A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ez meglepő!!! Engem a doki elég rendesen kiosztott, mert a vizsgáim miatt hanyagolni akartam az UH-t. Az UH azért kell, mert a gyógyszer túlstimulálhatja a petefészket és ciszták vagy túl sok tüsző jelenhetnek meg. Nagyon vakmerő az orvosod!!!
banyanya

Bp-en járok magánrendelésre. Remélem már nem sokáig.Kép
banyanya

Ez az 1. orvosom aki nem csak fogadja a betegét, hanem önállóan végzi a dolgát.
Mondta, hogy ír nekem clostit, és ha nem lesz hatása akkor jön a lapar az átjárhatóságival egyidőben, hogy akkor már az is meglegyen. Hozzá tette, ha nekem ez így megfelel.

Kép
lara26

Hát nem tudom, de azt viszont tudom, hogy pco-s mind a 12 petefészkem.

Kép
lara26

Csak 2 petefészkem van!!!Kép

Kép
lara26

Már kezdtem csodálkozni!Kép De azért fura ez a dokidtól! Miután a dokim leteremtett, a neten is "utánaolvastam ennek a csodabogyónak" és tényleg fontos a rendszeres UH! Bár ha nem lenne ilyen lényeges, akkor vhogy én sem ragaszkodnék hozzá....
banyanya

Ja igen azt én is olvastam Kép

Kép
lara26

LaraKép sajnálom, hogy megjött. Fogalmam se volt, hogy a closti is felviheti. Viszont csak két havi adagot kaptál, tehát szerinte a 3. hónapban már nem lesz rá szükséged:D a 12 petefészkedhez gratulálok Kép nekem a kettő is sok,mikor menseselek :D

BanyanyaKép csak a tanulásról jutott eszembeKép ma kaptam egy levelet, hogy felvettek egy tanfolyamra...Kép aznap kezdődik, amikor a másikon az első vizsganapom van Kép még gondolkodomKép

Mary és MotKép sportolj helyettem is, légysziKép nekem most megtiltották azt is, hogy a szél rám fújjonKép nem tudom hol fogok ennyi szél-árnyékot találni Kép személy szerint én már akartam spinningre menni tavalyelőtt, aztán megláttam a volt kolleganőmet edzés után...Kép akkor úgy döntöttem, jó nekem az a tempó is, amit apa diktál (amatőr bicikli-versenyző volt)
MotKép mit szeretnél hallani?Kép
AmicaKép Marci édes, szerintem rögtön áltaános suli után mehet egyetemre doktorandusz képzésre Kép hallunk még felőle, az az érzésemKép
Annak viszont nem örülök, hogy beteg...Kép
A férjem úgy vigyáz rám, hogy jobban magamra sem tudnék...Kép

MandaKép hiszem, hogy sikerülni fog nektek isKép ne add fel! annyi csodát láttam már az életbenKép!

ZbarbiKépSzilva069Kép Köszi!

BabcsiKép tényleg fura dolgokat produkál az altested! feltennél egy hőgörbét? a 21. napon beágyazódástól is szurkálhatott :D

GtündeKép érdekesen adod elő a pöttyökkelKép de kár, hogy most nem néztél hőt!

Találkozós lányokKép jó pletyizést, jó lehet élőben is megismerni akikkel naponta beszélünkKép
tündér11

Hirtelen azok is megszaporodtak Kép

Kép
lara26

Lara :D
Akkor bőséges gyermekáldás várhatóKép Ennyiből csak összejön 2-3 babaKép
tündér11

Lara Kép
Akkor bőséges gyermekáldás várhatóKép
Annyiból csak összejön 2-3 babaKép
tündér11

Tuncsi Kép befutottam, latom, hogy csak potty neked. es mit erzel? akarsz tesztelni??
saci

Lara
Pco-s vagy???...Hát akkor nekem is az a véleményem, hogy kellene uh időközönként. De mi itt mindig okosabbak akrunk lenni a dokiknál.
Képzeljétak...a barátnőm a miskolci Kaáliba kezdett járni egy másfél hónapja. Inszeme lesz...de 80000 egy inszem...mert szurit kap tüszőnövelőnek...ami 50000. Olyat kap mint a lombiknál..de sokkal kevesebbet. Hát én ennyit nem fizetnék az inszemért. Anno nekem 6000 volt a gyógyi...ért is tőle 4 tüszőm.

Én nem hiszem, hogy tudok menni a talira...kicsit messze lesz. Kép

Holnap megyek vérvételre a laparhoz. Meg a mellkas rtg-t is felkeresem. De a vérvétel állítólag csak hétfőre lesz meg teljesen...a vércsop meghat. miatt. Utána mehetek csak a belgyógyászatra. Én naiv, azt hittem egy nap alatt le lehet zavarni ezeket. Most meg kapkodhatok. Hétfőn hívom a dokit.
Tudja vki, hogy ha lapar és hisztero is lesz egyben, annak mi a menete? Meddig tart? Hogy altatnak? Tiza már a kórházban van...megy a drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
GTünde
Ne is engedd Pirit a közeledbe!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Először is bocsánat amiért nem tudtam válaszolni a gratulákra de még aznap besz...rt a gépem és utánna időm sem volt vele foglalkozni mert úgy látszik a jogon sem adják ingyé a félévi aláírást;)
Köszönöm,hogy így látatlanba is ilyen kedvesek vagytok!
Azért volt egy kis izgalom!Hétfőn elmentem nődokihoz,hogy azt hiszem itt baba van ,mire ő uh-n csak annyit látott,hogy vastag a méhnyálkahártya 1,8 cm!Nagyon megijedtem mert azt mondta,hogy vagy nagyon korán kaptuk el ezt a kis lényt vagy hamarosan meg fog jönni!Teljes megsemmisülés és sírógörcs!De aztán ma pont lent voltam Szegeden vizsgázni és annyira fel voltam dobva,hogy úgy gondoltam csinálok egy tesztet és ha nem mutat semmit akkor sem török le!Persze oltári könnyezés lett a vége mert úgy kivágta a két csíkot(most már sokkal erősebben mint múlt héten) hogy csak na!Szépen nézhettem ki az egyetemi wc-n a tesztet szorongatva könnyes szemmel!
Mindenkinek kívánok a jövőben legalább egy kisbabát!Kép

millió puszi:Timi
tima

Tündér Kép Mindig felvidítanak a soraid.Kép Tényleg nagyon vigyázz magatokra!Kép

Tima! Gratulálok a 2 csíkhoz! Boldog babavárást kívánok Neked!Kép
banyanya

TimiKép
Nagy gratulaKép

TüncérKép
Köszi a biztató szavakat, nagyon jól estek és vigyázz magatokra!!!!

Mindenkinek puszi Manda
Ja, és jóccakát!!!!!!!!!!!!!Kép

manda

Vizkrisz
A lapar+hystero egyben ha nincs gáz kb. fél óra. nekem 1 órás lett az endó miatt. És még laparotómia is lehet a vége ha nálad találnak ilyet és súlyos. De ezt előre nem tudni. Én kaptam egy bátorító szurit amitől beájultam 1 perc alatt már a műtőben kikötözve, aztán már homályos emlékeim vannak róla, mintha maszkot raktak volna az arcomra és tovább valszeg altatógáz. "Mi a menete" alatt mit értesz? Előkészületek vagy a műtét maga?

Tündi
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek Kép

Hajrá Manda!!! Kép
Párocskádról nem tudnál még infót mondani?
mot

Mot Kép
Karcsi egy tündéri férj Kép Ugye Manda?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen. Számomra imádnivaló, nagyon segítőkész!Kép

MotKép
Mire vagy kiváncsi?

manda

Manda Kép

Mire mondták azt, hogy kevés?

Szilva Kép
Gondolom, hogy egy tündér!

Másmilyen párunk nem is lehet Kép

Lara
Én is beszedtem (balga módon) két cikluson át a clostit, eredmény egy ciszta lett. Felelőtlenül adták. Semmi kontroll nem volt.

Veled ne ez történjen.
mot

MotKép
Az hiszem a spermiumok számára,mennyiségére; a minőségre már nem emlékszem.
Pontos adatokat nem tudok, mert otthon vannak a vizsgálati eredmények.
Igazából nem is fontos, hiszen nekünk ICSI-t csináltak és fognak csinálni ha kell még.
Ott meg akár egy darab spermium is elég, hogy megtermékenyitse a petesejtet.
Még jó, hogy ilyen fejlett már az orvostudomány!

manda

Jó reggelt!

Tiza még vár a műtétre. Nagyon éhes, mer szerda este óta nem evett. A beöntést, hashajtót viszont megúsztaKép Mindenkit puszil.

SackóKép
Csak hétfő és kedd volt pötty, azóta semmi. Teszttel még várok. Szerintem még bármi lehet, mert kb. a 29. napon vagyok csak.

TimaKép
Akkor mégegyszer gratula!!

Szilcsike, MotKép
Sziasztok!
gtünde

mer=mert Kép
gtünde

MandaKép
Neked is sziaKép
gtünde

Manda Kép

Néha mi is rádöbbenünk, hogy 20-30 éve még nem volt SEMMILYEN megoldás!!! Kép

Nagyon szurkolok Nektek!!! Kép

Mikor is lesz a transzfer?

Ha jól értettem (mert szoktam ám nem jól érteni Kép ) a második transzfer előtt nem volt stimu! És most a harmadik előtt?
mot

MotKép
Most a harmadik előtt lesz egyszerű stimu és csak egyféle injekcióval, hogy jó legyen minden odabent és be tudjon ágyazódni a baba.
Transzfer időpontját még nem tudom, egyenlőre még várom a köv. Pirikét (addig még van kb.7-10 nap, mert nekem hosszú a ciklusom, mostanában 34-36 napos) és talán majd a köv.ciklus 18-22 napja körül lesz. Az kb. még egy hónap.

TüncsibeKép
Neked is szia!
Olyan jó lenne, ha egy bébi csücsülne a pocodban!

manda

MandaKép
Bizony-bizonyKép De nem szabad beleélnem magam. Úgyhogy próbálok nem rá godnolni. De nehézKép
gtünde

Tüncsibe Kép
Köszi az infót Tizomp-ról! Drukk neki, hogy renben menjen a műtét! Jobbulást a hétvégére!

Csendben drukkolok neked Tünncsibe Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Majd átadomKép
KösziKép De nagyon csendbenKép
gtünde

Manda Kép

Ez a szuri elég durván hangzik még nekem. Te adod be magadnak, vagy a párod? Hová kell beadni?
mot

TizaKép, drukkolok hogy minden rendbe legyen és hammar meggyógyulj!

TündeKép, hallkan én is drukkolok neked!

Lányok ha én a puregon inekcióra jól reagáltam főleg az utolsó kettőre ( lett belőle 5-6 tüsző, de mondjuk csak háromba volt tüsző)az nem lehet elég lombikra , kellenek azok a sok szurik?Szerintetek?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia BarbiKép
Én szerintem kell majd még több szuri, mert kicsit kevés az tüsző, az a legjobb véleményem szerint, ha mindkettőben lesz 5-6 db.

IzaKép
Én is drukkolok neked, biztos minden rendben lesz!

MotKép
A Puregont nagyon egyszerű beadni, ez egy tollas injekció, ezt simán tudom én is.
Nekem a másik kettővel volt gondom, azokat mindig asszisztensekkel adattam be, hol az ügyeleten, hol a Nővédelmiben, hol a körzetinél és hol a BMC-ben. De a Karcsival beszélgettünk róla, hogy ha ő meg tudná tanulni beadni a simákat is, akkor ezt meg tudnánk oldani! Olyan jó lenne!

manda

MandaKép

Sajnos gondoltam, hogy nem uszom meg ennyi hormonnal, de a cél érdekébe mindent! Azt még én se tudom hogy fogom megoldani a szurikat, ugyanis én képtelen vagyok magamat szúrni( beszari Vagyok), mindig a párom este szúrt a Tollal, de hogy most több lesz és mindent másidőbe kell, így tartok egy kicsit tőle.
Milyen érdekes dolog kicsivel több mint egy hete vagyok túl a műtétenKép és itt belül már gondolkodom a megoldásokon, pedig tudom hogy még nem vagyok felkészülve egy újabb próbálkozásra.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Ez visz előre minket, hogy nem hátranézünk, hanem a jövőbe tekintünk.
Már én is csak arra tudok gondolni, mi lesz!
Miben maradtál K. ügynökkel? Mikor mégy vissza hozzá?

Kép
Kép
szilva069

Jövő héten vissza megyek ha meglesz a szövettan és akkor átmegyek hozzá, hogy mit kell tudnom mikor kezdünk hosszú vagy rövid protokoll lesz-e, kb. mikor lehet kezdeni én kb. márc vége ápr. elejére gondtam attól függ hogy majd mikor jönn meg a mensi.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok. Amúgy a Kaális párok fórumába szoktam járni, de szívesen benézek ide is ha nem bánjátok. 4 éve várunk a babócára, igaz abból 1,5 év tragédiák miatt kiesett, de akkor is nagyon régóta. Kép Sajnos nem jön a pici. Kép
Én depresszióval is küzdök, még szedek gyógyszereket most állok majd le róla.
Kedden pedig megyünk és elkezdjük a kivizsgálásokat.
Mindenkinek minden jót és mielöbbi babásodást!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kb. 20 perce hozták ki a műtőből. Eléggé kába. Csak egy vágása meg egy szúrása van. Még nem tudja mi lett az eredmény. folyt. köv.
gtünde

Druszám
Köszi a híradót, nagyon drukkolok Izának, remélem minden rendben volt!
Neked is drukkolok.... nagyon csendben Kép

Tündi
Vendég

Barbi Kép
Értem, kíváncsi vagyok meg tudnak-e valamit állapítani a szövettanból. A márciusi-áprilisi kezdés szerintem is esélyes! Nem feladni!

Tüncsibe Kép
Puszi Tizusnak! Várjuk a folytatást!

Kiscsillag Kép
Üdv a topicban! Szívesen látunk Kép Sajnálom, hogy neked is ezzel a problémával kell kűzdened. Remélem a Kaáliban hamar segítenek a babásodásodban.
Most lesz az első konzultáció a Kaáliban? Drukk, és gyere a hírekkel.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!Kép
Tiza!Kép Gondoltam rád...Kép Örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson. Már kíváncsian várom az eredményeket...Kép
Gtünde Kép Hmmm biztatóóóó, nagyon biztató a helyzet kedves kollegina...Kép

Barbi!Kép Tényleg nagyszerű, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz.Kép Tudom, nem könnyű, hogy csak előre tekintsünk... Büszke vagyok rád!KépKép

Kiscsillag üdv néked!KépMajd tudosíts a keddi vizsgálatokról..
banyanya

Lányok Kép
A lombiknál befolyásol valamit az elzáródott p.vezeték? Azért kérdezem, mert nekem val.színűleg mindkettő el van záródva. A lombikos terhességhez szükség van a p.vezetőkre?

Kép
Kép
szilva069

Tuncsi Kép 29 napon ,,hat az nem rossz, vagy hosszabb a ciklusod,,jajj, nincs tablank es nem tudok semmit Kép
Wish Kép dobj egy tablicskut, ha raersz epp,,
tobbiek sziasztaok Kép nincs sajnos idom, de mindenkit puszilok, nekem kb jovo heten lesz az inszemem, de majd tudositok.

bmc es kerdes Kép - ott alt. ban tobb orat kell varni? akit naponta injekcioznak, az ugye otthon , egyedul is elvegezheto ??
egy ismerosom csak "jancsi" hivja a bmc.t. Szoval "jancsisok" mit tudtok mondani? KépKép

pusza: Saci
saci

Szilcsibe Kép ez jo kerdes. remelem nem kell hozza, de nem tudom biztosan. most derult ki az elzarodas? idaig nem volt atjarhatosagid?
saci

Sackólány Kép
Te magad szúrhatod magadnak, csak UH-ra és vérvételre kell járni, de néha tényleg sokat kell várni!
Volt HSG-m már rég, és akkor az egyik pv. megnyílt, aztán inszemeztünk is 3x, sikertelenül, de gondolom azóta újra elázáródhatott????

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Mi van veled Drága? Szerintem nem kell mert a méhbe "teszik" a megtermékenyített petikét! Nincs vándorút!

szerintem

Mindenkinek nyugodt, békés hétvégét!

Szerintem egy kicsit kapcsoljunk ki.... Néha már jojo-zik a szemem a sok-sok hozzászólás olvasástól. És az agyam is....

Szóval egy nagy séta a természetben a feladat mindenkinek a hétvégén.

Hétfőn jelentkezek!
mot

Szilcsibe Kép azt mondjak, hogy csak ha nem volt vmi brutal felfazasod akkor nem zarodik el egy petevezeto. szoval ha akkor nyitott volt az egyik, akkor miert lenne most mondketto elzarodva? ezt csak gondolod ?

a jancsiban a sok varakozas az pl tobb mint 2 ora is lehet?
saci

Mot Kép en csak most kapcsolodtam be Kép
saci

Szilva, szerintem nincsen köze a petevezetőnek a lombikhoz, mert azt a méhbe ültetik be, már a nagy találkozáson túl vannakKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot Kép
Én is úgy gondoltam eddig, hogy nem befolyásolja, de most olvasgattam a neten, és kicsit máshogy írták, megrémültem tőle! Remélem jön majd valaki okos, aki megválaszolja a kérdésemet!
Légyszi légyszi Kép

Sackólány Kép
Ha csak UH-ra mégy, akkor azt viszonylag hamar le lehet zavarni, ha jó időben mégy, mert ugye a dokid petesejt-leszív, transzferál, konzultál, HSG-zik, inszemezik, és vizsgál. Szóval ki kell fogni. Ha vérvétel is van, akkor meg kell várni a vérvétel eredményét, és azt, hogy bejuss a dokihoz megbeszélni a továbbiakat. Ezen alkalmakkor du. 1-2-ig biztos ott vagy. Persze közben délig elmehetsz valahova, de akkor is vissza kell menni. Sajnos a várakozást nem lehet kikerülni Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?