A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szelivi
Neked akartam még írni, hogy én alapból sem bírom elviselni a merevítős melltartókat, nekem olyan típusú a mellem amire nem jó, mert beleálla merevítő! Én sportos merevítő nélküli melltartókat hordok.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi! Tök jó hogy minden rendben a kiscsajjal! Akkor nem csak én vagyok egyedül akinek picike a babája! Kép Mondjuk nálam ráadásul a comcsont tűnik kisebbnek! Na de majd holnap meglátjuk hogy is áll a drágám!

KépKép
nicika

Olgo! Örülök hogy letellt a bűvös határ és végre vásárolhatsz! Kép

Zsuzsófi! Nálunk én 165cm magas vagyok és 63 kiló (voltam terhesség előtt), apa pedig 181cm magas és 70 kiló! Szóval mi sem vagyunk nagy darabok, így érthető a pici baba is! Meg aztán én 2400 gramm/48cm-rel, párom pedig 3500 gramm/57cm-rel jött világra!

KépKép
nicika

Olgo, ne szaladj el!
Miért nem orvos a szonográfus? Mert hogy a Szent Imrében ugyan kedvelik a mi kedvenc Győrfy Mátyásunkat, de nyomatékosan közölték, hogy ő NEM ORVOS CSAK SZONOGRÁFUS SZAKEMBER. Te vagy itt a szaktekintély, úghogy viléágosíts meg elménket! Én azt tudtam csak kiötölni, hogy főiskolán képzik a szonográfust, mint a főnővért és gyógytornászt, és azért nem orvos?

Kislánynak oylan könnyű vásárolniKép De bezzeg a fiúkkal már nem olyan egyszerű, megvarrni is bonyolultabb egy nadrágot, mint egy rucit...

indianyo

Zsu Kép
Gratulálok a jó uh eredményhez Kép
Mikor mész vérvételre?

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok Kép
Boriék nem ma mennek haza?

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Zsu
Gratula a kis nőcihez!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anna! Boriék talán már otthon is vannak! Én tegnap beszéltem Borival telefonon és azt mondta hogy valaószínűleg ma már hazaengedik őket! Kép

KépKép
nicika

Nicika Kép
Köszi Kép Már alig várom, hogy felrakjon képeket az első topikos babákról Kép

Nagyon szép gömbölyű a pocakod Kép Kiváncsian várom mit mond az új doki holnap Kép

Annácska 28+0

annácska

Bori azt mondta hogyha végre otthon lesznek akkor mutat képeket, mert szinte minden nap készült fotó a pici lányokról! Kép

KépKép
nicika

Nicika, ZsuKép
Ne aggódjatok a babák mérete miatt, hosszú csecsemős pályafutásom egyik megfigyelése, a kisebb súlyú babák pillanatok alatt behozzák a társaikat.
élénkebbek,jobban többet szopnak
Kép Kép Kép

KépKép
csema

Vikó,Kép
a szonografus nem doki hanem szakasszisztens, nyugaton főleg csak ők végzik az UH-os vizsgálatokat. Nálunk Mo-on dokik is végzik az UH vizsg-ot, akik a szülész-nőgyógyász szakvizsgájuk mellé elvégeznek egy UH-os tanfolyamot+ megfelelő számú és dokumentált vizsgálatot kell végezniük egy már akkreditált kolléga mellett. Kép A szonografusnak csak azt kell tudnia, hogy mit lát vagy mit kellene látnia.

Kép
olgo

Magam részéről egy 3kg-os gyerkőccel, nagyon is elégedett lennék!!!
Kép
Ami az öltöztetést illeti:
Valóban nagyon szép kislány ruhák vannak, de!! manapság már a kisfiú ruhácskák is nagyon vagányak, édesek tudnak lenni!!!
Én is beszereztem már Szófinak habos-babos csipkés bugyisat, ugyis csak egy ideig hordja azt amit én szeretnékKép Kép Kép
példák a lányaim a világért szoknyát és ruhát fel nem vennének!

KépKép
csema

Sziasztok!

Nagyon szepen koszonom a segitseget!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

El is felejtettem írni, hogy reggel mentem a vércukor terhelés eredményemért de elkeveredett szóval meg kell ismételni a 75 gr glükóz ivást. Kép

Anita,
talán egy fokkal kevésbé fáj a combom mióta a Detralexet szedem, de lehet,hogy csak az elmúlt napok pihijének köszönhetem. Most dolgozom 2 napig meglátom,hogy viseli a lábam.. Kép
Holnap vizsga után nagy pihit tartsál sok alvással! Kép

Nicika,
varázslatosan jó érzés a kis pöttömnek vásárolni,Kép Kép talán azért is ment ki a fejemből a cukorterhelés miatti bosszúságom,Kép pedig reggel nagyon nem esett jól az ismétlés híre.

Kép
olgo

<font color="119911"> Csema,
nem hiszem, hogy sokkal előbb kibújik a lányom, így akár oké is lehet a február 2. Apukája szerint reggelre lesz meg. Az éjjel felébredt, amikor kimentem a WC-re, erre félálomban megkérdezte: "szülünk vagy csak pisi?". Olyan jót nevettem rajta. Kép
Nadine,
elmentél dokihoz?
Mamacka,
helyes a pocód és a kicsi is. Kép
Nici,
picit nőtt a pocakod. Igaz? Mikor mész a dokinőhöz?
Tök kiváncsi vagyok Bori lányaira. Kép
Anita,
biztos túlhajtottad magad. De valami ilyennek mondják a jóslókat. Vigyázz magatokra! és továbbra is drukkolok a vizsgákhoz! Egyébként tényleg túl jól érzi magát Lidi bent, de ez így van jól. Maradjon is ott, amíg jó neki.
Eszti,
akkor megy a drukk a párodnak is a vizsgákhoz! Pihizz! Takarítás és torna után biztos jól esik.
Nekem még angolra kellene mennem, még lesz 3 alkalom.

Az újaknak üdv itt, jó pocakosodást!
A kerek számokhoz pedig gratula!</font>
angi79

Köszönöm Lányok a kedves fogadtatást!

Igen, Annácska,Máté,a kisfiam már nagyon várja a kistesót! Bár biztos egyészen más lesz számára,mikor már tényleg itthon lesz velünk a pici, mint így, amikor csak annyit érzékel, hogy anya pocija egyre nagyobb...

A legjobban attól félek, hogy fogja megélni azokat a napokat, amíg én a kórházban leszek.Még nem váltunk el egymástól soha néhány óránál többet.

KépKép
KépKép
foria

Angi
Hát ahogy Lidinek a legjobb úgy legyen!!! Kép Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok!
A visszaolvasás még nem nagyon ment.

Eszti, Bettyflame: nagyon jó volt a torna Kép
De csak én érzem úgy, hogy nem dolgoztat meg annyira, mint korábban? Az elején legaláb éreztem izomlázat, de most meg csak azt érzem, hogy mozogtunk egy kicsit. Én csinálom felületesebben, vagy már megszokta volna a szervezetem?

Holnap reggel megyek teljes vérképre, viszek "üveget" is magammal, és lesz ctg is Kép Majd beszámolok.

Nicika: a táblába beraknál egy oldalsó 35 hetes pociképet? Meg javítanád a mail címem picibogyo@vipmail.hu -ra? Előre is köszi!

Titati 36+4
titati

Csema! Minden bizonnyal igazad van! Kép

Angi! Nadin este fél 8-ra kapott időpontot a dokinál! Utána majd jön a hírekkel hogy mi volt!
A férjed beszólása nagyon aranyos! Kép
Egyébként egy picit tényleg nőtt a pocim!
Dokihoz (nem dokinő Kép) holnap 12.15-re kaptam időpontot!
Bori lányaira én is mérhetetlenül kíváncsi vagyok! Egész nap itt fogok ülni a gép előtt, hogyha esetleg felnézne!

KépKép
nicika

Titati! Javítottam az általad kért dolgokat és a képet is feltettem! A feltöltést is csinálom, 1-2 percen belül fent a friss tábla! Kép
Lányok! Óhaj-sóhajokat még lehet közölni a táblával kapcsolatban!

KépKép
nicika

Ha esetleg valaki elfelejtette volna a tábla elérhetőségét:

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

nici az én e-mail címem még hiányzott ha jól rémlik:

schusy@napnet.hu
katicuska@vipmail.hu

Zsu aki nem bír aludniKép

31+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Viko: szeirntem egész egyszerű ez az orvos kérdés. Orvos az, aki elvégezte az orvosi egyetemet. Erre nagyon kényesek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika, mindjárt küldöm mailben a pocifotómat, azt még betennéd? Köszi.
Vendég

Nicika: köszi Kép

Cory: milyen gyümölcslét és gyümölcsöt lehet és érdemes fogyasztani a kórházban? (csak mert eljött a vásárlás ideje Kép )
titati

Cory: igaz... én csak azt akartam tudni, ki a szonográfus Kép De akármilyen is a végzettsége, én iszeretem Győrfy Mátyást és alig várom, hogy mehessek hozzá megint Kép

Közben rájöttem, hogy a múltkori bunkó UH-orvos a Szent Imrében pont az az egyetlen szülészorvos, akivel midnen ottani topikos lány riogatott... hát most már tudom, ki nem lehet ügyeletben akkor, amikor majd mi szülünk:D

Mariannka, nagyon titkos a te doktorod Kép

indianyo

Zsu, szóval tied a vip-nél a katicuska!
Azt hizzem ez a név csak nekem tud eszembe jutni...
katicuska

Kókusz matrac: 70*140 cm: 8000 Ft a KIKÁban
katicuska

Titati: nagyjából akármilyet, amit szeretsz. Mondjuk ne legyen narancslé, mert fájhat tőle a pici pocakja. Én ice tea-t ittam.

Viko: kivel riogatnak a szent imrés lányok? Mert szerintem a Bártfaiban nem orvosok uh-oznak, vagy már igen?

cory
Budapest

TitatiKép
Olyasmit vegyél ami a babának nem okoz görcsöket, tehát nem ajánlom az őszilét, narancsot, mert az érzékenyebb babák görcsölnek tőle!

KépKép
csema

Jók az ice teák, szénsavmentes ásványvíz, almalé

KépKép
csema

Cory: igen, sajnos újabban állandóan a mumus van ott, legalábbis az utolsó 2 alkalommal mindig ő voltKép előtte egy szonográfus lány, idegbeteg volt kicsit, de alapos. A mumus pedig Dr.Szántó József... brrr. Érdekes, hogy pont a lányok mondták az első alkalommal, hogy egyetlen ember van, aki borzalmas... no sikerült vele összefutnom, de csak most jutott eszembe, hgoy megnézzem a leleten a nevét.

indianyo

Viko: értem. Hát nekem a két szonográfus közül is volt már gondom az egyikkel. A Bergendy Katalinnal Kép

cory
Budapest

Köszi, akkor víz, ice tea és almalé marad. Kép
titati

Lányok akiket esetleg érint és a Központi házasságkötőben volt az esküvője, és hosszabítania kell a házasságiját ( VI.ker)
Félfogadás:
hétfő:1/2 2 - 1/26-ig
szerda: 8-16-ig
péntek: 8-11-ig
csak személyi kell és apa is elintézheti!

KépKép
csema

Cory: Igen, B.K. az idegbeteg lány, de azért velem alapos volt. Nem lettünk puszipajtások, de mindent megnézett rendesen.

indianyo

Csema: hosszabítani? Nem örökre szól?

cory
Budapest

Katicuska, bocsiKép én Katicát szerettem volna al ányom után, de az foglalt volt. És ezt becéztem leKép anyum szerint hogy tud nekem ilyen eszembe jutni? de hát nem vagyok egyedülKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Titati, de szép, hogy már ilyen dolgokat kell vásárolnod Kép
Citromlétől is fájhat a baba pocakja... no meg a kórázakban nem figyelnek oda A szülészeti étkezésre és egy csomószor adnak k-betűs főzelékeket és hüvelyeseket, aztán szegény babók meg csak kínlódnakKép

indianyo

Viko: engem is megnézett rendesen, majd közölte, hogy lehet, hoyg vízfejű a gyerekem. Hát ksözi.

cory
Budapest

CoryKép
De egy életre szól, de 300 napnál nem lehet régebbi ahhoz hogy a babát apa nevére anyakönyvezzék! A miénk pedig mindjárt 23éves!!!!

KépKép
csema

Cory: B.K. drága jó lélek, mondom én, rám reccsent keményen, hogy mi az, hogy nem megyek GENETIKAI TANÁCSADÁSRA???? És rá is írta a leletre fél centis betűkkel Kép Édes pofa Kép
Csema úgy értette, hgoy kell egy friss, meleg szül.ak, a kórházba be majd Kép

indianyo

Megyek iszom egy banán turmixot! imádom, és apa hozott nekem banánt!

KépKép
csema

Nicika!

A baba méretével kapcsolatban: nekem gyakorlatilag az összes uh-on kb. 2 héttel mindig kisebbre mérték a Babámat, egészen mostanáig! Ugyanis másfél hete, a 31.héten 34 hetesnek, és 2070 grammosnak mérték! Egyáltalán nem kicsi, sőt! Szóval, szerintem ne aggódj, a Te kislányod úgy tökéletes, ahogy van.
Engem az foglalkoztat nagyon, hogy egészségesek legyenek a Babáink. A tavalyi terhességem azért ért szörnyű véget, mert a kicsinek több, az élettel össze nem egyeztethető rendellenessége volt. Tudom, ez igen lehangoló téma, épp ezért nem is írok erről többet. Egy kismama legyen nyugodt, kiegyensúlyozott, ez szolgálja mindenki érdekét.
Érdekelne, melyikőtök az, aki az István kórházban fog szülni? Nyílván írtátok már és gondolom a Táblában is benne van, de annak elérhetőségét sajnos én nem tudom. Én ott fogok szülni, Mátéka is ott született. Aki ott fog, választott magának szülésznőt?

Pusszantás: Szandra 32+0

KépKép
KépKép
foria

Szia Szandra,

én pl. Istvános vagyok, Titati is, Szelivi is, Mamacka, Bettyflame.
Én választottam szülésznőt, azt, akivel a dokim szeret dolgozni.

Eszti

33+5
Vendég

Szandra:
én a dokimra bíztam a szülésznőt, és azt mondta, hogy neki nincs szüksége rá. Én meg az orvost fontosabbnak tartom, így nem is választok.

Gratulálok a mostani terhességedhez! Kép

Titati 36+4
titati

Nicika: nálam nem jön be a tábla Kép

cory
Budapest

Én mikor kismama látogatóban voltam a kórházban, akkor alma-birs lét vittem a kismamának (Top-joy), mert állítólag tejképző hatása van. Meg vittem banánt és csokit! Kép

Foria! Az én babám még a 30. héten is kisebb volt 1-2 héttel, mint ahogy a mensi alapján kellene. Pedig pontosan tudom hogy mikor fogant, ugyanis ovulációs tesztet használtam! Holnap megyek UH-ra, majd ott kiderül hogy hogy állunk! Végtére is 1 hónapja voltam utoljára UH-on és az óta simán behozhatta a lemaradást!
Ha gondolod és van kedved, akkor bekerülhetnél te is a táblába és akkor láthatnád a többiek infóit! Mit szólsz? Ha érdekel a dolog akkor írj a pickwicktea@fremmail.hu -ra egy mailt nekem!

KépKép
nicika

Cory! Azért nem jön be, mert épp most töltöm fel a javítottat! Kép Fél perc múlva már elméletileg elérhető!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?