kepek szupik
Bezsebelik a penzt es jol atverik az embert. Ez nagy szemetseg.
Remelem mar jobban vagytok. Gratula a beszelokejehez
Elisa meg mindig eleg szukszavu, de a dugo mar nagyon megy
Mi is varni akarunk meg egy kicsit a kovetkezovel.
Milyen jo lehetett hallgatni a kis dobogo szivecsket
Emlekszem en majdnem sirva fakadtam amikor eloszor meghallottam Elisa szivecskejet dobogni
En jol elbenaztam es nem keszitettem
Jobbulast nektek.
Jok nagyon a Ti kepeitek is
2006.01.09 23:57
2006.01.10 14:08
2006.01.10 14:45
, a harmadikon lakunk, így kb. negyed óra amire felcaplatunk, persze mindegyik lábtörlőt alaposan megvizsgáljuk menetközben ... 2006.01.10 14:51
Pontosan mikorra várható Ketteske érkezése?
2006.01.10 16:55
Én is hitel ügyben nézek körül és amit írtál, az teljesen elkserített. Rohadna meg minden bank
A csodabank címét nekünk is küldheted, hátha ott megyünk valamire
hvra@fw.hu
) hogy a dokkernéni receptet ír. Ezután kaptunk beutalót a sebészetre fütyi ügyben, és kikönyörögtem egyet a szemészetre is.Utálom, hogy nem automatikus. Mivel nekem, gond volt a szememmel én minimumnak tartanám, hogy elküld minket. Sajma a 10 nap végéig egyikre sem merek bejelentkezni. A szikveszteri láznak nem volt következménye semmmi. Se pöttty, se semmi. Afetu( a fene tudja) mi volt.
Kornél a hidegben ki nem tenné a kocsiból a lábát köszöni szépen. A nagyival állítólag nagyokat sétál, de velem nem. Viszont nyugisan be lehet vinni a bev. központokba
Visszarakáskor nálunk is durci van, de gonosz anyája hajthatatléan, így leszokott a dologról.
Kornél hajlandó a barabos bébikaja elgogasztására, valamint minden citrosféle elrágására, viszont a kenyérrel időnként ma is hadilábon áll, és amit én főzök, azt kb. 50 %-ban kiköpi. Pedig tényelg jól főzök mindenki szerint. Én a harapással kapcsolatban egyszerűen odarakom az ujjam, vagy katonákat gyártok és ennyi.
HELP!!!
Üdv a fedélzeten
Óriási gratula neked, és sok kitartás
egyébként irigy irigy nagyon.
Reszkess, mert ha nem írsz akkor felhívlak
Remélem minden rendben, minden nap gondolok rátok. Milán baba tuti kipiheni magát születés előtt
Jó nagy bult csaphat cserébe utána
Na jó, csak vicc volt
Tündéri csendes babát kívánok nektek. Halásztelken jártunkban sokat gondoltam rátok( fenyőt vittük vissza). 2006.01.10 20:20
2006.01.10 20:42
2006.01.10 20:54

Így egész nap egymást nyúzzuk.
2006.01.10 21:22
2006.01.10 22:33
2006.01.11 11:59

Nem sok időm van írni
Tényleg csodaszépek a gyerkőcök ebben a mi kis topikunkban

De tényleg!

Úgyhogy Apa holnaptól itthon van, mert konyhaátalakítunk

2006.01.11 12:18
Boldog Születésnapot!Konyha átalakítás
Majd fotókat tegyél fel
Nekünk február ewlejére lesznek újj szekrényajtajaink, merg fiókunk.
Pelenkázó nekünk így volt. Működőképesség határa, amikor a törpe feláll, mert onnantól ő is és a pelusozó is nehezen kezelhető. Javaslok egy lehajtható asztalféleséget utána. Addig is egy deszka + két kisebb merőlegesen, hogy ne csússzon el az ágyon és kész is. Mi IKEA-s felfújható pelusozó alátétet vettünk, ami nem ázik át, és unalmas percekben akár az ágyon is pelushatsz, plusz pillekönnyű.
Teknősbékaképzőről nekem is vannak emlékeim. Álmaim netovábbja vlt szülés után megtámadni a konyhai alsó szekrényt
Örülök, hogy minden rendben, és várom a fotókat
2006.01.11 13:15
lelkifurka, hát most mit mondjak, nálunk ez mindennapos eset. nagggyon gonosz anya vagyok
enyém versenyzők gyógyszereket már csak fecskendőből kapnak. így is teljes szájzár, öklendezés, visítás és társai. Bár Gergőnél már dereng valami megadás, a kicsi meg most kezdte a balhét, eddig át lehetett verni kiskanállal.
kár, hogy nem tudok síelni
2006.01.11 13:39
jeleket tudok irni.
2006.01.11 15:49

!!!Mosogatógép szereléséhez kitartás,most még szebb lesz a konyhátok.Fényképet kérünk!Míránál egy pici hőemelkedés volt csak,bizti nem lesz gond nálatok sem az oltással.
.Betegség
Remélem hamar gyógyultok,talán a betegség is rájátszik a rosszalkodásra.Míra is sajnos neki állt csapkodni,tegnap a szemembe vágott akkorát,hogy csak na,ha valami nem tetszik ütlegel
.Lehet ez valami életkori sajátosság,baba klubba sokszor láttam ilyet anno.Én is esténként alvás elött bocsánatot kérek tőle ,ha aznap kiabáltam vele stb,ilyenkor megsimizi az arcom olyan édes.Kitartás,gyógypuszik mennek!
. 2006.01.11 19:05
Isten éltessen sokáig!!!
micsoda szemetek! Kívánom, hogy legalább a szocpollal ne legyen gond!
2006.01.11 20:17
?Galyatetői nyaralás szuper lehetett,hú de mennék én is valahová kikapcsolódni egyet Apával meg Mírával
!Galyatetőről mindig eszembe jut a régi Gazdálkodj okosan,ezen a mezőn kimaradtál több körből is+egy csomó pénzedbe került

.Valaki emlékszik erre a társasra?! 2006.01.11 21:06
hát nem egyszerű pláne az ön- és közveszélyes Kisgé mellett. úgyhogy csak alvásidejében tudtam tanulni.
férjem viszont fóbiás tőle, párszor visszatapsolták belőle
hétfőn kiderül sikerült-e. 
2006.01.11 21:31
Kiralylany ruharol kerunk am kepet is.
Jo konyhaatalakitast. A mosogatogepet bisztossan ki fogod hasznalni, majd meglatod mennyivel kenyelmessebb csak bepakolni es megnyomni a gombot mint a mosogato elott alldogalni.
Baratnodnek gratula a babahoz es az extra gyors szuleshez
En is igy szeretnem a kovetkezot, de ki nem
A holnapi napot azert meg bird ki
Eddig nem csinalt ilyet de ma delutan eleg nyugossen ebredt en annak konyveltem el. Remelem nem fog surun elofordulni. Kajakikopes nalunk is volt de szerencsere 1-2 hete mar nem csinalja. 2006.01.11 22:00
Fú, mennyit játszottunk... 2006.01.11 22:17
, Macsek
Ezért nem tudom, hogy az ő hasmarsa vírus, vagy a fogaitól van minden. A kaját is megkívánja, eszik mindenből pár falatot, és aztán kész, nem kell több. Napok óta este kb 50-60 g tápszert eszik, és reggel sem viszio túlzásba. darabos kajából szintén. Ha ez még sokáig tart, leviszem a dokihoz, nézze meg. 2006.01.12 06:26
2006.01.12 10:55
De utána minden okés volt, még integetett is, mikor kijöttünk

Szegény kissrácod

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint