Nekem a szombat volna jobb, de a pénteki találkára odaérést is meg tudnám vhogy oldani... A helyszín végülis mindegy, mindenhova odatalálok (általában).
2006.01.12 11:33

2006.01.12 12:11
, mert magától nem múlik el, csak tovább burjánzik. Remélem, hoyg neked nem újult ki ha endó gyanús voltál a műtétkor, mert azért ezt kontrollálni szokták. Egyébként nekem sem volt semmi tünetem, különben már korábban dokihoz fordultam volna. Ha mégis van endód, akkor nem tudom, hogy az inszem mennyire segítség így kezelés nélkül. Volt laparkor szövettanod? Egyébként ha olyan mértékű lenne, akkor te is kaptál volna kezelést. Ha találtak is valamit akkor el tudták távolítani, vagy határeset voltál.
2006.01.12 12:29
volt szovettan es minden ok volt. koszi a valaszt en ezeket nem is tudtam. Remelem hamarosan pocakosodsz..
- helyes, nem dolgozni - hanem kenyeztetni magunkat !! 
, nekem most muszaj, de majd en is pihenek vmikor...most tele vagyok kivetelesen energiaval..
hogy s mint?
lehet, hogy irtad feljebb,,de nem latom
- szoval maradta pottyozes?2006.01.12 13:25
), hogy kell 1. a peteérés és 2. a vastag mnyh. és a kettőnek együtt kell lennie. Szerintem akkor vastagszik a mnyh., ha van pé.
2006.01.12 13:35
Szegénykém lassan azt hiszi, hogy csak netezni járok hozzá
Levizsgáztam kommunikációból. Holnapra lesz meg a jegyem, remélem jól sikerült.
Már unom, hogy nincs netünk
. Nem baj, hamarosan lesz.
Már nagyon várja a kis lakóját
2006.01.12 13:55
2006.01.12 15:11
Hát van rá esély, hogy egyszerre egy helyen legyen, de nem szeretném itt direktbe befolyásolni, majd ahogy eldöntitek
2006.01.12 15:24
2006.01.12 16:27

2006.01.12 16:45
2006.01.12 16:58
hány féléved van még vissza a főiskolán? Én is már egy csomószor éreztem úgy, hogy már elegem van a tanulásból. Főle munka mellett nem igazán buli a dolog. Meg egyáltalán! Minek nekem még egy diploma? De aztán vhogy mindig arra a következtetésre jutottam, hogy ezt még mindenképpen befejezem és utána már csak tanfolyamokra lennék hajlandó elmenni....
Sajnálom a dolgot... Pedig olyan szép volt a görbéd... (Már nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy closti szedése mellett nem érdemes a hőgörbét figyelni, mert a gyógyszer befolyásolja...)A dokim a clostival kapcsolatban azt mondta, hogy általában 3 hónapon beül szokott sikerülni vele a baba. tehát nem feladni! Már csak azért sem, mert én is ezeket a bogyókat szedem.
2006.01.12 17:12
Na ugye! Fő az optimizmus. Mondjuk nekem csak egy hónapra valót írt fel, de csak azért szerintem, mert magándoki. Hétfőn megyek hozzá tüszőnézőbe... Akkor gondolom talán hajlandó lesz felírni a következő adagot... Tényleg te hova jársz? Neked is volt a ciklusodban tüszővizslatás?

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|