A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti
Én is úgy éreztem... sőt igazat megvalva én sem tartom sokra a dolgot...

Kép
Kép
Kép
mamacka

BecsiKép
Megértelek, nekem már most kifolyik a szekrényből Dani ruhája, a régi, szépen elpakoltakat még nem is mertem elővenni, mert halvány lila ködöm sincs róla, hogy hova tudnám elpakolni ha kimosnám őket és vasalnám ujra.
Igazából már egy kiságyunk és egy kis komodunk van ketteskének, de még nem tudtuk elhozni a barátosnémtól, mert még nincs hova tennünk, de lassan elkezdem a ház oldalát egy kicsit tágitaniKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

VikóKép

Ahogy Eszti is irta, itt elég stabilan el lehet helyezni a kádban a babót és szépen lehet pancsizatni benne, könnyebb mondjuk a fürdető krémet is rákenni, meg ők is jobban fogják élvezni a szabadságot a kiskádban.

NyfKép
ez a homeos dolog engem is izgatott sokáig, a mi korházunkban se igazán alkalmazzák, nem korházi protokol. A dokiddal beszéld meg meg a szülésznőddel, de ha jól olvastam akkor nem igazán támogatja, szerintem akkor inkább ne erőltesd, van egy két bogyo amit elötte érdemes elkezdeni szedni, ha gondolod készülj rá a szülésre ugy, a többit meg bizd a dokidra. ( a vérzéscsillapitó bogyokkal inkább bánj csinján, vagy ne is alkalmazd, max a természetes oxitocin hatású cauloppylomot , vagy hogy kell pontosan leirni a nevétKép)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

MóniKép
Szerintem ezt a kérdést a dokiddal kell megbeszélni, hogy melyiket fogja alkalmazni, meg persze mi is a korház bevált protokolja császár témában. A spinálisnál legalább ébren látod a babót, megmutatják neked, az altatásnál is felpozzák az emberjányát, de speciel én csak arra emlékeztem hogy egy nagy fehér foltban egy rózsaszín pacát láttamKépKép

A dokid tuti a legjobbat akarja nektek, és ha ő inkább a császárt látja a legmegfelelőbbnek akkor inkább te is ahhoz ragaszkodj, főleg hogy ha tesót szeretnétek akkor nem igazán előnyös, ha teljesen szét esel belül.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mamacka! Most nézem a táblában, hogy kb. egyszerre leszünk bent... ha minden a tervek szerint alakul. Kép

Melitta

Kép
nyf

Ágiboszi! Köszönöm, hogy hozzászóltál. Egyedül valószínűleg nem állok neki mindenféle bogyókat beszedegetni. De szimpatikus lett volna ez a megoldás. Mindegy! Már maga a gátvédelem is nagy szó! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nyf
Mikorra vagy kiírva?
Előadásra jársz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyf
Szerintem ez egy jó kórház... én főleg a szopibarát mivolta miatt választottam! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ágiboszi,
igen, sajnos elég valószínű a császár... és ha nem muszály, nem pacákat akarnék látni :-)
És a szopival mi a helyzet? Te mikor tudtál elkezdeni szoptatni? Egyáltalán mennyi idő az, amikor rendesen a kezedbe foghatod a gyerkőcöt?
kmoni

Kmoni
A császárnál az altatást sehol sem szorgalmazzák (ugyanis a babára is hat az altató) csak ha valami miatt muszály... pl. volt akinek nem hatott a spinális... de ez meg ott és akkor derül ki.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elvileg április 15 lenne a kalkulátorok szerint, de elég hosszú volt a ciklusom, így 20-a körül lehet rá számítani. Még nem voltam előadáson, de mielőbb szeretnék menni. Tudod a programot? Milyen a torna utána? Voltál már?

Melitta

Kép
nyf

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Csema!
Jó lesz az a fehér.Kép Alexnak mindene fehér lesz (kiságy, pelenkázó, polc, sarokpolc, szekrény)+ mi is vele alszunk majd. Valahogy bezippeljuk a fenyőágyunkat, meg egy picike TV álványt, és ennyi. Világoskék a fal. Nekem nagyon teccik már a szoba így, h még semmi nincs benne, csak a kék falak, és a beton.Kép Parkettások elvileg most hétvégén mentek/mennek. A nappali, ami majd a mi szobánk lesz, ott meg beige színű a fal, és fekete bútorok lesznek benne. Szerintem az is jó lesz.Kép
Majd költözés után teszek fel képeket is a szobákról.Kép (bár ott tartanánk már!)

Ági!
Ivó zsiráf nagyon tuti. Pont így nézhettem ki, csak nekem vastagabbak a sonkáim, és nagyobb a pocim, na és mókásabban tudok terpeszteni! KépKépKépKépKép
Jó a vásárlási hozzáállás.Kép Csináljuk azt, h majd Te elmész, és nekem is bevásárolsz? KépKépKépKép Bejövős lenne.Kép

Angi!
Ünneplés még nem volt, majd ma. Tegnap nem tettem be a hűtőbe a pezsit. De ma úgy beb@szunk a kölökpezsitől, h csak na! KépKépKépKépKépKép

De mosnám már én is Alex cuccait, de így költözés előtt nem biztos, h túl sok értelme lenne.Kép

Vok!
Hol vásároltál?
Jah, közben látom, h börzén.
Mi ma tecsóturán voltunk, próbáltam kifogni valami jót Alexnek, de nem igazán láttom most értelmes dolgot.
Viszont vettünk 6 db széket, ami elég jó áron volt, mert 1700 volt darabja.Kép

Eszti!
Nem, még nem varrtam neki, mert elvileg kapom a kisággyal együtt, meg baldahint is.Kép Csak nem toom milyen színű. De kiskrapeké volt a bútor, úgyhogy eléggé sanszos, h nem rózsaszín. Max, ha nem teccik, akkor majd az alapján varrok neki valami aranyosat. Meg úgy tervezem, h nem veszek neki ágyneműhuzatot, hanem varrok, és max akkor ugyan olyan lesz, mint a fejvédő. De majd kiderül.Kép
Mennyi volt a kád?
Jah, közben ezt is látom. Milyen kis desig-on.Kép Teccikteccik.Kép

Dézsát fog valaki használni? Az milyen? Mármint hogy érzi benne magát a kölök?

Betéttel kapcsolatban: Mennyit kell venni? Szülésfelkészítőn annyit mondott a szülésznő, h a szülészet mellett van egy kis üzlet, ahol 70Ft/db áron lehet venni. Az drágának számít, mert fogam sincs?

Adriana
Helyes az ágyikó nagyon.Kép

Becsi!
Szerintem nyugi. Én sem vettem még szinte semmit Alexnek, és nem is fogok még szerintem jó 1 hónapig.Kép de utána! Hűűű, nem győzöm majd a lóvét pumpálni a bébiboyom cuccaiba.Kép

Nah, most meg lépünk a Praktikerbe lámpákat venni a lakásba.Kép Aztán, h azokat is hova pakolnuk most itt ebben az egy szobában? Most is úgy néz ki a szoba, mint egy raktár.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Hihetetlenek vagytok! Mindenki most kotlik a gép előtt?KépKépKépKép Írjatok csak, de ne sokat, mert nem győzök olvasni majd.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+5</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Én is amiatt választottam és a garantált rooming-in miatt. Nagyon szeretném, ha a lehető legbababarátabb módszerekkel jöhetne a világra és annál jobb nem lehet neki, mint a mami mellett.

Melitta

Kép
nyf

Nyf
Mi most kezdtünk el járni... legközelebb a csecsemőápolás lesz. Tornán még nem voltam, pedig már nagyon kellene! Kép
Én Április 14.-re vagyok kiírva de a doki szerint elöbb jön... azért maradt bent az április 20 mert első körben ez volt az időpont és ez egyben az én születésnapom is.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Láttad a szülőszoba sorozatban a Siklós dokis szülést?
Le lehet tölteni, ha kiváncsi vagy rá!
Szülésznőt választottál?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pedig jó lett volna! Nekem is kellene a torna, mert állandóan csak ülök és alig mozgok. Majd szerdán bekukkantok, hogy milyen.

Melitta

Kép
nyf

MóniKép
Ahogy Mamacka is irta inkább már a spinális az elfogadott érzéstelenités.
Nekem mondjuk most is altatás lesz ha császár lesz, de ez nálam azért van mert elég dagi vagyok és nagy a kötényem, ebből kifolyolag csak döntésben lehet müteni, az meg spinálisban nem megy...

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nem láttam sajnos. Hol lehet letölteni? Ha minden igaz, akkor Erzsike (akivel együtt szeret dolgozni) elvállal engem is. Õ nagyon szimpatikus! Kép
És te választottál szülésznőt?

Melitta

Kép
nyf

Ágiboszi,
ha megkérdezhetem, hány kiló vagy? mert szerintem én is nagyon sok...
de én AKKOR SEM akarok aludni!!! :-)
kmoni

Mamacka! Honnan lehet letölteni a szülőszobás részt?

KépKép
nicika

Csürös Erzsike nekem is nagyon szimpatikus... és gátvédelemben nagyon profi...
Mi még nem döntöttünk, de úgy néz ki, hogy nem fogunk választani... elsősorban a pénz miatt de állítólag minden szülésznő nagyon jó. Ha apa nemjönne be akkor mindenképpen választanánk, de ez fel sem merült.

http://szuloszoba.hu/
Itt keresd meg... már nem emlékszem melyik adás volt....

Kép
Kép
Kép
mamacka

MóniKép
Megelégszel annyival, hogy háromszámjegyű?KépKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Indianyó!
Nem akarok beleszólni, de szerintem nem kötelező a mozdulatlanság, csak nem nagyon tudsz mozogni. A kettő nem ugyanaz. Ennél már csak az jobb, amikor kioktattak, hogy aki érzéstelenítővel (Eda, spinális) szül, az utána ha megmozdul, akkor lebénul örökre. És hiába magyaráztam, hogy ez hülyeség. Az Újvári azt mondta, hogy az Eda hatása ha időben beadják már a kitolásra végetér, ezért tudnak a mamák kitolást végrehajtani. Ha nem ér véget, akkor nem érzik, hogy mikor kell tolni, de akkor is tudnak, csak szólni kell, hogy mikor. És azért van utána infúzió, meg fejfájás, mert leviszi és megbolygatja a vérnyomást. Ezért mihelyst bent van a tű, rögtön infúziót is kötnek be.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Megvan... Dóri és Évi története...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hú Mamacka! Akkor ezeket a szülőszobás felvételeket most megkukkolom! Kép

KépKép
nicika

Kmoni!
Ne keseregj már most annyira! Ha a te későbbi egészséged a tét, szerintem ne gondolkozz! Azt a babát fel kell nevelni, futni, rohangálni kell vele. Kép És ha jól emlékszem, még két tesó is tervben van. Nekem eddig két császárom volt, (egy altatásban, egy spinálisan)tehát mondhatni "rutinos" vagyok. Nem választanám én sem, de ha másképp nem lehet mindkettőnk egésszségét megőrizni, nem nagy ár az a 12-24 óra. Nekem 24 óráig nem volt szabad felkelnem, be is tartottam, mert mesélték, hogy tényleg pokoli lehet a fejfájás. Õszinte leszek, nekem csak az utolsó 2-3 óra volt lassú. Addig ugyanis nem győztem aludni, és regenerálódni. Sőt, még a lábam mozdítása is nehéz volt. Viszont igenis babázhattam! Ott feküdt MELLETTEM a kismanó mindkét esetben, és amennyire tudtam, oldalra fordultam, és próbálkoztunk a szopizással. Földöntúli élmény volt. Akkor nem is fájt annyira semmi. Ami még kellemetlen lehet -nálam az volt- az az anyagcserég beindulása. Mert amíg nincs eredmény, csak inni lehet. a végén már nagyon éhes voltam. De nálam ez egyébként is lassabb, mint az átlagnál. Ki lehetett bírni, és én most a BIZTOS császáros tudatával is alig várom a kínokat, mert fantasztikus a végeredmény. Bizony ha 2-300 éve akartam volna szülni, valószínűleg már nem élnénk. Sem én, sem a babáink. Tehát én hálát adok a lehetőségnek, hogy 3 gyerkőcöt is vállalhattam. (Azt azért megsúgom, hogy én is reménykedtem egy természetes szülés esélyében, de mindent nem kaphatunk meg.) A mozgás kb. 1-2 napig bizony nehéz, és fáj, de csillapodik. Egyre vigyázz. Az a 6 hét tényleg 6 hét legyen, akkor is, ha te gyorsan felépülsz. Komoly problémákat lehet összeszedni, ha valaki nem piheni ki a szülés -főleg a császár- szervezetére gyakorolt hatását. Bocs, ha egy kicsit komolyabb voltam, de most így éreztem helyesnek. Ha van még kérdésed, kérdezz bátran, akár így akár telefonon, vagy mailben.

Üdv: Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Nici
Jó mozizást! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én pedig azon gondolkodom, hogy inkább a szülésznőt szeretném biztosan. Elég tanácstalan vagyok, de végülis ő lesz végig velem, nem? Miért milyen összegre lehet számítani amúgy, tudod pontosan? Apa velem is bejön hál'Istennek. Kép

Melitta

Kép
nyf

Köszönöm Mamacka, Nicikával tartok Kép Utána jelentkezem.

Melitta

Kép
nyf

ZsuzsiKép

Véleményed osztom rendesenKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Indianyo,
hamarosan én is három számjegyű leszek....

Zsuzsi,
köszi az infokat!!! Eleinte nagyon el voltam keseredve a hír hallatán, mármint hogy elég nagy valószínűséggel császározunk, meg nem örülök a hosszú mozdulatlanságnak, de már kezdek belenyugodni. Az orvosomban 100 százalékig bízom, úgyhogy ha ő azt mondja, hogy így, hát így. Te melyik kórházas vagy?
kmoni

Nyf
Általában 20000-et szoktak adni...
Ezt nektek kell eldönteni, tény, hogy ő van veled többet!!!

Kmoni
Nekem egyik ismerősöm öt gyereket szült császárral...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Láttátok tegnap a rekord dagi gyereket... 6.20-al született!!! nagyon durva 8 évesen már 63 kiló és negyvenes lába van.... most született hugi szintén hat kilóval, van egy koraszülött gyerkőc is a családban, ő négy és fél kiló volt....
A rekordot egy olasz baba tartja aki ötven éve született 10 kilóval!!!! el sem tudom képzelni... akkor még a császár sem volt rutin...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Császár:
igazándiból az a bajom vele, hogy legalább az első gyerekemet úgy szerettem volna megszülni, mint a mesében....fájások, kórház, gyors szülés, apa elvágja a köldökzsinórt, szopi, 4 nap múlva otthon.
Meg hát nyilván ez már egyfajta műtét. Én meg még kórházban sem voltam soha... Ezért aztán tényleg minden infot szívesen veszek.
kmoni

Kmoni!
Én fehérvári vagyok, de valószínű, hogy most kimegyek Mórra, mert a dokim, akinek a kezébe nyugodtan teszem a saját és babám életét, egy éve kiment oda. Meg azt is hallottam, hogy -bár gyönyörű új- minden valamire való doki kivándorolt oda, mert nem bírták az itteni lelketlen környezetet. Ugyan nekem itt lenne egy szülésznő, aki személyes jó ismerősöm, de az én esetemben a doki fontosabb. Úgyhogy utazunk. Ez most azért is kellemetlen, mertvalszeg a 37. héten befektetnek, a 3. császár miatt. Nem baj, az csak 1-2 hét, mert nálam mindkét baba 38-39. héten ki akart bújni. (Csak nem ő akar ráhúzni.) Ha a doki azt mondja, hogy látni akar, és felügyelni a nap 24 órájában, én engedelmeskedek. Vigyázzon csak ránk! És itthon 2 gyerkőc, na és egy szuper társ várja, hogy egészségesek legyünk. (Egyébként ezért nem is dolgozom már. Közölte (a doki, hogy félidő után maradjak a fenekemen itthon)
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok!

Naaaagyon sokat írtatok. Kép De véigimentem rata rendesen. Kép

Eszti! Tök szupi az a kád! Nagyon tetszik! Kép

Adriana! Engem is nagyon érdekelne az ágy ára. Én épp elmélyült keresésben vagyok. Kép

Császárosok: Hát, nem irigyellek benneteket! Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy úgy jön ki belőlem a törpe, ahogy neki jobb, azt majd meglássuk. Kép De azért nem hangzik olyan jól a császár utáni fájadlom meg stb.

Ági! Neked azért könnyebb, mert ott vannak Dani cuccai. Nekünk semmink nem volt. valmit csak rá kell adni, ha kijön. :D Persze a legédesebb cuccok azok mindg vagy kékek, vagy rózseszínek... szóval nem könnyű az unisex ruhakeresgélés. Kép

Náncsika! Jó mozgalmas napod volt ma is. Kép Én is végig másztam a Tescot, meg az Auchant és össz-vissz 2 bodyval jöttem ki és 2 rágcsával...

Körkérdés: Milyen lázmérőt érdemes venni? Én egy ilyen hajlékony, elektromos verzióra gondoltam. Véleményeket előre is köszönöm. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Látom kezd visszatérni a régi pörgős formaKép

Hát, elég necces szerintem a vizsga, de azért remélem, meggörbül... mostmár ezzel is kiegyezek, annyira unom az állandó készülést, utazást...

Eszti: csak annyit szeretnék mondani, hogy "természetesen" ugyanilyen a kádunk, ugyanez a szín...stb. Apa választotta nálunk, merthogy állítólag az ő reszortja a fürdetést...Kép Csak mi 4990,- ért vettükKép

Adriana: Nagyon szép a szobaKép

Nadine: Örülök,hogy otthon vagy! Gratulálok a nuniskáshozKép Vigyázz nagyon magatokra, pihinj, amennyit csak tudsz!

Most megyek tusolni, enni, aztán még megpróbálok jönni!

Puszi: Anita

Mi is megint vásároltunk, már tényleg csak egy-két apróság hiányzik, pl. nem lehet kapni sehol dobozos popsitörlőt, csak utántöltőt, meg a kozmetikumok (gyógyszertári cuccok)... Nekem zokni, papucs, melltartó... Asszem ennyi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na nálam elmarad a mozizás, mert apa azt mondja hogy hülye vagyok hogy ilyeneket akarok nézni! Kép Úgyhogy letöltöm, aztán majd akkor nézem meg ha apa nem lesz jelen! Szerintem nem hülyeség, és én kiváncsi vagyok nagyon!

KépKép
nicika

Vok
A Brendonban most kuponosak a rugik meg a bodyk... sárga kék narancs zöld csíkosak... nagyon szépek és jók lányra fiúra is.

nekünk is olyan lázmérőt vett anyum... majd elválik, hogy beválik-e

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kmoni!

Teljesen megértelek, én is így éreztem. De ez az az eset, amikor nem kaphatunk meg mindent. A kismanóval töltött időd, viszont feledtet mindent. Szebb lesz, mint elképzelni tudod. És hidd el, teljesen másodlagos lesz, hogy hogy születik. Csak most olyan fontos számodra, mert még előtte vagy, ez az a nagy pillanat, amire oly sokat vár minden kislány. Csakúgy, mint az esküvője. De -szerintem- a szülés végeredménye olyan csoda, ami feledteti az azt megelőző élményt. szerencse, ha szép emlék, de ha nem, -pl nekem nem az, most nem részletezem, mert fölösleges izgulást okozna- nincs időd gondolkozni azon, mert a baba már MINDIG ott lesz veled, bearanyozza a perceidet.

Kép
KépKép
zsugyu

Nici
én megnéztem anno szinte az összes részt. Engem megnyugtatott... az ismeretlen dolgok mindig jobban megrémítenek, ez által egy kicsit közelebb került hozzám az élmény... rám jó hatással volt, anyósom meg ott szörnyülködött mellettem.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Köszi! Kép Megnézem majd. Kép Mikor mész legközelebb dokihoz? Nekünk csak a 30dik héten kell menni...

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="aa00aa">Kmoni, a három számjegyűt Ági mondta, bár nálam is esélyes... ugyan most diétán vagyok, úgyhogy remélhetőleg kikerülhető... Viszont tényleg nem nyavalygunk, ha császáral kell, hét úgy.

Livi, természetes szülésnél adott EDA és a műtéteknél alkalmazott gerinctáji érzéstelenítés nem ugyanaz. Különböző dózist adnak különböző helyekre. Az előbbi csak csökkenti a fájdalmat, de érzések és ingerek megmaradnak - ezért is lehet vele szülni. Az utóbbinál tökéletes az érzéketlenség deréktól lefelé és tilos a mozgás valamint szigorú hátonfekvés 24 órán keresztül+ katéter és infúzió. S ha a fejfájás előjön, akkor az bizony csillapíthatatlan... Sajnos volt már benne részem. Most a Szent Imrében van ez az újabb, csökkentett adagú, 12 órás... szerencsére. Arról nem tudok semmit, de jobban hangzik, mint a másik. Remélem, egyiket sem kell kipróbálnom és marad az ordítós-fájós természetes szülés Kép

Nyf, abszolút egyetértek veled a homeobogyókban, van egy szülész-nőgyógyász a II. Nőgyógyon, akinek van homeos rendelése külön valahol az V. kerületben. Most nem találom a címet, nem olcsó (6 ezer egy rendelés), de válaszol az összes kérdésedre és meghatározza az alkati szeredet, ami a homeopátia kulcsa. A Szentimrés topikban VOTIV szakértő homeos kérdésekben (ő ajánlotta ezt a homeopata doktort is, nem a szülés miatt, hanem, mert én érdeklődöm mindenféle természetes és vegyszermentes gyógymód iránt), a többiek is hozzá tudnak szólni. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Ki tilthatná meg neked, hogy homeopatikusan készülj fel a szülésre?

Ági, egy kicsit magyarázd el ezt a kötény dolgot, miért és hová kell dönteni téged? És hogyan? hűűűű...</font>

indianyo

Mi jövőhét kedden megyünk már nagyon várom! Kép

A kuponos body 700 körül van, nem a legolcsóbb, de jó anyagból... eredetileg 1200Ft
de szerintem az Árkádban is érdemes körülnézni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Én is meg szándékozom nézni mind a 20-at! Majd apát elzavarom gyerekszobát festeni! Szerintem sem árthat ha olyan dolgokat látunk, amelyek mondjuk nem általánosak!

KépKép
nicika

NancsiKép
Biztosan gyönyörű lesz!!!
Már azért is mert ti csinálljátok és a ti izlésetek, és színvilágotok szerint készűl!
ÁgiKép
addig jó míg csak szétszedi és nem kéri, hogy rakd össze!
Mondjuk Tőlem kérhetné, nem vagyok egy műszaki zseni!
A kád nagyon tetszik Nekem is!

KépKép
csema

Nici
Nekem csak a műsor stílusától áll fel a szőrzet a hátamon, meg elég sok butaságot csacsog a műsorvezető néni... Kép de ezekre lehet nem odafigyelni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita, pedig ezt nem is beszéltük meg.... Kép Itt Pesten a Minimanóban volt olcsóbb a kád, máshol itt is 4990 volt.
Örülök, hogy ok a vizsga. Biztosan görbülni fog. Kép
Ja, és "természetesen" nálunk is apa reszortja lesz a fürdetés. Volt egy másik fajta is, de szerinte ebben fog a legjobbat pancsolni a kisfia. Kép

Na, megyek én is, mert apa sztrájkol, hogy nem vele foglalkozom....Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszti: nekünk is ilyen kádunk van, nagyon-nagyon bejött Kép

Móni: http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/?PHPSESSID=f4d30cf690216d67361ac9dc44159eca
Változó, hogy altatnak-e vagy sem, de a babának mindenképpen jobb, ha helyi érzéstelenítés van, és nem altatás, és te is azonnal láthatod a babádat.

Becsi: mi sem vettünk még semmit Hármaskának Kép

Viko: ez a kád azért jobb, mint a sima, mert egyszerűbb benne fürdetni a gyerkőt. Nem kell tartani, és mikor már élvezi a fürdést, de még nem tud ülni, akkor ebben nyugodtan tud pancsolni.
Van ám csaszi is EDA-val, nemcsak spinállal.

ITt Balu 3 hósan a kádban Kép
Kép

cory 31+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?