A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Juc írt, most ébredezik. Beszéltem vele, de még nagyon kába.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!
sütöttem "krokettet" Kép , eléggé olyan lett, mint a kis halom tojásrántották. jó ez így? ez a recipe is benne van a norbi recepteskönyvben? szerinted megérné megvennem a könyvet?

Mása!
majd olvasom, most én is L.

Dóra!
már így ül Kata?? én a kétkezes felhúzással edzem Kép , állandóan fel akar ülni, most meg fáj is a kezem húzkodni!

Lindi!
ez az, Fastum! tényleg! ez volt nekem is korában, mikor használtam. na jó, nem tini koromban,de 5-10 éve Kép
házidokihoz kell először elmenni, és ő ad beutalót mi? :/

ancsipancsi

Oxi!

kösz a tudósítást, Jucusnak puszi meg bulás.

ancsipancsi

Gyerekek! Mi Másával (aka Szmagdi) kiérdemlünk egy fejésért érdemérmet, ugyanis mindketten pontosan ugyanabban a gondban voltunk kezdetekkor, és nem adtuk fel. Kép

ancsipancsi

Ancsi! Én csak a házidokihoz mentem, nem utalgatott sehova.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Csípőszűrésre hány hónapos korban kell vinni a babókat?
Most láttam csak Zsolti kiskönyvében, hogy be van írva, hogy Csípő:
De senki nem mondta, hogy mikor hova menjünk.

Mesi
jnmesi

Ancsi!
Hát, nekem azért más hatású lett!
Könyvet sztem nem érdemes megvenni, nincs benne olyan sok recept, és csak tele van reklámmal, és nagyon drága...
És a liszt sztem hülyeség, ott a zabkorpa az tök jól sűrít, sütit is lehet belőle csinálni (meg palacsintát, meg gofrit meg ilyeneket) Kép

Gigi!
Oké! Kép

Mesi!
4 hó a második csípőszűrés általában, de ez tök sok helyen más...

Moose!
na látod nem is kell Neked pszichomókus Kép
Nevet sajnálom, pedig tényleg jó lett volna Kép

Macs, Dora!
Csajszik gyönyörűek! Kép

Csajok!
Szokta valaki nézni szerda délelőttönként az RTL Delelőben a baba-mama magazint???

na megyek, Petra hisztizik...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jnmesi, mi hat hetesen mentunk.

Pocak, koszi!Kép Ha felebred a csajszi, megkerdezem tole!Kép

Ancsi, Kati allandoan huzza fel magat ulesbe, neha segitek neki, olyankor baromira orul, de nem akarom tulzasba vinni, mert akkor egesz nap ulne.Kép
Kezed.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka!
lehet, h kevés zabkorpár tettem bele? pedig csak 2 tojásból csináltam. Kép mért nem sikerült nekem?? Palacsinta recepted is van? Kép

Jnmesi!
először 6 hetes kora után, és a háziorvos ír beutalót! kontroll 4 hónaposan, az előzőleg adott papírral.

ancsipancsi

Moose,
de te egy kemény csaj vagy, én meg egy HISZTILÁDA!!!!!!!!!!KépKép
Mesi,
mi 6 hónaposan voltunk!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
akkor elküldenéd majd egyszer mélben a britt rendelős helyet? hátha egyszer mi is ráfanyalodunk, ha már azt mondod, hogy nem kellett semmit ráfizetni.

ancsipancsi

DORA: mutasd meg neki ezt a képet:
Kép

vagy ezt:
Kép

esetleg:
Kép

hátha így könnyebben döntKép
Ja, meg ha meggyógyult Balu, akkor megyünk ám mielőtt megszöktökKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jucusnak, sok sok bulás manót küldök a MÁV-ba...
Pocak,
fiaid elképesztőek!!! kár, h nincs lányom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi ZsanKép még lesz, nem igaz?Kép
Ja tényleg, Jucusnak bulást!

pocakpacni

Dora, Pocak,
nagyooooon édesek a gyerköcökKépKépKépKép

KépKép
fibi

Pocak, te most viccelsz velem?KépKép
Ebbol ket gyonyoruseges fiubol valasztani?Kép Mindketto nem lehet?Kép

Gyertek man!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok Lányok,
Nem tudom van-e már híretek Jucról, nem olvastam vissza mert nem érek rá, inkább beírom.

Kaptam sms-t Tőle: azt írta 13 órakor, hogy felébredt és azt hiszi jól van. Bocs de csak most kerültem gépközelbe azért most írom.

Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!
Na csak gyorsan bekukkolok, meg megnéztem Lindi képeit, nagyon jól sikerültek! Legközelebb én is viszek gépet.

Mellem gyógyulgat! Arnica, körömvirág, bioptron lámpa nagyon hatásosak, tegnap este már szopizott belőle Emma. Sajnos néha még mindig próbálkozik a harapdálással, igaz nem olyan brutál módon, meg mindig rászólok, remélem sürgősen abbahagyja, csak bosszantó, mert mindig fosok szopi előtt, hogy most vajon megharap vagy sem. De örülök, hogy nagyjából túl vagyok rajta.

Tegnap voltunk tornázni a művházban, Beet Lillája teljesen levett a lábamról, annyira cuki volt. Meglátott, és köszönt, hogy szia! Aztán a folyosón elesett, és azt mondta: hoppá, majd felállt és ment tovább. És persze adott puszit EmmánakKép

És ma találkoztam egy lánnyal, akivel együtt jártunk a Hba tornára meg Mona Lisa csoportba, neki május 8-án született a kisfia, és hívtam, hogy jöjjön közénk, majd este átküldöm neki a linket, nagyon kedves lány!

Na most el, mert hazajött apa, este még próbálok jönni!
Lesz a héten Maya vagy MOM?

Kép
Kép
manoka11

Dejó, hogy Juc jól van!
Puszilom, ha valaki beszél vele, küldenék smst, de nem tudom a számátKép Valaki átküldené mailben?

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
legyen???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

IGEN!!!! De a MOM-ban, nekünk a Savoya nagyon messze van.

Gréti 3 óra óta alszik úgy, hogy reggel 8-kor kelt, deélelőtt aludt másfél órát 10-től fél 12-ig. Nem lehetne így minden nap?

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan!
Péntek?

Kép
Kép
manoka11

Hi Babes!

Jucus jól van.

Ada
ada007

Ancsi,kedves sorstársamKép!!!!
ha lesz időm (késő esteKép), mindenképp írok mailtKép. Most vacsi Zapával, aztán még függönyt is kell varrnom. Ha szabad leszek írokKép
Pusz. Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan:küldtem mailtKép,még délelöttKépJUC:én is gyors gyógyulást kívánok!!!

petergabi

Jucnak jobbulast Kép

Mesi, nekunk 3 es 4 hosan kellett menni csiposzuresre. Aztan mikor mar jart, aztan most meg majd fel- vagy egyevente (tok hulyeseg, es mi alapjan dontsem en el, hogy mikor megyek).

Ancsi, http://shop.game.net/ , de vard meg, amig megjon a harmadik lemezunk is Kép de itt csak jatekok vannak, mondjuk mindenfelere: ps2, xbox, pc stb. Erdemrend neked es Magdinak kiutalva Kép

Bogarka Kép Kép

Zs, bar az lennek! De nincs is fajdalomkuszobom (na jo, utobbi idoben mar eleg edzett lettem, tokjol birom a verveteleket es szules kozben sem vinnyogtam Kép de ez meg reg volt, szal biztos csak mazlim volt). Fogdokinal csukott szemmel ulok a szekbe es nem is akarom hallani, hogy miket magyaraz. Azt mondom, usson le, hogy ne fajjon, becsukom a szemem es hajra Kép de rendesen jarok, nem ugy mint apa... asszem az osszes gyereket elobb fogom elvinni, mint ot... mondjuk szokott talalkozni a fogorvossal, mert a baratunk es neha atugrunk hozzajuk, de hogy a szajaba mikor nezett utoljara...

GIGI! Holnap irok, jo?
moose

Votiv, 80-as, ugyhogy szerintem jo leszKép. a pelenka helyett meg majd viszek egy nagyobbat: inkabb azt probaljatok kiKép

Juc, az jo, ha - azt hiszedKép - jol vagy. es ez mar csak jobb legyenKép

Zsan, orulok, h te is jobban vagyKép
az egyetlen (!Kép) fogaszati elmenyem (na jo a fogszabalyozast nem szamitvaKép), egy bolcsessegfoghoz es annak kihuzasahoz kotodik. az elmeny orokKép. koszonom, egyszer eleg voltKép

Lindi, a kepek klasszakKép

akik fogyni vagynak, azoknak mielobbi sikereket!Kép (es akkor hatha kevesebbet emlegetitek azt a szornyu nyalas embert...Kép)

Ancsi, Magdi, reszemrol minden elismeres a tietek!!! ez egyertelmuKép

ja, es mi egyszer sem voltunk kulon csiposzuresen.Kép na jo, a doki mindig megvizslatja, ha megyunk...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
merre vagy?? mar csak a Te valaszodban bizom, brühühüKép
Balint egyre betegebb, mar rekedt a hangja is szegénynekKép

KépKép
fibi

moose,
okKép

juc,
tudom hogy nem olvasol,de szorítottunk és jó hogy joól vagyKép

zsanci,
nekünk mom messze van,oda változatlanul tuti nem fogunk menniKép
Vendég

Hello Csajok!

Kérdés: adott már valaki krumpli helyett bioboltban kapható burgonypelyhet a gyerkőcnek? Akkora bazi nagyok a krumplijaink, és Doni adagja még igen picike, ha megfőzök egy egészet egy csomó kárbavész...lefagyasztva meg a krumpli nem túl jó...ezért jutott eszembe a burgonyapehely...sokkal egyszerűbb lenne Kép

Tali: nekünk a MOM van nagyon messze (pláne, hogy a hülye hídat jól elcseszték, így még mindig nem lehet közlekedni a 70-esen...Kép), úgyhogy én a szagojára szavaznék...Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dora: Kép felőlemKépKép

Bogárka: nekünk mind a kettő messze vanKép

pocakpacni

Gabi,
mél NEM jött meg!!!!!!!!!!!!!KépKép
Talit pedig beszéljétek meg!!! Nekem mindegy!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor 3:2-Szagoja:MOM Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan:a hotmail-re küldtem

petergabi

Sziasztok!

Fibi!

Doki látta már Bálintot? Lehet, hogy antibio kéne! Tudom, hogy Te is antibio ellenes vagy, de szerintem van, amikor csak az használ!Kép És ha adsz neki a szedés alatt bélbacit, akkor nem teszi tönkre a bélflórát!

Bogárka!

Krumplipelyhet én még nem adtam, de biztos jó!
Szerdai babás delelőt miért kérdezted?

Zsanci!

Sajnálom, hogy úgy megszenvedtél a fogorvosnál!Kép Én azt hittem adhatnak szopi alatt érzéstelenítőt! Az elvileg helyileg hat, nem? És akkor hogy adhatnak a terhesség alatt? Nem értem!

Macs!

Üdv itthon! Fülöpke gyönyörű!Kép

Megrendeltem neten egy autósülést! Remélem nem esek pofára!Kép

ILdi
ildi76

Gigi, a MOM miért is van messze Nektek? Hiszen Te ott elég sűrűn megfordulsz Kép Kép

Bogárka,
A 2. számú kockásfülű lemezen az első meséről van szó, amiben a fényképezőgép a főszereplő. Amikor repül az autópálya felett a nyuszi és keresi az autót akkor kezdődik a kétségbeesett nézés, amikor nyakába akasztja a fényképezőgépet, akkor vagy sír de van amikor szinte zokog. Fogalmunk sincs, hogy miért.

Nagyon jók a talis képek, nagyon írigykedek Kép Kép
zsebi2004

Bogárka,
nekünk is SagojaKép, az közelebb van.

Van egy kis időm.........illetve csak VOLT, lányom felébredt.Nyúlfarknyira elaludtKépKép

Sagoja, Sagoja, sagoja, IS LEGYENKépKépKép--- Mikor???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jöttünk haza a babamasszázsról, bementünk a Budafoki védőnénihez éééééééééés kifurattam Orsi fülétKépKép Kicsit sírtKép, de most olyan igazi kislányos, hiába kopasz mégKép

Dora,
lányod egy kis modellKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi,
oda sem jött meg!!!KépKép

Fogorvos:
kaptam egy fél adag szurit, de nem az volt a baj. Azt mondta doki néni, h utána nem tud mit adni, mert ö nem tudja (azaz tudja, de nem mondhatja meg) milyen fájdalom csillapitót kaphatok...
ezért volt az agonizálás...utána. Negyed órával a dokinéni után, már kezdett múlni a hatás...Kép

Moose,
én is csukott szemmel üzöm az ipart...Kép És én is csendben szültem...
Csak két dolog van, amire nagyon érzékeny vagyok. A tüüüü, és szike...És mikor elékpzelem, h mit csinálhatnak ott ezekkel, akkor kész vagyok. ja, meg az égetés...és a szagok...brr...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor 4:2-Szagoja:MOM Kép Hajrá!!! Kép

Zsebi!
Azt hiszem csak az 1-es van meg, de mindjárt utánanézek...

Ildi!
Csak mert oda megyek holnap Kép De pssszt! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Akkor péntek 10 Szagoja?

Most megyek tévézni, holnapig találjátok kiKép

Bogárka!
telószámot köszi!
csók

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, küldtem mailt

Pocak,
még egyszer Sagoja Kép, mert lányom is oda akar menniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi,
dokinal meg nem voltunk.

KépKép
fibi

Na, mindjart ugy csinalok, mint Johi, és jol megsértödökKép
Kép

KépKép
fibi

Fibi,
ha már berekedt, akkor én a homeovoxot mondanám...sajnos orr váladék ügyben nem tudom mi kéne. Sambucus Nigra CH9, nálunk ez segit mindig...meginditja a beragadt burcit.
tényleg nem tudom...bocsi,zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekünk a kettes kockafülü van meg, és enyim fiúnak nem volt még vele baja...
szegény Brúnó!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi!
Rajtunk is a sambucus nigra segített, meg vizesre az allium cepa...de én nem vagyok egy nagy homeoguru, ezért nem is szóltam...vannak itt nálam okosabbak Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi,
szerintem nem ártana egy orvosi diagnózis, az nem azt jelenti, hogy be kell adnod azt az orvosságot amit felír a doki, még akkor is te döntesz, de legalább tudod, hogy mi baja Bálintnak. És akkor már pontosan lehet természetes gyógymódot alkalmazni. Torkát megnézted? Nekem a dokinő meg szokta mutatni Brúnó torkát, hogy lássam, milyen amikor beteg vagy egészséges, és ha kell megtudjam nézni és lássam mit is keressek. Rekedtség legúti betegségre utal, de szerintem ennek kezelése csak akkor lesz hatásos, ha tudod, hogy mit is kell valójában kezelned, az nem elég, hogy rekedt.
zsebi2004

Sziasztok!

Macs, Füli nagyon édes! Apának megmutattam, teljesen elérzékenyült. Nála már jöhet a következő baba, én még előtte leszigorlatoznék.Kép
zanza

Zanza!
Akkor kérhetek Tőled Mazsolát???? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?