A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

KépKépKépKép
Ezek ma készültek!

Viki+Peti 17-1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

LÁnyok!

Nagy segítségre lenne szükségem!!! :9
Nem emlékszik valaki véletlenül a Pumukli című sorozat főcím zenének a szövegére?

Én odáig tudom, hogy: Halló-halló, nagy baj van kérem riadó, halló-halló feltűnt egy kis manó...

Tovább passz. De megőrülök, mert napok óta ez cseng a fülemben, énekelném Gergőnek , de a szöveg nem megy tovább, és csak la-la-lázok neki.
De mostmár nagyon meg szeretném találni a szöveg további részét is.

Ha valaki esetleg emléxik, megköszönném... Kép Kép Kép

kuha

Kép
kuha

Bocsi, hogy belekotyogok, inkább olvaslak benneteket, de pont ezt szoktam én is dalolgatni. Szóval a folytatás:
Pumukli a neve és
az agya nem csenevész
mindig tettre cselre kész,
ha elkapják nyoma vész
Halló-halló nagy baj van.....
Évi
dunyi77

dudukly
Isaszeg

Dunyi77, Dudukly!

Király-lányok vagytok Kép, nagyon-nagyon köszönöm!
Gergő már alszik, de isten biza, holnap az lesz az első, hogy végigéneklem neki.
Nagyon imádlak Titeket! Kép

Köszönöm!

Kép
kuha

Sziasztok!

Csak átfutni tudtam a sorokat.

BABÁK VÁLTOZATLANUL CSODASZÉPEK!! KISNYÚL A KIRÁLY :o:o:o:o:o

Örülök, hogy segíthettem az Örs vezér téri gyogyószertárral Kép

Rókica,
ne ríkass meg Kép Ti is nagyon hiányoztok nekem, amikor csak tudok, olvasok ám!

Hari, Megann, Bkriszta, meg akit kihagytam, tényleg jöhetnének!

Róki!

Mél ment!

Pusztok!

Sisotris és Máté
13+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Senki többet harmadszor? Email lista? Aki szeretne még rákerülni, esetleg frissíteni a régi adatait, most szóljon! Holnap reggel küldöm szét! rokica kukac yahoo pont com

Zsuzsa mára megjavult! Kép Ma szinte egy szava se volt, végig vigyorgott meg gügyögött meg aludt szépen. Egy minimális nyűgi volt. Összességében tündérbaba. Kép

Rakok fel képeket hogy hogy játszik vele az apja (vagy fordítva?).

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viky27,
ugyanez nálunk,mindent a szájába töm és rágcsálja és ömlik a nyál!
Havtünde,
és látszanak a bőr alatt már fogcsírák is!
ThomasanneKép
remélem minden rendben lesz!
Rokica,
nagyon ari vagy,jól esik,hogy hiányolszKépKépKép
összeszedem magam!!!!!!
nálunk csak az esti fürdetés3/4 8-8 majd etetés,alvás a saját ágyikóban,zokszó nélkül a fix!éjszaka általában egyszersem,van,hogy egyszer-kétszer,de hajnalban olyan f5körül szinte mindig felriad és eszik!a végleges ébredés f7körül a leggyakoribb,de f6 és f9között bármikor megeshet!nem követeli ilyenkor a cicit,csak,ha eltelik a kb.3óra a hajnali etetés óta!na innentől minden nap más!ha állandóan otthon lennék valszeg kialakult volna vlmi napirend,de mászkálós vagyok ő meg izgő-mozgó-produkáló így nincs ilyen!de jól megvagyunk!Képvan,hogy alvós napja van,van,hogy abszolút nem alszik,viszont autóban(ha jár a motor)mindig alszik,babakocsiban a boltokban szintén és séta közben is,olyankor még otthon is folytatja az alvást csak picit ringatni kell,de legutóbb olyan álmos volt,hogy kiraktam az erkélyre és ott is szunyókált,pedig az nem nagyon megy,mert állóhelyzetben csak hason,hordozóban,babkocsiban csak rázkódva alszikKép..olyan bolondKépKépKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!!! Kép Kép Kép

Bkriszta, Majola!
Boldog szülinapot! Kép Kép Kép

Jucc!
Balázsnak én is jobbulást kívánok! Remélem, hogy hamar megtalálják a baj forrását és tudjátok majd kezelni, hogy ne szenvedjen tovább.

Nyúlné,
Gratula Kisnyúl fogaihoz! Jó hamar kibújnak.

Thomasanne,
Kitartás neked és jobbulás Tomi lábának! 4 hét tényleg nagyon hamar elmegy. Ennek ellenére nagyon megértelek, hogy ennyire kiborultál.

Majola,
Mi is beutalóval mentünk a Madarászba, de azt nem kérték csak a 4000 forintot. (tudtam előre, szerencsére) Viszont a Bethesdában ingyenes. Próbáld meg őket felhívni, hátha hamarabbi időpontot kaptok.

BABÁK NAGYON ARANYOSAK A KÉPEKEN!!!! Kép Kép Kép

Mi is voltunk ma méredzkedni. Dani 6670 gramm és 62 centi. Nem semmi méretek! Kép Vasárnap lesz 3 hónapos, 10 centit és 3620 grammot nőtt születése óta! Kép
Olyan aranyos volt, egy hangja nem volt a rendelőben, mosolygott a védőnőre is, pedig körülötte az összes baba nagyon sírt és ez ragadós szokott lenni. Szerdán fogja kapni a 3. hónapos oltást, akkor biztos sírni fog ő is. Kép De mi is túlesünk rajta, mint az összes többi baba.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

ma vendégségbe jött Kisnyúlhoz egy kiscsaj,nagyon cukik voltak,a legjellemzőbb,hogy Rebeca tapizta Kisnyulat ezerrelKépKépKép
teszek fel képeketKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

RÓKICAAAaaa!!!!

SÓS MÉL MENT!!!

Benianyu,

Máté 6450g, és 64 centi volt két napja Kép Megkapta az oltást, meg se nyikkant Kép

Pusz,

Jó éjszakát nektek, álmodjatok szépeket!

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

KépKépKépKépKépKép

Apa tökhülye KépKépKépKépKépKép

Áll egyedül a konyhában, egyszer csak elkezd röhögni.

Kérdezem, mi van?

Azt mondja:

Úgy ennék egy HARIT KépKépKépKépKép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bkriszta, Tszuzsa!

Isten éltessen sokáig!

Ayse

ayse

Sis!
Hát ez tök jó volt!

Olyan jót szórakoztam a Büszkeség és balítéleten!
(Nekem is két húgom van és felidézte a lánykoromat)

ayse

Ayse!

Mi is azt néztük Apával! Mondja, még jó, hogy nincs 4 húgom. Erre én: de Neked (mármint Apának) lehet még 4 lányod!!! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Angelani, Benianyu, Majola, Ayse, Jucc, Viki köszönöm a jókívánságokat!

Rokica, Sis a hiányolást köszönöm........KépKép

Aranyosak vagytok.

Én is imádom a Pumuklit.
Még szeretem a Frakkot, Mazsolát, Mátyás királyt, Magyar népmeséket, Vizipókot,meg egy csomó mindent.
Meg van a Mazsola és Frakk könyvben is és már több, mint 30 éves darabok, lassan múzeális értékek lesznekKép

Nálunk az a terv, hogy a gyerek magyar meséket nézzen majd, remélem ezt sikerül is megvalósítani. A mai napig szívesen leülök és megnézem ezeket, meg hallgatjuk hanghordozón. A nagylány is imádja, este, mindig mesét hallgat és úgy alszik el.

Jucc, remélem Balázs minél hamarabb helyre jön.

Rokica, Nyúlné szépek a gyerkőcök. Remélem nem hagytam ki senkit.

Kincső ma jól viselkedett, nem balhézott, mint tegnap.

Kriszta KépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Köszönöm a jókivánságokat! És a napirend leirásokat!
Benianyu, Madarász utcai beutalóval nem mehetek a Bethesdába, ugye? Végül megint apukámnál Mosonmagyaróváron fogok elmenni, ott valahogy sokkal egyszerűbb minden. Protekciós baba, mert nagypapája mint helytörténész épp a kórház történetét irja. Pesten meg mindenhol mindenki idegen.
Róki, Bkriszta, aranyos pici lányaitok már igy tudnak ülni? Én még nem mertem ültetni Julcsit (alias Majolát, ahogy neveztük magzatkorában).

KépKép

KépKép
majola

Majola,
Gond lenne a doktor nénitől egy másik receptet kérni? Nekünk ilyen szempontból nagyon rugalmas a doktor nénink.

Kriszta,
Kincső nagyon helyes a képeken. Kép

Sis,
Máté is szép méretekkel rendelkezik! Kép Bár Dani dagibb Kép

Nálunk teljes a lustálkodás. Apa és két fia még alszanak. Kép

Benianyu

benianyu

Jó reggelt!

Apa gyógyulófélben és még alszik a lányával együtt, íy gyorsan írok pár sort!

Kriszta, Zsuzsa!
Boldog szülinapot!Kép

Nagyon édik a babák!
Kisnyúl egy ágyban egy nővel??!!Azt hiszem, most szálltak el végleg az esélyeink.KépKép

Tegnap megkaptuk az 5hós szurit (újat), kis sírás volt, de gyorsan megszeretgettem és utána nem is volt baj.
Viszont úgy néz ki, meglett az eredménye az éjszakai 2 óránkénti kelésnek, ugyanis majdnem 1kg hízott Nati az elmúlt hónapban.
Ennek ellenére a dr. néni szerint kezdjük el a gyümiket, hátha éjszaka jobban alszik majd. (??)
Elkezdjük, ezen a 3 héten, ami 6hós koráig van, nem hiszem, hogy sok múlna.

Na, felébredt a lányom, megyek!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,

bébiúszással mi a helyzet? Valaki elkezdi majd? Úgy tudom a 4 hós oltás után lehet. Mi mindenképpen szeretnénk, Kevin nagyon élvezi a fürdést. Eddig a szobájába fürdettük, most már 4 napja be kell vinni a fürdőbe mert annyira locsál, majd kiugrik a kádjából.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Kevin lassan kinövi a baba-kádat. Kép
Na meg a babakocsit is Kép teljesen végigér benne. Nem tudom hogy birjuk ki tavaszig, vagy nem tudom mi lesz, venni kellene másik kocsit, dehát sztem mindegyik ekkor. Azért majd körülnézek.

Babák továbbra is tüneményesek, nagyon szép kisbabáink vannak!KépKépKép

Mi kedden megyünk 4 hós oltásra, holnap lesz Kevin 4 hónapos. Kép Nagyon telik az idő.

A betegeknek jobbulást kivánok!
Ma elég hidegnek tünik, szerintem ma nem megyünk sétálni.

Zsu
spanci

Kép
spanci

ezeket tegnap csináltam.
annyira jól áll neki ez a ruci.
jó lesz majd nyáron amikor csak ilyenben sétáltatjuk őket, annyira édesek lesznek már.Kép
spanci

Jóreggelt!

Amint ígértem, telefonlista ment. Ha valaki nem kapott, esetleg szeretne rá felkéredzkedni, csak szóljon, és akkor a következő fordulóra belerakom.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Duda!
Nem semmi súlygyarapodás!!! Kép

Spanci!
Mi jó nagy babakocsit vettünk, alig lehetett begyömöszölni a kocsiba, mindig le kellett szerelni a kerekeket. Így most vettünk hozzá autót... Kép
Zita is jó nagy pancsot csinál fürdésnél, de legalább a fürdőt minden este felmosom. Kép
Kép

Dóri! Kép
Mi lett Viki pisijével?

Tünde & Zita, aki ma 16 hetes
Vendég

Kép
A lányokra mit mondunk?
Szakácsnő alkat?
Vendég

Tünde!Kép

NEGATÍÍÍÍÍÍÍÍV!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Ergo nem kell gyógyszer! KépKépKépKépKép

De édi Zita! Milyen nagy! Kép Látom, Nálatok is megy a szoknyázás csini harisnyával...! KépKépKép

Gergőt megmutatom ma du a dokinőnek, de az edzéstől nem lehet még betegen sem eltántorítani. Kép

Dóri & Viki, aki ma 13 hetes, péntek 13-án! Kép Még jó, hogy nem vagyok babonás.

ps: Roki!
nekem nem jött mail
Vendég

Lányok!

Minden baba nagyon édes!!! KépKépKép Annyira jó látni napról napra, ahogy fejlődnek, ahogy egyre többet produkálnak!

Rókica!

Megkaptam a telcsis listát, nagyon köszönöm!

kuha és Gergő (18+6)

Kép
kuha

Sziasztok !

Peti tegnap megfordult! Vagyis visszafordult, mer hátról hasra már dec. közepe óta ment neki, de tagnap a hasáról is a hátára fordult 3x is, szóval azt hiszem már nem nagyon merem egyedül hagyni sehol sem (nem mintha eddig sűrűn egyedül hagytam volna KépKépKép) .

Micsoda csinibabák!!!Kép És Kisnyúl már csajozik is! KépKépKép

Viki+Peti, aki ma 17 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Máté igazi gavallér, hagyott eddig aludni, csak egyszer kellett a szájába gyömöszölni a cicit, reggel hét óta Kép

Most a babakocsiban dumál a lógó állatoknak, én meg müzlit eszem tejjel, és sütőtökkel Kép

Nagyon szépek a babók!
Én ma fogom kölcsönkérni apukám digit gépét, mert hát a filmet nem tudom befűzni a PC-be, hogy lássátok KépKépKép

Rókica,
nekem sem jött mél Kép
Mellesleg, neked nem fáj a hátad Zsuzsa hordozásától? Lehet, hogy mi egy kicsit túllőttünk a célon, Máté már nem szeret babakocsiban utazni.

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Segítsetek lányok!

Aki citromail felhasználó, mondja már meg plz, mióta nem megy a szerver?

KÖszii Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc!

Jövő héten pénteken a Magyar Televízió 2-es csatornáján tizenegytől a Tudásakadémia című műsorban többek közt a lisztérzékenységről lesz szó. (Ez a műsor egyébként minden péteken gyerekgyógyászattal, a gyerekekkel kapcsolatos betegségekkel, problémákkal foglalkozik. A műsorvezető dr Veres Gábor.)

Bár titkon remélem, hogy nem kell mélyen beleásnod magad a témába, és csak a bélhurut verzió marad.

Üdv:

Zita
pzita

Davallia!

Örülök a jó hírnek, és a jó dokinak!
Végülis hova mentetek? Bp-re?

Sis!
Rendes kissrácod van! Kép
Nálunk megy a citromail.
Vendég

Sziasztok!

Babák nagyon szépek, mindenki olyan szépen növöget!

Benianyu!
Nem semmi, milyen sokat nőtt a Dani!

Róki!
Köszi a mail listát, megkaptam!

Spanci!

Leon már 8 hetes kora óta a nagy kádban fürdik, mert olyan pacsálást csinált.
Mózeskosarát a babakocsinak mi már nem használjuk, a hordozó van üzemben. Lassan a sportrészt fogom használni, ledöntve.

Bkriszta, Tzsuzsa!
Utólag is boldog szülinapot kívánok!!!!!

Jucc!
Remélem Balázs jobban van és a fogorvost is túléltétek!

Nyúlné!
Kisnyúl csak úgy gyűjti a barátnőket.....
Mailt megkaptam, köszi.

Davallia!
Örülök, hogy Pandánál nem olyan nagy a baj!

Viki!
Gratula a forgáshoz! Leon még nem forog semerre, pedig már 4,5 hós..

Barbi & Leon (19+1)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a reagálásokat, nagyon jól esett! Kép
Már tegnap délután sikerült megnyugodni és lassan megszokom a vascipőt.
Tomit úgy látszik nem zavarja, szép comb- és hasizunk lesz 4 hét múlva. Kép

Dóri
Gergő Kép

Havtünde
Édes a nyálcsorgatós szakácsnő!

Rokica
Zsuzsababa nagyon helyes, a frizura még mindig hihetetlenül jó!

Nyúlné
Kisnyúl igazán jóképű pasi!
Ha jól látom hasonló a járókánk, hol vetted a betétet?

Viki
Gratulálok a forgáshoz, Tomi sem strapálja még magát.

Thomasanne&Tomi (16+4)

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Tud valaki valamit Hariról vagy GVikiről? Az ő emailjük visszapattant nekem. Kép Hari különösen aggaszt, mert tudom nem volt jó passzban mikor egyszer csak eltűnt innen. Tartja vele valaki a kapcsolatot?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sis,

Zsuzsa 7,15 kg. Mondanom se kell, egyre kevesebbet van a kengurujában. :-/ Mondjuk ez azért is van, mert az már nem elég érdekes neki, hogy rajtam lóg ha nem sétálok mondjuk. Régen mikor csak az érdekelte hogy testközelben legyen, addig tök jó volt, mert akár a computer előtt ülve is szívesen lógott rajtam. Most már kifinomultabb igényei vannak a kisasszonynak, most már szórakoztatni kell. Kép

Gondoltam arra, szerzek egy jobb kengurut, ami jobban elosztja a súlyát. Ami Duduklynak van, az pl ebből a szembontból jobb. Csak attól félek, hogy már az se lenne elég túl hosszú ideig, a nagyobbak pedig úgy néznek ki mint a fémvázas túrahátizsákok, és nem tűnnek nagyon praktikusnak abból a szempontból, hogy csak belevágom a nyűgös gyereket és nekiállok teregetni vagy fordítani.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica Kép Köszi, én is kaptam mailt. Harinak épp az előbb küldtem SMS-t, és válaszolt is. Köszönte az érdeklődést, baj nincs, csak Lili kábé háromemberes baba lenne, és nehezen bírja, egyáltalán nincs ideje jönni. De hiányzunk ám neki! És érdeklődött taliról, erről is tájékoztattam, remélhetőleg eljönnek! És Pennának is szóltam, még nem válaszolt.

PZita Kép köszi szépen! Én is remélem, hogy nem fog érinteni Kép Amúgy minden csütörtökön tervezem, hogy másnap nézem a műsort, de annyira nem vagyok hozzászokva a délelőtti tévézéshez, hogy bőven a műsor vége után jutott ma is eszembe Kép Pedig Balázsnak is megígértem, hogy megnézzük a "doktorbácsiját".

Barbi Kép Bizony a fogorvos nem sikerült túl jól, ugyanis Balázs egyáltalán nem volt hajlandó kinyitni a száját Kép Szörnyű gyerek, hiába udvaroltak neki, ajándékokat kapott, teljesen feloldották a feszültséget benne, ráadásul láthatta, ahogy az én fogamat is csinálták közben, de semmi nem használt. Úgyhogy vele nem mentünk semmire, csak fogápolási tanácsokat kaptunk, de azokat már ismertük...

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hihi, Jucc, mintha magamról olvasnék, kiskoromban. Épp olyan voltam, mint Balázs: a fogorvosok réme. Átvertek, bekaptam egy csövet, azt mondták sipolni fog, ehelyett csak kifeszitette a számat. Szüleim sokáig emlegették, milyen kinos volt velem orvoshoz menni. Aztán felnőttként meg épp hogy alkalmazkodó és rugalmas lettem, olyan, aki nem szeret másnak feleslegesen problémát okozni (beleértve az orvosokat is). Fura.
Szóval kitartás! És remélem én, hogy nem lesz komolyabb baj.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

TzsuzsaKép

Isten éltessen sokáig!
Jól esett, hogy eszedbe jutottam. Ritkán jutok odáig, hogy végig olvassam a termést, így nem is vagyok napra kész. Hiányzik nekem is a társaság, de nekem ez már nagyon pörgős. Ha van is valami ötletem ha valakinek van valami nyűge , mire oda jutnék, már valaki megírta.Kép
De tényleg jól esett!

Mea!
Még véletlenül sem miattad tűntem el. Nekem szimpi vagy.Kép És nem csodálkozom a kiakadásodon, nekem is uaz esett le mint Rókinak. KépvagyKép?

Mi jól vagyunk! MÁrk nagyon szépen fejlődik. Még mindig csak szopi van. Megkaptuk a 4 hós oltás, nagyon hősiesen viselte!Kép
Lassan, de biztosan megduplázzuk a születséi súlyúnkat. 6380 gr és 64 cm MárkKép

Itt egy kép Ordibátorról! (Apa nevezte el ígyKép)

Puszi mindenkinek, és köszi, hogy néha az eszetekbe jutok!Kép

Szilvi

Kép

Kép
Kép
kismama2004

És még annyit, hogy minden baba csodaszép. Kép

Kép
Kép
kismama2004

Zsuzsa Kép Nekem is az jutott eszembe, hogy én is ilyen voltam, félútról visszafordultam, el sem lehetett kapni, ha fogorvoshoz indultunk... Bízom benne, hogy Balázsnak is megjön az esze Kép

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok,
nem is tudom emlékeztek -e rám, mert csak ritkán tudok írni.
K Vitamint már nem szedünk, van még két ampulla, ha kell valakinek akkor oda tudom adni. Irjon a csikken@t-email.hu-ra Budapestiek előnybenKép
Aki hajhullással küszködik (mint én is) annak megnyugtatásként, nekem azt mondták, hogy mivel terhesen nem hullik a haj (nekem nem hullott) ilyenkor hullik ki ami akkor nem.
Én is kaptam Ergamot szülés után, pedig simán szültem (HIETE)egy egész üveggel és szopival semmi gondom nem volt. Most is szoptatok még 3-4x és igaz kevesebb jóval a tejci, de ezt magamnak köszönhetem mivel iszonyat rosszul táplálkozok.
Nálunk egy nap a 4.5 hós babával:
hajnali 2-kor tea, 6kor tejci, 10kor tejci, 14kor főzelék vagy tejpép+gyümi, 18kor tejci, 22-kor tejc vagy tápszer.
19-20 között fürdés, nekünk előtte torna kötelező és reggel is úgy kelünk hogy kaja előtt torna Rolival,
Kajci után játszás a játszószönyegen közben alvás, dálután séta kb 1 órát, utána kb.30 perc alvás, játék együtt.
Sirás alvás előtt mindig van!!!
Szóval ennyi!!! Vasárnap még irok, mert most etetnem kell és utána megyünk haza.
Ha valaki kiváncsi Roli karácsonyi képére kep.tar.hu/csikken-en megtalálhatja.

Babauszás, aki viszi, hova viszi? Kösz a választ.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Rokica, Nemesek, Kuha!Kép Köszi az elalvással kapcsolatos tapasztalatokat.

Minkenki! Imádom a képeket nézegetni, annyira édesek mind!KépKépKép

Maja ma angyallány volt. Konkrétabban aludt NAPKÖZBEN 31/2 órán át.Kép Mondjuk nem otthon voltunk, hanem nagybevásároltunk egy hipermarketben, de ilyet még máskor nem művelt. Ált. tágranyilt szemekkel bámulja a szineket, fényeket és az emberáradatot. Ennek nagyon örülök, mert most egyáltalán nem nyűgös, hanem tündérien játszik és nagyokat nevet apjával.

Lányok!
Újabb körkérdés:
Lehet kicsit fura a kérdés, de nektek reggelre sok pisi van a pelusban? Azt vettem észre, hogy mostanában 10 óra alvás után (közben 1 kajálás), szinte teljesen száraz a pelus, talán 1 kis pisi lehet benne. Mondtam a védőnőnek tegnap, de nem tudta mit mondjon, azt modta, hogy utánanéz?! Lehetságes, hogy egy 4 hónapos baba már képes szabályozni a vizelést?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, mert iciri-picirit aggódom.

Köszi,

Cleo + Maja (4hó+4nap)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo! Kép

Zitának nagyon tele a pelus reggelre, de ezt a súlyán érzem, mert a felülete száraz. Mi Libero-t használunk. Vmit biztos tudnak szabályozni, vagyis nem folyik ki egyből a pisi, mert az UH-n pont tele volt a hólyagja.

Dóri! Kép
Mél ment!
Vendég

Nem tudom megállniKép AngyallányKép
Kép
Cleo + Maja

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!
Hát ann Noelnél is kevés pisi volt mindig a pelusban reggelre (12 óra után), de most Leonnál rengeteg. Ma pl. 14 óra alvás után tiszta pisi volt a gyerek hónaljig + body, pizsi, lepedő, matrac! A pelenka meg majd szétdurrant a pisitől, volt vagy 1 kiló (na jó, csak majdnem...)!
Szóval szerintem ezt is gyereke válogatja!
Ha napközben van elég pisi és nem nyűgi, akkor szerintem ne aggódj!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa,
a talira szeretnek menni, de ez a penteki idopont a nagy forgalom miatt nem igazan jo nekem, mert eleg feloske vagyok autovezetesileg. BKV-hez meg nem vagyok eleg vagany, tul messze van. Kép Szal biztosat nem tudok mondani, h. jovunk-e. Kép
Leginkabb a parkolastol felek, mert tudom, h. arrafele kvazi lehetetlen parkolni. Kép

Csikken,
en meg emlekszem! Kép

Bkrisztina,
utolag is boldog szulinapot kivanok Neked!

Enyem lany beteg, osszeszedtunk vmi hugyuti fertozest. Kap szegenykem antibiot. :=(
Egyebkent 63 cm es 5,77 kilo 5 hosan es 1 hetesen.
Hasarol hatara 4x fordult meg az utobbi 4 hetben, forditva meg nem sikerult. Gugyogni meg mindig nem szeret, legnagyobb banatomra. Sikongatni sem probalt meg, igaz rettento nyugodt baba. Hngosan is csak akkor kacag, ha csikizem. Van meg vki babaja ilyen csendes, mint az enyem? :/
falina

Falina!

Az én lányom is "hangulatamber", csak akkor dumál, ha kedve van! Ma szomszédoltunk, és az 5 héttel idősebb barátnője sikongatni szeret. Zita tök édi, eltanulta, és ő is magas hangon sikkantgatott. Kép
Vendég

Sziasztok !

Cleo!
Peti pelusa reggelre nagyon teli van pisivel, én is liberot használok, és a súlyáról ítélve jó sok pisi van benne úgy 10-12 óra alatt.
Angyallány nagyon szép!Kép

Kismama Szilvi!
Ordibátor nagyon helyes baba! KépKépKép

Falina!
A babádnak jobbulást, remélem mielőbb meggyógyul!

Képzeljétek sikerült szereznem Konakiont! A harkányi gyógyszertárban volt!

Viki+Peti 17+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Rókica,

Még mindig nem kaptam mailt
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?