A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsuzsi,

szerdán még medencevégű volt, csütörtök este fordult be. Legalábbis én arra saccolom, mert olyan mozgást tapasztaltam, amilyet idáig még nem. Eddig csak lüktetések voltak itt-ott, most viszont volt egy olyan szitu, mintha kinyomta volna az öklét vagy akármilyét a hasfalam bal oldalára, és szépen lassan húzta jobb oldalra el. Én akkor arra gondoltam, hogy talán befordult és a másnapi UH-on a doki már azt diktálta az asszsztemsnek, hogy koponyavégű kekvés. Szóval az lehetett az a nagy mozgolódás! Kép Remélem már így is marad és nem gondolja meg magát! Kép

nadine81

Móni,
kicsit feltekertem és ha jól olvasom akkor legényke és március 8-ra vagy kiírva?
Mi lesz a neve?

nadine81

Nadine: nem legényke, igazi férfi!!! :-)))
és tényleg márc. 8 a papírforma. Aztán hogy a végén mikor akar velünk élőben is találkozni, majd eldönti. Nem bánnán, ha előbb nem nagyon. Marci lesz a neve. (Marcell)
Ti mikor találkoztok a Hölggyel? Neki már van neve?
kmoni

ZsuzsiKép

Akkor hasonló a gondolkodásunkKépKép Ha jól emlékszem tiz darab van benne és kb kétszáz froncsi volt anno, most se lehet sokkal több. Nem kell vesződni a sterilizálással, mosogatással és társaivalKépKép Minden megnyert perc ilyenkor jutalom ámKépKépKép

NadineKép
Gratula a kislányhoz, irigykedem itt bőven , szépen sárgulokKépKép De ahogy elnézem a topicot már nagyon kevesen vagyunk akik nem tudjuk kit rejt a pocakKép
Melo miatt meg ne aggodj, jót fog tenni most a kis pihenés, még akkor is ha tudjuk hogy szereted amit csinálsz és jó emberek között lenni, de most ti vagytok a fontosakKépKép

Móni Kép
Talik mindig spontánul szerveződnek mostanság, pénteken is csinált pár lány egy kis bevásárlós kajólos talitKépKép Ha valaki felveti a randi lehetőségét bátran csatlakozz, mindenkit mindig szivesen látunk. Multkor pl pont a Szent Imrében taliztunk páran, én nem ott fogok szülni, de belgyogyászhoz odajárok.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="aa00aa">Szia Kmoni: Isten hozott nálunk, én is Szent Imre fan vagyok.

Nadine: csók neked itt újra! Miért vagy veszélyeztetett, ha már nincs semmi gáz?

Eszter+Ági: 4 órán át szereltem, utána nem tudtam semmit se csinálni egy napig, mert mindenem fájt. Ez van, ha az ember párja külföldön van. De legalább vanj jó nagy ágy, amibe a párnák is beférnek mellém meg majd Dominónak is lesz elég helye. Munka nem megy úgy, ahogy kéne neki. </font>

indianyo

Jaj, Móni bocsánat, hogy lelegényeztem azt a jó pasit!! Kép Kép
Mi ápr. 20-ra várjuk Dorkát, kíváncsi vagyok előbb jön-e vagy húzunk-e rá.. Pontosan úgyse bukkan elő, de azért valahogy belőhetné magát 20. környékére! Kép
Marcell nagyon szép név! Nekünk a Máté volt még a kalapban, de hát ezt most el kell tennünk. Hacsak dokibácsi nem tévedett! Kép

Ágiboszi,
pihenek is ezerrel, most első az a kis puncis! Kép A munka megvár! Kép

nadine81

Indianyó,
gondolom azért, hogy ne forduljon elő mégegyszer. Mivel most a lepény jól tapad, de a széle érinti a méhszájat, valószínű (gondolom én) az a cél, hogy maradjon is jól megtapadva és ne nyomakodjon rá jobban a méhszájra. És azt mondta még ülőmunkát se nagyon, ha egy mód van rá. Nincs szigorú fekvés vagy hasonlók, csak pihizzek.
Tetszik ez a lila színed! Kép Dögös! Kép

nadine81

Indianyó,
akkor jól olvasom, hogy megvan az ágyad? Hol sikerült venni végül és mennyi volt?

nadine81

Nadine, a placenta-elhelyezkedésnél az ülés és az állóhelyzet a legnagyobb veszély - én már csak tudom... sajnos.

indianyo

Indianyó,
akkor egyre valószínűbb, hogy ezért... Jé, és már milyen régóta itt ülök a gép előtt!!

nadine81

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Köszike még1x a gratukat. Annyira boldogok vagyunk. Este apával bepezsgőzünk.Kép De csak gyerek pezsit, mert ő nem szereti, nekem meg nem lehet.Kép Még szilveszterről maradt, csak okosan nem tettem be tegnap este.Kép

A pocik még most is nagyon szépek. Az enyém meg olyan ronda. Nagyon csíkos.Kép Jah, és viszket a hasam továbbra is, kiegészülve a bimbi viszketéssel, és még +ban a combom töve is viszket a hajlatban, és ilynek kis piri kiütések vannak, mintha a szőrtüszőim lenének enyhén begyulladva. Aztán olvastam valamelyik könyvemben, h a túlsúlyos mamiknál lehet ilyen, főleg, ha izzadósak. Én meg aztán izzadok rendesen. Most is nyitott ablaknál kell aludjak, mert különben (mint pl. ma éjszaka), arra ébredek fel, mint akit leöntöttek egy vödör vízzel. KépEz most egy kicsit elkeserít, mert iszonyat, mit össze tudok vakarózni. Kép De majd csak átvészelem valahogy.Kép

Csema!
Nagyon helyes a bababútor.Kép Nekem nagyon teccik. Lehet azért, mert Alexnek is fehér lesz a bútora?Kép

NYf! Kmoni!
Üdv itt köztünk! Aztán írjatok jó sokat! Kép

Ági!
Tejtárolás teccik. Praktikusnak tűnik! Kép

Nadine!
Örülök, h jól vagytok, és minden rendben van! Kép Gratula a lánykádhoz! Kép Tessék nagyon sokat pihizni, és vigyázz magatokra!!!!!! Kép

Megyek hajat szárítani a zsiráfos hajmosás után.KépKépKépKép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Ágiboszi: köszi az infot, szívesen csatlakoznék a talikhoz. Minden bűnözésben benne vagyok (kaja, süti, stb :-) )Te hol fogsz szülni? Hányadik gyerkőc?

Indianyó: A fan az azt jelenti, hogy ott is fogsz szülni?

Nadine: nekünk is tetszik a Máté név, csak az első unokatesó is Máté. Aztán ha meg rosszalkodnak, akkor hogy kiabáljunk rájuk??? :-)
kmoni

<font color="aa00aa">Ágy matraccal együtt 40 ezer volt az Ikeában, Kierkenes Natúr fa ágykeret és Sultan Stofors farácsos matrac. Nem ilyet szerettem volna, nem is illik a szobámba, de nem volt más választásom. A célnak végülis megfelel.
Bizony, az üléstiltást komolyan kell/ene venned. Én is szeretném, de nekem sajnos nem lehet. Legalább te vigyázz! </font>

indianyo

Nancsika,
én is gratulálok, de még nem igazán tudom, hogy mihez! Kép Bocsika! Kép Elárulja nekem valaki?
Mi az a zsiráfos hajmosás??? Kép

nadine81

Kmoni: igen, én is ott fogok szülni - remélhetőleg Dominó vár még 8 hetet, hogy ez a tervek szerint alakuljon. Kocsis Éva az orovosom, de szülni ügyeletesnél fogok és szülésznőt sem választottam.

indianyo

Móni,
így: "Máték, most aztán már befejezni! Kép"

Indianyó,
ha a célnak megfelel az ágy, akkor az a jó. De gondolom rondának nem ronda, csak nem a szobád stílusa. Majd letakarod valamivel. Kép
Különben arra már én is gondoltam, hogy valószínű a jövőben lehet, hogy csak egy nap egyszer ülök majd ide a gép elé, valószínű este. Szeretnék ugyan többet, de a fontosabb, hogy minden OK legyen.

nadine81

Indianyó: ezek szerint Te is valamikor március eleje?
és hogyhogy az ügyeletesnél?

Nadine: megfontolandó az ötlet, de már Marcinak szólítom a pocakban, és félek, hogy megzavarodna, ha később meg lemátéznám. :-)
kmoni

Móni,
nem is akarlak ám lebeszélni a Marciról, csak ötlet volt a két Mátés dolog. Kép

Lehet, hogy most lépek is pihizni, mert fő a fekvés!! Kép

Puszi Mindenkinek, holnap jövök!

Nadine és Dorka 26+2 Kép

nadine81

<font color="aa00aa">Nadine: persze nem ronda, akkor nem jöhetett volna be a szobámba, művészeti tanár lennék, vagy mi a szösz Kép Natúr fa, ami nem illik a képbe, ide egy ezüst/fekete fémágy kellene, de az 20 ezerrel több lett volna, ami most nincs. Tényleg ne ülj itt sokat, komolyan mondom. Én már szinte be se kapcsolnám a gépet, ha nem lenne muszáj...
Kmoni: Én április eleje, de veszélyeztetett vagyok, hasonló, mint Nadiné, csak sajnos sokkal komolyabb eset, és nagy veszélye van a koraszülésnek, úgyhogy még 8 hétig (37. hétig) lélegzetvisszafojtunk és szurjkolunk ezerrel, hogy ne kelljen más kórházba szirénázó mentővel menni. Aért ügyeletes, mert a Ssent Imrében a dokiknak évekre előre megvan a beosztásuk, óriási szerencsével lehet csak egy orvost szülésig kifogni. Enyém is csak a terhesgondozást vállalta el, mert már szeptemberben betelt a március-áprilisi beosztása. De a Szent Imrében egy orvos kivételével mindenkit minden ott szülő ajánlott. Az egy orvos nem a tiéd és nem is CoryéKép </font>

indianyo

MóniKép

II. nőin fogok szülni majd és van már egy két éves gézenguz fiam. Hogy most ki is várunk még nem tudjuk, eddig egy uhán se tudták megmondani hogy ki lakik odabent, sőt volt olyan hogy egy nap alatt két uhán két különbözőt mondtak (még jó hogy max kettőből lehet választaniKépKépKép) igy maradt zsákbamacska helyett pocakcica a kérdésKépKépKép

NadineKép
Gyors megoldás: gép az ágyhoz huz amennyire csak lehet, billentyűzet melléd az ágyba te meg szépen fekve pötyögsz itt nekünkKépKép Ugy is hiányzott már a "szó" párbajotok VikóvalKépKép

Nancsika nekem már elmagyarázta a zsiráfos hajmosás rejtelmeitKépKépKép Ugy mosta meg a haját, hogy közben terpeszben állt, mint mikor a zsiráf vizet iszik és ne döljön vagyis bukjon orra, de azért elérje a vizetKépKépKép
(http://www.hatterkepek.hu/hatterkepek/images300/www/halasz/20050414_180201/zsira f009.jpg egy kép hogy hogy iszik a zsiráf)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

A lányok ebédelnek én pedig kihasználltam a helyzetet és idelopakodtam a géphez!
Na eddig, mert már csipog a msn valamelyik lány barátnője!
Hétvégén hiába ez van!
Ami a bordűrt illeti, nem arról van szó, hogy nem tetszik, csak arról, hogy én olyan teddy macisban gondolkoztam! Kép Kép
ÁgiKép
Jobbulást Neked! Vigyázz magatokra!
Nadine Kép
Jó hogy itt vagy újra!
Nancsika Kép
A fehér Nekem is bennt volt a pakliban, bár eredetileg színest és újjat szerettem volna csináltatni, de most Velünk lesz Szófi ott kicsi a hely tehát apával abban maradtunk, ha átköltöztetjük saját szobába kb 1 év múlva, oda csináltatunk Neki új bútort, ide jó amit innen onnan kapunk!
Végűl a pakolóra azért volt szükség, mert amit kaptam volna az, keskeny, vékony a végébe kellett volna állni, és ez nem ment volna semmiképp 285cm a szoba hossza ahová tudjuk tenni a bútorokat, így szükség volt olyanra ahová szembe állhatok, mégis elég nagy, a leányka cuccainak! Reményeim szerint!!! De a fehér színért én is oda vagyok a számítógép sarokasztalom is fehér!
Megyek, mert megint itt vannak a hátam mögött!!!

KépKép
csema

VikóKép

Jah és nem az a doki akinek te beirtad multkor a monogramját, akitől elment az életkedvem azt Parraghnak hivják...és azóta nem csak nekem volt hasonló véleményem róla...

Ági
32+2

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Nadine!
Gratulálok a lánykához! Tessék sokat pihikézni!

Lányok!
Akkora gyerekszobákról írtok itt, hogy ha majd itt lesz a mi Tündink kiságya, meg ilyenek, akkor elájultok, milyen pici helye marad szegénykének. De azért szerintem elférünk majd.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ónodi Eszter terhes, igen. Valaki kérdezte.
Ha már vki írta akkor bocsi, elsiklottam felette...
katicuska

Indianyo:
ezek szerint lehet, hogy összefutunk majd a szülészeten? azért szurkolok, hogy minél tovább húzzátok, én sem szeretnék sokkal előbb menni...
Nagyon vigyázz magatokra. Nekem is feküdnöm kéne, de sajna nem megy... :-)
Ezek szerint mázlim van, hogy választhattam orvost? Aztán meg különben is, ki tudja, mennyivel jobb vagy rosszabb az ügyeletes..
kmoni

Sziasztok ismét!
Tegnap éjjel még volt 3-4 kétségbeesett próbálkozásom, hogy írjak nektek, de hiába... aztán lefeküdtem aludni.
Mi az Istvánban fogunk szülni, de sajnos még csak a rettenetes alagsorig jutottam el, a szülőszobákat még nem láttam. És még egy picit bizonytalan vagyok, mert a mások által ajánlott orvosom nem túl meggyőző.
Nadine! Üdv. itthon! Legalább ne derékszögben ülj, hanem tényleg az ágyikóba a klaviatúrát! Kép
Vikó! Mamacka! Nagyon szívesen cseverésztem volna veletek tegnap este, mert én is gép elé vagyok kényszerítve, hasonló okokból, mint te. És bizony néha jó kizökkenni... de majd legközelebb!
Nyf

Melitta

Kép
nyf

<font color="119911"> Szia Nadine,
gratula a kiscsajhoz! Örülök, hogy ismét otthon vagy. Vigyázz nagyon magatokra!
Kmoni,
azért a Te pocid is nőni fog még, de gondolom ezt tudod már. Én már a finisben vagyok, 38. hét. Kép
Livi,
a pici szoba is lehet nagyon szép és az olyan kis kuckós. Nekünk most kerülnek fel az ajtók a szekrényre és a polc a pelenkázó fölé, aztán majd lefényképezem az egészet egyben. Kép
Ági,
jobbulást!
Nancsi,
volt nagy ünneplés tegnap? Ja, látom volt gyerekpezsizés. Az jó. Kép Kép

Na, pussz.
Mindenkinek további szép napot!</font>
angi79

<font color="aa00aa">Ági Kép Azért a Kinek veszélyetetettebb a terhessége? című szópárbaj-játékot kihagynám, akkor már a Ki hízott kevesebbet és ettől milyen baromi jó fej? címűben vennék inkább részt Kép Szóval Parragh nevű volt, jó, majd figyelünk, hogy aznap ő se érjen rá Kép Egy laptop.. na az jó lenne... Kép

Livi, a mi kinti bérelt szobánkban még egy babaágynak se lesz hely, úgyhogy te egy burzsuj vagy, vedd tudomásul KépKépKép Legalább nem fárdsz ela sok szaladgálásban egyik szobából a másikba KépKépKép

Nyf, akkor gyors és hatékony munkát neked is, ha már muszáj!(utálom , hogy muszáj Kép)

Kmoni, akkor majd meglátogatlak, ha te már szülsz én meg CTG-re megyek a h-ba, jó? Mariannka is nagyjából veled egyidőben fog szülni ugyanott, ha jól emlékszem. Illetve Cory is akkora esélyes nagyjából, úgyhogy lesz majd jó kis társaságodKép</font>

indianyo

Nyf, Istvános lányok is vannak itt szép számmal, így kaphatsz okos tanácsokat kórházi ügyekben is Kép

indianyo

Vikó, igyekszem. Bár abszolút nem tudok koncentrálni semmi másra, csak a babára... így nehéz hatékonynak lenni... ráadásul nappali tagozatra járok és a vizsgaidőszak kellős közepe van. Brrr! Kép
Te hogy veszed rá magad, hogy dolgozz? Kép

Melitta

Kép
nyf

<font color="aa00aa">NYFKép Nekem muszáj. Nem részletezem az okokat, jó? Sajnos duplán nehéz, hogy a társasági életemet az öcsém gyerekeire felügyelés jelenti és bizony kerülget a depresszió napok óta, pedig most azt aztán végképp nem engedhetem meg magamnak. Neked viszont suli is van, úgyhogy duplán nehéz neked is...A városban járás-kelés-barátkozás-kultúrélet azért hiányzik nagyon. Én sose voltam otthonülő típus...

No nem nyavalygok tovább, van egy kisbabám meg egy távolban lévő, de szerető férjemuram, és értük csinálom Kép

MesiKép köszönöm szépen a jókívánságokatKépKépKép. Én most már inkább meghagyom a tapasztalt mamáknak a hozzászólást. </font>

indianyo

Hát akkor nem marad más, minthogy drukkolok neked/ünk! Kép És mindenkinek, aki tanul.

Melitta

Kép
nyf

Ágiboszi!

Tudom én, hogy minden perc drága! Az első gyerkőcnél időmilliomos voltam, mindenre volt időm, magamat is belevéve. A másodiknál már semmire, úsztam az árral. Hogy most mi lesz? Még jó, hogy tudok úszni! Kép
Bár lehet, hogy majd néha mentőövért könyörgök.

Persze ez nem panasz, inkább ez, mint bármi más. (főként a napi 8 óra kötött munkaidős robot) Régen olyan önálló, és önmegvalósító voltam, mint 10 feminista együtt. Most pedig? Kérem itt vagyok, engem bizony el lehetne tartani. Nem vágyok másra, mint a családdal, és az otthonunkkal foglalkozni.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Mesi Kép
Szuper az ötlet! Kép Kép
Akkor most én már csendben is maradtam ami a gyerek-kuckó részt tekintve Kép Kép Kép Kép
Egy pill. idejutottam megint.
A szoba már kipakolva, s áll a káosz!
Jó lenne már 1 héttel öregebb lenni, mert nem bírok a kíváncsiságommal!

KépKép
csema

Bocsi tekintiKép

KépKép
csema

Közben ,hogy teljen az én is, kimostam megint pár kapott babarucit, persze csak 62-es méretig.
Most pihi, mert sokat voltam ma fennt!

KépKép
csema

időm teljen! kicsit kótyagos vagyok ma! Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Ági! Kép édes vagy. Kép Nem aggódom. Kép Én is a zsacsis jégtartós dolgora gondoltam. Kép Szülésnél meg majd megtudjuk, hogy fiúnk vagy lányunk lesz. Kép Vettem csomó semleges színű rucit, így elleszünk szülés után gond nélkül. Kép Ahogy eddig produkálta magát a kicsim, szerintem a 30 hetes uh-n se fogjuk látni, hogy milyen nemű... Kép Legalább türelmet tanulok addig is. Kép

Nadine! Jó, hogy minden rendben van veletek, meg a leányzóval. Kép

Vikó! Neked se jön be ez az időjárás? Én is kicsit nyomi vagyok. Kép

Angi!
Bevásároltam! Kép Vettem 4 56os, 4 62es rugit, 2 62e gatyót, 1 62es és 1 56os kardigánt, 3 00zoknit, meg 1 kissapit és fizettem 8500at. Kép Cuki zöld, sárga, fehér színek, hol síma, hol csíkos... Szóval most már csak 68as cuccok kellenek majd. Kép Nagyon édesek. Be is pakoltam mindent a szekrénybe. Kép Most már alakulnak a dolgok rendesen. Kép

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Trose: nálam a sterilizálás úgy néz ki, hogy fogok egy műanyag edényt, bele víz, bele a fejő részei, és be a mikróba. Hogy mi az a gőzsterilizáló stb arról fogalmam nincs, és soha semmi mást nem sterilizáltam, csak a fejőt, azt is csak rövid ideig, mert utána meg nem használtam.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

VokKép
Nagyon olcsón vetted!
Hol vásároltál?

KépKép
csema

Csema!
Köbányán volt babaruha börze és ott. Van közte új és használt is. A leányzónak naaagyon sok rucija volt. És tudtam volna még naaagyon sok minden szépet venni. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Ó de kár, hogy nem tudtam előbb, anyós ott lakik és most 50-es cuccokra pályázom, mert az nincs!
Na mindegy, már elküldtem őt az Árkádba, de ez itt olcsóbb lett volna, s az nem egy utolsó szempont!

KépKép
csema

Csema! Kiírtam hajnalban, hogy lesz vásár.... Kép Sajnálom, hogy nem láttad!

Eszter
Kép
Kép
vok

Livi, akartam már mondani, hogy az Istvános előadáson az az Ónodi Eszter volt, én is láttam. Kép Csak smink nélkül nehezebb volt beazonosítani.
Nyf: majd Nicikánál jelentkezhetsz a táblába, és akkor ott lehet látni, hogy kik vagyunk Istvánosok. Kinél fogsz ott szülni? Én Ujvárinál Mamacka is, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Az alagsor nem egy leányálom, de a szülőszobák tényleg nagyon szépek és barátságosak. Minden szerdai előadás után meg lehet nézni.

Ági, ez a tartó eddig a legszimpibb a tejcsinek. Ezt hol lehet kapni?

Nancsi, jó bulizást! Kép Te varrtál már fejvédőt Alexnek? Mert én nézegettem a kész fejvédőket kiságyba, és olyan nem szépek vannak, hogy csak na. Az ágyneműgarnitúrásokban vannak szépek, de ami csak fejvédő, azok randák.... Kép

Vettünk kiskádat a fiatalúrnak, király lett. Megatoysban sikerült. Belül van támasztója, így majd nagyokat tud lubickolni. Kép

Na csók

Eszti
34+3
Vendég

<font color="aa00aa">Eszter, nekem már semmi se jön be, csak az ágyikómeleg és az alvás. Kész mormota lettem most, hogy már nem lehet akármennyit Kép Jókat vettél Kép

Csema, miért kell neked az 50-es méretű ruci? Gondolod, hogy érdemes annyira icipicit venni? </font>

indianyo

Hát idáig az 5 gyermekemből 1 hónapos koráig mindegyikük az 50-es rugit hordta, így feltételezem Szófi sem lesz sokkal nagyobb!!!

KépKép
csema

Mindegyikük 2800gr-al született a 38. héten, kivéve Anettet Õ a 36. héten és 2300gr-al
A főorvosnő azt mondta a madzagjaimtól megszabadít a 37-38. héten attól függ mennyire feszűl így nem valószinű, hogy kihúzom tovább! Kép

KépKép
csema

Időközben részt vettem egy " hogyan szereljünk, össze egy darabjaira ill csavarjaira szedett távirányítós autót" a kicsiny gyermekem részletesen elmondta, még a csavarozás menetét is!
VokKép
sajnálom, ugylátszik álmos voltam és átsiklottam rajta!

KépKép
csema

Sziasztok!

Nyf, Kmoni: üdv. közöttünk, tényleg iratkozzatok fel a táblánkba és akkor mi is és Ti is képben leszünk ki kicsodaKép

Nadine: örülök, hogy végül minden jól alakult! Gratulálok a kislányhoz, hidd el, nem fogsz csalódniKép

Cory: csak éjjel mész ennyit pisilni? Biztos rajtafekszik a hólyagodonKép

Vok: ügyes vagy a babaholmi vásárlással!Kép

Csema: szerintem nem baj, ha a bordűrön nem csak maci van!Kép nekem tetszik!!

Anita: hogy sikerült a vizsga??

Angi: na, akkor egy cipőben járunk,Te is doki nélkül maradsz a végére? Én is drukkolok, hogy februárig kihúzzuk, akkor már lesz doki is! Nagyon csini maradtál így a végére is!!Kép

Ági: jobbulást!!!

Vikó: nekem nem kéne feküdnöm, de olyan jól esikKép mindig kihasználom ha Dorina alszik, akkor én is pihizek. Most is ezt fogom tenni, egész eddig mostam, sütöttem... Kicsit későn ebédeltünk, de hát 11-kor keltünkKép
Én is tartom ám a "diétát", figyelek nagyon, hogy mit eszem. Mondjuk most spenótos - túrós - sajtos lasagne-t sütöttem.

Majd még este jövök!!

Tünde 36+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hát lányok! Végig olvastam a mai termést és úgy elfáradtam hogy reagálni már nem maradt erőm! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?