A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Sosi!Kép

www.fertilityfriend.com

Itt regisztrálj és utána ide tudod felvinni az adatokat.

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó reggelt!
Szia Kitti! Kép
Nagyon sajnálom a babát Kép
Ahogy Jucának a progi a vesszőparipája nekem az orvos. Megint felszaladt a bogár így reggelre. Mi az, hogy nem tartja indokoltnak?! Várjuk meg a harmadik vetélést. Most itt mondanék valamit, de a nevelésem és a moderátor nem engedné.Nem tudom merre laksz, de biztos van ott másik orovs is. Ez sztk-s volt vagy magán? Gondolom a kisfiadat is nála szülted és megszoktad nem akarsz váltani. Szerintem néhány orvos kiváló szülész a másik kiváló nőgyógyász és vannak olyanok is amelyek mindkettőhöz értenek.
A hormon vizsgálat szerintem nem egy olyan megterhelő a szervezetnek, ami indokolná, hogy még várjon. Pláne még egy vetélést. Kimondani is szörnyű.
Ez az én véleményem.

Sosi!
Én is kiültettem tavaly előtt a fát és most december elején elkezdett haldokolni. Nem tudom kibírja-e tavaszig. Biztos szép lesz a kert Kép

Lányok én nem tudom mi van, de mintha elmúlt volna. Egy - két csepp van, de nem is görcsölök annyira, mint szoktam. És ez csak a 3. nap. Mi a fenét csináljak? Vegyek tesztet? Hívjam fel a dokit? Ugye nálam az alapbetegség is bejátszhat. Vagy ez is azért van, mert annyira beleélem magam?
mátra

Duddu!
www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000095664
Itt találod a cikket. Én is keresem azóta, de többet én sem találok. Érdekes nagyon az eljárás.
Egyenlőre azonban még várom manócska jelentkezését Kép
mátra

SziasztokKép! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Nálunk olyan szépen süt a napKép. Én nagyon szeretem a telet és főleg a havat, de ha már ilyen hómentesen teltek az ünnepek, akkor inkább már a tavaszt váromKép.

Dudu!
KösziKép. Már én is szeretem a nevemet, bár sokáig nem így volt az állandó magyarázkodás miatt.
Sajnálom a barnázástKép, de az biztos, hogy Neked még januárban lesz BabádKépKépKép!!!

Sziszka!
KösziKép!
Az opera mögött voltunk valami pub-ban, de ennek nem volt szag elszívója. Ahová járni szoktunk sajna az sem nem dohányzó, de ott legalább gépekkel elszívják a nagy füstöt és így nem olyan kibírhatatlan.
Gratulálok a 9 hónaphozKép, ez fontos lépés a babaprojekt előttKép, csak így továbbKép!!!
Mi tegnap szedtük le a fát, mert már nagyon hullott szegényKép, pedig vízes talpunk van. Ezekszerint nem lehet túl friss vágású a fa amikor megvettük. Annyira sajnáltam kidobniKép, főleg mert mi is mindig később szoktuk leszedniKép.

Sosi!
Az LH tesztben sajna én nem tudok segíteni, mert én nem haszálok, de biztos lesz aki majd ért hozzáKép.

Mátra!
A műtét óta az 6-7 napos menseseim nekem is lecsökkentek 3-4 napra, úgyhogy ez lehet a műtétedtől vagy a betegségtől is. Persze egy telefont a dokival azért mindenképpen megér, és a héten megvett tesztedet is lehet, hogy érdemes megcsinálni, már csak azért is, hogy teljesen bizonyos legyél, és megnyugodj.
Hidd el, össze fog jönni az a Babó Nektek isKép.

dido

dido
dido

Bolyongásaim során ezt találtam.

Kép

Sosi az LH-teszttel kapcsolatban pedig
http://www.infertility.hu/inde.html
mátra

Sziasztok!
Az elmúlt napokban nem tudtam jönni. Kisfiam jobban van, holnap megyünk fülészetre újra. Most megpróbálom visszaolvasni a sok-sok üzenetet, ha utána tudok, írok Nektek!
Puszi: Rolly
rolly

Szia Rolly! Örülök, hogy jobban van a kis legény!!
mátra

Szombat reggelig jutottam, de most mennem kell! A férjem itt ül mellettem, siettet, hogy elég már, most már muszáj mennem.
Ha sikerül, ma még jövök és írok, válaszolok!
Sok puszi: Rolly
rolly

Sziasztok!
Köszi az együttérzést, nagyon arik vagytok és igazán jólesett.
Dido: 12. héten vetélni talán még rosszabb. Nagyon sajnálom!!! Akkor már az ember még jobban beleéli magát, hogy minden rendben lesz. Nekem azt mondta a doki, hogy elég 1 ciklust várni a műtét után, utána lehet próbálkozni. Így persze nem tudom hány napos a ciklus és nehezebb "időzíteni". Persze tudom, hogy van aki fél év várakozást javasol. Lehet, hogy indokolt, de iszonyú hosszú amikor már alig várom, hogy újra kezdhessük.
Duddu: nagyon köszi az infót a laborról. Szerencsére pesti vagyok, így jó a Hungária krt. Bár ahogy olvastalak az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a háziorvos is beutal egy ilyen vizsgálatra, ha nagyon bánatosan nézek? Azért majd felhívom őket.
Sosi: látom nagyon egy cipőben járunk, legalábbis ami a babaprojectet illeti. Én már nem szoptatok, 9 hónaposan hagytuk abba. Eddig is csak úgy ment, hogy fejtem neki, mert nem nagyon akart ügyködni a drága. Viszont elég sokára állt vissza a ciklusom. Ti hogy álltok a tesóval? Remélem nem volt/lesz ilyesmiben részed, mint nekünk!
Mátra: megértem, hogy kiakadtál azon, hogy 3 vetélés után vizsgálódnak csak. Először én is, aztán olvasgattam mindenféle fórumokon és nagyon sok lány orvosának ugyanez a hozzáállása. Lehet, hogy ez vmi szakmai protokoll, de mindenesetre az biztos, hogy itt emberek lelkével játszanak (mi is majdnem belehaltunk a férjemmel), meg kisbabák életével, akik esetleg egy hormonpótlásnak köszönhetően megszülethettek volna. Ezzel együtt ahogy írtad is, szeretem az orvosomat, eddig mindenben maximálisan partner volt és EMBER.
Bocsi, ha túl hosszú voltam! Mindenkinek pusz és köszi, hogy "befogadtatok"! Kép
Kitti
rkitti

Sziasztok lányok!

Nem semmi mennyiséget írtatok péntek óta! KépKép

Duddu Kép Nekünk úgy néz ki, hogy egyelőre jobb lenne a február 11-e a topiktalihoz. Kérdezted te is ezt a poci szúrkálást. Szóval mielőtt kiderült volna, hogy babás vagyok én semmilyen szúrkálást nem éreztem, viszont az nagyon érdekes volt, hogy hétfőn teszteltem és az azt megelőző szombat és vasárnap este annyira érzékeny volt a hasam, hogy nem bírtam hasra feküdni (oldalra is csak nagyon óvatosan) - szinte még a takaró is nyomta a pocakom. Egyébként nekem sem ezt megelőzően, sem utána szinte semmilyen tünetem nem volt (pánikoltam is eleget miatta) Kép Na jó, volt egy kis savtúltengés, de az korábban is előfordult már Kép

Mátra Kép Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép

Manyóka Kép Gratulálok a 12,3 mm-es petezsákodhoz! Kép

Dido Kép Azért még ne add fel ezt a hónapot, nem mindig ugyanakkor van peteérés.

Tjuca Kép Nem vagy semmi ezekkel az "álnevekkel". Az igazi neveket nem akarod velünk sem megosztani?

Adri Kép Örülök, hogy Marcipán végül úgy néz ki, mégis veletek marad Kép

Szisszka Kép Jó, hogy újra itt vagy! Kép Köszönöm Kristóf dícséretét! Kép Kutyusaid hogy vannak?

Unique Kép Én is remélem, hogy be fognak válni a DM-es termékek Kép Ettől függetlenül azért persze érdekelne a te listád is Kép Cicire én Bepanthen krémet vettem - nekünk ezt ajánlották a szülésfelkészítőn.

Pancsi Kép Drukkolok a vizsgádhoz! Kép

Sysy Kép Örülök, hogy te is jelentkeztél és minden rendben veletek! Kép Mi a 17. héten voltunk 4D UH-n.

Kitti Kép Üdv a topikban! Kép Sajnálom az elvesztett kis babócát Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Länyok

Csak 5 percnyi idöm van.
Mindenkit puszilok Mürtzsegböl, ahol eppen sielek a gyerekekkel. remelem mindenki jol van.Vigyazzatok magatokra!

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe Kép Vigyázz magadra (és persze a gyerekekre) és jó síelést kívánunk nektek! Jelentkezz, ha itthon vagytok!

Pussz: T+K

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Végre sikerült Apát kitúrnom a gép elöl!Mindig megkapom azt a "függő" szócskát...Õ persze egyáltalán nem az a játékokra! Kép

Norvell!
Kép Elnézést kérek, hogy "lemasztínóztam" Brúnót!Mentségemre szóljon, hogy babakorban nagy a hasonlóság...Késöbb, persze már nem!Mégegyszer bocsánatért esedezem!!!Kép

Mátra!
Nem rossz az a 4-es!Vagy ne is emlékeztesselek rá?
A dokit azért hívd fel, bár szerintem holnap így indul majd a napod.

Sosi!
Tavaly én is lebontottam a fát, mert, hogy elvileg Vízkeresztkor kellene megtenni...Ennek ellenére nem volt fergeteges évünk, úgyhogy idén a fa maradt!És különbenis, olyan szép még!
Másik hőgörbés oldal: wunschkinder.net -ez német nyelvű.Szintén regisztráció és mehet.

Rolly!
Örülök, hogy jobban van a fiacskád!

Sysy!
Jó, hogy jelentkeztél, és minden rendben halad! Kép

Rkitti!
Üdv itt!Kép
Sajna a baba miatt!Kép
A hormonvizsgálatra már kaptál válasz.A kinezről másik topikban talán tudnak felvilágosítást adni.Szerintem itt nem jár senki...Lányok?

Sziszka!
Látom, van aki helyettem tartja a frontot éjjel!!!Hát igen, az otthoni munka előnyei...

Csibe!
Ez aztán a meglepi!
Vigyázz Magadra és a csemetékre!
Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Végre sikerült Apát kitúrnom a gép elöl!Mindig megkapom azt a "függő" szócskát...Õ persze egyáltalán nem az a játékokra! Kép

Norvell!
Elnézést kérek, hogy "lemasztínóztam" Brúnót!Mentségemre szóljon, hogy babakorban nagy a hasonlóság...Késöbb, persze már nem!Mégegyszer bocsánatért esedezem!!!

Mátra!
Nem rossz az a 4-es!Vagy ne is emlékeztesselek rá?
A dokit azért hívd fel, bár szerintem holnap így indul majd a napod.

Sosi!
Tavaly én is lebontottam a fát, mert, hogy elvileg Vízkeresztkor kellene megtenni...Ennek ellenére nem volt fergeteges évünk, úgyhogy idén a fa maradt!És különbenis, olyan szép még!
Másik hőgörbés oldal: wunschkinder.net -ez német nyelvű.Szintén regisztráció és mehet.

Rolly!
Örülök, hogy jobban van a fiacskád!

Sysy!
Jó, hogy jelentkeztél, és minden rendben halad! Kép

Rkitti!
Üdv itt!
Sajna a baba miatt!Kép
A hormonvizsgálatra már kaptál válasz.A kinezről másik topikban talán tudnak felvilágosítást adni.Szerintem itt nem jár senki...Lányok?

Sziszka!
Látom, van aki helyettem tartja a frontot éjjel!!!Hát igen, az otthoni munka előnyei...

Csibe!
Ez aztán a meglepi!
Vigyázz Magadra és a csemetékre!

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Mátra! Köszi az infot. Ismertem az oldalt, onnan rendeltem a tesztet. A patikában csak 5800 Ft-ost tudtak mutatni. Most viszont a DM-ben láttam még olcsóbbat 2250 Ft-ost- Legközelebb (ha lesz ilyen)Kép, ilyet veszek.

Kép
Kép
sosi

Bocs lányok!
De miért ment kétszer?

Kép
brill

Zsazsóka, Brill !Kép Köszi

Kép
Kép
sosi

Sziasztok Lányok!Kép

Most jutottam ide a gép elé.

Pancsi20!Kép

Köszi a gatulációt,aranyos vagy!Kép

Dido!Kép

Képzeld el hogy nem vezettem vagy 2 hónapja,egyszerűen most nem is hiányzik,azt hiszem most nagyon leköt a bébi gondolata.Kép
Nálunk a férjem és az apósom is András és ezért szeretnénk ha a kisfiunk is András lenne,na és persze nekünk is nagyon tetszik a név.Kép

Duddu!Kép

Köszi hogy javítasz!Kép

Szisszka!Kép

Köszi hogy ilyen kedvesen fogadsz!Kép
A dokinál minden rendben volt,a méretei megfelelőek(kb. 30 cm és 669 g),most elég szégyenlős volt alig tudtuk megnézni a nemét. De az orvos szerint mindene szépen fejlődik,és ez a lényeg.Kép

Timika!Kép

Köszi! Aranyos vagy!Kép
Ti hol voltatok 4D-n és mennyibe került?

Brill!Kép

Jól esik hogy Te is üdvözöltél bennünket!Kép

Az újakat üdvözlöm!Kép

Kitti SAJNÁLOM a babádat!Kép
Együttérzek így Veled ismeretlenül is!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!Kép

Most jutottam ide a gép elé.

Pancsi20!Kép

Köszi a gatulációt,aranyos vagy!Kép

Dido!Kép

Képzeld el hogy nem vezettem vagy 2 hónapja,egyszerűen most nem is hiányzik,azt hiszem most nagyon leköt a bébi gondolata.Kép
Nálunk a férjem és az apósom is András és ezért szeretnénk ha a kisfiunk is András lenne,na és persze nekünk is nagyon tetszik a név.Kép

Duddu!Kép

Köszi hogy javítasz!Kép

Szisszka!Kép

Köszi hogy ilyen kedvesen fogadsz!Kép
A dokinál minden rendben volt,a méretei megfelelőek(kb. 30 cm és 669 g),most elég szégyenlős volt alig tudtuk megnézni a nemét. De az orvos szerint mindene szépen fejlődik,és ez a lényeg.Kép

Timika!Kép

Köszi! Aranyos vagy!Kép
Ti hol voltatok 4D-n és mennyibe került?

Brill!Kép

Jól esik hogy Te is üdvözöltél bennünket!Kép

Az újakat üdvözlöm!Kép

Kitti SAJNÁLOM a babádat!Kép
Együttérzek így Veled ismeretlenül is!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Bocsi kétszer ment el!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Elmentünk sétálni ebben a szép napsütésben, nem is gondoltma, hogy a napocska ellenére fagyhat odakinn, de azért nagyon jól esettKép.

Rolly!
Örülök, hogy már jobban van a KisfiadKép.

Kitti!
Köszi, bár ez bármikor történik mindig ugyanolyan szörnyű és roszz.
Mindenesetre tényleg érdekes a dokid, hallottam már 3 és 6 hónap kihagyásról, de csak 1-ről... még nem. Nálam például a műtét után rendesen 4 hétre megjött, de utána csak 49. napra, tehát az 1. ciklus után még nem lehett tudni, hogy még nem állt vissza a szervezetem. A hormonviszgálatot pedig jól érzed, hogy nem szabad kihagyni, mert az első trimeszterben történő vetélések jórésze a progi hiány miatt lehet, és amíg ezt nem állítják be, addig újra megismétlődhet a dolog, legalábbis a dokim nekem ezt mondta.
Mindenesetre kívánok Neked egy-két gyönyörű kis pocaklakót amint csak lehetKép!

Timi!
Köszi, bárcsak...Kép.

Csibe!
Ez aztán a kellemes meglepiKép. Jó síelést, és kellemes pihenést már amennyire ennyi lurkó mellett lehetKép.

ditta

dido
dido

Sosi!
Innen is tudsz olcsóbban rendelni:
http://www.infertility.hu/bm.htm

Brill!
Nagyon aranyos volt az írásod az emotikonok helyetti szövegekkel. Gondolom, hogy nem így akartad, de nekem tetszett Kép

Sziszka!
Nálunk is 4 szülinap lesz februárban a legközelebbi rokonságban. Tulajdonképpen a tesómon és rajtam kívül mindenki februári Kép De valahogy csak megoldjuk a topiktalit is.. Kép

Ditta! (kezdem megszokni Kép)
Én is annyira élveztem ma az időjárást. Nagyimnál segítettünk ezt-azt a ház körül. Pedig úgy csípte az arcunkat a szél, de mégis!
Én már csak a mensimet várom, minden jel arra mutat, hogy tegnapelőtt az csak egy röpke reménykedés volt. Kép Viszont felétek azért csendben küldök egy kis drukkot Kép

Csibe!
Szuper vagy, hogy benéztél! Nagyon jó időtöltést kívánok és néhány gyerekmentes nyugodt, havas, napos csendes percet! Kép ... de csak néhányat! Kép

Timika!
Köszi a tünetbeszámolót, elraktározom későbbre Kép

Kitti!
Én úgy tudom, hogy minden hormonvérvételt nem írhat fel a körzetid, de szerintem sok múlik magán a dokin is. Szóval talán érdemes megpróbálni, főleg, ha jóban vagy vele.
És ha a Hungária krt.ra mennél, előtte mindenképpen telefonálj oda és tételenként kérdezd meg az árakat, mert nem olcsó! Kép

Rolly!
Egyszer csak behozol minket... Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Köszi Réka! Onnan rendeltem. 2500 Ft+ 800Ft postaköltség A DM-ben csak 2300 FT körüli és nincs postaköltség. Erre írtam, hogy legközelebb nem a netről rendelem.

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!

Na mára nekem is megkezdődik a munka, úgyhogy csak későn, 4 körül érek.
Puszi mindenkinek.
mátra

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
Az történt, hogy a méregetésem közben a 19. napon volt pé, illetve billingses tüneteim is voltak. De sajnos azóta nem ment fel a hőm. A múlt hónapban olyan gyönyörű volt. Nem tudom, hogy mi legyen,ez végülis progihiányra utal.És meséltem nektek a terhelő előéletemről is, illetve a családomról. Szóval ennek birtokában elszántam magamat a dokira, úgyis mennemm kellene az éves rákszűrés miatt, amit én félévente elvégzek. Nagyon aggódom most, hogy egyáltalán mi van?
A Szabolcs utca mellett lakom. Ismertek olyan dokit, aki nem küld el a fenébe azonnal?

Légyszi segítsétek.
Bocsi, hogy nam írok többet, de ez foglalkoztat már három napja.

Köszike: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Megint milye szépen süt a napKép.

Dudu!
KösziKép

Nárcisz!
Sajna én nem ismerek senkit a Szabolcs utcai kórházból, de akihez eddig jártál rákszűrésekre, ő nem tudna segíteni Neked? én is ahhoz a dokihoz járok a Babával kapcsolatban is, akihez előtte rákszűrésekre jártam.
Remélem fogsz találni megfelelő dokitKép.

ditta

dido
dido

Nárcisz!

Az előbb el is felejtettem írni, hogy ha jól emlékszem a Szabolcs utcai kórházba járóknak van külön topikja itt a babaneten, próbáld meg tőlük megérdeklődni, hogy ők kit ajánlanakKép.

ditta

dido
dido

Jó reggelt Mindenkinek!
Sajnos még mindig csak szombat reggelnél tartok az olvasásban, és mivel most nincs időm továbbolvasni, gyorsan írok pár sort - aztán majd igyekszem pótolni.
Először is nagy-nagy köszönet mindenkinek, hogy jobbulást kívántatok a kisfiamnak. Olyan hihetetlenül jólesett, pedig tudom, hogy ez a fórum nem ilyen témára van és mindenkinek megvan a millió más baja, de tényleg olyan aranyosak vagytok, hogy izgultatok érte!!! KÖSZÖNÖM! Kép
(A kisfiam 3 és fél éves - kérdezte valaki)
Mátra, iszonyúan sajnálom Kép Kép Úgy drukkoltam, hogy sikerüljön!! Nagyon erős vagy, csodállak érte, én soha nem tudok semmit könnyen feldolgozni, tavaly ilyenkor a vetélés után is szinte 1 hétig sírtam folyamatosan.
Monyoka! Nagyon jó, hogy újra bizakodó vagy!! És ha félsz - akár a vérvételtől, akár mástól -, írd ki magadból, itt olyan segítőkész emberek vannak, hogy biztosan nem hagynak egyedül. És örülök, hogy a leírt történet ilyen pozitívan hatott rád.
Pancsi: Köszönöm az MP3 tippet!
Brill: Képzeld, a terhesség alatt még a megható - akkor annak tűnt - reklámokon is sírtam!
Manyoka, olyan jó, hogy leírtad a történetedet, és nagyon örülök, hogy sikerült! Kép
Mátra, milyen volt a vizsgád? (Lehet, hogy már írtál erről, csak még nem olvastam vissza), ha jól emlékszem, ma Pancsi vizsgázik.
Nárcó, az üzenetedet most látom, sajnos én sem ismerek senkit a Szabolcs utcából, de szerintem vérvételt kell csinálnia bármelyik orvosnak. Nekem a dokim csinált, amikor felmerült a prog.hiány. Többször is. Volt olyan hónap, hogy rendben volt, máskor meg nem.
Magamról most annyit: már pénteken meg kellett volna jönnie a mensimnek, de semmi hír. Máskor ilyenkor reménykednék, de most tudom, hogy a hülye(bocsánat) ciszta nem engedi. Remélem, jobb belátásra tér, aztán a mensivel együtt el is tűnik! Kép
Mennem kell, mindenkinek szép napot kívánok!!
Rolly
rolly

Évi Kép De jó, hogy te is itt vagy!!! KépKépKép Gratulálok a kisbabátokhoz!!! KépKép Egy csomószor gondoltam rád, hogy vajon mi lehet veletek! Gyönyörű karácsonyotok lehetett! Nálunk meg pár hét és megszületik Kristóf Kép Vigyázz magatokra és további gondtalan pocakosodást kívánok! Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Évi!Kép

Jaj, de jó hírekkel jöttél! Hát persze, hogy visszavárunk!!! Szívből gratulálok a 6 mm-es csöppséghez, és gondtalan babavárást kívánok! Hogy vagy? Mesélj magatokról!

Évi 31+6

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rolly!
Ez azt jelenti, hogy a cisztádtól most fizikálisan nem is jöhet össze a Babó, vagy csak nem szabadna, hogy most jöjjön össze?

Évi79!
Én is emlékszem RádKép. Milyen jó hírt hoztálKép. Nagyon-nagyon gratulálok, és nagyon boldog problémamentes pocakoskodást kívánok NekedKép!

dido

dido
dido

Szia Évi!

Na tudok titkot tartani? Drukkoltam ám nagyonKép

Juca

UI: Már csak 84-szeresére fog nőni a kis csöppségKép

tjuca

Ide nem szoktam írni,de olvasni igen.
Évi79!Tőled kérdezem hogy honnan tudod hanyadik nap fogant a baba?Én is babát szeretnék azért kérdezem.Hány napos a ciklusod?Nekem 34 és 18.nap voltunk együtt és volt tojásfehérje is.Bízok benne hogy sikerült.Remélem nem baj hogy írtam neked és válaszolsz.

gratulálok a babóhoz.

Kép
breni

Évi,
gratulálok a kis pocaklakóhoz!! Örülök hogy a nagy nyugiba felétek repült a gólya!!

Kitti,
nagyon sajnálom a babódat, nekem 3 hónap elteltével csináltak egy teljes hormonképet ami után a doki mondta hogy hajrá.

Dudu,
én most a 6 cn-on vagyok de az igazság az hogy olyan ritkán jövök hogy szerintem nincs értelme hogy velem fáradozz. Múltkor kérdezted a tesztet sajna én tudom mikor volt a tüszőrepi mert kapok rá szurit.

Kivi
kivi2

KiviKép

SajnálomKép.

dido

dido
dido

SziasztokKép

evi79 meg nem ismerjuk egymast,de szivbol gratulalok a bebihez,gondolom ez volt a legszebb karacsonyi ajandekKép

kivi sajnalom.Képtudom hogy nem sokat jelent de talan a kovetkezo honapban....Kép

timika,huha milyen gyorsan telik az ido,nemsokara kezedben tarthatod KristofotKépAmugy hogyan viselkedik a kissrac?sokat mocorog?Kép

dido menzi?

kitti sajnalom a babadat.erot es kitartast.

sysy Andras Szabolcs,mindeketo nev teccikKépErdekes hogy nalatok divat ket nevet adni a gyerkocnek aztan ha megno akkor el tudja donteni melyiket hasznaljaKépnalunk nincs ilyen.

Nalam semmi ujsag.Orulok a napsutesnek erezhetoen sokkal jobba a kedvem,majd kibujok a borombolKép
az ejjel meg kellet "operalnom a labam"Egy borsonagysagu gilva not rajta,amit kinyomtam,de minden nap nyomogalni kell,en meg egesz hetvegen nem bantottam es tegnap estere mar dio nagysagra not es fajt is.Most lelapult mert kicsinaltam...Kép

Kép
monyoka

Évi!Mihez kellett az 5 nap?Nem mérem a hőt,mert annyira nem akarok a baba témába bele mélyülni mert az sem egészséges.Még tudom magam tartani nem "akaráshoz".Szerinted a 18.nap jó a 34 napos ciklusnál,előtte a 12.napon voltunk együtt.Csak ennyit figyelek hogy hanyadik napon vagyunk együtt.

Kép
breni

sziszka dragaKépirtam mailtKép

Kép
monyoka

Évi!Köszi a válaszokat.
Sok boldogságot a babához.

Kép
breni

Monyóka!

Örülök, hogy már sokkla jobb a kedvedKép. A napsütés rám is jótékony hatással vanKép
A menzit a hétvégére nem váromKép, ma még csak a 23. napon vagyok.
Végül, hogy döntöttél, mikor mész a dokihoz? Sikerült találni valakit?

ditta

dido
dido

DidoKép

hat igen elhatarozasra jutottunkKép
a velemenyeket igy utolag is szeretnem megkoszonni.)
Megvan a dokineni akihz majd megyek,kineztemKép
Privatul dolgozik.
Mivel most minden garasra szuksegunk van(epitkezes)ezrt en ugy gondoltam hogy allamiba megyek hogy ne keruljon penzbe.Aztan addig addig dumcsiztunk a parommal hogy akovetkezore jutottunk.
Pentekig mindenkepp varunk,mivel kedden hagyom abba a gyogyi szedeset,eshat meg kellene hogy jojjon.Ha megjon akkor meglasuk mi lesz a kovekkezo menzivel.Ha nem jon meg akkor penteken vagy hetfon kerek idopontot.
menzi kozben nem szertnek elmenni mert most kezdetnek az nekem durva lenne.
Most azert nem megyek el pentekig mert egy jonapot -ert nincs kedvem fizetni.
Dokinovel szemelyszerint nem lehet telefonon infot kerni,csak egy titkarnotol lehet idopontot kerni hozza.
hat most ennyi,remelem jol dontotunkKép

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Évi, mi még nem ismerjük egymást, mivel én új te, pedig régi új "felhasználó" vagy,de nagyon-nagyon gratulálok a kis Drágához!!Kép Pont ma reggel olvasgattam az archívumban, olvastam a Te beírásaidat is, aztán tessék, most itt vagy. Na, és áruld el a TITKOS RECEPTJÉT a babagyártásnak!! Magamról annyit, hogy egy másfél éves kislány ( Lujza) anyukája vagyok és most szeretnénk kistesót neki. 33 éves vagyok ( még ma) , ezért ez a gyors tempo. A lányom 10 hónap próbálkozás után fogant. Nagyon boldog babavárást kívánok.Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Huh jó sokat kéne megint visszaolvassak, pedig csak egy hétvége volt közben, viszont rengeteg a melóm, úgyhogy nem biztos, hogy sikerülni fog, de kíváncsi vagyok kivel mi történt.
Úgyhogy most csak erre a gyors beköszönésre ugrottam ide.
Pusszantás: Niki

kancellárka

Évi! Csak olyasmire gondoltam, hogy hőmérőztél-e, Billingeztél-e, LH-teszteztél-e, vagy a spontáneitasban bíztál??

Kép
Kép
sosi

Évi!Még csak annyit kérdeznék,remélem nem baj,hogy mi az a billigs?Kicsit tudatlan vagyok még ebben?Váladék?

Kép
breni

Évi!Akkor amit én is írtam,hogy 31.-én olyanom volt,az jó.És 1-jén voltunk együtt.Hát már csak reménykedni tudok.Köszi

Kép
breni

Sziasztok! Ma meg még talán holnap vagyok,aztán szerdától szabin aztán meg már tápénzen leszek!
Ma végre megkaptam a kismama könyvem!Szerdán kell vérvételre mennem aztán meg jövö hét szerdán terhestanácsadásra és uh-ra! Sajnálni fogom,hogy nem fogok tudni beszélgetni veletek!!!
manyoka

Dinadinról nem tudtok valamit?
manyoka

Évi!
Nem tudom emlékszel-e még rám, néha be szoktam ide kukkantani, de sajna már nem aktuális a topicos tagságom! De most olvastam a Veled történteket! NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!! Kép Problémamentes, gyönyörű 9 (vagyis már csak 8) hónapot kívánok Neked!!! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Lányok!
KépÜdvözlöm az új emberkéket!KépKisütöttem ma 43db palacsintátKép

Didó! Ugye nem vagy babonás? Én már most küldenék egy kis drukkotKép

Nárcisz! Látom Te is olyan "gyakran" vagy, mint énKép Bár én is, mint Te azért bekukkolok, ha tudok.

Csibe 78!Jó síelést!Kép

Kis éjszakai pillangónk:Brill! Ez az apa... Sajna én sem tudom eltolni a gép mellől, egyetlen mentsége, hogy Õ melózik, s nem játszik. Most kapott egy új tervezőprogit, s azt tanulja, plusz mellékmelót csinál. Este meg már én vagyok fáradt az íráshozKép

Évi79!KépGratulálok!Vigyázz magatokra!

Nálam semmi különös. Amíg szedtem a clostit, addig megszűnt a hasmenésemKép, de most ismét barnamaci szindrómám vanKép A melleimen 1hete alig tudok feküdni, pedig 19.-e a menzesz napja. Kissé korai a fájdalom.
Hát Lányok, kíváncsi vagyok én erre a billings módszerre, mert én eddig soha nem tapasztaltam nyúlós váladékot (vagy legalábbis igen kevéskét) e hónapban, meg szinte megijedtem, hogy mekkora "csomó" -t töröltem le a hüvelyemről. Akkorára nyúlt... Aznap nem bújtunk össze apával, hanem előtte és utánavaló nap. Érdekes, most teljesen spontán, 2 naponta szeretkezünk, dec. 26.-a óta. Azt mondta a párocskám, hogy lehet, hogy az a bizonyos vitamintabi, amit szedünk, lehet, hogy viagraKép. Viszont észrevettem még valamit. Eddig megéreztem a tüszőrepit (petefészeknél kellemetlen nyomás, szúrás), most abszolut semmit nem észleltem. Érdekes a női szervezet.

Kérdés: nem tudja valaki, hogy a BM-on belül, hova kell keresztnév engedélyeztetés ügyében írni? Olyan neveket szeretnék, melyek nálunk nincsenek, de nem tudom a kérelem folyamatát.

További szép Kép-ot mindenkinek!Kép
katka30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?