Mai nap történései:
1. Adri délelőtt kapaszkodás nélkül megállt, kicsit nekidőlve a kanapénak
2. Egyedül felült végre, eddig mindig oldalt kitámasztotta magát, vagy állásból huppant csak le.
3. Vacsora előtt kétpofára gofrit evett, ő adagolta a saját szájába a falatokat és csomó teát ivott hozzá. Persz így csak 150g tápit vacsizott. Majd még le sem raktam az ágyába, röptében bekapta az ujját és aludt.
4. Feltartotta a mancsát, hogy nevetve, sőt röhögve pacsizzon a szomszéd lánnyal.
Bogacsi
Rakj föl képeket is, és ha tudod küldd el nekem emailben is légyszi.
Hát csajok ez az alvásdolog elég érdekes. Nemrég még én panaszkodtam, hogy nem alszik el, állandóan felébred Adri. Lekopogom mostanában semmi ilyen gondunk nincs aegyik nap du 13-17ig 4 órát aludt egyhuzamban és 21 körül fürdés, vacsi után is egyedül reggelig szuperül aludt. Mondjunk ez a rágcsi rongy dolog nagyon bejött. Az egyik sapiján is van egy csomó, ha napközben megtalálja, megfogja, magához szorítja a másik kezét meg elkezdi szopizni, mint amikor el szokott aludni.
Mi is benne vagyunk a februári szülinapi buliban, csak akkor még sajnos nem lehet kerti partyt csinálni, így nem szívesen invitállak titeket hozzánk, itt elég szűkösen lennénk. Tameszékra szavazok.
Babus
Tényleg nem fog ártani nektek egy kis kikapcsolódás=alvás. Jó lenne többször segítene neked apa így elvinni Kristófot, hogy alhass. Vidd át egy picit anyukádékhoz, vagy ányósékhoz néha. Pedig nemrég még Kristóf aludt a legjobban. A Mávban nem tanácsoltak semmit?
Rahel
Azt mondták a Minimanóban (ha még aktuális az ülés kérdés), hogy a Maxi Cosi alacsonyabb, de szélesebb, a Römer magasabb, de keskenyebb.
Jó éjt!
Cs

nem hagy nyugtot nekem. 

Születéskori buli? 

Neked sütöttem