A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Igenis, értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni! Kép Kép Kép

(köszi a dicséretet)

Pussz-pussz

KnéRita
knérita

Sziasztok KépKép Tettem fel képet magunkról a tárba! Kép
Végre itt a hétvége, és ez már érzõdik rajtam: nincs kedvem dolgozni Kép..

Este megyek a dokimhoz további instrukciók miatt, ugyanis már három hónapja szedem a Bromot eddig eredmény nélkül.

Sien, Marcsi! Hétfõn lehet hogy babaesõvel kezdünk? KépKép

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Akinek eksön idõ van, egy célbataláló Kép matyinkát kívánok!

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Neked is mostanság kellene pé-ednek lenni ugye? Hát kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaitok és sok sikert a dokihozKép

Puszi: Doris
doris

Szijja Doris! Kép
KépKépBizonyKépKép
Írsz majd?
Otthon már nincs net Kép így hétvégén nem olvashatlak el benneteket.
Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!
Hétfõn voltam itt utoljára (és elõször is), látom vannak még rajtam kívül új lányok, nem vagyok egyedül.

Karmen! mit jelent az, hogy endod lett? Bocsi nem nagyon tudom még a "szakszavakat" amiket használtok. Mert én is adom a férjemnek, én ugyan nem szedem, de gondolkodom rajta, hogy elkezdem.

Rita!
Nem tudom, hogy tudod-e, de a Gynevac-nak van honlapja. www.gynevac.hu Nagyon hasznos kis oldal.
Az injekció beadásért meg szerintem nem kell orvoshoz menni, nekem például a férjem adja be. Vagy esetleg, ha olyan helyen dolgozol ahol van üzemorvos, õt is meg lehet kérni.
Tidet
Vendég

VandaKép
Szaladok és írok, de meddig leszel bent? Megkapod még?
TidetKép
Az endo=endometriosis. Ez egy alattomos nõgyógyászati betegség amely összenövéseket, elzáródást, hegesedéseket okozhat...de nem törvényszerû!

doris

Doris! Kép Kb. fél kettõig. De ne szaladj KépKép nehogy kimenjem a bokád! KépKépKép Legfeljebb hétfõn olvasom el.
Puszi és jó hétvégét, ha már nem írnék:
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Mail ment de azért jó lenne, ha reagálnál, izgulok Érted...Kép

doris

MONI
Ezek szerint te se voltál toxoplazma vizsgálaton még? Egy így normális? Én 2-3 napja teljesen ki vagyok bukva ezen a témán. Lehet, hogy hülyeség. Úgy aggódtam miattad e miatt a rubeola gyanús dolog miatt, nem is nagyon tudtam, mit írjak. Szerencsére a világ úgy van kitalálva, hogy nem mindig történik baj, amikor történhetne.
Érdekes volt, hogy a szívdobogásról írtál. Én tegnap fürdésnél éreztem elõször. Nagyon meg is lepõdtem, nekem is általában alacsony a vérnyomáson, nem nagyon tudtam mire vélni, de akkor a babuci miatt lehet.
DORIS
Miért mondod, hogy a 14. hét a kritikus? Én mindig úgy tudtam, hogy ha az ember az elsõ 12-n túl van, már nem nagyon szokott baj történni.
CALDEA
Olyan tök jó, ami veletek van. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. Nekem tegnap telt el a 7. hét. Holnap megyek elõször dokihoz és nagyon izgulok. Alig bírok dolgozni.
Semmit nem érzek, az állandó pisilés elmúlt, az éhségem is kezd alábbhagyni, csak a cicim feszül...Szóval, olyan mintha majdnem semmi nem lenne. Neked mikor kezdõdtek a rosszullétek?

Mindenkinek minden jót és sok szerencsét!
Zsuzsó
zsuzsó

Vanda! Mi az hogy pé-ed lesz? Mit jelent?
Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ZsuzsóKép
Azért írtam a 14. hetet mert számomra ez a kritikus. Én a 14. héten veszítettem el a babámat....ill akkor vették észre, hogy már nem ver a kis sziveKép Hát ezért nem szeretném majd bejelenteni addig.

doris

KARMEN:
pé=peteérés=akció Kép Kép

KnéRita
knérita

Hahó!

Itt vagyok még én is csak meló volt.
Kb. 2-ig leszek ma és tûzök innen.

Rita!
Jól néztek ki még mindig!Kép

Moni!
Én is azon gondolkozom hogy elmegyek a háziorvosomhoz és felíratom a Gynevacot. De nem fogja megkérdezni hogy miért akarom?
Most hogy olvastam Caldea is megkapta a szurikat és utána teherbeesett. Szóval kezdek benne bízni, hogy hátha rajtam is segít.

Vanda!
Megyek mindjárt a zebrára és megnézlek benneteket.

Puszi

Andy
Andy

Andy!
A Gynevacot én úgy írattam fel, hogy az internetrõl kinyomtattam az ismertetõjét, és megmutattam a dokinak, mert elképzelhetõ, hogy inkább csak a nõgyógyászok ismerik.
Tidet
Vendég

Lányok!

Megnéztem a képeket!
Tök jó, hogy most már tudok a nevekhez arcokat párosítani!Olyan szép mindenki, és mindenki nemsokára babás képet is küldhet...KépKépKép

Hétfõn megpróbálom én is felrakni a képeinket!
Sokkal jobb most már a kedvem, mint reggel volt (a tegnapi dokis bejelentés miatt) és ezt nektek köszönhetem

Zsuzsu köszi a címet még egyszer,egyébként hogy viseled a dolgaidat, folyamatosan olvastam a vizsgálataidról. Örülök, hogy nem vagy "rágörcsölve" a témára, még egy kis kitartás, és meg lesz az eredménye!KépKépTegnap az orvos a szemünkbe nézett, és azt mondta"Higgyék el, meg fogják csinálni azt a gyereket!" Mi csak nevettünk, ez ilyen szállóige lesz nálunk.Ugyanez lesz nálatok is, hidd el!Csak egy kis türelem kell!

Bea

KépKépKép
Bea
Bea

Bocs, nem vettem észre, hogy kétszer írtam alá
Bea

Tidet!
Köszi, de én inkább a háziorvossal szeretném mert ha a dokim nem szereti ha okosabb akarok lenni nála. A MACA-t is mondtam neki, de nagyon nem érdekelte. A dokik már csak ilyenek azt szeretik ha mindent úgy csinálunk ahogy azt õk diktálják.

Vanda!
Nagyon szépek vagytok!Kép

Andy
Andy

Kné Rita

Te hol vagy rajta a zebrafarmon? Nem talállak!

Bea
Bea

Sziasztok!Kép

De jó, hogy már ennyi kép van farmon!!Kép Olyan jó nézegetni õket!Kép
Marcsi!Kép Ne izgulj feleslegesen a barna trutyi miatt, fõleg, ha inkább csak maszat! Holnap mindenképpen csináld meg a tesztet!! Nagyon szorítok!KépKép
Lujzáról nincs senkinek híre? Olyan rég jelentkezett már!Kép Azért persze neki is drukkolok holnap!
Legalább Ti már holnap túl lesztek a dolgon, én lassan bekattanok a türelmetlenségtõl!Kép
Caldea!Kép Tutira rendben lesz minden az uh-n!Kép Vigyázzatok nagyon magatokra!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Kedves Bea!
Nem tudom itt vagy-e még. Én Erazmusz doktornõvel szoktam "beszélgetni", de sokszor átnézek hozzátok is, mert sajnos én is hasonló cipõben járok, és sokat tanulok tõletek.
Szóval olvastam, hogy krónikus gyulladása van a férjednek. Megírnád milyen gyógyszert kapott a férjed és meddig kell szednie? Nálunk is ez a helyzet, Erazmusznak írtam is róla.
Elõre is köszi, a többieknek is üdvözlet, így ismeretlenül is: Levendula
levendula

Lányok,
Hogyan érhetõek el a képek. Én is feltennék képet magamról!
Breki

Breki 2002 Május 10 péntek - 13h 43: Edit
Breki

Szia Levendula!

A gyógyszer neve:Zimat (ha jól olvasom), 14-15 napig kell szedni, utána kell egy kis regenerálódási idõ (kb. 2 hét)Utána kontroll, és ha nem jött helyre, jön valami más.A kúra alatt védekezni kell!-Így sajnos nálunk lesz egy kimaradt hónap. Ez egy erõs ált. gyulladáscsökkentõ.Egyébként nem árt, ha közben te is használsz valamit, /intim Zuhany stb./, ez helyreállítja a hüvely flóráját. Ugyanis nálunk folyamatosan kaptam én is a beteg sejteket (mert hát ugye nem tudtunk róla).

Bea

Bea
Bea

Sziasztok! megszületett 12:30-kor a hugom kislánya, Csilla, 3700 g, 51 cm. És jól vannak.

Jó hétvégét!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Már megint kétszer írtam alá, tiszta hülye vagyok, csak mindig eszembejut még valami, beírom a szövegbe, és automatikusan írom alá (általában kétszer)

Bea
Bea

Doris! Kép
Na most megyek haza, de eddig sz.....kodott a net, így nem tudtam elolvasni, ha írtál, de hétfõn......KépKépKépKép

Andy Kép
Köszi KépKép

Breki :9
A régi zebrafarmos honlapon vannak a fotók, annak a címét, jelszavát anno elküldtem neked is! Kép Most sajna nincs idõm már megírni, de a lányok segítenek!

Sien KépKép Hogy érzed magad?

Puszi mindenkinek, mostmár ténnnnleg

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Karmen!
Nagyon-nagyon gratula a kis UNOKAHÚGODHOZ. De jó lehet most a tesódnak. Legalábbis lelkileg :-). Gyönyörû nevet adtak a babának. Nekem is ez az egyik kedvencem.
puszi
tidet
Vendég

Doris!
Nagyon sajánlom. Mikor történt ez? És rájöttek hogy mitõl volt?
Zsuzsó
zsuzsó

BeaKép

Köszi a bíztatást. Tudod, ami engem a legjobban kiakasztott eddig, az a bizonytalanság volt. Most, hogy tudom, a hormonokkal van a baj, tudok miért küzdeni és türelmesen várni. Az orvosomban pedig, ahogy írtam, nagyon megbízok.
Nekem azt mondta: "Van 2 hónapja? Adjon nekem 2 hónapot és minden rendben lesz!"
Elhiszem neki és abban is hiszek, hogy lesz 3 gyerekünk. Én ugyanis ennyit szeretnék. Ezért vagyok mostmár nyugodtabb. Remélem, ez is hozzásegít majd ahhoz, hogy mihamarabb teljesüljön a vágyam.Kép
Nektek is ezt kívánom!KépKépKép

VandaKép
Nagyon szépek vagytok!
Én is úgy szeretnék már egy képet feltenni, de elõbb be kell szkenneltetni valahol. Remélem hétfõn sikerül a férjem munkahelyén.Kép

SienKép
Annyira szorítok Értetek. Van valami tüneted?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

BEA,

sajna a zebrafarmon nem vagyok rajta, mert letilt a rendszer (van egy szûrõ, feljebb irtam róla), de a képünk rajta van a profilomon. És emiatt én sem láthatlak benneteket Kép brühühühü.... A dupla aláirást pedig betudjuk a pénteknek, jó? Az a gyógyszer nem ZiNat? Egyszer a férjemnek is felirták, amikor influs volt.

KARMEN,
gratula a babához, nagyon szép lehet! Te leszel a keresztmamája?

TIDET,
mástól is hallottam már, hogy a nõgyógyi nem volt elájulva a Gynevactól, a háziorvos nem minden izé nélkül felirta. Orvosa válogatja. Az is lehet, hogy még nem hallott róla, nem ismeri, ezért nem irja fel, idegenkedik tõle.
knérita

BEA,
látod, én meg elfelejtettem aláirni Kép

KnéRita
knérita

KnéRita

Hát nem tudom, nekem inkább m-nek tûnik, de ma kiváltom, és akkor látni fogjuk a pontos nevet (ugyanis most a receptrõl olvastam le, és hát egy doki írást kibetûzni...

Bea
Bea

Rita!
Azért ez érdekes, hogy egyes nõgyogyik idegenkednek a gynevactól. A leírásában az van, hogy semmiféle mellékhatása nincs. Akkor meg miért nem akarják felírni. Nekem az üzemorvosunk írta fel. Õ sem hallott még róla, de megmutattam a leírását. Két dobozzal kértem, hogy a férjemnek is adhassuk, de azt mondta, hogy hülyeség, hogy ezt a fiúknak is adni kell.
Szerintetek tényleg hülyeség? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy párokat együtt kezeltek vele.
Bocsi, hogy hosszú voltam.

Ezek a kis nevetõ fejecskék nekem nem mennek sajnos, pedig olyan arik.
puszi
tidet
Vendég

Zinnat Kép
Névtelen

Én meg a kérdõjelekrõl feledkezem el.
Úgy látszik ez egy ilyen nap.
tidet
Vendég

Köszi Bea!
Azt is tudod, hogy milyen a ph-ja a matyiknak? Ha érdekel leírom én is, hogy mi volt nálunk. A ph pl: 8,5, majd 10 nap antibiotikum után 8. 7,8 vagy az alatt kellene lennie...
Egyébként én teljesen azt hittem, hogy neki nincs semmi baja, úgy hogy tanuljanak az én hibámból mások is: a legjobb az õ (mármint a férfiak)kivizsgálásával kezdeni a dolgot. Mi is megtakaríthattunk volna 2-3 hónapot.

Levendula
levendula

Levendula!
Igazad van, legjobb a fiúkkal kezdeni, minden orvos így is tesz. (Gondolom) De sajnos vannak olyan pasik, akik egyszerûen kijelentik, hogy nekik semmi bajuk, biztosan a nõ a hibás, hogy nincs baba. Van nekem is egy ilyen hülye ismerõsöm. Szerencsére az én párom nem ilyen, meg úgy látom, hogy itt a többieké sem.
tidet

Most próbálok egy nevetõs fejecskét idevarázsolni:
Kép
Vendég

WOW! sikerült, de jó!! Kép Kép
Bocsi, el van a gyerek, ha játszik.
Vendég

Zsuzsu, Vanda!Kép A helyzet változatlan, nagyon érzékenyek a cicijeim, ennyi az összes "tünet". Nem nagyon akarom figyelgetni magam, mert azért félek ám a pofontól, volt már egy pár belõle! Ha legalább gyorsabban telne az idõ!!(óhajtójel!)
Karmen!Kép Gratulálok a hugid babájához!Kép Minden jó nekik!Kép
Breki!Kép Elküldtem e-mailen a zebrafarm helyét és jelszavát!
Zsuzsu!Kép Ez a két hónap nagyon jól hangzik, nagyon rendes lehet a dokid!Kép

Pusz, Sien.
Sien

KarmenKép
Nagy gratula a Hugicádnak és sok-sok tejcsit kívánok NekikKép
VandaKép
OK, hétfõn folyt köv.
ZsuzsóKép
Semmi gond, már több mint 8 éve de azóta azért szedte, fog.gátlót, tehát nem kezdtünk el azonnal próbálkozni... A szövettani vizsgálatból kiderült, hogy mérgezést kaptam és valószínûleg vírusfertõzés miatt halt meg a babám. Nagyon-nagyon náthás, beteg voltam néhány hétig a terhességem altt...
TidetKép
Bal oldalon a Dokumentáció/Formázás alatt találod a részletes leírását a fejecskéknekKép
LevendulaKép
Igazad van de kitartás, hidd el meglesz majd az eredményeKép
SienKép
Izgulok Értetek....Kép Messze van még az a kedd nagyon...

Puszi Mindenkinek és jó hétvégétKép Doris
doris

Nikie!

Sajnos a magzatelhalás kérdésében az 5. dokinak igaza lehet. Az un. missed ab. általában a sárgatestelégtelenség okozza. Ennek "tünete" lehet pl. a menzesz elött jelentkezö barnás folyás, ami csak napok után vált át rendes vérzésbe. Ha a reggeli hödet mérnéd, és sárgatestelégtelenséged lenne, akkor a hödre jellemzö lenne, hogy a peteérés utáni un. második fázisban a hö nagyon ugrál, nehezen vagy egyáltalán nem éri el a 37 fokot, vagy ha el is éri, akkor is többször alámegy.

A ciklushossz esetleg jelezhet, de nem mindig. Nekem már van egy fiam, és most várom a másodikat. A ciklusom a fiam születése elött 31-36 napos volt kb., ö elsö adandó alkalomra megfogant. Most 13 ciklus kellett a fogantatáshoz, a két gyerek közötti idöszakra 28-44 közötti ciklushossz a jellemzö (bár a nagyon nagy többség most is 31-35 közötti).
Ha ilyen tág határok között mozog a ciklushosszod, akkor sajnos lehetséges, hogy vannak ciklusok, amikor esetleg egyáltalán nincs peteérésed. Ez nem azért mondom, hogy ijesztegesselek, csak azért, hogy fordulj mielöbb orvoshoz (ne csak horomonszintmérés miatt, de az is kéne, méghozzá a peteérés után célzatosan progeszteronszintmérés), és kövesse UH-val a ciklusodat és a peteérésedet.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok, Lányok!

Elmentem haza, mert férjecském itt toporog az ablak alatt Kép Ó, Rómeó ....

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést!

Puszi,

KnéRita
knérita

LanyokKép

Tegnap, 2 napos keses utan (amire meg sosem volt pelda) megint... Kép
A 28. napon meg semmi, aztan masnap se, majd tegnap este elemi erovel ramtort es kiutott... Pedig mar 3 napja csak vigyorogtunk egymasra... Faj mindenem, meg taccsolni is sikerult. A parom (aldott jo ember) egesz ejjel simogatott es masszirozott, segitett fogatmosni, elkeszitette a cickafarkteamatKép Megigerte, hogy ebben a ciklusban meg erosebb babat varazsol a pocimba (mert szent meggyozodese, hogy babocat keszitettunk, aki aztan sajna meggondolta magat).

VandaKép Kép

10 c 2 cn. KosziKép

Nezegethetnek en is kepeket, Lanyok? Tudok magunkrol is kuldeniKép
Elkuldene valaki a cimet es a jelszot a varnyusy@yahoo.com -ra?
Elore is kosziKép

Galuska

KépKép
galuska

GaluskaKép
Sajnálom....de tudod, új hónap, új reményekKép Neked nagyon kedves Párod vanKép Küldöm a címetKép

doris

Galuska!KépKép
Máskor is ilyen erõs szokott lenni a... Kép?
Mert ha nem, lehet, hogy tényleg babás voltál, ahogy a Párod gondolja. Aki tényleg nagyon ari, hogy így törõdött Veled.
Fel a fejjel, Kép, ebben a hónapban biztos sikerül.KépKépKép.
puszi
tidet
Vendég

Levendula

A gyógyszer neve: Zinnat. Persze, hogy érdekel, veletek mi volt. így legalább tudjuk, mirõl van szó, nekünk az orvos elmondott egy csomó mindent, de hát így lehet tanulni. A PH-t én nem tudtam, most már legalább ezt is tudom. Viszont mi belenézhettünk a mikroszkópba. Mivel nálunk bioszórán az ilyen mikroszkópos dolgok kimaradtak, nekem elég nagy, ugyanakkor sokkoló élmény volt látni a matyikat, amint nem mozognak, betegek.

Bea
Bea

DorisKép

Megkaptam a mailt, koszonom szepenKép , de sajna nem jon be az oldalKép
Sebaj, mindjart itthon a parom, majd ezt is megbuvoliKépKépKép

TidetKép

Koszi a biztatastKép
A mesim nem szokott ilyen hevesen jelentkezni. Mindig 28 (egyszer volt csak 29) napos, mikor meg...Kép csak egy kicsit gorcsol (legalabbis ehhez kepest), tudok onalloan fogat mosni, es a fajasok kozott nem nyom el az alom, mint ahogy azt tegnap tette tobbszor isKép

10. ciklushoz kozelito LanyokKép

A 10 ciklus szerencset, pontosabban babot hozo ciklus am!
Ugye, Moni?

Galuska

KépKép
galuska

BeaKép
De rossz ezt olvasni, hogy "sokkoló élmény volt látni a matyikat, amint nem mozognak, betegek..."Kép Tényleg ez olyan szomorú, de jó, hogy gyógyszerekkel gyógyíthatóak, és hidd el néhány hónap múlva már boldog kismama leszelKép
Nagyon drukkolokKépKép
MarcsiKépLujzaKép
Holnap reggel meg fogom kérni a Párocskámat, hogy lépjen be a gépén ide a babanetre és kíváncsi leszek a tesztetek eredményére....annyira izgulok és drukkolokKép

doris

GaluskaKép
Sajna másnak is volt már ilyen problémája...nem tudom mi a megoldás.

Jó hétvégétKép

Puszi:Doris
doris

Galuska!
Nagyon sajnálom!Kép De lesz ez még jo is! Kép
MarcsiKép ++++++++++++++++++++++++++++
SienKép ++++++++++++++++++++++++++++++
LujzaKép +++++++++++++++++++++++++++++
A befutoknak Kép ++++++++++++++++++++++
És a célegyenesben lévöknek Kép +++++++++
Kármen!
Gratulálok az unokahugodhoz! Kép
khjutka

Lányok!

toxoplazma ügyben! Ma hallgatam a kedvenc rádiomüsoromat a Vendég a háznál-t, és ebben volt szo erröl a betegségröl.Tudom, hogy ti legtöbben du 1 kor nem értek rá rádiot hallgatni de ennek a müsornak itt a Babameneten is lehet olvasni az irott változatát, ugyhogy akit érdekel tudom ajánlani nagyon érdekes volt!
khjutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?