2006.01.08 00:25
2006.01.08 09:20
2006.01.08 09:23
Igaz éjjel még mindig 3x kel szopizni, de nem érdekel, mert nappal meg lehet zabálni olyan édesen nevetgél, és olyan kis vidám baba, ezért bármikor felkelek neki, ha rosszabb napja van!
Mostanában volt két olyan éjszakánk is, hogy 22 órától 06 óráig óránként fent volt kb 10 percet, de tuti front volt, vagy a foga fájt, kicsit fáradt voltam, de akkor sem lehet rá haragudni!!!!

2006.01.08 14:28
} 2006.01.08 18:55

) de ha megengedtek egy tanácsot ezzel kapcsolatban, akkor én elmondanám hogy meglátásom szerint CSAK olyan iskolába érdemes járni ami valamilyen szakirányú végzettséget ad. Rengeteg humbukk tantárgy létezik ahol tanítanak mindenféle általánosságot, de messzire nem lehet vele menni. Bocs, hogy ezt mondom, de nekem ez a humán manager szak is ilyen. Szokták mondani emberek hogy azért járnak ilyen olyan szakokra hogy legyen diplomájuk, aztán ha az megvan akkor jóvilág, de szerintem ez nem így van. Csak azért nem érdemes 5 évig küzdeni valahol hogy legyen egy papírod arról hogy Te milyen okos vagy mert diplomás lettél. Én többek közt azért nem járok sehova, mert most úgy gondolom hogy a munkával (pláne a mostani munkámmal) sokkal-sokkal többet tanulok mint akármelyik iskolában és ráadásul pénzt is keresek vele. 

)
2006.01.08 19:08
2006.01.08 19:45
Ilyet nem lehet mondani (meg persze tragédia sem lenne ha lenne), de most nem jönne jókor a kicsi, túl sok dolog van előttünk még. Majd ha megnyugodtak a körülményeink, akkor menhetetlenül nekiállunk a dolognak... 

2006.01.08 23:48
2006.01.09 09:11
Petike nagyon jó baba
, de néha aludhatna kicsit többet is!

Szóval milyen telhetetlen vagyok ugye?
Szóval van sok jó és sok rossz oldala is, de a sors úgyis eldönti, szerintem nekem azért nem lettek ikreim, mert a sors tudja, hogy nem bírnám a "kiképzést" egyszerre két (netán 3) kicsivel.
kicsit irigykedek is Rád a kitartásod és türelmed miatt!
Én úgy érzem, egyszerre nem bírnék 2-t sem. Bár tudom, Te sem választottad, hanem így alakult.
De nagyon helyesek a lányok

tuti megéri, meg ha úgy alakulna én is végigcsinálnám, azt hiszem
2006.01.10 16:18

Előre is köszi mindenkinek! 2006.01.10 19:30
A másodikat két és fél évvel később ülve, teljesen spontán, gátvédelemmel. A gyógyulás így persze sokkal könnyebb volt, viszont kétségtelen, hogy ezután jobban megváltoztam belülről...nem mondom, hogy rosszabb, de más.
)2006.01.11 10:37
Hol szülted a babákat? Jól hangzik ez a második pozíció, a Megyeire vall
Szeüléssel kapcsolatban nekem csak annyi elképzelésem van, hoyg kihasználhassam a gravitációt, a többit a dokik tudják
2006.01.11 11:45
Azt, hogy lehet-e helyettesíteni a konakiont nem tudom, titkon még reménykedek, hogy péntekig lesz a gyógyszertárban! Ha nem, akkor felhívom a gyerekdokit, és megkérdezem, mi legyen
2006.01.11 18:49
2006.01.11 19:51
csak nem ő műtött téged??? Bédi Beatrixnál egyszer voltam, még az ősködben valamikor... egy barátunk felesége szült nála kétszer, és tőlük úgy tudom, hogy most már nem is vállal szülést, de lehet, hogy ez téves infó. Varga Tamással én nagyon meg voltam elégedve, főleg a második szülésnél, igaz, ott nem sok dolga volt
De azért az is sokat mondhat, hogy amikor az elsőt szültem, a gyermekágyas nővérek csodájára jártak a gátsebemnek, hogy milyen szép
a másodiknál pedig az osztályon csaknem egyedül én voltam gátseb nélkül (persze kivéve a császármetszéssel szülteket). A gravitáció pedig tényleg csodákat tud művelni
2006.01.11 22:45
2006.01.11 22:50
Annyira nem baj, mert most a párom is szabin van, így neki sem kell reggel időre mennie, meg alhat akár napközben is. Egyébként Peti egy tündér, napközben meg lehet zabálni, igaz, egyre többet igényli a társaságot, mármint hogy valaki üljön mellette és játszon vele, vagy beszéljen hozzá, vagy cipelgesse a popóját!
De olyan cuki

Na jó, azért van, hogy nyügizik, de akkor meg úgy gondolom, hogy a sok nevetés, meg gügyögés után miért ne kényeztethetném egy kis cipelgetéssel? 

2006.01.11 22:53
2006.01.12 08:47
Szerintem irtó jó fej, nagyon bírom a humorát
Amikor varratszedésre mentem, mondtam neki hoyg nem nagyon bírom a varratszedéseket (régen rosszul lettem egy ilyentől), erre azt mondja nekem: "hát akkor ne szedjen varratot" 

Kész voltam tőle teljesen
Meg a műtét előtt is oldotta a feszkót bennem, ugye feküdtem az ágyon a műtő előtt, ahol a szülőszobák is vannak a 7.-en asszem, és mondja, hoyg ez jó hely, köben mutat a szülőszobára, ez a cél
Aranyos volt, persze ettől még 140-es vérnyomásal toltak be
Na, hezitálhatok tovább hoyg kihez menjek majd vissza
De van még egy kis időm eldönteni
Gyerkőcök rendben? És te?
2006.01.12 09:58
Nagyon örülök azoknak, akik írtak a szülésről, nagyon jól esett. Bea, tényleg igazad van, nem igazán ezt az időszakot mondhatnám a legeslegjobbnak, de kibírható
Most kezdehetem pl a közoktatási intézmény vezető, vagy valamilyen ellenőr (pl minőség értékelési stb) szakot. Nem igazán ez volt az álmom, de ez is köztük szerepelt. Nálam is a zeneterápia szak után (amiből már 1,5 évet elvégeztem) a pszichológia szak következett volna. Majd meglátom.
Bár még van ideje jan. 23-án kezdődik majd a 41. hét.

2006.01.12 13:49
Már két hete nincs cipőfűző a bakancsomba, így járok boltba, orvoshoz stb. Fürdeni, zuhanyozni csak gondos körültekintéssel lehet, el ne essek, meg ne csússzak, de ilyen elefánt méretekkel igen nehéz. Az igazság az, hogy rengeteget híztam, mert amint megtudtam, hogy terhes vagyok lerakta a cigarettát, így ebből kifolyólag + 7 KG. Így egy kisebb viziló elbújhat simán mögöttem
De minderre mondtam azt, hogy kibírható, csak nem a legkényelmesebb időszaka a terhességnek, viszont a legvárakozás teljesebb. Úgy szeretném már a karjaimba tartani, látni és szeretgetni és sok-sok finom puszit adni neki
2006.01.12 15:06
Hát tényleg nem lehet egyszerű
Összesen mennyit híztál egyébként, ha megkérdezhetem?
Én rettegek hogy mennyit fogok, és hoyg mennyi marad rajtam utána
NA de ezen még ráérek görcsölni
2006.01.12 15:59
2006.01.12 17:18
2006.01.12 18:58

2006.01.12 19:19
), éhes meg álmos, megyek szoptatni
2006.01.13 08:55
Jaaaajjjj csak a férjem meg ne tudja
Azért lehet hogy majd megkérdezem alkalomadtán.
Mi a baj hoyg mosoly sem hagyta el a szádat tegnap? Aszittem már jó dolgok jönnek. 2006.01.13 13:00
2006.01.13 15:59
Drukkolok hoyg ne legyen semmi gond!
Hány hét+nap? Otthon vagy tp-n vagy melózol?
Pláne hogy eddig sem volt valami jó
Január 30-án az utolsó szuri
2006.01.13 17:15
de mindkettőnket annyira széthajszol a munka hogy estére már csak lézengünk össze-vissza. Kezdek öreglányos lenni
, csak az ágy érdekel meló után. Õőőő... sajonos nem (csak) úgy. 

2006.01.15 16:10
Nagyjából átpakoltuk úgy a lakást hogy a Kedves napokon belül ide tudjon költözni hozzám. Tök jó lesz!!!! Végre együtt fogok lakni a cerelmemmel. Jah és mégjobb hír hogy jövő héttől elkezdhetjük intézni a saját házunkra a kölcsön. Ha minden jól megy a tavasz már a házunkba fog jönni hozzánk!
2006.01.15 20:46