Helló Lányok!
Na végre tudok egy kicsit jönni. Iszonyú elmaradásaim vannak. (Még nem nyilatkoztattam 170 dolgozót az adóbevallásáról, holott 15.-e a határidő

) Aztán most majd izgulhatok, hogy időben visszaküldik-e!
Szilva
Nem kell a petevezeték, hiszen nekem csak azért kell lombik, mert mindegyik el van záródva. Legalábbis úgy tudom, hogy ezenkívül mindenem/ünk rendben van
A pvezeték elzáródás az egyik leggyakoribb oka a női meddőségnek.
Csak azt tudnám, hogy mi a fenétől záródott el. Mindig úgy vigyáztam magamra. Na mindegy, legalább ha szültem, nem kell fogamzásgátlót szedni
Sztem Te olyan szörnyűségeket olvastál a neten, mint méhen kívüli terhesség, ugye? Mármint hogy vkinek a pvezeték csonkjában tapadt meg, meg ilyesmik. Én már nem olvasok el ilyeneket, mert mindig arra gondolok, hogy biztos én is megcsípek vmi ilyesmit.
Jól látom, hogy talit szerveztek? Nekem is a szombati nap lenne jó, de a transzfer miatt nem tudom, hogy éppen akkor hogy s mint leszek.
Manda
Majd együtt felvonatozunk, jó? Mert nekem hiába van jogsim 10 éve, bárhová elmegyek kocsival drága fővárosunkat kivéve. Tuti beerdőznék a legegyszerűbb útvonalon is
Tüncsibe
Olyan szuper lenne, ha megterhesednél ebben a ciklusban

NAGYON DRUKKOLOK!
Tiza
Remélem nem találtak semmit odabent, és akkor szépen megnyugodnál, és Te is megterhesednél a köv. hónapban. A Babát szeretnék topikban rögtön a lapar után terhes lett egy lány.(Csanita)
Mot
Te már olyan okos leszel, hogy a doki csak lesni fog

Na és voltál azóta is spinningelni?
Én tegnap is voltam kondiba, már bérletet is vettem, holnap pedig 2 órát szándékozom eltölteni minimum!!! (Bár a párom már kezd aggódni, mert igen aktív lettem otthon is, már hajnalban lestrapáltam szegényt

) MAJD MEGSZOKJA
Barbi
Örömmel olvasom írásaidat, örülök, hogy jobb a kedved és a hozzáállásod! Nagyon erős vagy, és hidd el meglesz az eredménye! Jó ötlet a taliszervezés
Kiscsillag
Üdv. itt. Mielőbbi babásodást kívánok nektek, sajna ti is jó régóta próbálkoztok.
Jut eszembe, febr.-ban lesz 4 éve, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót
Sackó
De jó neked, hogy jövő héten történik veled valami!!! Nagyon fogok drukkolni!
Áginak gyönyörű a kisfia, és én jót könnyeztem a történetén
Ma este céges buli lesz ("mindenkit leb.szunk a munkájáért, de közben malacot zabálunk"-party

), én már hoztam egy üveg vörösbort, most neki állunk a kolléganőmmel, megiszogatjuk 4-ig, hogy bírjuk a "kedves kollégákat" és "imádott főnököket" elviselni a bulin.
Puszi