A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
akkor holnap epére fel!!! Egy naaaagy kalappal hozzá, meddig leszel bent? engem is a várakozás szokott megőrjíteni...
kisün

Bogárka!

Úgy műtöttek a pici mellett, hogy elvileg 2 napot kellett volna csak bent lennem a kórházban, de aztán annyira hiányzott, hogy a műtét után 24 órával saját felelősségemre hazamentem. Szerencsére nem is lett baj belőle. A bibi csak az volt, hogy utána még 5 napig kellett saját magamnak a hasamba szurit adnom !!! Kép és emitt a szopit teljesen be kellett szüntetnem. Mire szoptathattam volna újra, teljesen elapadt a tejcsim.

Jucus!
Tényleg, erre te is készülj, hogy szukálnod kell majd magad, mint egy kábítósnak. Akik nem jöttek haza korábban mint én, ők is megkapták a receptet a szurira, csak nekik 3 napig kellett otthon kábszerest játszaniuk.

A mumusnak akkor jó emberre gondoltam Kép

Valaki jár közületek babaúszásra? 6 hós korban el lehet még kezdeni, vagy már kicsúsztunk belőle?

Mesi
jnmesi

Ancsi,

Én nem vettem meg a norbi-könyvet, de a www.norbi.hu -t nézegettemKép. Ott is le van írva az update szabályok.Én is elkezdtem a fogyást mától. És bevallom 75-76kg-val indulokKépKép- az egy évvel ezelőtti 60-nal ellentétben. Tavaly még olyan karcsúúúú voltamKépKép Most úgy nézek ki, mint Matryoska.Vot ták!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Ismet villamKriszta leszek...

JucusKép
Holnapra nagyon SZORITUNK!!!!!!!!!!!!!!!

MacskanyuKép
Fulopke gyogyoru,varjuk a tovabbi kepeket+szulessztoritKépKép

Nem tudom mar,ki erdeklodott a napokban az Igazabol Szerelem utan.Meg mindig all az ajanlatom,barkinek szivesen atiromKépKép

6 fog jon egyszerre,ejszakak borzalmasak,rendeszerint hajnal fel 2 korul alszik el,kicsit zombi vagyok mar...

Kép

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

fibi,
váltsd le a könyvelőtKépKépmégis ha a bt.tekbe be kéne jelentni hogy csinálná ha nincs képbe??????????????????????????????jesszus,csak az ilyen könyvelőktől óvjon meg a sorsKép
ja és hogy érts,átvettem moose szerepétKépmost én osztok ki mindenkitKép

bogárka,
vmikor meg szeretnénk látogatniKép1-2-3 héten belül.....nekem nincs rémálmom meg remélem nem is kell kikúrálni csak van néhány tünetem amit szeretnék tudni hogy mitől lehet......szted.....
elvállaszKép???

moose,
bocsi de már meghívtálKépez van,szóval megyünk és készKépKépés ne izéljetek már folyton mert ekkora házunk van,az alsó rész tökre le van robbanva,jó pár milla kéne hogy rendbe tegyük,szóval nem vagyunk ám gazdagokKép
Vendég

Mesi!
Mi is 6 hósan kezdtük Petrával az úszást!!! Kép

Gigi!
Baráti beszélgetést "vállalok", terápiát nem! Kép Így is jó??? Kép

Norbi: én 1 hét alatt ledobtam most egy kilót...így már csak 2-t kell! Úgyhogy nálam úgy néz ki bejön! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi!
röviden:
GYES - alanyi jogon jár, annak is, aki az életben nem fizetett semmit az államnak
GYED - csak annak jár, aki fizet. a nyugdíjat se ingyen és alanyi jogon osztogatják.

hosszan:
az a lényeg,hogy a BT-nél, mint kültag, be voltál jelentve? kaptál netán minimálbért legalább, ami után fizettétek a járulékokat? vagy ha nem, akkor meghatározott ideig fizették legalább a minimál bér összege után a 4%-ot utánad, gondolva a jövőbeni gyerekedre? mert a GYED alapja ez a 4%, mégpedig GYED-be vonulás előtt legalább 180 nap biztosítási jogviszony kell, amit a 4% befizetésével érsz el. szóval ha legalább 180 napig fizették utánad, akkor jár, ha nem, akkor nem. a könyvelődet nem értem, hogy miért nem tudja, hiszen a gyed annak jár, aki fizet járulékot, a gyes meg mindenkinek, aki még az életében nem fizetett, annak is. ezért jár ez alanyi jogon. az tök mindegy, hogy minek vagy tagja, Bt-nek, vagy Kft-nek, vagy Kamarának Kép , abból az OEP-nek nem lesz pénze GYED-re, csak ha te, vagy a BT. fizet utánad járulékot. különben ezt nem is annyira a könyvelő, mint a munkaügyes intézi.
és igen, a kismamák után már nem fizeti a járulékot a munkáltató, onnantól mindent tőled vonnak. (a gyed-ből 4%-ot nem vonnak, de az adót meg nyugdíjat abból vonják le. )
de most te min vagy? TGYÁS-on? mert a TGYÁS is csak azoknak jár, akiknek a GYED is. vagy most gondoltad,hogy meg kéne igényelned gyorsan a gyedet?
igazság szerint egy normális könyvelő (ha a cég a tiétek) azért figyelmezteti a kismamát, hogy vigyázat, nem fog kapni semmit az államtól, ha nem fizet járulékot. és akkor a kismama bemegy az OEP-hez, külön szerződést köt vele, és havonta fizeti a minimálbér, vagy annak kétszerese után a 4%-ot. (ettől függ majd, hogy mennyi lesz a GYED/TGYÁS összege)

Moose!
nem Gigi takarítja a lakást Kép, szóval ne sajnáljuk! Kép

Cukorterhelés még aznap du megvan a Bártfaiban. reggel megcsinálják, du 1-kor (ha aznap van épp du. kiadás) oda is adják az eredményt.

Szmagdi!
Lencsi azt csinálja, hogy mint az óramutató, körbe-körbe forog a kiságyban. most éppen úgy szpáttyol, hogy 4 órát mutat Kép . az oldalára fordul, de hasra még nem tud, csak kis segítséggel, és ha az ölemben fexik, folyton emelgeti a fejét-hátát, fel akar ülni. én meg a felültetős tornával segítek rajta.

Norbi kódokat honnan fogod tudni? a nincs fenn a honlapon, vagy te megtaláltad? mert a lényeg pont ez!

Bogárka!
hajrá!
és hányas kódokat eszel, mikor?

ancsipancsi

Ancsi!
A honlapon van egy kereső, beírod a kaja nevét, és kiadja a kódot.

Én igazából 3-ast alig eszem, mert aki elolvassa a könyvet, annak egy életre elmegy a kedve a cukortól és a finomliszttől. Úgyhogy reggelire és ebédre rendes kaja (ami általában 2-es), aztán még 3-kor egy kis uzsi, szintén 2-es, és onnantól már 1-esek. Nekem nagyon ízlenek a zöldségkrokettjei (3 tojás, 10 deka zabkorpa és brokkoli/karfiol/répa...-ez összegyúr, olivaolajban kisüt, Norbimajonézbe mártogat...hmmm) Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Mesi: jaj de jó, hogy előkerültél. Hiányoltalak itt is és a másikon is. Merre jártál ilyen sokáig? Hogy vagytok? Zsolti miket tud már?

Ancsi: bizony a könyvek többsége szaharin, de hát ez a bizniccccc.... remélem segíteni fog, bár én nem láttalak a képen bálnának. Mennyit szeretnél leadni?
Mennyiségekkel nekem is bajom van, úgyhogy sokszor azért is nyitok inkább fel egy üvegest, mert annak megeszi a felét, a másikat meg este vagy másnap, igy egyenlőre könnyebb. De ha nagyobb mennyiséget fog enni, akkor inkább főzök. Azért igy is, de akkor többet.

Juc: drukkok mennek holnap. Gyerkőcnek pedig jobbulást.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok!
megjöttem!Kép
Olgi dokinéni nagyon nagyon kedves, viszont irtózatosan megkinzott!!! Kivágta az inyemet, h tudjon nőni a fog. Utána megégette a vérző inyt, h ne vérezzen.
Azt mondta, h nagyon fog fájni, de mivel szoptatok, nem tud fájdalomcsillapitót adni.
Miután eljöttem, negyed órára rá, kezdett nem hatni a szuri. Olyan fájdalmaim lettek, h egy oszlopnak támaszkodva görnyedtem, amig a Levi meg nem jött...
Hazajöttünk, cataflam bevesz, nyomat hypericum, és semmi de semmi hatás. Kb. 2,5 óra kellett ahhoz, h ismét fel tudjak kelni.
Szóval, rosszabb volt, mint gondoltam!!!

Juc, holnap NAGYON gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt mondták a többiek, h nem lesz semmi gond, csak metszenek egyet az inyen, h ki tudjon bújni!
De én nem számitottam a SPANYOL INKVIZICIÓRA!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi!

Most jöttem haza anyumtól,csak elvittem Pannát pedig örlődtem,hogy mit csináljak.
Vettem arnicat a biztonság kedvéért .JA és éhezem mert reggel nem volt időm enni ,mire dokihoz jutottam 13-kor,mondta,hogy ma már ne egyek.Tök jó!

ÉS nálunk ma Zanaza volt és hozott egészséget,ez úton is köszönöm neki a házhozszállítást!És elnézést a szétesettségemért.

Mesi!

Ezt a szúrkálást nem említette eddig egy epekőmentesített ismerősöm se,de annyi baj legyen!Hasbadöfésben már ász vagyok(terhesség-inzulin)
Ha nem jönnék akkor csók mindenkinek és csütörtökön jelnetkezem személyesen!

Nagyon aranyosak vagytok,hiányozni fogtok!
Vizsgázosóknak egy nagy kalappal!Kép

Juc
20170114224602

Zsan,
Kép Mnye tyebjá ocseny zsálkoKép

Ancsi,
Múltkor találkoztam a honlapon(norbi) egy táblázattal- mit mikor lehet enni, meg a kódok. Egy ismerősömnek el is küldtem mail-ben. De most nem találom a táblázatotKép. Viszont azt mondta az csaj, akinek küldtem, hogy ő kinyomtatta és amikor hazamegy Gödöllő-röl (mert most suliban van), akkor elküldi nekem. Én meg átküldöm neked ,jó?! Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
én sem ettem ma semmit, úgyhogy gondoljunk együtt vmi NAGYON finomra!!!!!
KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Magdi,
nagyon kedves vagy, de BÁRCSAK érteném, amit irtál! Ocseny még oké!! Meg a tyebjá.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
remélem már jobb a kedved!

Zsan,
mondtam is, hogy kivágják az ínyedet Kép egyszer nekem is égettek, de VALAMI ISZONYATOSAN FÁJT! ilyen fájdalmat ritkán érez az ember, úgyhogy teljesen megértelek. engem sem érzéstelenített el, mert a töméshez nem kértem, az égetéshez meg már minek, mi? :/ remélhetőleg mielőbb jobban leszel! nem gondoltam, hogy a vágás így fog fájni nekem a nyelvemet érzéstelenítő nélkül vágták fel. de az égetés... Kép

Bogárka!
én meg délig 1-2-est, és utána inkább csak 1-est.
ez a krokett meg hol van? bazi jól hangzik. van neked recipés könyved? mennyi olívát tegyek alá? úsznia kell benne, mikor épp sül?? marha jól hangzik! és nyers a brokkoli, vagy milyen? főtt? vagy csak fagyott?

Johi,
még inkább azt se írom le, hogy mennyit. nagyon sokat!! Kép de majd csak lesz vmi.

ancsipancsi

ja, és
Bogárka!
hányas kód ez a krokett? 2-es?

ancsipancsi

zsanci,
Kép

bogárka,
persze hogy ok,csak diagnózist kell állítanodKépaztán majd fizetek vmi jónevű pszihomókusnak hogy meggyógyítsonKépKéptényleg nem vagyok beteg,ezt szokták mondani,ugyeKép??????na jó,téynleg csak a véleményedre vagyok kiváncsi hogy ezek mitől alakulhattak ki....de nem akarom hogy kigyógyíts belőleKépmert így jóKép
Vendég

Zsan,
Nagyon sajnálom(sajnállak)KépKép,ezt írtamKép, de szó szerint nem fordítom le, mert akkor ez jönne ki: Én téged nagyon sajnálomKép

Ancsi,
receptek tutira vannak a honlapon,kódokkal együttKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, egy nagy kalappal neked!!!Kép

Pocak, Marcidnak boldog nevnapot!Kép

Zsanci, auuu. jaj. grrr es brrrKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Mása!
ezt láttam én is, de tök béna a kivitelezés, hogy hírek formájában jelenik meg

ancsipancsi

Ancsi!
Ne hülyéskedj, ha vacsira eszem, akkor csakis 1-es lehet. Tojás, zabkorpa és zöldség...ezek mind-mind 1-esek...és nem kell úsznia az olajban, zöldség pedig megpárol és villával összetör Kép
És ha nagyon finomat akarok enni, akkor tejbezabkorpa egy kis édesítővel és fahéjjal...isteni!!! Kép És ez is 1-es...Receptes könyvet a Jézuska hozta nekem és Apának (főleg neki Kép)

Zsanci!
Te szegény!!!! Kép De ugye hogy kedves! Kép Persze tudom ez semmin nem változtat Kép Engem is kínzott már meg, de azért szeretem Kép

Gigi!
Ok! És mikor? Kép

Green!
Visszajelöltelek iwiw-en! És látom Te is Kaffka! Mert én is csak vsz. 2 évfolyammal feljebb Kép De biztos voltak közös tanáraink! Na, majd egy talin jóóól kibeszéljük őket! Kép

Juc!
Nagyon gondolok Rád!!! Kép

Na, megyek béká, aztán még jövök...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
hol van az a kereső? nekem pl. a sárgarépa szóra csak receptek jönnek, de maga a répa, h hányas, nem . (tudom, h 1-es, csak a keresés érdekelne)

ancsipancsi

Mása,
enyém nagymama igy beszélt magyarul!!! Imádtam!!!KépKépKép
Bog,
te is kaffka??? és téged tanitott a hoffmann rózsa???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
igen, már megint én, a barom Kép
szóval bocs, h rádszálltam, csak gondoltam kihasználom tudásod! Kép szóval, még mindig krokett. az olaj, amiben sütjük annyi, mint mikor rántottcsirkét sütünk, vagy csak ki kell kenni egy serpenyőt, mintha palacsintát sütnénk?
és a zöldség meg annyi legyen, amennyit a 3 tojás felvesz?
férjem is Kaffkás volt. 73-as. de nem ismeri az arcodat, legalábbis így hirtelen nem.

ancsipancsi

Ancsi!
Kérdezz csak nyugodtan...csak nem akarok norbiguruként feltűnni itt, mert egyébként magát a pasit úúútálom Kép
Azért nemcsak kikenni kell, de nem kell, hogy ellepje...zöldség, kb 25 deka
Jó, hogy nem ismer a férjed...a kaffka egy óriási suli volt, évfolyamonként vagy 8 osztállyal, szóval én az osztálytársaimon kívül senkit sem ismerek onnan...
A norbihonlapot már régen néztem, és akkor még volt ilyen az oldal alján...most nem tudom Kép

Zsanci!
Hoffmann Rózsa nem tanított, de a neve ismerős...de arcot nem tudok hozzá kötni...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci,
Kép veled nagyon kiszúrtak!!!! Fogorvos. Terhesség és szopi alatt is voltam 1-1x, helyi lidokain nyugodtan mehet (ment is), mert az nem hat ki a babára!!!!!

Többieknek csók, holnap vizsga, drukk plíz!
neet
neet

Bogárka,
sajnos én sem szeretem Norbit, de remélem meg fogom szeretni Kép . köszi az infot.
nagy örömmel láttam a Norbi 1-es lisztet, felhívtam egy Bio boltot, gondoltam megkérdem mennyi. BESZ..ÁS! 1300 Ft-ba kerül a FÉL KILÓ! először azt mondtam, hogy soha nem fogok venni. most meg hallottam, hogy egyes helyeken olcsóbb, úgyhogy majd megnézem. (pl. CBA-ba. de felénk csak kicsi CBA van.) Amúgy a honlapjuk átköltözött, így a cuccok egy része az archívumba került.

ancsipancsi

Zsanci: Jesszumpapi... Gyógylj hamar!

Pocak: Válaszoltam, megkaptad?

Gigi: Hová írsz te nekem mailt? oxigenkukachosemberponthu a címem, és most már igen kíváncsi vagyok. Kép

Petrát elnézve ma, nem egyre kevesebb dolga van az embernek a lányával Kép És Doni nagyon tündér volt a nagy mosolyaival és ahogy közlekedik Kép Vikka egész délután nagyon fel volt dobva, nem tudom, miket mondhatott neki Doni. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet: neked is mennek drukkok holnap.

Ancsi: majd számolj be, hogy megy...

Zsanci: jaj, Te szegény. Az ínyfelvágás nagoyn fáj. égetni is égettek bölcsességfognál nekem, de szerintem érzéstelenítést kaptam, különben szerintem nem éltem vóna túl.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Holnap torna, juhéééj KépKépKép

Zsan, őszinte részvétem KépKépKép

Juc, puszillak! Kép Arnicát mindenképp dobáld be műtét után!

Neet, +++++++++++!!!

Pocak, boldog névnapot Marcsellónak Kép

Rec, de szűxavú vagy mostanában Kép

votiv 8)
votiv

Kicsi Zsanci!

Nagyon szar lehetett neked,ezért írok valami jót:Voltam MOMba ma és a kávézónál rátok gondoltam és vettema fiúknak finom szendvicset amiből én nem ehetek!

Te tudsz már enni?JA és nagyon bölcs leszel ez vigasztaljon!

Recca!

Köszke!

Juc
20170114224602

Ákata, én Dr. Faludi Pált ajánlom, a MOL székháznál rendel, Petőfi híd budai hídfő. telefonszámot én csak sztk-st tudok (mert én ott jártam hozzá), de ha érdekel, biztos akad a topikon, aki tudja. rendes, figyelmes, alapos doki, és nem ijed meg ő sem a "problémás esetektől". van már pocakod?

Mariann, én Nyulas Jolánt ajánlom, de rengeteg szimpi szülésznő van (még nem hallottam itt rossz választásról), ha benézel egy előadásra a kórházba, könnyű lesz választani. mikorra vagy kiírva? és ki a dokid?

votiv 8)
votiv

Juc,
puszillak, és én is rád fogok gondolni holnap!!!!KépKépKép

és most ettem, lesz,ami lesz.Az az igazság, h sok minden kiesett, mert ez rettenet horror volt, és nem tom, h mondta e, h mikor ehetek. Sebaj...Kép
Én 10 percenként nyomtam a hypericumot, belladonnát és arnicát. És most bevettem 2 cataflamot. Sztetek nem fog nagyon mélyen elaludni a picim??? A bölcsőhalál állitólag 1 éves korig játszik!!!!!!!! Most ez miatt fosok...
Bog,
nagyon kedves volt a doki, és mindig mondta, h jaj, de sajnálom, meg mondta, h milyen klassz szinű ez az új, egyszer használatos szike, stb...Szóval, NAGYON meg voltam vele elégedve! Köszi mégegyszer!!!!
Neet,
kalappal!!!!Kép miből is mész holnap????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Lányok

Gyerkősök gyönyörűek!!!

Betegeknek jobbulást!

Juc gyógyulj meg hamar.

ZsanKép
kókuszdió

Ákata, én dokim is Faludi.Humoros, alapos, rendes doki(Én nagyon szeretemKép) Magdánrendelő rend. idő H:15-18ig
CS:16-18ig

tel:466-40-15

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ákata: én is szívesen ajánlom dr. Bardóczit. Kisün röviden leírt mindent, de szerintem az is fontos, hogy milyen típusú orvost keresel, mert az egy dolog, hogy mennyi időt szán rád a rendelésen, de szerintem sokkal fontosabb, hogy egy hullámhosszon legyetek, hogy bízzál benne.

Fic, azért nem ajánlottam Neked a hordozót, mert télen nem ideális eszköz mivel elég huzatos, tavasszal meg hol tart majd Vincenzó a kilók szaporításában Kép A ruhákra is igaz, mikor láttam a képeket amiket feltettél, tudtam, hogy nem egy súlycsoportban vannak a fiúk Kép

Egyébként 15 kilóig jó, és mindenkinek válaszolok aki érdeklődött priviben hordozó ügyben.

Bogárka, ugye jól emlékszem, hogy megvan Nektek a kockásfülű mese? Ha igen akkor majd kérek egy kis tudományos fejtegetést, mivel az egyik mesén mindíg sír Brúnó...
zsebi2004

Zsebi!
Igen megvan, de most el van rakva, mert egyszerre nem veszünk elő minden filmet Kép Most a Maszkabál és a Micimackó a sláger Kép
Melyiken sír Brúnó? Majd megnézem este, mikor Petra már alszik Kép

Zsanci!
Már a "szike" szótól is kivert a víz! Te egy hős vagy!!! Kép... a bölcsőhalál meg tudod, hogy a szerotoninreceptorok nem megfelelő működésétől van és nem a mély alvástól Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
mikor egyszer bevettem Cataflamot szoptatás közben, a doki azt mondta, hogy nem kéne, de nagyon kevés választódik ki belőle, és a babák is szoktak kapni Cataflam cseppeket, úgyhogy ne f..sak.

ancsipancsi

Zsanci KépKépKép Jobbulást...

Jucus, osztd ki őket, ha bunkók, aztán meg gyorsan gyere haza Kép

Fogyogyós tásaim! Itt felteszek nektek Norbi-kódokat meg néhány receptet, elég hevenyészett, mivel kódok 2 helyről is jöttek, nem válogattam, egymás alá bemásoltam őket.
A weblapon nincs meg már a kódkereső, de van a fórumban ilyen és elég sok kérdére lehet választ kapni. Egyébként pedig Norbi saját magának mond ellent egy csomó helyen. Szóval nem marad más, mint belső ösztön, józan ész Kép

Neet, szurkolások a vizsgához!

Szép napsütést sétához és játékhoz nektek holnapra!

<!--attachment: update-331374.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*74.8**update%2edoc --><center><pre>
Kép
update.doc (74.8 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: update_receptek-331375.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*181.8**update+receptek%2edoc --><center><pre>
Kép
update receptek.doc (181.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

indianyo

Magdi!
bocs, ezen átsiklottam...(Az lenne a kérdésem, hogy mikor és hogyan kezdtétek a hozzátáplálást ...)
a hozzátápit 4 hósan kezdtem, mert nincs elég tejem és nem akart enni. előbb péppé paszírozott almából 1-2 kiskanál, majd növelni az adagot minden nap picivel, mígnem megevett már 1/3 üveg bébiételt is. utána már felet is. nem mertem hirtelen fél üveggel adni Kép , de szélcsövezni nem szoktam, kijön az a kaki, ha más nem , kamilla teával. nekünk is elejében főleg, de most is soxor emberállagú a kaki, nem pedig kisbabás Kép . Lencsi nagy komisz, nem iszik semmit, még a teát sem, úgyhogy trükközni szoktam. Kép (most mehetek a mókusok elé Kép ) felforralok egy adag tápszernek vizet, kioldom benne a kamilla teát, majd mikor lehült, belekeverem a tápszerport az előírás szerint.így kamillás tápot eszik néha Kép . nem hiszem, hogy fog fájni a hasa, mert kemény, vagy mert többet púzik, nyugodtan próbálkozzatok tovább. nálunk is a tök meg a krumpli keményített. adjál most őszibarackot natúrban. (az is van Hippben, meg a többiben is, általában cukimentes)
de mi csak délben adunk hozzátápit, nem egész nap ezt nyalogatja Kép , és próbálok magam főzni mostanában, hogy ne csak a boltit egye. (kicsit édeskés az ízük, még ha nincs is bennük cukor) egy-kétszer fordult elő, hogy du. is kapott, de nem jellemző. nem tudom majd mikor kell úgy adni, hogy többször is naponta, de védőnővel megdumálom.
különben ma észrevettük fürcsi után, hogy a feneke piros a két farpofa között. még soha nem volt ilyen, lehet, hogy a meggy marta kicsit meg? kétszer is volt hígabb kakkancs. mindegy, bekentem Neogranormonnal már 2x, szerintem meg fog gyógyulni hamar.

Indi!
köszi a file-okat! új a honlapja Norbertnak, és ezért tűntek el az anyagok. meg mert gondolom azt akarja, hogy vegyük meg a könyveket inkább.
ja, és kérlek a könyvében kifejti, hogy majd ő jól tudja, hogy melyik hányas kód, és ha ellentmondádosnak is tűnik, ne kérdőjelezzük meg szavát. Kép ezen olyan jót röhögtem. én szívesen elmennék lektorkodni neki,mert jó pár hibát már találtam, például a könyvben van vagy 5 táblázat. mindnek ua-t kellene tartalmaznia, csak más sorrendben. (hol kód szerint, hol név szerint) aztán érdekes módon valamelyik táblázatban nincs benne az, ami a másikban igen, no meg egy-két élelmiszer egyik másik táblában más értékkel bír Kép

ancsipancsi

Ancsipancsi, szívesen Kép Bár a fájlok elég gyagyi állapotban vannak, de nem volt türelmem most javítgatni, kismama kolléga szedte le a netről. Szerintem is az anyagi haszon reménye vetette le vele a kódkeresőt... Kép De hát nem is ezért szeretjük a fiút... illetve hát sehogyse szeretjük Kép

Ma én is láttam végre a bébikötvényes reklámot, de édes ez a gyerök Kép

indianyo

Jó reggelt mindenkinek!

Johi!
Nem tűntem el, csak gondjaim voltak. Illetve vannak még most is, de már nem emésztem magam miattuk annyira.
Egyébként köszi, jól vagyunk, Zsoltika szépen növöget. Kibújt már 5 foga, és most van növőfélben még 4. Gurulva közlekedik, nem lehet egy percre sem magára hagyni. Négykézlábra áll, úgy rugózik, majd hátrafelé tolat. Aztán jön a sírás, mert ő előre akart menni, mégis távolodik.

A hordozó utáni autósülés 9 kg-tól kezdődik?
Ezt a súlyhatárt mennyire kell komolyan venni? Mi még nem vagyunk 9 kg-sak, de a hordozó már nagyon kényelmetlen.

Mesi
jnmesi

jaj, Norbi szakértők!
HOgy van ez most?
Délig lehet enni 2-es kódút utána meg csak 1-es kódosat?
Én nagyon buta vagyok...

Mesi
jnmesi

sziasztok!
köszi mindenkinek az együttérzést, jól esett!!
Ma vigyázó szemeiteket Jucusra vessétek!!!KépKép
Én most el, fogdoki nénihez, ha megjöttem, mesélek!!!
Neetnek is megy a (vizsga)drukk!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a drukkokat!! Van még pár órám a vizsgáig, addig írok. Kép
A babócák gyönyörűek és ügyesek, de ezen miért is lepődnénk meg? Szentimrések... Kép Tegnap láttam a kötvényes kókuszos reklámot (nem először), de most Eszter is rávigyorgott a babára.
Fogyókúrához mindenkinek sok sikert. Én egy időben szintén kínlódtam a kilókkal, (súlycsoportok, versenyek...) és sajna csak az segített, ha nem ettem és mozogtam, de ha ennyien lefogytak Norbitól, csak lehet benne valami. Bár őt személy szerint nem bírom, biztos okos meg ügyes meg minden, de hogy a neje 6 kilót "hízott" a terhesség alatt, az akkoris beteges. Kép Nekem ezekről a diétákról mindig az jut eszembe ("mindent ehetsz, csak külön-külön"), hogy ebédre megeszem a kenyeret, uzsira meg elnyalogatom a vajat... brrrr.

Jucusnak ezer drukk, de ezt megbeszéltük priviben. Ha jön esemes, majd megírom, mi van vele, jó?

Ma Kisün fog vigyázni Eszterre, amíg én vizsgázom, és gyalog megyünk át hozzájuk, azaz babakocsi nélkül, ehhez is drukk plíz, mert még nem gyalogoltunk ekkora távot. (Én persze igen...) Egyetlen "probléma", h E midnen fűszálnál megáll csodálkozni, de majd legfeljebb felkapom, ha nagyon lassú. Kép

Zsanci,
senki sem számított a spanyol inkvizícióra! Kép Egyébként honnan ered a mondás? Mert én csak a Nő 2x-ben hallottam, (Sliding doors) meg itt néha, de gondolom, volt előzmény...

Macsék már hazatértek? És végülis nem császár volt? A gátseb miatt gyanakszom, olyan nincs császárnál, nem? Vagy ennyire hülye vagyok? Nem az volt, h Fülöpcica nem akart tótágast állni? Vagy ettől függetlenül...? Avassatok be, plíz. Köszi. Kép

Gigi,
én is sajnállak a "pici" házad miatt. Sztem az a lényeg, h érezd jól magad, tökmindegy hol és mekkora. A méret nem (itt) számít. Kép

Becsípődött valami a hátamba és nagyon fáááááj. Kép

Egyébként várom a vizsgadrukkot, de nem jön. Miért? Ilyenkor már szokik lenni!
neet
neet

Ja és Zsan!
Pénteken én is fogdoki. Brr... inkább egy szülés, nem? Kép
neet
neet

Neet,
monty python egyik "szkeccsében" vált hiressé!!KépKépKép
és én is ezt gondoltam, inkább 2 szülés egymás után, mint ez!!!Jól ki lett találva az ember!!! Szülés is irtóra fájt, mégis EGÉSZ MÁSRA emlékszem belőle!!!KépKép
Pedig itt is született vmi tegnap: a bölcsesség fogam!!!KépKép Doki néni mondta is, h jéééé, 10 perc alatt kinőtt a bölcsességfoga!!!Kép

és nem vagyok irigy a péntekedért!!!

és akkor azért nincs most Vera, mert épp palacsintát süt????Kép

és hát akkor drukk séta miatt...Kép

És most hivott apósom, h MÉGSEM szedhetik a kalmopyrinre érzékenyek a cataflamot!!!!!!!!!!KépKépKép (Gabi, NEKED volt igazad!!!)
még szerencse, h nem haltam meg éjjel!!!Kép talán azért, mert lejárt szavatosságú cataflamot vettem be???? mondjuk, megjegyzem, nekem nem voltak "erős" tüneteim a kalmopyrin miatt sem, csak bedagadt a szemem, meg kicsit nehezebb levegőt venni, és olyan fura szagot érzek tőle...
de most ez is elmaradt. Mondjuk azt is furcsállatam, h nem igazán hatott a gyógyszer. Bevettem 5 órakor az elsőt, és fél 9-kor tudtam kikelni az ágyból úgy, h már használhasztó voltam pl. gyerekvigyázásra...Kép
na, most már tényleg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Neet: Macsek teljesen természetesen szült, csak gyorsan jött kifelé Füli (ahhoz képest, hogy a feje magasan volt előző napKép) és azért vágtak, tegnap hazamentek, tehát biztos jön hamarosan a beszámolóval. Most még ismerkedik a kis családKép
Drukk neked meg JucusnakKép Várjuk a híreketKép

Pocak, akinek kéne fogyni, de lusta utánanézniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fibi!
megkérdezted a könyvelőt a 4%-ról?

Jmesi!
fogyózni akarsz? mert különböző felállások vannak

4 étkezéshez írom a számokat, h miből állhat
(reggeli, ebéd, uzsi,vacsi)

súlymegtartó: 123, - 2, - 1, - 1,
alakformáló: 12, - 1, - 1, - 1,
gyors fogyi: 1, - 1, - 1, - 1

a szabályok a súlymegtartásra:
0-24 - 1-es
6-12 - 3-as
6-15 - 2-es

és ezt szigorította be a fogyóknál. és persze nem kötelező 3-ast enni, csak lehet Kép

Juc
drukk

Zsan
drukk

Neet
drukk

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?