A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tundi
Gratula a babohoz.Kép

Szilva
Ti mikor kezdhetitek újra?

Velem az a helyzet hogy a ciszta nem múlt el a doki szerint elképzelheto hogy operácio lesz a vége. Persze elotte minden alternatív gyogymodot kiprobalok mert nem szeretnék megválni az egyik petefészkemtol.
De elotte probálkozunk. Megprobálnak maximum sejtet nyerni tolem. Tegnaptol elindult a tb-s stimum. Ma már második stimu nap. Remélem ezuttal már minden jo lesz. szorítsatok nekem ha kérhetem.
mili

Mary Kép
Nálunk is ilyesmi bulik szoktak lenni, de idén már elmaradt... (nem is baj, mert mindig nekem kellett mindent megszervezni) Örülök, hogy tettszik a mozgás. Csak így tovább, úgysem teheted már sokáig Kép

Tiza Kép
Úgy legyen, tartsunk Tüncsivel a terhesedésben Kép

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Intubáltak??????

*

Kép
Kép
kiscsillag

MiliKép
Szerintem is próbálj meg mindent, hogy ne kelljen kivenni a petefészkedet. Olyan sokszor lehet hallani, hogy magától felszívódik. Szorítunk Neked.

MaryKép
Hát futni még nem voltam. Holnap kiveszik a varratokat, akkor talán már nem fog húzódni, mert úgy érzem, hogy a hülye cérna miatt nem tudok rendesen mozogni. Szerintem a hétvége felé már megpróbálom (ezt is lehet, megkérdeztem).
Borozni már nekem is lenne kedvem.

Kép
Kép
tiza

Mili Kép
Örülök, hogy jelentkeztél!
Valamit nem értek. Ti most elkezdtétek a lombikot a cisztával? Vagy le fogják fagyasztani a petesejtjeidet? A ciszta miatt el kéne távolítani a petefészket? Mesélj többet, mert nem értem, hogy most mi van nálatok!

Ha minden terv szerint alakul, akkor február közepe felé kapom vissza a fagyibabákat!

Kép
Kép
szilva069

KiscsillagKép
Igen intubáltak. (Remélem nem írtam hülyeséget). Szóval lenyomtak egy csövet a torkomba (miután elaludtam). Nem tudom ez miért kellett, azt elfelejtettem megkérdezni, de műtét után rögtön éreztem és a doki is megerősített ebben, de többet nem beszéltünk róla.

Kép
Kép
tiza

Mili Kép

Nekem egy 6,5 cm-es tünt el miután 2 ciklus is együtt éltünk. Azt magyarázta a doki, hogy a lényeg az, hogy hogy mi van benne!!!!! (sárga vagy barna folyadék) A petefészek eltávolítást én se értem!

Szilva Kép
Rád mindig számíthatok!
mot

Tiza Kép
Szegényke! Kép És milyen műtéted volt? Ne hari, de új vagyok itt és annyit nem tudtam visszaolvani. Persze csak ha akarod.

*

Kép
Kép
kiscsillag

MandaKép, köszönöm kérdésedet egész jól, esténként eg kicsit felöntök a garatra( hol bor, hol jager)Kép. Ja és péntektől elkezdtem tornázni( 7 perc bicikli utána 10-15 perc torna) hát nem mondom hogy nem köptem ki a tüdömet.
Olyen kettős érzés volt bennem szombaton jó kedvem volt, mintha semmi rossz nem történt volna az elmúlt hetekbe, furcsa volt.

Wish, Noémi merre jártok?

Szilva Ti mennyi idő után voltatok együtt?Szívem szerint már nagyon szeretném? Már csak barnázok igaz lassan már egy hete, de nem fáj már a pocim.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SziasztokKép

TündeKép
Gratulálok KépKépKép Ezt nagyon ügyesen csináltátokKép

SzilvaKép
Biztos, hogy el van záródva mind a két petevezetéked? Mert ha így lenne, akkor nem lett volna semmi értelme az inszemeknek. Akkor tuti nem csinálták volna.

MiliKép
Nagyon drukkolok nektek! Remélem végre rendben fog menni minden és sikerül jó sok petesejtet nyerni tőled.

SackóKép
Aztán nem lekésni az inszemet ezen a héten Kép

TizaKép
Az tök jó, hogy nem találtak semmit nálad. Reméljük gyorsan fogsz babásodni egy kis segítséggel Kép
Az intubálás szar, nekem mindig fájt utánna a torkom. Az milyen kirája, amikor a műtét után fáj a hasad, de folyton köhögnöd kell a torkod miatt Kép

Mindjárt teszek táblát is. Remélem nem hal le a netünk, már egy hete haldoklik, azért is nem tudtam többek között jönni Kép

wish

Kép
Kép

wish

KiscsillagKép
Nem baj, ha kérdezel. Pénteken volt egy laparoszkópiás műtétem, ahol megnézték, hogy nincs-e szervi oka, hogy nem vagyok babás. (Petevezetők átjárhatók-e, nincs-e endometriózisom, összenövések stb.) Ezt köldökön keresztül csinálták, illetve a szemérem domb fölött volt egy szúrás, ahol a gázt bevezették, hogy felfújják a hasam, de az olyan kicsi, hogy be sem kötötték. Nem vészes, és altatásban végzik.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Én jól vagyok, de már nagyon várom a Pirit, de számításaim szerint még kb.egy hét vagy kevesebb.
De nagyon szeretnék már menni Sz.ügynökhöz. Én most nem járok tornázni, úgy döntöttem, hogy ha a lombik nem sikerül, utána megyek. De megse mondom, hogy kiló vagyok, mert elájultok.Kép
Karcsit nem zavarja, inkább engem!Kép

TüncsibeKép
Gratula még egyszer!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magadra!

Olvaslak benneteket és ha van valami akkor úgy is írok!Kép

Puszi Mindenkinek!

manda

Sziasztok!KépKép
Reggel beugrottam lecsapoltatni magam, délutánra lesz eredmény. Annyira izgulok, hogy csak na.

Köszike Mindenkinek a gartulációkat!!

SzilcsikeKép
Hát jól titkoltam a dolgot, mi?Kép Már azért sejtettem, de nem akartam megint csalódni, azért is nem írtam semmit róla. Gondoltam, ha hétvégéig nem jön meg, tesztelek. Úgy is lettKép

TizaKép
Akkor te lazán megúsztad a műtétet! Se beöntés, se más. Én átvenném a betétet, de nekem meg (remélhetőleg) most egy darabig nem kellKép

MiliKép
Én is várom a részletesebb tájékoztatód, mert nagyon én sem értem, hogy most mit csinálnak Veled.

MotKép
Úgy volt, ahogy Szilcsi írta. 2003. február óta próbálkoztunk.Kép

A többieknek is sziaKép
gtünde

Sziasztok!
Megjöttem síelésből.

TüncsiKép
Óriási gratula! Szép csöndben bebabásodtál. Kép Kép Kép
Nem semmi, hogy így spontán sikerült. Ezek szerint az idő csak meghozza a gyümölcsét.

Kép
mofly

Wish
Majd ha legkozelebb csinálsz táblit akkor ma 3cn napon vagyok.

Csajok
Bovebben már legalább fél éve figyelik a cisztámat. A doki szerint nagyon ritka és nem is nagyon értik mi lehet az mert állítólag honaprol-honapra más és más, mindig képet nyomtat rola és a felében valami folyadék lehet a másik felében ismeretlen állagú valami talán véromleny.-talán. A dokit én sem értem néha. Most megprobálkozunk rendes stimuval de jobban csak az egyik petefészekre támaszkodhatunk. Remélhetoleg maradnak fagyasztásra is. Azért ez a dontés mert állítolag a terhesség elmulasztaná teljesen. Tehát ciszástol fognak stimulálni. Elsosorban bízom benne hogy sikerul, de azért semmiképpen sem megyek bele az operácioba anélkul,hogy mindent meg ne tennék érte és persze kikérem más doki tanácsát is. Azt hiszem így már érthetobb.
mili

Tiza Kép
Aaahhh!! Azta!! Juuj!! Nem lehetett kellemes. Kép Kép Na, ne is beszéljünk ilyen szörnyűségekről. Én nagyon félek a dokiktól meg minden ilyesmitől. Kép
És most inszem lesz vagy lombik?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mili Kép
Nagyon kell akkor érted izgulni. Drukkolok, hogy végre összejöjjön a lombik, és még fagyibabák is maradjanak. Mikorra várható a transzfer időpontja?

Wish Kép
Nem biztos, hogy el van záródva mindkét pv., csak én gondolom. Mikor volt a HSG, akkor megnyílt az egyik egy picit, de azóta ki tudja mi van?

Manda Kép
Már csak félve írom, lehet, hogy együtt fagyibabázunk? Nekem a hét vége felé kell, hogy +jöjjön. (Persze ez egyáltalán nem fix, mérget nem vennék rá!)

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép
De jó, hogy jelentkeztél. Megy a drukk.

MoflyKép
Biztos jó volt a síelés. Én 26-án megyek. Már nagyon várom, de előtte sokat kell dolgoznom. Sajnos.

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép ,Wish táblázata előtt írtam neked, megnéznéd.

Köszi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Persze olvastam, bocs, hogy nem válaszoltam.
Mi 1 hét után voltunk együtt, vagy még annyi sem volt? De én egyáltalán nem véreztem a műtét másnapjától.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Jó lenne, ha együtt készülhetnénk a köv.transzferre!
De majd meglátjuk, mit hoz az idő!

manda

Druszám!
Isten életssen babásodásod alkalmával! Kép Boldog babavárást kívánok, és szeretettel gratulálok! Kép

Iza
Ugye hogy nem is volt nagy cucc a műtét? Kép Örülök hoyg túl vagy rajta, és hogy semmi gond nincs veled! Drukkolok, hogy most már gyorsan összejöjjön a baba! Kép

Tündi
Vendég

KiscsillagKép
Nem volt olyan borzasztó, nem kell félni tőle. Még nem inszemezek, pláne nem lombikozok, mert semmi gond nincs se velem, sem a férjemmel. Egy kis hormon ráerősítést fogok kapni. (Gyógyszer, szuri stb.) Ezt még nem tudom pontosan, majd ha megjön a menzim, akkor megyek vissza a dokihoz.

TündiKép
Azért én is örülök, hogy nincs baj. A dokimnak mondtam, hogy jobban örültem volna, ha talál valami apró problémát, de szerinte sokkal jobb, hogy nem. Remélem Te is hamar folytathatod a próbálkozást.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok,

Tündinek óriási gratula a babásodásához. Sok boldogságot kivánok neked.

Wish Drága,

Ma vagyok a 19 cn-on légszi javits ki a táblán.

Lányok,

Velem nem történt semmi különös, azóta. Párommal elmentünk egy andrológushoz és egy immunológiai kivizsgálásba kezdtünk. Az eredmény 23-án lesz meg.A kiskatonái jól mozognak és elég sok is van belülök, de itt más szemponból is megnézik őket, hátha ott van a hiba..Eddig ugyanis semmi problémát nem találtak nálunk.

Fruzsina

fruzsina32

KépKépKépKépKép
3000 fölött van a HCG-m, úgyhogy tuti biztos a dolog. Most csak ülök és vigyorgok magambanKép
gtünde

Tüncsibe Kép
Jézusom, milyen magas érték?????
Akkor te már babás vagy, mint állat! Gratula Kép

Kép
Kép
szilva069

Éljen, éljen, éljen, éljen!!!!!!!!

Megesz a sárga irigység, persze csak jó értelemben, mert tudom milyen rég vártál erre.

Kérdeznék valamit. Lapar után volt tojásfehérje szerű nyák? Nekem most nagyon sok van (annyi, mint még soha) és pé közelében vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy a lapar miatt v. a pé miatt. Van benne egy kis barna is, de az biztos a lapar utóhatása.

Kép
Kép
tiza

Tüncsi,
ezt már nem volt nehéz a 20-asnak kimutatniaKép
Nagyon örülök+++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsibeKép
Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Nagyon gratulálok!!!!!!!!!! A Karcsi is!!!
Tényelg annyira örülök, hogy sikerült! Vigyázz magadra!
Puszi!!!

manda

Gtünde Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

SzilcsikeKép
Ezt Anyukám mondta be telefonon, most megyek az eredményért. Ha otthon jó a gép (tegnap vírusos lett), akkor megírom, pontosan mennyi.
gtünde

Tüncsibe Kép
Várom a pontos eredményt!

Kép
Kép
szilva069

TündeKép
Ebben a hónapban szedtél clostyt, vagy ment minden magától, mint a karikacsapás?

wish

Tüncsibe ill. mostmár Tyúkanyó?Kép

Ez fantasztikus!!!! Nagyon jól csináltátok!!!!

Majd mesélj, hogy mikortól sejtetted és miért ...stb.!
mary78

Tünde, gratulálok mégegyszer Képvigyázzatok magatokra nagyon!

SzilvaKép, én már benne lennék nagyon a dologba, de a párom nagyon félt nem akar nekem fájdalmat okozni, ma már erőszakos leszekKép ,több mint két hónapja nem voltam a párommalKép, már nagyon hiányzik.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kép

GtündeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Látod? Ugyanolyan tüneteid voltak mint nekem és a helyzet csak javulni fog Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
tündér11

WishKép
Gtünde is felkerül a sárga részbe Kép Kép Kép
Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kép
tündér11

Barbi Kép
Ha nem kellemetlen, nem fáj, akkor miért ne?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Noémi puszil mindenkit!Volt UH-on a baba ülőmagassága,már 5cm volt,jól vannak,pihizik!Ma este benéz majd!Nagyon BOLDOG!
Szilva,Én ma a 78.napon vagyok!
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

KépKépKép*****************TÜNDE baba*************************Nem semmi!´KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Iza
Úgy tudom hogy a lapar nem befolyásolja a ciklust, tehát a billings jelezheti a termékenységet. A barnás lehet a műtét utóhatása. Azé szerintem érdemes lenne akcióznotok, mint pl. a napokban a műtét után... Kép

Tündi
Vendég

KépNatinak,ilyen van,csak nem élőben!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tiza! Én komolyan mondtam,ill. írtam,hogy van rá példa,hogy közvetlen műtét után lett valaki terhes!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

kandi72
Budapest III. kerület

GTÜNDE!

Gratulálok! Kép

Junko (másik topikból, beleső, háttérből szurkoló)
Vendég

Tuncsi Kép mekkora gratula eso ! KépKép sok boldogsagot es jo pocakosodast,,szedtel clostyt ebben a honapban? minden nap akcioztatok? vagy csak minden 2. on? hogy volt? meseljjjjj! KépKép

Wish Kép ma van a szulinapod? boldog 24.ik szulinapot Wish, fuled erjen bokaig !! Kép

Szilcsi Kép par nap is megjon neked,,aztan mesz a dokihoz? de joo!!

nekem valoszinuleg szerdan lesz az inszemem, az egyik tuszobol 1 lemaradt, de a masik novoget. mh csak 8 mm , de meg noni fog szerdaig. mindig ezt csinalja.Kép
saci

Sziasztok!Kép GTünde Kép gratulálok a babához!Kép Már nagyon várom én is a részletes beszámolót az előzményekről....Kép

Wish ha van ráidőd, légy szíves javíts ki a táblázatban: most vagyok a 14. cn-on. Köszi.Kép
Ja!Boldog szülinapot!Kép

Tiza!Szerintem ez is jóóó hír! Egy kis gyógyszeres rásegítéssel sikerülni is fog most már a baba Nektek!Kép
banyanya

WishKép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok én is neked, kívánom, hogy ebben az évben teljesüljön minden álmod, vágyad, de leginkább kisbabád születhessen!!!

Majd írd át légyszi a táblában, hogy valószínű febr.lesz abból a fagyibabás transzferből!
Köszi!

LányokKép
Egy kérdés: szerintetek, ha kávét iszom az befolyásolja a baba megtapadását? A második lombiknál nem ittam kávét előtte kb. 1 hónappal, de nem sikerült.

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?