A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi! Itt kis makifeje van, mert tele a szája répával, ami persze nyers. Úgyhogy kössz a bókot. Kép
Van 2 Liberós figurám, ha kéred neked adom, mi Huggies használunk, csak volt 2 Liberós kupon, azt váltottam be, de nem fogom gyüjtögetni. 2 figura van rajta.

KépKép
KépKép
lindicita

Szóval 2 zacsiról van ilyen bigyó, és egyenként 2 izémicsoda (copyright by Moose) van rajta.

KépKép
KépKép
lindicita

...jaj, tudtam, hogy kihagyok valakit Kép: szóval Ilidivel és Timivel is nagyon jó volt talizni, különösen, mert őket már nagyon régen láttam Kép

Moose!
Egy gyerekszáj Petrától Neked:
hétvégén sétáltunk, és a közelben van egy kis kápolna, aminek az ajtaja fölött egy Jézus-kép. Mondom neki ott a Jézuska, csak itt nem kisbaba, hanem már bácsi (karácsony óta nagyon rákattant a témára, pedig nem kap vallásos neveltetést Kép)...erre ő kérdi: És hol van Mária? Mondom, hogy hát őt nem rajzolták oda. Elgondolkodik, majd így szól: Biztos ő fényképezte, azért nincs rajta Kép Kép Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ez nagyon édi.

Most akkor kell a tejet forralni vagy nem? El kellene kezdenem!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, az én kókuszgolyómhoz csak kávé kell vagy kissé higított baracklekvár, tej nem. Esetleg kakaó, de szerintem ahhoz se kell forralni a tejet... csak ha éppen most jött ki a tehénből Kép

indianyo

Bogárka:annyira jót nevettem az észrevételedenKép

petergabi

Gabi!
Melyikre gondolsz? A rídonli anyukákra? Kép

Na mi van? Mindenki csalódottan ott ragadt a Lost után a tv előtt??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és még azt nem írtam, hogy Petra nagyon hiányolta Adát és Manót a mayából Kép...utóbbit többiek is hallották: "Hol van Gabi? Mikor jön Gabi?" Kép
Hallod Manóóóóó??????????????????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Végig bújtam a netet és nem találtam utalást sehol Dr. Gutman Orsolyára...Kép
Hogy találjam meg??

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lindi!
de jó! akkor már csak hármat kell szereznem, és akkor lesz valami kis csörgőjáték Lencsinek. ha még nem dobtam ki a Libero levelét. Kép
köszi!
és nem maki a feje! :/
UH tejet használsz? mert az jó lesz forralás nélkül is.

NA, LÁNYOK, KINEK VAN MÉG LIBEROS FIGURÁJA? Kép Kép Kép ugye még szereztek nekem hármat??? Kép

LENCSI MA MEGFORDULT A HASÁRA TÖBBSZÖR IS, de rögtön vissza is fordult, mert ott maradt az egyik keze a hasa alatt. Kép

ancsipancsi

Ancsi!
De milyen kell? mert nekem van egy csomó...elrakosgattam, de már nem küldenek ilyen leveleket...van narancssárga, lila és zöld...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
most kerestem meg. azt írja, hogy üdvözöl, meg minden, és hogy az első ajándék az ilyen pici gyerököknek egy teknős, amit 5 db babafiguráért kapok. és oda tettek két mintát, egy baba kék alapon és egy nyúl lila alapon.
lehet, hogy van neked??? Kép
na, hátha egyszer talizni is tudunk. Kép Verocska megígérte, hogyha szabad lesz a verdája, elvisz minket is a Sagojába.
és figyi! isteni finomsággal lepett meg a férjem! 8 db Norbi 1 pudingot hozott :D

ancsipancsi

Sziasztok!

A férjem nem tudta feltenni a babanetere a mai Mayá-s képeket, de itt megnézheteitek:

http://kep.tar.hu/szabomagdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!
A 20. hétben járunk és én is a Szent Imrében szeretnék szülni. A Faludi doktorhoz járok, és azt szeretném megtudni, hogy csak az SZtk-ban rendel ő, vagy van magánrendelése is esetleg?! A másik kérdésem az volna, hogy mennyivel előbb érdemes szülésznőt fogadni? Előre is köszönöm a segítséget!
arien

Sziasztok!

A 20. héten járunk és ém is a Szent Imrében szeretnék szülni, az orvosom Dr. Faludi Pál. Azt szeretném kérdezni, hogy ő csak az Sztk-ban rendel, vagy van esetleg magánrendelése is? A másik kérdésem pedig, hogy mennivel előbb érdemes szülésznőt fogadni? Előre is köszönöm a segítséget!
arien

Na sikerült kétszer is elküldenem, bocsi!!
arien

Csak harom oldalt tudtam visszaolvasni, ugyhogy:

Soosoonak nagy gratula! Szerintem marha nehez lesz, plane, ha megitn sracotok jon Kép de tokjo Kép latod, milyen jo, hogy en mar multkor edzettem a tobbieket a 16hetes benyogessel, mar ki sem akadtak, csak gratulalt mindenki Kép Kép

Minden nevnaposnak boldogot! es Kisun, te arulo! a multkor meg nekem irtad, hogy szinkronban szulunk, najovan...

Ez allati kiakaszto, hogy ugyelet nem megy ki soha! Kép Kép Szerintem reklamaljunk valahol! De most komolyan!

Votiv, enyem gyerek sose evett tejpepet. Viszont mostanaban rajottem, hogy nagyon fontos, hogy o intezze, kezzel, vagy kanallal, villaval, de sajat maga pakolja a szajaba. Ja es ujabban nagy Micimacko fan lett, es ha peldaul a filmet nezi, akkor ha olyan resz van, amikor esznek benne (szerencsere Micimacko nagyon sokszor eszik Kép ), akkor eppen neki is lehet adni falatokat Kép meg azzal is szoktam probalkozni es sokszor bejon, hogy mutasd meg a cicanak/mackonak stb. hogy eszed a falatot Kép mondjuk a cica altalaban tenyleg erdeklodik a gyerek falatjai irant Kép

Bogarka, koszonom a sztorit. Petra tokjofej Kép es nyugtass meg megint, de azon aggodok, hogy miert nem tanul szavakat a lanyom? marha okos, mindent ert es valaszol is (igen es nem megy neki, csak nem szoveggel, hanem fejmozgatassal), de csak azokat a szavakat hasznalja, amiket mar honapok ota tud (anya, apa, hamm stb). Ne legyek turelmetlen es csak varjak, vagy tenyleg valamit rosszul csinalunk, hogy igy megtorpant?

Juc, kepzeld az jutott eszembe, hogy nem kene-e mar most jelentkezni oviba, mert a hazunk mellett epul egy bazinagy lakopark, ha bekoltozik oda egy hadsereg ember, akkor enyem gyereknek mar nem jut majd hely, pedig ket ovi is van a kozelben, de csupa lakotelep es most meg az uj hazak is... Mit gondolsz? Masfel evvel elotte vesznek fel jelentkezest?

Almodo, kuldtem melt.

Tesco egy botrany...

Magdi, tenyleg nagyon ugyes vagy, ne haragudj! De a fulbevalorol akkoris szornyu velemennyel vagyok es kesz. Barki megmondhatja, kulonosen Manoka Kép Ancsitol is bocsi.

moose (23+2)
moose

Jo reggelt!

Arien, FP-rol nem tudok. En kb. a 30. heten kerestem szulesznot. Erdemes ilyentajt mar felkerni, mert vannak nagyon nepszeru szulesznok es nem biztos, hogy vallalni tudnak, ha kesobb szolsz.

Magdi kepeit meglestem, szerintem nagyjabol be tudom azonositani az embereket,
Zsancit, Bogarkat, Manokat, Ancsit egyertelmuen,
Piros bluz - Soosoo?,
Kek-feher folso - Johi?
Bocs, ha melle lottem...Kép
Akiket nem tudok azonositani:
Kek-fekete csikos-mintas pulcsis
Szines csikos, szemuveges
lanyok

Fic! Nem hiaba volt nyugos Vince, nem szokott o ilyen lenni! Jobbulast! Es igen, popsibol le kell vonni fel fokot.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Bogárka:arra-arraKépRögtön beugrott egy kép nekem,ahogy somfordálnak a lézengő kismamák/anyák körülöttetek.Ez annyira groteszkKépVagy lehet,hogy Te mint tv sztár voltál az atrakcióKépJa este én sem tutam csatlakozni a babanethez,valami bibi lehetett ittKép

Magdi:nagyon édesek a képek.Már megismertem:Zsan,Bogárka és a Manókát,de sajnos a többieket még nemKép

Zsan:titeket felismertelek,de nem arról volt szó,hogy nem tudtok mennei?

Votiv:túl élted a tegnap estét?És Isti jobban van?

Juc:nálatok mi újság?Használ az antibio.?

Szoni:a kórház honlapján esetleg?Ott is olvastam múltkor a nevétKép

Arien:üdv. ittKépÉn nem ismerem a dokidat,de majd bizti jön olyan aki igen és segít nekedKépAhogy hallottam a szülésznők is eléggé el vannak havazva,tehát inkább előre biztosíts be magad.Van már választott?

petergabi

Moose:Dorkám kb 1 hónappal idősebb Nyuszinál,de nálunk is hasonló a "szókincs".Igaz sokat magyaráz a saját nyelvén,azt próbálom mindig azonosítani,több kevesebb sikerrelKépA végén már tök pipa és a kezével is mutogat,mikor látja,hogy az anyja tök dinkaKépSzerintem nincs miért aggodnod!!!

petergabi

Moose,
a szinkron nálad arra vonatkozott, hogy ugyanannyi lesz a gyerekeink közt (kb. 1,5 hónap), mint a múltkor Kép

Oxi,
hja, igyexik az ember Kép

köszönöm még mindig mindenkinek a névnapkivánságokat Kép

v
kisün

Sziasztok!
Az éjszaka egészen nyugis volt, én aludtam rosszul, ill. felszínesen, mert mindig lestem a kicsikét. Úgyhogy most én lenni zombinéni.
A hő még mindig emelkedett, és hányt is reggel egyet, meg néha köhint, v. inkább csak krahács, ügyeletnéni szerint az van, hogy megy le a torkába a váladék, és amiatt vannak ezek a tünetek, adjak neki kúpot 6-8 óránként, meg C-vitamint és igyon. És ne vigyem ki néhány napig, jó vicc, persze nem aludt el máshogy, csak úgy, hogy kitettem az erkélyre, és akkor rögtön, és 10 perc múlva behoztam a hálóba, ruha kiszabadítva, ablak résnyire, most tente. Kép

Dorka: nyomasd Kicsilányba a C-vitamint, és figyelgesd, bízom benne, hogy nem adtunk át semmit! Csak az a gyanús, hogy a barátnőmék múlt vasárnap voltak, és tegnap este jött a sms, hogy a lánya egész héten náthás, köhög és hányt néha. Tehát lehet valami baci v. vírus sajna.

Bogárka: Petra Kép

Votiv: hogy vagytok?

nemcupp, mert fertőzhetek Kép
zombific
ficánka

Moose Kép !

Nagyon köszönöm a leveled! Válaszoltam neked mail-ben, és még kérdeztem párat Kép...

Köszi,

Almodo

Kép
almodo

sziasztok,
csak gyorsan bekukkantottam, mielott apa legyalazza a gepet, es ki tudja, mikorra epul fel szegenyke...Kép

szoval:
Soosoo, gratula a pocakhoz!Kép nem semmi tempot diktaltok!Kép a 2 fiad baromira hasonlit egymashoz! vajon a 3. illeszkedik majd a sorba?KépKép

Magdi, a mayas kepek nagyon rulezek! sajnalom, h vegulis nem voltam ott. az a tegnapi nap eleg kakira sikerultKép lehet, h ezert...

majd visszaolvasok rendesen is, ha ujra idetelepedhetek a gep eleKép
jo hetveget mindenkinek!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!

Kép

Gabi!

Igen,használ az atibio Panca tök jól van már és mosolyog is!

Juc
20170114224602

Ancsi! Gratula a hasra forduláshoz. Képzeld megbújva találtam még egy zacskó Liberót, csak az még nincs felbontva, de le tudom vágni róla a figurát. Ezen is kettő van, úgyhogy hajrá,már csak 1 kell.

Arien! Én is a 30-ik hét körül választottam szülésznőt.

Szmagdi! Jók a képek, és kizárásos alapon kitaláltam, ki vagy te.

Kész lettek tegnap a kókuszgolyók, végül nem forraltam a tejet, mert úgyis befalunk ma mindent, tehát nem lesz ideje megromlani. Fincsi alkoholos meggyeket dugtam a tetjükre, nagyon guszták lettek.

Képzeljétek, mióta Gréti megszületett ma először sminkeltem ki magam. A kőpúderen a szivacs cafatokban a kezemben maradt, és hát a szempillaspirál is elég darabos lett Kép De a szépségemen ilyen apróságok nem fogtak ki Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Arien!
Tudtommal a MOL Székházban van a magánrendelése, ahol Egészségpénztáras számlát is lehet tőle kapni.

Lencsi megtanult megfordulni és vissza. Férjemmel beszélettünk, és mikor odanéztünk már hason nézett minket. Kép Egész reggel ezt csinálja Kép

na, ad valaki Libero izémicsodákat??? Kép

Moose!
nincs miért bocsi, annyit segítettél már nekem az életben, hogy elnézek neked egy-két tévedést Kép

ancsipancsi

Lindi!
te smink nélkül is teljesen gyönyörűséges vagy! és még mindig állítom, hogy Grétinek nem is volt maki feje. nagyon hasonlított rád a szeme a répás képen!!!!
Libero babákat köszi! szóval kettő is van egy csomagon?? De jó, hátha Bogárka is tud adni, és akkor megszerzem Lenkének azt a csörgős izémicsodát.
Amúgy mi is Huggiest (super flex) és Pamperst használunk javarészt. Most a Huggies 2900 Ft/70 db a tecsóban!!!

Magdi!
képek nagyon klasszak, olyan jó ismerősöket látni. milyen sok baba eszik Kép
a 5-ös képen ki van? nem ismerem Kép, pedig milyen szép a frizurája a babájának!! és a 9-es képen a copfos anyuka? szép a fia! Kép
úúúúúúúúúés a 12-es képeN???? senkit nem ismerek Kép , ill. alig valakit. lehet, hogy ő Mása és Orsi? Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Az 5-ös, színes, csíkos, szemüveges rejtély én vagyok és Timi!Kép

Moose!

Lányoknál legkésőbb 2 éves kor körül kell szakemberhez fordulni, ha az első szavak nem jelennek meg vagy hónapok óta nem növekedik a gyerek szókincse!
Van egy jó könyv, amiben vannak gyakorlatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztésére! Ha érdekel megírom a pontos címét, meg hogy hol lehet megvenni! De írhatok is neked gyakorlatokat, ha kéred!

Este jövök!
ILdi
ildi76

Ficnek, Votivnak meg a többi beteg babának és mamának is jobbulást!Kép

Bogárka!

Jézuskás történet nagyon édes!Kép

Tök össze vagyok zavarodva, mióta párom hétvégén is meg össze-vissza dolgozik! Most is azt hittem hétköznap van!

Ildi
ildi76

Ildi! ki vágja Timi haját??? és mostanában nem láttam képeket, tök bagy lány lett! mostanában 1 éves, igaz?

ancsipancsi

bagy = nagy Kép , csak közben fejek Kép

olyan szép lány Timi!!!!

ancsipancsi

Fic!
Még Neked akartam tegnap írni: Doni mikor éjszaka ébred sosem nézem az órát...megszoptatom, mert így a legjobb mindkettőnknek: ő is kap egy kis mamit Kép, én meg 5 perc múlva aludhatok (na a múlt éjszaka erre rácáfolt...de ez egy másik történet Kép)... szóval előbb utóbb rá fogsz majd jönni, hogy a szopi tényleg nem csak kaja...főleg már egy idősebb babánál. Mikor Petra már minden étkezésre evett mást, akkor a szopik kezdtek teljesen elválni az étkezésektől...vigasznak kellett meg elalváshoz. És hát akkor már ők is kiszolgálják magukat Kép Ha napközben majd Vince odamászik, és rángatja a pólód akkor se nézd majd az órát!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
A 9. képen Johi és Fanni... aki lány Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi: köszi! szegény kicsikém még mindig kűzd a baktérium v. vírus ellen, én meg drukkolok neki és igyekszem segíteni. Kép vagyok azért kicsit, de neki nem mutatom! Timi frizkója tényleg nagyon klassz! és micsoda nagylány már! Kép

A képek nagyon jók!!!!
Johi: Fannibaba is mekkorát nőtt! hihetetlen!
És mindenki nagyon szépséges rajta, a kőcök kiváltképp, de azért az anyukák se panaszkodhatnak! Kép Nemhiába SZT. IMRÉS csapat! Kép
ficánka

Bogárka: köszi a tanácsot, tudod, én elsőgyerekes anyukaként még tapasztalatlan vagyok, és rá kell jönnöm a dolgokra. Kép ezért aztán mindig nagyon hálás vagyok Nektek, amikor elláttok a jó tanácsokkal! Kép mostmár csak kíváncsiságból nézem az órát.
ficánka

Sziasztok!

(ezt még tegnap este írtam, csak nem engedte küldeni, mert karbantartottak)
Irigy Pocak a mayázókraKép

Ancsi: ügyi a Kis LencsilányodKép

Szoni: itt van, hogy még csak szakorvos jelölt, tehát nem vállalhat asszem szüléstKép http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Munkatarsak/Menu/Korhaz/
Azért próbáld meg, hátha meglesz addigra a szakvizsgája, mire kellKép

Bogárka: alig várom már, hogy Marci is dumáljon, ill. jár az Õ szája egész nap, csak még nagy részét nem értemKép valahol elhagyta a szótárjátKép

SooSoo: ebben a fórumban kezd divatba jönni a titkolózás pocakilagKép

Fic: jó Buljon Vincenzo gyorsan!!!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Arien, szerintem szulesznot maris kerd fel! (En elso babanal keson szoltam.)

Gabi, dehat en egy tokaggodos vagyok Kép

Juc, dehat nem is valaszoltal... egyebkent miert nincs minden ovinak honlapja? a ketto kozul, ami kozel van, csak egyiket talalom, es pont a masik szimpibb...
moose

Moose!
Egy éve ilyenkor még Petra is alig beszélt Kép Nemrég néztünk meg tavalyelőtt karácsonyi, meg tavaly januári videókat és ő is inkább csak mutogat, meg "papa, baba, mama" ilyenek, meg minden szónak az első szótaga Kép
Aztán úgy tavasszal (22 hó) indult be nagyon, és mostanra sztem már olyan szókinccsel bír, mint egy 4 éves Kép

Fic!
Jobbulást Vincének! Szegényke Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dora, Fic: bocs a levelekért, de sztem olyan jópofák, egyik sem lánclevélKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Bogárka, Zsanci, rossz hírem van, szombat lévén zárva volt a bolt.Kép Viszont van Tádé baba is 1000 Ft-ért.
És mivel 27-ére visszatapsoltak, tudok hozni.

Ildi, mekkorát nőtt Timi! Õ már nem is baba, hanem kész kis hölgy!
Ja és kép a Mazsolákról:
Kép

Ancsi, van 3 db Libero figurám, 1 nyulas, meg két babaképes, érdekel?Kép

Soosoo, gratula!
zanza

Ancsi: ahogy Bogárka is írta, 9. képen én lennék és kiscsajom Fanni. Köszönjük a dícséretet, végül is a lényeg, hogy szép, hogy lány vagy fiú?? :-)

Minden betegeskedőnek bulást a jó fajtából.

Bogárka: tetszik a fényképezős Mária sztori.

Soso: nem árulom el, ígérem.

Jaj, elkezdtem oskolát mai nappal, teljesen le vagyok fáradva. Úgyhogy megyek is pihizni.

Mindenkinek szép 7végét.

Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: aranyérre mit kéne vennem? megőőőőőőőőrülök, úgy előjött? és annon szerintem te mondtál valami jót? remélem jól emléxem.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka!

Petra nagyon aranyosat mondott Kép

Moose!

Azért nem válaszoltam mert Kép azt hittem elég beszédes.ÉS a honlap témához csak annyit,hogy pl.az én fönököm is sültkrumpli a számítógéphez és mégis leönzőzi az óvodait,senki emberlánya hozzá sem férhet.Na képzeld akkor,hogy hogy lenne minden óvinak honlapja?

Ancsi!

Te mit nyomozol a képileg amikor rólad aztán egy darabot sem találtam a MOM-s buli után?!

Magdi!

Én is beazonosítottalakKép

Ildi!

Timi elképesztően nővekszik.ÉS a frizurája megint lenyűgőző.

Ma összefutottam aDÁÉKKAL mAYÁBAN,Õ IS OTT FÕZÕTT MEG ÉN IS:o
mAJD JÖN,DE EGYENLÕRE MÉG CSAK JAN.1-NÉL TART A VISSZAOLVASÁSBAN.
caps lock upsz

Zanza!

Ejnye,bejnye!

NEET!

Hol Te vagy?

Juc
20170114224602

sziasztok,

kicsit eltűntem de remélem lassan minden rendeződik és visszatérek eredeti önmagamba meg hozzátok.

KÖZKÍVÁNATRA:szóval jósnéni azt mondta hogy 2006 juliusa és 2007 juniusa között csajom fog születniKép
meg még ezer mást de vhogy nem olyan fontosakat meg titket nem is érdekelne....
úgyhogy márciusban eldől hogy mikor jön kettecskeKép

fic,votiv,juc és akit akaratlanuk kifelejtek(Kép)
kicsiknek gyors jobbulást és sok puszit küldünkKép

soosoo,
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és akkor most hogy fognak jönni a 3 gyerkőcök időrendi sorrendbenKép????????

vera,
neked pedig utólag is nagyon boldogságos névnapotKép!!!!!!!!!

KORKOLÖNBSÉG:sztem az a jobb ha minnél kevesebb a gyerekek szempontjából.sajnos én egy nagyon önző dög vagyok és azt nézem hogy nekem könyebb legyen,ezért mi elvben megvárjuk míg bálint oviba megy...aztán lehet hogy mégsemKépde egyetértek gabival hogy az azért jó a gyereknek ha anya csak az ővé és csak vele foglalkozik amíg nem megy ovibaKépés kettecskének is jó hogy amíg egyeske oviban van anya csak az övéKépmert azért kettecske soha nem lesz olyan kiskirályi pozícióban mint egyeske volt valaha.....de sztem mindenkinek más az ideálisKépés nem mindegy hogy mit veszek fő szempontnak.....

akartam még ezret írni csak elszállt az agyambólKép
igyekszem jönni
cupp
gigi
Vendég

Gigi, ez tök jó hír!Kép De miért csak márciusban derül ki, hogy ketteske mikor jön?Kép
zanza

Zanza, biztos ket honapig szamol a josno, mire kikopi a pontos idopontot Kép Kép bocs, Gigi Kép ja, Zanza, kerdezd meg legyszi, hogy biztos nem-e tudnak kisvakondot!

Nyuszi ma jatszott egy 1881 es 1884 kozott Becsben keszult komoly versenyzongoran (vagymiacsudan, en nem ertek a hangszerekhez). Eloszor annyira ovatosan nyomkodta, meg hang se akart kijonni rajta, de aztan nagyon belelendult es mar ket tenyerrel dolgozott Kép Kép sajnos nem volt nalam fenykepezogep, de legkozelebb viszek.

Bogarka, koszonom a megnyugtatast. Tenyleg, alkalmazhatlak megnyugtatoi minosegben? Kép Elso hivatalos megbizas: gyerek ejjel rengetegszer felsirt, pedig mar elejen magunk koze tettem es egyutt aludtunk, de igy is (pedig igy nem szokott). Es napkozben nem sikerult elaltatni, szoval most hat elott dolt ki, kitudja, milyen ejszakara szamithatunk megint. Ha egyebkent napkozben jol van, nem kell aggodni? Talan valami foga miatt van? (ezt en sosem tudom, mikor, hol jon neki)

Juc, nem is kell az oviba szamitogep, attol teljesen fuggetlenul lehet honlapjuk (sztem barmelyik apuka vagy nagybacsi osszedobja egy hetvegen es felteszi valami normalis webhosztra, persze az az igazi, ha sajat domen nevet is regisztralnak hozza). Vagy arra gondolsz, hogy eszukbe sem jut ilyesmi? Es meg mindig nem valaszoltal, hogy most megkerdezze, hogy masfel ev mulva vihetem-e a gyereket, vagy raerek meg. Mar nem szeretsz? Kép Kép

Ada egesz gyorsan olvas.

ertetlenesnyugtalanmoose
moose

Moose!

Májusban van az óvodai beiratkozás.Ha nagyon nyugtalan vagy akkor kérdezd majd meg de szerintem felesleges.

Juc
20170114224602

Ja, valaki olvasta Dr. Robert S. Mendelsohn Gyermekorvos nelkul c. konyvet? Most kaptam meg es a hajam egnek all tole. Kb arrol szol, hogy a gyerekorvosok milyen borzasztoak es veszelyesek a gyerekre es leginkabb soha ne vigyuk hozzajuk, csak ha mar nagyon beteg, de legjobb lenne, ha meg olyankor se kezelnek...

Es nem tudjatok, hol lehet olcso Micimackos dvdket venni? Mert ev vegen meg egy csomo felet lattam 2000-2500 korul, most meg mindegyik 4000 meg 6000.
moose

Juc, hat megis szeretsz Kép Kép jajdejo! es kepzeld, tegnap voltam egy jatekboltban, ahol hegyekben allt a kockafalo vizilo, meg az a masik FP karassegito, valami oroszlanfejes es nagyon csodalkoztam, de aztan rajottem, hogy ezeket nem kulfoldrol vasaroltatok, hanem itthon, csak biztos olcsobban.
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?