A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok csajok! Katka30 azt hiszem a nyelvtudományi intézethez kell egy levelet írni, melyben leírod, hogy miért is szeretnétek ezt a nevet, s ők elbírálják. Vagy megengedik vagy em?
Csajok köszi a drukkot 5 lett a vizsgámKép)) Holnapira kéne készülni de nem megyKép)
Évi79 gratula neked
pancsi20

Manyóka tök jóKép) Csk így tovább ámKép)) Befejeztem
pancsi20

Pancsi!Gratula!Gratula! Ügyi vagyKépHolnapra is drukk! Ja! És köszönöm az infot.
katka30

Kép Sajna semmit nem találtam a Nyelvtudományi Intézet honlapján a problémámmal kapcsolatbanKép
katka30

Manyoka!
Gratulálok a Csöpségedhez és a kiskönyvedhezKép. Tényleg csak így továbbKép.
Sajnálom, hogy nem fogsz tudni jönni hozánk, de azért remélem nem tűnsz el teljesen a szemünk elől, és legalább néha adsz hírt MagatokrólKép.

Katka!
Milyen neveken gondolkodtok, hogy ahoz külön engedély kellKép?
KösziKép. Nem, nem vagyok babonásKép, nem is lehetek, mert '98-ban dec. 13-án pénteken volt az eljegyzésünkKép.

Pancsi!
Gratulálok, és gondolok Rád holnap amikor vizsgázolKép.

dido

dido
dido

Hurrá! Megvan! Pancsi!Igazad volt! Az MTA-nak kell írni levelet, igaz nem sok esély van, de azért megpróbálom. 12 éve a Márkó névnek sem volt esélye a sógórnőm mégis megkapta az engedélyt, bejegyezték.

Didó!Lány:Zinadin Fiu:Zidán
katka30

Hát Katakka örültem hogy segíthettemKép)
Didó köszi.
Katka hát ez a zidán nem focista?Kép) Vagy én tudom rosszulKép))
pancsi20

Pancsi!Igen, Õ egy focista!
katka30

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak egész nap nem tudtam nyugodtan gépezni (pl. úgy, hogy csak én láthassam)

Évi79!
Én is emlékszem Rád! Tiszta szívemből gratulálok!
Mostmár a sokadik vagy, aki kicsit lassít a "tempón", erre bepottyan a csöppség. Kép Az a baj, hogy ez a lassítás nem megy csak úgy magától...
Dehogy bánjuk, ha újra aktivizálódsz! Mostanság én vezetem a táblát, ha szeretnéd, visszateszlek!

Kivi!
Nem fáradok annyit és sajnálom a menzit. Azért nézz csak be néha, jó? Remélem, jól vagy!

Monyó, Dido!
Ez a napsütés engem is teljesen feldobott. Tettem plusz egy kört a rakparton, annyira tetszett... Kép

Monyóka!
Szerintem jól döntöttetek, így a pénzetek sem vész kárba és biztosan jókor kapsz segítséget! Kép Hajrá mensi!

Manyóka!
Ezek szerint teljesen eltűnsz majd?

Zsu!
Jó látni, hogy azért olvasómódban errejársz néha! Remélem, jobban vagy már! Kép Kép Kép

Katka!
Nincs ám minden hóban pé. Nem akarom elvenni a kedved, de simán lehet, hogy ebben a hónapban kimaradt. Én egyszer érzem, egyszer nem.

Pancsi!
Ügyes voltál és leszel holnap is!
Meglátod!

réka
Vendég

Katka!
Izgi nevek Kép Kép

... és egy tábla:

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Nagy gratula Nektek és boldog, problémamentes 8 hónapot!!!

Manyóka!
Üdvözöllek a hivatalosan is gyermeket várók táborában! Kép Azért néha próbálj meg hírt adni Magadról! Nagyon kíváncsiak vagyunk ám!

Katka!
Lehet, hogy most kimaradt a peteérésed, vagy később repedt meg a tüsző. Bármi előfordulhat, sajna az ember nem lát belülre...
A nevek honnan vannak (a focistát ismerem, tőle jött az ötlet)? Kép Egyébként meg tudod: próba cseresznye! Kép

Pancsi!
Tapstapstapstapstaps!!! Ügyes vagy, és meglátod, holnap sem lesz gond! Egyébként nem is minden vizsgára kell tanulni ám (elég, ha nem buksz meg!) Kép

Sosi!
Igaz, hogy nem nekem szólt a kérés, de szerintem titkos recept nincs, sok-sok szerelem, kitartás kell hozzá! Kép

Szép estét mindenkinek!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Norvell KösziKép) erre megyek holnap isKép))) Katka tudomKép)) ogy focista azért kérdeztemKép))) No kíváncsi leszek mi lesz belőleKép)i
Dudu köszi remélem ígyleszKép))
pancsi20

Duddu!Kép

Köszönöm szépen hogy beírtad a kisfiunk nevét a táblázatb,nagyon örülök neki!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sysy!
Szívesen. Kép Először Andris Szabolcsot akartam írni, ahogy te is írtad. De olyan komoly neve van, hogy gondoltam, rendesen kiírom.

Lányok!
A talira még sokan nem jelentkeztetek!
Pedig azt szeressük, ha sokan vagyunk:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Hát jó sokat írtaok ma, alig győztem visszaolvasni.
Manyóka Kép Gratulálok és hiányozni fogsz.

Évi, neked is szívből örülök!

Pancsi gratula!!!!! Kép Holnapra is hasonlókat.

Lányok remélem a sok új baba meghozza nekünk is a várva várt eredményt Kép
mátra

Évi 79!
Gratulálok! Kép

Manyóka!
Sajnálom, hogy nem netezhetsz, de azért majd pár év múlva visszavárunk Kép

Mindkettőtöknek boldog terhességet kívánok: Nárcó

Kép
narco

Duddu! Messze van a talihelyKép Pedig milyen buli lenne! Irigylem, azokat, akik ott tudnak lenni. De remélem majd tavasszal is szerveztek talit, akkor könnyebben mozdul messzebb helyre az ember fiaKéplányaKép
Lehet, hogy tényleg azért nem éreztem meg most a tüszőrepit? Akkor a folyásnak se tulajdonítsak jelentőséget? Kép Hajrá február!Kép
katka30

Sziasztok! Most csak egy gyors bekukk Kép

Monyóka Kép Az elmúlt pár hétben már elég sokat mocorog Kristóf, aminek nagyon örülök, mert én sokáig alig éreztem a mocorgását Kép Örülök, hogy el fogsz menni orvoshoz és remélem nem fogsz csalódni benne Kép
Mi az a gilva? Pattanás?

Pancsi Kép Gratulálok a vizsgádhoz! Kép Klassz vagy! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dudu!
Valóban nem így terveztem a hozzászólás megjelenését, sőt, az az érdekes, hogy amikor láttam, hogy 2-szer ment el és reagáltam rá, az elsőnél még ott voltak a gifek...Na mindegy!A tanulságot levontam,nem szabad, csak éjjel jönnöm... Kép
A talis tábla vezetését is köszike!

Nárcisz!
Találtál már vkit, aki tudott segíteni orvos ügyben?Én a Szabolcsba járok és valóban eléggé betáblázottak az orvosok (vki, már nem is vállal új hölgyeményt).Ha nem rettenetesen sürgős, megkérdezem Neked...Én is szűrésre megyek majd, mensifüggő a dolog...

Évi(79)!
Így ismeretlenül is gratulálok a dobogó szívű Csöppséghez!Kép Kép

Monyóka!
Ebben a pár napban nagyot léptél előre!Mensi remélem hamar megtalál! Kép

Kivi!
Sajnálom!Kép

Manyoka!
A hivatalos kismami! Kép Zökkenőmentes hónapokat kívánok!

Katka!
Jó látni!
Azt mondják, ha volt nyúlós váladék, volt peteérés is...Vagy nem így van?KépMindenesetre, ha nekem nincs peteérésem, nyákom sincs...Ez biztos.
Azért még ne írd le a januárt, még van 10 napod...

Pancsi!
Gratula a jeleshez!Holnapra(mára), szintén drukk!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

SziasztokKép! Szép jó reggelt MindenkinekKép!

Csak nem sikerült most az 1.-nek lennemKép?
Remélem ma is zsép időnk lesz és el tudok menni sétálniKép.

Katka!
Tényleg érdekes nevekKép, én még soha nem hallottam őketKép(nem vagyok nagy focirajongó)

Pancsi!
Mennek a drukkokKép!!!!!

Korek!
Téged sem felejtettelek el, holnapra Neked is nagyon drukkolokKép!!!!!

Tündi!
Merre jársz? Már régen jelentkeztél.

Szép napot MindenkinekKép: ditta

dido
dido

Jó reggelt!

Ditta!
Engem sikerült megelőznöd, pedig az előbb akartam írni, de még nem voltam magamnál... Kép

KorekRéka!
Nekem is eszemben jársz, hogy a drukkjaimat hozzád csoportosítsam holnap! ++++++++++++++++++++++++++

Lányok!
Most megyek a 3 ovis és utána egy elsős csoporthoz tanítani. Háát nem mondom, hogy nyugodt vagyok (talán meghozza a mensimet is Kép) Egy icipici - na nem olyan nagy zebratesztes - drukkot kaphatok?

Köszi:
réka
Vendég

Réka!

Naná, már küldöm is a drukkokatKép, na és persze nem csak ici-picit...Kép.
Biztos nagyon jól fogjátok érezni Magatokat tánc közben, édesek lehetnek majd a pirinyókKép.

ditta

dido
dido

Jó reggelt!
Duddu most a mensire vagy a zebratsztre vársz? Kép
Amúgy én drukkolok, mennek a DudduDrukkok Kép A tanításhoz is, de te olyan ügyes vagy, hogy tudom, hogy jól fog sikerülni és még élvezni is fogod.

kancellárka

Sziasztok, jó reggelt!

Manyóka Kép, még nem is gratuláltam!! Nagyon boldog babavárást kívánok!! Kép

Dido Kép, Duddu Kép, nagyon aranyosak vagytok, köszi, én már eléggé izgulok, beleolvastam pár topikba, és többen írják, hogy nekik nagyon fájt Kép Legjobb lenne, ha nem ilyeneket olvasgatnék... De majd lazítok, és minden rendben lesz Kép Kép

Duddu Kép Hajrá a gyerkőcökkel, szerintem nagyszerűen fog menni!!! Kép Kép

Pancsi Kép Gratula a jeleshez, drukkok mennek mára is!!! Kép Kép

Monyó Kép Szerintem is jó döntést hoztatok, és a legfontosabb, hogy végre elindultok előre!! Kép Remélem jó kezekbe kerültök, és hamarosan beköltözik, akire vártok! Kép

Mindenkinek üdv és szép napos napot kívánok! Kép

Réka
korek

és amit kifelejtettem:

Évi79! Kép Kép Nagyon-nagyon gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek, üdv újra a topicban! Kép
Réka
korek

Sziasztok Lányok!

Megjöttem, tegnap szabira kellett mennem mert anyukámat befektették a traumára, mert ma megműti az orvos. Kép Tök ideg vagyok, de azért leszek a mai nap folyamán.

Ja egyébként már most érzem azt a fránya émelygést és hányingert, mert minden reggel azzal ébredek. Már tudom, hogy mi nem hiányzott most az életemből. Kép

Puszi mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hogy nehogy azt higgyétek, megint eltűntem!Kép

Ez a hetem most nagyon sűrű lesz, nem sok időm lesz, csütötröktől vasárnapig pedig itt lesz anyósom...Kép

Dudu!
Szorítok nagyon, nem lesz semmi baj, meglátod! Ügyi tantónéni vagy Te!Kép

Dina!
Anyukád biztosan hamar rendbejön, szorítunk!Kép

Évi79!
Gratulálok én is Neked! Csodás 9 (mostmár csak 8) hónapot kívánok!Kép

Pancsi!
Gratulálok a jó eredményhez, ujjaim keresztbe mára is, ügyi leszel!Kép

Sysy!
Szép neveket választottál! Először mi csak egyet akartunk, hogy ne legyen hosszú, de aztán apuci tiszteletére nálunk is 2 neve lesz. Így Levente Tamás lesz a böcsületes neve.Kép Aztán, ha nagy lesz, eldönti, melyiket használja, nem?

Levike még mindig nagyokat bulizik odabent, főleg éjszaka, hogy ne tudjak aludni...És mostanában azt vettem észre, ha a macsek odabújik az ölembe, a dorombolásra is reagál, olyankor ide-oda mocorog a pocimban. Érdekes ez számomra, de jó, mert így már idekint is ismerős lesz neki Marcipán hangja.Kép

Most lépek, amint tudok, jövök.
Puszi mindenkinek, és drukk az illetékeseknek!

Adri+Levike
25+6

Kép

Kép
adriana

Dido
Olvasgatok ám, igaz csak felületesen. Köszi, vegetálok... Lassan visszaszámolok a szuriig, mert egyik mellékhatása eléggé zavar, és marhára várom a végét Kép Tiszta ragya vagyok, a mellkasom is, nyakam, cicik között is, mintha rubeolás lennék vagy egy rakás kinyomott pati "díszítené" a testem. Ez zavar a legjobban Kép De ezt leszámítva szép az élet és minden rendben Kép Kicsit fogynak az energiatartalékaim, de megkeresem a módját a feltöltésre Kép

Tündi
Vendég

Réka Kép
Talira egyenlőre feltételesen Kép Kép, a szándék megvan, még pontosítok majd.

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Timika.Igen olyan pattanas fele csak sokkal nagyobb es sokkal rosszab.Sokaig tart meg elmulik es rengeteg torodet igenyelKépnapi tisztitas.Fugefalevel kene hogy raszoritsam akkor gyorsabban elmulik,dehat telen nincs fugefalevel.

bril koszi a dicseretet jol esik.)

korek koszikeKép

dudu meg a vegen tanctanar leszel,hu de szep lenne az hivatasos tanctanarnak lenni es massal nem foglalkozniKép

adri jaj de jo neked.Szoktal zenet hallgatni levivel?Nekem megigerte a parom hogyha terhes leszek kapok egy hintaszeket es abban ulve ,ringatozva tudok majd Markkal/Noemivel beszelgetniKépHat mikor meglattuk menyibe kerul a hintaszek majd elajultunk.Jo lesz nekem a sima szek isKép

tundi sikerulni fog.Eros vagy es kibirod es aztan minden rendben leszKépkitartas.

lanyok en ma elkezdtem a fogyokurat.Igazsag szerint menzi utolso napjan szerettem volna a torna miatt,de nem varok a menzire.Most kajalom a reggelimet(egy banan es egy mandarin)A banan majdnem visszajott(utalom)Majd ha befejezem(3honap)akkor teszek fel az albumomba ilyen voltam ilyen lettem kepetKépA cel 10kg de ha sikerulne tobbet az nem lenne baj.Nem lesz konnyu de megcsinalomKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Duddu!

Nekem mindkét tali jó, majd ha lesz valami más, elteszem. Nálunk is mindenki februári, kivéve a minőségiekKép Tudjátok a jóból kicsit adnakKép

Juca

tjuca

Hát lányok! Jó sokat írtatok4 Most sikerült a végére jutnom igaz volt közben egy két elintézni való ügyem, mert ugyebár melóhelyen vagyok, vagy mifene? Kép

Évi79
Gratula neked is a babócádhoz, én is hasonló cipőben járok mint te, de én még nem jutottam el orvoshoz, mert csak 16-tól lesz. De mihelyst tud fogadni, már röpülünk is a párommal. Nekünk is karácsonyi ajándék lett a pici, mert 26-án teszteltünk és + lett. Kép Azóta meg csak várunk és várunk a napra mikor már az UH-n is láthatjuk, hallhatjuk. elvileg 6 hét és 2 naposak vagyunk. Tök jó! Kép

Pancsi, Mátra
Gratula a vizsgáitokhoz! CSak így tovább! Kép

Adri
Köszi, anyucim kb. most viszik be a műtőbe, és nagyon izgulok érte! Minden bajom van. Lehet hogy egy kicsit félek is. Tudjátok magas a vérnyomása is, meg a szíve sem a legtökéletesebb. De jó orvos keze alatt van, és bízom benne! Minden jól fog sikerülni. De már csak láthatnám!!!

Lányok a tali nekem nem jó mert kétes hogy hogyan jutok fel (busz, vonat) a párom nem valószínű hogy egyedül eleged Õ pedig nem hiszem hogy eltudna jönni, olyan a beosztása. De azért remélem, hgoy jól fogjátok magatokat érezni, és beszámoltok hogy mi volt.

Sysy
Szép név az András is és a Szabolcs is. Gratula a babához. Kép

Narco
Milyen orvos vagy? Mert láttam a profilodba, hogy a foglalkozás: orvos!

Manyoka
Itt vagyok már! Kép

Katka
Elég különleges neveket választottatok ki, remélem hgoy engedélyezni fogják, és teljesül a szívetek vágya!! Kép

Most ennyit, de majd később még jövök!

Pusza
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!
Duddu!
Nekem a 18-a jobb lenne, mert a 11-én estére programunk lesz valószínű, és akkor ne kelljen rohanni haza.Kép
Mensi Neked sem sehol? Nekem sem még.Kép
Drukk (halkan)..Kép
Évi79!
Gratuálok a babához!
Monyóka!
Továbbra is sok erőt a fogyihoz meg mindenhez!
Most megyek,annyi a dolgom, hogy csak na...Szakdolit kell írnom, tanítványaim lesznek délután, és estére érek csak haza.
Puszi:Bogi
dbogica

Dina!
Nem lesz semmi baj, minden rendben lesz AnyukáddalKép.

Tündi!
Már mindjárt itt van jan. 30.Kép. Mi ez a 2 hét az elmúlt időkhöz képestKép? A patik pedig a Babától állítólag elmúlikKép.

Monyó!
Szép neveket néztetek ki. A Márk nekem is tetszik, közte van a jelöltek közöttKép

Bogi!
Akkor Neked is mennek a drukkokKép!!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Hali Csajok! Dina nyugi nem lesz semmi gndKép)) Csak kitartás, mert giszta idegen nemlehet dolgzniKép(
monyóka zép neveket választottatok, de ez a banán meg mandalin nem kevés egy kicsit.
Korek, Adriana, Dina, Ditta, Dudu s a többiek köszi a drukkot 5 lett ez is, bár iszonyű szerencsém voltKép)) Pussz s nyug-nyugi-nyugi jó?
pancsi20

Pancsi!

Gratulálok, ügyi vagyKép!

ditta

dido
dido

Köszi Ditta! Ez a teljes neved úgy értem keresztneved?
pancsi20

Bogi Akkor énis drukkolhatok halkan? Csak csendbenKép) Remélem az lesz amit a szíved szeretne
pancsi20

A neveket meg akkor valasztottuk mikor meg "nem ismertuk egymast"Ugynis mi chathazasok vagyunk.chaten keresztul jottunk osszeKép
Akkor mar (4 eve)"megbeszeltuk" hogy a kesobbiekben ne legyen ebbol gond.Sms-ben leirtuk hogy milyen nevek teccenek es azok kozul valogattunk.En valasztottam fiunevet a parom pedig lanyt.azota mar szeretnek masik lany nevet de a parom nem engedi.Hiaba mondogatom hogy akkor nem gondoltam hogy ossze is fogunk hazasodniKép

pancsi GratulaKépEz a mindennapi reggeli.Csak gyumolcs es a napok egymas utan folytatodnak.
eloszor husnap,aztan zoldseg aztan teszta es aztan a gyumolcsnap amikor nem lehet mast enni.
nagyon hatasos fogyokura es ki is lehet birni.mar ketszer megcsinaltamKép

Kép
monyoka

Szia Csajszik!
Főnöknőm kicsit nincs bennt, addig tudok írni:

Kanci!
Hogy mire várok? Igazából a mensire Kép

Évi79!
Megvannak ám az adataid régről és örömmel visszateszlek Kép

KorekRéka!
Szerintem mostmár ne olvass ilyeneket! Amikor a kanült helyezik lazíts, a többi pedig már nem a te dolgod! Nagyon-nagyon drukkolok és tudom, hogy te kicsit abban reménykedsz, hogy találnak valamit, én viszont az ellenkezőjében, mert már megéltem, hogy milyen az, ha nem is a HSG-n.

Dina!
Anyukádról nagyon várom a híreket, megértem, hogy kivagy! Sajnálom, hogy nem ismerünk meg Kép

Tündérke!
Annyira szeretném, ha fel tudnál jönni a talira... Kép
Szívesen találkozom veled úgy ,mint a múltkor, hogy ne légy egyedül...
Tudom, hogy kellemetlenek a ragyák, de ennél rosszabb ne is legyen! Kép Egyébként megvagyok róla győződve, hogy azért bírod ilyen jól a kezelést, mert annyira egészséges a lelked! Kép

Monyó!
Én már így is tánccal, azaz táncosokkal foglalkozom, csak az iroda összes egyéb teendőjével egyetemben. A pályázaton pénzszerzéstől elkezdve, az irodaszeren át mindennel.
Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen pozitív vagy! És tudod, mit a hintaszék, vagy a kislány neve legyen a legnagyobb problémátok az életben! Kép

Pancsi!
Én mondtam, hogy zsebreteszed a vizsgáztatókat! Kép Ügyes voltál!

Lányok!
Köszönöm a drukkokat, eléggé kikészítettek a kicsik. Az ovisokkal nagyon jól bírtam és úgy élvezték, meg ölelgettek, meg boldogok voltak. Aztán az iskolások jöttek (3 ovis csoport után) és szerintem már kifáradtam, őket nem igazán bírtam fegyelmezni. De legközelebbre majd kitalálok olyan játékokat, ami jobban leköti őket.

Rögzítettem a tali jelentkezéseket is, később feldobom a táblát újra!
Most futok dolgozni, nézzetek ki a napsütésbe, melegítsen fel benneteket és gondoljatok a gyermekeitekre! Kép
Szép napot mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek most beszéltem anyukám dokijával és azt mondta hogy ha holnap rendben lesz a röntgen felvételen a keze, akkor du. már jöhet is haza. Kép Hát nem csodálatos dolog. Igaz jó volt kettesbe (hármasba) a párommal, de azért hiányzott anyuci. Teljesen abban voltunk, hogy a hetet benn fogja tölteni a kórházban, de nem így lesz remélem.

Pancsi
Gratula a sikeres vizsgádhoz. Kép

Pusza
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Bogi!
Akkor szép csendben a háttérből drukkolok. Kép És remélem, hamarosan találkozunk!

Dido!
Ugye még nálad sincs semmi "piroska-jel"?

Brill, Junko!
Mi újság?

réka
Vendég

Sziasztok!
Brill: lehet h a kinez dolgot más topicban olvastam Kicsit össze vagyok még zavarodva fórum ügyben, meg ez a rengeteg név!!! Előre is bocsi, ha valakit kifelejtek vagy eltévesztem, hogy épp terhes v babát szeretne. Pedig nem mindegy Kép

Dido: nekem a műtét után 5 héttel jött meg a menzim. 5 napig tartott mint rendesen, de az átlagnál kevesebb volt. Mondott vmit a dokid, h miért 49 napra jött meg neked a következő? Mi nem állt még vissza addig?

Duddu: ha felhívom a Hungária krt-at, egyáltalán milyen hormonokra kérdezzek rá? Azt olvastam, hogy sárgatest elégtelenséget néznek ilyenkor (ami egyet jelent a progeszteron hiánnyal???) meg még milyen hormonokat kell nézetni? Totál analfabéta vagyok ebben a témában.

Kivi: neked milyen 3 hónap múlva csinálták a hormonvizsgálatot? Neked is vetélésed volt? Az után 3 hónapra, vagy a 3. ciklusban?

Katka: keresztnév ügyben a keresztnév.lap.hu-n is vannak infók. Látom fociőrült a férjed. Esetleg te is? Ha az én férjemen múlna és ez alapján választanánk nevet, a fiam Michaelschumacher lett volna Kép))

Adriana: Marcipán csak bújjon oda a pocidhoz. Nálunk egy angol szetter a négylábú családtag és határozottan szeretett a pocakomon aludni. Persze csak a fejét tette oda, de a fiam érezhetően odakucorodott hozzá. Azóta is jó haverok.

Évi79: gratulálok nagyon a babához! Vigyázz magatokra nagyon!

Timika: könnyű szülést kívánok neked és sok boldogságot majd a "kis csomaggal".
És mindenkinek sok pusz!
Kitti
rkitti

Sziasztok!

Most megyek haza, de holnap leszek megint elvileg! Kép

Pusza mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka
Ezek szerint újra Örs Vezér téri IKEA? Az jóóó hely Kép

Dido
A tesóm is ezt mondta, hoyg a terhesség alatt majd rendbejön a bőröm Kép De remélem, előbb is, mert ki tudja mikor leszek babás Kép Azért bizakodom természetesen Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Olyan álmos voltam, hogy muzsáj voltam ledőlni egy kicsit, erre 2 órát aludtamKép. A házban valaki elkezdhetett egy felújítást, mert annak a csörömpölésésre ébredtemKép. De nem is nagyon alhatnék, mert most szerencsére van munkám.

Pancsi!
IgenKép, ez a teljes, rendes keresztnevemKép

DuduRéka!
Tündériek lehettek a pirinyók, ők még olyan hálásak tudnak lenni, főleg ha valaki "játszik" velükKép.
Én azt hittem, hogy zebratesztért drukkolunk?!?!?!
Nem még nincs piri erre sem, bár igazából még csak holnaptól nem aktuális a dologKép.

Dina!
Na látod, ogy minden rendbenKép, akkor már megnyugodhatsz és holnaptól újra hármasban, illetve négyesbenKép lesztekKép.

Kitti!
Különösebben nem mondta, hogy miért lehetett, csak a műtét utáni kontrolon mondta még, hogy azért van 3 rendes ciklusra szükség, mert a műtét csak egy külső beavatkozás, ami felborítja a szervezet normális működésétKép. Persze nem akartalak én ezzel megíjeszteni, mert halottam már olyat is, hogy a műtét után már azért nem jött meg, mert újra terhes lett, és szép egészséges babó született. Csak ehhez szerencse is kell...

a még mindig nagyon álmos ditta

dido
dido

Sziasztok!

Bogi Kép Drukk megy! És Dido, Duddu, Nektek is, mindenkinek, akinek épp szüksége van rá!! Kép

Duddu Kép, köszi, hát nem tudom, mi lenne a jó eredmény holnap, 8 hónap, egy halom érett tüsző, jó spermakép és PCT vizsgálat után már egyre jobban foglalkoztat, mi lehet a baj, és ezért nem bánnám, ha kiderülne, csak túl nagy ne legyen...

Most elbúcsúzom, ha minden igaz, csütörtökön már jövök dolgozni, és akkor elmesélem, mi volt!

Réka
korek

Sziasztok!

Lányok, mit tegyek? Pénteken megjött, vasárnap elmúlt. Szédülök és hányingerem van. Belebotlottam a házidokimba, aki azt mondta, hogy ez már kórois elmeállapot, fixa ideám a baba.
A párom nyúz, hogy teszteljünk.
Mi a csodát csináljak?????????????
mátra

Szia Csajszik!Kép

RKitti!Olyan jót mosolyogtam a hozzám írt mondataidonKép A férjem szereti ugyan a focit, de nem betegesen, tehát egy jó meccsért sem rúgna fel semmit, hogy láthassa, én meg csak, mint női szem vagyok "rajongó". Amúgy a Nadin név tetszett régóta, s amikor a keresztfiam (aki viszont focirajongó) említette egyszer, hogy Zinedene Zidane, akkor poenból megemlítettem, hogy tök jó! Ha ikreim lesznek, akkor a lányt Zinadin-nak a fiút meg Zidán-nak fogják hívni. Mindezek előtt makacsul ragaszkodtam az Éden (fiú) és Édua (lány) nevekhez. Szerintem úgyis ez utóbbiak maradnakKép
Aranyos volt a Michaelsumacher...Kép Kép Kép
katka30

Duddu zebrás tesztért megy a drukk! Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?