A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
Ju-héjKép Eszti jól vanKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Remélem, hogy néhányan emlékeznek rám (én voltam az akinek az első babája halva született és itt kértem véleményt a Szt. Imre Kórházról és az orvosomról még a szülés előtt) és ezért örömmel közlöm, hogy 2005.12.29-én 8.10-kor 3170 grammal és 57 cm-rel megszületett a kisfiam.

Mégegyszer köszönöm azoknak, akik annak idején megnyugtattak a kórház és orvos választásommal kapcsolatosan. Mindenkinek igaza volt, nagyon rendben zajlott le minden és mind az orvosom, mind a szülésznőm előtt le a kalappal.
wick

Szia Lányok!

Na én is itt vagyok megint!

Juc!
Gondoltam ám rád, mert tegnap arra jártam amerre laktok. Örülök, hogy túl vagy rajta.Kép

Mostanában azért sem jöttem, mert az éjszakák kicsit bedurvultak és én is aludttam Lillával.

Viszont holnap mi is megyünk a sagolyábaKép

Eddig elfelejtettem, de éljen Fülöpke. A Wiwen is édes kép van fent.

Na megyek visszaolvasok kicsit.
beetrix

Juc,
bátor voltál, és készKép

Ildi,
sajna nincs jobban, holnap megyünk homeos dokihoz az Örsre.
SIman lehet adni tejterméket (turo, sajt, kefir, natur joghurt), Balint 8 hos kora ota esziKép Turos teszta az egyik kedvenc, de a rakott kaposztat is imadjaKép
Rokonokat meg oktasd ki, én is azt teszemKép

KépKép
fibi

Hello Csajok!

Juc!
Tök jó, hogy ilyen jól vagy! Kép A végén még én is felbátorodok és kérek végre beutalót a hasi uh-ra Kép

Zanza!
Szín tökmindegy!!! És köszönjük!!! Kép

Ildi!
Akkor Te nem is láttál??? Kép Látod, pedig csak Neked írtam meg! Kép

Manóka!
Gratula Emmának a 8. hóhoz!!! Ez már tényleg olyan nagynak hangzik! Kép (és így már én is tudom, hogy csak 4 hónapot kell aludnom a szülinapomig, juhéjjj! Kép)

Kókusz!
Parketta lakkozott, azért ilyen fényes Kép...de látnád pár helyen! Kép

Zuzmo!
Üdv itt!!! Kép És tényleg összeszokott csapat vagyunk, viszont naggggyon nyitott csapat!!!! Kép
És én is jártam tornára akkoriban! Kép

Gigi!
Mondjad már, hogy mit mondott a jósnén!!! Kép

Képzeljétek Doni egyre gyorsabban közlekedik...meglát valamit a szoba túlsó végén és két pillanat alatt ott van...olyan édi ahogy nagy buzgalommal húzza magát előre Kép

Szagoja-maja nekünk is játszik, bár most úgy néz ki segítség nélkül, de asszem bevállalom így is...ugye segítetek majd szemmel tartani az asztalok közt cikázó szélvészkisasszony Petrámat??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Wick,
Gratulálok a kisfiadhozKép Örülök, hogy minden rendben zajlottKép Hogy hívják a család legífjabb tagját??? És kinél is szültél?( bocsi, én nem túl régóta vagyok itt, ezért kérdezem)Írjál légyszi szüléstörténetetKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Wick!
gratula a kisfiadhoz!!!!!!Kép Szüléstörténet???Kép

egyébként szeretném felhivni a szomszéd kutyák figyelmét, h NE akkor ugassanak, amikor Igit ÉN szeretném elaltatni, mert egy pillanat alatt kipattan a szeme, feláll, tapsol, csapkodja az okos fejét, sőt még ugat is...én meg igy nézek ki:Kép mert ma összvissz 3/4 órát aludt, hivatalosan már réééééééééég aludnia kéne, de mindig talál vmi irtó érdekeset, csak h ne kelljen aludnia...utoljára épp a kutyákkal beszélgetett...most meg kakil.
lesz ez még igy se, igaz???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Wick,
gratulalok Nektek!!!!KépKépKép

KépKép
fibi

kösz az infot
van itthon sudo és bepanten is. majd felváltva kenem.
szerintem egy olyan popsikrém a ludas (pedig rendes gyógyszertári), amit eddig nem használtunk, csak elfogyott a régi, és ezt kezdtem meg.

ancsipancsi

Bogárka,
két szemem vanKép Egyik Orsin, másik Petrán lesz jó?! Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc!
Dejó, hogy otthon vagy! És ha már jól vagy, gyere mayázni, mert rég láttunk, és megígérem, hogy Emma sem fog aludniKép

Szia Zuzmó!Kép
Gyertek ti is holnap a Savoyába, akkor pár emberrel személyesen is találkozol! És írjál magadról, gyerkőcről, stb.

Na nem tudom, mit akartam még...

Mindenki jöjjön a Mayába, addigra eszembe jut.

Kép
Kép
manoka11

Wick!
Gratula a kisfiadhoz!!! Kép És örülök, hogy bejött a kórház!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Persze, hogy figyelünk Petrára!

Wick!
Gratula a kisfiadhoz, és írj szüléstörténetet, ha van időd!

Kép
Kép
manoka11

Magdi!
Köszönöm! Kép Az egyik szemem nekem is rajta lesz, az már kettő! Kép Persze hozzá kéne még egyszer ennyi, de hátha még mások is felajánlják a szemeiket Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi,
Nálunk volt olyan, hogy az egyik tégej popsikrémtöl semmi baja nem volt, a másiktól meg állandóan bepirosodottKép Lehet a gyógyszertárban nem raktak bele mindentKép Most már északára Bepantent kenek a popójára és így nem pirosKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka!
Neked is köszi...! Kép Mindig beelőztök...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan:igen,lesz ez még így seKépNálunk a tegnap volt ilyen tuti jóKépBeindultak a szemfogak és csak panadollal tudott este is aludni.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy utálom a fogzást,szegény annyira szenvedKép

Jucus:pont reggel érdeklődtem itt,hogy mi van veled,erre Te jelentkeztél!Kép
Örülök,hogy ilyen jól vagyKép

Wick:GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!Kép

petergabi

Köszönöm a gratulációkat.

A picurka neve Levente László lett, az orvosom Dr. Bencsik András volt.

Akkor a mi születéstörténetünk következik.

Először egy kis bevezető...

Utolsó alkalommal dec. 20-án jártunk a szülész dokinál, aki hazaengedett és legnagyobb meglepődésemre annyit mondott, hogy ha előbb nem, akkor dec. 31-én -a kiírt napon- találkozunk.

Még karácsony előtt megbeszéltük a kispocokkal, hogy most már bent marad a pocakomban, ha eddig nem jött és max. a két ünnep között vagy az új évre fog csak megérkezni.

Hogy azért ne legyek teljesen nyugodt és kicsit felmenjen a pumpa, dec. 27-én elmentem NST-re és mivel ahova terhesgondozásra jártam ott a két ünnep között nem végeztek ilyet, azért kénytelen voltam a "abba" a kórházba menni. Gondoltam, hogy a gyermekem fontosabb, mint a kórházzal lévő "közös ügyünk" /jelenleg perben állunk/ és egyébként is mi a valószínűsége annak, hogy bárki "ismerős" orvossal összefussak így ünnep után, főleg az előző orvosommal.

Nem fogjátok elhinni, hogy ki nézte meg az NST eredményét. Hát persze, hogy Õ. Ritka bunkó kérdéseket tett fel és az egész viselkedése kissé felháborító volt, de hagytam. Gondoltam nem érdemel annyit, hogy én is hasonló stílust vegyek fel. A koronát az egészre azzal tette fel, hogy aláírtatott velem egy papírt, hogy ő befektetne a kórházba, de én meg ugye ide talán mégse.

Akkor a lényeg...

A hajnali fél 3 körül arra ébredtem fel, hogy fájdogál a pocakom. Nem nagyon csak éppen hogy. Olyan érzés volt, mintha valamiből túl sokat ettem volna. Nem is vettem komolyan, mivel alig éreztem. Aztán amikor fél óránként rendszeresen ezekre a fájdogálásokra ébredtem, akkor már módszeresen kezdtem nézni az órát. 1- másfél óra elteltével a férjem is felébredt és csak félve mondtam el, hogy mit érzek, de megnyugtattam, hogy biztosan, hogy nem szülünk. Aztán egy kis idő elteltével már fájások jöttek, de elég rendszertelenül. Férjem nagy nehezen tudott beszélni a kórház szülészetével, hogy tanácsot kérjen: mikor induljunk, már a távolság miatt is. A válasz az volt, ha kb. fél órán keresztül rendszeresen 10 perces fájások jönnek. Na nekem ilyen nem volt! Amikor rendszeressé vált, akkor mindjárt 5 percenként jöttek. Ekkor már sejtettem, hogy szülni fogunk: zuhanyzás, indulás. Az úton már 4-5 perces és 20-30 másodpercig tartó fájások voltak, szorítottam is eléggé az ülést két oldalt. Kb. fél 7 körül érhettünk a kórházba, ahol kicsit várakozni kellett, aztán engem beengedtek, a férjemnek kint kellett várnia a szülészet előtt. Jött a lepakolás, átöltözés és az ügyeletes orvos: két ujjnyira van nyitva a méhszáj. Megnyugodtam: nem jöttünk feleslegesen. Aztán rátettek az NST-re, mert az orvosom telefonon ezt kérte, amíg be nem ér.
Hát ekkor már kezdtem eléggé nem jól lenni. A szülésznő azzal nyugtatott, hogy délre meg lesz a baba. Úristen! Hol van az még! Hogy fogom én ezt bírni, ha már most ennyire kész vagyok! Közben lezajlottak a szokásos dolgok: borotválás, beöntés minden zökkenő nélkül.
Aztán megérkezett az orvosom is, csak arra emlékszem, hogy burkot repesztett, arra nem, hogy mondta volna, hogy mennyire van nyitva a méhszáj. Nekem csak az zakatolt az agyamban, hogy délre meglesz és hogy addig még mennyi idő van.

Aztán egyszer csak a dokim az ismételt vizsgált után nagy meglepődéssel közölte, hogy eltűnt a méhszáj: Szülünk!!! Ekkor már persze javában ott volt a férjem is, aki próbált segíteni, de azt hiszem eléggé ellehettem keskenyedve, mert a doki is nyugtatott: hallom a szívhangját és minden rendben van, csak erre gondoljak és nincs mitől félnem. A szülésznő közben folyamatosan bíztatott, hogy mindent jól csinálok. Aztán a doki közben telefonált és felkeltette az itteni dokimat - ő se aludjon felkiáltással - és tájékoztatta, hogy éppen hol tartunk. Ezt követően a doki közölte, hogy 8.05 van és 8.10-re meglesz a baba. Na ez nagyon jól jött, mert akkor beleadtam mindent és csak arra tudtam gondolni, hogy mindjárt megszületik a picurka.

A férjem szerint kb. a 3-4 nyomásra meglett a babuci, határtalan nyugalom áradt szét bennem, amikor kicsusszant a kis teste. Ezt követően nagyon hamar a mellemre tették és gyönyörködhettem benne egy kis ideig. Amire emlékszem, hogy a finisbe már ott volt a gyermekgyógyász is - az előzményekre tekintettel -, ami nagyon megnyugtató volt és hogy megjegyezték, hogy nem is olyan picurka. Ekkor kérdeztem meg, hogy mekkora is és ekkor még nyugodtabb lettem.

Aztán rendbe szedték a babucit és odaadták a páromnak, aki nagyon félve nyúlt hozzá. Életében most fogott először pici babát. Engem elkezdtek előkészíteni a varráshoz - holott nem is éreztem, hogy mikor vágott az orvos -, ami eléggé fájt, de minden egyes szúrásánál ránéztem a picurkánkra és a páromra, úgyhogy a fájdalom volt a legkevesebb.

Ezt követően átvittek minket az IKEA szobába és ott lehettünk kb. 1 órán keresztül. Gyönyörködtünk a picurkánkban, meg hát persze felhívtuk azokat, akiket nagyon fontos volt, hogy tudjanak a boldogságunkról. A dokim meglátogatott minket két puszi kíséretében gratulált és megdicsért.

Aztán átvittek a gyermekágyas részre, ahol én már lemásztam a kocsiról, kipakoltam a cuccaimat a kórterembe, majd kb. 1 óra múlva kimentem a férjemhez, mert ő ide már nem jöhetett be.

Kicsit hosszú lett, de igyekeztem mindent leírni. El kell mondanom, hogy orvosommal teljesen meg voltam elégedve, hasonlítani sem érdemes az előzőhöz és az egész szülés a nagy fájdalmak ellenére szép emlék maradt.

Azt ezt következő napok kicsit nehézkesek voltak, de arról talán majd egy másik alkalommal írok.
wick

Wick:jól megsirattálKépAnnyira éreztem,hogy mi mehettet végbe benned,de nagyon örülök,hogy minden ilyen simán ment.Én azt hiszem ez egy könnyű és gyors szülés volt.KépCsak azt nem értem,hogy melyik dokidat hívta a szülés közben a mostani dokid,és miért?A szülésznőd ki volt?

petergabi

Juc, orulok, hogy epsegben, egeszsegben vagy!Kép

Wick, gratula a kisfiadhoz!Kép Jo volt olvasni a tortenetet!Kép

Fic, bocs, hogy meg nem hivtalak a heten, de Kati kicsit betakonyosodott. Mostmar egesz jo a helyzet, koppkoppkopp.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nálunk - vidéken - jártam terhesgondozásra, de az itteni dokim nem vezet le szülést és csak a 36. héttől mentem párhuzamosan a szülész dokihoz is. A két orvos rokonságban van egymással.
wick

Wick!
Még egyszer hatalamas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázzatok magatokra, és gyere, ha van időd!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Wick:köszi,na így már minden világosKép

petergabi

Wick: gratula a Fiúcskához.

Zuzmo: örülünk, hogy csaltalkozol hozzánk.

Manóka11: köszi a krémet. Holnap szerintem megyünk. Nem kaptam még mélt....de várom.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni ismét:
Tud-e vki infoval szolgálni Dr. Kocsis Éváról? (hol rendel, milyen természetű, milyen korú, milyen szemléletű).
Vagy, ha róla nem, akkor inkább úgy kérdezem, hogy van-e az Imrében fiatal női szülész-nőgyógyász? Ha igen, mik a paraméterei, elérhetősége, stb.

Proone!
Dokidról írtál korábban mélt nekem, de végül az elérhetőségét nem adtad meg. Lszi dobj egy mélt, hogy milyen számon tudok időpontot kérni hozzá!

Köszi előre is a segítségeteket!
További jó babázást Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Wick, én is gratulálok ismeretlenül is az új élethez, amit a világra segítettél!
Szeretnék tőled valamit kérdezni. Mivel te említetted, hogy találkoztál azzal a bizonyos doktorral, aki... Na, nagy levegőt veszek: akinek a nevét nem mondtad ki, aki korábban... elárulod, ki volt ő? Elég csak kezdőbetűket is... Én márciusban szülök majd és fel szeretnék midnenre készülni... Remélem, hogy a mostani boldogságod elhomályosítja azt a régi szörnyűt és tudsz válaszolni nekem.

Lányok, sezretném tőletek kérdezni, hogy odaadják-e ezonnal nektek a babát, vagy elviszik szülés után tőletek éjszakára? Tudom, hogy a gyerekorvos megvizsgálja, de utána visszaadják, ha kérem, vagy nem? A másik kérdésem: adnak e tápszert vagy cukros vizet a gyerkőcnek? Annak ellenére is, hgoy én kifejezetten nem szeretném? Valaki ezekkel riogatott, és most szeretnék megnyugtató választ kapni...

Jó talit nektek holnapra, összes babának és mamának szép napot a hideg, borongós idő ellenére is!

Indianyó

indianyo

Indi,
szülés utan nehany orara elviszik, amig Te pihensz (elvileg), aztan VÉGIG, éjjel-nappal veled lehet!Kép
Nem adnak tapot sem, cukrot vizet sem, ugy tudom. Max lefejt anyatejet, ha ugy kéred.

KépKép
fibi

Indi,
én délután szültem, tőlem elvitték (2óra után), és reggeli nem adták!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Úgyhogy próbálj meg délelőtt szülni!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, reggelig nem adtak????KépKépKép
En mar abba is belehulyultem, hogy hajnal otkor elvittek es csak du.kettokor kaptam meg. Reggel nyolctol a nyakukra jartam, hogy adjak mar ki. Nem volt hordozo ez volt a kifogas. Mivel mindig aludt, nem eroskodtem. De legkozelebb nem hagyom magam...
Aludni igy sem, ugy sem tudtam. Es egyebkent is, ha a poroty alszik, akkor en tudok pihenni tole nem? Ha meg nem, akkor meg eszik. Legalabbis Kati a harom nap alatt csak evett es aludt...
Mondjuk, ha valaki nagyon kifaradt a szulesbe vagy sok vert vesztett, akkor oke, hagyjak pihenni.
Indi, ha nem adod be, akkor nem kap semmilyen lottyot.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Wick, nagy gratula, erot, egeszseget stb. Kép de azt nem ertem, hogy miert mentel be abba a szornyu Hba 27en, tenyleg nem tudtal eljonni ide?

Zuzmo, irjal sokat Kép

Ildi, tejtermekek mehetnek, csak tejet nem tanacsos meg asszem. De ezt is osszevissza mondjak, hogy 1, 2 vagy 3 ev alatt nem lehet tejet. Meg hogy lehet, de csak forralva. Hat, en most masfel evnel mar adok neki hebehoba, mert nagyon szereti es nem forralom. Es ma peldaul pulykaragulevest es tejfolos rakott karfiolt evett, amit en is, tokjo, de tegnap meg kikopdoste a paradicsomos husgombocot burgonyaval, ugyhogy tegnap bebietelt kapott, szoval nemcsak az a kerdes, mit fozzel, hanem hogy mit szeret. Eshat az izlese folyamatosan valtozik, ugyhogy meg jopar evig foni fog a fejed emiatt Kép Kép

Indi, szerintem nem adnak, csak ha nagyon muszaj, mert azert ki ne szaradjon az a szerencsetlen gyerek ugyebar! Szoval enyem annyira uvoltott, mert mar olyan ehes volt a sokadik napon es belolem meg nem jott meg semmi, hiaba kinlodtunk orakig, hogy en kertem, hogy adjanak. Es gondolom elso ejjel is nalad lehet, ha olyan fittmama leszel Kép

Egyebkent termeszetesen a fulbevalon buktam ki. Azt hittem, tudjatok... Es Magdi, en nem megyek, mert nekem az marha messze van es ha apa nem tud vinni, en el nem bkvzom a varos masik felere masfel gyerekkel telen (na jo, meg soha nem mertem az egy gyerekkel sem bkvra ulni, es ha nem muszaj, nem is fogok). Es ne lepodj meg, ha Ancsi, vagy valaki mas piszkalni fog helyesiras ugyben. Mert itt nemcsak en vagyok am kotozkodo, csak a tobbiek jol titkoljak Kép

Bogarka, en is ezt irtam egyik nap! Mar csak negy honap! huha, mostmar fel kell kotnom a gatyamat Kép
moose

Én reggel szültem, és kora délután (1 óra felé) mar hivtak, hogy menjek a gyerekért, mert felébredt, és szopizni akarKép Szerencsére tudtam mar "szaladni" Kép

KépKép
fibi

Indi,
az első fiam este született, éjszaka én moccanni sem bírtam, úgyhogy nem erősködtem, hogy bevigyem magamhoz. Meg neki a vércukrát is rendszeresen mérni kellett.
A második délelőtt született, pár óra pihenés után mentem érte, és vihettem nyugodtan.
Ha nincs semmi baja a babának, akkor nem adnak neki se cukros vizet, se tápszert.

Ildi,
túrós tészta nagyon finom Kép Ha nagyon óvatos akarsz lenne, durumtésztából főzzed (nincs benne tojás). De egy éves kor után szép lassan jöhet minden, a tejet meg tojást kis mennyiségben kezdjed, s figyeld, nem kap-e kiütést. Aprómagvas gyümölcsök (eper, málna), valamint a dió-és mogyorófélék még nem ajánlottak két éves korig (erősen allergének).
Rokonokkal meg csak keményen, főleg azt nem bírják megérteni, miért nem tömhetik édességgel azt a szerencsétlen gyereket KépKép

Különben régen még az volt az álláspont, hogy a gyereknek minél előbb szükség van a friss vitaminra - szerintem közülünk is sokan már pár hetes (vagy napos!) korukban narancslevet ittakKép
soosoo

Votiv, homeobogyo es Baby Luuf nem utik egymast???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
akkor irto szerencses vagy, B alig aludt az elsö napokban... hetekben... Ettöl függetlenül énis alig vártam, hogy mellettem legyen. Szülés utan meg pláne nagyon fura volt, hogy hol az a gyerek, aki eddig örökké velem volt, és nagy nehezen kipréseltem magambol?Kép

KépKép
fibi

Moose,
Persze, persze. Kifogás az van!!! Én is ezt mondanám... Csak a neten keresztül vagy bátor,mi?!Kép Helyesírás ügyben meg annyit mondanék, hogy ukrán iskolába jártam, ott érettségiztem is.Egyedűl tanúltam meg magyarúl írni, olvasni!!! Anyukám csak beszélni tanított meg. Szerintem, nagyon is ügyes vagyok. Bi-bi-biKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mégegyszer köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok.

Indianyo,
nem tudom, hogy van-e értelme elárulnom a doki nevét, mert ugye nem fővárosi vagyok és a doki is lakóhelyem szerinti volt, szóval gondolom kicsi az esély arra, hogy össze lehessen futni vele. Egyébként nevezzük Dr. B. T.-nek.

Azért voltam kénytelen "abba a bizonyos kórházba" menni a két ünnep között, mert az itteni dokim még karácsony előtt rendelt el egy NST-ét - dec. 23-ra - de sajna akkor csak ügyeletet tartottak és nem csinálták meg ott, ahova terhesgondozásra jártam.
Saját magam döntöttem úgy, hogy az ünnep után és még a kiírt időpont előtt szeretném tudni, hogy rendben van-e a picurka. Na ezért voltam kénytelen abba a kórházba menni és így sikerült összefutnom az előző orvosommal. De végül is van benne valami jó is: láthatta, hogy nem fogadtuk meg a tanácsát arra vonatkozóan, hogy 1 évet várjunk. Mi csak a fél évet voltunk hajlandók kivárni és lám itt van a kéthetes egészséges kisfiam.Ja és így tuti, hogy leesett neki, hogy mennyire volt fontos, amit ő tanácsolt.
wick

Magdi,
akkor te pont olyan vagy, mint a férjem!!Kép (Le a kalappal. No persze, igy azért könnyű beszélni az oroszt!!!!KépKép) Õt is anyukája tanitotta irni olvasni, mert ő meg Afrikában járt suliba...És őt szegényt, meg is húzták érettségin nyelvtanból, de szerencsére a szóbeli sikerült!!!Pedig hogy örült volna a vén qrva, ha meghúzhatja, és nem sikerül a felvételije az eltére. Szerencse, h nem csak ő volt bent a szóbelin!!!
és ügyi vagy!!!!!!!!!!Kép hárásó.
kák tyibijá závut?- csak rutinkérdés!!KépKép
Dora,
szóval, délután 5-kor szültem, hétig velem volt, és hajnalban 5 vagy 6 fele hozták! Addig szinte folyamatosan sirt!!!KépKép Amikor 10 körül bevánszorogtam hozzá persze épp aludt, mondjuk könnyebben is hagytam ott, mintha sirt volna!!! De a csecsemősök irtóra örültek, h végre lepasszolhatták a kiccsávót reggel!!!KépKép szivem meg szorul...Kép ott egyedül, neon fényben, brrrr...én is sirtam volna.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szmagdi, szerintem is nagyon ugyes vagy!Kép A helyesirasod is egesz jo!

ZsanciKép, majd a harmadikat nem adod!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dora: átadhatom Macseknak a könyvet??? és akkor rajta kell keresnedKép

Juc: hurráKép

Wick: gratula és kívánom, hogy nagyon Boldogok legyetek!!!

Nekem is elvitték Marcit du. kb. 5 körül és csak másnap reggel kaptam visszaKép Balu viszont kb. hajnali 4 körül került be a csecsemőre és 7-kor már vissza is kaptam, éjszaka is érdemes szülniKép!!!

Beszéltem Macskával, hallottam a kiscicát isKép Nagyon aranyos, már jobbak az éjszakáik és nagyon élvezik a babázástKépKépKép

Szoni: amikor a picifiam született (aug.29.) akkor volt ott egy nagyon kedves fiatal dokinéni, bár lehet, hogy Õ még nem szakvizsgázott le(?). Ha nem imádnám a dokimat s (ne adja isten) becsöppenne egy negyedik, akkor Õt választanámKép (sajnos nem tudom megnyitni a kórház honlapjátKép a keresztneve Orsolya az biztosKép)

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Dora, Zsan KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Dora,
lehet, h a harmadik otthon jön majd világra?? akkor semmi gond..vagy, amint lehet, hazajövünk saját felelősségre??? vagy NEMTOM...lehet, h minden marad a régiben...Kép
De akkor nem csak reggel, délelőtt, de éjjel is érdemes szülni!!! Hallod, Indi??? Csak a délutánt kerüld el!!!KépKép

Ja, és Moose,
két gyerekkel te is örülsz majd, ha néhány szót le tudsz irni, nem hogy még ragozzál is...KépKép bocsi, ha nem voltam érthető tegnap!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor én is leírom nekünk hogy volt:
Petrát délután fél 3-kor szültem, 5-ig együtt voltunk és csak reggel hozták ki
Donit hajnali fél 4-kor szültem, fél 6-ig együtt voltunk és délben odaadták! Kép

Moose!
Húúú, tényleg, akkor már Neked is csak 4 hónap Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!

Egy ilyen nagyon fiatal,kedves doktornéninél szült a szobatársam,mert a közös dokink nem ért be ,annyira gyorsan ment az egész.
De ez a fiatalka nagyon kedvs volt tényleg!

Juc
20170114224602

köszi, hogy befogadtatokKép
Mint már írtam május 8-án szültem a Szent Imrében. A kisfiam Bazsó, megpróbálok képet küldeni, remélem sikerül! ez még egy nyári kép, még nagyon kicsi volt.
én nem tudok olyan gyors szülésről beszámolni, mint Wick. Nálunk hajnali 2-kor indult 8 perces fájásokkal, és másnap hajnali 4.55-re lett meg Bazsi. Nem volt egyszerű, de hála a jó orvosválasztásnak nem lett császár!
Már délelőtt kiadták és végig velem volt, ami nagyon jó volt, de az én tapasztalatom az, hogy rutinszerűen adják a cukros vizet és a cumit. Kifejezetten megkértem a csecsemősöket, hogy cumit ne adjanak neki, ennek ellenére én szedtem ki a szájából, pedig tényleg csak akkor toltam be a csecsemőosztályról, ha fürödtem, vagy látogató jött, mert nem akartam ott hagyni a csapóajtónál.
Na mindegy! a kezdeti nehézségek után minden rendben volt a szoptatással, olyannyira, hogy most is főként szopizik még, elég nehezen fogadja az új ízeket.

Szerintetek hányszor próbálkozzam? Most kétszer adok, délben valami főzeléket, délután gyümölcsöt. Az elég szerintetek?

Manoka, köszi a meghívást!
holnap mikor és hol lesz a találkozó? szívesen megismernélek Titeket! Ugye ezek babás találkozók? mert mi össze vagyunk nőveKép

Kép
Kép
zuzmo1

nem ment el a kép, mert túl nagy felbontásúKép
Na mindegy, majd még próbálkozok!

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi, jelen! Kép
melózom mint egy igásló Kép ma hajnali fél 5-kor jutottam ágyba!!! kegyetlen..
lehet, hogy nem jutok el holnap mayába se Kép de megpróbálok ügyeskedni addig, és akkor talán mehetek
tele van a hócipőm, nem ártanak egy kis kikapcs

Dorka, a baby luuf és a homeó üti egymást, jól írtad. sőt, homeózás mellett nem ajánlott még a párologtatás se, hogy mentolos meg koffeines stb. élvezetekről ne is szóljak Kép de mi a probléma?

Fibi, sajnálom, hogy nem tudtam időben segíteni, de most is csak azokat tudnám megismételni, amit Zsanci meg Zsebi meg a többiek ajánlottak. és sztem se ártana egy vizit a dokinál, biztos ami ziher. meg egy kis baby luufos bekenegetés Kép

Jucus, gyógyuljál gyorsan! jó, hogy megvagy, egészségben, épségben Kép

votiv 8)
votiv

Macsek, nagyon szép a kislányod! hjaj, de jól esett egy ilyen szép, új kis babaköldököt látni KépKép legyetek nagyon boldogok!!! Kép

Wick, neked is gratulálok a kisfiadhoz. megnézhetnénk képen is? a szüléstörténeted nagyon izgalmas és szívhez szóló, alig bírtam olvasni a nagy párától Kép

votiv 8)
votiv

Neet, vizsga Kép Eszti hogy van? nemrég Isti is belázasodott, de ő csak 1 napra. és akkor is véletlen glicerines kúpot adtunk neki a germicid helyett KépKép a két nagy lódoktor szüleje KépKép
de a láz lement!!! Kép vajon ez a placebó hatás?

most messengereltem Ruzicskivel, mindenkit pusszant a topikon! még van 2 vizsgája, de mivel Bendegúz rettentő eleven napközben, csak éjjel tud tanulni, és elég fáradt már szegényke...

votiv 8)
votiv

Votiv, Kati kicsit megfazott, adtam neki Alliumot, meg este bekentem a hatat Baby Luuffal. Akkor nem kapott homeot. Reggel ujra bekentem a hatat, de kapott homeot is. Kar, hogy a ketto egyutt nem ok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?