Én nem tüntem el oly annyira, tegnap írtam. De azért nagyonaranyos vagy, hogy hiányolsz!
Maja szemecskéje hogy van? Mint mondtak rá a dokik? Sajnálom, hogy nem tudsz napközben pihenni a Majával. Nálunk is ugyanez a helyzet. Mire één elaludnék, ő akkorra kel fel. Érdekes továbbá nálunk az, hogy bent fél, max egy órát képes aludni, kint meg 2-3 órát is akár. De most, hogy beteg arra kezdtem el gyanakodni, hogy nem tesz jót neki, ha kint alszik, mert nem aker meggyógyulni. Pedig aztán böcsülettel be van takarva!
Ilyenkor tudnék én is aludni, csak nem tudom akkor, hogy mennyit óhajt aludni a kicsim, és áálandóan lesem, hogy mikor akar már felébredni!
Juszti
Én is megnéztem a képeidet! Nagyon kismamás voltál!
Hogy mikre rá nem értél annak idején!?
Nekem mostanában kérvényt kell benyújtani, hogy el tudjak menni egyet nagyobbat bevásárolni. Boldi mindig így vigyorog evés közben? Nagyon édike!
Villes
mi nem is foglalkozunk a Don Vince szépséghibájával, sőt neki ez a szexepilje!

/no meg a nagyapja kalapja/ De az hogy nem találsz erről semmit, felháborító. Egyik ismerősünknek is volt valami hasonlója. Nem biztos hogy ugyanaz, de neki zsírmirigye volt. Először kicsi volt, és elkezdett nőni, és kb amikor 1 ft-os nagyságú lett, akkor egyszerüen mütéttel eltávolították. No de ő felnőtt ember volt. Most is az!
Csak úgy leírtam.
Connie
Gyógyúlj meg! Szedjél jó sok vitamint, meg lándzsás utifű szirupot...........
hehe gyógyszerésznek jótanács!!! /hogy annak milyen sz.r íze ven/

Ruz
Hát tényleg nagyon egyformák a képek! Tán nem egyidősek véletleül a gyerekeink?
/költöi volt a kérdés/ imád pakolni a lelkem. Köszi mindenkinek, aki megdícsért minket. Vágyam volt, hogy amikor elköltözünk, akkor ne egy kis lyuk vacak konyhánk legyen. Mert rájöttem, hogy az ember a napja nagy részét a konyhában tölti el. Ha gyereke van szerintem akkor pláne. Ugye Vezso? És akkkor már legyen olyan, amilyen tettszik is. Hát nekünk ilyen.
Répa:Szerintetek mi amikor répával tömtek hajdanán megnézték, hogy milyen nitrátos talajból húzzák ki? Á dehogy. Ennek ellenére próbálok házi kertből származó répát adni az Ádinak! A nagymama annak idején gondolt ránk, és fagyasztott le nekünk háni répát. Az eszi a gyerek.
Ildi
Kívánom, hogy apukád rendbe jöjjön mielőbb. Neked meg kitartást a kis Marcipánhoz, és a Tibihez. Jöjjenek már rendbe a dolgok nálatok!!!!!!!
Sajnos a keddi találkozóra mi nem tudunk menni, mert akkor kell müteni anyumat, és elszeretném kísérni őt. Úgy hogy nagyon sajnálom, és rettenetesen fogtok hiányozni! Brühühü.
Jó éjt nektek!
Szilvi