A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tünde! Az alsó lábtartás az az hogy fent van a feje, lent pedig nem a popója van hanem a lába?

KépKép
nicika

Tünde! Drukkolok, hogy jan. 20-27 között ne szülj!

KépKép
nicika

Gyezsu éppen most üzente, hogy jól vannak, ma mennek dokihoz, uh is lesz, csak fotó nem, mert nincs a dokinak nyomtatója, és a terheléses vércukra, vérképe teljesen rendben van, minden okés velükKép
Üdvözöl mindenkitKépKép

Babetta, azt hiszem te kérdezted, bár már régen volt, nekem is befordult már a kislurkó, fejvégűKép
Bár még simán vissza is fordulhatKép
vas

<font color="aa00aa">Ildikó, akkor az önkormányzattól azért egy rövidre se tudsz bejönni? És azért lesz hosszú a nap, mert meg kell apát várni, míg hazaviszb benneteket? Mondjuk megértem ám, én is könnyen vagyok merész, amikor majd Eszter fuvaroz Kép

Zsugyu, úgy emlékszem, te érezted magad korelnöknek... Nos, én 38 vagyok és azt hiszem Ágiboszi is hasonló, szóval te legfeljebb csak kis pisis lehetsz emllettünk, és csak ne kérkedj itt matrónakoroddal KépKépKép EGyébként meg szerintem a fizikai különbségek ellenére (mér ha vannak) a korkülönbség nemigen mutatkozik ám megKép</font>

indianyo

Vikó! Kép

Visszavontam mindent. Egyébként nem érzem (tem) magam matrónának, csak nézem, hogy egy-két társunk akkor született, amikor én már az ált isk 4. osztályát tapostám, és hát... Egyszerűen eddig még nem gondoltam bele abba, hogy ... szóval az idők múlnak, telnek. Egyébként én kb. 25 évnél megálltam. Akkor éreztem magam a legjobban a bőrömben, és úgy gondoltam, konzerválom ezt az érzést pár (20-30) évre. Többnyire sikerül, de amikor itt fáj, ott nyilall, és úgy indulok neki a reggeli első lépéseimnek, mint a 80 éves nagymamám, hát... eszembe jut, hogy már nem vagyok az a fitt, és mozgékony. (persze tudom, hogy ez most az alak és állapotváltozásnak is köszönhető, mégis, néha ijesztő)

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Diéta: tejbegríz most nem játszik - no fehér liszt ugye - úgyhogy kifejlesztettem a tejbekukoricát, isteni - norbi szerint a kukorica 2-es de nem izgat, mert nekem délután-este kell az édes, nem reggel, úgyhogy akkor eszem. Ugyanúgy készül, mint a tejbegríz csak több édesség kell bele és némi fahéjjal nagyon fincsi Kép állítólag zabkorpával is hasonló eredményt lehet elérni, azt majd pénteken veszek a DM-ben és kipróbálom. Ja és az esti édes tejecske nekem nagyon bevált, úgyhogy kálciumban gazdag az étrendem Kép

indianyo

Vikó, jó lenne apát megvárni, mert nincs kedvem se hazabuszozni, se hévezniKép
Senki sem segít felrakni a babakocsit a hévre, én meg most már nem emelgetném a 13 kilós gyereket+ 8 kilós kocsitKép
Ezért lenne jó megvárni , de ő 4-ig melózik.
Majd meglátom, viszont tényleg jó lenne az önkormányzatot is lerendeznem.
Akkor máskor legalább nem kéne ezért külön bemennem.

A korelnökséget meg kérdezzétek meg Csemától, szerintem övé a titulusKépAztán jöhettek ti a 38 évetekkelKép(aztán valahol középen én is kullogok a 31-elKép)
Viszont gyerekszámban elöl vagyok én isKép
De Csema ott is vezetKép
vas

<font color="aa00aa">Zsuzsi, úgy van, én se érzem magam többnek 25-nél, de tényleg! Igaz, én a főiskolát is 30 évesen kezdtem, korábban nem volt rá lehetőség.. Szóval baázni is csak most tudok, de majd bepótolom. Remélem, a következő gyerkőcnél már fitt leszek és fürge manó Kép Mondjuk a terhesség tényleg öregít ezt látom a bőrömön no meg bálnaidomaimonKép De egyébként... kor nem számít. Férjem fiatalabb nálam 6 évvel, de csak fizikailag, egyébként én vagyok a sokkal rugalmasabbKép Na jó hosszúra eresztettem.

(Babetta, a te kedvedért külön is csacsogok, ha már Nadine nem lehet itt KépKépKépKép</font>

indianyo

Ildi, tényleg Csema a vezér KépKépKép Hajrá CSema!!!!

indianyo

Vikó, van egy keksz, Hobbits a neve, zabpehelyből, teljes értékű búzalisztből, készült.
Sajnos cukor van benne, de ha édességet kívánok, és más nincs, erre szoktam egy kis diadetikus lekvárt kenni, és nyami-nyami.

Gyorsan kerestem róla képet, ez az:
Kép
vas

Van belőle csokis isKép
Na, azt még én sem ettem
Kép
vas

Ildi, köszi, ismerem, finom is, ajánlom és is mindenkinekKép Én gyümijoghurttal vagy keméynítős gyümölcsszósszal szoktam Kép de most no liszt, no cukor, no só KépKép

indianyo

Örülök, hogy ismered, tök fincsike, nem?
De teljes kiőrlésű lisztből készült cuccokat sem ehetsz???
(cukor az tényleg van benne)
vas

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet!
A babaprojectes topicból vagyok, már hamarabb akartam csatlakozni, de eddig inkább olvasó üzemmódban voltam.Kép
Én ma vagyok 26 hetes, és egy Levente nevezetű kispasit hordozok a szívem alatt. Sok hasznos tanácsot olvasok itt, és most, hogy egyre többet foglalkozom a témával, gondoltam aktívabban is részt kellene vennem.
Remélem "befogadtok". Kép

Adri+Levike
26+0

Kép

Kép
adriana

<font color="aa00aa">Az én kis Dominómnak is ízlett a tejbepapi, úgy érzem Kép
És ráálltam a mérlegre: 7 kiló mínusz csütörtök este óta! Nem is értem... Ennyi víz???</font>

indianyo

Sziasztok !

Gyorsan bekukkantok Hozzátok, időm sajnos nem sok.
Először is: Borkáéknak nagyon-nyagyon sok gratuláció a gyönyörű kislányokhoz! A legjobbakat kívánom!

Olvastam, hogy Nadine kórházba került, kitartást, remélem minden rendben van Vele és a Picivel.

Tegnap délután óta én is elég ramatyul érzem magamat, éjszaka szabályos időközönként olyan volt, mintha az alhasamba egy kést szúrtak volna. Ma is fáj rendesen.

Előtejem a 22. hét óta van, hol több, hol kevesebb. Bár amikor elkezdődött, megijedtem, mert az egyik ciciből teljesen zöld színű jött, míg a másikból átlátszó. Aztán sikerült megtudnom, hogy azért zöld, mert mint már korábban írtam, tavagy volt egy késői megszakításom a beteg baba miatt, és akkor a beindult tejet nem választották el gyógyszerrel, hanem magától apadt el. Mostanra kitisztult, szép sárga mindkét oldali. Akiknek mostanáig nem lett előteje, szerintem nem jelent semmi különöset, nem hinném, hogy ettől függ a későbbi szoptatás sikeressége. Nekem például, amikor a fiam született, annyi volt, hogy csodájára jártak, aztán ahogy jött, úgy el is apadt gyakorlatilag egyik napról a másikra. Mndösszesen 3 hónapig volt. Remélem, most jobban alakul majd a szopizás.

Lányok, lakik közületek valaki közel Zuglóban a Rákospatakhoz?

Nicika, milyen adatokat küldjek át ? Gondolom név, kor, hanyadik terhességi hét, hanyadik baba, hol születik, van még valami? Köszi a segítséget.

Azt szerettem volna még kérdezni, hogy nem tudtok olyan süti receptet, amibe nem kell egyáltalán tojás?

Pussz: Szandra 32+2

KépKép
KépKép
foria

<font color="aa00aa">Szia Adri, Babetta is Levit vár, bár az ő pocakja már előrehaladottabb, Isten hozott nálunk!
És biztos te is tudsz nekünk tanácsokat adni... valmiben midnenki profi Kép

Ildi, a tk. liszt is tartalmaz jó sok szénhidrátot, csak több benne korpa, szóval inkább passzolom. Reggel Bajor rozskenyeret eszem pirítósként, annál többet azért nem akarnék lisztből bevinni. És a durumlisztes igazi olasz tésztákkal nem szakítottam, valamelyik nap azért majd eszem azt is Kép</font>

indianyo

KaticuskaKép

Akkor csak félreolvastalak hogy visszamennél melozni.. Viszont amit a gyed, tgyás és gyesről irtam az sajna igy van. Vagyis ha te nem tudsz és nem is akarsz vissszamenni melozni (amit persze messze nem csodálokKépKép az akarásra értettem) akkor a legjobban anyagilag csak ugy jártok hogy apa melozik továbbra is és eltartiteket, te meg kapod a gyest aminek az összegéről lassan már említést sem érdemes tenni...

VikóKép
Én drukkolok neked nagyon hogy a méhlepény kusszon el onnan szépen feljebbKép

NancsikaKép
Nah ez a 2.8 as tescos beszólás nem volt semmiKépKépKép

Ami az előtejet illeti még nincs nekem se, Daninál se volt, viszont szülés után én voltam a tejcsárda. Most meg ott tartok hogy az eddig se elhanyagolható méretű lökhárítóim jól felfujodtak, igy most nincs már egy normális cicifixem amiből ne folynék ki... grrr.. szoptatós melltartom max akkor lesz ha varrok magamnak egy hatalmas lepletKépKépKép

Most januárban amugy a madaras tescoban is van egy csomo leértékelés, érdemes mind két helyet megnézni.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Adriana! Üdv itt köztünk! Persze hogy befogadunk! Gratula a kiskrapekhoz! Hova valósi vagy? Első baba?

KépKép
nicika

Sziasztok!
Beugrottam, bár ma nincstúl jó napom!
feküdtem idáig, de nagyon sokat keményedik már megint a pocóm!
Ami az éveim számát illeti, valóban vezetek, de ha a lelkemről beszélünk, az még csak 18! Kép
TündiKép
nem semmi izgalmaknak nézel elébe! Ezerrel megy a drukk!!!
Tegnap kinéztem egy zsebes tartót, s beleszerettem, ezt nagyon szeretném megvarrni, erről gondolkodtam fél délelött, csak az a bibi a varrógépem elromlott, nem lehet megjavítani, újra meg sajnos keret nincs!
Kép

KépKép
csema

<font color="0000ff">Foria! A következő adatokat tartjuk nyílván a táblában! Amiket szeretnél megadni azokat küldd meg mailon! pickwicktea@freemail.hu Szóval:
Lakhely, Kor, Utolsó mensi, Szülés várható időpontja, Baba pontos kora, Baba fekvése, Babák száma, Testvérek neve és kora, Magzatmozgás első időpontja, Baba neme, Baba neve, Plusz kilók, Haskörfogat, Méhszáj állapota, Kórház, Doki, 12. heti UH eredmény, 16. heti AFP eredmény, 24. heti cukor, Eddigi és következő UH eredmények esetleg, Telefonszám, E-mail cím, MSN és más missinger címek, Képek Kép Ennyi! </font>

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vikó!
Csak viccelek, nem megsértődni ám! Kép

Tünde!
Remélem azért sikerül a dokidnál szülni és nem kell ügyeleten. Esetleg késő másik orvost keresni?

Lányok!
Tecsóban tényleg vannak jó cuccok, jó áron. Mariannka említette az overált. Én is ott vettem a Manómnak. Õ az:

Kép

Vas!
Tudod, a gazdaságos, piros.Kép

Én sem vagyok egy mai darab a 28 évemmel, de vén csont sem.Kép Viszont, ha már verseny, akkor mi vezetünk a 10 hónapunkkal (vagyis csak holnap lesz), amióta ismerjük egymást a férjemmel! KépKépKépKépKép

Adri!
Üdv itt nálunk, érezd magad nagyon jól, és írj még!
Hol fox szülni, stb.?

Foria!
Mi itt lakunk még Zuglóban, de remélem már csak max 20 napig.Kép A Füredi és a Vezér sarkán.

Ági!
Kép De tood, h nem vagyok normális néha.Kép

Futok kenyeret sütni! Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Csema! Tényleg nagyon aranyos ez a zsebes tartó! Kép

KépKép
nicika

Nancsika! Tényleg szuper jól néz ki az overál! Mennyibe került a Tescoban?

KépKép
nicika

2 rugó

Kép

Kép
nancsika

<font color="aa00aa">Csema! Hűűű Ennyi zokniiiiii! Nagyon aranyos Kép Mi lenne, ha először a rávarrnivalókat kiszabnád és kézi farrással előkészítenéd, majd a borítóra kézzel ráöltögetnéd? Ezeket mind lehet az ágyikóban is... A takaróalapot később is elkészítheteted a béléssel és összeállíthatod Kép

Ma van valami a levegőben, sokat vagyunk kóválygósak az álomszusztól... nekem is fáj a méhszájam nagyon úgyhogy ma pihike van...

Vigyázz magadra, Szófinak mondd meg, hgoy legyen jó kislány és szundikáljon Kép</font>

indianyo

Lányok, köszönöm szépen a sok-sok jókívánságot! KépKép

Annyira kikívánkoznak belőlem a történtek, de sehogy sem bírok időt keríteni rá. Ha leülök a számítógép elé, tuti felébred valamelyik kiscsaj. Délután a nagyok kötnek le teljesen, estére pedig elájulok a fáradtságtól. Igazából nem a mostani állapot fáraszt ki ennyire, hanem a kórházban töltött egy hét alvatlansága merített le.
Egyébként jól vagyunk, a lányok szépen szopiznak (együtt a szopipárnán), tejem is van bőven, Anna, Dóra egyelőre élvezik a helyzetet, bár Annától már tegnap megkaptam, hogy mindig csak a kicsiket szoptatom. Hát ez van!
Most rakok fel pár új képet, és este megpróbálom leírni a szülésem történetét.

KépEgyütt a 4 csaj
KépAnna és Eszter
KépDóra és Luca
KépLuca rózsaszínben, Eszter sárgában
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Oké átadom! Kép Kép Véleményt is nyílvánított, a kezével megkapargatott, vagy valami hasonló!
Megyek is lefeküdni, én is arra gondoltam kézzel megpróbálom összevarrni,vagy anyósomtól elkérem a gépét!

KépKép
csema

<font color="aa00aa">Nancsi, sértődés??? Ugyn már! hát én is röhögtem rajta, nézd csak meg, kettőt is Kép

ÁgiKép Melltartó gáz... az Ulla Popken ugyan méregdrága - bár a szoptatósnak nevezettek se olcsók - de vannak exta nagy cicifixek is ottan, nem nézted még? - Hátha...</font>

indianyo

Bori!
Fantasztikus és szívmelengető látvány!
Megkönnyezztem, pedig én tényleg nagyon sok babát gondozztam már!
De mi már itt nagyon összeszoktunk, ez már más!
Nagyon sok kitartást és örömöt mégegyszer!
Puszi: Csema

KépKép
csema

BoriKép folyik a könnyem. Ez... annyira gyönyörű!!! Legyetek nagyon boldogok Kép

indianyo

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást!Kép
Kértétek, hogy írjak bővebben magunkról.
Budafokon lakom, ezért a Szent Imrében fogok szülni, első babát várjuk. Kicsit nehezen jött össze, egy évig próbálkoztunk, így most hatalmas az öröm.Kép

Nicika!
Bekerülhetek én is a táblába? Régebben láttam, hogy nagyon profi táblit hoztál össze!

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Adriana: üdv itt Kép

Viko: szeirntem a 7kg nemcsak víz volt, viszont ami diétát csinálsz, az messze nemcsak vízhajtó, hanem annál sokkal erősebb. Én tuti nem fogyóznék pocakosan.

Nancsi: ha 10 hónapja ismerném a férjem, nehezen tudnám magyarázni a két nagyobb, nevén lévő gyereket Kép

Bori: édesek a csajok Kép Mind a négyen Kép Szüléstörténetet, meg a folytatást meg nagyon várom Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bori, annyira cukorfalatokKépKép
Főleg, amikor összeér az arcocskájuk!!!!
Hatalmas nagy gratuláció mégegyszer!!!!
Kép

Ildikó
vas

Adriana: tényleg Budafok? Merre? Én a Leányka utcában Kép

cory
Budapest

<font color="aa00aa">Adri, jó bő lére eresztetted a bemutatkozást KépKépKép
Akkor már öten vagyunk szentimrésekKép Kinél fogsz szülni? Cory mesélte, hgoy holnap lesz kismamaklub, te mész rá? Én nem tudok, sajnos, de ő megy. Akkor esetleg talákoztok is majd. Ágiboszi is Budafoki Kép</font>

indianyo

Adriana, üdv.ittKép
Én is a Tétényiben szülök, meg Cory, Indianyó(Vikó), Mariannka, és Borcsa.
Talán nem hagytam ki senkitKép
Ildi
vas

Kééééééééész vagyok a képektől.....annyira gyönyörűek. Kép
Vendég

Cory, én nem fogyózok, de tényleg! A Norbi-diétát csak tanulmányozom, de nem tartom be, csak annyira, hogy kenyeret és tésztafélt+krumplit csak kora délutánig eszem, vacsira már nem, viszont édeseket , salátákat meg mindenféle gyümiket és joghurtokat annál inkább. Centiben nem érzékelem a fogyást, csak könnyebbnek érzem magam, ezrét gonolom, hogy csak víz. Tudod, én is fogyogyó ellenes vagyok várandósság alatt ... A cukor, fehér liszt és só megvonásáét pedig a doktornéni rendelte el kötelező jelleggel, de igazat is adtam neki érte.

indianyo

Viko: a Norbi is fogyást eredményez, ha van plusz terhelés, márpedig a terhességgel van. Én kizártnak tartom a 7kg vizet.

cory
Budapest

Istenem, de nagyon cukuk ezek a kiscsajok!!!!!Kép

Cory!
Akkorisénvezetek! :P

Ildi!
Te, h fox átbumlizni a Tétényibe Gödöllőröl, vagy honnan? Csak mert nekem is mókás lesz Dunakesziről a Jánosba.Kép

Pussz,

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Inianyo!
Hirtelen ennyi jutott eszembe!KépKépKép
Én Dr. Tasi Róbertnél szeretnék szülni, bár konkrétan még nem kértem fel rá. Most a hónap végén megyek a köv. vizsgálatra, akkor akarok rátérni erre.
A kismamaklubba sajna én sem tudok menni, bár jó lett volna.

Cory!
Én kicsit távolabb, majdnem tétényben lakom, a Camponaval szemben. De a Leánykán laktunk 1,5 évig albérletben!

Adri

Kép

Kép
adriana

<font color="aa00aa">Cory, én NEM fogyózom. És NEM vagyok Norbi-diétán sem. csak este nem eszem kenyeret, rizst és krumplit, hanem helyette salikat, zöldséget, gyümiket, sajtot és joghurtot és tejecskét. Ne bántsál mert sírni fogok KépKépKép

Nancsi, a Tétényi nekem másfél óra </font>Dunaharasztiról Kép Gödöllőről kábé ugyanannyi...

indianyo

Sziasztok lányok!
Régen jártam erre. Nem is bírom visszaolvasni csak a napokat.
Bori!
Igazán tündériek a tündéreid. Jó hogy még most sem szoktak le a puszilgatásról. Nagyon kiegyensúlyozottaknak tűnnek.
Nekünk Marci babánk lesz, ma vagyok 24 hetes. Sajnos szigorú pihenésre ítélt a doktornő, mert sokat keményedek, de különben minden rendben.
Voltunk 4ds UH-n, megprobálom feltölteni a képet.
Sok puszi: Omo

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Viko: nem bántani akarlak, csak nem értem ezt az egészet.

cory
Budapest

Sajnos nem reagál a gomb. Az elöbb letiltott, hogy túl nagy a kér, megprobáltam máshogyan, most nem is bírok tallozni. ???

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

<font color="0000ff">Bori! Édesek a lányok! Mind a négyen! A legjobban az utolsó kép tetszik! Meg tudnám őket zabálni! És milyen kis pindurkák! És várjuk a szülés/születés történetet!

Adriana! Természetesen te is bekerülhetsz a táblába ha szeretnél! Az adataidat csak küldd át a mailcímemre, aztán dobom a tábla elérhetőséget és a jelszót hozzá! pickwicktea@freemail.hu</font>

KépKép
nicika

Cory: én sem értem ám, ezért is meséltem el nektek! És csak vicceltem a bántással, láttad a röhögő pofát, naaaa Kép

indianyo

<font color="119911"> Bori,
nagyon kis édesek a kiscsajok. Olyan kis helyesek négyen együtt. Kép Én is teljesen odáig vagyok...
Adriana,
üdv itt.
Vas,
ilyen kekszet vettem én is, de még a szekrényben van.

Én meg babáztam ma, egy kolléganőm 8 hónapos lányával és a szomszéd lány 3 hetes kiscsajával. Hihetetlen, hogy nem sokára nekem is lesz egy ilyen tündérke itthon. Kép

Tünde,
nagyon megy a drukk az időpont miatt. Beszéld meg Bettinával, hogy meg kell fordulnia és nem jöhet ki januárban!!!</font>
angi79

Vikó!
Csak most bennem van még a tegnapi szülésfelkészítő, h mondta a szülésznő, h hány perces fájásoknál induljunk el a korházba, meg h a korházhoz vezető út csúnyán be szokott állni, stb,
Bár meg is nyugtatott mindenkit, h nem szülünk autóban, mert olyan gyorsan nem akarnak ám kijönni.Kép

Pussz,

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X