A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!
Hódocska!!!!!!!!!!!!!
Jaj de örülök nekedKépHogy vagy?Már a 16.hétnél tartasz,nem semmiKépGyere gyakran,ahogy csak tudsz,mert én nemnagyon megyek már a csetre,nincs annyi időmKép
Banya
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!Nagyon szép és nyugodt babavárást kívánok,minden problémától menteset!Kép
Ma végre apa elment melózni.Tudom ez furán hangzik hogy "már",de most h 2 hétig itthon volt,kicsit sok volt belőle,az utóbbi napokban teljesen felbolygatta a lakást,nekiállt barkácsolni.És ráadásul a konyhámban!!!!!!!!Ugyhogy picit örülök h végre leköti magát mással,és hagy kibontakozni a konyhámban.
Rambóka
én nem ismerem az édesanyák útját,én mind 3x a megyeiben szültem,és ott is a Varga Tamást,vagy a Koppány Miklóst,meg még a Borsay Pétert tudom ajánlani.Sztem mind3 nagyon jó doki.
viki
gyönyörű szép petiKép
Mondja már meg nekem vki hogy lehet ide képet betenni,mert még mindig nem jöttem ráKép
Na most megyek ,később visszanézek!
sziasztok!

cerka

Sziasztok!
Én is pécsi vagyok, eddig ide nem írtam, mert úgy éreztem, ez egy zárt közösség. No és úgy látom, többnyire babavárók. Nekem 3 gyerkőcöm van(12;6 és 2,5 évesek). Ha bármiben tudok segíteni, írjatok!

Timi!
A Párom is július 4-én született, nagyon jó nap!

Éva
tuncimami

Sziasztok!

Rambóka!
Én szeptemberben szültem a Klinikán! A szüléssel minden rendben volt, én dr.Panka Tibornál szültem, nagyon meg vagyok elégedve Vele. A gyermekágyas osztályról már negatív véleményem van! Dr, Vízer Miklóst én nem ismerem, egyik kolléganőm szült nála már 2x is, ő nagyon dícsérte!Kép

Hódocska!Tuncimami!
ÜdvözletKép

Cerka! Köszi KépKépKép

Viki+Peti 4 hó-1 nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Cerka!
A "melléklet feltöltése" gombra kattintva, tallózással kiválaszthatod a megmutatni kívánt képet. Várjuk!
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Minden babaváronak sok boldogságot és egészséget kivánok!
Pihenjetek minél többet,de azért mozogjatok is mert az ellustulás (mármint a több honapi kizárolagos ágyban fekvés)megbosszulja magát a szülésnél és utánna is!Persze mindent mértékkel!!!!!!

Vizer dokihoz nekem volt szerencsém a 4 honapos üdülésem alatt,amit a korházban töltöttem.
Többek közt ö volt az, aki megcsinálta nekem a 3D-s UH-t éjszaka,mert ugyebár nem kaptam hivatalos idöpontot,mert mire lett volna idö,addig a gyermekeim kibujtak volna!Kép
Ö volt az,aki lelkiismeretesen kibogarászta,hogy milyen nemüek lesznek a lányok,ami nem kis munka volt.
Ahányszor bejött az osztályra,mindig volt egy kedves szava,pedig nem voltam a 'betege'.
Ezen kivül el kell mondanom,hogy elég szabados száju,hallottam egy két beszédét,amit más orvostol nem.
De azt is hozzá kell tennem,hogy nagyon lelkiismeretes.Volt egy csaj (egészségügyis)aki a fülem hallatára hisztozett neki,hogy inditsa meg nála szülést,mert ö már nem birja és elege van (34 hetes volt),de nem engedett neki hiába is kinált nagyobbnál nagyobb összegeket a csaj!
Ö nem kockáztat.Elsörendü UH-os doki is.Na ennyit Vizerröl

Banya!

Bocs,hogy megkérdezem,de mi a problémád a terhesség felénél?Volt egy szobatársam,aki 3szor elvetélt ebben az idöben,és a klinikán összevarták és sikerült kihordani neki

Viki!

Még mindig szép a fiadKép

Moone!

Szerintem ez a kérdés(sex)egyéntöl függö,na meg terhességtül és a szüléstöl!
Én az elsö szülésem után meg sem tudtam várni a hat,söt két hetet sem,a másodiknál olyan pokoli fájdalmaim voltak majdnem két honapig,hogy négykézláb közlekedtem nem hogy sex, hát a harmadik szülés (az császár volt)de ott sem vártunk 6 hetet,hisz május 2-án mentem be a korházba és agusztus 22-én jöhettem haza.
Szoval ez egyéntöl és állapottol függö!

Cerka Moni!
Akkor most már leszel!MSN-en én most nagyon nem leszek,mert vizsgázok a héten,de utánna majd többet dumcsizunk!Zsoltika hogy van!És a nagyok!

Üdv mindenkinek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Hú de jó beindultatok este óteKép
Tuncimami
üdv a csapatban,és gratulálok a 3 gyerkőchözKépKösz az infót,ki is próbálom most,meglátjuk sikerül-eKép
Bea
sok sikert a vizsgához,drukkolok!

cerka

hát ez nem akaródzik sikerülni,hiába kattintok rá,nem nyílik megKép

cerka

NA hello Csajok!
Tündi! Köszi a gratulációt, ha minden igaz, ma vagyok 10+2. Dolgozom, és ameddig tudok, dolgozni is akarok, szerencsére olyan a melóhelyem, ahol ez elvileg lehetséges. Nem stresszes a munkakör, és nem is fárasztó. Gyakorlatilag napi 8 órát ülök ingerszegény környezetben és akkor állok fel, amikor akarok. Örülök, hogy jól vagy, a január 30 mindjárt itt van, a bőröddel meg ne törődj, gondolj a végeredményre, és amúgy is gyorsan rendeződni fog meglátod.
Cerka! Neked is nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Beatrix! Az a baj, hogy méhsövényem van. Volt egy laparom nemrég, ahol rendezni akarták a dolgot, de nem sikerült, mert annyira vaskos és erős a fal, hogy ezzel a műszerrel nem lehetett lecsípni. A dokim utána azt mondta, hogy próbáljak meg így teherbe esni, mert a műtét sajnos rizikós, akkor vállaljam be, ha nincs más megoldás. Tehát így próbálkoztunk, és 10 hónap után sikerült is. A doki azt mondta, hogy volt már ilyen betege, aki most szüli a negyedik gyerekét, igaz , volt 2 vetélése is. Azt mondta, minden esélyem megvan a normális kihordásra, de sajnos a vetélés is jócskán benne van a pakliban, és ez középidőben a legvalószínűbb méhsövénynél. Hát ez van. Kép

Kép
Kép
banya1

Éva
Zártkörű társaság? Kép Dehogy! Örülök, hogy itt vagy Kép És én még csak leendő babaváró vagyok, úgyhogy ha eljön az én időm, számítok a te segítségedre is Kép

Hódocska
Mi taliztunk a cseten? Tényleg? Kép Mikor? Én ritkán tudok csak ott dumcsizni sajna Kép

Rambóka
Üdv neked is! Én a Megyeit favorizálom jobban Kép

Móni
Köszi mégegyszer hoyg felhívtál, örültem neked Kép Hát bizony néha be tud sokallni az ember lánya a párjából Kép Legalább végzett a barkácsolással?

Monee
Majd írok mélt, ma nem nagyon volt időm rá. Örülök hoyg összebútoroztok végre, jó lesz nektek Kép Nincs kedvetek Üvegtigrincset nézni velünk? Valamikro jövő héten egy közös mozi halálra röhögéssel? Kép Na jó, lehet utána orális fixáció is KépKépKép

(többiek nem félreérteni, csak közös zabákat szoktunk csinálni Kép)

Lányok
Ma du. voltam az Ofotértnél, mert kontaktlencsém lesz Kép MA tanultam meg a használatát, most 1 hét próbalencse, aztán ha bírja a szemem, akkro megrendelem az igazit Kép Asszem picit megnő majd az önbizalmam vele Kép Igen, igen, még ennél is jobban KépKépKép

Na, megyek haza lassan, mindenkinek szép estét, legalább olyat, mint nekem volt tegnap este Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Én is úgy tapasztalom, hogy eléggé megélénkült a fórum, de jó, hogy pont most kapcsolódtam be.

Tündi30
Biztos voltam benne, hogy nem emlékszel rám, asszem csak 1x beszéltünk, az is jó régen volt, bennem mégis valahogy megmaradt minden, hol dolgozol, mik a problémák, esküvői kép...stb. Mondjuk elég jó a memóriám, csak épp Cerkát költöztettem el KaposvárraKép), összekevertem valakivel. mesélj majd milyen a kontaktlencse, én is szeretnék, csak félek, hogy a szemem nem nagyon bírná.

Cerka
Remélem sikerült tegnap este feltakarítanod magad után a konyhát. Látod-látod, így jár aki későn vacsorázik. Olvastam, hogy Koppán dokit ismered, én is hozzá járok.

Koppán Miklósról. Itt a fórumon beszélgettetek róla néhány hónapja, elég sokan javasoltátok másoknak. Hát én hozzá fordultam.Rosszat még nem tudok róla mondani, de igazán jókat sem. Számomra nagyon macerás, hogy lehetetlen időpontokban, 11-kor, fél kettőkor tudok csak menni hozzá keddenként, plussz ha uh is van, az meg tuti reggel, így van, hogy 2x megyek vissza a kórházba, 2x buszozok ki Meszesre dolgozni, ja és bejövök-hazamegyek Kertvárosba. Lenne még egy kényes kérdésem is, bár ez nem konkrétan rá vonatkozik.
A megyeiben szeretnék szülni, mert még tavasszal (vagy nyáron? ) a születés hete keretében volt alkalmam meglátogatni a szülőszobát és számomra szimpatikusabb, mint a klinika (ahol még nem voltam, de bonyolultabb a megközelítése). A dokik, akiket a megyeiben láttam 1 kivételével-nem tudom hogy hívják, ő csinálta az 1. uh-t- fogjuk rá szimpatikusak, végül is úgy érzem, szülhetek én bárkinél, nem akarok nagy csalódást, hogy annyira bízom a dokimban, hogy kétségbe esek ha egy szép nyári éjszakán épp a szabadságát tölti valahol, nem velem van. Tehát konkrétan még nem beszéltünk róla, hogy vállalja-e a szülést, így én még nem is fizettem neki.

Szerintetek érdemes azért már elkezdenem borítékolni annak ellenére, hogy mindenben hozzá igazodom és nem fordítva? Tudomásom szerint nincs magánrendelője, de ha ti tudtok róla, azt szívesen veszem.

Banya1
Remélem nem lesz semmi gond a babavárással.

Tuncimami
Szia, én is üdvözöllek. Örülök, ha szerencsés nap a július 4. Az én volt barátom (akivel Pécsre költöztem) is akkor született, én ezért annyira nem vagyok eldőlve ettől a dátumtól, de szinte biztos, hogy nem is hordom addig. Erdetileg június 18-ra voltam kiiírva, csak ez egy késői, véletlen peteérésből fakadó terhesség a jelek szerint, az uh rácáfolt a naptárra. Remélem már júniusban babázhatok, de azért várja ki a hó végétKép)

Viki
Kisfiadról már rengeteg képet láttam én is és nagyon nevettem azon a lustálkodós sztorin, mikor telekakilta a pelust (remélem jól emlékszem, hogy te írtad).

Beatrix
szia, a te lánykáidról is már láttam fotókat, sőt a nagyokról is, nagyon aranyosak és minden elismerésem a tiéd.Kép

Jó sokat írtam, hát igen, ilyen vagyok, bocsi.
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!
Én 32 éves vagyok.PCO-s(policisztás ovárium szindróma). 7 hónapja próbálkozunk.
Vizer Dr.-t a volt asszisztense ajánlotta nekem, meglepően tájékozott a nyavalyámmal kapcsolatban( ennél a betegségnél nehéz ilyen orvost találni!!!), szimpatikus, mindent elmagyaráz, csak mindig rohan vhova.Ha valaha összejön a baba szeretném nála szülni.Ezért érdekelne minden infó.
A következő ciklusban indul az első ovulációindukcióm Closty + Merional.Ha vkinek van tapasztalata a mellékhatásokat illetően, írja meg legyen szíves, mert eléggé tartok a dologtól.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Hahó,

Monee,
szerintem sokan lehetnek úgy vele, hogy szülés után kisebb gondjuk is nagyobb, mint összebújni, aztán meg lassan elrendeződik. De tény, hogy sokszor újra kell tanulni egymást, mert minden megváltozik az ember körül.

üdv az újaknak,
meg persze mindenki másnak is
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást!

Cerka!
A Párom azt mondja, hogy valószínűleg a víruspajzs van erősre állítva a gépeden, és az blokkol minden előugró ablakot.
Banya1
Azért ingerszegényen se dolgozz sokat, és ne ücsörögj hosszú ideig ugyanúgy. Tedd föl a lábod egy másik székre, vagy találj ki más "pózokat".
Tündi30
Szurkolok, hogy a "leendő babaváróból" mihamarabb eltűnjön a leendő. Teljesen megfertőztök, napok óta az jár a fejemben, hogy de jó lenne még egy baba. Na, most valaki vágjon fejbe!
Hódocska!
A második két gyerkőcömet a Megyeiben szültem, és én elég gyagyás eset vagyok, így nem feltétlen követendő, de tapasztalatnak talán jó. Nekem Tóbiás Dr. a dokim, de nála nem lehet szülni. Ennek ellenére én a terhesgondozást nála csináltam végig. Meg volt beszélve, hogy ha eljön az idő, akkor rábíz valakire. Azért nem beszélte meg előre senkivel, mert nyáron nem lehetett kiszámítani, hogy ki lesz szabin. Hirtelen történt minden, így ez elmaradt, és az ügyeletes dokinál szültem. (totál kezdő Paál Dr.)
A legkisebbnél is Tóbi gondozott, és szülés előtt átadott Borsay Dr.-nak. Nekem mindkét szülésnél nagyon pozitív tapasztalatom van a Megyeiről, mind orvosi, mind csecsemős Nővérkék tekintetében. A babákkal mindent saját igény szerint csinálhattam, nagyon rugalmasak voltak, és mindenben segítettek.
Rambóka, neked telepatikusan átküldöm a hipertermékeny-tulajdonságomat, én ugyanis a másik véglet vagyok, akkor is babás leszek, ha annak semmi, de semmi esélye. Nagyon szurkolok Neked!
Éva
tuncimami

SZiasztok!

Hódocska
Én is szeretnék ilyen jó memóriát, mint neked van, az enyém rohamosan romlik. Jesszus, ennyire öregszem? Kép A lencsétől szerintem ne félj, mert előszőr úgyis próbalencsét kapsz, ezt 1 hétig kell próbálgatni, hozzászoktatni a szemet, és ha bírja, csak utána rendelheted meg a rendes lencsét. A próba nem is kerül semmibe, a szemvizsgálat 2400 Ft és a folyadékot kell megvenni, ami elsőre 3400 Ft körül van. Nekem a lencsém fél évre lesz 18000 körül (Ofotért üzlet). Ma reggel beraktam, és majd 11 óra, dél körül kiveszem, mert csak fokozatosan lehet hozzászoktatni a szemet. Tegnap este is bent volt 2 órát, de egyenlőre jó, bár még azért teljesen nem szoktam meg. A berakást és kivételt kell gyakorolni, nem megy az mindjárt olyan rutinosan Kép

Móni
A képpel kapcsolatban, milyen a formátuma, kép mérete és fájl mérete? Talán ezek miatt nem sikerül felrakni a képet.

Rambóka
Csak simán PCO-s vagy vagy szindrómás is? Mert úgy tudom, a kettő nem ugyanaz, illetve a szindróma asszem a súlyosabb. Nekem nem sok ismeretem van a PCO-ról, de a Fogamzás, várandósság, szülés/Fogamzás/ma megint megjött topikban szerintem tudnak neked segíteni. Van ott PCO-s topik is. Bocs ha már tudtad! Egyébként ezek a dokik ilyenek, mindig rohannak valahová Kép Úgy kell őket levadászni a kórházi váróban Kép

Évi
Köszi a drukkot! Megfertőződtél? Ez aranyos Kép Jó neked hogy simán teherbe tudsz esni, talán nem is tudod, mekkora dolog ez... Kép

Tündi
Vendég

Rambóka!
Szedtél fogigátlót a babagyártás kezdete előtt? Mert én igen, több éven át, és miután abbahagytam, nálam is megállapították, hogy policisztásak a petefészkeim. Nekem nem a Vízer Miklós az orvosom, de nála is voltam már egy párszor egyéb problémáim miatt. A lényeg, hogy az én dokim egyszerűen nem akart foglalkozni a policisztákkal. Állítólag ha valaki sokáig szed fogigátlót, akkor ideiglenesen képződnek ilyen ciszták, mert a sok éretlen petesejt felhalmozódik, növekszik. Nem kaptam rá semmi gyógyszert, csak vártunk 3-4 hónapot, hogy tovább tisztuljon a szervezetem. Aztán volt ősszel egy laparom, és ott már csak hűlt helye volt a cisztáknak. Egyszerűen felszívódtak.

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

Újra itt vagyok!

Kriszi!
Tudsz képeket felrakni a gyerekekről? Szívesen megnéznénk Õket!

Banya!
Üdv újra itt! És nagyon-nagyon gratulálok a Bébihez!!! Hogy viseled a babavárást? Hányinger, ilyesmi? Remélem jól vagy!

Monee!
Költözködéssel hogy álltok? Hú, most biztos lázban égsz miatta, ugye?

Rambóka!
Üdv köztünk! A Vízerről én elég sokat tudnék mesélni, én éveken keresztül hozzá jártam. Szakmailag nagyon felkészült, de tényleg! Én azért váltottam, mert állandóan rohan, nincs ideje szinte sose, nekem meg a terhesség előtt csomó kérdésem lett volna, és egyszerűen nem tudtam Vele beszélni. Ja, és szombatonként Keszthelyen rendel, és már nem egy anyukától hallottam, hogy olyankor nem nagyon jön vissza Pécsre szülést vezetni. A barátnőm Nála szült, az első szülésekor nagyon pozitívan nyilatkozott róla, egyedül azt fájlalta, hogy szülés után csak akkor látta, amikor a zárójelentését adta ki... Második szülése szombatra esett, úgyhogy azt az ügyeletes orvos vezette le. De hangsúlyozom, az állandó rohanásán kívül nekem nem volt vele problémám se szakmailag, se emberileg!!!

Hódocska!
Neked is üdv! Gratulálok a Babához! Hogy viseled??? Pontosan mikor volt az esküvőtök? Ezt azért kérdem, mert mi is 2004 augusztusban házasodtunk össze!

Móni!
Hát igen, a férfiak néha az agyunkra tudnak menni! De ennek ellenére azért szeretjük őket, nem? Barkácsolással végzett a férjed?

Tuncimami!
Nem vagyunk zárt közösség, mindenkit szívesen fogadunk, Neked is nagyon örülünk! Írj majd sokat!!

Bea!
Hogy állsz a vizsgákkal? Mennyi van még vissza? Milyen szakot is végzel? Lehet, hogy már írtad, de lyukas az agyam mostanában!

Tündi!
Hogy bírja a szemed a lencsét? Én egyszer próbáltam, de nekem irritálta a szemem, és folyamatosan folyt a könnyem tőle!

Na, ezt most elküldöm, nehogy elszálljon, aztán majd folyt. köv.
Vendég

Folyt.:
Tegnap voltam cukorterhelésen. Vittem citromlevet, úgyhogy azzal ittam, és (most biztos hibbantnak fogtok nézni) nekem ízlett! Csak az volt a gáz, hogy a második vérvételnél közölték, hogy elfogyott a ragtapasz, úgyhogy üljek kicsit a váróban, amíg eláll a vérzés... Ez a magyar egészségügy... Sajna! Szóval ez volt délelőtt.
Délután meg voltunk UH-n!!! Már 1064g a kisfiam, és szokás szerint megint a hátacskáját mutogatta nekünk. Egyszer fordolt kicsit meg, akkor láttuk az arcocskáját is picit, aztán egy grimaszt, egy ásítást, és egy szemdörzsölést is! Azt hittem, megzabálom!!! Nem kértünk fényképet, mert gondoltam majd otthon csinálok párat! És most jön a drámai rész!!! Otthon beraktam a kazit a videóba, azt csak nagy feketeség volt rajta! Az előző uh-k jók, csak a tegnapi nem... Azt hittem, felrobbanok! Úgyhogy megint nem tudok képet felrakni! Kép
Szóval ez volt! Szerdán megyek a dokimhoz vizsgálatra, majd akkor reklamálok!!!

Szép napot mindenkinek!

Ildikó
27+4
Vendég

Holdviola!
Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon boldog vagyok.A babavárást nagyon jól viselem, eddig egy rókát fogtam csak kb. 2 hete, meg ma reggel volt hányingerem. Ezen kívül annyira nincs tünetem, hogy néha már nem is vagyok biztos abban hogy terhes vagyok. Kép Kutya bajom. Én is gratulálok Neked a Picihez! Hol fogsz szülni? Én valószínű jövő héten megyek 12 hetes uh-ra. Mit szokás ilyenkor vinni? Videókazettát? 6 hetesen már voltam egy uh-n, és kértem képet, de azt mondták most nem lehet. Kép

Kép
Kép
banya1

Banya!

Örülök, hogy jól viseled! Én is így voltam, bár én nem találkoztam róka komával! Kép Én a Klinikán fogok szülni. UH-ra mindenképp vigyél videókazit! Mondjuk nincs mindenhol videófelvevő az UH-nál, de inkább legyen nálad! Szerintem... Jövő héten lesz akkor az első genetikai vizsgálat is? Mármint vérből. Szorítok, hogy minden rendben legyen! Te mit szeretnél, kislányt, vagy kisfiút???

Ildikó
Vendég

Holdviola!
Én is a Klinikán fogok szülni, ha eljutok odaáig. Ott voltam ultrahangon is hat hetesen. Jó hogy mondod a kazit, mert nem tudom ilyenkor mit szokás, gondoltam cd-re vagy ilyesmi, de most legalább tudom. Kép Nem nagyon vagyok képben az az igazság, első babámat várom, és a dokim nem világosított fel a dolgokról. Csak annyit mondtak nekem, hogy 12 hetesen menjek vissza azt hiszem említették akkorra az AFP-t. Vért sem vettek még tőlem, kiskönyvet sem kaptam, nem tudom mi az a terhesgondozás, és védőnőhöz sem tudom mikor kell mennem. Szóval nagyon tudatlan vagyok. Mesélnél nekem egy kicsit ezekről a dolgokról? Ha Te is oda jársz, akkor talán hasonlóan fognak történni velem is a dolgok, mint Veled... Ha választani kellene, akkor egy hajszállal jobban szeretnénk kisfiút. Kép Nagyon sok a lány a családban... Kép

Kép
Kép
banya1

Banya!

Nekem is az első baba, úgyhogy én is elég tudatlan voltam. Ki a dokid? A 12. héten nekem volt egy vérvételem, meg egy UH-om. A vérvételen vérképet, meg genetikai kockázatot mérnek. Az UH-n Pedig a nyaki redő vastagságát mérik ilyenkor, az a jó, ha 3 mm alatt van. Következő UH és vérvétel a betöltött 16. hét után lesz. Akkor is főként a genetikai eltérésekre utaló jeleket nézik. A kiskönyvet a védőnőtől kapod. A védőnőhöz pedig egy papírral kell menni, amit az orvos állít ki. Általában a 10-12 hét között kell először menni. A védőnők pedig utcák szerint vannak beosztva, szóval én pl. elmentem a Veress E. utcai rendelőintézetbe, a faliújságról megnéztem, hogy kihez tartozok, és felkerestem. Röviden ennyi. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, szívesen válaszolok.

Ildikó
Vendég

Halvax Lászlóhoz járok. Nagyon rendes és jó fej. De az uh-t nem ő csinálta, mert aznap nem volt bent a klinikán. Mit jelent az hogy genetikai kockázat? A védőnőket arról a faliújságról lehet lenézni? Akkor majd ellátogatok arrafelé. Köszönöm szépen az információkat!

Kép
Kép
banya1

Banya!
Nagyon szívesen! Kép A Halvaxról én eddig csak jókat hallottam! A genetikai kockázat annyit jelent, mennyi a valószínűsége annak, hogy a baba valamilyen genetikai betegségben szenved (Down kór, stb...).
Vendég

Felrakom a Picúrom vonalzóját! Remélem sikerül!

<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
33 K <td align=left valign=top> <font size=1>bébi.bmp</font>
"" </pre> </pre> </center>
Vendég

Hát, ezt nem így akartam...
Mindenesetre jól elbeszélgetek itt magamban. Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mizujs, kibújt már a trónörökös??? Vagy még egyben vagy??? Írj ám, izgulunk Értetek! Kép
Vendég

Sziasztok!

Immár tényleg innen Pécsről jelentkezek.Kép Bocsi, hogy eddig nem írtam, de csak most lett netünk.
Nos Fehérhegyre költöztünk... a Komlói útról nyílik az utca. Nagyon tetszik Pécs, nem is gondoltam, hogy ennyire be fog jönni Kép Sajna most nem tudlak titeket visszaolvasni, mert hulla vagyok, de holnap pótolom.
Jó éjt!

Gira
10+0
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlök Mindenkit, remélem jól vagytok! Kép

Pocakosok!
Nem tudom tudjátok-e, hogy a Citrom u.-ban van egy maszek 4D-s Uh-rendelő, itt cd-re írják ki a majdnem 30 perces felvételt, nagyon szupi, és itt is felváltva vanak a klinikai és a megyeis dokik, és leletet is írnak ha kérsz. Igaz kicsit drágább, mint a klinikán a 3d-s, de sokkal tutibb!!!Kép

Gira!
Üdv. itt Pécsett, érezd jól magad "városunkban" ! Kép

Annaviola!
Szorítok Nektek! Remélem minden simán megy majd, ha eljön a "nagy pillanat" KépKépKép ha még nem jött el!!!Kép nagyon eltűntél, mi újság??? Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

Viki+Peti 4 hó+1nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Holdviola, ha netán negyedjére bebabásodnék, majd elküldlek magam helyett cukorterhelésre. Én mindhárom babócával ezt viseltem a legrosszabbul. Egyébként azt tudjátok, hogy pl. Kecskeméten nem kell cukros vizet inni? Helyette 1 pohár tej, és 1 zsemle kell hogy lecsússzon. Szerintetek ennek, mi az oka?
Tündi30!
Nagyon nagy áldás ez nekem, hogy ilyen könnyen megy a babagyártás, hiszen 18 évesen azt mondták, hogy a 42 kilómmal, szűk medencémmel, hátrahajló és kicsi méhemmel ne is álmodjak róla, hogy valaha babám lesz, mert ha valami csoda folytán mégis terhes lennék, akkor nem fogom tudni kihordani.+ én 6 hónapra születtem 14oogr-mal, hajszálon múlt, hogy megmaradtam. Hát, megmutatom mi lett belőle, íme a három csemete.Kép
Éva
tuncimami

Tündi!

PCO szindrómám, mert ragyásodom, mint tavasszal a fák.Meg a manó se akart összejönni az elmúlt 7 hónap alatt, pedig 28 napos ciklusom van és ennél irányítottabban már nem lehet "spontán" együttlenni(hőmérőzés, LH teszt).Hacsak nem járok be 2 naponta UH-ra! Kép

Banyus!

Bárcsak én is ilyen szerencsés lettem volna! Féléves Diane kúrát követően, 7 hónapja vagyok bogyó nélkül, de sajnos a decemberi UH-on is ott tömegeltek a kis szemétládák.Ezek nem akarnak felszívódni! A ragyáim se. Bár a Merckformin mintha kezdene javítani rajtuk Kép

rambóka

Szia Gira!
Üdv, kedves majdnem szomszéd! Mi is a Fehérhegyi buszfordulótól nem messze lakunk, a Komlói úton. Én eredendően alföldi vagyok, de főiskolás korom óta itt élünk. Nagyon szeretem Pécset.
Éva
tuncimami

Sziasztok!
Üdv az újaknak, gratula az új pocakosoknakKép
Annaviola!
Nagyon eltüntél, mi van veled??
Már megint olyan régen voltam, alig tudom követni az eseményeket. Remélem mindenki jól van.
Tegnap a Dávid a frászt hozta rám. Elkezdett hányni, meg egy kicsit lázas is, aztán kiderült, hogy az én drága fiam, csak túlehette magát.KépA láza meg teljesen magától elmúlt. Sajnos ma nem tudom orvoshoz vinni, mert esik ez a fránya ónos eső és nem akarok elesni.
Majd később lehet, hogy még benézek, de most még egy kicsit visszafekszek.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Gira, Tunicimami!

Találjátok ki én hol lakok? Kép
Nem, nem Fehérhegyen, de majdnem... Szabolcsfaluban. Megjegyzem MÉG ITT! Kép

Megpróbálok a melóhelyről írni ismét, most mennem kell, mert rohanni ilyen rittyó időben nem fogok tudni a buszra (ahogyan egyébként szoktam).

Üdv.: Móni

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szia Gira!
Nagyon örülök neki, hogy tetszik a város! Szerintem élmény lesz felfedezni! Írj ha tudunk valamiben segíteni, mi hol van meg ilyesmik. Sikerült már berendezkedni? Kép

Viki
Én (csak leendő pocakos) tudtam a 4D-ről, 15 ezerbe kerül, de szerintem is jobb lehet mint a klinikai. Van honlapjuk is, ott találtad?

Éva
Édesek a csemetéid! Kép A tesómnak is azt mondták annak idején, hogy olyan kis sovány, meg kicsi a méhe, hogy nem lesz spontán terhes, aztán úgy járt, mint te, ott a 3 gyerkőc Kép Most már leköttette magát.

Rambóka
Ha van esély a spontánra, akkor persze próbálkozzatok, de túl sok ideig talán nem jó húzni. PCO is szemét egy dolog, ha lehet tenni ellene, akkor majd érdemes megpróbálni, nem? Egyik barátnőm sima PCO-s volt, laparral megműtötték, következő hónapban clostit kapott és mindjárt teherbe is esett.

Marcsy Kép
Anya jó kis főztje? A lényeg hoyg rendbejött Kép

Hódocska, Ildi
Ma is kontaktlencsézek, kb. 2 óráig lesz bent, de tök jól bírja a szemem. Semmi irritáció, pirosodás, ilyesmik. Kicsit száraz a szemem, de eddig is az volt, és van rá szemcseppen, amit lehet a lencsével is használni. Szóval jó Kép Hódocska, ne félj tőle, ha szeretnéd, érdemes foglalkozni vele.

Szép napot mindenkinek, tök jó hogy nincsenek fagyos minuszok, nem? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Igen, a neten találtam, de már voltam is ott, és szereztem Petiről még pocaklakóként a 32. héten egy jó kis cd-t, 2 fotóval. Nagyon szép a hely, és nagyon kedvesek voltak velünk és egy percet sem kellett várni a kért időpontkor pontosan behívtak. Egy oldalas leletet is kaptam róla. Ja és 12-kor kértünk időpontot és még aznapra 16 órára kaptunk is! Kép Valóban 15.000-be került augusztus elején, azóta nem tudom változott-e az ára.

Viki+Peti 4 hó + 2 nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gira!
Üdv Pécsen, remélem jól fogod itt érezni magad! Én Nagykanizsáról költöztem ide, de nagyon-nagyon szeretem ezt a várost!

Rambóka!
Szorítunk, hogy Te is minél előbb a pocakosok táborának oszlopos tagja legyél! Kép

Lányok, nagyon jól indult a napom!!! Meghosszabbították a munkaszerződésem! Kép Úgyhogy most iszonyú boldog vagyok!Kép

Ildikó
27+5
Vendég

Ildi
Hát ez tényleg szuper hír a mai napra! Akkor melóhelyi gondod megoldódva? Innen mész majd szülni vagy táppénzre? Kép
Bárcsak nekem is megoldódna akár ilyen módon Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Pécsiek!
Régebben én is írtam ide, de jó sokáig nem voltam netközelben, most újra írhatok.
Egy 4 éves fiam, és egy 1 éves kicsi lányom van.
Esztit keresném, látom rég nem járt erre, ha itt leszel, írd már meg hogy van a pocakod, és a nagyfiad.
Dandy! Nektek is bejött ez az ovi? Judit
mige

Judit!

Te az a judit vagy akire én gondolok?

Bea

Kép
beatrix2

bocsi! Azt kihagytam,hogy Sz-né H. Judit?

Üdv itt ujra!
Eszti nagyon eltünt,Dandy azért szokott jönni néha!

Bea

Kép
beatrix2

Szia Tuncimami!(Évi)
Jó a kép a gyerekekről,Csongi olyan huncut mint az életben.
Egyszer sétáljatok már felénk,olyan régen találkoztunk!
Dóri
diadora

Szia Gira!

Üdv. Fehérhegyen!
Mi is itt lakunk,lehet,hogy szomszédok lettünk?
Én, tettem fel képeket erről a városrészről, talán még decemberben.Nem tudom hogy befolyásolta-e a döntéseteket,de örülök hogy ideköltöztetek.
Dóri
diadora

&#8222;Muzsikával az újszülöttekért!&#8221;

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek&#8230;

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért&#8230;
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

&#8222;A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!&#8221;

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Anna!

Remélem azért nem jelentkezel mert megvan a bébi! Kép

Bocsi csajok, nem tudom kinek válaszoltam már és kinek nem. A lakás-ügylettel jól állunk. Sajna ma nincs velem a Kedves. Hétvégére nagyon mínuszokat mondanak. A kutyám meg beleakadt a billentyűzet zsinórjába, utyhogy tépkedi erősen kifelé a kezemből a bötűket. KépKépKép

Kiderült, hogy a faterom áprilisban fogja elvenni feleségül a barátosnéjét és mellesleg mi is meg leszünk hívva az esküvőre (már ha nekünk számoltak egyáltalán meghívót). Ez semmilyen hozzáállás annyira nem tölt el nagy örömmel a részéről, merthogy egyetlen gyermeke vagyok.
Nah, mindegy... Egy napnyi bájolgás még belefér... KépKépKép
Egyébként egy jó van a dologban (csak a Kedves meg ne tudja!!!) hogy a végén még megkívánom ezt az esküvősdit... ;) Tök jó volt hallani a barátnőjétől a szervezkedésről. Kép

Tündi!

Jövő héten kapod az utolsó szuridat ha jól számolom! Hogy elment az a hónap is!!! Tök jóóóóó!!!!
Remélem a mindenféle kedv is megmarad, akkor nem lehet semmi bajság a jövőre nézve! Kép
Az Üvegtigrisezés mehet, beszéljünk róla majd hogy mikor. ;)

Üdv mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szia Dóri!
Jót röhögtem, hogy egy "köpésre" egymástól a világhálón sikerül "beszélgetnünk". Mostanában a oviba vivés-hozásba kimerül a kintlétünk, így is sokszor kifutunk az időből, és alig érünk oda Csocsiért. Járunk sulielőkészítőre is, nagyon tetszik neki. Suli mindenkinek jól megy? Bírjátok?
Éva
tuncimami

Szia Monee!
Úgy látszik az "öregekre" rájött a házasodási kedv! Az én Anyukám is 16 év együttélés után a nyáron férjhezment.
A babaváróknak kitartást kívánok, a mindenféle probléma, amikről írtok, nekem hottentotta nyelven van, mivel soha nem találkoztam velük, így hozzászólni sem tudok, csak drukkolni, hogy sikerüljön!!! A sógornőmnek endometriózisa van, de képzeljétek nem hajlandó semmilyen kezelésnek alávetni magát, pedig úgy tudom ez orvosolható dolog. Mindentől fél, csak azt nem értem, hogy az anyaság iránti vágy miért nem kerekedik felül a félelmén?! Hol van belőle az az elszántság, tűzön-vizen át babát akarás ami belőletek sugárzik? Lehet, hogy pszichológus segítségére lenne szüksége?
Éva
tuncimami

Sziasztok!
Csajok!
Tegnap este el kellett vinnem a Dávidot az ügyeletre, kötőhártyagyulladása vanKép A doki azt mondta, vigyázzunk, mert fertőző, de nem hiszi, hogy akármi bajom lehet tőle. Én nem magamat féltem, hanem azt a kis 32 hetes pocaklakót. Tényleg nem lehet semmi baja? Arra számítunk, hogy a kislány elkapja, mert egész nap nyalják-falják egymást. De én valahogy ezt most kihagynám ha lehetne. Másra nem tudom és nem is akarom hagyni betegen.
Marcsy
32

Kép
Kép
Kép
marcsy

Szia Évi!

Meglepődtem én is,amikor felfedezetlek itt.
Köszi, kérdésed eddig egészen jól bírjuk a sulit,sokkal rosszabbra számítottam,de ami késik az jön,ugye.A következő félév már rázósabb lesz.
Diának is jól megy,leszámítva a magatartását,de ezt neked nem kell ecsetelnem,amikor eleven a gyerek!Megadhatnád az email címedet,küldd el sms-ben.
Szió Dóri
diadora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?