A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs:
majd elfeledtem! egyszer beetem szelíd gesztenyéből (kb. 10 dkg) és egyszer keserűcsokiból, amitől Lencsinek szorulása lett.

ancsipancsi

Ezt az üzenetet kaptam:
Örömmel tudatom,hogy ma 12.45-kor megszülettem.
Súlyom 3560gr és 56cm vagyok.Sok puszi:
Szabolcska
Na kinek a babája üzenhetett nekem?

Macs!

Én is azt mondom amit Oxi:tapasztald ki.Nálunk soha semmitől sem volt hasfájás.Gondolom ez szerencse,pedig én imádom a csülkös bablevest,na nem minden nap de ettemés káposztát is és a többiről nem is beszélveKép

Juc
20170114224602

Sziasztok,
megint jó sokat olvashatok vissza, péntek ota nem volt időm internetezni.

Kisün, ma pocaknadrágot vettem fölKép Hogy mlilyen "pontos" lesz nálunk a harmadik, az nehezen megjósolható: Zsombi két nappal késöbb, Bendi egy héttel előbb született, úgyhogy bármi lehet. De majd megbeszéljük velükKép
Most már akor én is elárulom, hogy én meg sinológus lennék (ahogy egy haverom szokta mondani, a sinológia a bakterológia egyik mellékágaKépKép ), szóval én meg kínaiul beszélek. Az oroszt meg már tudjátok, az azért nem olyan különleges. De ez a sumer és akkád tetszik, ilyen emberrel még nem találkoztam, pedig az egyetemen azért összeakadtam pár csodabogárral.

Indi, te ezeket a nyelveket már tanultad valahol, mielőtt megismerted a férjed, vagy miatta tanultad meg? Ja, a nickem meg tkp. egy japán srác neve, és csak éppen eszembe jutott, mikor regisztráltam magam, aztán beírtam. Különben meg kiselefántot jelent (de japánul nem tudok, ezt ő mondta).
Indi, már akartam kérdezni tőled, hogy mennyire vagy ismerős az indiai konyhaművészetben? Én nagyon szeretem, s szoktam is kísérletezgetni, de elég amatőr módon, szívesen tanulnék pár trükköt. Bár gondolom, most terhesen és diétázva nem curryt főzölKép Tényleg, Indiában a terhes nők valami kímélő diétán vannak, vagy ugyanazt eszik, mint egyébként. Mivel ugye itt mindig azt mondják, hogy kerüljük a csípős meg fűszeres ételeket, ezek meg igen jellemzőek az indiai konyhára.

Zuzmó, nekem Bálint Mihály az orvosomKép

Moose, srácokkal nem is olyan nehéz, majd meglátod két lánnyalKépKép Szerintem a beszéd miatt ne aggódj, Zsombor elmúlt két éves, mire elkezdett beszélni, most meg már be nem áll a szája egész nap (mármint itthon, ismeretlenek jelenlétében "megkukul"). Olyan szavakat használ, mint pl. "koncentrál"Kép Ha egyszer elkezdenek beszélni, akkor aztán ragad rájuk minden, oda kell figyelni, hogy miket mondasz a jelenlétükbenKép

Bogárka, Petra is aranyosakat tud mondaniKép Nekem mostanában a kedvencem, mikor Zsombor körülnéz a (nagyon rendetlen) szobában, és megjegyzi, hogy "jaj istenem, mi van itt"Kép

KORKÜLÖNBSÉG úgy látom még téma: szerintem teljesen gyerekfüggő, két éves meg öt éves gyerek is lehet teljesen féltékeny az új jövevényre. A három év se biztosan nyerő - mi van, ha nem szereti az óvodát, s úgy éli meg, hogy nem elég a tesó, még otthonról is elküldték? Vgay beadod ugyan óvodába, viszont kéthetente megbetegszik? Szóval teljes lutri, én még mindig a minél kisebb korkülönbségre szavazokKép

Beet, mayaban asszem neked felejtettem el bemutatkozni, de akkor most Lilla alapján beazonosítottalakKép

Macs, a fotó gyönyörűséges! A "tiltott kajákat" meg nyugodtan próbáld végig, s figyeld, hogy reagál rá Fülöpke. Mint itt már a többiek is megírták előttem: ez is teljesen gyerekfüggő. Reméljük, Fülöpke mindenfajta zöldséges tejet szeretni fogKépKép

Kata
soosoo

Pirosnak hatalmas gartuláció!!!
Eltaláltam?Kép
soosoo

Soosoo!

Igen,eltaláltad!

CSajok!

Pirusnak megszületett Szabolcs babája!

Juc
20170114224602

Pirusnak sok boldogságot kívánok innen a távolból. (kb. fél kilométer Kép )

ancsipancsi

Akkor hatalmas gratula Pirusnak és Szabolcs babának Kép Kép Kép Kép

Lányok, köszönöm a véleményeket tuti,hogy kísérletezni fogok Kép

Indianyó,
én is kíváncsi ám, hogy indiában hogy is van ez, a szoptatás és a fűszeres-csípős kaják mikéntjéről. Meg arra is, hogy hogyan kell igazi curryt főzni KépKép
macskanyu

jajdejóóóó!!! Pirusnak és Szabolcsnak gratulálok!!! Kép (ezért is imádom a pocakosokat a topikban, mert egy ilyen hírtől olyan jó kedvem lesz KépKépKép) kívánom a legjobbakat, sok boldogságot, jó pihenést és anyatejet bőségesen!!! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv:nézni sajna nem tudod a neten csak hallgatni az nfl-t.Az is jó?

petergabi

Macskusz, én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, szopi alatt én 1sősorban a puffasztó meg a fűszeres kajákat (meg persze alkoholt, koffeint stb) kerültem, de szép óvatosan én is kísérletezgettem. amire rossz volt a reakció, azt 1-2 hónapra félretettem. bocitejről én is úgy tudom, napi 2-3 deci nem gond.
de régen még keringett itt egy szopi alatti tiltólista is, ami olyannyira exkluzív volt, hogy tényleg csak a vajaszsömle hibázott róla, hihi
hátha előkeresi neked valaki, és jót mosolyoghacc rajta! KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok gyönyörű babák gyönyörű mamái! Annyira klasszak a képek a majás taliról, irigyked ezerrel Kép Macs, neked külön két irigykedés a szépséges magadért meg a csemetéért. Jucusnak gratula a szupergyors felépülésért! Remélem Votiv kisfia is javulóban és Ficánka egész családja is már jól van. Jókívánságaim mindenkinek szólnak, ha kimaradt volna a felületes olvasés miatt valaki, tudjátok be szoftverferdítés miatti csökkenő eszemnek Kép

Soosoo, sejtettem a profilod alapján, hogy japén vagy kínai... klassz, japánnal én is próbálkoztam, de az írástanulás elvette a kecdvemet két két után Kép Én itthon kezdtem a hindit, aztán kint jött hozzá az urdu, bár utóbbin írni nem tudok, olvasni meg az se, aki írni igen, mert az arab írás nagyon trükkös, nincsenek benne a magánhangzók jelezve Kép Férjemet 8 évi kintlét után ismertem csak meg.
Sajnos kint tudatosságnak nyoma sincs, így össze-vissza esznek mindent, a gyerekkekkel is ugyanazt etetik, akár pár hetes korban is Kép A szoptatás szerenécsre kint is elterjedt, de kábé ez az egyetlen közös a két kultúrában.
Nálunk óvatos a főzés, só minimális, csili csak az uramnak olajban eltéve csücsül a hűtőben és ő tetszés szerint csemegézik belőle. A kari egyébként egy ugyanolyan gyűjtőnév, mint a főzelék... Lényege a tájegységenként és családonként is változó irgalmatlan mennyiségű fűszer és hasonló adagban olaj+só. Ebbe aztán bármi belekerülhet, zöldség, tojás, húsféle.
Én sokféle ételt tudok készíteni, ha valami konkrétat mondtok: milyen zöldség vagy husi legyen benne, akkor tudok esetleg receptet is adni.

További jóestét!

indianyo

Votiv:hallgatni tudod csak a neten az nfl-t,az is jó?

petergabi

Gabi, igen!!! kéek szépen linket! Kép konkrétan most a Pittsburg-Indianapolis meccs érdekel, mert ezek a riherongyok elmondták délelőtt, hogy azok a koszlott seattle-i sirályok leverték a szép rézbőrű washingtoniakat... fúúúúj, bunda KépKépKép na és mit szólt férjed, hogy a vad mmmmm lovacskák kiverték azokat a töppedt seggű címvédő patriótákat? Kép

votiv 8)
votiv

Isten hozta Szabolcsot e világonKép Pirusnak sok tejecskét és örömötKép akkor most Rájli jön???

indianyo

Indi, és hogy ismerted meg a férjed? és ő miért nincs most Mo-n veled? és Indiában mennyire elterjedt a babamasszázs? én a Shantalát olvastam, és ebből persze arra következtettem, hogy Indiában mindenki ezt csinája Kép és Te akarsz majd maszizni?

na, megyek, mert morog a zuram é sparancsolóm, grrr

votiv 8)
votiv

Votiv:bocsi,de csak olvasni tudod:http://www.superbowl.com/scores Már 7-től megy a pittsburgi meccs

petergabi

Votiv, babamasszázst azt hiszem, elég elterjedten alkalmazzák, bár nem tudom, mennyire szakszerűen. Ott nincs kádban fürdetés, gyerekeket csak valami vizes ronggyal letörlik olajozás után. A férjet interneten ismertem meg, éppen egymástól fél kilométernyire interneteztünk egymástól Kép Azért nincs velem, mert én is csak a vízumért jöttem haza, csak anyagi ügyeink és későbbi méhlepény-probléma miatt itt ragadtam. Sajnos nincs arra pénzünk, hogy ő jöjjön, úgyhogy távol egymástól próbáljuk a dolgot túlélni és kihozni belőle a legtöbbet. Aztán majd megyünk hozzá, ha már baba felkészült az utazásra.
Én szeretném a masszázst, igen, de meg kéne tanulnom szakszerűen a dolgot, bár vagy 10 éve voltam egy napos tanfolyamon, de semmire sem emlékszem Kép

indianyo

VOTIV:Szegény Brady boy ezt meg szívta GO PACK GOKép/ez a férjem voltKép

petergabi

csajok, gólpassz hogy van angolul?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan:Kép

petergabi

Pirus:én is gratuálok nektek,sok örömet és tejcsit kívánok!Kép

petergabi

Pirus: Gratula!

Ancsi, csak neked (meg azért, mert nagyon büszkemami vagyok)
Kép
Így mos fogat egy nagy 3 fogú ügyes lány Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Pirus,
Szabolcsnak és kis családjának sok sok boldogságot!!!!!!!! És ugye nagytesó meggyógyult???????? LEGYETEK BOLDOGOK!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi!

Büszke is lehetsz!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Piroskáéknak nagyon sok boldogságot Szabolcshoz!

Oxi, ilyen ügyes hölgyet! Teljes ámulatban vagyok.Kép
zanza

Gratula Pirusnak és Szabolcsnak!!!

Kép
Kép
manoka11

Oxi!
Ezek a szemek!!! Vigyázz, Zsanci kék szemű lányt akar csórni magának!!! hogy vetted rá a fogmosásra?

Votiv!
nekem megvan a rémlista. akarsz rajta nevetni? átküldhetem.

Indi!
és akkor ki is fogsz költözni véglegesen a gyermeketekkel? (bocs, ha már mondtad, csak lemaradtam) és te melyik szokásokat fogod követni? szóval te sem fürösztöd majd kádban a babát, hanem a kinti szokások szerint tisztogatod? lesz segítséged? na meg...-hátha már eleged van a kérdésekből, de még egyet pls Kép - tényleg még mindig olyan komolyan veszik a kasztokat? vagy ennek csak a vallásban van szerepe? esetleg a munkavállalásban is?

ancsipancsi

Oxi!
Ez nagyon édes kép Vikiről!Kép
És már fogat is mos, meg ilyen ügyesen ül, igazán büszke lehetsz!

Kép
Kép
manoka11

annak idején Zsebi mesélt arról a szatmári almaléról, ami 100% gyümi, és nincs cukor, és tartósitószer benne. Emlékeztek? Ma voltunk az eleven center játszóházában, és ott is lehet kapni. De ami meglepett, h van különféle izekben. Van sárgarépás, céklás, feketeribizlis, bodzás, félédes...Mi bodzásat vettünk, ezekben sincs semmi mesterséges izé, és nagyon finom!! Az 5 literes 1500 Ft, a 10 literes pedig 2500Ft. Ha vkit érdekel...
Ja, és esetleg itt is találkozhatnánk egyszer, mert itt a gyerekeket el is lehet engedni...kávégép van, szóval...Kép

ja, és kékszemű csajok rúlnak!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok! Nem vesztem el, csak kicsit családi életet éltemKép, na meg tegnap vendégeink voltak.Megpróbálok reagálni a hozzászólásokhoz, ha valaki kimarad- sikítsonKép

Juc,
szóval beazonosítottálKép igen a 12 kép= MagdiKép
Hatalmas gratuláció Pirusnak és Szabolcsnak!!!Kép Kicsi Zsombi hogy van?

Soosoo,
POZDRÁVLYÁJU, hogy ismét áldott állapotpa estél. Az olyan jóóóóóóó!!!! Remélem a következő talin tudunk beszélgetniKép

Ildi,
bocsi hogy nem tudtunk beszélgetni, csak kicsit messze ültünk egymástól.De legközelebb azért dumáljunk, jóKép

Johi, Zsan, Manóka, Beatrix és Bogárka,
olyan jó, hogy végre személyesen is találkoztunkKép

Ancsi, dárágájá mojáKép
A legutolsó mailt akkor küldtem amikor Lencsi szurit kapott. Nem kaptad meg?!. ha nem, megírom újra, jó? Ügyes vagy, kitaláltad, hogy melyik képen vagyok én. Most már jó lenne, ha találkozhatnánk. LENCSI-BABA NAGYON ÜGYESKép Orsi péntek óta oldalra fordúl, azóta már keresztbe is feküdt a kiságybanKép, vagyis háromnegyed hármat mutatottKép

Moose,
úgy is tudom, hogy szereccKép, te kis őzikeKép A kiscsajom tök jól néz ki fülbivel, komolyan!! és nem is volt olyan nagy sírás amikor belőttékKép

Macska,
olyan édesek vagytok a Füli- babával a képen(is). Nagyon szépen szopizikKép Bevallom, kicsit irigykedve néztelek benneteket, mert nálunk, sajnos, nem működik a szopiKép marad a fejés, ugye Ancsi? Kívánom Nektek, hogy jó sokáig legyen tejcsid és sokáig szopiztasd Füli- babátKép

Most megyek, odábújok a zuramhoz, mert Soosoo és Kisün meghozták a kedvemetKép Én is menni akarok AFP-re!!!!
jó éjt!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Igazán büszke is vagyok, mert lassan fel is áll, igaz, még kapaszkodva Kép
A fogkefét meg használjuk egy ideje, november közepén érkezett az első fog, de már előtte az ujjra húzhatóval masszíroztam az ínyét, most már balhézik, ha fürdetéskor nincs neki ínymassz Kép
Ezt a fogkefét tegnap kapta először a kezébe (akkor készült a kép), és rögtön így csinált. Én meg elolvadtam és kész. Ami tetszett, hogy rendesen mosta is a fogát, nem csak rágta, vagy tartotta ám Kép Tisztára, mint a nagyok Kép

Zsanci: ááááááá, nem is kék a szeme... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, Beatrix,
átkűldtem a képeketKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/335156.jpg

most loptam egy másik topikból Szabolcsról ezt a képet.

Juc
20170114224602

Oxi!
Gyönyörű a kislányod!(mennyi idős? nagyon szépen ül!)
van valami "előírás", hogy mikor kell elkezdeni a fogmosást? nekünk is ujjrahúzhatós fogkefénk van, de még nem mertem megmosni Bazsó fogait (jelenleg:4), mert mindig épp jön egy és félek, hogy ha odaér fájni fog. Mi a tapasztalatod? sokszor ha csak odanyúlok a szájához, elkapja a fejét!

Pirusnak és Szabolcsnak nagyon sok boldogságot!!!

Zsancikant!
hol van az a játszóház, ahol azokat a gyümi leveket lehet kapni?

Indi!
Mit csináltál Indiában? (lehet, hogy már írtad, de én csak most csatlakoztamKépez tök izgi! kitartás nektek, biztos nem lehet könnyű! mi most csak három napra maradtunk apa nélkül. Hát, nem volt könnyű! Remélem nincs probléma a vízummal.(bevándorlási hivatalban dolgozok, ha kell segíteni valamit szólj, hátha tudok!)

Kép
Kép
zuzmo1

FELADOM. Másodikáig jutottam, de úgy döntöttem, hogy büszkeségemet az egom mögé szorítva feladom a visszaolvasást. Inkább Benneteket boldogítalak.

Gyors összefoglaló:
-vizsgaidőszak letudva (5,4,4,2,2,2), 2. félévre továbbléphet
-Bogyó 6 fogú, jön a 7.
-szepszorong
-éjszakáink pocsékok, viszont ez a legkevésbé sem érdekel, mert
-áll, mászik, kapaszkodva járkál a szobában, meg a kiságyban körbe-körbe
-dumál, mint a veszedelem, be sem áll a szája (szeretem azt hinni, hogy az ajjja az nekem szól Kép)
-bari,bari,bucc-ot, kerekecskegombocskát, meg még 1000000× fajta játékot lehet már vele játszani
-a szeme megint nőtt Kép
-és és és és és.......

NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Manó, Oxi, nélkületek nem élet az élet....és remélem csak az ünnepek miatt tűntetek el, ugyeugye?)

Csók, Ada
Kép
Kép
ada007

Hú, csak ezt az oldalt olvastam vissza, de rengeteg új és régi-új tagnak:

SZIASZTOK! Legyetek üdvözölve, és írjatok hangyaszorgalommal, hogy hasznos tagjai legyetek közösségünknek Kép

Csak a rend kedvéért: LizaHanna (továbbiakban LH és minden egyéb becenév ) kedden lesz 8 hónapos.

És Macs, meg Pirus éljen Fülöpke, meg SZabolcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hú, lesz mit megtanulnom.......szóval én kíméletlenül kérdezni fogok dedek koráról, édesanyák hajszínéről, vallási hovatartozásról, set., mert lemaradtam, mint a borravaló.

És BOGÁRKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Látod, itt vagyok!

No, még biztos írok ma, mert élvezem, hogy írhatok Kép

ada

(Zsan: mikor lesz maya?)
ada007

Oxi: Vikka angyalian sikálja a fogát, rém büszke vagyok én is rá Kép
ada007

Pirusnak és Szabolcsnak nagy-nagy gratula!!! Kép És remélem minden rendben ment Zsombi elhelyezésével! Kép

Ada!
LÁÁÁÁÁÁTOOOOOOM!!!!! Kép Kép Kép
És édesek vagytok a képeken Kép

Oxi!
Legyél is büszke! Kép

Zsan!
Eleven center rulez! Kép Tali mikor? Még valaki???? Kép

Na, dőlök el....jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pirus,
GRATULÁLOK!!!! Kép Sok boldogságot egymáshoz! Kép És majd ha tudsz, gyere és számolj be!!!

Soosoo,
szuper, én még tudom is, hogy mi fán terem a sinológia Kép engem mindig asztrológusnak néznek assziriológus helyett Kép Na ezt majd legközelebb jól megbeszéljük Kép

Macs,
többiek már mind elmondták! Eleinte puffasztókkal én is óvatosan bántam, aztán kisérletezgettünk, és miután Dóci egy sólet-székelykáposzta-chili szériát (4 hós korában) nyikkanás nélkül tűrt, tudtam, hogy mindent lehet Kép

Zsanci, Bogárka
támogatom az öteltet, legyen valamikor eleven center!!! Kép

Oxi,
fogkefés csajszi nagyon vagány Kép

Ada,
szánkózás rulez Kép és hihetetlen, de tényleg nőttek LH szemei Kép

v
kisün

Úristen! mennyi gyönyörű kékszemű gyerek Kép Nekem még esélyem sincs erre ennyi sok barna szemmel Kép

Ancsipancsi: Jelenlegi állás szerint ki fogok költözni, igen, met családi békénk így tartható fenn csak Kép Én ragaszkodom az itthon jól bevált szokásokhoz, így valahonnan majd kerítünk valami dézsát, hogy a Dominó tudjon hol pancsolni KépSajnos a kasztrendszer a mindennapoknak nagyon is jelen van, különösen a kevésbé iskolázott tömegeknél. Erről tudok mesélni hosszan, nekem nagyon fájdalmas megélni ezt - lévén emberjogi aktivista. Azért az új generáció már ott is fejlődik, változik. Kérdezz bátran, bármit Kép

Zuzmó! Jaj, nagyon köszönöm a segtséget, élek is majd vel, ha embernek vízumot kell intéznünk, jó? Nekem nincs problémám a kinti vízum megszerzésével, csak nagyon drága, de meglesz. Egyébként 10 éve élek rövidebb-hosszab megszakításokkal kint, tanultam és dolgoztam is ott, msot pedig itthon várom az első gyermekünket, aki most 28 hetes és fiú, Dominik Ray nemű (hacsak nem gondolja meg magát, és lesz mégis SophieKép)

Proone, hihetetlen, mennyit fejlődött Klára babád ilyen rövid idő alatt! Majd azon leszek, hgoy nekem is legyen csíkos képem Kép

indianyo

I LOVE NÁDASDY!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
neet, aki élete első 3asát szerezte nyelvészetből
neet

Ööö, aztán majd olvasok is vissza.... valamikor...

Ami tuti: Soosoo-nak gratula és sok örömet a pocakban.
Remélem mindenki jobbul, mi még köhögünk és taknyolódunk, de már kifele megyünk belőle, remélem. Nálunk egyedül a kutya úszta meg a kórt. Kép
neet
neet

Mint Ada, ezzel az oldallal megbírkóztam..
PIROS: WOW! Gratula nektek is!

Ada,
micsoda stréber vagy!! Kép Én még uv-zem egyet, aztán végem nekem is. Meg a félévnek...

Oxi,
nem először akarom írni, hogy csodás a csajod!! Kép

Kisün,
téged meg egyszer nem úgy olvastalak, hogy 14+1 ehelyett 41+1et olvastam, és elcsodálkoztam, hogy rohan az idő.... vizsgaidőszak sucks, teljesen meghülyültem....Kép
neet
neet

Sziasztok!

Pirus: gratulalok Szabolcshoz es sok boldogsagot kivanok en is!KépKép

Oxigen, hat ez a lany tunemeny!Kép Es miyen ugyes!Kép

Ada, akkor mostmar jossz rendszeresen topicolni, ugye???Gratula a felevhez!Kép A havas kep nagyon tutttti!Kép Ennyi mindent csinal mar?Kép Mondjuk ilyen hiperaktiv anya mellett nem is illik lemaradni.Kép

Indi, barna szem is gyonyoru!Kép

Beet, Ildi, akkor mar titeket is tudlak!Kép Asszem mar csak Jucus var azonositasra.Kép

62-es ruhak elpakolasra kerultek, miutan tegnap este ijedten vettem eszre, hogy a felprobalasra kerult 68-as body, rugi majdnem pont jo.Kép

EEEEES:
Ma reggel inydorzsolgetes kozben beleakadtam egy kibujo fogacska reszletebe!KépKépKépKivancsi vagyok mennyi ido lesz, mig teljesen attor!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet,
hát ez fantasztikus!!!! Kép

Dora,
gratula a fogacskához! Kép

v
kisün

Juc, ejnye Kép és köszi a képet!!! Szabolcs nagyon szép és egyszerűen tökéletes Kép

Vikka és Lizzi is gyönyörűséges! egyre vénebbnek érzem magam, hiszen még csinos kis pocakként ismertem meg ezeket a szépséges ifjú hölgyeket... Kép

holnapi tornára sajnos nem mehetünk, Isti még nem 100%. olyanokat köhög, mint aki 30 éve napi 1 doboz szimfóniát szí.

Neet, Ada grat a vizsgákhoz, remélem hamarosan Zanza és Ruzi is befejezheti a szezont, és jöhet a megérdemelt pihenés! HÕSÖK VAGYTOK!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Van valakinek friss info-ja, hogy kb. mennyibe kerül most Dr. Bálint Balázs magánrendelésén egy alkalom?? Valamint, hogy kb. mennyit kér a szülésért? Ha minden igaz aug. végén fogok nála szülni.
Az is érdekelne, hogy a szülésznők a Szent Imrében mennyit kérnek ha előre felfogadod őket és, hogy ők is bejönnek-e telefonhívásra ha az éjszaka közepén indul meg a szülés?

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Vilma
vilmanéni

Gabi, köszi, megtaláltam! teljesen el vagyok képedve a tegnapi eredményektől (igazából csak az elsőtől, mert a bears nem játszott jól). nálatok ki a favorit most? vagy ha nem packers, akkor már mindegy? Kép

votiv 8)
votiv

Vilmannéni,
üdv itt! én nem nála szültem, de a többiek biztos tudnak segíteni Kép
Szülésznők "tarifája" változó, van, aki összeget mond, van aki azt, hogy annyit adsz, amennyit gondolsz! Kép Általában a szülésznőt hívod fel, hogyha úgy érzed, beindult a szülés, vele beszéled meg, hogy mikor mész be stb. Elvileg már ott vár, mire beérsz (természetesen éjjel is!), és végigkiséri a szülést. Õ szól az orvosnak is, ill. tartja vele a kapcsolatot a vajúdás alatt Kép

vera (16+0)
kisün

Dora,
gratulálok a fogacskáhozKép Hihetetlen, hogy rohan az idő....még csak most született és már fogzikKép Lányod csak 5 nappal idősebb OrsitólKép lehet hogy nemsokára nálunk is beindúlnak a fogcsírák ?Kép

Ada, Oxi gyönyörű csemetétek vanKép Azok a szemek......Kép

Indi,
A Manóka kislányának hatalmas gyönyörű (barna) őzike szeme vanKép Valami elragadóan szépKép

Zsan, Bogárka, Eleven center - az hol van??.Lehet hogy hülyeséget kérdezekKép

Tudatlanmagdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?