A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

BeebKép

Szerintem itt többen vegátáriánusok lettünk egy darabig a lombikok utánKép Én nem bírtam betartani. A szurik alatt még csak-csak. Volt itt nálunk egy nagyon jó kifőzde és mindig onnan hozta nekem a Viktor a milánói sertésbordát. Dupla vastag hússalKép De tényleg neked muszály enni mert három babóval bármikor jöhet a hipestimu. A 16. hétig áll fönt a veszélye. Én ezt nem is tudtam, csak amikor mentem a kórház sűrgősségijére, hogy na akkor én mindjárt meghalok csináljanak velem valamitKép

Puszi

KépKép
gigi28

Lányok segítsetek!

Bocs, hogy gosztustalan leszek, de muszáj.
Mit csináljak, hogy tudjak enni? Hányingerem van, sírva eszem a húst és többször van, hogy abba kell hagynom a kaját, mert irány a WC és visszajön.
Pedig tudom, hogy hús nélkül nem lehet végigcsinálni.Én próbálom, de már akkor öklendezem, amíg készítem a húst.
Bocs, hogy leírtam, de teljesen kétségbe vagyok esve!!!
beeb

Beeb,

Vannak bizonyos protein szeletek illetve proteinpor, amit vízzel, tejjel lehet megenni, inni.
Illetve a proteinport kajákba is lehet tenni.
Mi nem nagyon használtunk még (sajna), de kérdezd Enigmát vagy Wish-t, rájuk tukmáltuk ezen cuccainkat.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Szevasz Beebi,
Szóval van protein szeletünk és ha jössz a talira jövő héten akkor meg is kóstolhatod, szerintem elég gejj ( ezt hogy írják amúgy), de a célért mindent! Nem akarlak elkeseríteni, de Enigma, Nikosz és Lavy ( ikerterhesek) 9 hónapi nyomták vadul a husit. CSak Enigmáról tudok nyilatkozni, és tessék tutira bejött, minden étkezésre husi és saláta, a hányingerre hallottam valami citromos-ecetes vizet, de nekem nincs tapasztalatom. Ne add fel!

Gigi pont eszembe voltál a buszon, hogy mi a gyík van veletek, de lám válaszoltál is, van telepátia.

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

BeebKép

Szerintem lazíts egy kicsit! Ne egyél ennyi húst. Sajnos nem kerülheted el, hogy egyél, de most egy kicsit egyél kevesebbet. Semmi baja nem lesz a babáknak. Annál jobb megoldás, mint hogy kihányod ami nagy nehezen lement. Beszéld meg Dévaival ha mentek. Egyél ma egy jó kis vajaskenyeret kakaóval aztán holnap nyomasd tovább a húst. Fel a fejjel!

JuditKép
Engem nem kell keresni, én vagyok. Na de Ti!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Beeb Kép
Szerintem amit megkívánsz, azt nem véletlenül kívánod meg, biztos nem árt, ha néha vétkezel egy picikét, edd csak meg azt a vajaskenyeret kakaóval!
Itt egy táblázat, ami talán segíthet abban, hogy néhány fehérjedús kajával kiválts egy-két húsadagot!
http://www.egeszsegesen.hu/pdf/tapanyagtablazat.pdf
Kitartás!!! Kép
hajnesz

Sziasztok!

Beeb!
Nem irigyellek, remélem, Dévai is mond valami bíztatót! Azért néha biztosan ehetsz mást is. Vagy nem?
Hosszú hónapokon keresztül nem lehet húst hússal. Szóval hajrá vajas kenyér, kakaó! Kép

Ma én is megtanulhattam, hogy milyen a Pityesz-tenyérnyi hússzelet. Kép Nekem napi 3x írta "csak" elő. Hát, kíváncsi leszek. Egyébént most nagyon kedves volt, de azért szigorú is. Azt mondta, hogy általában a multicisztásokról, vagy a PCO-sokról sokszor kiderül, hogy nem esznek elég húst (én kb. heti 1-2-szer). Szóval azt mondta, ha ezt nem tartom, nem fog sikerülni és pont. Kép
Amúgy csak Closty-t írt fel, meg folsavat (az Elevit nem elég). Továbbra is "kifejezetten multicisztás" a petefészkem, így simán lehet, hogy ez a nagyobbik gond, nem az összeférhetetlenség. Csak az az érdekes, hogy ha nincs, vagy csak ritkán van peteérésem, akkor a hőgörbém mitől olyan egyértelmű minden hónapban? De ezen most nem érdemes agyalni.
Szóval elkezdtük, bár ennek még nem sok hatását érzem... Kép

Legyen szép napotok!
réka
Vendég

Beeb,
nem segítene, ha inkább nem Te készítenéd el legalább, hanem hozatnád a férjeddel? Múltkor kérdeztem én is Dávait erről a fehérje témáról, persze szerinte csak a marha számít húsnak. De mivel tudja, hogy marhát és sertést nem eszek, azt tanácsolta, hogy egyek halat, egyébként abban a legnagyobb a fehérje aránya és még egészséges is.. Ezzel is változatosabbá tudod tenni. Tonhal salival, pisztráng stb.Elméletileg a sajtban is sok a fehérje, de arra azt mondta, hogy az azért nem olyan jó. De azért szerintem néha helyettesíthetsz vele egy-egy étkezést.Ja, és ehetsz tojást és tejféléket is, azért valamennyi fehérje azokban is van. Mit szólsz egy tegbegrízhez kakaóporral:Kép

Wish,
Akkor holnapután megyünkKép Csak vicceltem. Tényleg csak azért kérdeztem, mert vagy pénteken, vagy vasárnap kell Vantát varratszedésre vinni. (Sajna, szombaton nincs rendelés) És szeretném úgy szervezni, hogy azért még el tudjunk menni hozzátok is. Örülök, hogy jó a kedves és optimistán vágsz bele. Hajrá! Azért emberileg szerintem Dévai nagyon rá tudja hangolni az embert, bírom, hogy nem szeret vacakolni sokatKép

KépKép
inari

Wish,
kedvesKép=kedves. De kedves is vagy KépKépKépKép

Réka,
küldök neked egy virtuális nyaklevestKép Nálatok az összeférhetetlenségi a gond, és ezt az inszem simán áthidalja. Nyugi....... Októberben már babázolKép

KépKép
inari

Sziasztok csajok!

Köszi a sok jótanácsot.Jól kibőgtem magam, felhívtam a Dévait, azt mondta 1-2 napig pótolhatom mesterséges fehérjével, de ha továbbra sem megy, akkor irány a kórház.
Duddu én ugyanolyan cipőben járok mint te.
Eddig heti 1-2 alkalommal ettem csak húst.
Amikor először mentem a Dévaihoz teljesen ledöbbentem, mert megvizsgált és közölte, hogy "maga nem eszik húst igaz?" Olyan döbbent képet vágtam, hogy rögtön elkezdte magyarázni, hogy a petefészkemen látja és innen már ugyanaz a sztori, mint a tiéd.

Mindent ehetnék, ahogy írtad, a baj csak az, hogy annyira eltelítődök a hústól, hogy nem tudok mást enni.
Mégegyszer köszi mindent
Beeb
beeb

Beeb,
Akkor pihenj 1-2 napot. Utána talán könnyebb lesz.

KépKép
inari

Inari:
erre már én is gondoltam, hogy nem nekem kellene elkészítenem az ételt, azt hiszem ki fogom próbálni.
A halat sajnos soha nem szerettem, de most azt is meg fogom próbálni, hátha most menni fog.

szia
Beeb
beeb

Hajnesz

Átolvastam a táblázatot, amit küldtél és sokkal jobb színben látom a világot:-)))))))
Köszi
beeb

Beeb!
Jól van, azóta látom átkerültél te is a naposabb oldalra. Kép Hajnesz táblázatát én is jól átnéztem, bár az az igazság, hogy először annyira nem vettem komolyan ezt a fehérje dolgot, de majd igyekszem tartani.
Ha az alternatív megoldásaid beválnak, majd oszd meg velünk! Bár kismamiként gondolom, hogy mennyivel nehezebb lehet. A konzerves v. tengeri halakat sem szereted?

Inari!
Dévai ma engem is megnyugtatott a tettrekészségével. Nem vakargatja a fejét, hogy most mi legyen, hanem hajrá!
A nyakleves megjött köszi Kép És meg is érdemeltem. Kicsit dekadensen álltam a dologhoz. Azóta jártam gurunéninél is és nagyon jót tett.
Remélem, nem lesz máskor szükségem virtuális taslira, de felhatalmazlak, hogy tedd meg, ha szükségem lesz rá! Kép Köszönöm. Kép

Anyucik!
Ugye a gyerkőcök is jönnek a szülinapifelnőtt zsúrra??

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

A táblázat nem az én érdemem, azt hiszem még Wish tette nekünk közzé valamikor, csak gondoltam, jól fog jönni máskor is, hát megőriztem. Kép Örülök, ha segíthetek valahogy!
hajnesz

Sziasztok!

Réka
Örülök hogy ti is elkeztétek.És tessék pozitivan hozzáálni és nem arra gondolni hogy mi van ha...

Beeb
azt hiszem ez a hus evés mindannyiunknak gondot okoz még annak is aki szereti és máskor folyton azt eszi.Már maga a tény hogy kötelezö,de a cél érdekében probáljuk legyürni.Nekem a harmadik nap már inkább kifele jön mint befele de ilyenkor egy két étkezésnél helyettesittem valami mással.A párom már nagyon sajnált és egyszer csak haza állitott babáknak valo tápszerrel mert azt mondták neki hogy az jo tele van fehérjével.Olyan aranyos volt ahogy el is készitette nekem és ő is itta szolidaritásbol.És a petéimnek használt mert nagyon beindultak töle.
Szerintem a napi 5x étkezésböl 2x nyugodtan potolhatod olyannal amit kivánsz és ugy hátha könnyebb lesz.

Lányok jo sokan leszünk akiknek mostanában szorittani kell.És milyen jo lesz mind egyszerre leszünk zebrásak.
Hajni,Wish ha minden igaz a ho végén mi is indulunk.Hétfön voltam keneten a dokinál remélem rendbe lesz és ha megjön ho végén akkor lehet hogy kezdünk.

Puszi

Kép
póci

Hajnesz!
Szólj, hogy Barátcserje(Vitex Agnus Castus)-ról írjak!!!Vagy csak keress rá és olvasgasd!
Farkasok J

Kép
farkasok

Hajnesz,
CSak étvágycsináló!

http://www.lam.hu/folyoiratok/bmj/0104/8.htm

További infók:

UTánanéztem ennek a barátcserje dolognak, vettem is 1 doboz Premens tablettát, majd a műtét után bevetem! Minden oldalon csak megerősítik, hogy az agyalapi mirigy reprodukciós tevékenységgel kapcsolatos hormonjainak termelődését pozitívan befolyásolja illetve helyre billenti a ciklust!Sajnos drága Magyarországunkon nem forgalmazzák,csak a PreMens tablettában kapható, azonban Ausztriában gyógynövényboltban beszerezhető, tehát irány Ausztria! Valamikor február március körül mi is kinézünk ezért vagy addig ha valaki jár arra és nem felejti el akkor legyen kedves megérdeklődni, hogy mibe kerül ( Vitex agnus cactus), van belőle tea meg ki tudja még mi, látom Amerikából tudnék neten rendelni, de mégis csak előbb tájékozódnék! Szóval most a pocakosoknak nagy hasznát vesszük!!

Farkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
Tényleg, régen még próbálkoztam ezzel is, vagyis csak próbálkoztam volna, mert itthon tényleg nincs, csak nagy szemeket mereszettek rám a drogériákban, mikor érdeklődtem utána. A lényeg, hogy valóban nagyon sok pozitívumot lehet róla olvasni! Kíváncsian várom a fejleményeket! Kép
hajnesz

PóciKép
Igyekszem, igyekszem, köszi! Kép
Ez a bébikaja ötlet nagyon tetszik, valószínűleg alkalmazzuk is.
Mitől függ, hogy kezditek-e a hó végén?

Judit, HajneszKép
Ilyen komoly gondotok van a PMS-el? Vagy másra is jó ez a csudiszer?

BeebKép
Hogy állsz az eszegetéssel? Remélem, már sokkal jobban!

Holnap kezdem a Closty-t, remélem, nem lesz túl sok mellékhatása...
Nem tudjátok: mekkora a veszélye a hiperstimulálásnak?
A húsevést nem nagyon tudtam eddig eldönteni, hogy mennyire is vegyem komolyan. Hát igyekszem, de nem igazán sikerül Kép Lehet, hogy bevetem a bébipapi, proteinszelet és egyéb "marha egészséges" cselt is, nem t'om. A proteines cumó nem túl ártalmas? Ki mit tud erről?

Hajnesz!
Te már kapod a szurikat, meg a bogyókat?

Na nem kérdezek már ennyit... bocsi...
Egy hét múlva találkozunk! Kép (legalábbis a többséggel)
Vendég

Sziasztok!
Farkasok JuditjaKép
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/330496.html?1136575055 Nézz be hozzánk PCO-sokhoz,itt van egy lányzó...(Liludi) aki felajánlotta,hogy tud hozni barátcserjés dolgokat...Õ sürün jár ki,és magának is onnan hozta!
pusza*Andi*
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

BeebKép
Nyugodtan lazíts a húsevésben!
1-2 lazázás nem árt, sőt...
Nekünk is ikreink lesznek, de az én dokim még sose szigorított be ennyire. Csak egyszer figyelmeztetett a fehérjére, amikor hiperstimuval kórházban voltam, de akkor úgysem tehettem semmit, mert hozták, az úgymond fehérjedús kaját.
Csak tájékoztatásul: volt olyan nap, amikor a kórházi (dietetikusok által összeállított) fehéjedús napi kaja a következő volt:
reggeli: kalács, vajjal és tejeskávéval;
ebéd: csirkeraguleves (két pici húsdarabkával!!) és grizestészta lekvárral;
vacsi: két jó nagy szelet kenyér 3 vékony szelet gépsonkával és paprikával.

Nem hiszem, hogy ezt Dévai tenyeréhez méretezték volna.
Persze azért egyétek a husit, de erőltetni nem kell. Ha 1-1 étkezéskor kihagyjátok és más féle fajérjével helyettesítitek (túró, tojás, hal..), akkor nem lesz semmi baj!!!

DudduKép
Clostynál inkább annak nagy az esélye, hogy vékony lesz a méhnyálka, vagy nem repednek meg a tüszők és cisztád lesz. Pont ezért kell folyamatosan uh-val ellenőrizni, hogy volt-e tüszőrepi.
Hiperstimunak semmi esélye, de az ikreknek van!!!!!!!!!!!!!!

Rólunk:
Ez az utolsó hetem a melóhelyen. A főnököm próbált megnyőzni, hogy maradjak még, de most már elég!!!
Most már nagyon nehéz és a fiúk néha annyira lent matatnak, hogy a frász kerülget!

De: holnap jönnek és bekötik otthon a netet! Úgyhogy ne örüljetek, nem szabadultok meg tőlem Kép! Sőt, lehet, hogy apa is csatlakozik majd párszor Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Duddu:
Sajnos rossz hírem van a húsevéssel kapcsolatban.
Tényleg komolyan kell venni,saját tapasztalat.
Dec 26-án be kellett mennünk a Jánosba, mert annyira feszített a petefészkem és akkora volt a hasam, mint egy 5 hónapos kismamáé.Csináltam egy tesztet mielőtt mentünk és pozitív lett, a kórházban megállapították, hogy közepesen túl van már a petefészkem, és víz van a hasamban.Azt mondta az ottani doki, hogy a víz a hiperstimuláció következménye, mert izzad a fetefészek, ettől lesz a víz.Szóval bent akartak tartani, hogy ha tovább nő a víz, akkor leszívják, vagy kapok infúziót, de én saját felelősségemre eljöttem.Elkezdtem mégtöbb húst enni(akkor még simán ment) napi 40-50 dkg-t.
28-án 1 napot rendelt a Dévai akkor már kisebb volt a petefészkem(elvittük a kórházi leleteket), és már csak 3 dl víz volt a hasamban.
Tovább ettem a húst és 6-án már egyátalán nem volt víz a hasamban, a petefészkem pedig az enyhe hiperstimulációt sem érte el, pedig 3 bébit várok! Péntek óta nem nagyon eszem húst, mert már nem megy és érzem, hogy nő a hasam és feszül a petefészkem.Délután megyünk a Dévaihoz, akkor majd elmondom hogy nézek ki belülről:-)))
Szóval sajnos tényleg kell a hús, ezért vagyok kétségbeesve, hogy nem tudok most enni.
Beeb
beeb

SziasztokKép
Jól telt a hétvége mindenkinek? A miénk elég fárasztóan.
Tali ügyben eddig aki visszajelzett, hogy jön:
Dia, Enigma, Judit, Gigi, Inari, Kata, Timi, Réka és Eszter. (Mindenki értse többesszámba magát, mert természetesen ugye jönnek a férjek és az aprónép is Kép)
Kaja helyzet:
Wish: Pörkölt
Dia: édes és sós süti
Gigi: Lasagne
Réka: Csokis süti
Inari: pirog + répatorta

Legalábbis ezeket találtam meg visszaolvasva. Ha valaki más is írt kaját, vagy módosított azon, hogy mit hozna, attól bocsi. Túl szószátyárak vagyink és nehéz visszamazsolázni Kép

Fehérjét én ettem rendesen, főleg a harmadiknál. Ebédre és vacsorára mindig husit ettem, és ha napközben éhes voltam (megjegyzem nemigen Kép), akkor is husit "nassoltam". Reggelire turmix banánnal és fehérjeporral (általában), vagy zsemlében egy szelet husi (ritkábban).
És a reggeli zsemlén kívül nem nagyon ettem tésztafélét vagy kenyeret, a husi mellé csak zöldsalátát néha egy kis párolt zöldséget ettem.
Nem mondom, hogy jó és egész életemben így akarnék étkezni, de kibírható. (Nézzétek meg az Atkins diétát az még durvábban csak hús Kép) És azért volt olyan is, hogy azt mondtam, hogy márpedig most rendelünk egy pizzát, mert KELL más íz is Kép
És ment közben a joghurt, meg a túró is időnként édességnek Kép

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Most végeztem a visszaolvasással.
Volt esemény, amig nem voltunk, nem spóroltatok a hozzászólásokkal.

Wish!
Én nem nagyon tudok sütni főzni, mert (milyen meglepő) 23-án vizsgázom, s megint tanulás lesz a program. tehát nagyon szívesen viszünk sütit, ha azt meg lehet venni. Vagy bármit, csak mondjátok.

Beeb!
Nekem anno Dévai pont azt mondta, hogy látja, eszem a húst. Mondjuk lombik előtt mindig húsmentes napokat tartok, így ki lehetett bírni eddig. De hogy 9 hónapig hogy lehet bírni, azt nem tudom. Sokan mondták nekem is, hogy a kismamik a nyers hús szagától rosszul vannak, próbálj hozatni kész kaját, hátha ezen múlik.

Stella!
Tessék sokat pihenni, már igazán itt az ideje. Örülök, hogy otthon is lesz neted, s hallunk rólad továbbra is.

Duddu, Hajni!
Hajrá, szurkolunk.

Judit!
Megkaptam az sms-t, azt is, amit nekem küldtél Kép Atti nem szólt, hogy küldtetek, tehát vagy elhalgatta, vagy nem kapta meg Kép

Dia, Gigi!
Tündériek a fiúk a játszóházban, mint mindig.

Eszter
Kép
roxal

EszterKép
Szia itthin Kép
A síelés milyen volt? Jövőre már nem mész ám, csak ha visztek babysittert is Kép
Nem kell kajcsival foglalkoznod, tanulgassál nyugodtan, szerintem nem fogunk éhehalni, de ha mégis valamilyen furcsa okból kifolyólag kevés lenne a kaja, majd hozatunk Kép

wish

Wish!

rendben Kép Sielés szuper volt, majd mesélek vasárnap. Legyen igazad, hogy jövőre már nem megyek...

Loihi!
Gratula a kistesóhoz, öröm látni a csodát!

Eszter
Kép
roxal

Wish!
Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Tudom, hogy hétvégén mindenkit köszöntünk, de nem bírtam ki. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Réka Kép
Nekem tudomásom szerint az átlagnál nem rosszabb a PMS-em, én úgy ismertem eddig a barátcserjét, mint termékenységet pozitívan befolyásoló szert, meg hogy jó az agyalapi mirigynek, ami a hormonszabályozásért is felelős. Így végülis mindannyiunknak jót tehet, mert nem árt, ha rendben vannak a hormonszintek ugyebár. Kép
A clostitól nem kell félni, Dévai doktor nagyon oda fog figyelni, nem lesz semmi baj!
A szurikat nemcsak hogy kapom, de adom is!! Kép Már megvolt 5, már csak 14 van hátra!! Kép

Stella Kép
Végre jön a pihi és mégsem hagysz itt minket!! Kép

BeebKép
Hihetetlen, hogy ekkora jelentősége van a húsevésnek!! Minden elismerésem a Tiéd! És mindenkié, aki végigcsinált már egy-két ilyen menetet!

Wish Kép
A fehérjepor, amit írtál, a Farkasok-féle por? Hol érdemes utánanézni?

RoxalKép
Köszi a drukkot! Örülök a szuper síelésnek, gondoltam Rátok sokszor, kár, hogy nem leszek ott az élménybeszámolón.
hajnesz

Wish Kép
Én is én is: Boldog szülinapot! Kép
Kép
hajnesz

Wish!

Boldog szülinapot Kép

Hajni!

Akkor majd leírom neked mailben, jó? Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Oké, de csak akkor, ha nem megy a tanulás róvására!!! Kép
hajnesz

Köszi Lányok, nagyon kedvesek vagytok Kép

HajniKép
Igen, én a Farkasok féle fehérjeport eszem. Azt az Amway forgalmazza, szóval onnan kell ismerős hozzá. De ha nem tudsz hozzájutni, akkor jó másfajta fehérjepor is, testépítős boltokban lehet kapni sokfélét.

Wish

wish

Hajneszkám,
Ide menj és itt van a fehérje por, ha kell jelszó akkor : Vendég> Hajnesz(vendég), Gazdag( ajánló)
szólj ha kell mert minden hónapban van rendelés, de ha kell sürgősen is tudunk talán szerezni!

http://www.vebso.hu/v.s?u=4067E973FC150000,0&e=31&c=416

Farkasok J

Kép
farkasok

Andi!Kép
Nagyon,nagyon boldog szülinapot kivánunk!!Dia és DomiKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Köszi az infót, Lányok!
Jól hangzik az Amway-es, a testépítősöktől kicsit ódzkodok. Még megkérdezem a Herbalife-os tanácsadómat, aztán kitalálom, mit szeretnék! Kép
Megkérdezhetem, mennyi pénz lenne egy 450 g-os az Amwaytől, mert árat nem láttam.
hajnesz

SziasztokKép

Hú micsoda csodaszerek vannak itt! Nagyon körbejárjátok a témát. Tápszer mint fehérje bombaKép Szerintem a tápinak elég ócska íze lehet. De a húsnál még így is jobbKép

Vasárnap voltunk a budakeszi vadasparkban, aztán ebédelni mentünk. Na ki jött velünk szemben?? Kóbór JÁnosKépKép HÁt nagyon másfelé kellett néznem, hogy ne röhögjek egyet.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
KépKépKépKépKép
Én a Mammutban jártam Jánosunkkkal így pár hete!!!
hajnesz

Sziasztok!
Gigi, még jó hogy írtad ezt a Kóbor Jánost! Legalább ma véletlenül nevettem egyet! :-(

Nagyon kis nyűgi vagyok, azt hiszem, elért a letargia... már jó sokat sírtam ma, pedig fodrásznál is voltam és hát jó lett a hajam...
Azt hiszem, kicsit hatványozódtak a gondjaim és hosszú idő óta vagyok nyomás alatt, úgyhogy... de nem nyafizok itt nektek, mert hisz' bizonyos szempontból itt mindannyiunknak meg van a maga keresztje, én meg itt rontom a levegőt a nyafogással.

Roxal, te kb. mikor kezdesz februárban?

Inari, hogy van a kis blökitek? Javulgat?

Andi, én is szeretettel köszöntelek! Majd vasárnap jól meghúzgálom a füledet!

Puszilok mindenkit!

Kép
szkatácska

KataKép

Na ne hülyéskedj, nem rontod a levegőt. Abban igazad van, hogy mindenkinek vannak gondjai, de azért vagyunk itt, hogy meghalgassuk egymást. És sokszor már az is segít ha az ember leírja a baját. Fel a fejjel!!! Vasárnap majd jól megnevettetünk. Jókat szoktunk ilyenkor röhögni!

Puszi

KépKép
gigi28

AndiKép
Kép
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!
Tegnap voltunk a dokinál és azt mondta, hogy még jól nézek ki belülről,hiába nem ettem húst az utóbbi napokban.Megkérdeztük, hogy lenne-e a kezelőorvosom továbbra is, elvállalt.Ennek nagyon örülök, mert nagyon bízom az "öregben".
Láttam a babák szívdobogását. tök jó volt!
Még mindhárom bébi jól van, de azt mondta a Dévai, hogy az egyik baba szerinte fel fog szívódni, mert elég kevés a magzatvíz körülötte.
Õszinén szólva vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban, mert az agyam tudja, hogy kettőt könnyebb kihordani egészségben, de a kis "c"-nek, így hívja a doki(a, b, c)is van szívhangja és sajnálom őt.
Az evésről is sokat beszéltünk, most úgy áll, hogy reggel és este eléggé émelygek, ekkor nem eszem húst, hanem inkább pirítóst meg gyümölcsöt, délben amikor jól vagyok, akkor pedig megpróbálok legalább 15 dkg husit legyűrni.
A többi időben pedig a Hajnesztől kapott táblázatból probálok fehérjedús kajákat válogatni.Hát ennyi történi velünk.
sziasztok
Beeb
beeb

Sziasztok! Bocsi, hogy így eltűntem, de engem is egyre jobban lekötnek az utolsó hetek Kép Még egyben vagyunk, 27-30. között várjuk a babát, szóval durván két hét múlva. Az utolsó heteket is jól viseljük, igazából ha nem számolnám, nem érezném, hogy közeledik a vége Kép Dévai január elején bemutatott az esetleg őt helyettesítő dokinak, azért remélesm, sikerül majd csütörtökön, vagy hétvégén szülnöm Kép
Látom, megint szép számmal vagytok, akiknek fontos a január, kívánom, hogy ez a hónap jobban sikerüljön, mint az eddigiek!
png

Wish,

Nagyon Boldog Szülinapot!A többit majd vasárnap személyesenKépKép

Beeb,
Örülök, hogy jobban vagytokKép Szerintem bízd a dolgot az anyatermészetre. Neked és az a és b babának is könnyebb, ha úgy alakul, ahogy Dévai vázolta.KépAzért így már elviselhetőbbnek hangzik a napi menűd.

Png,
kitartást még erre a két hétre és problámamentes szülést. Hát biztos nagy megnyugvás, ha tényleg sikerül úgy időzíteni, hogy Dévainál szülj. Kép

Kata,
Vanta jobban vanKépLÉgyszí vidulj fel, menj el moziba nézz meg egy jó kis vigjátékot és egyél egy jó sütit.Kép

Hajni,
hogy állsz, hány tüsződ növöget? Mikor lesz a punkció?

KépKép
inari

Kata Kép
Szerintem nyugodtan nyafizz nekünk, mindannyiunknak vannak rosszabb napjai, megértünk. Remélem, már jobb egy kicsit a kedved, de ha addig nem sikerül jobbkedvre derülnöd, ahogy Gigi is írta, a talin garantáltan bekövetkezik, úgy készülj!!! Kép

Beeb Kép
Örülök a jó híreknek.
Nagyon izgulok a babáidért, drukkolok, hogy úgy alakuljon, hogy Neked is, A-nak is, B-nek is és C-nek is a lehető legjobb legyen!!!

Png Kép
Végre hallunk Rólatok! Kép
Szuper, hogy ilyen szépen haladtok a cél felé! Drukk, hogy továbbra is minden oké legyen! Kép

Inari Kép
Hurrá, Vanta is jobban van!! Kép Akkor el is felejthetitek az egészet, vagy kell még utókezelés?
Tüszőileg ma még csak annyit mutatott az uh, hogy 5-6 beindult. Hogy még több legyen, továbbra is brutál mennyiségű Puregont kell nyomnom, remélem, lesz is tőle még ugyanennyi és persze a nagyok szépen bevárják az újabbakat és nem ovulálnak el! Ugye így lesz?? Kép
Legközelebb csütörtökön leszünk okosabbak.
A pungi 25-én lesz, holnaphoz egy hétre.
hajnesz

Sziasztok Csajszik!

Jó rég jártam erre, de most is csak belestem.
Vandáról tudtok valamit? És LkTimiről?

Judit!
Engem is lehet, hogy érdekelne a fehérje por, de majd inkább személyesen vasárnap... Kép

Beeb!
Akkor most megnyugodtatok, igaz? Dévai azért megnyugtatni is tud, nem csak riogatni. Bár én ezt az oldalát eddig még csak hírből ismerem, mert engem inkább még csak riogatott. Kép

Hajnesz!
Ilyen korán az még OK, hogy "csak" beindultak a tüszők, ugye? Húúú, nektek már van időpontotok! De izgi... Kép Nagggyon drukkolok! Kép

Kata!
Inkább itt írd le a "nyavalyáidat", minthogy magadban tartsd. Én is mennyit nyavalyogtam már, mégis mindig csak kedves szavakra találtam.
...
vagy virtuális nyaklevesre...
de az kellett Kép Kép

Lányok!
Valaki elárulja nekem, hogy ki a Kóbor János?
Nagyon ciki vagyok, ha nem tudom?

Puszi: réka
Vendég

Kedves Enigma!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül is írtam neked mailt, ha tudsz, kérlek válaszolj.
akácvirág

Réka Kép
Hogy mindent világosan láss és megérts: 1. Kóbor János az Kóbor János. (lásd Omega)
2. Kivéve ha egyéb kontextusban jelenik meg...
lásd archív 2005. október 19. 15:30, mikoris Juditunk felhívta figyelmünket a műtét előtti fazonigazítás előnyeire, ezt jól kiveséztük, majd 2005. október 20. 15:58 - az ominózus hozzászólás Gigink részéről - és az ezt követő eszmefuttatások a téma körül...csak olvasd el és mindent érteni fogsz!!! Kép

Drukk megy Neked is!!!
hajnesz

Wish!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Teljesüljön minden álmod. Kép

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?