A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

Rita,
sok sikert a lakászépítéshez, biztosan nagyon jó lesz! Kép

Eszter,
bár már sokan elmondták előttem (Kép), szerintem sem túl jó sokáig az utazóágy. Gondolom utazásra összecsukni, szétnyitni, cipelni tök jó, de hosszútávon otthon abban altatni a Babót nem biztos, hogy jó.

Nekem már megint van egy kis vérzésem annyi különbséggel, hogy most nem volt előtte semmi összebújás. Sőt. Azóta nem volt. És most sem fáj semmi, nincs görcs sem. Viszont érdekel, hogy most mi okozhatja. Reggel vettem észre, akkor még véres volt kicsit, mostanra már "csak" barnás. Próbáltam bejelentkezni privi dokihoz, de még nem értem el. Viszont mindenképpen ma szeretném, ha megvizsgálna valaki, mert múltkor azt mondta terhesgondozóban, hogy akkor jó megnézni a problémát, amikor folyamatban van. Ha nem érem ma el őt, akkor bemegyek du. a kórházba. Nem ő rendel ma, hanem valaki más, de megnézni bárki meg tud. A lényeg most nekem, hogy nőgyógyász legyen.

Nadine 25+4

nadine81

Sziasztok

Nicika
Köszi a kórházat elolvastam.

Trose
Van keményebb és van puhább ,mi a keményet vettük ,mert az jobb a babának. legalább is ezt mondták és mi elhittük. De mi is jobban szeretünk kemény ágyon aludni.

Szelevi
Nekem is van ilyen könyvem. Dr. Zoltán Zsófia Mit egyen a gyerek? 1972 adták ki.
Ez anyumé volt még.
Drága nővérem ezt szerezte
Klinikai ismeretek a szülészet-nőgyógyászat köréből ápolónők részére. Ebbe aztán benne van anyai apai. Ebből tanultak az iskolába. Hát mindent nem olvastam el, mert elég durva dolgok vannak benne, de nagyon jók is. Ez 1989-ben adták ki. De gondolom most is sok minden olyan, mint akkor volt.

Cory
Nem tudsz dobni egy képet a nagy pocidról?

Mariannka
Csak úgy árad belőled a jókedv! De jó!

Angi
Benne voltál az álmomban, csak elfelejtetem hogy mi volt. Biztos azért voltál benne ,mert este néztem a táblát és irigykedtem rád és Titatira ,hogy ti már milyen közel vagytok. Már én is szeretnék ott járni.

Anita
Vizsgázol?

Annácska
11 órát aludtam leszámítva ,hogy 2 óránként megyek pisilni. 10-kor mondtam Levinek ,hogy most már kéne kelnünk, mert mindjárt dél és a kaja sehol. Holnap bemegyek dolgozni egy kicsit na jó inkább pletykálni, mert hiányoznak a bentiek.
Péntek délelőtt nincs kedved Árkádozni 10-15 ig. ráérek! Szerintem Eszti ott lesz, mert tanít.

És még akinek van kedve csatlakozni!!!!!!!!!!!

Tünde
Kész a konyha, hogy már a szobát csináljátok ?

Szandra
Üdv itt! Nyugodtan csatlakozhatsz , rendesek a lányok nagyon!

Nancsi
Gratula a 30-hoz!!

Babetta és Levi 32+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok kismamik!

Most ébredtem fel! Kép

Megpróbálok visszaolvasni finom kakaó és narancs lekváros kifli társaságában! Kép KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mariannka, tuti tipp: szigorú fehérliszt, cukor és sómegvonás Kép Azaz mindenféle felvágott is kiiktatva - pedig virslievő vagyok egyébként... viszont gombával helyettesíthető.

És lájtosan kombinálom a Norbi-féle módszerrel, tehát mondjuk rozskenyeret este már nem eszem, meg krumplit se nagyon, de azért én ezt nem viszem túlzásba különösen, mert egy csomó logikátlan dolog van benne - joghurtot este nem ajánl, de tejfölt igen... én meg fordítva Kép Én olivaolaj-párti vagyok, úgyhogy azzal mindent finommá lehet varázsolni némi fokhagymával és frissen őrölt borssal (még a hajáéban főtt krumpli is finomabb így), zöldfűszerek szabad és bőséges alkalmazásával Kép És meleg mézes tejecske este, mert megveszek az édes ízekért Kép

Jó pihenést Kép

indianyo

Szia Angi!

Az anyakönyvi kivonatot még a kórházban állították ki a kisfiam számára, ehhez egy 60 napnál nem régebbi, közjegyző által hitelesített házassági anyakönyvi kivonat másolata kellett, vagy ha nincs férjnél az anyuka, akkor apasági nyilatkozat. A lakcímkártyát, TB-kártyát az önkormányzatnál kell a már meglévő születési a.-i kivonattal kérni. Annál az önkormányzatnál, ahova a Baba be lesz jelentve, ahol laktok. Remélem, jól emlékszem, nem írtam zagyvaságot!

Vikó, köszönöm a tanácsot! Matrac ügyben: én az RS-ben láttam 50e alatt, 20-30 között is vannak. Tény, az sem olcsó!

Szandra

KépKép
KépKép
foria

Angi, úgy emlékszem az olvasottakból, hogy először kell az anyakönyvi kivonat, majd azzal és a kórházi orvos igazolásával (megjelentél 4 terhesgondozáson és kötelező vizsgálatokon)kell igényelni a lakcímkártyát és TAJ-káértyát, majd menni a TB-hez a gyed, tgyás és csp intézés miatt.

Köszi a matersasso-címet, megnézem.

Mamacka, jó étvágyat Kép

Nadine, ügyes vagy, hogy azonnal mész dokihoz, helyeske KépKépKép

indianyo

Szandra: üdv itt Kép

Vikó: én az rs-ben próbálkoznék (www.rs.hu)

Babetta: sajnos értelmes kép nincs pocakról Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Tegnap este 9.30-kor elolvastam az utolsó betűig amit írtatok (persze csak mióta újra "létezem"), erre ma reggel megint fél óra kellett az éjszakai "termés" elolvasásához. Jó tudni, hogy nem csak én vagyok éjszakai bagoly, nappal meg álomszuszék. Ezentúl lehet, hogy néha éccaka is benézek hozzátok.
Ma betöltötte a kismanónk a 22. hetet. Kép Tudom, talán én vagyok a legfiatalabb kismama, de nekeünk ez azt jelenti, hogy már látom az út végét. (Egyébként sokszor veteránnak érzem már magam a 33 évemmel köztetek. Kép)

Angi!
Én ahogy emlékszem, az anyakönyvi kivonatot, és a TB kártyát a kórházban egy hölgy intézte, aztán postán jöttek a papírok. Az anyakönyvi kiv. megérkezése után kellett a lakcímkártyát intézni, az "ocsmányirodában". Hogy 5 év alatt változott-e, nem tudom.

Ma a gyerköcök mamáznak (minden vasárnap ott alszanak, és hétfő este hozzák őket haza), ezért 10 óra után keltem. Már idejét sem tudom, mikor történt ilyen velem. Most eszem egy kicsit, és pár kellemes dolgot fogok elintézni . Nézelődöm, pár apróságot vásárolok, és SÉTÁLOK a napon. Igazi szuper kismama-program. Valami hihetetlen, milyen jó érzés ez a "szabadság" (munka, aggodalom a család egészsége miatt).

Kicsi dolgok is boldogságot hozhatnak. (Most pontosan érzem a boldogságot. Remek párom, gyönyörű gyerkőceim vannak, és itt fickándozik a harmadik gyönyörűség.)
Na, eleget dicsekedtem!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Anyócák!

Bocsika, nem nagyon olvastam vissza, de köszike a 30-as gratokat! Kép

Voltam ma reggel a Jánosba a dokimnál, egy kis ellenőrző CRP-n, vérvételen. Képzeljétek, vett kenetet! Majd mikor végezett velem, megkérdezte, h megbeszéltem-e mindent az asszisztensével a CTG-vel kapcsolatban. Én persze néztem rá nagy kerek szemekkel, és mondtam, h kicsit korai még, nem?Kép Aztán kiderült, simán a saját írását nem tudja elolvasni, és a 30-at lazán 36-nak olvasta.Kép Annyira jó, h így képben van a dokim.Kép

Pussz!

Nancsika & Alex 30+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

nnna sikerült... bár lehet nem voltam elég alapos??? Kép

Viko
Nem vagyok jó! Kép Kép Kép Erre egyedül Isten képes... én csak egy bűnös ember vagyok tele hibával, gyengeséggel, de nagyon jól esett amiket írtál meghatódtam köszönöm! puszi... Kép
Én is nagyon kedves embert ismertem meg benned! Kép Kép Kép ...már első találkozásra is olyan vidám volt az egész lényed és ahogy azzal kislánnyal bántál! Remek édesanya leszel... vagy!!! Kép Kép Kép

Vok
Neked is köszönöm, hogy így törődsz velem! Nagyon aranyos vagy! Kép Kép Kép Kép

Nervenpflege tényleg jó de szerintem csak végső esetben érdemes bevetni, de akkor nyugodtan, csak gyógynövényeket tartalmaz. Sógornőm kórosan nem tudott aludni egy hétig, teljesen kikészült tőle! Ilyenkor szerintem biztos, hogy többet használ mint árt! ...ha már a forró mézes tej és zuhi nem jött be.
Mi még jól alszunk, csak nagyon hiányzik a férjem, olyan rossz volt nélküle ébredni. A szopipárnára ráhúztam a pizsijét és úgy aludtam... a szopipárna legalább nem rúgdosott le magáról egy idő után! Kép Kép Kép

Forina
Isten hozott!

Mariannka
Szerintem a vizesedésre a legtutibb a krumplidiéta.
Egy kiló krumpli só nélkül megfőzve... egész nap csak ezt enni, bő folyadékkal, lehetőleg vízzel.

Nadine
Remélem sikerül elérned a dokid! azért az megnyugtató lenne ha tudna rá mondani valamit.

Tegnap éjjszaka elküldtem az új rajzot! Ha ez sem tetszik, vagy legkésőbb a legközelebbi gubancnál beszélek velük, hogy ez nekem így nem éri meg.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...ja és irigykedem a nagy felújítások miatt... én egy kicsit megint reményvesztett lettem, hogy hol húzhatjuk meg magunkat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsu,
gratula a 22. héthez! Látod, itt elég nehéz lépést tartani! Kép Én is csak pislogok néha, milyen rengeteg az iromány!

Nancsika,
neked a 30. héthez gratula! Kép Inkább most tévedjen egy ilyen dologban a doki, mint később másban. Nekik gondolom nem egy kismamájuk van, lehet, hogy keverednek a fejében a hetek és a kismamák arcai.

Sikerült bejelentkeznem a dokimhoz, me este fél nyolcra kaptam időpontot, szóval annál csak később jelentkezek, hogy mi van. De fogok! Kép

nadine81

Ja, most a "Zsu" az Zsuzsinak ment! Kép Van Zsuzsófi is, azt hiszem ő szokta a "Zsu"-t használni! Kép

nadine81

Bocsika! Kép

nadine81

<font color="119911"> Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Házassági a.k.k.-ból nálunk 300 napnál nem régebbi kell. De ezt már megbeszéltük itt. A Csp-t és az anyaságit a munkahelyem intézi, ehhez már kaptam papírokat a munkaügyistől.
A többire meg rákérdezek szerdán a védőnőnél, ugyse kérdeztem még tőle semmit. Kép
Babetta,
kiváncsi lennék mit álmodtál. Arra is, hogy ki lesz a következő mami köztünk. Nem 100%, hogy én. Kép</font>
angi79

No de Mamacka, mi ez a nagy bűntudat?????
Hiba, gyengeség midnekiben van, hiszen emberből vagyunk - jó is, mert különben nem lenne mit kijavítani és akkor meg mi végre is születnék a világra? De én nem értek veled egyet abban, hogy csak Isten képes a jóságra. A tökéletességre igen, de a jó emberekből sok van és te igenis közéjük tartozol. SZERINTEM!
Szerencsére nekem sincs kétségem afelől, hogy jó anya leszek Kép A többi meg benne van a pakliban, a hibák azért vannak, hogy kijavítsuk őket Kép

Csak fel a fejjel és tényleg jól teszed, ha megmondod a véleményedet az újságnak.

indianyo

Nadine,
én amikor véreztem elmentem a legközelebbi SZTKba, rögtön fogadtak is, megvizsgált a dokinéni és megnyugtatott, hogy zárva a méhszáj. Ez nekem az eelső harmadban volt.
Ha más nincs menj el az SZTKba, de ne várj!

A házassági akvi kiv.ról annyit, hogy tényleg minden kórházban máshogy van!
katicuska

Sziasztok!

Köszi a vízhajtó tippeket. Nekem a Mamacka féle krumplidiétás rémlett. Holnap megcsinálom. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Viko hiszen én sem mondtam mást! Kép Kép Kép esetleg félreérthető voltam! "Hiba, gyengeség midnekiben van, hiszen emberből vagyunk" hiszen ez amit írtál szintén bűntudat... nem más mint elismerése annak, hogy bűnösök vagyunk, de ez nem önostorozás... a Jóisten sem vár el tőlünk tökéletességet, egyedül a saját érdekünkben terelget a jóság felé(mint anya a gyermekét, hogy ne szaladjon ki az útra mert elüti az autó)...és így tényleg vannak jó emberek, teljesen egyetértek.
Persze az ember a saját jóságával kapcsolatban azért helyes ha nem elégszik meg... én amúgy is elég önmarcangolós tudok lenni, nem mindig könnyű Isten irgalmával szemlélni magamat! ő sokkal jobban szeret, sokkal irgalmasabb velem mint én mgammal... de azért tanítgat! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Jöttem már egy kicsit kikapcsolódni, bár csak felületesen olvastam vissza, mert totál kész vagyok... Annyira fáradt vagyok... De hagyjuk, nem akarlak mindig ezzel untatni Benneteket!

Angi: Szuper,hogy hamarosan ismét dolgozik a szülésznőd! Akkor már csak Lidikével kell megbeszélni, hogy kicsit tartson ki! Bár, aki ilyen mozgékony még, nem igen siethet kifelé, vagy ki tudja... Vmi enyhe jelzés? A többi kérdésedre látom válaszoltak rendesen a lányok!

Babetta: Köszi az érdeklődéstKép Holnap fogok vizsgázni, de baromi felkészületlennek érzem magam, pedig már 3.éjszaka,hogy nyomattam ezerrel a tanulást... most meg hulla vagyok!

Titati, Eszti: Jó tornázást, bár szerintem már túl is vagytok rajta!

Nadine: mindenképpen irány a doki! Majd gyere, mondd, mit mondtak.

Mariann: Tényleg jó,hogy ilyen jókedélyű vagyKép

Olgo: Neked felejtettem el írni még a múltkor,hogy nekem is Detralexet kell(ene)szednem a visszerekre + endovenon krémmel kenegetem. De szerencsére egy ideje rendben vannak a lábaim, kiv.hogy hamar fáradok!

Szandra: Én is üdvözöllek körünkbenKép

Képzeljétek, nekem meg szombaton főzőcske közben olyan erős menstruáció-szerű görcsbe rándult a hasam, hozzá a derekam majd leszakadt... rendesen megijedtem, hogy azért még korai lenne jósolgatni.(Hozzáteszem, csak gondolom, hogy vmi ilyesmik lehetnek majd azok az igaziak (jóslóban és igazi fájdalomban egyaránt, mert ugye, még meg nem tapasztaltam) Igaz,hogy a dokimnál most a 36.hét a cél, de én csak febr.közepére várom Botit! Mindenesetre lefeküdem utána, és aludtam egy nagyot! Tegnap is keményedtem többet. Gondolom ezek amiatt lehetnek,hogy csökkentettem a mg.adagot + a kimerültség, ugye? Na, nem baj, holnapig kibírom, aztán, ha nem sikerül a vizsga, az sem érdekel, csak alhassak nagyokat végre! (Kb.1-2 hete álomkorral küzdök.) Még lesz hátra két vizsgám, de azok nem olyan számottevőek, meg ilyen teszt-jellegűek...

Bocsánat, akiket nem említettem, és hogy magamról írtam kisregényt,csak olyan jó,hogy ti meghallgattok...

Vikó, Annácska: grat a 28.héthez!
Nancsi, Rita: gratula a 30.héthez!
Zsuzsi: Neked meg a 22-hözKép

Anita (33+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Vigyázz magatokra!
Izgalmas, hogy már közel a cél!
Én nem is szedek rendszeresen Magnéziumot, csak ami az elevitben van... megha egy kicsit feszül a poci bekapok egy pezsgőtablettát.

Nyugodtan nyavajogjál azért vagyunk, hogy erőt öntsünk egymásba... én is szoktam nem is keveset...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja, és már csak ez hiányzott, nem rég beállított a védőnőm... Soha jobbkor!Kép Végül is jó fej volt, mert mondtam,hogy tanulok, és nem is maradt nagyon. Megnézte a babaszobát, megdícsért, aztán ment. Azért is érthetetlen tulajdonképpen, mert szerdán mennem kell tanácsadásra... Mindegy, túléltem!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszönöm Mamacka, nagyon kedves vagyKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

No, épp most ezt hallottam valamelyik tévécsatornán, míg a bbc-t kerestem (kép nincs, apukám addig javította a vételt, hogy már csak a hang felismerhető többé-kevésbé):
Komolyan gondolod, Hogy Luis Marionak, aki egy nagyvilági ember, pont egy olyan bűnös és egyszerű asszony kell, aki frissítőt árul és italokat a legmagasabb rangú szórakozóhelyen?
Szeretem az ilyen szövegeket Kép És hát pont passzolt ahhoz, amit Mamackával párbeszédeltünk Kép

Azért csak szeresd magad, Mamacka, és ismerd el a saját értékeidet is Kép

indianyo

Sziasztok Kép
Szandra Kép
Üdv köztünk Kép A fiad várja már a tesó érkezését?

Vikó Kép
Az RS-ben tényéleg jó áron vannak a matracok Kép
Gratulálok a 28. héthez Kép Ez már a 3. trimeszternek számít Kép

Nadine Kép
Szerintem mindenképpen haladéktalanul menj dokihoz! Nagyon nem jó, hogy vérezgetsz Kép
Várunk este a hírekkel Kép

Zsuzsi Kép
Gratula a 22 héthez Kép

Babetta Kép
Benne vagyok a pénteki taliban, de még nem tuti Kép

Nancsi Kép
Mikor lesz eredményed?
A dokidnak tuti sok kismamája van ezért nem emlékezett hol is tartasz Kép

Rita Kép
Neked is gratulálok a 30. héthez Kép

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Töltök fel új képeket:
27 hetes poci
Kép
Kép
Kép
Unokatesók: Márton és Áron...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Szandra! Üdv. Köreinkben! Érezd jól magad nálunk!

Zsuzsi! Nincs kedved bekerülni a táblázatunkba?

Nancsika! Tényleg fura volt a dokid viselkedése! De hát szerintem ezt elnézheted neki! Ki tudja már hányadik beteg voltál aznap!

KépKép
nicika

Anita, vigyázz ám magadra! Csak óvatosan az éjszakai tanulással. De úgyis tudod, hogy mit meg hogyan! Kép

Nadine, irány dokker, de remélem minden ok lesz.

Mamacka, mi ez a negatívság? Főleg egy kakaó és lekváros kenyér után. Kép Megkívántam ám nagyon.... Kép

Titatival tök jót tornáztunk, még Bettyflame is ott volt, bár ezt mi nem tudtuk, de ő felismert minket. Kép

Ildi, te merre vagy? Cory?
Vendég

Hú Mamacka! Nagyot nőtt a pocid! Kép Aranyos a gyerkőc is!

KépKép
nicika

Viko
Én ebben voltam a legsérültebb... nem hittel el, hogy engem lehet szeretni... úgy gondoltam, hogy: jó jó a keresztényeket biztos szereti az Isten ...már ha van... de engem tuti nem... pont itt ragadott meg... olyan keresztény emberekkel zárt össze akiket egyáltalán nem volt könnyű szeretni, elviselni... megmutatta, hogy az ő szeretete ingyen van és mindenkié aki elfogadjaKép ..és nem teljesítmény függő, nem akkor szeret ha tökéletes vagyok hanem sérülten bénán, ügyetlenül tele hibával, bűnnel mint anya a gyermekét. (kár, hogy annyi ember eltorzítja ezt az Isten képet és a saját képét állítja a helyébe mint ahogy én is tettem és láttam másoktól)
Ebben gyógyított bennem hatalmasat a Jóisten! Kép
...nélküle nem ment volna! Kép persze vannak visszaesések de nagyon jó úton haladunk... kaptam egy olyan társat aki ebben nap mint nap megerősít! Kell ennél több???? Kép
puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Ez egyáltalán nem negatívság! Kép tök pozitív dolgokról írtam... nehéz így hangsúly nélkül csevegni... teljesen ugyanarról beszélünk Vikóval szerintem...

...és milyen finom narancsos volt! nyami...
Egyedül csak a férjecském miatt búslakodom, hogy nem aludt velem... a szopipárna azért nem volt az igazi! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita, azért haladsz a vizsgákkal? Én azt hallottam, hogy jósló fájások elég korán is jöhetnek, no meg a méhed készül elő, úgyhogy az is lehet az oka az ilyen hirtelen erős beszúrásnak.... Pihinkézz sokat és nyavalyogj, az segít, és különben is, fonots, hogy tudjunk egymásról, ne csak a centit mérjük meg a meglévő babaruha-készletet térképezzük fel Kép

és Bartika is 28 ám Kép

indianyo

Mamacka Kép
Szép nagy pocid van Kép

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka, csak gyakorold szorgalmasan önmagad szeretését, az sokat segít - főleg egy ilyen férjecskével Kép Ismerős helyzet, enyém férjnek és nekem se jutottak szerető szülők, úgyhogy felnőttként kezdtük el ezt a tanulmányt... de megy, én tapasztalatból tudom Kép
A pocakod pedig igencsak kikerekedett KépKépKép

indianyo

Eszti, Vikó: köszönömKép

Vikó: 5 vizsga lement, még 3 van, de ebből tényleg csak a holnapi számít! Nehéz is, sok is...meg hát, én sem vagyok (márKép) egy "zsándárk"Kép Ha minden igaz, 16-ára végzek, bár lehet még egy lesz febr. 2-án, de azt akkor már nem biztos hogy bevállalom (utazás miatt elsősorban)

Mamacka: Szép nagy a pocidKép

Akkor Bartikának is nagy gratula a 28-hoz!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

A köldökbenyúlós képről jut eszembe, hogy egy barátnőmnek három gyereke van amikor a legkissebb pociba volt próbálták a kissebbiknek magyarázni, hogy jön a kistestvér és itt van anya pocijában... a kicsi elkezdte a játékait bedugdosni a köldökön, meg belenyúlkált és megkérdezte: anya ha bedugom az ujjam megharap?

Áronnal köszönjük a bókokat... valószínűleg a zsír is több lett rajta Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Viko
Hát apa nálunk sem áll jobban nálam a szülői szeretet terén (nálam csak az apai szeretgetés hiányzott, de az egy kislánynak épp elég) nem haragszunk rájuk nem tehetnek róla ők is ezt hozták... pl. férjem apukájának apja nem volt anyukájának meg anyja... így nehéz tanulni a szerepeket...
Most viszont itt vagyunk egymásnak és ez nagyon jó! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

PusziKép
Megjöttem! egy rövid pihi és ebéd alatt megint mennyit írtatok!
Mamacka nagyon csini vagy! Hogy tetszett a babavárás kettesben? Engem sokminden megfogott belőle!
Szandra, Zsuzsi Üdv!
AngiKép
Ha minden igaz és te pont akkor már babázol, találkozhatunk február2.-án akkor megyek 9-re uhu-ra és utána 10-re a dokinénihez!
Gondolom a rákövetkező hétfőtől ugyis befektet.
De ha Lidi siet.... akkor a találka elmarad!

KépKép
csema

Na itt volna a mai pocifotóm!

Kép
Múlt hét óta 1cm-t nőtt a haskörfogatom, tehát 104 cm és fél kilót a súlyom! Most tartok 68kg-nál, azaz plussz 5 kilónál! Kép

KépKép
nicika

Nici
Nagyon szép gömbölyű a pocid! Kép
Én még sosem mértem haskörfogatot... védőnéni sem szokott...

Csema
Még csak beleolvasgattam, de nagyon jó dolgok vannak benne! Kép
Unokatesóimtól kaptuk karácsonyra. Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Apropó! Nicus kijavítanád a táblában, hogy Szófi már nem faros? No és már csak -4kg-nál tartok, mert mostanában én is sokat bűnözök, ha már erről volt szó! Úgyis nevezzhetném, hogy fegyelmezetlen lettem!!!Kép ejnye, ejnye

KépKép
csema

Anita Kép
Ment eimail Neked!

KépKép
csema

Csema, köszönöm! VálaszKép Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép
Megkaptam, még írtam pár sort, puszi: Mariann

KépKép
csema

Megnéztem az öszes matracajánlatot, mindenhol 50 felett vannak a duplaágyra valók, jóval felette... Úgyhogy passzoljuk a kérdést. Köszi az infokat!

Anita, csini ez az integető kezecske Kép

Kérem szépen még egyszer a segítséget, nem vagyok képes átállítani a betűszínt... irritál eza fekete, valami bordót vagy kéket szeretnék Kép

indianyo

Mamacka, ok! Kép Poci király. Nagyot nőtt!

Anita, akkor a nagyja megvan, ez tök jó. Párocskám még csak holnap kezdi, izgul, mint a fene, nem jó vizsgázó...szegényke.

Most én is megyek pihi, mert a takarítás kivette belőlem a szuflát.

Pussz.

Eszti
33+5
Vendég

Sziaszok! Gyors bekukk, mert megyek aludni egy kicsitKép korán keltem ma.

Akit érdekeltek a rucik, bocsi de ma fgom feltenni, tegnap nem maradt idő fotózni...

Ma reggel el akartam menni vérvételre, direkt kirángattam az ágyból Bencét hajnalban, bebumliztunk Szegedre, ezek után nem fértem be a labor ajtajánKép Mondanom se kell nem kicsi a helység, legalább 100-an voltak.
Szóval vérvétel sztornó. Voltunk viszont UH-n, doki szerint minden oké, kicsilány még mindig pici, viszont hosszúlábú. 1250 g-nak saccolta a doki.

Méretei:
Bpd: 75 mm (30 hetes)
Fronto: 96 mm
Thorax (hasátmérő): 76,4 (28 hetes)
Femur: 60 mm (31 hetes)

fekvés: koponyavégűKép A lapra csak kt van írva, gondolom ez azt jelenti, mert lent volt a fejeKép

Azt ne mértem hogy két adat megfelel a korának, mégis csak 28 hetesnek írták ki. Úgy látszik itt a legkisebb adat számítKép

De doki azt mondta, hogy a combcsont az egyik legmeghatározóbb, és az tökéletes, és a feje is korának megfelelő. Magyarul ne aggódjak, vékony, hosszúlábú csajszim leszKép

Volt ma egy szörnyű élményem is. Nálunk a klinikán az UH a szülészetnél van, és láttam amikor az újjszülöttmentősök elvisznek egy kisbabát. KépKépKép Fél óra múlva jött ki anyuci, a szülésznő kísérte, és zokogottKép Nagyo nremélem hogy nincs nagy baja a picinek, de én úgy elbőgtem magamKép A többi kismama se érezte jobban magátKép Drukkolok nekik így ismeretlenül is.

Pusz, majd jövök csicsika utánKép

Zsu
31+0KépKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csema! Javítottalak! De még nem töltöttem fel a frissítést! Lehet hogy csak holnap fogom ha nem gond!

Nicika 34+0

KépKép
nicika

Látod Nici nekem is van aggódnivalómKép Olyan kis picike az én lányom a többiekéhez képestKép De remélem csak az apja alkatát örökölteKép (175 cm/64 kg)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Livi,Babetta,
Köszi Kép

Elérkezett a január, az általam kiszabott határidő... És most elkezdhetem a babacuccokat beszerezni. Kép Szombaton a barátnőm (akinek 2 éves a kislánya) azt mondta ruhát azt ne vegyek, mert ideadja nekem a kislánya összes babaruháját. De ma reggel betévedtem egy boltba és vettem Heninek egy nadrágot, egy polót, egy kapucnis pulcsit és nyárra egy szoknyaruhát. Kép Egyszerűen nem lehetett ellenállni nekik!!!!!!! KépKép
Ja, és anyukám is teljesen bevan zsongva így szerdán megyünk vásárolgatni. Várom nagyon Kép

Olgo és Heni 29+3

Kép
olgo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?