Sziasztok!
Én is úgy tapasztalom, hogy eléggé megélénkült a fórum, de jó, hogy pont most kapcsolódtam be.
Tündi30
Biztos voltam benne, hogy nem emlékszel rám, asszem csak 1x beszéltünk, az is jó régen volt, bennem mégis valahogy megmaradt minden, hol dolgozol, mik a problémák, esküvői kép...stb. Mondjuk elég jó a memóriám, csak épp Cerkát költöztettem el Kaposvárra

), összekevertem valakivel. mesélj majd milyen a kontaktlencse, én is szeretnék, csak félek, hogy a szemem nem nagyon bírná.
Cerka
Remélem sikerült tegnap este feltakarítanod magad után a konyhát. Látod-látod, így jár aki későn vacsorázik. Olvastam, hogy Koppán dokit ismered, én is hozzá járok.
Koppán Miklósról. Itt a fórumon beszélgettetek róla néhány hónapja, elég sokan javasoltátok másoknak. Hát én hozzá fordultam.Rosszat még nem tudok róla mondani, de igazán jókat sem. Számomra nagyon macerás, hogy lehetetlen időpontokban, 11-kor, fél kettőkor tudok csak menni hozzá keddenként, plussz ha uh is van, az meg tuti reggel, így van, hogy 2x megyek vissza a kórházba, 2x buszozok ki Meszesre dolgozni, ja és bejövök-hazamegyek Kertvárosba. Lenne még egy kényes kérdésem is, bár ez nem konkrétan rá vonatkozik.
A megyeiben szeretnék szülni, mert még tavasszal (vagy nyáron? ) a születés hete keretében volt alkalmam meglátogatni a szülőszobát és számomra szimpatikusabb, mint a klinika (ahol még nem voltam, de bonyolultabb a megközelítése). A dokik, akiket a megyeiben láttam 1 kivételével-nem tudom hogy hívják, ő csinálta az 1. uh-t- fogjuk rá szimpatikusak, végül is úgy érzem, szülhetek én bárkinél, nem akarok nagy csalódást, hogy annyira bízom a dokimban, hogy kétségbe esek ha egy szép nyári éjszakán épp a szabadságát tölti valahol, nem velem van. Tehát konkrétan még nem beszéltünk róla, hogy vállalja-e a szülést, így én még nem is fizettem neki.
Szerintetek érdemes azért már elkezdenem borítékolni annak ellenére, hogy mindenben hozzá igazodom és nem fordítva? Tudomásom szerint nincs magánrendelője, de ha ti tudtok róla, azt szívesen veszem.
Banya1
Remélem nem lesz semmi gond a babavárással.
Tuncimami
Szia, én is üdvözöllek. Örülök, ha szerencsés nap a július 4. Az én volt barátom (akivel Pécsre költöztem) is akkor született, én ezért annyira nem vagyok eldőlve ettől a dátumtól, de szinte biztos, hogy nem is hordom addig. Erdetileg június 18-ra voltam kiiírva, csak ez egy késői, véletlen peteérésből fakadó terhesség a jelek szerint, az uh rácáfolt a naptárra. Remélem már júniusban babázhatok, de azért várja ki a hó végét

)
Viki
Kisfiadról már rengeteg képet láttam én is és nagyon nevettem azon a lustálkodós sztorin, mikor telekakilta a pelust (remélem jól emlékszem, hogy te írtad).
Beatrix
szia, a te lánykáidról is már láttam fotókat, sőt a nagyokról is, nagyon aranyosak és minden elismerésem a tiéd.
Jó sokat írtam, hát igen, ilyen vagyok, bocsi.
Sziasztok: Timi