A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

HajniKép
Igen, meg fogjuk érteni, de legalább majd Laoszt ugraszd el egy kis szülinapi tortáért, hozsen egyrászt az az övé is, másrészt kell egy kis energiautánpótlás a petikéknek.
És tényleg van ping-pong asztalom, bár úgy 80 km-re Budapesttől, de a tüszőid kedvéért átthetjük oda a tali helyszínétKép

JuditKép
Hústortát kapsz, az jó lesz? Kép

wish

Stella!

Nem semmik a kiskrapekok, szép súlyuk van már most.

Timi!
Paptibinek jobbulást, remélem már minden rendben van vele. Neked meg sok kitartást a megpróbáltatásokhoz. Meglátod, most fog sikerülni az inszem, valamit jóvá kell tegyen a sors.

Hajni!
Jó lenne, ha tudnál jönni. Hiányoznál a csapatból. De ha nem, akkor annak indokát elfogadjuk Kép

Judit!
Hány kilónál tartasz? Judit a hős. Én nem lennék rá képes... Mindig emelem kalapom az előtt, aki végigcsinálja.

Dia!
Domi mitől lenne zizis? Csak gyerek Kép

Jelentem, egy újabb vizsgát kipipálhatok, 11-kor megvolt az 5.
Holnap megyünk sielni, így egy hétig nélkülöznötök kell társaságom Kép (tudom, csak húznék már el Kép) Remélem, mire visszajövök, már a társaság nagy része túl lesz a kezdésen, s nagy tüszőszámlálásban lesztek. Hiányozni fogtok.

Eszter
Kép
roxal

Eszter!Kép
Csak gyerek...!KépDe milyen rossz!Kép

Na,nektek is leírom ma miért lett 200 a vérnyomásom.KépElmentem Domival,hogy veszek neki házicipőt vagy szandit.Meg is láttam egy klassz szandit az egyik bolt kirakatában.Na,mondom ez jó lesz,most használja bent nyáron meg kint.És képzeljétek az eladó nem engedett be bkocsival az üzletbe,mondván összekoszolja a padlót a kocsi.KépJó kis kereskedő a rohadt paraszt mindenit!KépSzóval jó felhúztam magam.Ilyet még nem is hallottam!Na megyek nem idegesítem magam tovább.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét mindenkinek!

Roxal, irigy vagyok, így is, úgy is... újabb sikeres vizsga és még síelni is mész! Gondolatban veled tartok! Addig a tanulós energiáidat itt hagyhatnád nekem! Én tegnap fél tízkor nekiálltam végre tanulni, erre háromnegyed tízkor boldogan kiejtettem a jegyzetet a kezemből és édesdeden alukáltam reggelig!

Lldicsi, ez felháborító! Azon gondolkoztam, vajon tipikusan gyerekholmit árusító üzletben lehettél-e? Mert ha igen, onnan meg főleg gáz, hogy a potenciális vásárlót éppen azért nem engedik be, mert gyerekkel van! Igaz, más boltban is kiakasztó lenne ugyanez! Hol történt ez?

Wish, én mint "újonc" fórumozó, nem tudtam, hogy az összejövetelek össznépi szüli- vagy névnapozást is jelentenek! Akkor apát is vihetem, ezek szerint? Nagyon örülök! Hol lesz a találka? Nem láttam, hogy írtátok, de lehet hogy csak vaksi vagyok...

Puszi mindenkinek: Kata

Kép
szkatácska

Kata!Kép
Itt Kispesten történt.Az is "poén"benne,hogy kijött az eladó,megkérdeztem mennyi az a szandi amit kinéztem.Mondja 5 ezer van több méret stb...Mondom ok megveszem.Méééég meg is beszéltük hányas kell Dominak és mindezek után közölte,hogy ááááá kocsi óne mert koszos lesz a padló stb....KépAmúgy egy cipőbolt volt nem csak gyerekek részére.Na mindegy,biztos sokat csuklott ma az édesanyukája.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Lányok Kép
"Vicces", hogy pont azért nem tudok Veletek találkozni, ami egyben össze is köt minket. Úgy sajnálom. Köszi, hogy megértitek, belegondoltam a szituba azután, hogy elolvastam az üziket és hiába nem lenne semmi veszély, tutira izgulnék, hogy mi van, ha mégis. És ugye a lelki hozzáállásról nem kell beszélnem Nektek. Arról nem is beszélve, hogy most rettentően rámférne egy nagy adag lelki béke!
Kata Párjának felajánljuk Laosz tortaszeletét, ha már Neki is jövő héten van a szülinapja mint az uramnak! Kép

Dia Kép
Ez hihetetlen és megdöbbentő, hogy ilyen emberek is vannak. Ne is bosszankodj miatta, nem éri meg. Vígasztaljon a tudat, hogy nem gazdagítottad a pénzeddel és talán egyszer elgondolkodik rajta, vajon miért nincs akkora forgalma, mint a többi boltnak...

Roxal Kép
Gratula az újabb kipipált vizsgához! Érezzétek nagyon jól Magatokat!!!
Kép
hajnesz

Sziasztok
A tanácsotokra lenne szükségem.A második lombik sikerült és meg is maradt 3 baba.A létszám miatt nagyon félek. írna esetleg akinek szintén lombik után 3 babája maradt?
Továbbá tudna vki jó kórházat és nőgyógyászt ajánlani?
Előre is köszi
beeb

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotyogok, de már nagyon régóta olvaslak Titeket (ráadásul Nóri, Kolos mamája a legjobb barátnőm húga), és szeretnék Beeb kérdésére reagálni. Én a Schöph-Méreibe járok (Szia Hajnesz!) Arnold dokihoz. Az egyik kórházi tartózkodásom alatt találkoztam egy éppen bővülő családdal, ahová három kisfiú érkezett. Az Apuka elmondása szerint mindenki nagyon profi volt, a műtétnél több orvos is bent volt, vigyáztak nagyon a babákra. Igaz, az anyukának több hónapot kellett eltöltenie a szülés előtt a kórházban, de elég jól viselte, odafigyeltek rá.
Üdv
Zsuzsa
morzsanyul

Beeb Kép
Először is gratulálok a sikeres lombikhoz!!
Megértem a félelmedet, nehéz döntést hozni ilyenkor. Az orvosoddal megbeszéltétek a lehetőségeket? Általában felajánlják a redukciót, de annak megközelítőleg ugyanakkora kockázati tényezői vannak, mint a hármas terhességnek, így sokan úgy döntenek, hogy nem engedik a beavatkozást. Hogy egy kicsit bátorítsalak, a Schöpfiben egy olyan kismamával feküdtem egy kórteremben, aki szintén nem engedte a redukciót és igaz, a veszélyeztetett terhesség miatt jópár kórházban töltött hónap után, de végül 3 egészséges kisfiú boldog anyukája lett!
hajnesz

Szia Zsuzsa! Kép
Egyszerre írtunk és lehet, hogy ugyanarról a személyről?? Akkor együtt is feküdtünk bent?? Kép
hajnesz

Szia Hajnesz!

Én pont a szülés napján vendégeskedtem egy napot a petevezeték átjárhatóság vizsgálat "ürügyén" és pont az anyuka ágyát kaptam meg arra a néhány órára, amíg ő az intezíven volt.Lehet, hogy már találkoztunk is? De, jóóóó!! (Hogyan is kell vigyorgó fejet csinálni?)Mikor jössz legközelebb a kórházba? Esetleg összefuthatnánk:-))
Zsuzsa
morzsanyul

Köszi, hogy írtatok!
A Dévaival megbeszéltük, hogy nem szeretnénk redukciós műtétet egyrészt a vetélés kockázata miatt, másrészt nem tudnám azt mondtani, hogy "ez a baba nem kell", holott tudom, hogy egyforma kis banda és mindegyik szépen fejlődik.
A Schöpfi jó ötlet, köszi szépen.Legszívesebben a Dévaival csinálnám végig, mert nagyon megbízom benne, de annyira elfoglalt, hogy nem biztos, hogy a kellő időben ott tudna lenni, ha szükségem van rá.
Beeb
beeb

Beeb!
Gratulálok a 3 csöppséghez! Biztos a jó döntést hozzátok. Én sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, csak mindent jót kívánni!

Eszter!
Nagyon jó pihenést és síelést kívánok neked!
Töltődj fel, hogy utána kirázd a kisujjadból a maradék vizsgákat!

Dia!
Felháborító az a cipőüzlet! Remélem, rossz hírüket kelted a környéken!

Hajnesz!
De kár, hogy nem ismerhetlek meg! Pedig nagyon kíváncsi vagyok Rád is. Egyébként kicsit én is aggódom, leginkább a lelkiállapotom miatt. Bár most azt hiszem, a lehetőségekhez képest tök rendben vagyok. Gurunénivel is végeztünk egy időre, azaz már csak egyszer megyek.
Viszont képzeljétek, indít asztrológia tanfolyamot és kipróbálom! Kép Tök be vagyok sózva tőle!

Még akartam írni, de most mennünk kell. Lehet, hogy lecseréljük a kocsinkat és nézni kell... micsoda "nehéz" feladat... Kép

réka
Vendég

Sziasztok csajok!

Paksról tudok most bejelentkezni, tegnap este érkezetem ide, eddig Pesten voltam. Olvasgattam vissza, de bevallom annyira nem tudtam figyelni (keresztfiam azért igényt tart rám), de most az anyukája elvitte aludni, bár szerintem úgysem fog.
Na szóval...

Sajnálom Papp Tibit, hogy kórházba került, innen is küldöm neki a gyógypuszikat, meg majd küldök Pestről és Patakról is, ha addig nem kerül haza.

Én teljesen jól elvagyok Pesten, csak apa nagyon, de nagyon hiányzik. Nem szoktam nélküle menni sehová sem. A keddi UH.-n 8 és 6 mm-es petéim voltak, kb. 10 db. Már amit említett. Elküldött vérvételre a kórházba, a prolactin szintet kell megnézni, de csak egy hét múlva lesz eredmény. Hát mit ne mondjak... kész káosz volt, amíg odataláltam, nem is ismerek semmit, főleg nem tömegközlekedve. Azóta sem tudom megszokni, vicces látvány lehetek, mindig kérdezősködöm, stb. Na meg majdnem kiraboltak. Kép

De a témára visszatérve: a tegnapi UH.-n sem lett jobb a helyzet, nem nőttek a petéim egyáltalán, sőt. Kép
Nem igazán tud mit csinálni azt mondta, mert az sem lehet, hogy nagyon megnőjjenek, a PCO miatt. Azért kaptam egy fél Menopur injekciót, meg holnap is be kell adatnom egy felet. Hétfőn megint UH. Azt mondta, hogy lehet, hogy nem lesz most mégsem inszem, ha így haladnak a dolgok. Húst eszek, mert kérte, akkor most én még mit tudok tenni az ügy érdekében? A hajam kitépem, ha teljesen feleslegesen szórakozok itt. Na azért ez nem feltétlen igaz. Amikor ott voltam, akkor sem sikerült csak egy pete két lombikosnak, úgy sajnáltam őket. De viszont mondta Dévai hogy az éven már öt hármas iker van. Kép
Úgy látom Beeb az egyik!!
Beeb! Tegnap voltal Dévainál? Én is voltam közvetlen az ajtó mellett ültem, mert akkor is kijött egy pár és muttatta a lány, hogy 3! Te voltál?

Ne haragudjatok, hogy most nem írok külön senkinek, ígérem bepótolom. Csak gondoltam hátha érdekel valakit mi van velem! Kép

Puszi nektek!
vanda978

Vanda!Kép
Engem érdekel és köszi,hogy jelentkeztél!Kép
Nyugi,nekem is volt olyan,hogy semmit nem nőttek a köv uh-ra.Aztán a ráköv.mégis volt változás.KépPedig ugyan ezt a szöveget hallottam én is Pittyesztől mint Te.KépKépBízzál,bízzál,bízzál!!!Én pedig szorítok Neked nagyon,nagyon,nagyon!!!KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vanda, hogyne érdekelnél minket!
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, nekem is először elindult kb. 10 tüsző, aztán 8 tűnt csak jónak, a punkcióra pedig azzal a legutóbbi eredménnyel mentem, hogy 4 leszívható tüszőm lesz... aztán lett 11! Úgyhogy ez tényleg nem előre kiszámítható.
Tudod, a férjem mindig azt mondja, a lombik egy sakktábla. Mindig csak egyet-egyet lehet lépni és nem tudod, mit hoz a következő lépés. Nyerhetsz, de lehet hogy egy lépés múlva veszítesz.
Igaza van.
Puszi és csak optimistán!

Kép
szkatácska

Vanda!
De jó, hogy jelentkeztél! Bevallom, én azt hittem, csak mostanában kezditek. Remélem, a köv. UH-ra már látható növekedés lesz és ahogy a lányok írják, erre van is esély! Drukkolunk nagyon!
Mikor tudsz legközelebb jelentkezni?

Zsuzsa!
Nagggyon tetszik a neved Kép
Vendég

Hello Drágáim,

Roxikám,
Gratula, remélem már síelsz! Szülinapodra küldtem sms-t majd Krisz szólt, hogy már nem is az a számod, erre elküldtem Atinak, megkaptad egyáltalán őket? Nem ám üzengetek, aztán a végén kiderül, hogy nem is te kapod meg, mint tudjuk ezt csináltam Lkt-vel a nyáron, mire válaszolt Szani.

Beeb,
Először is gratula a sikerhez!
Nem igazán van jó válasz kérdésedre. Wish esetleg tud segíteni, mert neki van egy ismerőse akiknek szintén 3 poronty tapadt meg és ők úgy döntöttek, hogy kérnek redukciót. Mindketten orvosok, és sok esetet láttak, ahol nem tudták kihordani a terhességet, és így mindhárom babóca odaveszett. Tehát Wish kérlek informáld Beeb-et!
Egyébként a héten pont téma volt ez a Kaális topikon,és ott inkább a redukcióra szavasztak. Úgy gondolom, hogy ezt csak ti tudjátok eldönteni, de mindenféleképpen kell hogy több nézőpontot lássatok, így esetleg biztosabban tudtok, majd döntést hozni. Azt azért szeretném még megjegyezni, hogy nem tudjuk hanyadik hétnél tartasz a terhességben, hiszen ezt a redukciót még akár a természet is elvégezheti, -Gigi kérlek szólj most te - ja ezt a műtétet csak egy bizonyos héten végzik a terhesség folyamán - Wish melyik is ez? - .
Azt hiszem én nem foglalok állást, mert megszakad a szívem, hogy ilyenről kell döntenetek , de döntenetek kell, akárhogyan is döntötök ne felejtsétek, hogy akkor abban az adott pillanatban ti azt tartottátok a legjobbnak és ne hagyjátok, hogy bárki is esetleges véleményét rátok erőltesse vagy döntéseteket bírálja.

Dia,
Én bemennék az ombudsmanhoz!Nem ám a hülye nője miatt Domi egész nyáron meztilláb szaladgál! Érdeklődnék, hogy az eladó a tulaj is volt, mert ha nem akkor esetleg jelezd a tulajnak, panaszkönyv miegymás, lehet, hogy ez szemét dolognak tűnik, de az élet már csak ilyen,légy anyatigris és tedd a dolgod!

Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!Kép
Sajnos egyben a tulaj is volt az illető.KépPedig a "jóindulat"simán megvolt bennem,hogy kirúgatom.KépKépIgenis anyatigris leszek!KépEgyszer már az voltam elkaptam egy fickó torkát/emlékszel Gigi?Kép/de ezt inkább majd személyesen mesélem el.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vanda 978
Szerintem én voltam.
Pénteken voltunk a dokinál, másodikként mentünk be kb.8-1/2 9 között, a párom pedig nagyon nagy, úgyhogy szerintem rá emlékezni fogsz:-))))

Köszi szépen a véleményeket.Még csak a 6. héten vagyok, úgyhogy ahogy Farkasok is írta még a természet is elvégezheti a redukciót.Dévai azt mondta, hogy a 12.hétig lehet redukciós műtétet kérni.
beeb

SziasztokKép

BeebKép
Nagyon szurkolok neked!!! Én a hetedik héten így néztem ki: három petezsák, egyik üres, kettőben embrió. Az egyik nagyon erős volt. Na és ez az erős bébike, kiebrudalta a többieketKép De ezt már akkor láthatta a Dévai mert másnapra is visszehívott és másnap már csak Olivér volt ott. Szóval ez elég döbbenetes, hogy ilyen gyorsan mentek a dolgok. Amikor még csak lombikra jártunk akkor a Dévai nekem azt mondta, hogy ha három tapad akkor megszakítja a terhességet. Én meg mondtam neki, hogy na azt próbálja meg. De ez szerintem a testi felépítésen is múlik. Egy napon voltam transzferen egy lánnyal (Zsuzsi, szerintem a többiek emlékeznek rá) és neki három tapadt meg, nem kérte megszakítást. A 20. hét körül aztán az egyik babája meghalt.Kép DE!!!!! Ez nem befolyásolta a másik két babót, ők egészségesen megszülettek. Már több mint egy évesek. Ahogy Judit is írta, ez nagyon nehéz döntés. De tényleg arra gondolj, hogy amikor döntesz akkor úgyis a legjobbat akarod a babáknak.

VandaKép
Nekem kifejezetten hiányoztál!!! Hédivel mi újság? Rendben lesznek a tüszők. Gondolj arra amit a Dia írt.

Mindenkinek puszi

KépKép
gigi28

Köszi a válaszokat, tényleg megnyugodtam egy kissé. De azért annyira nem vagyok kétségbeesve, csak nagyon mennék már haza.
Meg tegnap óta jobb oldalon állandóan szúrkál, gondolom ez természetes, és nőnek a petik. És nemsokára találkozom apával is! A hétfői UH.-ról már csak akkor tudok tudósítani, ha hazaértem, remélem jó híreim lesznek.

Más. A Fókuszba volt, hogy kedden a Blahán 3 zsebtolvajt is elkaptak. Hááát remélem az én "majdnem" tolvajomat is elkapták, mert pont ott akartak kirámolni.
De nem sikerült, hi-hi-hi.

Gigi! Köszi kérdésed, Hédi jól van, szőröcskéje még nem nőtt vissza, de nem is hullott ki több. Már elfogyott egy adag gyógyszere, most kezdi a második szemesztert. Kép
Nemcsoda, hogy Oli kiebrudalta a másik "zsákot", olyan jó kis masszív gyerkőc.

Beeb! Kicsi a világ, én teljesen jól emlékszem rátok, és irigy is voltam rettenetesen. Kép
Én nem tudok hozzászólni a redukciós dologhoz, mert nem találkoztam még hasonló helyzettel, de kívánom, hogy a lehető legjobb döntést sikerüljön meghoznotok!

Dia! Ilyen hülye, érdektelen nagyon sok van, én már sokszor írogattam be a könyvbe. Volt olyan f..., aki azt mondta, hogy le kellene fogyni, és akkor lenne rám való "olyan" nadrág. Hát én is mondtam neki, hogy ő meg biztos agyból fogyott de jó sokat. Kép

Réka! Nagy nehezen, de azért sikerült találni valamilyen ótómobilt?

Kata! Remélem igazad lesz, és kellő mennyiségű lesz azért. Nekem végül is egy is elég!

Szerintem a talik időpntjában már nem leszek Pesten, vagy esetleg az utolsón már megint? Sajnos nem tudok rá normális választ adni....
vanda978

Jajj, és valaki érintett írjon már nekem az inszemről. Az fáj? Vagy egyáltalán nem? Köszi, köszi.
vanda978

VandaKép

Nem fáj az inszem. Egy vékony katétert vezet be a méhedbe. Nekem volt olyan, hogy göröcsölt utána a hasam, de nekem hátra hajló a méhem, valószínű a méhfalat sértették meg. De azt nem a Dévai isten csináltaKép No Para!!

KépKép
gigi28

Vanda!
Ha jól értem, akkor hétfőn lesz az inszemed? Lehet, hogy kicsit lassú a felfogásom... Kép
Ahogy Gigi írta, biztos nem fog fájni!
És nagyon drukkolok a petiknek!! Ha gondolod, beszélek a fejükkel a hátad mögött, hogy kapják össze magukat! Kép
Aztán majd mesélj sokat, hogy milyen volt! Kép

Ja és az ótó: hááát igen. Tisztára bele vagyok pistulva a Honda Jazz-be. Igazi kicsi családi kocsi. Már látom magam, ahogy furikázok a városban a gyerekkel, v. gyerekekkel. Most ez a favorit, csak kicsit drága. És nem éri meg használtat venni, mert azok is elég drágák. Így még az is lehet, hogy vadiúj kocsim lesz!!!?! Ilyen még sosem volt. Kép... no meg el kellene passzolni a régit (6 éves VW Polo)

Most megyünk a nagyimhoz. Legyen szép napotok!
réka
Vendég

SziasztokKép

RékaKép
Én csak egyet tudok neked tanácsolni: minél nagyobb autót vegyetek. Még egy gyerekkel is annyi cucc van, hogy egy nyerges vontató is kevés hozzá!KépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Köszi igazad van. Kép Szerencsére ez a második autónk (már így is kivagyok, hogy nem túl nagypályás-e így), Zuram kocsija marha nagy, így ez csak arra kell, hogy magam is rohangálhassak őnélküle. Persze, lehet, hogy babóval néha kicsi lesz, de két nagy autó az már tényleg túlzás lenne... Kép

Lányok!
Van egy kérdésem (gondolom, mostanában lesz elég sok): Pityesz azt mondta, hogy 1. ciklusnapon jelentkezzek, aztán megvizsgál 1-2-3-4. napon valamikor - gondolom, amikorra tud időpontot adni - és az alapján eldönti, hogy milyen gyogyikat ad. Szóval szerintetek az mindegy, hogy mondjuk az 2. vagy az 5. napon kezdem el majd ezeket szedni?

Köszi:
réka
Vendég

RékaKép

Én úgy emlékszem, hogy az ötödik napon kezdi az injekciózást. De ezt úgyis ő dönti el és nem Te, te csacsiKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Volunk ma játszóházazni a fiúkkal,íme pár kép róluk.KépHáát megtudnám szokni,hogy hetente többször menjünk ilyen helyre.KépOtt még Domikám is letudja magát foglalni.KépPuszi.Dia
KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ne má, hogy ma még nem írt senki!

Foxikám,
Nem tudok kilót mondani, mert nincs mérlegünk, így lesz ám izgalmas!

Wish,
Milyen volt az első munkanap? Hogy is van ez a csúszás, mit nem olvastam el, mert én nem látom sehol az 1 hónap csúszást? tutira vaksi vagyok, de ez betudhatjuk a jellememnek.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok! Kép

Bekukkantottam ide is, remélem nem baj. Olvaslak ám titeket is és nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Mi Kaálisak vagyunk.

sok pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag

Réka,
Az 1-3 cn.-on megnéz UH-n és az 5. naptól indulnak a gyogyszerek, injekciók. (De lehet, hogy ez függ a ciklusod hosszától) Szóval NO PARA.

Vanda,
Te már rendesen belehúztál. Mennek a nővesztő drukkok a petiknek. Az inszem tényleg egy 10 perces, fájdalommentes kis kotorászás. Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne.Kép

Lányok,
Nem tudom, nekem hogy fog alakulni ez a hónap. Remélem jobban, mint eddig. Szóval, mivel Vanta még mindig sántikált csütörtökön visszavittük az állatorvoshoz, és megegyeztünk vele, hogy most már röntgeneztessük meg a kis lábiját. (Tudok ám makacs lenni). Hát egy pici csontdarab letört a jobb könyökénél ezt ki kell venni, plusz itt az alkarcsontjai nem egy ütemben nőttek, ezért el kell vágni az egyik csontot, hogy a nagyobbhoz tudjon igazodni. Teljesen kész vagyok Kép, bár vigasztaltak, hogy ezt ők nagyon jól viselik és pár hét alatt teljesen rendbe jön. A doki így is teljesen megdicsért,mert nem nagyon szokták ilyen kezdeti stádiumban a gazdik ezt a fejlődési rendelleneséget észlelni, ha meg már defformálódnak a csontok nem nagyon lehet 100 százalékosra helyreállítani. Szerda reggel lesz a műtét. Nem tudom mikor jelentkezek megint, de légyszí drukkoljatok. Azt hittem ettől már nem lehet többet orvoshoz járni, mint eddig, hát tévedtem. Úgyhogy a 15-és hétvége biztos, hogy nem jó, a 22-és talán. Nem tudom még mikor kell varratszedésre és kontrollra visszavinni.
Bocs, hogy kipanaszkodtam magam, de ez most rosszabbul érintett, mint az utolsó sikertelen inszem.

KépKép
inari

SziasztokKép

VandaKép
Nyugi drukkolunk a tüszoidnek, megfognak azok noni.
Azért nagyon jó lenne, ha el tudnál jönni a talira!!!!

DiaKép
Paraszt az a boltos, én tuti jól beolvastam volna neki. A torkonragadós sztorira kíváncsi vagyok Kép
A gyerkőcök nagyon aranyosak a játszóházban Kép

JuditKép
Laci szolidarít ám veled, nyomja ő is megint a diétát. És szombaton hősiesen csak gyümölcsöt evett, pedig vacsoravendégségben voltunk és isteni sült csülök volt.
Ja, nekünk van mérlegünk, ha gondolod, hogy méreckednél egyet (testzsírszázalékot is mér, ...sajnos... Kép)
Az egy hónap csúszás onnan van, hogy mostanában elekzdtem vacilálni, hogy biztos kell-e most a lelekemnek ez a lombik. Hát majd ha megjön kiderül Kép Még van egy hetem.

Beeb!
Gratulálok Kép
Azt kell mondjam én sem tudnék mondani, teljesen mást mond az eszem és a szívem.
Nekem egy ismerosöm orvos és a sote kórbonctanon dolgozott. Neki tapadt meg három babó. ő azt mondta, hogy annyi koraszülött halott hármasikerbabát hoztak boncolásra, hogy ő nem merte kockáztatni és inkább akét egészséges baba mellett döntöttek. nagyon rosz volt persze és nehéz is volt de szerinte ez volt a kisebb kockázat. 12 héten csinálják meg a redukciót, szóval addig van időtök dönteni.

InariKép
Semmi baja nem lesz Vanta kutyusnak. De azért majd drukkolunk érte, hogy gyorsan felépüljön. Kép
A tali 22-én lesz, én mint házigazda jól eldöntöttem, és hát reméljük nem vasárnap kell vinni a kutyust a dokihoz és lesz annyira jól hogy kibírja nélkületek egy kicsit Kép

Szóval hivatalos bejelentés:
Tali: január 22. XIII. kerület Szekszárdi utca.
Aki még nem járt itt, az írjon a profilomban található emailcímre és útbaígazítom plusz megadom a telcsiszámom.

Arra gondoltam, csinálok egy nagyadag pörköltet + kenyér + ubi + amit hoztok. De ha más ötlet van, azt is megbeszélhetjük.

Wish

wish

Sziasztok! Megint lemaradásban vagyok. Kép Nagyon sokat írtok! Babák még mindig gyönyörűek egytől-egyig. Kép

Dia! Ezen a cipőbolton teljesen kiakadtam. Elvárta volna, hogy csak úgy az utcán hagyod a babakocsit? Felháborító!

Beeb! Nehéz kérdés. Én 3 3masikres anyukát ismerek különböző fórumokról. Sajnos van rosszul és jól végződött terhesség-szülés köztük.
Ha gondolod kérdezd őket, nagyon kedves, segítőkész emberek, csak nagyon elfoglaltak természetesen. Kép
Az egyik bubuka2- őt az index.hu szülői munkaközösség-korababák koraszülés fórumon találod ( ő elég aktívan irogat)
Másik 2i- én őt a családinetről ismerem-élet a pocakon kívül fórumból. Õ a 20. héttől kórházban feküdt, nagyon fegyelmezetten és most 3 kislány boldog anyukája.
Harmadik-Csibe- ugyanerről a fórumról- 2 fiú és 1 kislány anyukája.
Õk ketten érthetően elég ritka fórumlátogatók, de nézz be és valaki biztosan tudja, hol lehet őket elérni gyorsabban.

Velem meg olyan történt, hogy úgysem hiszitek el:
GYEREKET VÁROK!
Ezennel üzenem mindenkinek, hogy a csodák nem mindig mással történnek. (én ugyanis eddig ezt hittem) Kép

loihi

Sziasztok! Kép

Nem voltam túl aktív netező hétvégén, de azért bekukkantottam a hírekért. Orosházán voltam és jól kibabáztam magam a barátnőméknél, most aztán úgy fel vagyok töltődve bébihormonnal, hogy semmi nem tudja elvenni a jókedvem!!! Kép
Ja, barátnőmnek meséltem Dia babakocsis "kalandját", képzeljétek, vele is megtörtént ugyanez, bababoltban!!!

Morzsa Kép
A héten előfordulhatok a Schöpfin, de fogalmam sincs, mikor tud fogadni a dokim, ma fogom hívni. Ha konkrétabbat megtudok, a Schöpfis topikon "megbeszélhetjük" a részleteket! Kép

Inari Kép
Úgy sajnálom Vantát! Kép Szerencsés kutyus, hogy ilyen gazdái vannak, biztos hamar felépül a műtét után! Szorítok nagyon!!!

Vanda Kép
Remélem, jó hírekkel tudsz jönni! ++++++++++++++ Kép

Wish Kép
Kívánom, hogy hamar múljon el a vaci, nincs annál rosszabb érzés, mint azon agyalni, vajon jó lesz-e, hogy most folytatjuk...Elárulom, nekem tegnapig tartott ez az érzés. Fogalmam sem volt arról, hogy pont az kellett ehhez, hogy egy hétvégét egy 15 hónapos tündér kislánnyal töltsek!!! Kép

Loihi Kép
Szívből gratulálok!!! KépKépKép Részleteket kérünk, mesélj léccííí!!! Kép
hajnesz

LoihiKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
gigi28

LoihiKép
Gratulálok KépKépKépKépKépKép
Részleteket!!!!!

wish

Kérlek szépen a részletek Kép :
Nimród arcán pici piros pattanások, anyuka ételre gyanakszik, elkezdi figyelni, pattanások szopi után jelentkeznek, biztos én ettem valamit, ami kicsapja. Menses a várt időpont előtt 4 nappal némi barnázás képében jelentkezik. A stresszre fogtam. Elmentünk nyaralgatni, ahol idegbeteg módjára viselkedtem. Reggelente rosszul vagyok.Kezdek gyanakodni. Még a nyaralás alatt vettem egy gagyi (kb. Tesco gazdaságosnak megfelelő ) tesztet. Este megcsináltam: zebrás. Hoppá. Azért még mindig nem hittük el. Hazaérünk-újabb teszt. Az is pozitív. Te jó ég! Megnézzük a biztosításunkat, van-e benne terhesgonozás. Van. Kő legördül. Orvos felhív...gondoljuk mi. De nem így mennek itt a dolgok. Csak a nővérrel lehet beszélni. Mondjuk neki mi az ábra. Azt mondja gratulál és adott egy időpontot: január 6. Mondjuk neki, az nem túl frankó, mert még csak novembert írunk és volt egy elhalt lombik terhességem, aztán a lombik ikerterhességemből is csak egy gyerek maradt meg, az is csak hormonpótlással...stb. Nővérkét nem hatjuk meg. Január 6. Én sírva fakadok, aztán ideges leszek, mert eszembe jut minden Dévai papa riogatás méhenkívüliről, elhalt terhességről, vérmérgezésről..stb. Már csak arra koncentrálok, hogy én túléljem. Továbbra is rosszul vagyok...ezt azért próbálom jó jelnek felfogni. Aztán jön január 6.
Ultrahang: Minden ok. Babácska 11 hetes 5 napos.
Szóval ezt a terhességet én egyből 3 hónaposan kezdtem Kép

loihi

LoihiKép

Ez szuperKép És terveztétek vagy csak "úgysem jön össze magától" felkiáltással sikeredett?Kép Azért elég érdekesen mükődnek ott kint a dolgok.... Sok helyről hallottam, hogy itthon sokkal komolyabb az orvosi ellátás (most nem a körülménykre gondolok) mint máshol. Akkor ti már négyesben karácsonyoztatok! Kis huncutKép

Puszi

KépKép
gigi28

LoihiKép
Igazi happy end-es történet Kép
Előlünk meg jól elhallgattad Kép Pedig mindenki megmontda volna frankón, hogy minden OK a bébivel Kép

wish

Előzmények után eszünkbe sem jutott, hogy nekünk csak úgy gyerekünk lehet. Ráadásul az a hónap nagyon zsúfolt és stresszes volt. Igazából nagyon erősen kellett azon gondolkodnunk, hogy mikor voltunk mi együtt egyáltalán. Kép

loihi

Sziasztok!

LoihiKép
Nagyon-nagyon gratulálok! Micsoda meglepetés lehetett! Én is így képzelem a második gyerkőcöt... bár még az első is messze van. És hogy bírtad elhallgatni! Kép Nem semmi...

FarkasJKép
Még mindig nem volt időm megnézni a képeiteket, pedig annyira szeretném. Örülök, ha be tudok egyáltalán nézni.

KiscsillagKép
Szia, köszönjük! Mi is drukkolhatunk neked?

InariKép
Szegééény Vanta! De ha ilyen gondos kezekben van, biztos jól fogja viselni!

GigiKép
Köszi, hát persze, hogy majd Pityesz eldönti. Csináljon ő is valamit azért a sok píízért, amit otthagyunk.. Kép Kép

Dia, GigiKép
Nagyon jók a fotók. Tök szerencsések a srácok (meg ti), hogy szinte egyidősek!

WishKép
Köszönjük a meghívást! Már nagyon várom! Csak házi SK-kaját lehet vinni? Mert lehet, hogy azzal nem jártok olyan jól... Kép

Vanda!
Mi újság??!?

Nálunk semmi új. Reggel úgy keltem, hogy megjött, pedig szerda-csüt.re vártam. Aztán azóta alig-alig, már majdnem felhívtam Dévait, hogy 1. cn-on vagyok. Szóval a pecsételésnél erősebb, de barnás és nem menzis, hanem sűrűbb.
Ne haragudjatok, hogy ilyeneket írok, de állandóan elbizonytalanodok, hogy most hívjam, vagy ne. Várok reggelig, aztán meglátom...

Puszi mindenkinek: réka
Vendég

Sziasztok!Kép
Eszter!Kép
Gratulálok,ez fantasztikus!!KépÉn is így szeretném a kistesót.KépItthon fogsz szülni?Gondoltad volna,hogy kimentek hárman és hazajöttök négyen?KépMamik,papik meglepődtek?Kép

Andi!Kép
Szerintem jó lesz a pöri.KépÉn viszek édes és sós sütit és üdítőt.KépA sztorit elmesélem csak szólj rám!KépLacinak üzenem minden elismerésem,hogy újból elkezdte a fogyit!"Pedig nem is kéne fogynia.Kép"

Inari!Kép
Nyugi ha a doki azt mondja akkor biztos minden ok lesz a kutyussal!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

WishKép
Köszi a hivatalos meghívástKép Ha jó akkor én vinnék lasagnét. Az általában jól szokott sikerülni. A sütit inkább hanyagolom.Kép

RékaKép
Ezen én is jó sokszor agyaltam.

LoihiKép
GratulálokKép Ügyesek vagytok.

Most már bevallom őszintén, hogy bennem is felmerült, hogy esetleg összejött valaki, mert nem jött még meg. Úgyhogy ma vettem is egy tesztet. De semmi Kép vagy Kép Még nem döntöttem elKép Olyan hihetetlen de nekem olyan szinten kalapált a szívem amikor csináltam a tesztet, hogy azt hittem, hogy mindjárt kiugrik a helyéből.Kép Olyan volt mint régen.

Na megyek mert kifosztotta Olikám a pénztárcámat és mindjárt megeszi az aprótKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Lányok, van egy pár percem benézni, apa már a sarkamban, nekem meg tanulni kéne, de megérte! Mennyi jó hír!
Meg egy pici rossz is... Inari, ebedlinek semmi baja nem lesz! A blöki csak azért betegeskedik, hogy a mert a sok szeretetteljes gondozásból még többet akar! Na viccet félretéve, jól lesz, nem lesz semmi baja!

Wish, nekünk továbbra is vannak kétséges tényezők, de rendületlenül készülünk a 22-i talákára!
Mit látok! Hogy tanakodsz a kezdésen? Miért? Persze sejtem, velem akarsz kezdeni februárban! Na de komolyan, miért akarod eltolni a kezdést?

Loihi, micsoda hír! Lombikos oldalon ezek a legszebb sztorik! Spontán babák! Szívből gratulálok!

Gigi, akkor te most igen vagy nem? Biztos hogy nem vagy még lehet hogy igen? De jó is lenne!

Duddu, nekem Dévai azt mondta, kerek-perec, az a vérzés első napja, mikor ömlik. Punktum. Remélem segítettem...

Puszi mindenkinek,
Katácska

Kép
szkatácska

Lányok!
Nem vagytok semmik a második babákkal! Kép Kép
De tökre örülök neki, hogy már babáséknál is van próbálkozás! Hajrá-hajrá!

Katácska!
Köszi, én is így gondoltam, csak néha felülbírálom, aztán meg visszabírálom... Kép Csak akkor mi ez a furcsa izé... no mindegy, hamarosan úgyis rendesen megjön és már másra fogok koncentrálódni Kép

Wish!
Így hogy fogunk randizgatni Dévainál? Meg együtt menni, meg ilyenek? Kép Persze teljesen értem, hogy gondolkodsz és úgyis a jó döntést fogod meghozni!
Vendég

SziasztokKép

KataKép
Nem, nem vagyok terhes. Azért raktam oda a mosolygós fejet mert hát még rendesen le vannak merülve az elemeim egy újabb ördögfiókához. Igazából nem is próbálkozunk.KépKépKép Talán egy olyan alkalom volt amikor sikerülhetett volna. De a mi előéletünkkel ez túl meredek lett volna. Ha az a volna ott nem volnaKép Akkor lenne jó egy újabb bébi (ha egyáltalán rászánom magam) ha már Olivér kicsit önállóbb lesz.

RékaKép
Mi van ha te is Loihi példáját követed azzal a barnázással kapcsolatban??? Olyan szép lenne!!!

WishKép
A lombikkal kapcsolatban halgass a szívedre. Tudod, hogy mi az első lombik után egy évet kihagytunk. A hátam közepére sem kívántam.

Puszi

KépKép
gigi28

Loihi: Köszi a sok segítséget a babához pedig szívből gratulálok!
Inari: Vanta milyen fajta kutyus?
Nagyon szerencsés, hogy ilyen gondoskodó, szerető gazdijai vannak:-))Minden rendben lesz meglátod!
beeb

Dia! Nagyszülők dobtak egy hátast! Kép
Hogy hol szülök még nem tudom, de nagyon valószínű, hogy itt. Kép

Beeb! A legfontosabbatt majdnem kifelejtettem: index.hu-fórum-szülői munkaközösség-neked is ikreid vannak topic. Ott több 3masikres is van: jen, kusimi, ebatta...stb. Sőt nem rég jelentkezett be egy 3masikres várandős 14 hetes kismama. Kép

loihi

Sziasztok!

Gigi!
Azért olyan jó volt beleélni magam kicsit abba, hogy Neked is drukkolhatunk... Kép de eljön annak is az ideje! Kép

Loihi!
Érdekes, ha kinnt szülsz. Akkor majd "honosítani" kell a picit?

Lányok!
Tudok csinálni a talira csokis-száraz sütit. Assz'em, azt nehéz elrontani. Jó lesz?
Most mennem kell, mert képzeljétek életemben először ovisokat fogok néptáncra tanítani. Rögtön 3 csoportot egymás után. Háát kicsit be vagyok tojva, de kaptam ötleteket. És a végén megkoronázzuk egy elsős osztállyal. Mindig túlvállalom magam... Kép

Délután jelentkezem. Puszi:
réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?