A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zituska: mozsárban zúzott lenmag pici olajjal összekeverve, géz közé rakva. Ezt kell a csomóra rakni. Ha lázad van, azonnal irány az orvos!!
pomat

Zozo,
nekünk is a sima PP van, nálunk Apa akart olyan hintázósat (na jó, ő akkumulátoros babakocsit is akart Kép), de én lebeszéltem róla, mert az etetőszéket én csak kajára akarom használni.
pankata

Hát tudtam én, hogy a Fiam tündérországból jöttKépKép - kiszippantotta a csomót, és mintha elvágták volna a fájdalmat is!Kép
Azért nagyon be voltam ijedve!
(a csecsemősök meg nem igazán lettek a barátaim a bent töltött 4 nap alatt - persze ha nem múlt volna kénytelen lettem volna hozzájuk fordulni.)

Nem tudom milyen következménye lesz a cicimentő akciónak hasfájás ügyileg, mert miután a fájós mellemet kiürítette a Drága, oda kellett adnom neki a másikat is, mert az elsőből nem lakott jól. Így a végeredmény 160!!! gr lett. Még sose evett ennyit - most alszik mint a bunda...

ZozoKép
Mi hintázós PP etetőszéket vettünk Botinak - a zenélőset mi is feleslegesnek tartottuk - de még nem tudok nyilatkozni!Kép

Pusz,
Zitus és TündérBotiKép

Kép
Kép
zituska28

Üdv!
Dancsi, hát valamelyik adata sokat változott az előző UH-hoz képest. Sose lehet tudni, lehet, hogy a végén eléri a 3,5 kilót, de az is, hogy 3 alatt lesz.
És ne aggódj, ha meg is született volna, akkor sem lett volna gond. Szvsz ilyenkor már tudják, hogy mi nekik a jó. Boldizsár most csak jelzett, hogy ki akarok én onnan jönni, számíts rám! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

PomatKép
KösziKép, ezt megjegyzem, ha legközelebb lesz!

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Látod, milyen ügyes, okos a fiad!Kép Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!

Dancsi! Sajnálom a "kalandot". Mit mondtak, milyen fertőzés? Kaptál rá gyogyit? Gondolom, pihit javasoltak.
Lehet, hogy hülye vagyok, mert ezen lovagolok, de hogy lehet, hogy a Te Uh-don volt mérleg?Kép

Zozo! Szvsz az etetőszékben enni kell, nem kell zenélnie. Ugyanez a véleményem egyébként a zenélős biliről.

Melinda
36+4

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
Hja, ezek a bilik! Nagyon egyetértünk, én is mondtam anyuéknak, mikor Ádit "meglepték" egy ilyen játszós-zenélős csodabilivel, hogy lehetőleg tegyék el de jól Kép Megjegyzem, nem is használt bilit Ádika, mert egyből WC-zett, az olyan nagyfiús volt Kép
pankata

a zene nekem is mind1, de a hintázás az tetszikKép
most ugyanis a hordozóban hintázik, na nem sűrün, de a dokinéni szerint az jobb, mintha a kezemben van, mert tartja a gerincét mikor elalszik akkor szoktam az ágyba csempészni.
zenélős bili nem kellene, nem is tudtam h. olyan is van. mit ki nem talánakKép

Dancsi!
örülök h. már jobban vagy.
Boldizsár szépen megnőtt mostanábanKép ennyit az UH-ról.

Kata!
akkumlátoros babakocsi?????? ilyen is van????
dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóKép

Zituska!
ügyes a kisfiadKép
a hintát próbáltátok már?
Vendég

Zozo,
van ám, PP, a Brendonban lehet kapni. A Párom tényleg beleszeretett, és csak azzal tudtam meggyőzni, hogy nem két irányból otlható Kép Õ nagyon praktikusnak tartotta Kép
pankata

Kata!
ha megyek megnézem, ezt nem tudom kihagyniKép
Vendég

Üdv!
Melinda, elvben a szülés előtti valamelyik héten így is úgy is "mérlegelni" kell a babát. Valahol olvastam, hogy kötelező, ugye a kockázatok miatt. Szóval ne aggódj, gondolom, mész még UH-ra, és akkor már biztosan a súlyát is meg fogják mondani!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Nem aggódom, csak még mindig bosszant a doki dumája.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
Kaptam kúpot, meg Augmentint, nemtom milyen fertőzés, mondta a doki, de elfelejtettem. Kép

Direkt rékérdezem a súlyra, nem a saját dokim volt amúgy, hanem az ügyeletes, aki szintén piszok rendes és türelmes volt.

Zozo,
Ja, tudod én sem hiszek az UHban, miután Jozsót cirka 1 kilóval mérték kisebbnek. De azért megnyugtató, most tök sokáig néztek, múltkor kb. 1 perc volt.
Vendég

Zozo,
ha PP etetőt veszel, akkor a babaszobán SZtanityné SImon Ági olcsóbban adja, mint a Brendon.
Vendég

Dancsi! Fertözés?? Remélem elmulik gyorsan!

Exi! Igen, arra a cimre irhatod.

Én anno sokat gondolkodtam milyen etetöszéket vegyek, aztán arra jutottam hogy elég a sima, nem kell hogy dönthetö legyen, hiszen altatni nem abban akarom, meg nem kell hogy állitható legyen a magassága. Én nem bántam meg, igaz 2x kaja közben bealudt, de akkor lefektettem az ágyba. Amugy meg 1 éves korában megkapta a háttámlás nagyszékemet, abban evett, késöbb meg már rendes széken is ült. Etetöszéket is nem is használjuk már, eltettük a kistesónak. Szoval én nem bántam meg hogy nem tud többet, nem használtam volna ki.

Akkus babakocsit én is láttam nemrég, de irtó drága volt.

Ja a láz nem mulik és minden a szokásos, éjjel tüzforró. Most megint jobban van, de éjjel mi lesz?... Hétfö este megyünk amugy kontrollra a fülészhez.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, mél ment!

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi,
Én is akartam tőle rendelni egy játékot, de postaköltséggel pont 1000 ft-tal többe került...
Pont nemrég jártam a honlapján és azt írta, csak márc 20. utánra vesz fel rendelést.
pankata

Dancsi!
köszi, megnézem.

Exi!
nálunk nem néztek súlyt,a 36-v. 35.héten se, csak rákérdeztem és megmondták kb.ra.
méhszáj.vizsg is a 37.héten volt utoljára, igaz azt nem is nézik hetente, gondolom én. na, nem is hiányzottKép
ma front van????????
Vendég

nem tudom, de iszonyatosan fáj a fejem, VISZONT Mini mindenért kárpótolt, mert elkezdett KÚSZNI KépKépKép Igaz, lassan halad, még csiszolni kell a technikán, de már nekiindultKép
pankata

Kata!
Kúszni??? dejó, nagyon ügyesKép
Vendég

Kata: gratula DávidnakKép Nagyon ügyike!!!

Pocakosoknak kitartás!!!!

Dancsi: megint csaszi gyanús vagy? Gyógyulást+++++++++++

Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv így hajnaltájt!
Zozo, hát nem is tudom. Pedig ugye már csak azért is lenne fontos tudni a bébi súlyát, hogy egyáltalán az anya meg tudja-e természetes úton szülni.
Egyébként most rákerestem, egyik honlapon azt írják, hogy a 38. héten van az utolsó UH, itt nézik a méreteket, de a törvényben viszont nincs benne, csak a CTG és társai...

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!

Én is remélem,hogy a fertőzés hamar elmúlik.

Exi!

Nálam sem néztek súlyt a 38.héten.Még ultrahangot sem csináltak ebben az időszakban,csak a betöltött 40.héten,amikor befektettek a klinikára.

Ildi
tfildiko

Enikő,
Ezt így előre nem lehet megmondani, megpróbáljuk, aztán majd látja az orvos, hogy mi lesz belőle.

Ildi,
Sztem nekem sem lett volna már UH, ha nem megyek be 7végén.
Vendég

Sziasztok!
Zozo: az egyik ismerôsômnek is van hintája és imádja a kicsi.Mi is biztosan fogunk venni ha ennyire beválik másoknál is.Én olyan szeretnék ami elektromos és nem kell nekem lökdösnöm folyamatosan.Sajnálom hogy Vivi még mindig beteg.Remélem hamarosan kilábal belôle.

Nektek mikor kezdett el a csípôtök tágulni?Én most éjszaka éreztem hogy fáj mindkét oldalon.Gondolom ez ezért van.Nem túl kellemes,mert nem hagyja aludni az embert rendesen.

Kinga 21+4

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zozo, Enikő,
Köszike a dícséretet Kép Mini is büszke ám magára Kép

Kinga,
nekem szinte az első perctől fájt a szemérem- és a csipőcsontom, de a torna segített.

Pusz,
Kata
pankata

Sziasztok!

Voltam a dokimnál, méhszájam tökéletesen zárt!Készülődésnek semmi jele egyenlőre, bár még korai is lenne.
3-4 napja fáj nagyon a szeméremcsontom, helyezkedik a kisdrágám.Kép Éjjel alig aludtam, nem tudok kényelmesen elhelyezkedni.

Kata! Ügyes a fiacskád!

Melinda
36+5

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Pankata!
Ha a torna segít akkor az szupi.Holnap kezdem el az újklinikán.Már hónapok óta szerettem volna járni,de a férjecském azt mondta hogy ne kockáztassak és bírjam ki a 20. hétig legalább.Hát kibírtam,de nehezen.

A párom kitalálta hogy szeretne még egy gyereket és ha lehet kicsi korkülönbséggel.Ez vicces mert még az elsô sem született meg.Mi a véleményetek a kb 2 év korkülönbségrôl?Túl lehet élni??

szszkinga

Kinga,
A szüleim túlélték Kép 2 év és 3 hó van közöttünk Húgommal.

Melinda,
Köszike Kép
És méricske volt? Kép
pankata

Üdv!
Kinga, papírod van, hogy mehetsz tornára? Márcsak azért kérdem, mert gondolom az Újklinikán is kérik.
Én pénteken kértem, de én először a jövő héten megyek a Vasasba. Kép
Köztünk az öcsémmel 2,5 év van, anyuék túlélték. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Te mint szakértő. Ha veszünk egy házat (nem új építésű), de hozzáépítünk egy új szobát, akkor egész vagy csak fél szocpol jár??? Nem tudod véletlenül???Köszi

Dancsi: Szorítok, hogy simán menjen, vagy Te hogy szeretnéd jobban??? Kép

Melinda. Úgy látszik Hugi jól érzi magát odabentKép

A bnőm viszont szombaton megszült, (aki február végéről, elejére lett áttéve) 2700 grammal és 49 cm-rel született meg a kisfia! Fél óra alatt! Minden oké velükKép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Excedus:a papíromat beszereztem már decemberben.KépMár a tornacuccom is a kocsiban van egy hete(biztosan jó hideg)Elôször nekem is a Vasast mondták,de mivel dolgozom napközben,nem megoldható,bár szívesen mennék akár 3x is egy héten.
Páromnak mondtam hogy elôször legyen meg az elsô baba utána beszélhetünk a másodikról.Nem akarja hogy egyke legyen a csemeténk mint ahogyan ô volt.Kép

Nekem is azt mondták hogy május 20 körül fogok szülni(elvileg)de szerintünk inkább az elején lesz meg a baba.
Hamarosan kiderül ha továbbra is így repül az idô!
Ciao

szszkinga

KInga!
kistesóKépKép nana, csak nem Kép
nekem is tetszik a hinta, főleg az a része h. nem nekem kell lökdösniKép
meddig dolgozol még?
én a futást kezdem ma v. holnap, de olyan lusta vagyokKép

nekem még most is fáj a szeméremcsontom, ááááááááááááá
ez már így marad?

Enkő!
Grat. a barátnődnekKép

Kata!
tegnap először úgy olvastam h. Mini elkezdett Úszni, na mondom ez nem semmiKép utána esett le.
Vendég

Zozo KépKépKép
Hogy vagytok? Nátha?
pankata

Kata!
köszi, még van nátha. majdcsak vége lesz, szerdán megyünk vérvételre és UH-ra , vese, gyomor.
kiscsajom alszik, de nem sokáig, ennie kellene, nem lesz olyan jó evő mint Minike,
neki úgy kell udvarolni h. eszegessen.
Vendég

Zozo,
De jó alvó, nem? meg még belejöhet Kép Na meg a ffiak mások, tudod, a gyomrukon keresztül lehet megfogni őket - másodsorban KépKépKép
Miért mentek ezekre a vizsgálatokra? Vivinek kell?
pankata

Üdv!
Enikő: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/vagyon/ingat/alllaktam/felszocp ol
Én itt találtam, hogy mindenféleképp félszocpol jár. De olvasd el.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Nem ugy van hogy 35 év alatt most már a teljes szocpol jár?

Orsi ma láztalan volt, tulvagyunk rajta! Ma beecsetelték a torkát, 1 hét mulva meg torokváladék mintát vesznek. jövö hétfön meg kezdheti a bölcsit. Majd oda pénteken megyek hogy pontosan mikortol vihetem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, lehet, de a fenti link talán a legfrissebb infokat tartalmazza. De szerintem a szocpol korfüggetlen...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! ami most változott az tuti, hogy 35 év alattiak használt lakás vásárlásánál szocpolra jogosultak, de lehet az is félszocpol, elfelejtettem mert nem érint. Mi most adtuk be a hitelkérelmet akkor kérdeztük meg, mi az a 35 éves kor amiröl mindenki azt mondta nekünk mi már nem leszünk jogosultak. Eddig használt ház/lakás vásárlásánál csak a 3 v. több gyerekesek kaptak félszocpolt, ezt bövitették 35 év alattiakra is. Amit Enikö kérdezett a bövitést, nem tudom ezt nem kérdeztük, mi amugy uj épitésüt kértünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo:
Hát igen..kistesó..??Majd meglátjuk.Arra gondoltam hogy áprilistól elmegyek szabira.
Nagyon gyorsan itt lesz.
Ma felhívtam a dokidat,holnap este 8-ra megyek hozzá.Majd elmondom e-mailben hogy mi történt.
Jó futást és ne legyél lusta Kép

szszkinga

KInga!
8ra?
jó későn, én a múlthéten voltamKép
árilisban már éppen ideje lesz a szabinak.
lusta vagyok. majd írok ma. emilt.
Vendég

Zozo:Írtam neked e-mailt!!

szszkinga

Melinda!Kép
ezt találtam: 2004.május 21.

Enikő! Tervezünk kistesót Lottinak, én nagyon szeretnék 2006 tavaszán szülni. Eddig minden tervünk bejött, így remélem ez is így lesz. 3. baba néha eszünkbe jut, de az már tényleg a jövő zenéje.

Jól terveztekKép
Vendég

Zozo! KépKép Kopp, kopp, eddig tényleg minden tervünk, számításunk bejött.KépBár, nincs még tavaszKép A legújabb célunk egy nagy lakás, még idén szeretnénk költözni.

Melinda
36+6

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Ha valakit érdekel:voltam tegnap terhestornán az Újklinikán és nagyon tetszett.Kellemesen átmozgat,van egy csomó hátizom erôsítô feladat és intim torna is.Gyakoroltuk a légzéstechnikákat is hogy szüléskor már rutinból menjen.Nekem tetszett,biztosan járni fogok a heti 2 alkalommal!!Érdemes kipróbálnotokKép
Kinga 21+6

szszkinga

Üdv!
Help me plíz!
Aki tud saját vagy másodkézből származó infokat dr. Nyirati Ildikóról, legyen az pozitív vagy negatív, az legyen szíves írja meg nekem az exdeus@freemail.hu címre. Előre is köszönöm.

Megvolt az uh. Élünk virulunk. Babóca szégyenlős, a lábait összezárta a drága. Kép Nem csodálkozom rajta, hogy néha nagyokat rúg belém, már 3,5 cm-es a talpa...

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga! Örülök, hogy tetszett a torna, én is szerettem.

Exi! Írtam mailt.

Mi jól vagyunk, Lindike úgy mozgolódik, hogy vándorol a hasam jobbról-balra, fel-le, nővérkéje meg nagyokat sikongat hozzá.Kép

Melinda
37 (jippi!Kép)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi! Anyu fél éve jár hozzá, nagyon dicséri. Kedves, türelmes.
Jo nagy lába lesz a babánakKépKép

Orsi jol van, most én lettem betegKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!
Melinda, köszi, mindjárt megnézem.
Karmen, neked is hála. Majd holnap benézek hozzá - ha rendel, beszélek vele... Orsinak látom sikerült kilábalania, erre most te?? Hát.... Vigyázz magadra!
EGyébként én is felfigyeltem erre a 3,5 centis talpra, de majd meglátjuk, ez mennyit fog nőni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?