A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika Kép
A sötét mellbimbó miatt ne aggódj Kép A szoptatás után vissza világosodik Kép

Tünde Kép
Azért az komoly lenne, ha a tb támogatást ennyire meg lehetne kapni Kép

Annácska 28+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mentő:
Tagnap azt mondáták a felkészítőn, hogy ha a kiskönyvbe be van pecsételve a kórház, akkor a mentő oda visz, ha csak nincs a baba vagy a mama életveszélyben Kép

Annácska 28+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

<font color="aa00aa">Tünde Kép Igen, méhszáj-fájás Kép Ez van, nem panaszkodom, csak ma megint nem bírtam dolgozni. Viszont jó sokat pihiztem.

Az ágyban derékfájásnál nekem a derék-csípő alá tett puha párna és a kissé féloldalas fekvés segít azonnal - bár később nyilván majd nehezebb lesz.

Nekem nagyon tetszenek az étcsokiszínűre barnult mellbimbóim Kép

Sajnos a plasztikai műtét már nem ingyenes Kép

Arra kérek szépen válaszokat, hogy mi a különbség a között, amikor a nyákdugó megy el és amikor a magzatvíz. Mármint érzetre, mert a sorrendet értem Kép Ezt én csak könyvből ismerem, de nem világos a magyarázat.

Annácska, én is szíveseben enném a tejbegrízt igazi cukorral meg csokiöntettel Kép de az én diétás változatom is megteszi azért Kép

Ági, ki volt az illető doktor, akit miatt elpártoltál a kórháztól? Csak nem SZJ?
</font>

indianyo

<font color="aa00aa">Jaj, Omo, csak most láttam a pici manódat, de jó kép Kép

Annácska, hova van a kórház bepecsételve? Mert a terhesgondozást végző orvos pecsétje benne van, erre gondolsz vagy van külön rész erre? Nálunk nem kell majd mentő -remélem - de azért nem árt ezt tudni - just in case.</font>

indianyo

Vikó: sógornőm most fogja megcsináltatni a melleit, mert túl kicsik (tényleg) és a doki igazolta, hogy pszichés problémákat okoz nála. Neki a tb fizeti a műtéti költségeket!

Találtam egy jó linket, ahol a baba korához van rendelve minden méret, csak azért, mert állandó téma ez nálunkKép :

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vikó!
A nyákdugó (sárgás-barnás kocsonyaszerű) szülés előtt 2-5 nappal is távozhat, nem feltétlen jele, h beindul a szülés. Lehet észre sem vesszük.
Ha elfolyik a magzatvíz, mindenképp korházi helyzetet indokol. Ha nincs is fájásunk, azonnal menni kell a korházba. A tágulási szak eseménye, amikor a magzatvíz elfolyik. A burokrepedés nem fájdalmas, mivel a burkok nem tartalmaznak idegrostokat. A magzatvíz színe információt a magzat méhen belüli állapotáról. Ha a magzat méhen belül oxigén hiányos állapotban van, fokozódik a bélmozgása, mekoniumot - magzatszurkot - ürít. A magzatvíz ekkor zöld színűre változik.
A szülésznő valahogy úgy fogalmazott, h egy kis pukkanás, és elönt.Kép De lehet, h nem ilyen hírtelen jön, hanem csak szivárog. Egy pzs-vel meg lehet nézni. Odateszed 10-20 percre, és ha nedves, akkor ereszt a szelep.Kép

Na, de én nem vagyok ám rutinos, én is csak könyvből, meg amit tegnap hallottam, és próbáltam lejegyzetelniKép

Annácska!
Ezek lesznek a felkészítőn:
1.

Kép

Kép
nancsika

TündeKép akkor engem átvertek tavaly, amikor két év várakozás után végre ráémkerült volna a sor a Budai Honvédban és közölte a doktor, hogy egy hónapja megszüntették az ingyenest és csak irgalmatlanul indokolt esetben (lásd mellrák miatti helyreállító) jár... No de sebaj, lesz cicike szoptatás utánra ramatyabb állapotú is, és akkor még mindig ráérek ezen agyalni...

indianyo

Tünde!
Akkor nekem ingyé lenne? Nekem még implantátum sem kell! Inkább kifelé vegyenek belőle, ne tegyenek bele semmit.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsika, én is adni akartam belőle, nem kérni hozzáKép Van egy ötletem: nyissunk implantátum-gyűjtőtKép Van itt anyag bőven Kép

indianyo

Vikó Kép
Nincs külön hely erre, a kiskönyvbe leghátulra kell bepecsételtetni a dokival Kép Remélem azért nem lesz rá szükség, de ki tudja, jobb a biztonság Kép

Nancsi Kép
Tök jól össze vannak szedve a dolgok Kép
Menj el mindegyikre Kép

Tünde Kép
Nagyon köszi a linket Kép Pont jól jött nekem, így legalább meg tudok nyugtatni egy aggódó kismamát Kép

Annácska 28+2

annácska

Bori!
Gyönyörűek a lányok! Mind a 4! Kép Kép Kép

Szandra, Adri üdv a csapatban!

(Most 3 hétig szörnyen hátrányos helyzetű vagyok, mert még dolgozgatok. Vag yúgy teszek mintha Kép - Pedig taliznék én is veletek. Nincs valami dolgotok a Mammutnál is? Kép Kép Oda ki tudok ugrani.)

Mellek: én kitaláltam!Kép Kép Mivel elég sokat fogytam Luca szoptatása közben, és most is igyekszem majdKép, vélhetőleg ha a mirigyek visszahúzódnak, csak az üres tasak marad - de majd tetek rá cipzárt, és ez lesz az igazi mellzseb KépKépKép

Nadin! Kitartás a kórházhoz!

Nici! Drukk holnapra!

Láttam még több tündéri baba UH képétKépKépKép - de már nam tudom kinek címezzem a dicsiket Kép

Előtej: olyan vicces, én ugyi nem hagytam fel a szoptatással, de így is átalakult a tej - most teljesen áttetsző Kép De Lucának izlik Kép Kép Azért legalább szóban hajlik rá, hogy megossza a cicket KisFarkassal Kép Kép

IKEÁba menők? javaslom megkostolni a csirkés pittipannát Kép Nagyon finom!

Borcsa
34+2

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa, mi az a pittipanna? Valami süti? Életem legfinomabb spenótját az IKEÁBAN ettem, de annak már vagy 15 éve... azóta nem is láttam ott. Valami borsos ízesítéssel készült, egyszerűen fantasztikus volt Kép
Egyszer már majdnem olyan volt az enyém is, mint az, tejszínnel és tört krumplival Kép

indianyo

Nem, egy zöldséges húsétel - ráadásul céklacsatnit adnak mellé savanyúnak.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok! Szorítsatok! Lassan indulunk! Nagyon izgulok...

KépKép
nicika

Sziasztok!

Jóslófájás: nekem anno azt mondták, ha bele tudok aludni, akkor jósló Kép Nekem anno Baluval 25mp hosszú fájásokkal indult, amik 5 percenként jöttek.

Előtej: nekem minimális van, és csak az egyik mellemben, de ez így volt Balu előtt is. Zsománál meg Balu szopizott, szóval passz Kép

Alina: a sötétedés elmúlik majd. Azért van, hogy a baba megtalálja.

cory 31+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tünde! Ha a Babanetes táblában megnézed a babám 30 hetes combcsont méretét meg fogsz döbbenni!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nici,
szorítunk! Szép napot!
Cory,
gratula a 31-hez!
Puszi.
Angi (37+X)</font>
angi79

www.interstore.hu

Ezt ismeritek? Van benne egy-két jó dolog + vicces. A kedvencem a répás csúszda. Kép
angi79

Vikó!
Rendben! Csapjunk bele az üzletbe.Kép
A nagy cickókról mindig anyukám jut eszembe. Neki is szép darabjai vannak, lehet tőle, örököltem?Kép Szal panaszkodik, h milyen dagi, és már megint 80 kiló, én meg azzal próbálom nyugtatni, h darabja 6 kiló, így az már mingyá -12 kiló. Erre közli velem, h hülye vagyok.Kép Na mind1, asszem bele kell törődnünk, h ennél szebb nem lesz magától, max, ha tényleg kés alá fexünk.Kép

Annácska!
Tkp nagyon sok minden elhangzott, már valamit nem is bírtam lejegyzetelni. Tegnap este próbáltam össze szedni egy doksiba. Igyexek mindegyikre elmenni, remélem sikerül. Persze kiegészítem még olvasott, internetről leszedett cuccal, és akkor abból lesz majd egy egész szép kis több oldalas cucc. Csak nem toom minek.Kép Valamit nem úgy csinálnak majd, akkor leordítom a szülésznő fejét?Kép

Borcsa!
Nagyon jól hangzik ez a csirkés bizbasz.Kép
Meg ne dolgozz sokat!

Niki!
Megy a drukk, h rendben legyen minden! Aztán majd gyere, és mond, h mi volt!

Pussz,

Nancsika & Alex 30+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi!!
Megnéztem, vagyis nézem.Kép
"doboz alakú játéktartó"Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Cory, a bab másképp nem találná meg? Kép

indianyo

Viko: ki tudja Kép De így tuti Kép És ha hagynák a babát békén az anyja hasán szülés után, akkor idővel magától rákúszna a cicire.

cory
Budapest

Bori:
Nagyon édesek a lányok! És a nagyok is milyen boldogok a képen. Csodálatos!

Tünde:
Ugyan az Istvánban fogok szülni, de nem tudom, hogy ügyeletes szülés is van-e.
Plasztika kapcsán egy kérdés: TB fizeti, de mennyibe kerül az implantátum?

Alina:
örülök, hogy egyet értünk az öltöztetésben Kép
Én most azt nem tudom eldönteni, hogy közvetlen a szülés után melyik ruhácskába öltöztessék majd Bogyót Kép Óriási problémák Kép

Szelivi:
Akkor majd páromat időnként ráveszem, hogy toporzékoljon Kép

Cory:
valóban ez a jósló fájás? És közben lehet tágulni is már? Mert én a 7 perceseknél aludtam, és 2 ujjnyira tágultam egy óra alatt Kép Lehet, hogy átalszom a szülésem? Kép Kép Kép

Viko:
Nancsika nagyon jól leírta a nyákdugó és magzatvíz közti különbséget. Nekem a nyákdugóm ment el anno, de nem vettem észre, annyira picike volt. Viszont a magzatvizet cska észrvenné az ember (gondolom).

Vizesedés: Szerintem lehet sok-sok kiló CSAK vízből. Kali lányommal 4 hét alatt 7, azaz HÉT kilót szedtem fel, és ezt CSAK VÍZBÕL! Nagyon durva volt.

Ma végre nem megyek sehova Kép Cserébe itthon van egy csomó dolgom..mindjárt megyek is teregetni Kép

Titati 37+0
titati

Titati: a 7 perceseknél csak 2 fájás között aludtál vagy át is aludtál fájást?

cory
Budapest

Eszter, a 250 mg-s magnézium pezsgőtablettát szeded? annyi van a béref-fél magne b6-ban... simában lényegesen kevesebb.
Elfogyott a vitaminom és most senki nem megy napokig gyógyszertár felé, viszont olyan van itthon

indianyo

Jó reggeltKép

Nah látom éjjel megint nem aludtatok, bibibi most én egy elég jót aludtam, csak a fiam kelőkéje romlott el, mert már 6kor kukorékolt, brühühühü...

Nah cici osztok, szerintem ne szóljatok semmit, úgy első ránézésre vagy 5 pár cicit lehetne az enyémből kihozni. Ez már az a kategoria amire a pasik már azt se tuják rámondani hogy "hű bazd meg" mert már azon a kategorián is túl vanKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Anno máskülönben mikor még feladtam a reményt hogy nekem gyerekem lesz én is megakartam műtetni, de valamiért nem tettem, nekem alapból egészségügyi okokra hivatkozva ingyé csinálná a tb...

NicikaKép
ugyan ezt most már nem olvasod, de a drukkok azért mennek neked tőlem is ezerrelKép

Nah ha ma sikerül akkor mi is elugrunk megnézni az ASTI kinálatát, kiváncsi vagyok a matracra...

CoryKép
még jó hogy nem másként jelöli meg a természet a cicit és megelégszik csak egy kisebb szinváltozássalKépKépKép amugy még az illat alapján is megtalálják a tejcsit a babókKép

Ági
32

KépKép
KépKép
Ágiboszi

NancsikaKép
Nekem már egy egész rajztábla megmaradna alatt amugy, nem csak a szinesceruzákKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Cory:
Délutáni alvás közben valamit éreztem, de aludtam tovább... aztán 7 perc múlva megint valamit éreztem, de egyből aludtam újra.
Csak annyi volt, hogy valami bizsergett a hasamban, mondom most már megnézem az órát. Az elején azt hittem, hogy a baba "mocorog", aztán gyanússá vált, hogy ennyire percre pontosan jön a "mocorgás".
Nagyon örülök így uólag, hogy nem otthon ért ez az érzés, mert tuti nem indultam volna még a kórházba. Most már tudom jobban kell figyelnem.

Ágiboszi:
ciciért jelentkezem Kép Kép
titati

Nicinek megy a drukk.

Én hétfőn megyek 4D-re, már teljesen be vagyok sózva.
Jó lenne, ha addigra befordulna a drága Kép

Scullyx
32+3

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok
Tegnap babáztam, nagyon tűni volt a Bence baba, és kaptam vagy 200 db pelenkát, amit kinőttek. Azért ilyen sok ,mert minden fajtát megvettek hogy majd melyik válik be. De még ők se találták meg az igazit.

Bori
Nagyon szépek a lányok mind a négyenKép

Tünde
Sajnálom, hogy nem jössz,Kép de mindent a babáért és inkább ne vezess, csak ha muszáj.!Kép

Nancsi
Látom vissza tért a jókedv ,mert dől belőled a hülyeség. Végre!KépKépKép:
Akkor jössz holnap?

Vikó
Csacsogjál csak Nadine nélkül tovább,Kép de remélem ma már hazaengedik. Majd 1 napig olvashat,és újra csacsoghat!
Te most akkor nem jössz holnap? Köszi hogy írtál Leventéről, jó érzés voltKépKép

Esztipeszti? Vok? Annácska ? Cory? Más nem akar jönni?

Ildi
Ha jössz, írd meg ,mert visszek valamit Natasának! Ne hagyd ki!Kép

Adri
Gratulálok Leventéhez! KépVikó már írta hogy nálunk is Levente lesz

Akartam még valamit de nem emlékszem hogy mit.

Babetta és Levi 32+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!!!

Vagyis nálam még az van,, mert Olivér csodák csodája 9-ig bírt aludniKép
Miért nem tudj azt máskor is produkálni???
Viszont így meg baj lesz a délutáni alvással.

Most végeztem a visszaolvasással.
Jók a cickós dumáitokKépKép
Ceruza, meg készlet, na, de Ági, rajztábla....KépKép
Nekem is barnább lett az udvar, de nyugi, visszaváltozik szép rózsaszínné.
Viszont az állaga tényleg nem lesz olyan ,mnit régenKép

Na, most akkor mi lesz a holnapi talival?
Vikó, Vok, akkor ti nem jöttök?
Babetta, Annácska és ti?
Mert eldöntöttem, hogy akkor mi is megyünk, erre meg már nem is lesz belőle semmi?????
Na, akkor most mi van?????
Választ kérek!!!!
Mert akkor le kell mondanom holnapi ebédemet is.

Omo, nagyon jó az uh-s fotó nektek isKép

mentőkről még annyit akartam írni tegnap, csak közben hazajöttek a fiúk, és nem jutottam géphez, hogy megkérdeztem a dokimat, elvileg odavisznek, ahova járok.
Szóval fogalmam sincs.
De talán nem lesz rá szükségem.
Lehet én is felhívom a gödöllői mentőállomást(az itt úgyis van), aztán én is megkérdezem.
Tudjam már mi a helyzet.

Képzeljétek, én meg hetek óta nem hízok.Éppen egy hónapja voltam dokinál, akkor 66 voltam, most meg 67.
Szóval egy hónap alatt egy kilót sikerült felszednem.
Fogalmama sincs, hogy csinálom.

Tegnap is megettem 6 kiwit, meg apa házikolbis szendvicséből csentem pár falatot, meg narancsot, sajtot, sonkát, csem.ubit, és semmi.Lehet, hogy a lánygyerekre másképp reagál a szervezetem????
Pedig tegnapelőtt este még sütiztem isKép
Előtte nap meg túrótortát sütöttem.
Nem is baj, láttuk, hogy a kispuncis rendesen növekszik, akkor meg semmi gondKép

Pusz
Ildikó 28+6
vas

Babetta, közben írtál, akkor lesz tali?
És mit akarsz te Natasának hozni????KépKép

Mikor és hol?????
vas

Ez a cici ügy megint jó téma, olyan lükék vagytok!KépKépKépKépKépKépKép
Adjatok egy kicsit nekem is, bár most pont jó,de szoptatás után biztos kisebb lesz, mint volt. Na majd akkor kérek.KépKépKép:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Majd meg látod!
10-kor ott vagyok az Árkádba, szerintem a Hervis előtt találkozunk. Majd még a többiekkel egyeztetünk.Én 3-ig szabad vagyok,3-kor találkozok apával az IKeába.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Bori: csodálatosak ezek a képek. Kép Gyönyörűek a lányok. Kép

Mentő: nekem a kórházban felhívták a figyelmemet arra, hogy a mentő nem a Szent Imrébe vinne, hanem a lakóhelyhez legközelebb eső kórházba. A pecsétekről pedig egy szót sem ejtettek.

Cickók: hát az enyémek is elég furán néznek ki. Hatalmasra nőttek, és sötétbarnák lettek. Csak jöjjön belőlük jó sok tejci. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Aztán mit csinálunk 10-től 3-ig az Árkádban?????
Lehet, Olivér kiakszt majd mindenkitKép

Nekem 4-ig dógozik az uram, de ha 3-or elhúzok Leventéért az oviba, az is jóKép

De már kíváncsi vagyokKépKépKépKép
vas

Sziasztok!

Nahát, ezen a cici témán én is jót röhögtem...KépKépKép
Nekem egyetlen testrészem van, amivel meg vagyok/voltam elégedve, a cicim. Már előre félek, hogy milyen lesz szoptatás után...

Babetta!
Szép nevet választottatok!Kép Úgy tudom, népszerű lesz ez a név ebben a generációban.

Nicika!
Remélem minden rendben lesz a dokinál!Kép

Annácska!
Igyekszem aktívabb lenni, de ez nálam olyan időszakos...Kép

Ágiboszi!
Kicsit irígykedek a kertes ház miatt...Kép De egyszer nekünk is lesz!
Elsősorban nem kórházat, hanem dokit választottam. Igazából nekem mindegy, hogy hol, legyen közel, az a legegyszerűbb. Tasi miatt csak azért vagyok bizonytalan, mert konkrétan még nem kértem fel, hogy nála akarok szülni, csak annyit beszéltünk meg, hogy hozzá fogok járni végig a terhesség alatt. De biztosan elvállal majd.Kép

Most menem kell, jön az anyósom hozzánk 4 napra.Kép Megyek ki érte a pályaudvarra. Délután meg védőnénihez megyek. Úgyhogy este jövök még egy pillantásra.
Addig is szép napot mindenkinek!

Adri+Levike

Kép

Kép
adriana

Adri, nekem is Leventém van, igaz ő már 6 évesKép
Meg egy Olivérem, aki 2 lesz márciusbanKép
Aztán lesz egy Natasám szintén márciusbanKépKépKépKép

Anyóshoz kitartásKép
vas

Sziasztok

Bori rakott fel újabb képeket én sehol sem látom... megpróbálom megkeresni... Kép

A ciciken jókat nevettem.... Én sose voltam büszke az enyémekre így legalább nincs mit sajnálni, inkább örülök, hogy hasznukat veszem! Kép Kép Kép A túl nagy ciciket is ingyen plasztikázzák mert túl nagy teher a gerincnek.

Bár én semmi pénzért nem szabatnám össze... ha nem muszályne vagdossanak.

A talira én is megyek...vagy most végül nem is lesz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ágiboszi!
Hogy mennyinek néznek, nekem sincs gondom. Egyébként kb. 2 éve nem néztek 18 évesnek. A postás nem akarta átadni az ajánlott levelet, ami pedig ... és nejének szólt. Nos én voltam a neje. Õrült nagy sztori volt. Nem győzött bocsánatot kérni. Mondtam neki, ne szabadkozzon, az utóbbi évek legnagyobb bókját kaptam.

Alina! Hogy te is nehezen mozogsz, ugyan nem vigasztal, (mert ugye szomszéd tehene) de reményt ad arra, hogy talán leszek én még pattogós, hajlékony laszti.

Nancsika! Kép Ez a ceruzakészlet nagyon jól esett. Hangosan röhögtem. A helyzet egyébként ismerős. Ja, és a rózsaszín mellbimbókat visszakapjátok. No para. A nagyobb gond a formával van. Mert ugyebár megnő, és változik, aztán pedig, amikor nincs rá szükség, szépen kiürül. Na, akkor kell vigyázni! Legalábbis az én tapasztalatom szerint.

A fájásokkal kapcsolatban. Bár már két gyerkőcöt szültem, igaz császárral, a nagyfiamnál vajúdtam vagy 13 órát. A végére már 3 perces fájásaim voltak, a műszer csak apró tágulást jelzett. Mondta is az ügyeletes, ez nem fájás. Kívántam neki, érezné csak ő. A lánykámnál pedig erős keményedéseket éreztem "csak", feltettek a gépre, és kiderült, hogy tolófájás nagyságúak a tágulások. 2 óra múlva láttam a babát. (relatív téraránytalanság miatt ő is császárral érkezett). Szóval az ún. "tapasztaltak" sem mindig tudják (nekem pl. fogalmam sincs) mi vár rájuk.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Ildi
Szerintem elmegy az idő max a felénél átmegyünk az Ikeába ott tud játszani Olivér a kajáldánál. Én beszeretnék menni a DM –be.Aztán amiről a lányok beszéltek talán az a Hervis-nél van vagy szembe vele. Részemről aztán bármit csinálhatunk. Ahol a múltkor voltunk, de sok más hely is van azon kívül.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka
Lesz tali nem marad el!Még a többieket várjuk hogy írjanak.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Titati
Nálunk a szülés utáni öltöztetés abszolút nem problémásKép, mert kórházi göncöt kap.
Úgyhogy én csak a hazajöveteli cuccra koncentráltamKép

Nancsika
Színesceruzacsomag???KépKépKépKép

Alina+Márk
Vendég

Ja az én cicim is barna lett ám, és megnőtt az udvarom is. De azért nem lett 5 számmal nagyobb.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Titati: az más. A jóslófájás, ha elaludtál, nem jön elő később.

Én az Árkádba nem tudok menni.

cory
Budapest

tegnap a szülőszoba látogatáskor kiderült, hogy az Istvánban még a szüléshez is saját holmit kell vinni... most ezen dilemmázok, hogy mi lenne erre a célra alkalmas! Kép
Valami amit nem sajnálok, de azért nagyon szakadtnak sem akarom érezni magam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok segítsetek...

Most nézem az utolsó UH-s képemet, amikor is 34+5 napos voltam.
Márk 2 halánték közti távolság mérete 38+3 hetesnek megfelelő.
Haskörfogatát pedíg 36+1 hetesnek írja.
Most akkor mi van?
Ha tegyük fel végig csinálom a 40 hetet, akkor 42 hetes fejnagyságú lesz, vagyis lehet hogy ki se fér? Vagyis császár.

VAgy számítsak 2 héttel előbbi szülésre??

Ez most hogy van??

A.
Vendég

Alina: nagyfejű gyereked Kép No para! Ne számolj semmivel, csak ha a doki úgy ítéli! Nekem Zsoma volt ilyen nagyfejű Kép (32 hetese 34 hetes comb, 37 hetes fej)

cory
Budapest

Mamacka
Nálunk is a Schöfibe sajátot kell felvenni, de nekem azt mondták semmi baja nem lesz, mert fel lesz hajtva a mellemig.
Vendég

Cory
Na az se semmiKép
És előbb szültél?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?