A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!

Látom Eszti te sem tudsz aludni. Kép Szerintem a 11 kg az tök jó! Kép Én remélem megúszom 15 kg alatt.... Ha nem, akkor meg így jártam. Fogyizhatok utána ezerrel. Kép Az az álom csúnyán hangzik. Kép

NyF! Üdv a csapatban! Kép

Vikó! Hogy haladsz a melóval? Kép

Angi! Akkor ez a vizsgálat is jó hosszúra sikerült... Nem volt rossz annyit háton feküdni? Vagy ülhetsz közben?

Anita! Nagyon csini a pocid. Na erre mondják azt, hogy fiús pocak. Kép

Az a jégkockatartó nagyon jó ötlet! Kép

Ha valaki ma véletlenül Köbánya-Kispest környékén jár, az nézzen be a KMO-ba (Művház), mert babaruha börze lesz 9-től. Kép Én majd dél után megyek. Kép Addig majd még tanítok egy kört. Kép

Kellemes szombatot nektek!

Eszter
26+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt mindenkinek! Kép Kép
Engem is kidobott az ágyikó, meghát amúgy is kellnem kell, mert 7-kor legkésőbb nyomom az inzulint!
AnnácskaKép
Túros-barackos palacsinta, vanília öntettel nyami!
Főleg így kora reggel éhesen, kár, hogy én max szülés után nasizhatok, de az ugye max 8 hét,(még jó hogy val.előbb kicsit)Persze raok fel képeket, de ez kb 1 hét a párom így határolta be, hogy addigra lesz kész!
Apa szép festéket hozott (dobozban jó a színe, a falon meglátjuk)
A bordűr már zűrösebb lett! A lelkére kötöttem, macisat vegyen, kinyomtattam Neki Angiékét, mert az tetszett, nos ehhez képest, bár látott olyat mint amilyet Angiék vettek, nem macisat hozott, bár maci ugyan van rajta, hanem állatkertest:
Nem az hogy nem szép, csak az ágyneműnk , a baldachin macis lesz! No mindegy!
A kiságy elég jól néz ki,(unokahugomtól kaptam)csak kicsit picinek tűnik Nekem,
aminek örülök, hogy kókuszmatracot is adott vele és kaptam digitális babamérleget is!
Az ágyneműről, a pelenkázóról teszek fel képet!
A pelenkázót csak kiharcoltam, azért valami új dolga is legyen már Szófinak!
32+0

KépKép
csema

Képez a pakoló, a kiságy még nincs összerakva az ágynemű pedigKép

KépKép
csema

Kép
Ez a bordűr,
NyfKép
érezd itt jól magad!
Hát kicsit homályos lett a kép, de ha készen a szoba ugyis küldök képeket!

KépKép
csema

Azért értékelni kell apát, mert mindjárt két maci van a képen, egy barnamaci és egy jeges maci!
Hogy én ezt csak most fedezem fel Kép Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Végre lett volna egy estém, mikor nyugodtan babanetezhetek, erre tegnap este megint humorkodott a fórum...
Mire nagy nehezen beléptem, írtam, aztán nem küldte el...

NYF! Üdvözöllek én is körünkben! Érezd jól magad! Írj még magadról!

Angi: Én is ezt kérdeztem már este is tőleg (csak ugye elszállt),amit Eszti: fájásokat nem észlelt a gép? Lidike akkor megint formában voltKép

Jégkockatartó: királyság!Kép De tényleg, ki kell főzni?

Pocakdícséreteket köszönöm, tényleg sokat nőttünk megint, szerintem csak hegyesedünk...

Vok Eszter: Apukám első perctől (mióta elkezdett nőni) állította,hogy hegyes a pocim (pedig még alig volt vmi), és tuti, fiú...Meg a védőnőnél is megkérdezték,hogy fiad lesz, hogy ilyen hegyes a pocid? De szerintem nekem, ha egyszer lányom lesz, akkor is ilyen lesz, egyszerűen ilyenre nő a méhemKép

Eszti: a múltkor azt hittem,hogy neked is hegyesebb, de tényleg más az alakjaKép
Rossz álmokKép... jaj, sajnálom! Szülés körüli izgalmak???
Amúgy én is tök hülyeséget álmodtam! Szoptatni akartam Botit, de ő egyszerűen nem volt éhes egész nap. Nem volt semmi baja, elvolt a kiságyban, mosolygott,de nem evett. És tisztára görcsben voltam,hogy mit agyjak neki: vizet, v mit,(cukros teát nem akartam) nehogy kiszáradjon....
Gondolj bele, ez még csak a kezdet...

Csema: szuper,hogy apa ügyesen vásárolt, a bordűr is biztos szép lesz, ha felrakjátok! Klassza a pelenkázó, és nagyon szép az ágynemű is!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema: nagyon szép ez a bordűr! Nekem nagyon tetszikKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Jó reggelt,
Csema,
gratula a 32-höz! Nagyon szép a pelenkázó és a bordűr is klasssz. Nekünk van egy csomag ilyen is, mert nem tudtuk eldönteni melyik a jobb.
Eszti,
szerintem nagyon jó az a 11, én is itt tartok! És látom Neked se ment máshová, csak a pocira!
Vok,
ültem közben, de azért 50 perc a széken se volt kényelmes. Csak akkor csinálják fekve, ha nem mocorog. Egyébként megint egy nagyon szimpi szülésznő volt. Ez a dr. Kia nagyon vicces. De azt mondta, hogy a dokink nem lesz 19-25 között. Na, majd hívom Pálmát hétfőn és megkérdezem. Azt is mondta, hogy akkor ő helyettesíti. Ja és volt egy újszülött megint. Cuki volt.
Jó vásárlást! Majd mesélj!
Anita, Eszti,
amikor mozog, akkor is mennek az összehúzódások. Fájások nincsenek, vagy még nem érzem. Szerintem is februári baba lesz. Kép
Mindjárt teszek fel pocóképet.
Puszi.
Angi</font>
angi79

Sziasztok lányok!

Látom, ez a topic legalább él :-)-
Csatlakozhatnék hozzátok?
32 hetesek vagyunk Marcival.
Sziasztok
M
kmoni

Sziasztok

Eszti
Szerintem előtte kifőzöd, de nemhiszem, hogy minden alkalommal kellene... erre még nem kérdeztem rá!

Anita
Titati mesélte, hogy neki két alkalommal teljesen más volt a pocija... az első széltében nőtt a másodikat meg láttad milyen fiús, pedig mindkettő lányka... érdekes.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
angi79

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett a jégkockatartó ötelete. Nos, én az elején kifőztem, aztán használatok után jó meleg -sima- vízzel öblítgettem, és persze kb. hetente újra főzögettem. Túlzásba nem estem, csak az első gyerkőc kb 1 hónapos koráig. Ha jól belegondolsz, a mellbimbódat sem főzögeted, csak alaposan tisztitod, még sincs a babáknak semmi bajuk. Kép

Angi! Szép pocid van, és a 11 kiló remek! Én nem tudom, most mennyivel úszom meg, az első két gyerkőcnél 13-13 kg, volt, most meg már 7,5, és még mennyi van vissza! több gyerekesek! Ez törvényszerű?
Ja, Csema, nagyon tetszik az ágyneműd, szerintem a baba nem fog kiabálni, hogy a csudába, nem teljesen passzol a bordűrrel! Ami pedig szintén nagyon aranyos. Kép
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Angi
Hű micsoda pocó!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

NYF, Kmoni: üdv itt Kép

Éjjel 2 óránként keltem pisilni. Ehhez képest megváltás lesz egy újszülött 3 óránkénti ébredése Kép

cory 31+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi, neked Anitáéhoz képest tipikus lányos pocid van. Csini vagy nagyon te is! Kép
Nekem hol hegyesnek tűnő, hol nem, szóval én abszolút borítom a mendemondákat. Viszont mindig fiúnak látták (és én is), szóval én azért inkább annak hiszek, mint a hiedelmeknek. Kép
Köszi a jégkockatartós tippet.

Nem is gondoltam volna, hogy még most is csatlakoznak a topichoz, de örülök minden újnak, és írjatok rendszeresen! Ez itt tényleg egy élő fórum, néha túlpörgősek vagyunk! Kép

Angi, ti milyen pelenkázó alátétet vettetek?
Mi ma vesszük meg a kádat, és akkor tényleg minden készen van. Kép
Vendég

Angi!

Azért ezt most nem mondhatta komolyan!!!! Pont most menne szabira???? És még csak nem is szólt neked, hogy ne hívd????? Azért ez naaaagyon durva lenne ám!!!!!!! KépKépKépKépKépKép
Viszont a pocid naaaaaagyon szép! Kép

Megyek tanítani!
Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Az összes poci nagyon szép!
Angi Kép
Kia nagyon jó fej, eimailban vagy msn-ben írok róla majd egy sztorit!
Bár nem az Õ betege vagyok, mindíg ha összefutunk, most az uhu-nál is mindíg üdvözöl, mgkérdezi, hogy vagyok, de mindenkivel nagyon aranyos ezt tapasztaltam!
A bordűrt, ha ti nem használjátok lehet átveszem, mert ahogy számolom apa 30-40cm-rel kevesebbet vett, tehát vagy megy vissza, vagy ha Nektek nem kell átvenném!
ez persze kiderűl ha feltettük!
szerintem se fog kiabálni a baba, legalábbis ezért
biztosan nem Kép Kép

KépKép
csema

Ja, Anita, a pocicsíkra nem a striát értettem (az még nekem sincs hálistennek - le is kopogom), hanem ami függőlegesen fut. A hormonok....Kép
Az álmok egyébként biztosan azért vannak, mert tényleg sokat gondolkodunk most már a szülésen is, meg a babán is, és ez nem marad nyom nélkül. Nem baj, legalább kiéljük a félelmeinket az álmokban.
Vendég

Angi: Te aztán jól kikerekedtél, sokat nőtt a pocid az elmúlt hetekbenKép És még mindig nagyon csini vagy!

Moni: Üdvözlet neked is! Gyertek csak, pörögjetek velünkKép

Cory: Akkor nem volt túl kellemes az éjszaka... Nyomott a lánykád, vagy felfáztál? Remélem, inkább az előbbi...

Mamacka: Tünde meg azt mesélte,hogy az első két lányával is hegyes pocija volt, most is az, is ugye valószínűleg kislányuk lesz ismétKépCsak annyit akartam mondani vele,hogy ennyit ugyebár a hiedelmekről...szerintem inkább adottság kérdése!

Na, most lépek! Természetesen megint vizsgázok, délre kell menni Debrecenbe...De ez most nem fontos tárgy, nem is idegeskedek (gondolom ez lejött, mert nem is fórumoznék itt ilyenkorKép)

Na, pusszantás mindenkinek! Estefelé jövök!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem lassan mennem kell!
Szép napot mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti: vágtamKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Azért sok sikert...
Persze... ez a néphagyományosdi inkább egy vidám játék... Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: szerintem csak ráfeküdt, mert felállni is alig tudtam Kép

cory
Budapest

Lányok,
van valaki Szt. Imrés köztetek?
M
kmoni

Kmoni: többen is vagyunk Kép Pl én

cory
Budapest

Cory: jaj de jó!!!!!!!
És találkoztatok már a többiekkel? Én szívesen összehoznék egy sütizést valahol... Ki az orvosod? szülésznő?
Mikorra vagy kiírva?
M
kmoni

Kmoni: topictali volt több is, és ott a Szentimrésekkel is találkoztunk.
Dokim dr. Bálint Mihály. Szülésznőm meg nincs, és már nem is lesz. Márc. 16-ra vagyok kiírva. Te?

cory
Budapest

<font color="119911"> Köszi a pocakdícséretet! Kép
Eszti,
akkor jó vásárlást! Olyan csíkom (barna) pedig nekem is van középen. A hiedelemnek azért én se felelek meg teljesen, mert széltében is híznom "kellett" volna a lányos pocakhoz. Viszont tényleg olyan kis kerek a babaház. Kép
Mi a Mega Toysban vettünk pelenkázófeltétet. Ez olyan merev és nagy. De vannak jók és kisebbek a Mini Manóban, Andi ott vett.Vagy a Tescoban is van pl. Kérdezted a kórházi motyót is tegnap, kettőben van. Egy kisebb és egy nagyobb utazóban. A sterilizálásra kitalálta Feri, hogy bekészítünk mindent a mikrózható sterilizálóba és aztán majd ő azt behozza a kórházba, mert ott is van mikro.
Anita,
akkor azért szorítok ám!
Csema,
sajnos már odaigértük a keresztgyerekeknek a bordűrt. Kép Várom a történetet, ha lesz egy pici időd valamikor! Kép
Cory,
ismerős a 2 óránként felkelés. Kép</font>
angi79

Cory: márc. 8. Én Urbán Mártás vagyok.
Hogyhogy nem választottál szülésznőt? nem is akartál?
lesz még tali valamikor?
M
kmoni

Ha feltudsz jönni a kittiboszy@citromail.hu-ra a lányom msn címére akkor most megírom, mert gépközelben vagyok!
Semmi gond, vagy a szekrény mögött nem lesz, vagy apa vesz mégegyet!

KépKép
csema

Kmoni: szerettem volna szülésznőt választani, de közölte most csütörtökön, hogy már nem tud vállalni. Úgyhogy nem lesz. Ez van.

cory
Budapest

Cory: ú de kár. Kinél próbálkoztál?
Kisfiad lesz vagy lányod?
Mekkora a pocid? Nekem közel sincs akkora, mint Anginak vagy Anitának. Ellenben jó széles lettem... pedig fiú :-)
kmoni

Kmoni: lányom lesz, és a hasam szerintem kezd brutális méreteket ölteni Kép De hát már 3. babám Kép
Nyulas Jolánnál próbálkoztam.

cory
Budapest

Cory: harmadik. de jó neked. én is annyit szerettem volna, csak nem tudom, lehet-e. A másik két gyerkőc mekkora?
Kár,hogy a szülésznő nem jött össze, jókat hallottam róla. Újvári Borinál nem próbálkoztál?
kmoni

Kmoni: az Újvári Bori nekem nem szimpi, meg ő ugyanúgy ismeretlen, mint az összes többi. Na, mindegy, az első is az ügyeletesnél született Kép
Balu 4 éves múlt szeptemberben, Zsoma meg 2 volt augusztus végén.
Hány éves vagy?

cory
Budapest

Cory: 33. miért kérdezed? :-) Te mennyi vagy?
kmoni

Kmoni: azért kérdem, mert azt írtad, nem tudod, lehet-e. Én 28 vagyok.

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!
Tegnap este akartam még jönni, de csak olvasni tudtam, mert azt írta ki a babanet, hogy karbantartás miatt húzzak el innen! Én meg elmentem aludni. Kép

Nyf és Kmoni!
Üdv itt!

Csema!
Szerintem nagyon szép ez a bordűr! És van rajta elég maci.

Esztipeszti!
Ami függőlegesen megy csík, azt Linea Nigrának hívják és állítólag mindenkinek lesz előbb utóbb. Ehhez képest anyukám nem emlékszik ilyesmire, de ő is nagyon fehér bőrű.

Pociforma: Nekem az elejétől mindenki fiúsnak nézte, még dec 28 előtt két nappal is mondták, hogy úgyis fiú van benne. Aztán dec 28-án kiderült, hogy lány, 31-én pedig már ugyanezek a személyek állították, hogy tök lányos pocim volt mindig is.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory: ja, csak azért nem tudom, hogy lehet-e, mert kissé abnormális módon szétcsúszott a medencém már a 7. hónap elején. Papírforma szerint feküdnöm kellene, amit nyilván nem teszek. :-)
Valószínűleg csak császárral szülhetek, amin nagy nehezen már túltettem magam, csak ha nagyon szétmegyek, és már az első gyereknél így jártam, ezért nem tudom, mit mondanak, mi lehet a másodiknál.
kmoni

Kmoni: ja, értem. De ha azt mondják, feküdj, miért nem teszed? Kép

cory
Budapest

Szelivi: kösz az üdvöt.
Cory: azért nem fekszem, mert unalmas. Meg ugye csak félig ülő helyzetben tudok, miután oldalt feküdni sem bírok, szóval elég uncsi. Nagy melókat azért már nem csinálok. Azért igyekszem pihenni, mert ha kicsit többet vagyok fönt a kelleténél, azt azért érzem rendesen...
kmoni

SziasztokKép

Jajj lányok, dögrováson vagyok már két napjaKépKépKép Fáj a torkom, köhögök, és hulla vagyok, mert nem tudom kialudni magamKép

Megnéztem a pocifotókat, olyan szépek vagytok, tök jó nézni hogy milyen szépek a babaházakKépKép

CsemaKép
Nekem spec tetszik ez a szép bordür, pedig nálam nagyobb macirajongó kevés van ámKépKépKép

AnnácskaKép
Olvasom olvasom a topicot, de nem láttam hogy dicsekedtél volna az új babakocsitokkalKépKépKép Most én szépen lebuktatlak ámKépKép Nagyon szép babakocsija lesz pocaklakótoknak.

ÜDv az újaknak a fedélzeten , irjatok minnél többet hadd ismerjünk meg titeketKépKép

TejtárolásKép
Anno én is sokat gondolkodtam hogy miben rakjam el a lefejt tejcsit, aztán jött a nagy szikra és megoldottam a helyzetet, mert az Avent és a madella tárolózacsijai két dolog miatt is nem voltak igazán praktikusak: egyrészt 150 millisek és ugye ha kevesebb kell csak akkor az bajos kivenni belőle, mert az egészet olvasztani kell, másrészt meg nem éppen olcsóak.
Megoldásként nekem a jégkocka készítő müanyag tasak jött be, kb 300 ml tej fér el benne, és mivel szép kis gömböcök lesznek belőle, annyit vehettem ki amennyire szükségem volt.
Az Alufixnek van olyan zacsija, ami ráadásul olyan rendszerben müködik hogy ha megtöltöttük és egy pillanatra ugymond fejreállítjuk akkor lezárja magát, szal még azon se kell gondolkodni hogy mivel kössük beKép
Itt a képe amit anno használtam:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=266903#POST266903

SterilizálásKép
A mellszívót korháza vállogatja, de lehet ott is sterilizáltatni simán (II. nőin a tejkonyhán simán sterilizálják) igy tuti hogy az első használat előtt steril lesz, utána meg szerintem bőven elég hetente egyszer egy mikros sterilizálás, mert ugy is alaposan elmossuk használat után.
Babaruháknál én is ugy voltam hogy először mindent alaposan kimostam és kivasaltam, majd amit nem volt igazán szükséges vasalni, azt már nem (utálok vasalni) és semmi de semmi baja nem volt babónak.

Az nagyon durva amit irtatok a babó kezéről mert az anyukája folyton csutakoljaKépKép Nem szabad ennyire fertőtleníteni, mert pont ezzel éri el hogy szerencsétlen gyerköc minden vacakra allergiás legyenKépKép

NicikaKép
Ez szuper, végre jó dolgok történnek veled isKépKép Köszönjük a hirt Nadinról, reméljük ma már otthon van és kimélő üzemmódra kapcsolt.

VikóKép
Klasz dolog az új ágy, gondolom rendesen elfáradtál mire összeszerelted. MElóval hogy állsz?

Vok Kép
Ne izgulj a kilók miatt, ha máskor nem amikor már slisszol a kölök akkor ugy is leadod ami rajtad marad, mert folyton a sarkában lehetsz majdKépKép

CoryKép
Nah mintha magamról olvastam volna folytonos felkelés miatt, egy éjszaka mostanában van hogy háromszor is vándorutra kell kellnemKép

AnitaKép
Azért mennek a drukkok erre a vizsgára is neked, jobb rajta túl lenni és néha jól jön egy potya jó jegy is, melengeti az ember lelkétKép

Titati Kép
Felvettelek a listára cici ügybenKépKépKépKép

Nah megyek és varázsolok valami enni valót, mert kezdek éhes lenni...

Ági
32+2

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!!

Ne haragudjatok, ha nem olvasom vissza rendesen az elmúlt napok történéseit, de itt még egy napot is vétek és veszélyes kihagyni! Kép
Megjöttünk, minden rendben van. Hétfő este mentünk be, kaptam infúziót, az szerda reggelig rajtam volt.. Kép Hát elég kellemetlen volt mindig magam után cibálni-húzni az infúziós állványt.. Szerdán csinált a dokim egy UH-ot és egy bakterológiai kenetvételt. Már azon az UH-on is is minden rendben volt, de azt mondta azért várjunk péntekig, akkor megbeszéljük a továbbiakat és elképzelhető a szombati hazamenetel. A baba medencevégű, BPD 63 mm, lepény a hátsó falon van és a széli vége megközelíti a belső méhszájat. Azt mondta ez okozta a vérzést. Pénteken szépen néztem rá.. Kép, csinált még egy UH-ot és mindent újra rendben talált, hazaengedett. Viszont veszélyeztetett terhesnek kiáltott ki, így már nem dolgozok többet, itthon várom a Babó jövetelét. Tiltva vagyok a munkától és a házasélettől..
És a pénteki UH-on kiderült, hogy a szerdai UH óta befordult a Baba, most már koponyavégű!! Kép
És akkor még mielőtt elmesélem a nagy hírt, gyorsan bocsánatot kérek Nicikától, mert ő rákérdezett a nemére, de én füllentettem és azt mondtam nem tudom, mert nem látta a doki. Csak azért nem mondtam el neki, mert én akartam Veletek közölni a hírt, hogy kislányunk lesz! Kép Kép
Dorka betöltötte a 26. hetet és jól van! Kép Én picit a fiú felé húztam, de természetesen így is tökéletes!

A pénteki UH-on ez áll:
KPF (!), jó szívműködés, gyomor-hólyagtelődés látható. Kp. mennyiségű magzatvíz. Lepény a hátsó falon tapad 0 konfig. Haematoma nem látható. Széli része megközelíti a belső méhszájat. A méhszáj szabadnak látszik.

Ez pedig a zárójelentés:
Középidős terhességgel, imminens panaszokkal, mélyen tapadó lepénnyel került felvételre. Obs. alatt panaszai megszűntek. Megtartott terhességgel utasításokkal ellátva távozik. Megtartott zárt cervix. Norm.ton.ut. F.:3/K. Vérzés, magzatvízszivárgás nincs. Jó magzati szívhang. Jav.: Kímélő életmód. Kontroll vizsg. jelentkezzen.
Vércsop.: "A"/Rh/D/negativ.

A kórházi személyzet egy-két kedvetlen nővért leszámítva nagyon kedves és segítőkész volt, aranyosak voltak a szobatársak és a dokimmal is elégedett vagyok, mert a folyosón is megállított, hogy mizújs és viziten kívül is bejött a szobába megnézni.
Összességében jó élményekkel tértem haza, mert a panaszom elmúlt, a Babám befordult fejvégűre és kiderült, hogy lány. Kép
Szóval most jönnek a várakozással teli hetek!

Sok puszi Mindenkinek, azért valamennyire visszapörgetem kicsit a napokat, míg az én boldog Párom haza nem ér a munkából!

Nadine és Dorka 26+2 Kép

nadine81

Elfelejtettem írni, hogy ma meg holnap a Mamacka által ajánlott krumplidiétán próbálom tartani magam. Reggelire megettem 2 db héjában főtt krumplit. Lehet nyersen jobban szeretem. Este azért bűnözök egy kicsit diétás joghurttal.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Nadine!
Remek, hogy hazajöhettél. Gratula a csajszihoz. Fogadj szót a dokibácsinak, és reméljük többet nem ijesztget a lepény. A picur már befordult? Készülődik, pedig van ám még -legyen- ideje. Jó egészséget, örömteli készülődést, várakozást kívánok nektek!

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Ágiboszi!
Ez a zacskó remek ötlet, lehet, hogy most harmadszorra alkalmazni fogom, így legalább nem kell azzal vacakolni, hogy kiborul-e a tejci, amikor még nincs megfagyva, utána pedig a zacsiba-töltögetés is megoldott. Ráadásul még a mosogatást is elrendeztem. Kép Hármat üthetek egy csapásra. Király ötlet! (éljen a kényelem, és a lustaság!)

zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Borinak szívből gratulálok a babákhoz, további jó egészséget, szép és boldog heteket, hónapokat, éveket kívánok nekik! Kép

Mindenkinek nagyon szép a pocakja, Anita tiéd különösen naaaagy! Kép

Üdvözlöm az újakat is, puszi nektek! Kép

nadine81

Nadine,
köszi az üdvöt, és gratula, hogy jobban vagy. Hányadik gyerkőc?
M
kmoni

Szia Móni!

Első baba! Szóval nagy az izgalom! Kép

nadine81

Nadine:
nekem is az első, az izgalom ismerős... :-)
kmoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?